|
|
#181 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: * Givenchy, Clinique, MAC, Lush, Urban Decay, Burt's Bees i inne w LUTYM *
podoba mis ie Phenome - za Lusha
|
|
|
|
#182 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: * Givenchy, Clinique, MAC, Lush, Urban Decay, Burt's Bees i inne w LUTYM *
Odpisałam u Ciebie
![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Mhm, poza tym wymiana za sam lakier chyba byłaby nieopłacalna z uwagi na koszty wysyłki. Szkoda. ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]() Daj zatem znać czy ewentualnie wymieniałabyś róż i żel tbs za perfumy, bo mam jeszcze jedną chętną na nie i musze podjać jakąś decyzję. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Hej, puder wymieniłam. Czy widzisz u mnie cokolwiek jeszcze dla siebie w którymś z wątków? |
||
|
|
|
#183 |
|
Kici kici miau miau
|
jasne
![]() on jest nowy -nawet nie rozpakowany
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za propozycję, ale niestety to nie moje zapachy
Niemniej jak będziesz robić jakąś dokładkę, to serdecznie zapraszam
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam, musiałam zamknąć okienko bez wysyłania odpowiedzi
![]() Bardzo miło wspominam wymianę z Tobą więc będę zaglądać. |
|
|
|
#188 |
|
Kici kici miau miau
|
ok tymczasem przesylam zdjecia
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
o to mi sie podoba, ale zapachu nie znam
butelke ma fikuśna hehe ale to za malo za to co Ty chcesz ![]() - perfumy BVLGARI OMNIA AMETHYSTE 40 ml - została połowa KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,20010,bvlgari-omnia-amethyste-edt.html &next=1 |
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Plamka zeszła
skład kremowy 100 % akryl różowa tunika 100 % wiskoza czerwony 100 % bawełna
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
u ciebie tylko
- perfumy BVLGARI OMNIA AMETHYSTE 40 ml - została połowa wpadlo mi w oko.. ![]() |
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Dwa posty widać, negocjuję z mucia18 ... Także raczej poleci, bo czekam na pw.
|
|
|
|
#195 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Odpisałam u Ciebie. ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Odpisałam u Ciebie. Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2012-02-21 o 19:05 |
||
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Brzmi kusząco
Dasz mi czas do jutra na zastanowienie się?
|
|
|
|
#200 |
|
BAN stały
|
Zapraszam
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
I co z naszą wymianą?
wysłałam Ci adres na pw
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
obecnie szukam najpilniej kosmetyki codziennego użytku: kremy, żele pod prysznic, balsamy do ciała, lakier do włosów, ewentualnie cichy: bluzki oversize, żakiet wytaliowany 38
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
nic mi się nie spodobało
Kosmetyki (The Body Shop, pędzle Hakuro, Catrice, L'oreal, Biochemia Urody, Pharmaceris) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post45779882 Książki, filmy, Chodakowska: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post45780161 |
|
|
|
#206 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki ale nic.
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
Nic, dziękuje
|
#209 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Jasne. Daj znać. ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
Bo w wątku nic nie widzę.. |
||
|
|
|
#210 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana Marylindo, bardzo bym chętnie przygarnęła pastę lushową Buche (do kiedy ma termin?) Wyszukasz coś za nią? Chciałaś SATC, ale to by mi się trochę nie kalkulowało
może coś jeszcze by Ci wpadło w oko?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

Moze masz jakis inny zapach w zamian za AoD
ale w sumie to mogę rozważyć wymianę na bvlgari o mi tam 

Gdyby zegarek był w lepszym stanie...