Adipex retard - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-12, 13:26   #151
sineada
Przyczajenie

Dot.: Adipex retard

Witam Was wszystkie,
Czytałam poprzednie forum i cieszę sie że znów Was znalazłam. Mam adipex od tygodnia. Kupilam sama w Czechach przy granicy, receptę wypisała zaprzyjaźniona lekarka. Kiedyś już brałam ale to było przed ciążami kiedy i tak bylam chuda więc efektów nie pamiętam. Teraz jestem bardzo zdeterminowana bo po dzieciach mam 13 kg nadwagi. Jestem dość wysoka i proporcjonalna więc nie wyglądam koszmarnie ale moim problemem są napadowe ataki głodu. Po tygodniu działania stwierdzam że na to adi nie do końca działa. Jak mam pod ręka czipsy albo żelki czy czekoladę to jem mechanicznie nie czuję obrzydzenia. Ale nie odstawiam staram sie jeść mniej i regularnie zobaczymy muszę kupić wagę to będę pisała o efektach. Alkohol co i raz piję, jedyny minus to bezsenne noce potem pozdrawiam
sineada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 17:16   #152
Asia Ritter
Przyczajenie

ej no , czemu tu tak pusto
Asia Ritter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 19:46   #153
ewunia830
Raczkowanie

dziewczyny pozamarzały ?
a ja czekam na mojego aika we wtorek powinnam go mieć i już nie mogę się doczekać
tylko zastanawia mnie jakie będzie miał porozumienie z tabletkami antybejbi
ewunia830 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 00:59   #154
atoja
Zadomowienie

GG do atoja

jeeej ja też zaczynam ale już jutro zobaczymy moja silną słabą wolę, bo w weekend za dużo pokus no i nie ma mowy o tajemnicy

też się zastanawiam jak to będzie ze współgraniem
atoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 16:18   #155
ewunia830
Raczkowanie

no i chyba znowu niewypał
pani u której zamówiłam adiego się nie odzywa, nie odpisuje na gg i nie wiem co z tą głupią przesyłką chociaż całe szczęście że jeszcze nie zapłaciłam ....
Stary 2012-02-14, 10:11   #156
Asia Ritter
Przyczajenie

Zaczynam wątpic czy te tabletki zadziałają , zadna z tu piszączych jakiś fenomenalnego spadku wagi nie miała .. i chyba juz tu nawet o tym nie napisze .
Ktoś pojawia śię na forum bardziej po to by wyciągnąc namiary na sprzedawcze a potem zero kontaktu jak idzie.[ Nie ukrywam ze niestety tez szukam uczciwego sprzedawcze] , nie wiem czy wogóle na takiego natrafie. A chciałabym tu pisac czy działają czy nie.
Asia Ritter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 11:22   #157
_Amri_
Raczkowanie

Ja jestem po 3 tabletce.
Moim zdaniem: same tabletki cudów nie zdziałają! To chyba każdy powinien wiedzieć. Apetyt ograniczają faktycznie. Trzeba się niestety kontrolować i tak, bo jak się jest łasuchem jak ja i lubi się jeść, tylko po to by jeść lub, że to co mamy na talerzu nam smakuje, to efektów nie będzie. Nic samo nie przychodzi niestety i żaden lek sam nie sprawi, że będziemy chudły!
Dla mnie dodatkowy plus tych tabletek: lepsze samopoczucie, aktywność - efekt ich 'pobudzającego' działania, większe zapotrzebowanie na płyny, co sprzyja oczyszczaniu i odchudzaniu. Bezsenność niestety potwierdzam ;/
Ważę się w niedzielę, zobaczymy więc
_Amri_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-14, 11:42   #158
nikunia21
Raczkowanie

Witam was kochane po dość długiej przerwie
Witam też nowe koleżanki
U mnie cisza i spokój Adi nie jest już dla mnie nowością więc nie mam co przeżywać Waga na razie stoi jest 64,7 kg od kilku dni, no i tak się cieszę bo ogółem na minusie jest 6,3 kg Zakupiłam jeszcze orbiterek w sobotę więc moje ćwiczenia będą teraz intensywniejsze

Mój mężczyzna nazywa mnie już kurczaczkiem Najgorsze to się teraz wymodelować (ciało)

Pozdrawiam was serdecznie i życzę powodzenia
26.01.12-65,3kg
14.02.12-64,7kg

cel 1 : ..............-60kg
nikunia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 13:25   #159
atoja
Zadomowienie

GG do atoja

Adi działa. Pomaga nie czuc głodu i łaknienia ale niestety nie zabija myśli o jedzeniu. sam nic nie zdziała .Tu tylko mądra dieta, ćwiczenia więc mądre kobiety po prostu nie chcą chudnąć zbyt gwałtownie - ot cała filozofia
atoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 13:40   #160
magda26d
Przyczajenie

Dziewczyny mam pytanie.... czy może któraś z was gdy nie mogła spać brała może tabletki nasenne???? Pierwsza noc za mną nie przespana.... masakra.... zastanawiam się nad tabletkami nasennymi, ale nie chcę by połączone z adipexem narobiły poważnych szkód. I powiedzcie proszę... wy też latacie co 5 min do łazienki? Więcej siusiam niż piję!!! Wczoraj rano wzięłam pierwszą tabletkę a dziś rano na wadze było 2 kg mniej..... Jak to możliwe????? Pewnie woda ze mnie odeszła, ale boję się, że się odwodnię.

pozdrawiam
magda26d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 16:41   #161
ewunia830
Raczkowanie

a ja dalej czekam na przesyłkę ......
aż mi się chce płakać ze złości !

alo alo laseczki! piszcie jak życie płynie z adim ? jak rezultaty i samopoczucie ?

Edytowane przez ewunia830
Czas edycji: 2012-02-16 o 15:56
Stary 2012-02-18, 11:08   #162
ewunia830
Raczkowanie

hmmm gdzie wszyscy pouciekali ?

ja dzisiaj po pierwszej tableteczce póki co suszy mnie jak na mega kacu
a właśnie odnośnie kaca, pewnie alkoholu to nie można ?
Stary 2012-02-18, 13:25   #163
asia_kochana
Raczkowanie

GG do asia_kochana

Cytat:
Napisane przez ewunia830 Pokaż wiadomość
hmmm gdzie wszyscy pouciekali ?

ja dzisiaj po pierwszej tableteczce póki co suszy mnie jak na mega kacu
a właśnie odnośnie kaca, pewnie alkoholu to nie można ?

Ja jak brałam adi 1,5 roku temu to piłam piwo... Nic mi tam nie było... nawet zdazyło mi sie wypić pare kielonków

A tak na marginesie... wczoraj byłam u dermatologa i pytam czy mi wypisze recepte na adipex.....
HA i mam nawet na dwa pudełka recepte
asia_kochana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 18:05   #164
ewunia830
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia_kochana Pokaż wiadomość
A tak na marginesie... wczoraj byłam u dermatologa i pytam czy mi wypisze recepte na adipex.....
HA i mam nawet na dwa pudełka recepte
chciałam kliknąć "lubię to" hehehe troszkę nie ten portal heheheheh
no ja właśnie delektuję się delikatnie winkiem za godzinkę wyjście i przejście na mocniejsze truneczki w końcu ostatki
Stary 2012-02-19, 07:49   #165
asia_kochana
Raczkowanie

GG do asia_kochana

Cytat:
Napisane przez ewunia830 Pokaż wiadomość
chciałam kliknąć "lubię to" hehehe troszkę nie ten portal heheheheh
no ja właśnie delektuję się delikatnie winkiem za godzinkę wyjście i przejście na mocniejsze truneczki w końcu ostatki

i jak sie czujesz?? po truneczkach

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
i jak sie czujesz?? po truneczkach
a gdzie kupowałaś adipex??
Stary 2012-02-19, 10:24   #166
ewunia830
Raczkowanie

bilans wczorajszego wieczoru ? pół wina, dwa małe piwka i 0,7 krupniku we dwie z koleżanką i trzeźwa byłam jeszcze bardziej niż przed
jednym słowem czysta nie ekonomia heheh no i przynajmniej wiem że jak impressska się szykować będzie to albo nie piję bo się nie opłaca albo nie biorę tabletki
ale dzisiaj czuję się jak młody bóg zero kaca
p.s. już nie mogę się doczekać zważenia - ale to w piątek dopiero ( tak sobie założyłam )
Stary 2012-02-19, 12:34   #167
asia_kochana
Raczkowanie

GG do asia_kochana

no proszę... jaka niespodzianka - zero kaca, trzezwa.... to chyba dobrze hihi.. Mi to wtedy szumiało w główce. Ale dokładnie nie pamiętam. Ale teraz zero alkoholu przy braniu adika
Stary 2012-02-19, 16:28   #168
donia8211
Przyczajenie

Hej dziewczyny jestem tu nowa ale cieszę się że was znalazłam. biore adipex od 4 dni nie zauważyłam jakiś przerażajacych skutków ubocznych oprócz suchosci w ustach. Pierwszego dnia trochę trzęsły mi się ręce ale teraz wróciło wszystko do normy. chciałam zada istotne dla mnie pytanie.. czy adipex koliduje z braniem tabletek antykoncepcyjnych?? rano biore adipex a wieczorem pigułke anty. proszę was napiszcie jak coś wiecie na ten temat jestem matka trójki dzieci i naprawde nie chcę miec już wiecej
donia8211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 19:07   #169
ewunia830
Raczkowanie

donia8211 też jestem tego ciekawa, no ale niestety nie ma od kogo się jak zwykle dowiedzieć dziewczyny tu tylko po namiary wpadają i człowiek musi metodą prób i błędów - z antykoncepcją o tyle gorzej że lepiej żeby ostrożnie i bezbłędnie się udało

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-20, 14:25   #170
_Amri_
Raczkowanie

Ja niestety zawaliłam dietowo końcówkę tygodnia, więc nawet nie właziłam na wagę. Od dziś sztama, ważenie w niedzielę.

Ewunia80 - a jaka dietę stosujesz? MŻ? Ile masz do zrzucenia? (może pisałaś, ale nie pamiętam).

W spr. działania Adipexu na tabl. anty to chyba gin powinien wiedzieć?
_Amri_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 14:36   #171
katerina1401
Przyczajenie

Witam. Także jestem nowa. Ja brałam ADIPEX 2 lata temu i powiem szczerze, że nie narzekałam.W miesiąc schudłam ok 7 kilo, dużych skutków ubocznych nie było oprócz bezsenności, potrafiłam do 2 w nocy sie męczyć żeby zasnąć mimo że tabletke brałam przed śniadaniem...ale jestem gotowa żeby zmierzyć się teraz z 3 miesięczna kuracją ponieważ po tabletkach anty przytyłam 10 kilo i z wielkim bólem musiałam je odstawić Może któraś z Was była na 3 miesięcznej kuracji i opowie o efekcie?
katerina1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 17:35   #172
asia_kochana
Raczkowanie

GG do asia_kochana

hej.. ja dzis zaczynam wziełam sobie pierwszą tabletkę..

A tak wogole to w czechach 100 tabletek 811 koron.
Stary 2012-02-20, 20:01   #173
ewunia830
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Amri_ Pokaż wiadomość
Ewunia80 - a jaka dietę stosujesz? MŻ? Ile masz do zrzucenia? (może pisałaś, ale nie pamiętam).
kochana nie stosuję żadnej nadzwyczajnej diety poza MŻ jem nisko-tłuszczowe produkty- stosowałam dukana więc coś w podobie ale pełnoziarniste chlebki i musli i owoce.
Moja waga startowa to 83,2 przy wzroście 168 choć zawsze ciężka byłam,
Nawet jak na zelixie schudłam do rozmiaru 36-38 to ważyłam dobre 67 kilo no i tak chcę znowu

Cytat:
A tak wogole to w czechach 100 tabletek 811 koron.
aaaaaa zazdroszę hehehe

a ja dzisiaj przeprowadziłam eksperyment z kawą bo jakaś mega senna byłam w dzień
efekt?
żaden nadzwyczajny - zero trzęsących się rąk i tym podobnych
ja w ogóle jakaś inna jestem, bo jem śniadanko potem tabletka około 10 no i około 16 zaczyna mój brzucho dawać znać że głodny ale jak pacze na jedzenie to mi przez gardło nie przechodzi
Stary 2012-02-20, 20:18   #174
Patrycja2808
Przyczajenie

Witam, dziewczynki ponowniea ja stwierdzam że jednak na mnie już adi nie działa, więc szukam meizitangu może on zadziała!!
Pozdrawiam
Patrycja2808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 21:06   #175
ruuda223
Przyczajenie

Witam dziewczyny! Jestem tu nowa i chciałam się przywitać, ja już czekam na swoje tabletki, jutro je odbieram i zaczynamy. Mam nadzieję że zbytnio się nie zawiodę bo nie ukrywam że zależy mi na zrzuceniu kilkunastu zbędnych kilo, zainwestowałam również w rowerek stacjonarny więc poza Adipexem postaram się też być aktywna fizycznie a na wiosnę obiecuję powrót do biegania. Mam nadzieję że tabletki plus ruch dadzą jakiś zadowalający efekt. Pod koniec tygodnia pierwsze ważenie i się okaże Powodzenia tym co też zaczynają albo już zaczeły, oby te kilogramy znikały jak najszybciej
ruuda223 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 06:46   #176
asia_kochana
Raczkowanie

GG do asia_kochana

Cytat:
Napisane przez Patrycja2808 Pokaż wiadomość
Witam, dziewczynki ponowniea ja stwierdzam że jednak na mnie już adi nie działa, więc szukam meizitangu może on zadziała!!
Pozdrawiam

brałam meizitang nic nie działał.. bardzo ciężko dostać oryginalny...

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Cytat:
Napisane przez ruuda223 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny! Jestem tu nowa i chciałam się przywitać, ja już czekam na swoje tabletki, jutro je odbieram i zaczynamy. Mam nadzieję że zbytnio się nie zawiodę bo nie ukrywam że zależy mi na zrzuceniu kilkunastu zbędnych kilo, zainwestowałam również w rowerek stacjonarny więc poza Adipexem postaram się też być aktywna fizycznie a na wiosnę obiecuję powrót do biegania. Mam nadzieję że tabletki plus ruch dadzą jakiś zadowalający efekt. Pod koniec tygodnia pierwsze ważenie i się okaże Powodzenia tym co też zaczynają albo już zaczeły, oby te kilogramy znikały jak najszybciej

powodzenia!! obyś tylko dostała 100% oryginalny adipex ja się bede ważyła co 14 dni...
Stary 2012-02-21, 07:41   #177
Patrycja2808
Przyczajenie

Dzięki za odpowiedź, no to super.... a ciekawe czy jest coś mocniejszego od adika??? Może ktoś wie???????
Patrycja2808 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-21, 08:16   #178
ewunia830
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ruuda223 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny! Jestem tu nowa i chciałam się przywitać.... oby te kilogramy znikały jak najszybciej
witamy witamy i zapraszamy

Cytat:
Napisane przez Patrycja2808 Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź, no to super.... a ciekawe czy jest coś mocniejszego od adika??? Może ktoś wie???????
slibutril15 kochana spróbuj

a ja chyba powinnam przejść na emeryturę ! bo od 2 dni wstaję o 7 rano !!!! razem z kurami !!! mimo że kładę się o 1 lub po godzina 7 a ewunia wyspana i rześka - toż to do mnie nie podobne - a może to po adipexie ?????

korci mnie żeby się zważyć ale to dopiero mierzenie i ważenie w piątek ! ciekawe .....
Stary 2012-02-21, 11:40   #179
latarka13
Przyczajenie

Jezeli chodzi o wpływ adipexu na tabletki ANTYKONCEPYJNE to powiem wam tak, kiedyś byłam u ginekologa , który wypisał receptę na anty od razu poprosiłam go żeby przepisał Meridię ;-) to słowem nie wspomniał o ew. wpływie... ja też wtedy nie pytałam , bo nawet nie pomyślałam o takowym ... zatem hm.... ciężko jest cokolwiek powiedzieć może starczy tyle że wtedy nie zaszałam w ciążę ;D

25.03= 70kg
21.04=68kg
18.05=65kg

cel 67kg
latarka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 12:02   #180
donia8211
Przyczajenie

Ja też myślałam że właśnie tak na mnie podziała adipex ale nie jestem wcale bardziej pobudzona. pije kawe rozpuszczalna i nie zauważyłam jakiś przy tym zmian. jedynie boje sie mieszac z alkoholem myśle że jak będzie jakaś imprezka to w ten dzień nie wezmę i na drugi dzień też nie Dziś połknełam 7 tabletkę i waga 2,5 kg na minusie ale przy tym też bardzo mało jem.

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

latarka13 dzięki za informacje ja też adipex mam przepisany u gin równo z tabletkami anty ale tak jak ty nie spytałam się o równym współdziałaniu również jestem dobrej myśli ,jakby coś kolidowało jedno z drugim to myśle że moja gin by mnie uprzedziła sama

Edytowane przez donia8211
Czas edycji: 2012-02-21 o 12:20
donia8211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości