|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~
Cytat:
Btw. kończy mi się Misha i chętnie bym zamówiła. Pytanie czy byłyby jeszcze chętne na e-bayowskie zamówienie
|
|
|
#2252 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#2253 |
|
Copyraptor
|
Malla, miałaś okazję zajrzeć na gadu?
|
|
|
|
#2254 |
|
Nie depcze krokusów
|
Cholerka - nie mam gg ani maila w pracy.
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2256 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
ale bierz, jeśli będziesz miała możliwość w przyszłym roku.fajny przedmiot, dużo informacji ale wszystko logiczne, na pewno wiele informacji to podstawa tego, co powinnaś wiedzieć po tego typu studiach. jeden dwuczęściowy podręcznik, więc bez kserowania fragmentów 20 książek co tydzień. na wykłady chodziłam, nieźle podsumowują materiał (ale samo przeczytanie slajdów powinno wystarczyć). profesor Ł. (nie wiem czy z nim byś miała) sprawia wrażenie żyjącego nieco w oderwaniu od rzeczywistości a pytasz o ciekawe kursy w semestrze letnim na 2 roku? nie wiem, na jakiej zasadzie masz możliwość wyboru, dla mnie Różnice indywidualne i Społeczna II były ok, Rozwój po adolescencji śmiertelnie nudny, Psychometrię i Osobowość oceniam dość neutralnie... ja właśnie pytałam Hiper o jedną książkę ale chyba jej nie było na forum od tej pory...
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-02-20 o 17:17 |
|
|
|
|
#2257 |
|
Copyraptor
|
Zabu fajne
|
|
|
|
#2258 |
|
moderatorka też wizażanka
|
kasiencja, cholerka
Dzięki Jednak nie muszę brać przedmiotów które są na drugim roku, ale także z I i III, zwłaszcza jeśli nie mają jakiś prerekwizytów, czy też te zwłaszcza dla starszych roczników.
|
|
|
|
#2259 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale dzięki za pamięć "A poza siatkówką, co cię kręci, daje adrenalinę w życiu? - Lubię jeździć samochodem, sprawia mi to przyjemność, lubię szybko jeździć i w tym miejscu pozdrawiam panów z drogówki w Żorach (śmiech). Dalej, tak jak dla większości ludzi, seks, bardzo istotna część życia moim zdaniem, daje mi dużo adrenaliny." Cytat:
![]() Wiem, sama wiele razy miałam okazję się o tym przekonać na własnej skórze. To buc, ale i tak go uwielbiam za talent, ogrom pracy i nieprzeciętną ambicję. Która nie wzdychała nigdy do bad boy'a niech pierwsza rzuci kamieniem ![]() Z Bartmana? No jasne Cytat:
Napisz więcej! Zostałam przyjęta do Klubu Kibica Reprezentacji PL Ale wiecie co jest najważniejsze? ŻE JADĘ NA IGRZYSKA DO LONDYNU!!!! Co dla przeciętnego śmiertelnika jest nieosiągalne
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2012-02-20 o 20:06 |
|||
|
|
|
#2260 |
|
Zadomowienie
|
łoł, granatku, brawo!
|
#2261 |
|
Copyraptor
|
Gratulacje
|
|
|
|
#2262 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co takiego zrobiłaś, żeby się dostać?
|
|
|
#2263 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
Aplikowałam już od przeszło roku, ale trochę trzeba czekać na przychylność ![]() A jak się dostałam? Dużo punktów dały mi MŚ i to, że jeździliśmy za reprezentacją jak głupki, ale znów straciłam, że nie byłam we wrześniu na ME. Na kolejne plusy doszły obecności na wszystkich meczach LŚ od trzech/czterech lat i meczach ligowych. No ale chyba najważniejsze to ogromny doping i znajomość, śledzenie drużyn, wyników itp ![]() W zasadzie to członkostwo wiele nie zmienia, bo tak czy siak na mecze bym jeździła. Otwiera mi tylko drogę do IO, bo inaczej nie miałabym szans dostać biletu i cieszy, że trafiłam do swoich
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2012-02-21 o 17:02 |
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Grrr, gratuluję
|
#2265 |
|
Nie depcze krokusów
|
wow, pierwsza w galerii, to prawie jak pierwsza strona na pudelku!
Melka - dotaszczyłam karmę
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-02-20 o 21:34 |
|
|
|
#2266 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chętnie Ci pożyczę jak tylko do mnie wróci Aktualnie jest u koleżanki z pracy.Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
A propos makijażowego spotkania - TŻ jedzie do rodziców w weekend. Mogę użyczyć lokalu w sobotę
.
|
|
|
|
#2268 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hiper- a w paletce zakochałam się od 1szego użycia ![]() odebrałam też rzeczy od b., dziękuję tak tylko patrzę na tego puffa i mam wątpliwości czy nie będzie za ciemny![]() Cytat:
![]() w temacie Bartmana- przez cały ten wywiad przebija się to jak cholernie jest ambitny. aż mu zazdroszczę troszkę chociaż z drugiej strony tak bardzo ambitna i skupiona na sobie osoba jest trudna we współżyciu i w zasadzie nie dziwię się, że ma taką opinię a nie inną.w sumie to mogę też to potwierdzić raptem po 1 meczu ![]() Cytat:
Cytat:
) czy Bartek Wrona z Just5
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#2269 |
|
Pani Buka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;32437895]Tak, dostałam ją w prezencie od przyjaciółki. Książka jest bardzo dobra, ale skierowana raczej do laików i osób nie mających zbyt dużego rozeznania w sferze kosmetyczno-urodowej. W bardzo czytelny sposób wyjaśnia wszelkie podstawy, jest mnóstwo fajnych przykładów, itd.
Chętnie Ci pożyczę jak tylko do mnie wróci Aktualnie jest u koleżanki z pracy.[/QUOTE]super, bardzo chętnie bym ją przejrzała, bo na razie jestem mimo wszystko laikiem także daj mi proszę znać, jak będziesz ją miała z powrotem. jestem chętna na spotkanie makijażowe w weekend! Granatowo, łał, jesteś niesamowita ![]() a co do 'zakochiwania się', chyba zwykle też wolałam grzecznych chłopców jak tak się zastanowię... ale nie miałam szczególnie dużo tego typu idoli, nawet jeśli wziąć pod uwagę także postacie fikcyjne
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-02-20 o 22:13 |
|
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja mam zajęcia?![]() jak tam moja nakładka? i jak Twój 1szy dzień w pracy?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#2271 |
|
Pani Buka
|
dlaczego jak przeczytałam "nakładka", to w myślach dopowiedzialo mi się "wibrująca"?
|
#2272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
. Pierwszy dzień koszmarny. Reszta "na żywo".
|
||
|
|
|
#2273 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Coś więcej - wyspa jest przepiękna w swojej różnorodności. Ma tylko 2000 km2, a aż 5 stref klimatycznych, w związku z czym jeżdżąc po niej możesz jednego dnia opalać się na plaży, wspinać się po górach, latać na paralotni i zjeżdżać na sankach ze szczytu wulkanu pokrytego śniegiem . Bardzo mi się spodobało to, że przemieszczając się dosłownie kilkanaście-kilkadziesiąt km w lewo lub prawo mozna robić tak wiele rzeczy - żeglować, surfować, windsurfingować, kite'ować, nurkować, oglądać wieloryby i delfiny, latać na lotni, jeździć po górach na rowerze, wspinać się, jeździć na koniach i wielbłądach, jeździeć na motocyklu, łowić ryby, oglądac zabytki, pławić się w luksusie, mieszkać pod namiotem na dziko, opalać na plaży, pływać na skuterach wodnych albo motorówkami, podziwiać dziką zieleń w parku narodowym i skaliste, księżycowe, łyse, wulkaniczne wybrzeże... Lubisz złoty piasek - proszem... lubisz kamieniste plaże - proszem, lubisz postrzępione skały schodzące prosto do morza - proszem, a może basen ze słoną morską wodą zamiast plaży - proszem.... . Tak samo z miasteczkami: imprezownia i zakupownia, komercyjny, wakacyjny galimatias - jest; wieksze, bardzie kosmopolityczne misto - jest; cisza, sielskość, bezruch. kiwające się jachciki w małm porcie - jest; surferski luz, kilka knajpek, fale i chłopaki na deskach - jest; zabytkowe, małe, kolorowe domki, tradycyjna zabudowa, wąskie uliczki i autochtoni - jest; zaginiona wioska zbudowana z kamienia wysoko w górach, która jeszcze w latach 80'tych była odcięta od świata bo nie mieli drogi - jest.... mogę tak długo . Podsumowując - każdy może tam znaleźć coś dla siebie, poważnie.No i taaaaakie pyszne wina, taaaakie tanie I outlet Benetona I te ryby ![]() I ci surferzy ![]() Dobra, starczy już.... Cytat:
|
||
|
|
|
#2274 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie tylko Ty masz takie skojarzenia Cytat:
nakładkę w takim razie odbiorę "na żywo" ![]() Cytat:
no zakochałam się!![]() taak? też się w nich kochałaś?
|||
|
|
|
#2275 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2276 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ej, Paddy Kelly był najcudowniejszy!
|
|
#2277 |
|
Matka Smoka
|
noico - był śnieg na wulkanie?wow
![]() Gdzie i jakie wina?! I jakie ryby - w knajpkach?bo chyba nie w hotelu. Jak kocham ryby to to co serwują w hotelach na kanarach to bezsmakowa bryja jest - wszystkie smakują jak morszczuk, czyli nijak. |
|
|
|
#2278 |
|
Konto usunięte
|
też bym sobie gdzieś pojechała z tego zimna!
|
|
|
|
#2279 | |
|
Zadomowienie
|
Hiper
![]() Cytat:
![]() W weekend mam zajęcia (właśnie z makijażu - po ostatnich sobie uświadomiłam, że od kiedy kupiłam pędzle, czyli ponad pół roku temu, używałam ich trzy razy: próba przed ślubem, ślub, ślub przyjaciółki - nieco monotematycznie )Współlokatorka zaoferowała swoją twarz do eksperymentów Dlaczego kogoś maluje się 10x trudniej niż siebie? Słyszałyście coś o tym czytniku? http://allegro.pl/czytnik-e-bookow-e...109963977.html |
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Bo nie jesteś przyzwyczajona do malowania innego kształtu twarzy, oczu, ust. Musisz mieć wiedzę, w jakim cieniowaniu jest najlepiej danej osobie, czy trzeba jej podnosić kąciki, czy może wyciągać "gałki oczne" z twarzy jasnymi kolorami. Ciężko jest, ale to dobry trening
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

Garnier wypuścił swoje BB kremy 
) ale ogólnie byłam zadowolona

GRZECZNIE! 

ale widziałam Malla, że Ineso zaspokoiła cię zdjęciami
.

tak tylko patrzę na tego puffa i mam wątpliwości czy nie będzie za ciemny
chociaż z drugiej strony tak bardzo ambitna i skupiona na sobie osoba jest trudna we współżyciu i w zasadzie nie dziwię się, że ma taką opinię a nie inną.

(właśnie z makijażu