|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
Cytat:
![]() Juz sobie je zniszczyłem ale probuje sie oszukiwać, ze jeszce da sie cos z nim zrobic :P Roz☠☠☠ałem Cie bardziej niz Borsuk?
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" |
|
|
|
|
#2852 | ||
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Cytat:
![]() rusz te dupsko i sio do lekarza, a nie szukać informacji w Internecie!
||
|
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wydaje mi się ,że szala przeważa się na twoja stronę,bo... borsuk ma jedno zdanie i niezmienne.on i jego zycie jest całe do czasem wydaje się,że jakoś to wyjdzie,żeby za chwilę paść na kolana |
|
|
|
|
#2854 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To jest chore ale sie ciesze, ze jeste, gorsszy od niego. Nie wiem czemu, ale chyba dla tego, ze jak zdechne to ludize bd mnie pamietac przez lata za to co zrobilem. Przez te zle srony charakteru jak i te chwile w ktoreych wykazalem sie charakterem ![]() Ja wciaz po czesci wieze, ze jakos to bedzie ale szczerze sam siebie skreslilem i tylko gdy sie klade marze, ze los sie odmieni :P Nie uzalam sie nad soba, tylko boli mnie moj przykry los. Wiem, ze sa ludzie, ktordzy maja duzo mniejszego itd. ale ja mam taka psyche, ze nie pozwala mi ona tego przezwyciezyc. Boje sie takiegoupokorzenia- wolalbym zebyktosmnie postrzelil 5x z9niz zebymmialsie przyznac,ze mam malutkiego chuja do teg, ktoryw ogoloe nie stajenabacznosc;/
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" |
|
|
|
|
#2855 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do losu to się nie odmieni,bo nic z tym nie robisz!Marzenia są piękne i należy je nie tylko mieć,ale i dążyć do realizacji chociaż niektórych, czego u Ciebie nie widzę.Użalasz się i to bardzo,ale wyraźnie sobie z tego sprawy nie zdajesz.Ogarnij się w końcu skończ pić alkohol bo za niedługo wylądujesz w psychiatryku,albo jeszcze gorzej.Ja myślę,że Ty to wszystko piszesz 'pod wpływem', więc staram się nie brać ,aż tak bardzo do siebie tych Twoich tekstów Jak możesz być takim egoistą,co na to Twoi rodzice ,którzy dali Ci życie,a Ty go tak marnujesz,strasznie im współczuję i mi ich żal.
|
|
|
|
|
#2856 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kilka marzen juz zrealizowalem a co do niektorych sie zupelenie nie nadaje jak np. kulawy o byciu mistrzem swiata w sprinicie na 100m. Nie uzalam tylko mowie jakjest;] Wiesz, chyba tylko dzieki alkoholowie jeszcze nie trafilem na srebrzysko a poza tym ostatni raz pijany bylem tydzien temu a jeszcze wczesniej to z 2 tygodnie temu i to tylko raz w tygodniu, wiec raczej malo co, ktory post pije pod wplywem Wszystko wczesniej co napisalas bralem na dystans - z usmiechem na twarzy (bo mam dobryhumor). Ale w tym ostatnim zdaniu przesadziłaś. Akurat ojciec konsekwetnie zabijał we mnie wszystko co kochałem ale naszczescie mu sie to nie udalo, no moze po za miloscia do zycia ale wydaje mi sie, ze w ogole nigdy we mnie jej nie bylo. Ojj ile razy to ja slyszalem, ze zaluje ze w ogole sie urodzilem, jemu w zyciu nie wyszlo tak jak chcial i na mnie wyladowywal swa frustracje. Matce tez duzo do swietosci brakowało ale powiem tylko, ze najbardziej to lubila podpierdalac mi pieniadze a pozniej mi mowic, ze jestem po☠☠☠any. Na poczatku byly to drobne po 10zl innym razem z20 wtedy sobie myslalem, ze wychodzila do pracy i po prostu byly jej te grosze potrzebne i zapomniala pozniej zadzwonic. Ale gdy zaczela brac po 100zl juz mi sie to zaczelo nie podobac, dla podpuchy rano mnie budzila i sie pytala czy bymnie mial pozyczyc jej 3 stow. Pozyczalem po 2dniach oddawala i niby wszystko bylo ok i uspila mnie tym ale gdy raz wrocilem do domu i nie schowalem pieniedzy i polozylem je normalnie na biurku, (1.8k) rano ich juz nie zobaczylem i tylko zostalem wyzwany. A to ze je marnuje i nie potrafie inaczej zyc, nic na to nie poradze. Nie poradze nic na to, ze pozytywnie nastroic mnie do zycia potrafi tylko sport, alkohol czy muzyka. Przepraszam wszystkich za to, ze nie potrafili mnie wychowac i zagubiony w tym zasranym swiecie sam musialem sobie radzic, za to ze tak bardzo jestem po☠☠☠any i za to, ze jestem nie przystosowany do normalnego zycia i staram sie z tym walczyc ale mi to nie wychodzi. Przepraszam, ze jestem sku*rwielem, ktorego nie rusza czyjas gdzies tam smierc czy za to, ze na☠☠☠any z imprezy wrocilem gdy kaczynski sie roz*☠☠☠ał i ze jak wstałem (kolo8) pare chwil ogladalem tv i poszedlem dalej chlac i smialem sie z paroma ludzmi z tego i ze do dnia dzisiejszego jest mi tylko zal pilotow i ewentualnie stewardes (jesli takie byly). Za to ze takiego Tuska i innych bym zniszczyl i nie mial zadnych wyrzutow sumienia. Dlaczego taka menda moze bezkarnie pierdo*lic zycie setkom tysiecy czy paru milionom ludzi a chlopak, ktory kradnie (i to bynajmniej nie torebki na ulicy a w marketach jakies zarcie itd.) zeby jego dzieci nie patrzyly w lodowce tylko na swiatelko ma przez to pelno problemow. Sorry, ze zal mi dzieciakow, ktorym na dworzu podczas zabawy na podworku moze tylko leciec slinka jak inne dzieci zajadaja sie lodami, cukierkami whatever ze Ci bogatsi rodzice zabraniaja swoim pociechom bawic sie z tymi najbiedniejszymi zamiast kazac sie z nimi podzielic. Nie wiem czemu jestem takim gnojem, ze gdy mialem wiecej pieniedzy potrafilem wydawac po kilkadziesiat zlotych dziennie zeby te teoretycznie gorsze mogly tez pozajadac sie troche slodkosciami. Nic na to nie poradze, ze w☠☠☠☠iaja mnie ludzie, ktorzy tylko udaja, ze sie interesuja losem tych dzieci, a tak na prawde, maja je gleboko w dupie i robia to tylko pod publiczke. Na codzien sie smieje, z tego smieje, ze dla spoleczenstwa jestem najgorszy, ze kazdy z bloku chcialby widziec jak psy wyprowadzaja mnie zakutego w kajdany ale czasem chcialbym im po prostu wy☠☠☠ac zeby przejzeli na oczy, ze to oni nic nie sa warc, a to ze pije to tylko moja sprawa. o jaa ale sie rozpisalem ze az nie chce mi sie tego czytac. Pewnie malo co jest na temat ale trudno Ale to nie moja wina, ze Milenka wjechala na temat, ktory mnie drazni i nagle moje labska zaczely same wybijac setki liter na klawiaturze. Przepraszam z gory za zmarnowanie pare minut czytania tego gowno
|
|
|
|
#2857 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2858 |
|
Raczkowanie
|
Ogolnie rzecz biorąc to masz racje. Mam w sobie strasznie duzo zlosci do roznych spraw a maly, nie nadajacy sie do uzycia czlonek to idealnie uzupelnienie ;]
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-02-21 o 23:54 |
|
|
|
#2859 |
|
Rozeznanie
|
Miałeś strasznego pecha że ci się przydażył taki wypadek gdyby nie to pewnie twoje życie wyglądało by inaczej.
|
|
|
|
#2860 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2861 |
|
Rozeznanie
|
WTF, Bober?
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję. |
|
|
|
|
#2863 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A to byla tylko odpowiedz na ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Chyba o to mu chodziło ;] Ale ten wypadek raczej nie wplynal na to jaki jest teraz.
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-02-22 o 23:42 |
||
|
|
|
#2864 |
|
Rozeznanie
|
Nie widziałem tego i nie jestem lekarzem tylko tak na domyśleniach podejrzewam że wpływnął.
|
|
|
|
#2865 |
|
Raczkowanie
|
Tez nie jest i sie nie znam na tych sprawach. Ale mam nadzieje, ze jednak na to nie wyplynal. Jak jest sztywny to wiadomo nie tak latwo go zjac ale w jednym miejscu zachowuje sie jak flak, w kazda strone moge go zjac az nie przylgnie do ciala.
|
|
|
#2866 |
|
Rozeznanie
|
Jakie to jest beznadziejne inni faceci mogą mieć laski i dobry seks a ja nie mogę bo mi fiut nie urósł. To niesprawiedliwe bo niby czym oni sobie na to zasłużyli. :atwo powiedzieć że marudzę albo się użalam ale jak widzę gdzieś jakąś parę trzymającą się za ręce, albo wtuloną i całującą się to od razu myślę dlaczego ja tak nie mogę i zazdroszczę im. To tak jakby gdziesz rozdawali wszystkim kucze do milosci i seksu a ja bym nie dostał jako jedyny. Wszytkie kobiety mają gdzieś faceta bez klucza.
|
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś dawno temu z koleżanką gadałem o rozmiarach to powiem Ci, że przytrafiało się jej DWÓCH facetów... jeden miał uwaga.. 4cm.. a drugi 5cm i co bober na to? TO JEST DOPIERO ZAŁAMKA a nie Twoje 11cm..... Poza tym jakim cudem przygniotłeś szufladą członka to dla mnie niewyobrażalne.. nagi byłeś czy jak? Ja nie wiem ale może coś Ci odwaliło aby przygnieść członka szufladą ;/ |
|
|
|
|
#2868 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2869 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chce ale co z tego jak nawet na mnie nie spojrzy a gdyby tak sie stalo to seks bylby totalna porazka. A dzieczyna by wszyslim rozpowiadala jaka ze mnie cipa. |
|
|
|
|
#2870 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Hmm bober zacząłeś ten temat wiele miesięcy temu. Gdybyś od razu wziął się za siebie to już byś miał: -widoczne efekty ćwiczeń (siłownia) -soczewki kontaktowe -prostsze zęby (aparat) -wyrównany poziom hormonów (leczenie) -nowych znajomych (wyjście z domu) -itp Ale tak, zwlekaj dalej ![]() (nawiasy dodałam by nie padły pytania "a w jaki sposób"...) |
|
|
|
|
#2871 |
|
Rozeznanie
|
Właściwie gdybym się podobał jakiejś kobiecie ktora mi tez by sie podobala to nie uwierzyłbym w to że to jest możliwe ze ktos by mnie chcial i nic bym nie zrobił i zosatala by sama. Być może gzieś jest kobieta samotna która by mi się spodobała a ja jej i chętnie by ze mną była, tylko że nigdy nie będzie miała okazji mnie zobaczyć bo ja z góry zakładam że to jest niemożliwe i nie wychodzę z domu nie, staram się, nie szukam. Być może tak sobie siedzi gdzies i marzy o miłośći i zeby ja ktos przytulil. Jesli tak to nawet mi jej zal. Niewiadomo czy znajdzie innego i czy bedzie lepiej pasowal do niej niz ja moze ja skrzywdzi nawet.
---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Byś może nawet nie wiem jak dużo mógłbym jej dać i jak bardzo ona tego potrzebuje. |
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
ale pie.przysz jak potłuczony
|
|
|
|
#2873 |
|
Raczkowanie
|
Koleś robi to od prawie roku,ale swój cel osiąga.Znów parę wizazanek mu napisze posty,on debilnie z nimi "podyskutuje",znów przez parę dni będzie "bohaterem" tego wątku i tak bez przerwy.Czy któras z Was zgłaszała już go do moderatora-przecież chłopaczek jest żałosny i niewiele wnosi do jakiegokolwiek wątku,czasami ma nawet problem z własną tozsamością (przypadek realistki 90).Nie lepiej go "olać"lub zablokować,ale wówczas bober chyba w ogóle straci sens zycia o ile go w ogóle ma.
|
|
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2875 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wyczytalem kiedys ze obnizona ilosc testosteronu moze wplywac na problemy z koncentyracja i ogolnie obnizac sprawnosc umyslowa inetligencje. Martwi mnie ze przez takie cos nie dosc ze nie wygladam jak facet, nie mam motywacji do rywalizacji, to jeszcze jestem glupszy niz gdybym mial zdrowe jadra. To jest naprawde zalosne bije mnie we wszystkie sferyu zycia. Tak samo jak u kobiet obnizone estrogeny sprawiaja ze staja sie brzydsze brzydka skora paznocie wlosy ostre rysy twarzy sflaczale piersi utrata jedrnosci ciala i slabe kosci. Co w tym złego wierzyć że ktoś chciałby mnie i to co mam do zaoferowania i by byl szczesliwszy przy mnie. Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2012-03-02 o 21:11 |
|
|
|
|
#2876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama mam obniżone estrogeny i wiesz co? Nie wyglądam jak stara babcia, uwierz mi. Dowiedziałam się przypadkiem - nie ma to żadnego wpływu na mój wygląd i zdrowie. Te twoje problemy to nie hormony ale coś raczej wyżej, tam pod czaszką siedzą.
|
|
#2877 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Lepiej utrzymywać, że to te niedobre hormony, że świat się na niego uwziął.Cytat:
Edytowane przez 2016071135 Czas edycji: 2012-03-02 o 23:51 |
||
|
|
|
#2878 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam to samo,ale chyba większość z nas to ma P.s. bo czasem obydwoje Bober i Dopiefiend takie bzdury piszą,ze nie mogę się powstrzymać
|
|
|
|
|
#2879 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kup se koło i d.pnij się w czoło. Weź się w końcu za siebie, zacznij więcej czytać (książek, a nie teorii internetowych), zapisz się na studia, na jakiś kurs. Nie wiem, rób coś ze sobą i przestań stękać, bo to już przestaje być zabawne. Jesteś żałosny.
|
|
|
#2880 |
|
Rozeznanie
|
Ale akurat to prawda - za niski testosteron u facetów - niższa inteligencja. Tylko nikt nie wie,czy bober faktycznie ma za niski :P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

To jest chore ale sie ciesze, ze jeste, gorsszy od niego. Nie wiem czemu, ale chyba dla tego, ze jak zdechne to ludize bd mnie pamietac przez lata za to co zrobilem. Przez te zle srony charakteru jak i te chwile w ktoreych wykazalem sie charakterem
,którzy dali Ci życie,a Ty go tak marnujesz,strasznie im współczuję i mi ich żal.