Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-21, 06:37   #151
Gingeros
Raczkowanie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII

moja codzienna biedronka jest wyprzedażowa a kiepsko wyposażona ... cóż ...

no i wczoraj miałam jakiś kosmiczny dzień miałam w biedrze sprawdzić te deserki nowe, oczywiście zapomniałam miałam też kupić warzywa na zupę ... skleroza nie boli ale młodego do liczenia kas nie musiałam długo namawiać
dziecko moje zażyczyło sobie jedną rzecz do zakupienia szukało tych soczków z zygzakiem/księżniczkami ... nie było (mam nadzieję, że na stałe znikną - cena 2,49 za chyba 200ml) ... więc wybrał sobie ... mydło glicerynowe dla dzieci lepsze to niż słodycze

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
To ja Wam powiem, że mi wogóle biedronkowe kawy nie podchodzą, a już najmniej rozpuszczalne, ale to dlatego, że dla mnie rozpuszczalki to sam syf i uwielbiam świeżo zmielone ziarna zaparzone w ekspresie.
wczoraj kupiłam na spróbowanie tą zmieloną w ciemno zielonym opakowaniu ... polecaną przez znajomą ... eee ... oby szybko się skończyła jakoś mało mocy ma dla mnie kawa musi być siekierowata

zaparzacz mi pękł mam nadzieję, że niedługo w biedrze będzie
Gingeros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 07:01   #152
tikutik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Tak, był i soczek (tylko mieszanka z grapefrutem) ale i wcinanie na "sucho". Bo pyszniutkie tym razem te pomarańcze

Cytat:
Napisane przez Mithrillek Pokaż wiadomość
OK, starczy już tego przynudzania!
Dziękujemy za wyjaśnienia i absolutnie nie przynudzasz. Piszesz o bardzo interesujących i przydatnych rzeczach a jakby nie było jest tu sporo miłośników Biedronki a skoro jej to dotyczy pisz nam coraz więcej

Cytat:
Napisane przez lza_slonca Pokaż wiadomość
Taaa..wymiata z tekstem" pokaż cycka dam Ci ciastko"
Ale wie, że mu odkupić, odkupie...co do Kacpra..haha sąsiadka przysyła go ze swoim talerzem chwilowo
Jeszcze tylko 1,5tygodnia Chyba wezmę ze 4 jakby coś
A dla kogoś kto czyta i puka się w głowę..moje dziecko to niejadek i stosuje tu terapię wzrokowo-jedzeniową
Świetny tekst ale to co do Ciebie taki tekst? Rozumiem, że to tylko taka gadanina a faktycznie z cycusia już nie pije bo skoro już mówi to raczej dziwne by było ?
Co do talerzyków to właśnie dzieci jednak zawsze podczas zabawy czy ogólnie jakiegoś roztargnienia mają niestety często 'wypadki' i jakimś cudem talerzyki, miseczki, kubeczki itd spadają im na podłogę (pomijam fakt, że z całą zawartością). Uważam, że najlepszym rozwiązaniem jest kupowanie naczyń dziecięcych plastikowych. Ja tylko takie dziecku daję i właściwie żadnych szkód jeszcze nie było
tikutik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 07:40   #153
dysia77
Zadomowienie

O matko, ale pędzicie, nie zdążyłam doczytac poprzedniego wątku a tu już w nowym tyyyyle do czytania

Super, ze pojawił się Mithrillek
teraz wszystko już będzie jasne i podawane na bieżąco
dzięki za Twoje zaangażowanie
Stary 2012-02-21, 08:07   #154
Klepsydra88
Zakorzenienie

a gdzie w Rybniku jest biedronka wyprzedażowa?
Stary 2012-02-21, 08:10   #155
moniczka795
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
Patrz 1 strona wątku, 1 post
moniczka795 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 08:17   #156
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
ja w koncu psom dałam, nie narzekały że twardy jakoś ta forma mnie nie przekonuje...
nie miałam psa pod ręką, tylko dziecko do nakarmienia

Cytat:
Napisane przez Elfia4 Pokaż wiadomość
Brązowy ryż nigdy nie rozgotuje sie tak jak biały. Możesz go gotować godzinę, a i tak będzie twardawy, taka jego uroda. Ja go lubię za to, ze syci i ze nie da się go wciągnąć kilkoma machnięciami widelca, tylko trzeba go gryźć. Nie bez znaczenia jest też to, że ryż brązowy ma więcej składników odżywczych i błonnika niż biały.

łeee to brązowy nie dla mnie
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 08:32   #157
Ervisha
Zakorzenienie

Witam w nowym wątku

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-21, 08:54   #158
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pat0 Pokaż wiadomość
U mnie tego papieru toaletowego nie bylo
pojawily sie za to dżemy łowicz jakies limitki za 3,79 jadlyscie ? ktory jest najslodszy ?
polecicie jakas dobra a nie droga i nie mocna(nie intensywny smak) kawe biedronkaowa rozpuszczalana ?
Ja polecam kawę Cafe Dior.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 08:56   #159
Beata_Batumi
Zadomowienie

Hej!

Mam pyt odnośnie tych skanów z 1 strony- czy to jest lista wszystkich biedronek czy tylko tych wypżedażowych? Bo wcześniej była mowa, że wyprzedażowych jest kilka w kraju a tu nagle taka lista długa...Nawet moja biedra jest na niej a jakiegoś szału wyprzed nie zauważyłam...

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 09:09   #160
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez Beata_Batumi Pokaż wiadomość
Hej!

Mam pyt odnośnie tych skanów z 1 strony- czy to jest lista wszystkich biedronek czy tylko tych wypżedażowych? Bo wcześniej była mowa, że wyprzedażowych jest kilka w kraju a tu nagle taka lista długa...Nawet moja biedra jest na niej a jakiegoś szału wyprzed nie zauważyłam...
Kilka w kraju? Kilka w mieście jednym można napotkać
To jest lista wyprzedazowych. Lista wszystkich Biedronek ogólem byłaby chyba baaaaaardzo długa
Myślę że zaopatrzenie wyprzedazowej zalezy od tego jak się ludzie na gazetki rzucają. W moich wyprzedażowych też szału nie ma, szał jest u mnie od razu jak cos rzuca z gazetki Bicie i przepychanie jest najczęściej
W ogóle to jedna z moich wyprzedazowych Biedronek jest na bardzo "pazernym" osiedlu. Nie obrażając nikogo, ale mieszka tam pewnie większość emerytów z mojego miasta, oni mają czas iść o każdej porze dnia, do 9 rano to tam już wszystko wybrane. I to nie tylko w Biedronce, ale i w Tesco, które tez tam położone. Kultura robienia zakupów jest tam.. no, cos okropnego.
Poniekąd wiedzieli gdzie taka Biedronkę czy Tesco zrobić, dobrze to wymyślono
Druga moja wyprzedażowa jest w samym centru miasta, więc też przemyslany wybór

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-02-21 o 09:17
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 09:32   #161
zabciajs
Zakorzenienie

Polecicie mi dobry dezodorant w Sprayu z biedronki ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-21, 09:42   #162
aktogimka
Zakorzenienie

Witam w kolejnym wątku. Dziękuję pięknie za listę wyprzedażowych Biedronek - moje podejrzenia, że sklep na ul. Strzegomskiej jest wyprzedażowy potwierdziły się. Ale ul. Szewska mnie trochę zdziwiła. Będę musiała tam jutro zajrzeć i zbadać asortyment.

Przybiegam tu z recenzją nowych płatków kosmetycznych Carea. Kupiłam je w piątek, są z fioletowymi napisami na opakowaniu (w kartonach nie widziałam już za to żadnej paczki z aloesem), opakowanie standardowe 120 sztuk. Płatki są świetne. Najpierw zwróciłam uwagę na brzegi - nie są szyte i myślałam, że będą się łatwo rozwarstwiać, ale używam ich od trzech dni i jeszcze żaden się nie rozwalił, gładko i łatwo wyciągają się z opakowania. Mają fakturę w prążki i są odpowiednio grube - można nalać sporo płynu i szybko nie przemakają. Do tego są mięciutkie, zupełnie nie drapią, nie zostawiają żadnych kłaczków, bardzo przyjemnie się ich używa. Zawsze używałam Lilibe z Rossmanna, ostatnio przeskoczyłam na Iseree z Lidla, ale te nowe Carea póki co biją je na głowę. Jeszcze dla zainteresowanych - w składzie mają 70% bawełny i 30% włókien poliestrowych.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 09:44   #163
lza_slonca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Ile ten twoj synus ma lat? A tym tekstem to do kogo tak wali bo chyba nie do Ciebie
Normalnie uzaleznienie nawet ze swoim musi przyjsc nie moze zjesc na jakims zwyklym co masz w domku czego to dzieci nie wymysla
Kup nawet i wiecej jak tak znowu jakis potrzaskasz to bedziesz miec zapas nawet sie moze o tym nie dowie bo ciach wyciagniesz kolejny z rezerwy
Mój w kwietniu skończy 4 lata
Do obcych lasek Wiocha czasem, że mam chęć zdzielić mojego brata- stary koń a uczy go takich tekstów
A tam uzależnienie..w sumie mój i ze zwykłych jada no ale wiesz jak kolega przyjdzie..
Spoko kupie ich 4 po 2 z każdego wzorku to bedzie idealnie

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
dziewczyny, jaką oliwe z oliwe polecacie?
(...)
CASA de Azeite ok 8,79zł za 750ml

Dukam po raz 2

start: 97kg
faza I od 16.11. do 24.11
koniec: 91,9kg

start II faza: 92,7 kg
faza II 25.11
lza_slonca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 09:46   #164
Harlanka
Raczkowanie

U mnie w sklepie jest jeszcze sporo tych dżemów jeżynowych i malinowych.Powiedzcie który smaczniejszy i czy nie mają za dużo w środku takich małych ziarenek,które są wyczuwalne podczas jedzenia?
Harlanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 09:48   #165
@g@t@90
Raczkowanie

Masz na myśli antyperspirant?
O ile się nie mylę, to Rexona jest w Biedronce i trochę taniej pewnie niż w Rossmanie w każdym razie dla mnie jest najlepsza i jak czasem zaryzykuję dla innego to zawsze i tak wracam do niej

Hmmm... jak pewnie większość tutaj czytałam artykuł że do 2015r. liczba sklepów sieci Biedronka ma wzrosnąć dwukrotnie jeśli byłyby jakieś przecieki gdzie mają być budowane kolejne, to prosiłabym o informację naszego nowego kolegę szczególnie chodzi mi o Kraków, bo jest to duże miasto, a Biedronek wydaje mi się że jest mało, szczególnie w pobliżu Miasteczka Studenckiego :P jedna i to nie jakoś wybitnie zaopatrzona, wszystko szybko rozkupują a już nie wspomnę że jest 'bezalkoholowa'. Z czego to może wynikać? Nie chcą studentów rozpić czy co? czy za dużo sklepów z alkoholem w okolicy?
@g@t@90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-21, 09:58   #166
lza_slonca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tikutik Pokaż wiadomość

Świetny tekst ale to co do Ciebie taki tekst? Rozumiem, że to tylko taka gadanina a faktycznie z cycusia już nie pije bo skoro już mówi to raczej dziwne by było ?
Co do talerzyków to właśnie dzieci jednak zawsze podczas zabawy czy ogólnie jakiegoś roztargnienia mają niestety często 'wypadki' i jakimś cudem talerzyki, miseczki, kubeczki itd spadają im na podłogę (pomijam fakt, że z całą zawartością). Uważam, że najlepszym rozwiązaniem jest kupowanie naczyń dziecięcych plastikowych. Ja tylko takie dziecku daję i właściwie żadnych szkód jeszcze nie było
Cycka nie tyka od 6miesiąca...czasem jak mu źle było to lubił się przytulić ale ja jestem wyrozumiała przy gorączce, bólu itp ale to raz do roku i ze 3 razy poźniej było...
Do obcych nie do mnie mówi takie teksty...
Nie używam ptastikowych bo jakoś ciężko je wg mnie domyć i zaraz śmierdzą
U mnie jedzenie dosłownie nie ląduje choć czasem mu coś spadnie- surówka, ziemniaczek, makaron, warzywko...

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Co do kaw..100g koszt 7,89zł- 8,85zł
200g od 10 do ok 14zł. Bliżej nie powiem bo nie dane mi było się przy nich zatrzymać:/
Wydałam 33zł na..nie wiem sama na co:
- kupiłam te soczki ze słomką 4 szt
- Kubuś play
- paluszki mięsne
- parówki
-mielonka w paczce
- 3 bułki z serem
- ser mierzwiony
- 2 pasty

Co do past, dżemów..pełno u mnie było tego. Past pełne 4 wielkie kartony, dżemów 6 wielkich..

Dukam po raz 2

start: 97kg
faza I od 16.11. do 24.11
koniec: 91,9kg

start II faza: 92,7 kg
faza II 25.11
lza_slonca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 09:58   #167
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez @g@t@90 Pokaż wiadomość
Masz na myśli antyperspirant?
O ile się nie mylę, to Rexona jest w Biedronce i trochę taniej pewnie niż w Rossmanie w każdym razie dla mnie jest najlepsza i jak czasem zaryzykuję dla innego to zawsze i tak wracam do niej
Ja uwielbiam dove, ale nie doczekam się na tą promocję co była kiedyś- 2 w cenie jednego
Chciałam zapytać o dezodorant z tych tańszych. Mama kupiła jeden za 4 zł, ale mi nie podchodzi.
Stary 2012-02-21, 10:04   #168
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Melduję się w kolejnej części, ale macie tempo

Szaleństwo
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 10:08   #169
karateczka000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gingeros Pokaż wiadomość
moja codzienna biedronka jest wyprzedażowa a kiepsko wyposażona ... cóż ...
dzięki tym listom też dowiedziałam się, że jedna z bierdon, do których chadzam jest wyprzedażowa....dobrze wiedziec, bo ja tego jakos nie zauwazylam

przy okazji subskrypcja nowej części wątku
dokładnie, szalenstwo tak szybko piszecie

karateczka000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-21, 10:09   #170
j_ka
Rozeznanie

Ślicznie dziękuję za listę Biedronek wyprzedażowych. Okazało się, że 1 z 2 Biedronek na moim osiedlu jest wyprzedażowa Coś podejrzewałam, bo przez długi czas były w niej paluszki z nadzieniem orzechowym czy produkty z gazetki świątecznej. Udało mi się kupić marcepanowe kartofelki za 3,99 zł ( na święta były chyba po 7,99zł), ale nie bardzo mi smakowały.
j_ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 10:15   #171
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Mój w kwietniu skończy 4 lata
Do obcych lasek Wiocha czasem, że mam chęć zdzielić mojego brata- stary koń a uczy go takich tekstów
A tam uzależnienie..w sumie mój i ze zwykłych jada no ale wiesz jak kolega przyjdzie..
Spoko kupie ich 4 po 2 z każdego wzorku to bedzie idealnie

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

CASA de Azeite ok 8,79zł za 750ml
Oj tak dzieci w tym wieku to chlona kazde slowo jak gabka trzeba sie pilnowac
No to musi byc ciekawe jak tak do obcych lasek z takim tekstem wylatuje taki maluch pewnie zawsze w szoku sa
To oprocz autek ktore jeszcze kupujesz?
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 10:16   #172
tikutik
Zadomowienie

Cytat:
Cycka nie tyka od 6miesiąca...czasem jak mu źle było to lubił się przytulić ale ja jestem wyrozumiała przy gorączce, bólu itp ale to raz do roku i ze 3 razy poźniej było...
Do obcych nie do mnie mówi takie teksty...
U mnie jedzenie dosłownie nie ląduje choć czasem mu coś spadnie- surówka, ziemniaczek, makaron, warzywko...
O to z cycusiem u nas było podobnie po 6 miesiącu koniec. A z jedzeniem to co dziecko to inaczej. U nas rewelacyjnie sprawdzają się talerzyki i naczynia plastikowe i nie mam problemu z ich myciem. Tak czy siak skuszę się na te biedronkowe bo są rewelacyjne. Najwyżej troszeczkę poczekają w szafce.
tikutik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 10:20   #173
NibyNic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tikutik Pokaż wiadomość
O to z cycusiem u nas było podobnie po 6 miesiącu koniec. A z jedzeniem to co dziecko to inaczej. U nas rewelacyjnie sprawdzają się talerzyki i naczynia plastikowe i nie mam problemu z ich myciem. Tak czy siak skuszę się na te biedronkowe bo są rewelacyjne. Najwyżej troszeczkę poczekają w szafce.
a jakie biedronkowe - gdzie , kiedy - czegos nie zauwazylam, ide poszukam na stronie
a juz wiem - juz kupowalam te naczynia poprzednim razem - fajne sa i te obrvzki sie nie scieraja - godne uwagi

Edytowane przez NibyNic
Czas edycji: 2012-02-21 o 10:23
NibyNic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 10:41   #174
Percival
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Harlanka Pokaż wiadomość
U mnie w sklepie jest jeszcze sporo tych dżemów jeżynowych i malinowych.Powiedzcie który smaczniejszy i czy nie mają za dużo w środku takich małych ziarenek,które są wyczuwalne podczas jedzenia?
Oba są smaczne, ale dla mnie lepszy jest jeżynowy, może to kwestia tego, że malinowe robi też moja Mama i domowy malinowy jest lepszy od sklepowego, a jeżynowych Mama nie robi, więc jadam jedynie biedronkowy? Tak czy inaczej jeżynowy jest świetny, ma drobinki, ale jakoś mi nie przeszkadzały
Percival jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 10:41   #175
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku
Witaj

Cytat:
Napisane przez Beata_Batumi Pokaż wiadomość
Hej!

Skany to lista biedronek wyprzedażowych, udostępniona dzięki życzliwości Mithrillek

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Witam w kolejnym wątku. Dziękuję pięknie za listę wyprzedażowych Biedronek - moje podejrzenia, że sklep na ul. Strzegomskiej jest wyprzedażowy potwierdziły się. Ale ul. Szewska mnie trochę zdziwiła. Będę musiała tam jutro zajrzeć i zbadać asortyment.
Witamy również
To zasługa Mithrillek

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Melduję się w kolejnej części, ale macie tempo

Szaleństwo
Hej
Zgadzam się, nasze forum to potęga Dla porównania podobny wątek dotyczący Lidla ma dopiero 2 części

Cytat:
Napisane przez j_ka Pokaż wiadomość
Ślicznie dziękuję za listę Biedronek wyprzedażowych. Okazało się, że 1 z 2 Biedronek na moim osiedlu jest wyprzedażowa Coś podejrzewałam, bo przez długi czas były w niej paluszki z nadzieniem orzechowym czy produkty z gazetki świątecznej. Udało mi się kupić marcepanowe kartofelki za 3,99 zł ( na święta były chyba po 7,99zł), ale nie bardzo mi smakowały.
My także jesteśmy wdzięczni użytkownikowi Mithrillek
Lista mam nadzieję będzie się powiększać i aktualizować.

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
dziewczyny, jaką oliwe z oliwe polecacie?

U mnie sałata lodowa jest po 5.45
Oczywiście oliwę z biedronki :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 76779.jpg (11,3 KB, 24 załadowań)
DudiBoy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 10:42   #176
_a_s_i_a_
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
Ja też z Rybnika i niestety Biedronki wyprzedażowej nie mamy ani w Rybcu ani w Żorach ;/ Jedynie widze w Wodziu jest i w Rydułtowach, ach :P
_a_s_i_a_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 10:47   #177
Gingeros
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NibyNic Pokaż wiadomość
a juz wiem - juz kupowalam te naczynia poprzednim razem - fajne sa i te obrvzki sie nie scieraja - godne uwagi
tak, tak! po prawie roku prania w zmywarce nic nie zeszło mamy zestaw z zygzakiem może teraz kupimy złomka

Cytat:
skąd ja to znam ... pełne menu znajduje się na stole, pod stołem, na krześle, na sobie i czasem jeszcze na ścianie
Stary 2012-02-21, 10:57   #178
Tess81
Raczkowanie

GG do Tess81

Witajcie, pozwole sobie wejsc do Waszego grona, jesli nie amcie nic przeciwko Jesli chodzi o kawy to polecam FUEGO rozpuszczalna , dla mnie byla duzym pozytywnym zaskoczeniem

Jesli natomiast mowa o dezodorantach, to jak dla mnie tylko REXONA, te biedronkowe ( ISAE) to narazanie zycia Nie dosc ze nie dzialaja tak jak jak powinny, to w trakcie rozpylania , jesli ktos ma astme, to moze sie udusic, ja jeszcze chwile po uzyciu nie umialam przestac kaszlec, wyzera drogi oddechowe tragedia
Tess81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 11:15   #179
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Cytat:
Napisane przez Tess81 Pokaż wiadomość
Witajcie, pozwole sobie wejsc do Waszego grona, jesli nie amcie nic przeciwko Jesli chodzi o kawy to polecam FUEGO rozpuszczalna , dla mnie byla duzym pozytywnym zaskoczeniem

Jesli natomiast mowa o dezodorantach, to jak dla mnie tylko REXONA, te biedronkowe ( ISAE) to narazanie zycia Nie dosc ze nie dzialaja tak jak jak powinny, to w trakcie rozpylania , jesli ktos ma astme, to moze sie udusic, ja jeszcze chwile po uzyciu nie umialam przestac kaszlec, wyzera drogi oddechowe tragedia
Witamy i serdecznie zapraszamy

Aż tak źle?
DudiBoy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 11:20   #180
esfira
Zakorzenienie

mam pytanie, jak oceniacie oliwki z Biedronki? warto się na nie skusić?

Scandinavian Sleeping & Living
esfira jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości