Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-20, 13:41   #2371
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia
Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
witam,

Mnie od rana męczą. Badania, kroplówki. Dopiero teraz zostałam uwolniona i mogę coś napisać.
Ciśnienie dalej wysokie. opuchlizna taka sobie, bialko tracę.
Dostaję teraz białko dożylnie. Mówią że to srasznie drogie jest. Ciekawę czy chociaż pomoże.
Z nowości to doszedł mi katar i mam całe zatoki zawalone. Więc smarkam i kicham. Naprawdę na atrakcję w ciąży to ja nie mogę narzekać.

Madziwina - Slicznie obydwie wyglądacie.

Evitka - Lenka mnie też zachwyca i powala na kolana. Uwielbiam ją.

Moje dziecko tak nie mówi. Ale i tak jest idealna, niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju.

Wczoraj była z TZ u mnie w szpitalu. TZ zakleił jej kciuka plastrem co oczywiście mi zaprezentowała i poinformowała że Beee. Wzrokiem prosiła abym ją uwolniła. Powiedziałam że plasterka jej nie zdejmą ale tam na korytarzu jest pielęgniar i ona jej go zdejmie. Więc moje dziecko oczywiście że poczłapało do pielęniarki i wystawiło paluszka. Ta myślała że dziecko boli więc jej tylko podmuchała.
No i co że lekarstwo drogie, ubezpieczenia całe życie płacisz to teraz korzystaj
Ważne żeby pomagało.
Ważne że dziecko codziennie coraz większe i silniejsze do życia na zewnątrz

Z tym palcem to się macie Mój jak mu smoka zabrałąm to przez tydzień gmerał paluchami w buzi, ale mu przeszło szybko bo on nie lubi mieć lepkich rączek, woli jak mama co jakiś czas da lizaka lub paluszka slonego Może latem zapomni, więcej czasu będzie na ogrodzie rączki częściej brudne
A smarowaliście jej gencjaną
Ja mam niewielki problem u Eryka bo stary koń a wiecznie łapy w buzi trzyma, nawilżam mu dłonie olejkiem tym do włosów i ciała Alterra granat i avokado, mi to śmierdzi, jemu teżskutecznie go odstrasza.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 13:49   #2372
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Asiulek a jak u was już ok, zarazki wybite?
Tak, u nas juz ok mała ma jeszcze trochę katarek i czasem kaszlnie ale już wychodzimy na prostą

pop- trzymaj się tam dzielnie

spadam do "tyrki"
pa

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 13:52   #2373
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:

sara teraz nie ma jeszcze wyboru w rolkach może poczekaj jeszcze z miesiąc, w pod koniec marca będzie większy wybór, bo i na święta, i na komunie, wogle początek sezonu
Teraz z tego co znalazłam to te co widać. Te Fila wyglądają na fajne choć ABEC5 ale jednak firmowe http://allegro.pl/super-lyzwy-rolki-...109668834.html
http://allegro.pl/rolki-gt-spokey-ab...116781900.html
http://allegro.pl/markowe-lyzworolki...095831008.html
http://allegro.pl/rolki-powerslide-p...074463177.html

P0P dawaj znak życiadaj do klubu aktualny numer żeby można choć smsem się dowiedzieć co u was
poczekam jeszcze trochę, chociaż te co wstawiłaś to mi się podobają

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

te mi się najbardziej podobają z wyglądu

Pop trzymaj się

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 13:59   #2374
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

sara one mają bardzo dobre parametry jak się tobie podobają to bierz, raczej nic innego w tej cenie nie znajdziesz, a one mają wszystko co potrzeba

Stary 2012-02-20, 14:13   #2375
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
witam,

Mnie od rana męczą. Badania, kroplówki. Dopiero teraz zostałam uwolniona i mogę coś napisać.
Ciśnienie dalej wysokie. opuchlizna taka sobie, bialko tracę.
Dostaję teraz białko dożylnie. Mówią że to srasznie drogie jest. Ciekawę czy chociaż pomoże.
Z nowości to doszedł mi katar i mam całe zatoki zawalone. Więc smarkam i kicham. Naprawdę na atrakcję w ciąży to ja nie mogę narzekać.

Madziwina - Slicznie obydwie wyglądacie.

Evitka - Lenka mnie też zachwyca i powala na kolana. Uwielbiam ją.

Moje dziecko tak nie mówi. Ale i tak jest idealna, niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju.

Wczoraj była z TZ u mnie w szpitalu. TZ zakleił jej kciuka plastrem co oczywiście mi zaprezentowała i poinformowała że Beee. Wzrokiem prosiła abym ją uwolniła. Powiedziałam że plasterka jej nie zdejmą ale tam na korytarzu jest pielęgniar i ona jej go zdejmie. Więc moje dziecko oczywiście że poczłapało do pielęniarki i wystawiło paluszka. Ta myślała że dziecko boli więc jej tylko podmuchała.
oby pomogło
Stary 2012-02-20, 14:25   #2376
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Pop dobrze Cię widzieć .. Niech tam lekarstwo drogie będzie byle skuteczne.

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
z pustką, ale widzieliśmy czteroszybowe, gdzie dwie były te w środku były sklejone do siebie
http://www.wisniowski.szczecin.pl/in...pblhis555&vl=0
Szkoda ze nie pracuję bo bym pomogła w wyborze. Okna to inwestycja na lata (tak jak reszta domu) i dobrze jest kupić raz a dobre. Ważny jest współczynnik przenikania ciepła o którym już pisałam. On zresztą powinien byc brany pod uwagę również przy wyborze materiałów na ściany zewn., dach itd. Pewnie w projekcie macie napisane jaki powinnien być najlepiej.
Najlepiej zaopatrywać się w okna w sprawdzonej firmie, gdzie montują ludzie/fachowcy a nie pyproki. Trzeba sprawdzać na forach i najlepiej prosić o referencje. Serwis lepiej jak jest jak najbliżej.
Stary 2012-02-20, 14:25   #2377
aneczkkaa
Zakorzenienie

P0P niech lekarze robią co w ich mocy czy drogie czy nie drogie kroplówki to nie ważne, najważniesze żeby pomogło
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 14:32   #2378
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

pop oby pomoglo,ja na chwilke,mloda spi a ja wycinam rozne ☠☠☠☠☠☠☠y z gazet,znalazlam jakies stare pudelko tekturowe podluzne, bedzie na jakies bzdety,okleimy roznymi powycinanymi dzieciakmi z gazet,bedzie takie "inne"
a pudelko po harbatce Hippa jedzeniem,bedzie na kredki:P
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 14:42   #2379
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
sara one mają bardzo dobre parametry jak się tobie podobają to bierz, raczej nic innego w tej cenie nie znajdziesz, a one mają wszystko co potrzeba
dziękuje za pomoc, jak tż wróci z pracy to mi zamówi

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Pop dobrze Cię widzieć .. Niech tam lekarstwo drogie będzie byle skuteczne.

Szkoda ze nie pracuję bo bym pomogła w wyborze. Okna to inwestycja na lata (tak jak reszta domu) i dobrze jest kupić raz a dobre. Ważny jest współczynnik przenikania ciepła o którym już pisałam. On zresztą powinien byc brany pod uwagę również przy wyborze materiałów na ściany zewn., dach itd. Pewnie w projekcie macie napisane jaki powinnien być najlepiej.
Najlepiej zaopatrywać się w okna w sprawdzonej firmie, gdzie montują ludzie/fachowcy a nie pyproki. Trzeba sprawdzać na forach i najlepiej prosić o referencje. Serwis lepiej jak jest jak najbliżej.
mam na oku okna z zduńskiej woli, kilku naszych znajomych je kupiło i są zadowoleni. Firma sprawdzona, okna mają trochę droższe ale na prawdę fajne. http://www.oknamielczarek.pl/okna_schuco_ct70.htm

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 14:48   #2380
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
dziękuje za pomoc, jak tż wróci z pracy to mi zamówi

mam na oku okna z zduńskiej woli, kilku naszych znajomych je kupiło i są zadowoleni. Firma sprawdzona, okna mają trochę droższe ale na prawdę fajne. http://www.oknamielczarek.pl/okna_schuco_ct70.htm
I super. Czasem lepiej więcej zapłacić i mieć spokój
Stary 2012-02-20, 17:58   #2381
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Monka ale moj od wrzesnia sam na nocnik siada i dlatego z gola pupa bo nie umial sam majtek sciagnac.wiec zadne poswiecenie kilka razy dziennie nocnik umyc. Szczerze nawet sobie nie wyobrazam zmieniac obsrana pieluche bym pawiowala. Przecie te kupy to takie juz dorosle :/
Tak to tylko wrzucam do kibelka i myje nocnik. Choc staram sie go na kibelek wysadzac przy kupie zeby nie musiec myc
za delikatny mam zoladek

Moje dzieci dalej grzeczne,az mi dziwnie tak siedziec i nic nie robic drugi dzien

Mozecie mi polecic jakis darmowy prodram do robienia stron internetowych ?
To zmienia postc rzeczy, jakos mi to umknelo, to mialas w sumie z gorki, nie wszystkie dzieci chca siadac na ten nocnik. Pewnie ze lepiej wymyc nocnik niz te opsrane dupcie hehe. Nie moja brocha, nie wiem jaki program , jakbym byla w pl to bym podpytala.

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość

sorki dziewczyny,ze tylko tyle ale nie mam weny.chorobsko cos chce mnie zlapac...

chcemy kupic lozko sypialniane ale z tz caly czas sie spieramy jakie.ja chce drewniane on chce skorzane
kurde kuruj sie bo z 2 malych dzieci to lipa jest chorowac. Jak poczujesz ze cielapie cos gorszego niz przeziebienie to lec odrazu do gp. Moj tz zdycha , ledwo mowi a zaczelo sie od przeziebienia.

Cytat:

Ja tego nie słuchałam ale słyszałam o przypadku.
Niestety, każdy może wpaść w panikę nawet jak wie co robić. Nie zmienia to jednak faktu że udzielania pierwszej pomocy powinno się uczyć każdego i wszędzie. Wiadomo zawsze się znajdzie ktoś, kto nie jest zaangażowany uczuciowo i będzie mógł pomóc w razie potrzeby. Nie rezygnowałbym z żadnej lekcji tym bardziej wf ale dodatkowo specjalne zajęcia. Ja za swoich szkolnych czasów miałam w ramach PO takie zajęcia ale to było 100 lat temu i standardy w ratownictwie zdążyły się już parę razy zmienić no i metody też są lepsze i skuteczniejsze.

Dobrze że przynajmniej ktoś zobaczy tylko że chyba samo oglądanie niewiele da. Przydałby się rentgen ale być moze pielęgniarka ma w oczach
Znajac polskie realia standardem bedzie powiedzenie ze nie maja kasy, dlatego napisalam o zlikwiduwaniui wf-u w szkole , tej jednej lekcji . Tez mialam PO - jeden wielki pic na wode
Reka ok. tutaj napierw idzie sie do lekarza i on wysyla dalej jak jest taka potrzeba, byli na przeswietleniu ale jest spoko.

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Masakra... sluchałam, miałam ciarki na całym ciele i wyłam... obym nigdy nie znalazla sie w takiej sytuacji...
I tak sobie przypomniałam Wercie w górach jak po tych wymiotach i gorączce ciągle mi spała. Obudziła się po 13 godzinach spania i dalej leżała i takie senne oczy miała... aż mam ciary... a my tam na takim za.du.piu byliśmy...

Pop- trzymaj się tam w dwupaku i zdawaj częściej relację... strasznie się martwię

darusia- dobrze "pojechałaś" kobiecie. Niech spada na drzewo i da wam żyć...

libra- ucałuj Mikusia. Tez miałaś chwile grozy...

evi- Co do lenki to nie mam słów. Ona jakaś podstawiona

Nasza maluda też nas codziennie zadziwia ale z angielskim jeszcze nie wyskakuje. Potrafi powiedziec "ajlawiu", "okej" "łał"- to zawsze jak cos fajnego zobaczy. Mówi wtedy "łał, mama obać" albo "Łał, a cio to"? No i ostatnio mówi "ej bi si di"- to z bajki Wiem, przy Lence to nic ale ja i tak pękam z dumy

A wczoraj pytamy jej ile wozek ma kółek, żeby policzyła a ona:
"ci, ćtely, piec, sześć, osiem, dziesieć"- a nam kopara opadła
Za to jak liczy od jednego to jest "jeden, tu (powiedzmy, ze z angielskiego ) ci..." zawsze pomija 7 i 9
Też już potrafi sporo poopowiadać. Np. dzis mówi- "babcia nie dała smoka". A ja pytam- kiedy? ona "wczolaj". A chciałaś? ona- "taaaaak"- z zalem w glosie. faktycznie, wczoraj tż szedł na mecz na 15 a ja byłam w pracy. Więc musiał zaprowadzic ją do babci. Chcial ją położyć wczesniej w domu ale nie chciala wiec juz babcia ja położyla u siebie. tż zapomniał smoka i musiała zasnąc bez- udalo się ale dziś musiała to wypomnieć
Cale szczescie ze nic sie nie stalo, bo to roznie bywa. I co zaczynacie oduczanie ? Juz jej nie dawaj ,spala ona wogole ze smokiem? bo juz sama nie wiem hehe

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
aaaa... jeszcze wczoraj dorwała z szafki jej pampersy basenowe. Nie była już na basenie bardzo długo wiec raczej ich nie powinna pamiętać, a ona je wyjęła, przyleciała do tz i mówi "tata, gacie na basen, jedziemy"
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 20:23   #2382
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
pop oby pomoglo,ja na chwilke,mloda spi a ja wycinam rozne ☠☠☠☠☠☠☠y z gazet,znalazlam jakies stare pudelko tekturowe podluzne, bedzie na jakies bzdety,okleimy roznymi powycinanymi dzieciakmi z gazet,bedzie takie "inne"
a pudelko po harbatce Hippa jedzeniem,bedzie na kredki:P
he he wzięło cię. I super

aguś, zdróweczka życzę, dobrze dziewczyny piszą, kuruj się jakimś czosnkiem czy coś

asiulek, mądrasek z naszej werci , a jak zdrówko?

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 20:45   #2383
ania p
Zakorzenienie

Poczytałam słuchające tego nagrania , przerażające
Ja taki kurs miałam na szkole rodzenia ale nie chce nigdy z niego korzystać .

Pop trzymaj się tam , kolejny dzień za Tobą , oby ten lek pomógł .
Kurna ciągle o Tobie myślę jak tam się masz i obyś mi została w głowie przynajmniej do tego 33 tyg

Kurna piszecie o tych oknach ja to nawet nie wiem że coś takiego jest .

Plmadzia zażycz sobie lateksowy materac , to jest dopiero cacko i nie czuć jak druga osoba się przekręca .
Stary 2012-02-20, 20:58   #2384
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

ania i ja też nie chciałabym musieć korzystać z takich umiejętności

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Znajac polskie realia standardem bedzie powiedzenie ze nie maja kasy, dlatego napisalam o zlikwiduwaniui wf-u w szkole , tej jednej lekcji . Tez mialam PO - jeden wielki pic na wode
Reka ok. tutaj napierw idzie sie do lekarza i on wysyla dalej jak jest taka potrzeba, byli na przeswietleniu ale jest spoko.
I dokładnie tak by było. Teraz jak organizują takie kursy to są płatne niestety i oczywiście tylko dla tych którzy chcą.
Stary 2012-02-20, 21:25   #2385
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Libra biedny Miko ale musiało Go to boleć ...

P0P żeby Ci humor nieco poprawić i w związku z tym że dawno nie pokazywałam wstawiam fotę Marcela - Twego zięcia. Ot taki jest przystojny
Trzymaj się dzielnie i koniecznie daj znać po wieczornym ktg... I pamiętaj - oferta 3 potomka wciąż aktualna

Libra a jeszcze kiedyś miałam Ci pisać o Mika oku ... no zmroziło mnie jak to przeczytałam (na szczęście sytuacja już do tego czasu pod kontrolą była) Kiedyś moja koleżanka z podstawówki zatarła sobie po tym jak bawiłyśmy się w pisaku. Po chwili zrobiła Jej sie taka śliwa że ja do końca życia tego nie zapomne. Wpadłam w panikę jak nie wiem. Rodzice w te pędy pojechali z nią do okulisty i ten stwierdził że jeszcze torche a zupełnie by straciła wzrok na to oko ... Masakra Normalnie efekt w tempie ekspresowym.

Madzia Ty to masz niezłego akrobatę w domu. Fajny pokój chłopaków

Oliwka
kiedy my się znowu spotkamy?? Nie wybieracie się do Warszawy?? A może w planach wakacje nad morzem

Bao
jak się masz?? Mam nadzieję że nasz podczytujesz, bo nie możesz przegapić tak rzadko wstawianego zdjęcia syna mego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Marci.jpg (89,6 KB, 67 załadowań)

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2012-02-20 o 21:33
Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 21:32   #2386
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość

P0P żeby Ci humor nieco poprawić i w związku z tym że dawno nie pokazywałam wstawiam fotę Marcela - Twego zięcia. Ot taki jest przystojny
Trzymaj się dzielnie i koniecznie daj znać po wieczornym ktg... I pamiętaj - oferta 3 potomka wciąż aktualna
Wyjątkowo przystojny
Tż właśnie mówi ze wyglada na 4-5 lat
Stary 2012-02-20, 21:43   #2387
ania p
Zakorzenienie

Gmyrelka ale fajny jest a ja go cały czas jako takiego bobasa pamiętam he he
Stary 2012-02-20, 21:44   #2388
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cytat:
Wyjątkowo przystojny
Tż właśnie mówi ze wyglada na 4-5 lat

A na ten wiek może dałoby się Go podciągnąć gdyby nie był zapampersowanym niemową

evi ja chyba zacznę pomijać Twoje posty

Ania no właśnie! Kiedy to nadrobimy?? Ja tak dzielnie przygotowała ciuszki dla Oli ... i leżą w pudle na szafie ...

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2012-02-20 o 21:46
Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 21:49   #2389
P0P70
Zakorzenienie

Gmyrelka - faktycznie bardzo się zmienił. Tak zmężniał.
I dziewczyny pamiętajcie:" Mój Ci on"

A mi zafundowano nowa rozrywkę. Muszę przez dobę sikać do osobnego gara i zliczać wszystko co piję i wodnego jem.
Strasznie łep mnie boli. Nie lubię nocy w szpitalu. Spać nie mogę i czas się strasznie dłuży.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 21:57   #2390
evitka21
Zakorzenienie

gmyrcia, ale wydoroślał ten mały gagatek

popik, no dbają o twoje atrakcje, nie ma co. A jak długo tam będziesz? do końca już?

bao, jak ci fochy przeszły, to daj znać jak się czujesz, jesteś już po wizycie?

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 22:00   #2391
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
poczekam jeszcze trochę, chociaż te co wstawiłaś to mi się podobają

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

te mi się najbardziej podobają z wyglądu

Pop trzymaj się
mi tez najbardziej te podeszły
Cytat:

Libra a jeszcze kiedyś miałam Ci pisać o Mika oku ... no zmroziło mnie jak to przeczytałam (na szczęście sytuacja już do tego czasu pod kontrolą była) Kiedyś moja koleżanka z podstawówki zatarła sobie po tym jak bawiłyśmy się w pisaku. Po chwili zrobiła Jej sie taka śliwa że ja do końca życia tego nie zapomne. Wpadłam w panikę jak nie wiem. Rodzice w te pędy pojechali z nią do okulisty i ten stwierdził że jeszcze torche a zupełnie by straciła wzrok na to oko ... Masakra Normalnie efekt w tempie ekspresowym.

Oliwka
kiedy my się znowu spotkamy?? Nie wybieracie się do Warszawy?? A może w planach wakacje nad morzem

Bao
jak się masz?? Mam nadzieję że nasz podczytujesz, bo nie możesz przegapić tak rzadko wstawianego zdjęcia syna mego
z okiem na szczęście się okazało tylko limo ,pewnie nie pierwsze i nie ostatnie ,nie wiem może na placach zabaw dzieci są bezpieczniejsze niz na własnym podwórku
Faktycznie przystojniacha i tez bym mu co najmniej 4 dała

Tez miałam pisać czy czasem Evitki Lenka jest z tego samego rocznika co nasze bo ja z moim to tak pogadam za rok jak dobrze pójdzie

Słyszałam to nagranie w teleekspresie ,matko coś okropnego , całe szczęście że udało im się opanować sytuację.
Kurs 1 pomocy miałam jak robiłam prawko czyli kilka lat temu i coś tam jeszcze pamiętam ,ale może warto byłoby zerknąć ile to uciśnieć i wdechów ,chociaż lepiej niech się nie przydaje ,nawet nie chcę myślec o takich rzeczach i uwierzcie mi że jak dziecko ma nawet 14 lat to strach o nie jest taki sam

Pop bilans płynów? też to miałam niezbyt przyjemne ale konieczne ,pewnie też hormony Ci spac nie dają
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 22:06   #2392
ania p
Zakorzenienie

Cytat:

A na ten wiek może dałoby się Go podciągnąć gdyby nie był zapampersowanym niemową

evi ja chyba zacznę pomijać Twoje posty

Ania no właśnie! Kiedy to nadrobimy?? Ja tak dzielnie przygotowała ciuszki dla Oli ... i leżą w pudle na szafie ...
no może byśmy się w końcu jakoś umówiły

Cytat:

A mi zafundowano nowa rozrywkę. Muszę przez dobę sikać do osobnego gara i zliczać wszystko co piję i wodnego jem.
Strasznie łep mnie boli. Nie lubię nocy w szpitalu. Spać nie mogę i czas się strasznie dłuży.
Pop mój TZ miał taką rozrywkę kilka razy , zobaczą czy masz białko w moczu
Stary 2012-02-20, 22:15   #2393
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:

Oliwka

Bao
zakochałam się nie chciałam tego na fejsie pisać, bo jeszcze by mnie za zboczoną wzięli

Cytat:

dbają o atrakcje
Stary 2012-02-20, 22:16   #2394
agnieszka09
Wtajemniczenie

POP hhaahaha ja tez to musialam robic jak bylam z Karinka w ciazy i wyladowalam w szpitalu

LIBRA wlasnie chcialam pytac jak Miko...jejku bidulek.mojej siostry synek mieisac temu pod opieka babci dorwal noz i prawie odcial sobie paluszka. tez mial kilka szwow zalozonych...

GMYRELKA przystojniak

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 22:16   #2395
P0P70
Zakorzenienie

Evitka - raczej będe już do końca. tylko nie wiadomo jak długo to będzie. Marzyłam o tym aby wytrzymać do 32 tc. bo wtedy jest szansa na to że dziecko samodzielnie oddycha. Ale teraz wydaje mi się to mało realnie. To jest aż 33 dni. Oni muszą mnie monitorować i dziecko monitorować i wybrać najlepszy dla nas moment. Nie jest to proste, tutaj chodzi i o życie moje i o dziecka.
Jutro juz wtorek. Najgorzej że pomio faszerowania mnie lekami ciśnienie dalej wysokie.

Gmyrelka - ja już przekazałam Twoją propozycję TZ. I on bardzo chętny.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 22:33   #2396
ania p
Zakorzenienie

Plmadzia mam do ciebie pytanie na temat firmy na S .
Czy uczestniczysz w tym co Ci wysyłają przy tych kampaniach mam tu na myśli jakiś konkurs smsowy który był , czy teraz jakieś podanie czyiś danych zeby do nich z ankietą zadzwonili . ja tam nikogo danych podawać nie mam zamiaru dlatego pytam .

Pop kurcze niby 33 dni to tak mało a dla Ciebie tak wiele teraz ehh .
cholerstwo jedno
Stary 2012-02-20, 22:35   #2397
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:

Nie wiem co napisać. Nic mądrego mi do głowy nie przychodzi i zdaję sobie sprawę ze niewiele jest Cię w stanie rozbawić.
Całujemy Cię mocno i odliczamy te 33 dni a najlepiej 40 tygodni
Stary 2012-02-20, 22:55   #2398
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
POP hhaahaha ja tez to musialam robic jak bylam z Karinka w ciazy i wyladowalam w szpitalu

LIBRA wlasnie chcialam pytac jak Miko...jejku bidulek.mojej siostry synek mieisac temu pod opieka babci dorwal noz i prawie odcial sobie paluszka. tez mial kilka szwow zalozonych...

GMYRELKA przystojniak
O matko ,też pewnie biedaczek się nacierpiał ,ręka to jeszcze gorzej bo silniej unerwiona i boli ,ale chyba dobrze się zrosło?
Ucinanie palca miałam ze starszym jak miał kilka lat ,nożykiem od tapet się charatnął też go szyli.
Niby sie ciągle pilnuje ,wszystko chowa a i tak gnojki małe coś wywiną

P0P powiedz maluchowi niech tam siedzi jeszcze
Ania ja się właśnie niedawno tam zarejestrowałam ale tez wyczytałam te dziwne podawanie danych i nie będę się w to bawić
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 01:30   #2399
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

hej

ja na chwilke

dzieciaczki cudowniaste tak synus gmyrelki jak i miska madziwni.

Mnie dzisiaj cos naszlo,ogladalismy "nigdy nie mow nigdy" i byla taka akcja z dziewczynka z bidula i tak mnie jakos naszlo ze gdyby nie rodzice ja bym mogla mowic "wezmiesz mnie ze soba?" "obiecujesz!?" hm....moze faktycznie jeden pokoj wiecej i jakiegos dzieciaczka zabrac.....zobaczymy...

jutro ide szukac kleju PVA ,wiecie gdzie mozna kupic?w papierniczym czy jakims z tapetami?pojecia nie mam...
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 07:49   #2400
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
teraz wiesz co czuje dziecko na nocniku
Może ważą te siuski, ile wypijasz a ile na zew idzie
Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Plmadzia mam do ciebie pytanie na temat firmy na S .
Czy uczestniczysz w tym co Ci wysyłają przy tych kampaniach mam tu na myśli jakiś konkurs smsowy który był , czy teraz jakieś podanie czyiś danych zeby do nich z ankietą zadzwonili . ja tam nikogo danych podawać nie mam zamiaru dlatego pytam .
Nie no co ty nikomu nawet o tym nie mówię, łąńcuszkom mówię stanowcze NIE

Gmyrelka synek śliczne, a twoje foteczki to wyjaśniają, musi być tak ładny za taką mamusią. Ładnie tobie w blondzie

Mi wczoraj jakiś przewód poszedł za kuchenką, smród straszny, korki wywalało. To mój tata znawca tematów wszelakich przyszedł i z pomocą silnej ręki męża mnie ratowaliNie mam teraz gazu, i nawet herbatkę w mikrofalówce robię bo nie mam czajnika elektrycznego, a jak mój tata poszedł to emil miał tylko gaz podłączyć, i coś piszczało, i śmierdziało, więc czekam na tate

Libra ja mojego palca miałam też grubymi nićmi przyszywanego. Jakbym tobie pokazała foty po szyciu i teraz to byś nie uwierzyła że to ten sam palec To jak u takiej starej dupy jak ja się ładnie zagoiło to tym bardziej u młodzieży Najgorzej mieć coś szyte w miejscach gdzie się skóra rozciąga np brzuch kolana łokcie, częśto bliznowce się robią, ale na takiej zwartej skórze nie powinno być śladu. Ja już doświadczony człek w zeszywaniu najgorzej po tygodniu szwy ciągną
A ty jak biegasz masz jakiś gaz obronny? bo ja mam taki w chmurze, i kurcze nawet troche strach go użyć bo sama mogę oberwać, i kupiłam w żelu, i czekam aż dojdzie bo u nas w sklepach tego nie ma. Wczoraj jak biegałam prawie dwóch dziadów wypsikałam, tylko pijani powlni to wystarczyło chwilę przyspieszyć

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości