|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No właśnie takie są. Są wysoko i kończą się tuż przy suficie, a co za tym idzie parapety są wysoko i ja, jako niska osoba mam problem z patrzeniem przez okno A tu u rodziców są niżej i mi to odpowiada - mogę nawet umyć okno bez stawania na krześle no i u mnie w pokoju parapet pełni rolę półki - jest drewniany, szeroki.
|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hosenko, no to rzeczywiście dziwnie te okna, jeszcze takich nie widziałam w blokach
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę się w takim razie rozejrzeć za maseczką
|
|
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
Luskap: A u mnie w tych starszych blokach właśnie wszędzie takie są
Niestety wysokie parapety uniemożliwiły wprowadzenie niektórych pomysłów w życie, zwłaszcza w kuchni
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Nusiu oogromnie gratuluję i bardzo się cieszę Twoim szczęściem
![]() Hosenko ślicznie się urządzacie Zużyć pełnowymiarowych ostatnio nie mam, ale trochę saszetek poszło: próbka kremu YR, maseczka nawilżająca z glinką Ziai w saszetce i kąpiel eukaliptus i cytrus z Dresdnera. Kupiłam też nieplanowanie i niepotrzebnie krem Suhada do rąk w Lidlu, ale był w dużej promocji i rzadko można go dostać, więc czuję się trochę usprawiedliwiona. Na blogu wklejałam ostatnio recenzje złuszczającej maseczki algowej Ziai, a dzisiaj umieściłam przepisy na schabowe w krakersach i sałatkę brokułową z feta. |
|
|
|
#2856 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Świetnie to urządziliście, bardzo ładne kolory! Cytat:
Cytat:
![]() Zużyłam maseczkę w saszetce, a lada moment skończy się krem do rąk i balsam.
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
Pięknie się zapowiada to Wasze mieszkanko Też mam namiastkę urządzania się, bo u TŻ wczoraj i dzisiaj montaż nowej kabiny prysznicowej oraz doszła szafka w łazience, w której wczoraj układałam. W związku z nową szafką zwolniły się 2 półki w pokoju, które mają być moje A dziś namówiłam TŻ na jaśki w ozdobnych poszewkach, właśnie spoczęły na kanapie w pokoju Wczoraj byłam z mamą w kinie na "Róży", a ponieważ seans skończył sie wieczorem, zostałyśmy obydwie na noc u mojego TŻ . Mamę dziś rano odwieźliśmy na dworzec, ja zostaję do wtorkowego poranka |
|
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
Ksiezniczko - super pomysl na salatke! Zrobie ja jutro
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj koniec hydrolatu aloesowego. Używałam go codziennie przez pół roku, także wydajność celująca
Na jego miejsce poszedł hydrolat oczarowy.
|
|
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze lepiej smakuje
![]() Daj znać, czy Ci posmakowała Cytat:
|
|
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
Cos mi dziś wizaż szwankuje. Miałam pozaznaczane wasze odpowiedzi na które chciałam napisać własną wypowiedź i wszystko zniknęło...
Weekend w Łebie minął bajecznie, choć pogodowo było słabo (odwilż - więc było mokro). Mam zużycia: maseczka AVON z oliwą z oliwek i miniatura balsamu do ciała Avene oraz krem LRP z mocznikiem Nie mogą się ze mną rozstać żel pod prycznic Ori ani krem odzywczy AA choc juz juz kosmetyku jest na dnie. W lutym wpadłam w jakiś szał kosmetyczny bo w piatek przyszło zamówienie z BU (olejek myjący pomarańczowy, hydrolaty z drzewa oliwkowego eko i z pszenicy samopszy eko, olej arganowy i z pestek malin, krem ze skrzypem i krem zurawinowy) oraz zamówienie z YR(szampon pokrzywowy, cień do powiek, stalowy niebieski, zel pod prysznic jezyna i jako prezent woda Evidence i sameczka Cure Solutions). Jak juz wyruszalismy do Leby zachaczylismy o Biedronke a tam: kosemtyki Be beauty robione przez Tołpe dla Biedronki - serum do rąk(miałam oryginal - był boski), krem odzywczy do rąk, balsam no i peelingi Be beauty. No i oszalałam na ich widok, bo u mnie w okolicy tych kosmetyków juz dawno nie ma. Wiec musiałam kupic - serum do rak, krem odzywczy, balsam i peeling borowkowy. Jestem uzalezniona ![]() Ale mam już pomysł aby do Wielkiej Nocy NIC, ale to NIC nie kupić. Zaczynam od srody. I bede odliczac dni. Jeśli byłybyście zainteresowane moimi nowymi zakupami to zapraszam tutaj
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-02-19 o 22:18 |
|
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki, spedzilam caly dzien w lozku..grypa zoladkowa
Cytat:
|
|
|
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-02-19 o 23:03 |
|
|
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
??Zazdroszcze weekendu nad morzem Edytowane przez porzeczka2602 Czas edycji: 2012-02-20 o 11:07 |
|
|
|
|
#2865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do YR to sama się skusiłam wtedy na zakupy i niestety kosmetyki mnie podrażniły, więc przy zamówieniu 7 kosmetyków zostaje u mnie jeden. No ale teraz juz koniec z kosmetykami...Wczoraj miałam dzień lenia i czytałam o pielęgnacji włosów- tak jak mówiłam, nie mogłam rozczesac włosów, bo dready mi się robiły po myciu;(Wczoraj nałozylam olejek dla dzieci na włosy na ok godzinę i nie moge się teraz napatrzeć na moje włosy ![]() Miłego dnia wszystkim |
|
|
|
|
#2866 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super wszystko wygląda, bardzo mi się podoba fioletowy kolor ściany No i kaloryfer Super, że już wiecie, kiedy się przeprowadzacie i że to już niedługo Cytat:
Nie wiem, skąd jesteś, ale Zakopane zawsze w modzie ![]() Dziękuję A na blogu jak zwykle pyszności ![]() Cytat:
![]() Jak film? Cytat:
![]() No rzeczywiście szalejesz niesamowicie ![]() Powodzenia ![]() Cytat:
Moja mama też mi powiedziała, że jak się wyprowadzę (póki co wynajem), to nie będzie mi już dawać kasy (oprócz właśnie opłacania studiów) - i ja to rozumiem. Jak potrzebujesz, to się wygadaj w klubie A Ty w ogóle pracujesz? Jakoś zupełnie nie kojarzę ![]() Wczoraj zabrałam TŻ-a na kabaret, byliśmy na Neo-Nówce, super było, uśmiałam się niesamowicie Ten tydzień mam chyba najgorszy odkąd tu pracuję... 4 razy kończę o 20:00 + 2 razy siedzę 12h + sobota Poszedł mi krem do stóp z Avonu. |
|||||
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję grafiku
|
|
|
|
|
#2868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie rodzice płaca mi za wynajem mieszkania i za studia za całą reszte ja i powiem wam, że nie jest tak łatwo mieszkamy teraz w Warszawie i tak niezbyt zakopane bo na dwa dni to za daleko. a podkład z firmy Artisty jest super ![]() Cytat:
w kolejce jest jeszcze: "Dziewczyna z tatuażem", "W ciemności"
|
||
|
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
Jak juz Konik dojdzie do klubu to moze tam popiszemy o ukladach z rodzicami..kto doda?
|
|
|
|
#2870 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Wysłałam zaproszenie wczoraj.
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
Ksiezniczko - salatka bardzo pyszna
Ja dodalam do niej makaron swiderki, zeby bylo wiecej objetosciowo, bedzie wiecej, zeby obdzielic rodzinke Smak pycha
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Znowu byłam dziś w Mydlarni ... Skusiłam się na balsam Shea pomarańcza z chili i grecki http://www.mydlarnia.info/balsam-do-...81-id-164.aspx
![]() ![]() Powiedziałam wczoraj teściowej, że może już powoli opróżniać toaletkę, którą mi obiecała Nie używa jako toaletki a jako komodę na rupiecie i powiedziała, że skoro mi się przyda do używania zgodnie z celem to mi da ![]() Cytat:
Bardzo spodobał mi się kolor na próbniku, a skoro już wcześniej ustaliliśmy kolory w sypialni, to nie mogło być inaczej jak fioletowy kaloryfer ![]() Super było Tydzień temu męczyła mnie zgaga i to mi psuło zabawę. Uczniowie prosili do tańca, wytańczyłam się też z księdzem, który udzielał nam ślubu - bardzo fajny, młody, jajcarz jakich mało a tańczy przy tym rewelacyjnie Prawie nie schodził z parkietu ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- EDYCJA: znacie stronę http://theuglydance.com/ ?? W pracy koleżanka ją pokazała ładując zdjęcie prezesa
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-02-20 o 16:27 |
|
|
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Poczyniłam dziś drobne zakupy, które mnie niezmiernie ucieszyły A ja ją tak kocham i oszczędzam i zawsze jak biorę w ręce to biadolę, że kiedyś mi się skończą cienie i co wtedy pocznę ![]() .) No i dojrzałam nowe opakowania kremów jakieś nieznanej firmy. Przyciągnęła mnie nazwa: Niszcz pryszcz (ale były nie tylko do cery problemowej). Czytam - fajny opis, jeszcze lepszy skład, cena - 10 zł. Patrzę na producenta, a tam Płock Firma to Kosmetyki DLA, mają mało produktów, ale całkiem porządną stronę - możecie zajrzeć klik. Nawet nie wiedziałam, że produkują takie cuda pod moim nosem. Otworzyłam krem w domu, a on jest uwaga ... w buteleczce air-less W Urodzie wzięłam jeszcze jeden lakier Miyo, ale to już całkiem nadprogramowo ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2012-02-20 o 22:52 |
|
|
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o mój zbiór kosmetyczny to mam tego naprawdę dużo. Cały ogromny karton z IKEA taki tekturowy + porozstawiane po półkach, w szafkach. Najbardziej denerwują mnie otwarte opakowania, bo np pod wpływem chwili otworzyłam kosmetyk a okazało się, że mam jeszcze inny nie do końca zużyty. Jakby tego było malo jestem konsultantka AVON i czesto zdarza mi sie domówic cos bo jest jako dodatek do produktu, który ktos zamówił albo chce miec większy rabat a brakuje mi 20 zl. ( kosemtykow AVON mam 2 kartony). Chcę do swiat Wielkiej Nocy nie kupowac i pozuzywac te otwarte opakowania, zredukowac te zapasy (gonia mnie tez daty waznosci). Lubię kupować ciągle coś nowego ale rozpusciłam sie totalnie. Poza tym taka wstrzemięzliwosc to doskonały sprawdzian silnej woli. Zaczynam od dziś. - Dzis 1 dzień niekupowania.
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-02-20 o 20:57 |
|
|
|
|
#2877 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja byłam ostatnio na koncercie Hey a w piątek jadę na Myslovitz. Oj ten tydzień rzeczywiście ciężki, ale jakoś przetrwasz. Cytat:
![]() A widziałyście "Nieodwracalne"? Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2878 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Domyślam się, że nie jest łatwo i właśnie dlatego z TŻ-em odwlekamy wynajem, bo na razie nie damy rady ![]() Aha, no to niestety Ci nie pomogę... Też chcę zobaczyć "Dziewczynę z tatuażem" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jeden lakier za dużo to nie zbrodnia ![]() Cytat:
![]() No jakoś muszę, ale ciężko, w ogóle nie będę mieć czasu... Ja widziałam. |
|||||
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widziałam
Co do "Róży": byłyśmy już uprzedzone o drastyczności scen w tym filmie, ale jakoś się chyba mniej na to przygotowałam niż mama. Ona stwierdziła, że spodziewała się czegoś takiego, mną trochę wstrząsnął. Nic mi się nie chce skończyć . Znów będzie blady bilans z jednym zużyciem
|
|
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

robota idzie pelna para...piekne kolory! 

A tu u rodziców są niżej i mi to odpowiada - mogę nawet umyć okno bez stawania na krześle no i u mnie w pokoju parapet pełni rolę półki - jest drewniany, szeroki.

. Mamę dziś rano odwieźliśmy na dworzec, ja zostaję do wtorkowego poranka 

??
Nie wiem, skąd jesteś, ale Zakopane zawsze w modzie