Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-19, 11:14   #2851
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
u mnie nowy podkład aaa i mam pytanie, chciałam gdzieś wyciągnąć tż tak na 2-3dni żeby się odciąć od tego wszystkiego tylko mam ograniczony budzet, macie może jakiś pomysł?
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Hosenko robota idzie pelna para...piekne kolory!
Dzięki
Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Super
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Hosenko, mieszkanie RE-WE-LA-CJA!!!
Podoba mi się wszystko kolorystycznie. A okna macie do samego sufitu?
Wygląda na dużą przestrzen
Powodzenia w dalszych pracach!
Dzięki
No właśnie takie są. Są wysoko i kończą się tuż przy suficie, a co za tym idzie parapety są wysoko i ja, jako niska osoba mam problem z patrzeniem przez okno Nie widzę chodnika, nie mogę się wychylić A tu u rodziców są niżej i mi to odpowiada - mogę nawet umyć okno bez stawania na krześle no i u mnie w pokoju parapet pełni rolę półki - jest drewniany, szeroki.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 11:55   #2852
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Wlasnie u mnie tak samo to wygląda. Wczoraj nałożyłam bazę wygładzającą, która też mi dodatkowo wysuszyła skórę
Możesz mi polecić jakąś maseczkę nawilżającą?
teraz używam Yves Rocher winogronową, ale słabo nawilża. Najlepiej działa z tych co dotychczas używałam Bioderma Hydrabio i krem też jest świetny z tej serii, bo 2 nałożeniach nie ma suchych skórek po umyciu twarzy nawet

Hosenko, no to rzeczywiście dziwnie te okna, jeszcze takich nie widziałam w blokach
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 12:42   #2853
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
teraz używam Yves Rocher winogronową, ale słabo nawilża. Najlepiej działa z tych co dotychczas używałam Bioderma Hydrabio i krem też jest świetny z tej serii, bo 2 nałożeniach nie ma suchych skórek po umyciu twarzy nawet
Dzięki Muszę się w takim razie rozejrzeć za maseczką
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 12:50   #2854
Hosenka*
Zakorzenienie

Luskap: A u mnie w tych starszych blokach właśnie wszędzie takie są I to właśnie okna u rodziców budziły sensacje

Niestety wysokie parapety uniemożliwiły wprowadzenie niektórych pomysłów w życie, zwłaszcza w kuchni

Instagram

Stary 2012-02-19, 13:35   #2855
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Nusiu oogromnie gratuluję i bardzo się cieszę Twoim szczęściem
Hosenko ślicznie się urządzacie Bardzo podoba mi się ciemny fiolet, ja mam taki na belkach stropowych połączony z wielokolorowym brokatem i halogenowym oświetleniem.

Zużyć pełnowymiarowych ostatnio nie mam, ale trochę saszetek poszło: próbka kremu YR, maseczka nawilżająca z glinką Ziai w saszetce i kąpiel eukaliptus i cytrus z Dresdnera. Kupiłam też nieplanowanie i niepotrzebnie krem Suhada do rąk w Lidlu, ale był w dużej promocji i rzadko można go dostać, więc czuję się trochę usprawiedliwiona.
Na blogu wklejałam ostatnio recenzje złuszczającej maseczki algowej Ziai, a dzisiaj umieściłam przepisy na schabowe w krakersach i sałatkę brokułową z feta.
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 14:12   #2856
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Będę zaglądać.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wybaczcie remontowy bałagan
Świetnie to urządziliście, bardzo ładne kolory!

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Moim hitem wśród nawilżających maseczek jest ta z Perfecty z miodem i migdałami.
Też ją uwielbiam.

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Smakowicie to wygląda.

Zużyłam maseczkę w saszetce, a lada moment skończy się krem do rąk i balsam.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 16:04   #2857
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
W sobotę za 2 tygodnie planujemy przeprowadzkę

Pięknie się zapowiada to Wasze mieszkanko .

Też mam namiastkę urządzania się, bo u TŻ wczoraj i dzisiaj montaż nowej kabiny prysznicowej oraz doszła szafka w łazience, w której wczoraj układałam. W związku z nową szafką zwolniły się 2 półki w pokoju, które mają być moje .
A dziś namówiłam TŻ na jaśki w ozdobnych poszewkach, właśnie spoczęły na kanapie w pokoju

Wczoraj byłam z mamą w kinie na "Róży", a ponieważ seans skończył sie wieczorem, zostałyśmy obydwie na noc u mojego TŻ . Mamę dziś rano odwieźliśmy na dworzec, ja zostaję do wtorkowego poranka .

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 16:07   #2858
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Ksiezniczko - super pomysl na salatke! Zrobie ja jutro

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 18:50   #2859
Lynn
Zakorzenienie

U mnie dzisiaj koniec hydrolatu aloesowego. Używałam go codziennie przez pół roku, także wydajność celująca Na jego miejsce poszedł hydrolat oczarowy.
Stary 2012-02-19, 20:35   #2860
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Smakowicie to wygląda.
A jeszcze lepiej smakuje
Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Ksiezniczko - super pomysl na salatke! Zrobie ja jutro
Daj znać, czy Ci posmakowała
Cytat:
U mnie dzisiaj koniec hydrolatu aloesowego. Używałam go codziennie przez pół roku, także wydajność celująca Na jego miejsce poszedł hydrolat oczarowy.
A ja niedawno wystawiłam właśnie aloesowy i oczarowy, bo wykończyłam w tym miesiącu z róży i rumiankowy.
Stary 2012-02-19, 21:05   #2861
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cos mi dziś wizaż szwankuje. Miałam pozaznaczane wasze odpowiedzi na które chciałam napisać własną wypowiedź i wszystko zniknęło...

Weekend w Łebie minął bajecznie, choć pogodowo było słabo (odwilż - więc było mokro). Mam zużycia: maseczka AVON z oliwą z oliwek i miniatura balsamu do ciała Avene oraz krem LRP z mocznikiem

Nie mogą się ze mną rozstać żel pod prycznic Ori ani krem odzywczy AA choc juz juz kosmetyku jest na dnie.

W lutym wpadłam w jakiś szał kosmetyczny bo w piatek przyszło zamówienie z BU (olejek myjący pomarańczowy, hydrolaty z drzewa oliwkowego eko i z pszenicy samopszy eko, olej arganowy i z pestek malin, krem ze skrzypem i krem zurawinowy) oraz zamówienie z YR(szampon pokrzywowy, cień do powiek, stalowy niebieski, zel pod prysznic jezyna i jako prezent woda Evidence i sameczka Cure Solutions).

Jak juz wyruszalismy do Leby zachaczylismy o Biedronke a tam: kosemtyki Be beauty robione przez Tołpe dla Biedronki - serum do rąk(miałam oryginal - był boski), krem odzywczy do rąk, balsam no i peelingi Be beauty. No i oszalałam na ich widok, bo u mnie w okolicy tych kosmetyków juz dawno nie ma. Wiec musiałam kupic - serum do rak, krem odzywczy, balsam i peeling borowkowy. Jestem uzalezniona

Ale mam już pomysł aby do Wielkiej Nocy NIC, ale to NIC nie kupić. Zaczynam od srody. I bede odliczac dni.

Jeśli byłybyście zainteresowane moimi nowymi zakupami to zapraszam tutaj

Edytowane przez KonikGarbusek
Czas edycji: 2012-02-19 o 22:18
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 22:40   #2862
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Czesc kobietki, spedzilam caly dzien w lozku..grypa zoladkowa

Cytat:
chodziło mi właśnie o Twoich rodziców. Nie fianasują Ci studiów/mieszkania we Włoszech?
oplacaja mi studia i daja minimalne kieszonkowe na drobne wydatki. Poza tym to jestem od nich odcieta (chcialas to masz). Moze w klubie cos wiecej napisze..

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 23:01   #2863
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:

oplacaja mi studia i daja minimalne kieszonkowe na drobne wydatki. Poza tym to jestem od nich odcieta (chcialas to masz). Moze w klubie cos wiecej napisze..
Któraś z was miała mnie dodac do klubu. Proszę dajcie znać jak już tego dokonacie i dajcie namiary

Czas edycji: 2012-02-19 o 23:03
Stary 2012-02-20, 06:49   #2864
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Ale mam już pomysł aby do Wielkiej Nocy NIC, ale to NIC nie kupić. Zaczynam od srody. I bede odliczac dni.
A dlaczego od środy ??

Zazdroszcze weekendu nad morzem

Poproszę o codzienny głos

Edytowane przez porzeczka2602
Czas edycji: 2012-02-20 o 11:07
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 07:25   #2865
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Cos mi dziś wizaż szwankuje. Miałam pozaznaczane wasze odpowiedzi na które chciałam napisać własną wypowiedź i wszystko zniknęło...

Weekend w Łebie minął bajecznie, choć pogodowo było słabo (odwilż - więc było mokro). Mam zużycia: maseczka AVON z oliwą z oliwek i miniatura balsamu do ciała Avene oraz krem LRP z mocznikiem

Nie mogą się ze mną rozstać żel pod prycznic Ori ani krem odzywczy AA choc juz juz kosmetyku jest na dnie.

W lutym wpadłam w jakiś szał kosmetyczny bo w piatek przyszło zamówienie z BU (olejek myjący pomarańczowy, hydrolaty z drzewa oliwkowego eko i z pszenicy samopszy eko, olej arganowy i z pestek malin, krem ze skrzypem i krem zurawinowy) oraz zamówienie z YR(szampon pokrzywowy, cień do powiek, stalowy niebieski, zel pod prysznic jezyna i jako prezent woda Evidence i sameczka Cure Solutions).

Jak juz wyruszalismy do Leby zachaczylismy o Biedronke a tam: kosemtyki Be beauty robione przez Tołpe dla Biedronki - serum do rąk(miałam oryginal - był boski), krem odzywczy do rąk, balsam no i peelingi Be beauty. No i oszalałam na ich widok, bo u mnie w okolicy tych kosmetyków juz dawno nie ma. Wiec musiałam kupic - serum do rak, krem odzywczy, balsam i peeling borowkowy. Jestem uzalezniona

Jeśli byłybyście zainteresowane moimi nowymi zakupami to zapraszam tutaj
Nie wiem ile masz kosmetyków ogólnie, ale aż takich wielkich zakupów nie zrobiłaś. Na BU i biedronke masz moje rozgrzeszenie Co do YR to sama się skusiłam wtedy na zakupy i niestety kosmetyki mnie podrażniły, więc przy zamówieniu 7 kosmetyków zostaje u mnie jeden. No ale teraz juz koniec z kosmetykami...

Wczoraj miałam dzień lenia i czytałam o pielęgnacji włosów- tak jak mówiłam, nie mogłam rozczesac włosów, bo dready mi się robiły po myciu;(Wczoraj nałozylam olejek dla dzieci na włosy na ok godzinę i nie moge się teraz napatrzeć na moje włosy

Miłego dnia wszystkim
Stary 2012-02-20, 11:37   #2866
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
To samo
Wróciliśmy przed chwilą z mieszkania - już są wszystkie podłogi Wrzucę zaraz kilka zdjęć.
No i jak zabawa?
Super wszystko wygląda, bardzo mi się podoba fioletowy kolor ściany No i kaloryfer Super, że już wiecie, kiedy się przeprowadzacie i że to już niedługo

Cytat:
u mnie nowy podkład aaa i mam pytanie, chciałam gdzieś wyciągnąć tż tak na 2-3dni żeby się odciąć od tego wszystkiego tylko mam ograniczony budzet, macie może jakiś pomysł?
Jaki kupiłaś? Nie wiem, skąd jesteś, ale Zakopane zawsze w modzie

Cytat:
Nusiu oogromnie gratuluję i bardzo się cieszę Twoim szczęściem
Dziękuję A na blogu jak zwykle pyszności

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Też mam namiastkę urządzania się, bo u TŻ wczoraj i dzisiaj montaż nowej kabiny prysznicowej oraz doszła szafka w łazience, w której wczoraj układałam. W związku z nową szafką zwolniły się 2 półki w pokoju, które mają być moje .
A dziś namówiłam TŻ na jaśki w ozdobnych poszewkach, właśnie spoczęły na kanapie w pokoju

Wczoraj byłam z mamą w kinie na "Róży", a ponieważ seans skończył sie wieczorem, zostałyśmy obydwie na noc u mojego TŻ . Mamę dziś rano odwieźliśmy na dworzec, ja zostaję do wtorkowego poranka .
Ale fajnie
Jak film?

Cytat:
Weekend w Łebie minął bajecznie, choć pogodowo było słabo (odwilż - więc było mokro).

W lutym wpadłam w jakiś szał kosmetyczny

Cieszę się, że się dobrze bawiłaś
No rzeczywiście szalejesz niesamowicie
Powodzenia

Cytat:

Ojej Mam nadzieję, że już lepiej.
Moja mama też mi powiedziała, że jak się wyprowadzę (póki co wynajem), to nie będzie mi już dawać kasy (oprócz właśnie opłacania studiów) - i ja to rozumiem. Jak potrzebujesz, to się wygadaj w klubie
A Ty w ogóle pracujesz? Jakoś zupełnie nie kojarzę

Wczoraj zabrałam TŻ-a na kabaret, byliśmy na Neo-Nówce, super było, uśmiałam się niesamowicie Ten tydzień mam chyba najgorszy odkąd tu pracuję... 4 razy kończę o 20:00 + 2 razy siedzę 12h + sobota

Poszedł mi krem do stóp z Avonu.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 12:07   #2867
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Ale fajnie
Jak film?

Ten tydzień mam chyba najgorszy odkąd tu pracuję... 4 razy kończę o 20:00 + 2 razy siedzę 12h + sobota

Poszedł mi krem do stóp z Avonu.
Wstrząsający. Brutalny. Świetnie zagrany. Aż serce boli, gdy się uświadomi, że to nie fikcja, ale takie i podobne wydarzenia rzeczywiście miały miejsce i to na dużą skalę. Podziwiam kobiety, którym przypadło żyć trudnych czasach i doświadczyły podobnego losu.

Współczuję grafiku i gratuluję kremu

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2012-02-20, 13:52   #2868
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:

Jaki kupiłaś? Nie wiem, skąd jesteś, ale Zakopane zawsze w modzie

Moja mama też mi powiedziała, że jak się wyprowadzę (póki co wynajem), to nie będzie mi już dawać kasy (oprócz właśnie opłacania studiów) - i ja to rozumiem. Jak potrzebujesz, to się wygadaj w klubie

Wczoraj zabrałam TŻ-a na kabaret, byliśmy na Neo-Nówce, super było, uśmiałam się niesamowicie Ten tydzień mam chyba najgorszy odkąd tu pracuję... 4 razy kończę o 20:00 + 2 razy siedzę 12h + sobota
.
mam nadzieje, ze zobaczysz tego efekty na koncie

u mnie rodzice płaca mi za wynajem mieszkania i za studia za całą reszte ja i powiem wam, że nie jest tak łatwo

mieszkamy teraz w Warszawie i tak niezbyt zakopane bo na dwa dni to za daleko. a podkład z firmy Artisty jest super

Cytat:
Wstrząsający. Brutalny. Świetnie zagrany. Aż serce boli, gdy się uświadomi, że to nie fikcja, ale takie i podobne wydarzenia rzeczywiście miały miejsce i to na dużą skalę. Podziwiam kobiety, którym przypadło żyć trudnych czasach i doświadczyły podobnego losu.
my idziemy z Tżem na "Róże" w środe w kolejce jest jeszcze: "Dziewczyna z tatuażem", "W ciemności"
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 14:01   #2869
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Jak juz Konik dojdzie do klubu to moze tam popiszemy o ukladach z rodzicami..kto doda?

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 14:11   #2870
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Jak juz Konik dojdzie do klubu to moze tam popiszemy o ukladach z rodzicami..kto doda?
Wysłałam zaproszenie wczoraj.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 14:30   #2871
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Wybaczcie remontowy bałagan

1, 2, 3 - sypialnia (na 1 zdjęciu lepiej oddany fiolet niż na 2)
4, 5 - salon (podłoga wyszła ciut za ciemno)
6, 7 - kuchnia
8 - trzeci pokój (kilka desek brak bo brakło nam kleju :/ będzie w poniedziałek)
9 - przedpokój 1 (przed położeniem paneli w kuchni) od wejścia
10 - przedpokój 2 - krótsza część, przy wejściu do sypialni

Zostało już niewiele

We wtorek - montaż drzwi, a potem:
- montowanie listw,
- przemalowanie niektórych ścian jeszcze raz + nałożenie brokatu na brązową ścianę w salonie,
- montaż lakobelu między meblami (w tej wnęce w kuchni będą półeczki, a drzwiczki będą też z lakobelu),
- skręcenie mebli kuchennych,
- instalacja sprzętów,
- wstawienie tymczasowych mebli (stół w kuchni, wersalka i szafa w sypialni)
W sobotę za 2 tygodnie planujemy przeprowadzkę
super Wam idzie, gratulacje
Stary 2012-02-20, 14:41   #2872
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
to chyba i ja się dołączę do dyskusji na ten temat
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 15:18   #2873
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Ksiezniczko - salatka bardzo pyszna Ja dodalam do niej makaron swiderki, zeby bylo wiecej objetosciowo, bedzie wiecej, zeby obdzielic rodzinke Smak pycha

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 17:41   #2874
Hosenka*
Zakorzenienie

Znowu byłam dziś w Mydlarni ... Skusiłam się na balsam Shea pomarańcza z chili i grecki http://www.mydlarnia.info/balsam-do-...81-id-164.aspx

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
super Wam idzie, gratulacje

Powiedziałam wczoraj teściowej, że może już powoli opróżniać toaletkę, którą mi obiecała Nie używa jako toaletki a jako komodę na rupiecie i powiedziała, że skoro mi się przyda do używania zgodnie z celem to mi da

Cytat:
No i jak zabawa?
Super wszystko wygląda, bardzo mi się podoba fioletowy kolor ściany No i kaloryfer Super, że już wiecie, kiedy się przeprowadzacie i że to już niedługo
Kaloryfer to spontan Bardzo spodobał mi się kolor na próbniku, a skoro już wcześniej ustaliliśmy kolory w sypialni, to nie mogło być inaczej jak fioletowy kaloryfer

Super było Tydzień temu męczyła mnie zgaga i to mi psuło zabawę.
Uczniowie prosili do tańca, wytańczyłam się też z księdzem, który udzielał nam ślubu - bardzo fajny, młody, jajcarz jakich mało a tańczy przy tym rewelacyjnie Prawie nie schodził z parkietu

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

EDYCJA:
znacie stronę http://theuglydance.com/ ?? W pracy koleżanka ją pokazała ładując zdjęcie prezesa Uśmiałyśmy się do łez, dosłownie

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-02-20 o 16:27
Stary 2012-02-20, 20:24   #2875
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję A na blogu jak zwykle pyszności

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Ksiezniczko - salatka bardzo pyszna Ja dodalam do niej makaron swiderki, zeby bylo wiecej objetosciowo, bedzie wiecej, zeby obdzielic rodzinke Smak pycha
Bardzo się ciesze, że smakowała. A z makaronem miałaś świetny pomysł

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Poczyniłam dziś drobne zakupy, które mnie niezmiernie ucieszyły Już Wam opowiadam. Wstąpiłam najpierw do Natury - tak połazić, pooglądać (miałam okienko w planie lekcji i wyszłam na chwilę ze szkoły). Pogrzebałam od niechcenia w koszu ze starymi limitowankami, jakimś bałaganem, uszkodzonymi produktami itp. Przerzucam, grzebię i oczom nie wierzę. Moja ukochana paletka Purple Garden z limitowanki sprzed dwóch lat A ja ją tak kocham i oszczędzam i zawsze jak biorę w ręce to biadolę, że kiedyś mi się skończą cienie i co wtedy pocznę Kupiłam oczywiście. Potem weszłam do mojej ulubionej drogerii Uroda, która jest płocką sieciówką. Rozglądałam się na półkach za kremem nawilżająco-matującym z Ziai 25+ (nie mogę go nigdzie znaleźć od dłuższego czasu .) No i dojrzałam nowe opakowania kremów jakieś nieznanej firmy. Przyciągnęła mnie nazwa: Niszcz pryszcz (ale były nie tylko do cery problemowej). Czytam - fajny opis, jeszcze lepszy skład, cena - 10 zł. Patrzę na producenta, a tam Płock Firma to Kosmetyki DLA, mają mało produktów, ale całkiem porządną stronę - możecie zajrzeć klik. Nawet nie wiedziałam, że produkują takie cuda pod moim nosem. Otworzyłam krem w domu, a on jest uwaga ... w buteleczce air-less nie mogę się już doczekać testowania.
W Urodzie wzięłam jeszcze jeden lakier Miyo, ale to już całkiem nadprogramowo

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2012-02-20 o 22:52
Stary 2012-02-20, 20:47   #2876
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Dołaczyłam do klubu, dziękuję za zaproszenie

Jeśli chodzi o mój zbiór kosmetyczny to mam tego naprawdę dużo. Cały ogromny karton z IKEA taki tekturowy + porozstawiane po półkach, w szafkach. Najbardziej denerwują mnie otwarte opakowania, bo np pod wpływem chwili otworzyłam kosmetyk a okazało się, że mam jeszcze inny nie do końca zużyty. Jakby tego było malo jestem konsultantka AVON i czesto zdarza mi sie domówic cos bo jest jako dodatek do produktu, który ktos zamówił albo chce miec większy rabat a brakuje mi 20 zl. ( kosemtykow AVON mam 2 kartony). Chcę do swiat Wielkiej Nocy nie kupowac i pozuzywac te otwarte opakowania, zredukowac te zapasy (gonia mnie tez daty waznosci). Lubię kupować ciągle coś nowego ale rozpusciłam sie totalnie. Poza tym taka wstrzemięzliwosc to doskonały sprawdzian silnej woli.

Zaczynam od dziś. - Dzis 1 dzień niekupowania.

Czas edycji: 2012-02-20 o 20:57
Stary 2012-02-20, 22:32   #2877
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Fajnie, kabarety są super.
A ja byłam ostatnio na koncercie Hey a w piątek jadę na Myslovitz.
Oj ten tydzień rzeczywiście ciężki, ale jakoś przetrwasz.

Cytat:
Ja się właśnie boję tego filmu.
A widziałyście "Nieodwracalne"?

Cytat:
Znowu byłam dziś w Mydlarni ... Skusiłam się na balsam Shea pomarańcza z chili i grecki http://www.mydlarnia.info/balsam-do-...81-id-164.aspx
Jak się balsam sprawuje? Napiszesz coś o nim jak wypróbujesz?

Cytat:
Poczyniłam dziś drobne zakupy, które mnie niezmiernie ucieszyły Już Wam opowiadam.
Wow, naprawdę udane zakupy! Zajrzałam na stronę tych kosmetyków DLA i wyglądają interesująco, super odkrycie. Nadprogramowy lakier można przy tym wszystkim wybaczyć.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 23:48   #2878
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za recenzję. Pewnie za jakiś czas obejrzę go w domu.

Cytat:
mam nadzieje, ze zobaczysz tego efekty na koncie

u mnie rodzice płaca mi za wynajem mieszkania i za studia za całą reszte ja i powiem wam, że nie jest tak łatwo

mieszkamy teraz w Warszawie i tak niezbyt zakopane bo na dwa dni to za daleko. a podkład z firmy Artisty jest super

my idziemy z Tżem na "Róże" w środe w kolejce jest jeszcze: "Dziewczyna z tatuażem", "W ciemności"
Taa... Niezbyt powalające
Domyślam się, że nie jest łatwo i właśnie dlatego z TŻ-em odwlekamy wynajem, bo na razie nie damy rady
Aha, no to niestety Ci nie pomogę...
Też chcę zobaczyć "Dziewczynę z tatuażem" Za to TŻ "W ciemności"

Cytat:
Super było Tydzień temu męczyła mnie zgaga i to mi psuło zabawę.
Uczniowie prosili do tańca, wytańczyłam się też z księdzem, który udzielał nam ślubu - bardzo fajny, młody, jajcarz jakich mało a tańczy przy tym rewelacyjnie Prawie nie schodził z parkietu
Cieszę się, że się dobrze bawiłaś

Cytat:
:Poczyniłam dziś drobne zakupy, które mnie niezmiernie ucieszyły
To dobrze, czasem trzeba sobie dogodzić A jeden lakier za dużo to nie zbrodnia

Cytat:
A ja byłam ostatnio na koncercie Hey a w piątek jadę na Myslovitz.
Oj ten tydzień rzeczywiście ciężki, ale jakoś przetrwasz.

Czyli rozrywkowo mamy
No jakoś muszę, ale ciężko, w ogóle nie będę mieć czasu...
Ja widziałam.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 09:17   #2879
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się właśnie boję tego filmu.
Nie widziałam .
Co do "Róży": byłyśmy już uprzedzone o drastyczności scen w tym filmie, ale jakoś się chyba mniej na to przygotowałam niż mama. Ona stwierdziła, że spodziewała się czegoś takiego, mną trochę wstrząsnął.

Nic mi się nie chce skończyć . Znów będzie blady bilans z jednym zużyciem

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2012-02-21, 09:21   #2880
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Powiedziałam wczoraj teściowej, że może już powoli opróżniać toaletkę, którą mi obiecała Nie używa jako toaletki a jako komodę na rupiecie i powiedziała, że skoro mi się przyda do używania zgodnie z celem to mi da
no to twoja teściowa w przeciwieństwie do naszych to chyba taka ludzka jest

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości