Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-20, 16:12   #4861
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Eldo no zazdrośnik jak nie wiem ale nie chciał się przyznać do tego i miał jakieś inne wymówki
Heroine a dziś się nie ważyłam, jutro się zważę to napiszę ostatnio ważyłam się co tydzień i od jutra chyba znów do tego wrócę

Kurcze tak teraz szukam czegoś na te kudły i znalazłam Vitapil, teraz myślę czy go nie kupić ponoć jest dobry i są efekty, więc może warto go kupić
Stary 2012-02-20, 16:20   #4862
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine a dziś się nie ważyłam, jutro się zważę to napiszę ostatnio ważyłam się co tydzień i od jutra chyba znów do tego wrócę

Kurcze tak teraz szukam czegoś na te kudły i znalazłam Vitapil, teraz myślę czy go nie kupić ponoć jest dobry i są efekty, więc może warto go kupić
Aha no ważenie raz na tydzień wystarczy bo codziennie to wiadomo, są różne wahania

no ja polecałam ten Vitapil moja koleżanka stosuje i jest mega zadowolona włosy jej już tyle urosły
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 16:29   #4863
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
A tam mistrz Ty nie wiesz jaki ze mnie wcześniej leń był czyli.... wszystko przed Tobą
ja kiedyś ĆWICZYŁAM, a teraz... nie ćwiczę ale spokojnie, mentalnie się przygotowuję

Cytat:
Eldo no zazdrośnik jak nie wiem ale nie chciał się przyznać do tego i miał jakieś inne wymówki
faceci zawsze znajdą wymówkę nie chcę się Łobuzy przyznać że sa o nas zazdrośni

mogę zapytac o coś? jeśli coś to nie opdowiadaj po prostu jakoś mi nie wiem czy to umknęło czy coś... jesteś zaręczona z TŻ? jesteście już razem bardzo długo ...
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 16:30   #4864
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

może nie będzie tak źle dobrze się ubierzesz i przeżyjesz ale rzeczywiście Ty lepiej na wiosnę zacznij, bo teraz to ciągle chorujesz
Ciesze sie ze sie zgadamy w tej kwestii

Cytat:
Czekoladko na następny raz ( mam nadzieję, że nie będzie tego następnego razu ) wypróbuj Coldrex mam nadzieję, że i Tobie pomoże
Napewno tak tez uczynie!
Juz bede pamietala o tym Coldrexie

Ja jeszcze tylko 3h w pracy i do domu
Mialam dzisiaj tylko dwie klientki i ostatnia wlasnie wyszla, takze mam labe
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 16:33   #4865
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
ja kiedyś ĆWICZYŁAM, a teraz... nie ćwiczę ale spokojnie, mentalnie się przygotowuję
no to czas powrócić wiesz mój tasak już tu niejedną zmotywował

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Ciesze sie ze sie zgadamy w tej kwestii

Cytat:
Ja jeszcze tylko 3h w pracy i do domu
Mialam dzisiaj tylko dwie klientki i ostatnia wlasnie wyszla, takze mam labe
i musisz siedzieć do końca? ja bym poszła do domu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-20, 16:35   #4866
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
no to czas powrócić wiesz mój tasak już tu niejedną zmotywował
mnie motywuje mój coraz większy tyłek on ma sowje życie, ja swoje... ja ide, on gdzieś za mną wlecze swój tłusty zadek kurde, ale to serio prawda! muszę go ujądrnić- to przede wszystkim!
Stary 2012-02-20, 16:38   #4867
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Witam laseczki !!!

Meedzik- widac roznice w dlugosci wlosow alez Ci sie one blyszcza pewnia pisalas miliard razy ale- jakich odzywek i innych kosmetykow do wlosow uzywasz?

Heroine- co do posta ze wczoraj- TY i gorszy dzien ? lub TY i kryzys?! Nie no, kochana tak byc nie moze, <sciskam mocno tak ze az lamie zebra>. Doskonale wiesz, ze bedzie dobrze wiec nie smutaj i wez ogarnij sie z ta silownia, bo jak czytam co cwiczylas to az mi sie plakac chce ;(

Monia- w koncu sie odezwalas wszystkie tutaj cierpialy(smy), ze Cie nie ma ale biedna zalatana bylas wiec dobrze
Sluchaj, co do meza i tego ze "wszystko po swojemu chce robic"- na bank po prostu sie od siebie odzwyczailiscie troche, musicie znow wbic sie w ten "rytm" zycia we dwoje. Pewnie jak juz bedziecie razem mieszkac w Niemczech to na poczatku bedziecie sie klocic, ale z czasem przejdzie i znow bedzie super )
Dobrze, ze poszlas na impreze i sie wyszalalas!
A co do sesji- sprobuj tylko odmowic! piekna, zgrabna jestes- niech wszyscy to widza!!!

Co do silowni- ja mam proste rozwiazanie- chodze z moim TZem w sumie on mnie namowil do tego, za co jestem mu bardzo ale to bardzo wdzieczna wiec problem zazdrosci rozwiazany, bo on wie jacy ludzie tam przychodza a poza tym ja jestem niesamowicie wredna osoba i ma pewnosc, ze zadnemu kolesiowi sie nie dam, ewentualnie slowami go wykastruje ale pewnie Wasi TeŻetowie sa bardziej zajeci niz moj, bo on studiuje wiec ma czas...

Ta agrafka wydaje sie byc super pomyslem, mi zalezy zeby tego badziewia na udach sie pozbyc :d tego po wewnetrznej stronie

Poza tym bylam dzisiaj w lumpie i jestem bardzo zadowolona- znalazlam czerwony zakiet ESCADA (!!!) za....15zl!!!!

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
mnie motywuje mój coraz większy tyłek on ma sowje życie, ja swoje... ja ide, on gdzieś za mną wlecze swój tłusty zadek
hahaha przepraszam Eldo, ale niesamowicie mnie rozbawilo jak cudownie to napisalas

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 16:39   #4868
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość

hahaha przepraszam Eldo, ale niesamowicie mnie rozbawilo jak cudownie to napisalas
no w sumie... ja tylko prawdę powiedziałam
Stary 2012-02-20, 16:47   #4869
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
mnie motywuje mój coraz większy tyłek on ma sowje życie, ja swoje... ja ide, on gdzieś za mną wlecze swój tłusty zadek kurde, ale to serio prawda! muszę go ujądrnić- to przede wszystkim!
toś mnie rozbawiła na pewno nie jest tak źle z Twoim zadkiem ba, jestem pewna, że mój jest gorszy

Cytat:
Heroine- co do posta ze wczoraj- TY i gorszy dzien ? lub TY i kryzys?! Nie no, kochana tak byc nie moze, <sciskam mocno tak ze az lamie zebra>. Doskonale wiesz, ze bedzie dobrze wiec nie smutaj i wez ogarnij sie z ta silownia, bo jak czytam co cwiczylas to az mi sie plakac chce ;(
Ahhh, dziękuję tak mi się ciepło na serduszku zrobiło! (mimo połamanych żeber ) już jest mi lepiej walczę dalej, bo kto powiedział, że będzie łatwo? dzisiaj jestem grzeczna póki co
ogarnąć się? dzisiaj się lekko ogarnęłam, bo miało być twistera 30 min, ale znudziło mi się po 15 niesamowicie wolno czas leci przy tym

a Ty jak tam? od kiedy na siłownię mykasz?

Cytat:
Co do silowni- ja mam proste rozwiazanie- chodze z moim TZem w sumie on mnie namowil do tego, za co jestem mu bardzo ale to bardzo wdzieczna wiec problem zazdrosci rozwiazany, bo on wie jacy ludzie tam przychodza a poza tym ja jestem niesamowicie wredna osoba i ma pewnosc, ze zadnemu kolesiowi sie nie dam, ewentualnie slowami go wykastruje ale pewnie Wasi TeŻetowie sa bardziej zajeci niz moj, bo on studiuje wiec ma czas...
Hehe, fakt mój też ze mną chodził przed świętami BN no ale z braku czasu, nawału obowiązków musiał zrezygnować... no ale ja się nie poddałam i mykam sama będę piękna tiaaa

Cytat:
Poza tym bylam dzisiaj w lumpie i jestem bardzo zadowolona- znalazlam czerwony zakiet ESCADA (!!!) za....15zl!!!!
wow! to rzeczywiście Ci się udało a zdjęcie da radę zrobić?
Stary 2012-02-20, 16:47   #4870
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
i musisz siedzieć do końca? ja bym poszła do domu
No a co Ty myslalas
Na dodatek sama zupelnie jestem, wiec pilnuje biznesu

No i telefon dzwoni co chwile wiec musze siedziec
Stary 2012-02-20, 16:49   #4871
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No a co Ty myslalas
Na dodatek sama zupelnie jestem, wiec pilnuje biznesu

No i telefon dzwoni co chwile wiec musze siedziec
a tak się rozmarzyłam

to przes.rane no ale masz neta, to nie będzie tak źle
Stary 2012-02-20, 16:56   #4872
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

-
Wooow wrzucaj foto, tez chetnie zobacze ta zdobycz!
Cytat:
a tak się rozmarzyłam

to przes.rane no ale masz neta, to nie będzie tak źle
Tez tak mysle ze nie bedzie najgorzej

Ale na codzien to praca w takich godzinach jest naprawde przes rana na maksa Nie to ze w porach obiadowych poza domem to jeszcze doslownie caly dzien rozwalony
Stary 2012-02-20, 16:56   #4873
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie

Jak tam samopoczucie w poniedzialkowe przedpoludnie?

Ja dzisiaj wyspalam sie za wszytskie czasy chyba, polozylam sie o 21 bo mi wizaz nie dzialal i stwierdzilam ze przynajmniej sie wyspie
Wstalam tez o dziwo o 9, zjadlam sniadanko, wyszykowalam sie do wyjscia i tym sposobem juz siedze w pracy
Mam dzisiaj naszczescie bardzo luzny dzien takze powinno byc ok
Czuje sie dzisiaj znacznie lepiej niz wczoraj, ale wciaz jestem cala zatkana, mowie przez nos i brzmie jak jakis zul po 2tygoodniach melanzu. Wspolczuje klientkom z ktorymi musze rozmawiac przez telefon

Zaraz zjem mala kanapeczke na drugie sniadanie i wypije fervex

Wspolczuje
Mam nadzieje ze niedlugo zacznie sie juz ocieplac i ta aura chorb odejdzie w niepamiec
A swoja droga mysle ze takie egzotyczne wakacje zalatwilyby u mnie wszytsko wygrzalabym sie na sloncu i wszytskie choroby by ze mnie wyszly

Jezu ja umieram głowe mi rozsadza Haha dosłownie jak Ty gadam jak żul wszystko zatkane Eh a miało być tak piękne, miał być dzisiaj aerobik ale musze sobie odpuścić bo tam padnę wole poleżeć i w czwartek może nabiorę sił to pójdę. Dzisiaj pokręcę hh i poćwiczę trochę w domku.
A co do wakacji to zabierz mnie ze sobą Ah ale mi się marzy już słonko :P
Medzik przydałoby się pojechać nad nyskie dupcie wygrzać co ?

Białaczekoladko bo wiem, że my podobny fach Ty jesteś po kosmetologi ?

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-02-20 o 16:58
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 16:57   #4874
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
toś mnie rozbawiła na pewno nie jest tak źle z Twoim zadkiem ba, jestem pewna, że mój jest gorszy
nie ma tragedia- to nie tak, że gruda na grudzie i jeszcze cała w tłuszczu lubię swój tyłek, bo nie jest płaski, no ale prawda jest taka, że jest nad czym pracować- trzeba ujędrniać i podnosić
Stary 2012-02-20, 17:34   #4875
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Jezu ja umieram głowe mi rozsadza Haha dosłownie jak Ty gadam jak żul wszystko zatkane Eh a miało być tak piękne, miał być dzisiaj aerobik ale musze sobie odpuścić bo tam padnę wole poleżeć i w czwartek może nabiorę sił to pójdę. Dzisiaj pokręcę hh i poćwiczę trochę w domku.
A co do wakacji to zabierz mnie ze sobą Ah ale mi się marzy już słonko :P
Medzik przydałoby się pojechać nad nyskie dupcie wygrzać co ?
Wiem co czujesz, wspolczuje naprawde
Moze wez sobie Coldrex bo dziewczyny zachwalaja
Byc moze i ja sie bede musiala nim ratowac
Ja jak wroce do domu to pomocze jeszcze nogi w goracej wodzie i soli, podobno jest to dobry domowy sposob, zobaczymy moze pomoze

Nie idz dzisiaj na areo lepiej zostan w domu i sie porzadnie wygrzej

Cytat:
Białaczekoladko bo wiem, że my podobny fach Ty jesteś p kosmetologi ?
Tak ale nie tylko
A Ty?
Stary 2012-02-20, 17:37   #4876
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem co czujesz, wspolczuje naprawde
Moze wez sobie Coldrex bo dziewczyny zachwalaja
Byc moze i ja sie bede musiala nim ratowac
Ja jak wroce do domu to pomocze jeszcze nogi w goracej wodzie i soli, podobno jest to dobry domowy sposob, zobaczymy moze pomoze

Nie idz dzisiaj na areo lepiej zostan w domu i sie porzadnie wygrzej

Tak ale nie tylko
A Ty?
O to w razie pomocy zwrócę się do Ciebie Ja właśnie jestem na 6 sem licencjata kosmetologii
Stary 2012-02-20, 17:53   #4877
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
O to w razie pomocy zwrócę się do Ciebie Ja właśnie jestem na 6 sem licencjata kosmetologii
Slużę jesli bede potrafila
Stary 2012-02-20, 18:12   #4878
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Jezu ja umieram głowe mi rozsadza Haha dosłownie jak Ty gadam jak żul wszystko zatkane Eh a miało być tak piękne, miał być dzisiaj aerobik ale musze sobie odpuścić bo tam padnę wole poleżeć i w czwartek może nabiorę sił to pójdę.
Hej następna umierająca
Kup sobie ten Coldrex, naprawdę i zrezygnuj z aero żeby się nie doprawić

Cytat:
nie ma tragedia- to nie tak, że gruda na grudzie i jeszcze cała w tłuszczu lubię swój tyłek, bo nie jest płaski, no ale prawda jest taka, że jest nad czym pracować- trzeba ujędrniać i podnosić
Eeee, to i u mnie nie ma aż tak źle
Stary 2012-02-20, 18:14   #4879
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
no, ale profilaktycznie wzięłam swój zadek na przebieżkę półgodzinną i teraz mam zamiar biegac już, szlifować kondycję (tzn muszę najpeirw ją mieć) a potem to już będe miała pupcię jak marzenie
Stary 2012-02-20, 18:17   #4880
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
no, ale profilaktycznie wzięłam swój zadek na przebieżkę półgodzinną i teraz mam zamiar biegac już, szlifować kondycję (tzn muszę najpeirw ją mieć) a potem to już będe miała pupcię jak marzenie
Ooooo super też nie mam super kondycji jak na młody wiek to powiedziałabym, że jest tragiczna wejść na 5 piętro bez zadyszki to niewykonalne

szlifuj szlifuj, jędrna pupcia czeka
Stary 2012-02-20, 18:19   #4881
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Hej następna umierająca
Kup sobie ten Coldrex, naprawdę i zrezygnuj z aero żeby się nie doprawić

Wzięłam gripex mam nadzieje że pomoże a już nie chce mi sie do apteki iść. Dzisiaj sobie daruje aerobik niestety
Stary 2012-02-20, 18:22   #4882
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:

Moja mama brała Vitapil. Pomógł jej bardzo.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 18:26   #4883
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Ooooo super też nie mam super kondycji jak na młody wiek to powiedziałabym, że jest tragiczna wejść na 5 piętro bez zadyszki to niewykonalne

szlifuj szlifuj, jędrna pupcia czeka
czasem znajdę w sobie trochę kondycji ale poza tym to leżę w tej kwestii... młody człowiek, a kondycja... niejeden 40latek ma pewnie lepszą ode mnie ale spokojnie, to się zmieni!
Stary 2012-02-20, 18:40   #4884
Ameli83
Przyczajenie

Czesc
Jestem już z Wami dłuższy czas,ale dopiero teraz odważyłam się przyłączyć do Waszej walki....można się jeszcze przyłączyć?
Ameli83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 18:42   #4885
murka04
Zadomowienie

Ale afera w szkole! Pamiętacie kiedyś pisałam Wam o moim wychowawcy, tym zboczeńcu niezrównoważonym? No to dziś pokazał na co go stać. Zaczął szarpać się z jedną dziewczyną na lekcji, bo zaczął jej grzebać po torebce a ona się pyta co pan robi, szukam miejsca na twój telefon - schowaj go. A ona że nie. Jak się rzucił do niej z łapami i wrzeszczy do niej : ODDAJ TEN TELEFON!!!!!!!! Ja siedziałam za nią i w takim szoku byłam że mnie wmurowało. Tak się zaczęli szarpać, wyrwał jej ten telefon a ta za nim trzyma go za koszulę o matko kochana ! Jak się w drzwiach zaczęli przepychać, później na korytarzu no masakra.. On ma jakieś zadrapania na ramieniu a ona na twarzy.. Dyrektorzy przyszli, pytają nas jak to było to ja wszystko powiedziałam bo oczywiście reszta się bała. No i jak ja zaczęłam gadać to wszyscy, powiedzieliśmy jej że on już dawno takie akcje odwalał i strach było coś powiedzieć. Kazali nam iść do domu ale czuję że to będzie grubsza afera bo dyrektorka była taka zdenerwowana, pewnie się boi że się dowiedzą jakieś instytucje. No kosmos. Ja mam tylko nadzieję że w końcu wywalą tego dziada! Tak na marginesie wiecie co dziś do mnie powiedział przed tym?
- Izabelo ja mam nadzieję że Ty będziesz kontrolowała kolegę czy ci robi dobrze, żebyście nie musieli po lekcjach tego ćwiczyć. Bo ja nie lubię sprawdzać takich rzeczy.
W ogóle byłam taka zdenerwowana, wiecie jak to jest jak są takie afery. Ciągle coś się działo.

Pobiegałam z Tż 20min i ledwo zipiałam! Tzn on w sumie to prawie godzine biegał bo przybiegł od siebie do mnie i z powrotem, podziwiam go Zaraz poćwiczę resztę.

No ciekawa jestem co to jutro będzie w szkole..

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 18:47   #4886
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Ale afera w szkole! Pamiętacie kiedyś pisałam Wam o moim wychowawcy, tym zboczeńcu niezrównoważonym? No to dziś pokazał na co go stać. Zaczął szarpać się z jedną dziewczyną na lekcji, bo zaczął jej grzebać po torebce a ona się pyta co pan robi, szukam miejsca na twój telefon - schowaj go. A ona że nie. Jak się rzucił do niej z łapami i wrzeszczy do niej : ODDAJ TEN TELEFON!!!!!!!! Ja siedziałam za nią i w takim szoku byłam że mnie wmurowało. Tak się zaczęli szarpać, wyrwał jej ten telefon a ta za nim trzyma go za koszulę o matko kochana ! Jak się w drzwiach zaczęli przepychać, później na korytarzu no masakra.. On ma jakieś zadrapania na ramieniu a ona na twarzy.. Dyrektorzy przyszli, pytają nas jak to było to ja wszystko powiedziałam bo oczywiście reszta się bała. No i jak ja zaczęłam gadać to wszyscy, powiedzieliśmy jej że on już dawno takie akcje odwalał i strach było coś powiedzieć. Kazali nam iść do domu ale czuję że to będzie grubsza afera bo dyrektorka była taka zdenerwowana, pewnie się boi że się dowiedzą jakieś instytucje. No kosmos. Ja mam tylko nadzieję że w końcu wywalą tego dziada! Tak na marginesie wiecie co dziś do mnie powiedział przed tym?
- Izabelo ja mam nadzieję że Ty będziesz kontrolowała kolegę czy ci robi dobrze, żebyście nie musieli po lekcjach tego ćwiczyć. Bo ja nie lubię sprawdzać takich rzeczy.
W ogóle byłam taka zdenerwowana, wiecie jak to jest jak są takie afery. Ciągle coś się działo.

Pobiegałam z Tż 20min i ledwo zipiałam! Tzn on w sumie to prawie godzine biegał bo przybiegł od siebie do mnie i z powrotem, podziwiam go Zaraz poćwiczę resztę.

No ciekawa jestem co to jutro będzie w szkole..
o jesuuuuu jestem w szoku....

Cytat:
Napisane przez Ameli83 Pokaż wiadomość
Czesc
Jestem już z Wami dłuższy czas,ale dopiero teraz odważyłam się przyłączyć do Waszej walki....można się jeszcze przyłączyć?
Witaj powiedz coś więcej o sobie
Stary 2012-02-20, 18:57   #4887
meeedzik
Zakorzenienie

Eldo z nami to było tak, zaczęliśmy się spotykać końcem maja, we wrześniu Tż pojechał do Niemiec na 2 miesiące i wtedy tak tęsknił i bał się, że go zostawię, że jak przyjechał to zorganizował kolację przy świecach, bukiet róż no i się zaręczyliśmy ale to było dawno bo jakieś 5,5 roku temu więc jak kiedyś kiedyś będziemy planować ślub, to pewnie będą jeszcze oficjalne zaręczyny

Heroine haha mnie Twój tasaczek motywuje niesamowicie dziś pokręciłam 20 minut hula hop, zrobiłam 300 ścisków agrafką i 100 brzuszków

Kamilon no ja właśnie tą agrafką ćwiczę, żeby pozbyć się tych "bułek" na wewnętrznej części ud mam nadzieję, że do lata ich nie będzie
A co do włosów to też mi się wydaje, że trochę urosły niech rosną jak najszybciej a jakich kosmetyków używam, więc tak szamponu Pantene pro v intensywna regeneracja, maski Kallos creme al latte pięknie pachnie balsamu Stapiz sleek line, no i w sprayu Gliss kur taką czarną nie wiem jak się nazywa dokładnie a czasami też z Gliss kura w sprayu z jedwabiem No i skrzyp łykam od jakichś 3 miesięcy i miesiąc drożdże

Cocktail nawet nie mów ale bym sobie pojechała gdzieś nad jeziorko

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Murka no to fest afera! Mam nadzieję,że teraz w końcu wywalą tego dziada!

Dzięki dziewczyny co do Vitapilu teraz to na pewno go kupię
Stary 2012-02-20, 19:11   #4888
Ameli83
Przyczajenie

Coś o mnie....Mam 1,65cm wzrostu,obecnie ważę 51kg,a chcialabym dojść do 47kg. Wiem,że dla większości z Was 4 kg to łatwizna,ale ja już od roku się zmagam z tymi kilkoma kg i zamiast w dół,to systematycznie moja waga idzie w górę. Kilka lat temu mialam problemy "przygodę" z ed'em i nie chcę znów do tego wrócić...
Znam dokładnie wszystkie zasady zdrowego odchudzania,ale moim problemem są słodycze. To nimi zajadam pustkę w moim życiu. W sumie to nie wiem,dlaczego tylko cukierki dają mi taką przyjemność. Mam dobrą pracę,wspaniałych przyjaciół i fantastycznego chłopaka....Mimo tego wszystkiego nie potrafię się niczym tak naprawdę cieszyć. Kiedy jestem niezadowolona ze swojej wagi,jedyną,prawdziwą radośc dają mi cukierki tzw, mlekole,a zaraz potem pojawiają się wyrzuty sumienia....jestem już zmęczona takim życiem....Mam nadzieję,że pobyt na tym forum pomoże mi zapełnić moją pustkę
Ameli83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 21:28   #4889
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Wooow wrzucaj foto, tez chetnie zobacze ta zdobycz!

Cytat:

Ahhh, dziękuję tak mi się ciepło na serduszku zrobiło! (mimo połamanych żeber ) już jest mi lepiej walczę dalej, bo kto powiedział, że będzie łatwo? dzisiaj jestem grzeczna póki co
ogarnąć się? dzisiaj się lekko ogarnęłam, bo miało być twistera 30 min, ale znudziło mi się po 15 niesamowicie wolno czas leci przy tym

a Ty jak tam? od kiedy na siłownię mykasz?

wow! to rzeczywiście Ci się udało a zdjęcie da radę zrobić?

Moje kochane, zdjecie wrzuce jutro [nie umiem tego robic ale licze na Wasza pomoc] jak wyschnie i jak wroce z uczelni :P

Heroine, na silke chce isc w srode bo chyba nie wytrzymam !!!!!!
I ciesze sie bardzo, ze mimo zlamanych zeber jest lepiej no ! nikt nie mowil ze bedzie latwo iiiii [ostatnio zaczelam to sobie tak tlumaczyc]- gdybysmy od tak sobie zrzucaly kilogramy i mialy figure jaka chcemy na wyciagniecie reki to bysmy naszej pracy nie docenialy o tak! Wiec zanim wpierniczymy kolejne ciastko lub czekolade pomyslimy ile pracowalysmy na takie cialo i nam sie odechce

Ameli, witam

Meedzik, dziekuje za odpowiedz, jak bede miala kase to kupie sobie jakis fajny kosmetyk do wlosow bo az sie prosza o to

iiiiii chcialam sie pochwalic
otoz, moja mama kupila ciastka leibniz, herbatniki z czekolada. Dwie paczki. Polozyla na stole w kuchni wiec jak wrocilam z uczelni glodna to myslalam ze je polkne , ALE napilam sie wody i wsadzilam je do szafki nie jedzac ani jednego POZNIEJ poszlysmy do KFC bo nie chcialo nam sie gotowac... i wzielam salatke z grillowanym kurczakiem zamiast mojej ukochanej tortilli. POZNIEJ wrocilysmy do domu bo mama czegos zapomniala i wziela z domu te leibniz. I jadla je. W aucie. A ja siedzialam obok... Nie ruszylam ich pojechalysmy do tesco na zakupy i tam znalazlysmy przeceniona czekolade Lindl z pistacjami i mamuska oczywiscie kupila. Czestowala mnie , ale wzielam pasek na jutro do szkoly, zeby zjesc go jakos przed 12.00 jeszcze POZNIEJ pojechalysmy do cioci i dala mi malage "a zjedz sobie" ale schowalam do torebki i wsadzilam do pudelka gdzie laduje reszta cukierkow i slodyczy. Jestem z siebie tak dumna, ze szok!

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

jeju, Murka, z tym nauczycielem to jakas masakra jest... Boze, mnie teraz szkola na nauczyciela i nie wyobrazam sobie tak sie zachowywac... Czlowiek cos z psychika ma... :/ Zdawaj prosze relacje na biezaco bo jestem bardzo ciekawa jak ta sprawa sie potoczy...

cel I: 55kg

mż-wr

Edytowane przez kamilon
Czas edycji: 2012-02-20 o 21:33
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 21:38   #4890
meeedzik
Zakorzenienie

Kamilon ta odżywka Kallos jest tania bo kosztuje około 10zł za 1 litr aż tylko na allegro ją kupuję, bo w okolicy nigdzie nie widziałam i odżywka, a raczej balsam do włosów Stapiz sleek line też kosztuje około 12zł za 1 litr więc opłaca się i starcza na bardzo długo
No i kochana chciałam napisać, że jestem dumna z Ciebie tyle pokus, a Ty twarda sztuka widzę ja bym pewnie nie umiała odmówić
Ameli witamy no i mam nadzieję, że z nami będzie Ci łatwiej a słodycze to chyba najgorsza zmora mi tez ciężko z nimi walczyć i codziennie pozwalam sobie na coś słodkiego

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości