Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-21, 08:27   #1771
kindziulindzia
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Witam

ciąg dalszy mojej historii i jakiejś lambadziary od smsów ciągle wypisuje do TŻ więc postanowiłam się włączyć do dyskusji i pojechałam po bandzie jak tej szmacie zapchać skrzynkę, żeby jak włączy komórkę nie mogła się ogarnąć ??

mówię Wam ręce mi opadają
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 08:37   #1772
E87
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
Kochana też Cie rozumiem... ja kiedyś byłam przy tuszy i schudłam ale łydki mam konkretne... nie mogę się ich pozbyć a największy problem zaczyna się w zimę... kozaki w stylu oficerek to jakaś gehenna najgorsze jest to, że jak mówię że mam problem, to wszyscy mówią "ale Pani taka szczuplutka i malutka" i jak niosą trzecią parę butów których nie mogę zasunąć to dopiero ogarniają... jeśli chodzi o spodnie to kupuje jedynie w mango... tylko tam fason jest ok jak dla mnie.

chciałam Wam pokazać moje buciwko suknię mam koronkową rybkę Herm's Venus, a butki z Menbura prezentują się jak poniżej. Są obite koronką i mają taką jakby pętelkę z satyny. Są minimalnie ciemniejsze od sukni ślubnej ale nie będą się odcinać.
Sliczne buciki
Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
mówiłam, ale ona mnie nienawidzi i specjalnie chce zrobić na złość, więc poprosiłam TŻ, by jej to wyperswadował i nic
ożesz w morde!!!!

no wiec piszę na GG do TŻ
ja: i co, jaka to sukienka? z jakiego sklepu? (bo ja jej nie widziałam, tylko słyszałam jak się chwaliła, że jest długa, biała i zwiewna)
TŻ: jakaś tam victoria coś ( ach ten TŻ)
od razu zaczaiłam, że victoria's secret no i wyszukałam, pytam TŻ, czy to ta, a TŻ, że tak, to ta

no więc to ta z załącznika.

co myślicie, przesadzam? TŻ mówi, że to nic takiego, ale ja mam dosyć proste, kremową suknię i szczerze mówiąc, obawiam się podobnego looku, bo nawet welonu nie zamierzałam mieć
Cytat:
może kota zamkniemy w jej sypialni mi kiedyś kot podrapał taką sukienkę maxi

no tak, zresztą juz na początku naszego związku namawiała TŻ, żeby mnie rzucił i związał się z jej kuzynką TŻ mi o tym nie mówił, ale ona sama powiedziała kiedyś, że "wiesz, ja to nie chcialam zebyscie byli razem, bo moja kuzynka lepiej by pasowała do niego". Teraz czasami też widzę, że ich jakby swata.Np. zaprasza kuzynkę do nich do domu (ona mieszka z mężem czyli bratem TŻ, z teściami i moim TŻ) jak mój TŻ jest sam, oferuje jej kawe i wymawia się brakiem czasu, żeby ich zostawić samych. Albo czasami wysyla mu jej zdjecia i pisze "fajna, nie?"
Juz wszystko zostalo napisane na jej temat... ale jak to przeczytalam to az sie zdenerwowalam i wszystko w srodku mi sie burzy! Jak Twoj tesciu jest najonkretniejszy w rodzinie to bym radzila, zeby Tż (albo Ty jesli macie dobre stosunki) pogadal z nim, co ona komibnuje i ze Ci przykro z tego powodu... moze on jej do rozumu przemowi, a jak nie to rade wziazazenk sa the best
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
niee... je*nięta dziewucha
ale wiesz co? tak sobie myślę... może to nie byłby zły pomysł żeby jednak ubrała te białą kieckę i welon... Jej by się wydawało że jest za☠☠☠ista, a pomyśl co myślałaby reszta gości
Dokladnie... bedzie wtedy posmiewiskiem!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 08:53   #1773
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:

chciałam Wam pokazać moje buciwko suknię mam koronkową rybkę Herm's Venus, a butki z Menbura prezentują się jak poniżej. Są obite koronką i mają taką jakby pętelkę z satyny. Są minimalnie ciemniejsze od sukni ślubnej ale nie będą się odcinać.
Śliczne buciki

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Widzę, że piszecie o porodach. Ja bym chciała chyba SN ale to wyjdzie "w praniu"

A i napiszę Wam jeszcze, że w sobotę T znalazł sobie buty ślubne tylko, że były ciemnobrązowe i miały się Panie w sklepie dowiedzieć czy da radę zrobic taki czarne ( bo nie było już takiego numeru) i dziś T dzwonił i okazało się, że mu zrobią czarne . Więc Narzeczonego mam już prawie ubranego. Szukamy jeszcze spinek do mankietów i nie mamy zielonego pojęcia jakie kupić
Fajnie Wam sie u dalo ostatnio macie duzo szczescia i oby tak zostalo

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Ale dzisiaj tematy zapodajecie, zdjęć mojej poprawinowej sukienki nie widziałam, nie załączyły się w załącznikach, czy Onaś mogłabyś wrzucić je jeszcze raz.

Co do sukienki to raczej nie przeraża mnie jej "elektryczność" bo są specjalne preparaty i takie tam...martwi mnie jedynie, że sporo komentarzy ma jednak takich sobie...
Wrzucam jeszcze raz

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
a więc tak Nie mam narazie żadnych zdjeć w pełnej okazałości ale nasza atrakcja weselna w formie imprezowej fotobudki zrobiła furrorę
Mam dla was niespodziankę kliknijcie w link

http://www.facebook.com/media/set/?s...3287758&type=3
Fajny pomysl i jeszcze raz Gratuluje

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Dobry wieczorek
Ja wpadam tylko , zeby powiedzieć że się podchmieliłam troszkę dziś bo to był ostatni dzień w pracy dostałam prezent i życzenia od kazdego no i co tu dużo mówic poryczałam się
Jutro ide na rozmowę na 9 wiec bardzo proszę jesli ktoś ma wolne kciuki to prosze zaciskac
niedługo was nadrobię i opowiem o wyprawie z siostra i mama na ogladanie sukni

buziaczki
Powodzenia

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-02-26 o 19:53
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 08:54   #1774
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:
Ale tak mnie dobiła ta sytuacja z Twoją bratową że aż mam ochotę przyjechać na Twoje wesele tylko po to by uprzykrzyć Jej życie np przysiadając się do Niej i drwiąc bądź nie odpuszczałabym Jej na krok zamęczała pytaniami i odbijałabym Jej partnerów do tańca. Uprzykrzyłabym Jej to wesele...

A tak poza tym to jeszcze znalazłam takie sukienki
Sytuacja z bratową mnie oburza. Nie wyobrażam sobie tak bezczelnej osoby... Uważam, że powinnaś wykorzystać wszystkie podane tu propozycje, zaczynając od kota, po wino czy barszczyk - najlepiej tuż przed wyjściem z domu, żeby się jeszcze nie wyrobiła do kościoła, bedziesz miała satysfakcję... smsy do przyszłego szwagra też sa dobrym pomysłem...

Kabrielko, czy możesz mi podać na pw namiary na suknię 3 i 5? ja chcę taką!!! Planowałam szyć, ale może się uda kupić gotową...?

P.S. 200 ddś

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 09:01   #1775
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Nooo my też w niedzielę mieliśmy kurs tańca z naszą kochaną szefową szkoły tańca Też walc angielski Już 100 razy pisałam, że będziemy tańczyć do Norah Jones - Come away with me, ale napisałam jeszcze raz dla jasności Ja wymarzyłam sobie tę piosenkę już dawno, ale też na początku związku z TŻem zaznaczałam, że do niej chcę tańczyć pierwszy taniec Całe szczęście jemu od razu pomysł się spodobał A i walc też nam się podoba Póki co idzie nam pokracznie, ale ponoć TŻ jest wg. szefowej najlepiej tańczącym facetem który przyszedł kiedykolwiek do niej wraz z narzeczoną na naukę tańca Ponadto mówiła, że będzie z nami dobrze Mnie marzy się układ w takim stylu: http://www.youtube.com/watch?v=ZxSQ8DhF9q0 (akurat na niego trafiłam jak szukałam fajnie skróconej naszej piosenki ) no a szefowa powiedziała, że da się zrobić Oczywiście nie wyobrażam sobie że będą ochy i achy, ale choć odrobinkę tego układu chciałabym przemycić

wow!

ja poki co to jak kolek tancze

ale jeszcze 6 spotkan wiec bedzie lepiej

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 09:02   #1776
kindziulindzia
Zakorzenienie

wszystkim dziewczynom za dni do ślubu
19.05.2012
Stary 2012-02-21, 09:04   #1777
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
wszystkim dziewczynom za dni do ślubu

a co ta sucz znowu wypisuje ?

Mia i Tosia <3

Stary 2012-02-21, 09:07   #1778
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
a co ta sucz znowu wypisuje ?
dziewczyny wymiękam, żebym się odwaliła od cudzych mężów, żebym uważała bo mnie wywalą z firmy no masakra jakaś
19.05.2012
Stary 2012-02-21, 09:10   #1779
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny wymiękam, żebym się odwaliła od cudzych mężów, żebym uważała bo mnie wywalą z firmy no masakra jakaś
ale masz zyczliwa kolezanke

ciekawe skad ona ma numer twojgo tz

nastrasz ja policja, to jest stalking czy jakos tak!!!!

napisz ze policja ja namierzy i wtedy ty sie bedziesz smiala

Mia i Tosia <3

Stary 2012-02-21, 09:11   #1780
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dziewczyny trzymajcie dalej kciuki i nie puszczajcie - poprawkę mi przenieśli na jutro, więc teraz zakuwam... Dramat

Kocham Was, buziaki
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 09:11   #1781
asienka213
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobry wieczorek
Ja wpadam tylko , zeby powiedzieć że się podchmieliłam troszkę dziś bo to był ostatni dzień w pracy dostałam prezent i życzenia od kazdego no i co tu dużo mówic poryczałam się
Jutro ide na rozmowę na 9 wiec bardzo proszę jesli ktoś ma wolne kciuki to prosze zaciskac

buziaczki
zeby wszystko sie udalo

Cytat:
Witam

ciąg dalszy mojej historii i jakiejś lambadziary od smsów ciągle wypisuje do TŻ więc postanowiłam się włączyć do dyskusji i pojechałam po bandzie jak tej szmacie zapchać skrzynkę, żeby jak włączy komórkę nie mogła się ogarnąć ??

Matkoo, co to sie dzieje na tym swiecie, jakis wysyp idiotek ostatnio

A tak w ogole to dzien dobry :P

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 09:12   #1782
megan713
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość

megan wygodne te butki? fajnie leżą na nodze?
Fajnie fajnie w sumie nie kupiłabym ich w ciemno... są modele które kiepsko leżały ale ten był na mnie skrojony. wyprofilowany idealnie, a do tego ma przy pięcie taką gumkę która zapobiegnie ześlizgiwaniu.

Jeśli chodzi o bratową Kilianny to faktycznie się nóż w kieszeni otwiera... a to wysyłanie zdjęć kuzynki mnie dobiło. nosz tępa sraka za przeproszeniem. Powiem Wam że jestem z reguły pozytywnie nastawiona do ludzi, ale niech jej się obcas połamie! Z drugiej strony myślę że ona czerpie satysfakcję z faktu że Cię rozeźla tą kiecą... może gdyby się dowiedziała że spłynie to po Tobie bo jej żaden strój nie pomoże Cię przyćmić to by się ogarnęła?

Kindziu nie wiem czy to bylby dobry pomysł, ale ja bym pannie założyła konto na odloty.pl jak odbierze kilka zapytań o szybki numerek to może jej cycki oklapną

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 09:13   #1783
asienka213
Wtajemniczenie

Cytat:
A moze to jest jakas malpa z Twojej pracy

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 09:23   #1784
kindziulindzia
Zakorzenienie

i chyba tak zrobię, że napiszę jakieś ogłoszenie i podam ten numer nie mam pojęcia kto to jest
19.05.2012
Stary 2012-02-21, 09:29   #1785
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

no i pewnie

zrób tak

laska sie przejedzie

Mia i Tosia <3

Stary 2012-02-21, 09:37   #1786
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dziewczyny trzymajcie dalej kciuki i nie puszczajcie - poprawkę mi przenieśli na jutro, więc teraz zakuwam... Dramat

Kocham Was, buziaki
3mamy kciuki, powodzenia i na poprawe humorq

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
i chyba tak zrobię, że napiszę jakieś ogłoszenie i podam ten numer nie mam pojęcia kto to jest
Dokladnie
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 09:37   #1787
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry wieczorek

buziaczki
trzymamy kciuki za rozmowe i daj znac, jak poszlo

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Nooo my też w niedzielę mieliśmy kurs tańca z naszą kochaną szefową szkoły tańca Też walc angielski Już 100 razy pisałam, że będziemy tańczyć do Norah Jones - Come away with me, ale napisałam jeszcze raz dla jasności Ja wymarzyłam sobie tę piosenkę już dawno, ale też na początku związku z TŻem zaznaczałam, że do niej chcę tańczyć pierwszy taniec Całe szczęście jemu od razu pomysł się spodobał A i walc też nam się podoba Póki co idzie nam pokracznie, ale ponoć TŻ jest wg. szefowej najlepiej tańczącym facetem który przyszedł kiedykolwiek do niej wraz z narzeczoną na naukę tańca Ponadto mówiła, że będzie z nami dobrze Mnie marzy się układ w takim stylu: http://www.youtube.com/watch?v=ZxSQ8DhF9q0 (akurat na niego trafiłam jak szukałam fajnie skróconej naszej piosenki ) no a szefowa powiedziała, że da się zrobić Oczywiście nie wyobrażam sobie że będą ochy i achy, ale choć odrobinkę tego układu chciałabym przemycić

Na koniec: przyszła do mnie sukienka ta krótka na pokaz taneczny... O dziwo jest na mnie za wąska i to grrrubo Idioci w aukcji podali wymiary po których już planowałam wizytę u krawcowej na zwężenie, a tu się okazuje że ledwie na du.pę wciągnęłam i cycki zapiełam, no przesada Mam nadzieję, że mi wymienią na większą....

Ech TŻcik się na mnie obraził, że wizaż znów mnie pochłonął i nie chce oddać... Pomarudził i poszedł spać a ja tak siedzę i dalej dziergam :p Nic to - lecę pod gorący prysznic i przytulić się do mojego Kochania!
bardzo fajny uklad a co do sukienki, to szkoda, ze za wąska. Udalo sie dogadac, zeby wymienili?

Cytat:
Witam z rana ale ja wpadłam na jeszcze jeden pomysł, mówiłam że w nocy przyjdzie mi coś do głowy, mianowicie, zaproś ją do jakiegoś konkursu, że to Ona będzie PM i tam wymyśl dla Niej tak beznadziejny konkurs, żeby wszyscy mieli polewkę z Niej...
Możesz już zapraszając ją na środek zacząć z niej kpić: mówiąc proszę Państwa moja jakże ukochana bratowa tak bardzo pragnęła wyjść ponownie za mąż iż spełnię jej marzenie i zaproszę ją teraz na środek, gdzie mam dla niej kilka niespodzianek....i tutaj coś na serio wrednego musiałaby zrobić....
Albo zaprosić szczególnie ją do konkursu gdzie będzie musiała wypić kilka kielichów za dużo zmuli ją i sobie pojedzie...
hehehe dobre!

Cytat:
Ale tak mnie dobiła ta sytuacja z Twoją bratową że aż mam ochotę przyjechać na Twoje wesele tylko po to by uprzykrzyć Jej życie np przysiadając się do Niej i drwiąc bądź nie odpuszczałabym Jej na krok zamęczała pytaniami i odbijałabym Jej partnerów do tańca. Uprzykrzyłabym Jej to wesele...

A tak poza tym to jeszcze znalazłam takie sukienki
prześliczne sukienki
co do bratowej TŻ, to ma dzis z nią pogadać na spokojnie i zaangazowac w to tez brata i ojca, moze zmądrzeje

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Kochana, ja bym tej szmaty w ogóle nie zapraszała, dajcie tylko zaproszenie Bratu z osobą towarzyszącą.
A jeśli już będzie chciała dupsko przywlec, to są 2 wyjścia. Albo niech Twój TŻ na kilka dni (im później, tym lepiej) przed weselem zabierze jej z szafy tę kieckę i schowa gdzieś, żeby jej nie mogła założyć, albo jak już założy, to niech któraś dobrze życzących Ci osób wyleje na nią coś na początku wesele "przypadkiem". niestety, ale na takie szmatławce trzeba sposobem, bo jak widać chamstwo uszami wycieka.

Idziemy dziś na tańce z TŻtem zapisaliśmy się przedwczoraj, bo się zjorgnęliśmy, że nowy semestr się zaczyna
A wczoraj byliśmy na Metrze faaaaaaaaaantastyczne, uwielbiam!

Lecę do pracy
no wlasie niestety moj TŻ absolutnie nie zgadza się, bysmy mieli jej nie zapraszac powiedzial,ze to bylby dla niego wstyd

co do tańców - superancko, podziel się wrazeniami

Cytat:
Witam

no wiecie co... bezczelna! ja bym na Twoim miejscu wszystkie smsy zachowala i w razie potrzeby udala sie na policje. To jest nekanie i chyba podlega sciganiu?

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość

Juz wszystko zostalo napisane na jej temat... ale jak to przeczytalam to az sie zdenerwowalam i wszystko w srodku mi sie burzy! Jak Twoj tesciu jest najonkretniejszy w rodzinie to bym radzila, zeby Tż (albo Ty jesli macie dobre stosunki) pogadal z nim, co ona komibnuje i ze Ci przykro z tego powodu... moze on jej do rozumu przemowi, a jak nie to rade wziazazenk sa the best

Dokladnie... bedzie wtedy posmiewiskiem!
tak, już wlasnie ustalilismy, ze TŻ z nią jeszcze raz pogada, zaangazuje w to brata i ojca, wiec moze cos to da.

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
Sytuacja z bratową mnie oburza. Nie wyobrażam sobie tak bezczelnej osoby... Uważam, że powinnaś wykorzystać wszystkie podane tu propozycje, zaczynając od kota, po wino czy barszczyk - najlepiej tuż przed wyjściem z domu, żeby się jeszcze nie wyrobiła do kościoła, bedziesz miała satysfakcję... smsy do przyszłego szwagra też sa dobrym pomysłem...

Kabrielko, czy możesz mi podać na pw namiary na suknię 3 i 5? ja chcę taką!!! Planowałam szyć, ale może się uda kupić gotową...?

P.S. 200 ddś
200 dni? gratulacje!!

Cytat:
masakra

Cytat:

Kindziu nie wiem czy to bylby dobry pomysł, ale ja bym pannie założyła konto na odloty.pl jak odbierze kilka zapytań o szybki numerek to może jej cycki oklapną
heheheheh bardzo dobry plan!
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 09:39   #1788
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość
A moze to jest jakas malpa z Twojej pracy
to nie jest nikt z pracy bo nawet nie znam dobrze nazwy firmy w której pracuję
19.05.2012
Stary 2012-02-21, 09:40   #1789
Domi1987
Przyczajenie

regulamin się kłania
/admin/

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2012-02-21 o 10:56
Domi1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 09:47   #1790
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:
co sie z tymi ludzmi dzieje?!

Cytat:
Genialne!

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość

Kocham Was, buziaki

~~

Osz w mordeczkę mam dziś 200 DDŚ

Kubuś już z nami

Edytowane przez adoosienka
Czas edycji: 2012-02-21 o 09:48
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 09:54   #1791
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
to nie jest nikt z pracy bo nawet nie znam dobrze nazwy firmy w której pracuję
no wlasnie... bardzo podejrzana i wkurzająca sprawa.
Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość

Osz w mordeczkę mam dziś 200 DDŚ
gratulacje!!!
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 09:57   #1792
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

gratulacje dni adoosienko ;*

ja zmykam do pracy

Mia i Tosia <3

Stary 2012-02-21, 10:29   #1793
Anulka_p
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
dziewczynki przeprosiłam się z pomysłem szalu do sukni bo za cholere nie znajdę idealnego bolerka w dobrej cenie (większość dziewczyn sprzedaje z sukniami a na allegro znalazłam idealne za 150 zł a to dla mnie trochę drogo) no i teraz sama nie wiem znalazłam takie trzy (każde z innego materiału lecz jednocześnie każdy z tych materiałów mam w swojej sukni) i sama nie wiem
Ja też ciągle myślę nad szalem. Trochę mi one nie pasują, ale żadne z bolerek nie pasuje do mojej sukni.

Cytat:
Ładne. Gratuluję zakupu

Cytat:
Cytat:

Katastrof a. Padłam razem z Tobą w obu przypadkach.

Cytat:

co myślicie, przesadzam? TŻ mówi, że to nic takiego, ale ja mam dosyć proste, kremową suknię i szczerze mówiąc, obawiam się podobnego looku, bo nawet welonu nie zamierzałam mieć
Myślę, że nie przesadzasz. Bratowa (to bratowa tak?) z kolei bardzo jak dla mnie. Nie powinna zakładać takiej sukni. Moja koleżanka miała ślubną podobną. Myślę, że to przesada.

Cytat:
a więc tak Nie mam narazie żadnych zdjeć w pełnej okazałości ale nasza atrakcja weselna w formie imprezowej fotobudki zrobiła furrorę
Mam dla was niespodziankę kliknijcie w link

http://www.facebook.com/media/set/?s...3287758&type=3
Cytat:
CD...

Nie byłam zadowolona z mojego bukietu ślubnego, jak wysyłałam babce zdjęcia to spodziewałam się równie pięknego a zrobiła taki sobie, ale cóż...świadkowa powiedziała ze nie jest taki zły.
No i ze złych wrażeń to jeszcze to że zawiodłam się na paru osobach które wogóle nie przyszły na ślub. Złapałam małego doła przez to i wiele osób w czasie wesela podchodziło do mnie i pytało czemu jestem smutna, mówiłam wtedy że to zmęczenie bo zarwałam noc. Nawet do teraz jak o tym myślę to mi smutno, kilka z nich nawet się nie odezwało tel lub sms dlaczego nie przyszli ani nawet życzeń nie przysłali. To byli głównie tylko moi znajomi, znajomi TŻ prawie wcale nie zawiedli. Tak samo na weselu... moich znajomych prawie wcale nie było bo mi się sporo wykręciło wcześniej ale jakoś dałam sobie z tym radę, znajomych TŻ znam od początku naszego związku więc powtarzałam sobie że to przecież nasi znajomi czyli też i moi. I teraz głównie przebywamy właśnie w tym towarzystwie.

CDN
Witaj Żono Fajne zdjęcia i w ogóle nie widać po tobie zmęczenia.
Przykro mi z powodu znajomych. Szkoda, że nie odezwali się wcześniej lub chociaż po weselu. Powinni byli się wytłumaczyć, przeprosić i złożyć życzenia.

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

hihi, na mój termometr za oknem przygrzało słoneczko i pokazuje 31 stopni C Ach, gdzie ta wiosna?!
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 10:35   #1794
melod_y
Zakorzenienie

Kindzia- teraz ciezko jest zapchac telefon smsami bo maja one wieksza pojemnosc niz 5 lat temu, kiedy wysylajac z bramki mozna bylo tak zrobic.. a teraz musialabys na biede 200 masowo wyslac...

A czy Ona nie bedzie zdolna zaczac wysylac takie smsy innym ludziom? Np, z Twojej pracy? Nie wiadomo co moze jej odwalic.
Szczerze to zmieniec nr z Tz na jakis miesiac. ? I nie wlaczajcie tamtych telefonow?

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 10:35   #1795
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Hej ho!

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
chciałam kupić kilka rzeczy, co by mieć się w co ubrac na rocznicę, bo w środę mamy z TŻ i idziemy na kolację. Wszystkie jeansy, które fajnie zapisany sie w biodrach, to z łydkach znowuż były ciasne jak nie wiem... Drogie wszystko jak cholera nie no załamałam się odechciewa mi się tej kolacji rocznicowej
Ja polecam w takich wypadkach ciucholandy! Czasem można się nieźle obkupić za niska cenę

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Kupiłam bolerko . Pani wysłała mi link, że moje bolerko jest już gotowe Trochę ponad tydzień czekałam na zamówienie
http://www.whitefashion.pl/index.php...trimonio-lungo
Mam nadzieję, że będzie dobre Nie mogę się doczekać
Wygląda świetnie Mam nadzieję, że na żywo tez takie będzie!

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, znacie może jakieś strony gdzie byłyby takie kamizelki dla małych chłopców w kolorze fioletu? Bo szukałam na all ale tam nawet w klasycznym kolorze za wiele nie ma
A może sprawdzona krawcowa dałaby radę uszyć kamizelki... Dla nich to chleb powszedni. Materiał dobierasz sobie jaki chcesz i z rozmiarami możesz zaszaleć

Cytat:
no wiec piszę na GG do TŻ
ja: i co, jaka to sukienka? z jakiego sklepu? (bo ja jej nie widziałam, tylko słyszałam jak się chwaliła, że jest długa, biała i zwiewna)
TŻ: jakaś tam victoria coś ( ach ten TŻ)
od razu zaczaiłam, że victoria's secret no i wyszukałam, pytam TŻ, czy to ta, a TŻ, że tak, to ta

no więc to ta z załącznika.

Z całą niesympatia do Twojej przyszłej szwagierki musze przyznać, że suknie wybrała bardzo ładną. Ale totalnie nieodpowiednią dla gościa na weselu Serio ona jest popiepszona i to ostro!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 10:39   #1796
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ja polecam w takich wypadkach ciucholandy! Czasem można się nieźle obkupić za niska cenę
Jestem za. Polecam ciucholandy. Przypomniałaś mi, że dawno nie odwiedzałam. Muszę wybrać się w sobotę i coś wyszukać
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 10:39   #1797
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Kindzia- teraz ciezko jest zapchac telefon smsami bo maja one wieksza pojemnosc niz 5 lat temu, kiedy wysylajac z bramki mozna bylo tak zrobic.. a teraz musialabys na biede 200 masowo wyslac...

A czy Ona nie bedzie zdolna zaczac wysylac takie smsy innym ludziom? Np, z Twojej pracy? Nie wiadomo co moze jej odwalic.
Szczerze to zmieniec nr z Tz na jakis miesiac. ? I nie wlaczajcie tamtych telefonow?
to coś na pewno nie jest ode mnie z pracy to wiem na pewno teraz nie mam możliwości ale jak wrócę do domu to napiszę ogłoszenie na jakimś za☠☠☠istym portalu i wstawię tam ten numer

jeśli to nie poskutkuję to uwierzcie mi, że pójdę z tym na policję bo nie pozwolę sobie, żeby ktoś tak bezczelnie mnie oczerniał
19.05.2012
Stary 2012-02-21, 10:40   #1798
kooocur
Zakorzenienie

Dziewczyny ja mam coraz mniejsza ochote na tan ślub:

Czy ja przesadzam?? Moja cudowan siostra, która będzie niestety moją światkową wymysliła sobie, że kupi swojemu męzowi nowy gajer koloru szarego. Poprosiłam ją zeby jej Mąż czyli nasz świadek miał koszule w kolorze mojej sukni. Niestety kolor ecru nie pasuję do szrości....a my będziemy w brązach, beżach i złocie.

Awantura po całości..bo ja wymyslam i przesadzam....- bedzie miał biała i basta! wrrr

Dziś jej mówie, że pazurki zrobie w dniu slubi bo bedzie mi robuc ta sama osoba (mi sie nic na nich nie trzyma wiecej niz 2- 3). Hybrydowny trwa może z 30 minut? To mnie zbrechtała..ze jestem nienormalna....

Jeszcze na dokładke przed samym moim slubem jedzie na Dominikane....chyba tylko zeby mi na złość zrobić bo wie, że ja nie pojade przed slubem i ONA musi być pierwsza!!!

Mozna tak wymieniac w nieskonczoność........

Sukienie tez jej wybrałysmy to powiedziała, ze ma taka jaka chciałam a jej sie nie podoba......ciekawe, ze w dniu zakupu sie jej podobała....

Poza tym chciała jako świadkowa kupić suknie czarno-biała...pomojajac, że moja jest koloru zlamana biel......

Jestem taka smutna i zła.... chciałabym aby sie cieszyła ze mna a poki co mam wrazenie, że tylko ja to drażni...

Zaprosznie dostali w niedziele jako pierwsi to zapytała-'A PO CO TAK SYZBKO ROZDAJECIE?

Zero jakiejś pociechy tylko wciaz dogryzanie.....

Przesadzam???

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 10:48   #1799
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja mam coraz mniejsza ochote na tan ślub:

Czy ja przesadzam?? Moja cudowan siostra, która będzie niestety moją światkową wymysliła sobie, że kupi swojemu męzowi nowy gajer koloru szarego. Poprosiłam ją zeby jej Mąż czyli nasz świadek miał koszule w kolorze mojej sukni. Niestety kolor ecru nie pasuję do szrości....a my będziemy w brązach, beżach i złocie.

Awantura po całości..bo ja wymyslam i przesadzam....- bedzie miał biała i basta! wrrr

Dziś jej mówie, że pazurki zrobie w dniu slubi bo bedzie mi robuc ta sama osoba (mi sie nic na nich nie trzyma wiecej niz 2- 3). Hybrydowny trwa może z 30 minut? To mnie zbrechtała..ze jestem nienormalna....

Jeszcze na dokładke przed samym moim slubem jedzie na Dominikane....chyba tylko zeby mi na złość zrobić bo wie, że ja nie pojade przed slubem i ONA musi być pierwsza!!!

Mozna tak wymieniac w nieskonczoność........

Sukienie tez jej wybrałysmy to powiedziała, ze ma taka jaka chciałam a jej sie nie podoba......ciekawe, ze w dniu zakupu sie jej podobała....

Poza tym chciała jako świadkowa kupić suknie czarno-biała...pomojajac, że moja jest koloru zlamana biel......

Jestem taka smutna i zła.... chciałabym aby sie cieszyła ze mna a poki co mam wrazenie, że tylko ja to drażni...

Zaprosznie dostali w niedziele jako pierwsi to zapytała-'A PO CO TAK SYZBKO ROZDAJECIE?

Zero jakiejś pociechy tylko wciaz dogryzanie.....

Przesadzam???
Moim zdaniem nie przesadzasz, mam wrażenie ze Ona Ci tego ślubu zazdrości i robi jakby specjalnie na przekór żeby podziałać Ci na nerwy. Masz wizje swojego slubu a ona zamiast postarac sie do niej dostosowac to wymyśla byle by nie była tak jak chcesz.
Stary 2012-02-21, 10:54   #1800
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
to coś na pewno nie jest ode mnie z pracy to wiem na pewno teraz nie mam możliwości ale jak wrócę do domu to napiszę ogłoszenie na jakimś za☠☠☠istym portalu i wstawię tam ten numer

jeśli to nie poskutkuję to uwierzcie mi, że pójdę z tym na policję bo nie pozwolę sobie, żeby ktoś tak bezczelnie mnie oczerniał
Poczekaj jeszcze parę dni i idź z tym na policję. Ale moim zdaniem jak policja to numer z tym portalem bym odpuściła tak żeby nie było podstaw do tego żeby Ciebie pociągnąć do jakiejś odpowiedzialności.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości