Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-20, 22:27   #4861
magne
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy nie prientujecie sie czy msuze meic jakies skierowanie na badanie krwi? I j esli nie, to ile mnie to gdzies wyjdzie?
nie musisz mieć skierowania, to jakieś 10 zł ,przynajmniej u mnie , najlepiej jak wejdziesz na strone laboratorium, w którym chcesz zrobić badania i tam będzie cennik.
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 22:30   #4862
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
oj, wybacz ale akurat Ci się kończy...
spoko, przynajmniej nie przegapie promocji
a to jest ta 2w1? bo ja tak na serio wystrzegam sie przed wszystkimi promocjami i gazetkami, bo ostatnio za duzo sobie pozwolilam, a jutro daje auto do naprawy, a mysle dalej o zakupach glupek ze mnie

Cytat:
on właśnie kocha rysować, wiec mam nadzieje, ze takie rzeczy mu sie przydadza

a czyli musze miec skierowanie? bo koelzanka tez mi tak powiedziała, a zas lekarka keidy byłam na ostrym dyzurze mi powiedziała, zebym po pewnym czasie poszla do swojej rpzychodni i zrobila sobie badanie krwi, wiec juz sama nie wiem, czy moge isc sama z siebie? musze isć i ntak do przychodni w czwartek/piatek wiec wtedy moge zapytac, ale ja potrzebuje kilka dni na przetrwawienie w glowie mysli, ze bede miec igle w ciele xD
mnie pani przy recepcji prosila o skierowanie, ale co jest konieczne a co nie w sluzbie zdrowia to ja sie nie orientuje mnie lekarze sami zawsze wysylali na badania, ja tam sie nie kwapilam do tego z wlasnej ciekawosci

zapytaj w rodzinnym
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 22:31   #4863
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
a to jest ta 2w1? bo ja tak na serio wystrzegam sie przed wszystkimi promocjami i gazetkami, bo ostatnio za duzo sobie pozwolilam, a jutro daje auto do naprawy, a mysle dalej o zakupach glupek ze mnie
tak, 2w1
edit: 2za1

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2012-02-20 o 22:32
buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 22:36   #4864
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
tak, 2w1
edit: 2za1
hah, wlasnie to mialam na mysli. dzieki
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 22:44   #4865
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:

mnie pani przy recepcji prosila o skierowanie, ale co jest konieczne a co nie w sluzbie zdrowia to ja sie nie orientuje mnie lekarze sami zawsze wysylali na badania, ja tam sie nie kwapilam do tego z wlasnej ciekawosci

zapytaj w rodzinnym
ja mam baaaardzo niziutki poziom zelaza i lekarka mi kazała wykonać kontrolnie badanie krwi xD no ale jakoś mi sie ostatnio nie było pod dordze, a jako, ze i tak muszę isć z innym badaniem to by załatwiła oba :P
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 22:46   #4866
buahhot
Marcelover ♥♥♥

badanie krwi
unikam jak mogę

Stary 2012-02-20, 22:50   #4867
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
badanie krwi
unikam jak mogę
ja też w szpitalu na otrym strasznie mnie zmasakrowali, miałam mega krwiaki na nadgarstkach, wierzchnich czesciach dłoni i na przegubach, a z bolu krzyczałam chyyba na cały szpital przy zakładaniu wenflonu na te pokute dłonie myslalam, ze zemdleje xD ale podejrzewam,z e to dlatego, ze badanie wykonywali dopiero co uczacy sie ludzie. Jak bylam na operacji nic nie czułam, jedynie wenflon byl bolesny, ale badanie krwi wykonane luksusowo - mimo moich neiwidocznych zyłek ale wiadomo rpaktyka cyzni mistrza a pani pielegniarka robiła to już od 30 lat
Stary 2012-02-20, 23:01   #4868
buahhot
Marcelover ♥♥♥

brrr

Stary 2012-02-20, 23:20   #4869
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
za mna tez, ale co spotkac to zawsze jest jakies 'ale'

tak, to ten
dzieki

a torebka sliczna! w orsayu byly w takim samym kolorze tylko, ze kopertowki, rozeszly sie w tempie blyskawicznym
moje kolezanki juz wiedza, ze mi sie wiele rzeczy innych podoba niz im, wiec jest tylko stwierdzenie 'pasuje Ci, bierz!"

Kitka, dziekuje

Party, jezeli teraz macie dobre stosunki, to nie powinno byc zle. i dobrze robisz placac za siebie, nikt Ci nie bedzie nic wypominal.a metry pokoju sie nie licza, wazne ze Wasz
dziękuję cieszę się z niej bardzo

dobranoc

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 23:21   #4870
Kitka:)
CABIN CREW

ja też nie przeglądam ostatnio gazetek promocyjnych a do kiedy ta promocja w SP ?? bo na te woski bym się skusiła ale w Wawie dopiero po weekendzie bedę i nie wiem czy koleżanki po nie nie pogonić )

mam już ochote na zakupy kosmetyczne a tu jeszcze 4 dni do zastrzyku gotówki.... a w naturze bym z chęcią poszalała....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 23:23   #4871
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Kitka gazetka ważna do 29.02

Stary 2012-02-20, 23:25   #4872
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Kitka gazetka ważna do 29.02
dziękuję za info- to zdążę się zaopatrzyc

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 23:28   #4873
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dziękuję za info- to zdążę się zaopatrzyc

ok ja już kładę się powoli spać, dobranoc wszystkim

Stary 2012-02-21, 08:15   #4874
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Dzien dobry
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
fajne te kalosze musze pochodzic po sklepach i poogladac co jest. A z tym gniazdkiem to nie do konca tak super bo bedziemy mieszkali z rodzicami TZ, no ale mam nadzieje ze bedziemy sie dogadywali, i ze szybko znajde prace zeby nie siedziec caly czas w domu no i na + tez ze bedziemy sie skladali na oplaty, wiec wyjdzie malo, choc rodzice nie chca od nas wcale brac, ale nie chce tak zyc na czyjs koszt tym bardziej skoro bedziemy malzenstwem i bedziemy mieli pieniadze.
Na pewno bedzie dobrze A jakiej pracy bedziesz szukac?

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
mala_czarna: mojej skórze niedoskonałości nie brakuje, chociaż jest 100 razy lepiej odkąd doszłam do dobrej dla siebie pielęgnacji.
To nie wiem czemu mi sie wydawalo ze Ty masz bezproblemowa cere

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
dziś znowu brak diety ,a jeszcze jutro odstawiam hormony , ciekawe co to będzie.
nawilżyłam dłonie alantanem
na paznokcie jakiś lakier bezbarwny ultrafioletowy
olejek malinowy i fur mama na pol godziny na włosy
odżywka elseve
odżywka bez spłukiwania gliss kura
gruba warstwa kremu dermedic na twarz
Ja tez chyba odstawiam Boje sie ze bedzie masakra

Cytat:
a czyli musze miec skierowanie? bo koelzanka tez mi tak powiedziała, a zas lekarka keidy byłam na ostrym dyzurze mi powiedziała, zebym po pewnym czasie poszla do swojej rpzychodni i zrobila sobie badanie krwi, wiec juz sama nie wiem, czy moge isc sama z siebie? musze isć i ntak do przychodni w czwartek/piatek wiec wtedy moge zapytac, ale ja potrzebuje kilka dni na przetrwawienie w glowie mysli, ze bede miec igle w ciele xD
Ja ostatnio jak robilam to bez skierowania poszlam, zaplacilam w rejestracji i tyle. I jeszcze Wam powiem ze nie boje sie wogole pobierania krwi i zastrzykow za to jak mam polknac syrop to umieram...

Dzisiaj jestem ranny ptaszek. Przyjechalam z tz rano jak jechal do pracy, do rodzicow bo ide na praktyki a potem z przyjaciolka na ploty
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 08:52   #4875
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry Wreszcie przespałam jakoś noc, tylko raz się obudziłam Wydaje mi się że jest trochę lepiej, ale na wszelki wypadek idę się dziś przebadać. Pielęgnacja jak na razie podstawowa, więc tu nie mam się czym chwalić

Cytat:
ja też w szpitalu na otrym strasznie mnie zmasakrowali, miałam mega krwiaki na nadgarstkach, wierzchnich czesciach dłoni i na przegubach, a z bolu krzyczałam chyyba na cały szpital przy zakładaniu wenflonu na te pokute dłonie myslalam, ze zemdleje xD ale podejrzewam,z e to dlatego, ze badanie wykonywali dopiero co uczacy sie ludzie. Jak bylam na operacji nic nie czułam, jedynie wenflon byl bolesny, ale badanie krwi wykonane luksusowo - mimo moich neiwidocznych zyłek ale wiadomo rpaktyka cyzni mistrza a pani pielegniarka robiła to już od 30 lat
Czytając to aż mnie ciary przeszły Nienawidzę pobierania krwi

Co do koszuli, to ja na razie tylko marze, najbliższy przypływ gotówki będzie po wakacjach, kiedy to sobie zarobie

snowhitee

party
ale to musi być fajne uczucie, kiedy widzisz że wsze gniazdko coraz bardziej gotowe

Miłego dnia

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 09:02   #4876
ghana
Zakorzenienie

dzień dobry do mnie już powoli przychodzi wiosna dzisiaj założyłam koralowy żakiet, a powieki przyozdobiłam limonkowym, koralowym i morskim cieniem
Stary 2012-02-21, 09:12   #4877
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny

Zapewne wiele z Was mnie kojarzy, bo jakiś czas temu udzielałam się w tym wątku Niestety pod natłokiem prywatnych spraw miałam coraz mniej czasu i chęci dbania o siebie (tak, chodzi o to co pisałam w klubie), ale teraz powoli wszystko się zmienia

Przyjmiecie mnie spowrotem do swojego grona i wybaczycie tak długą nieobecność ?
Stary 2012-02-21, 09:27   #4878
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Party, jezeli teraz macie dobre stosunki, to nie powinno byc zle. i dobrze robisz placac za siebie, nikt Ci nie bedzie nic wypominal.a metry pokoju sie nie licza, wazne ze Wasz
o dokładnie, mądra myśl

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
Kobieto, rozumiem kazdy ma swoje przyzwyczajenia
Ale w sumie różne miałam przyzwyczajenia, które wcale nie były dobre więc spróbuje.

Może mam uraz do pędzli i podkładu za jednym razem przez podkład astora, który miał wbudowany zły, płaski pędzel.
Potem i tak wyciskałam na rękę z tego pędzla

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 09:30   #4879
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Może mam uraz do pędzli i podkładu za jednym razem przez podkład astora, który miał wbudowany zły, płaski pędzel.
Potem i tak wyciskałam na rękę z tego pędzla
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-w-pedzlu.html czy o tym podkładzie mówisz? kupiłam go wlasnie ze wględu na pedzel, bo byłam ciekawa jak się takim sposobem aplikuje podkład , a wlasnie skonczyło się i tak nakładanie palcam, bo ten pedzel był jakiś taki sztywny, plaski i krotki, w ogole nie dało się nim operować xD

a teraz mam jakiś niefirmowy pędzel, taki coś w stylu tego do pokdładu z eco tools i jestem mega zadowolona, a kosztował grosze
Stary 2012-02-21, 09:47   #4880
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
on właśnie kocha rysować, wiec mam nadzieje, ze takie rzeczy mu sie przydadza

nie musisz miec skierowania, ale wtedy placisz jako prywatna osoba, jak masz skierowanie to nie placisz. Jak masz laboratorium w przychodni do ktorej chodzisz to idz do Twojego lekarza po skierowanie i prosto na badania
ja tez chcialabym zrobic badanie krwi, zeby sprawdzic czy wszystko jest ok, cholesterol itp.
Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Na pewno bedzie dobrze A jakiej pracy bedziesz szukac?

To nie wiem czemu mi sie wydawalo ze Ty masz bezproblemowa cere

Ja tez chyba odstawiam Boje sie ze bedzie masakra

Ja ostatnio jak robilam to bez skierowania poszlam, zaplacilam w rejestracji i tyle. I jeszcze Wam powiem ze nie boje sie wogole pobierania krwi i zastrzykow za to jak mam polknac syrop to umieram...

Dzisiaj jestem ranny ptaszek. Przyjechalam z tz rano jak jechal do pracy, do rodzicow bo ide na praktyki a potem z przyjaciolka na ploty
jesli nie bedzie powaznej pracy to bede szukala obojetnie jakiej, w sklepie, na magazynie, tylko nie chce na telefonie bo juz pracowalam. A tak w ogole to wolalabym gdzies przy papierkach, ale nie mam doswiadczenia wiec watpie ze mi sie uda.
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Dzień dobry Wreszcie przespałam jakoś noc, tylko raz się obudziłam Wydaje mi się że jest trochę lepiej, ale na wszelki wypadek idę się dziś przebadać. Pielęgnacja jak na razie podstawowa, więc tu nie mam się czym chwalić

Czytając to aż mnie ciary przeszły Nienawidzę pobierania krwi

Co do koszuli, to ja na razie tylko marze, najbliższy przypływ gotówki będzie po wakacjach, kiedy to sobie zarobie

snowhitee

party
ale to musi być fajne uczucie, kiedy widzisz że wsze gniazdko coraz bardziej gotowe

Miłego dnia
no bardzo fajne ciekawe jak to wyjdzie wszystko w efekcie. Mysle nad pomaranczowymi scianami w salonie, ale TZ nie jest przychylny
Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Zapewne wiele z Was mnie kojarzy, bo jakiś czas temu udzielałam się w tym wątku Niestety pod natłokiem prywatnych spraw miałam coraz mniej czasu i chęci dbania o siebie (tak, chodzi o to co pisałam w klubie), ale teraz powoli wszystko się zmienia

Przyjmiecie mnie spowrotem do swojego grona i wybaczycie tak długą nieobecność ?
hej
Stary 2012-02-21, 10:07   #4881
new_me
Zadomowienie

witam
ja jeszcze w pizamce leze z lapkiem na kolanach mam dzis na popoludnie na uczelnie i nie chce mi sie wylazic z lozka

postanowilam zaczac cwiczyc Turbo Fire zeby byc fit w lecie ale najpierw musi mi sie sciagnac program. Cwiczyla ktoras z was to moze??
new_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 10:52   #4882
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry Piękne

Cytat:
Hej Dziewczyny

Pamiętam Cię hej

Wstawiam moje wczorajsze zakupy
1,2 matowy błyszczyk Basic muszę teraz zadbać o usta żeby były gładzietkie
3 szalik sh 3zł
4 różowa tunika 5zł
5 piaskowa bluzka 1zł
6 rajstopy imitujące pończochy 5zł macie może pomysł z czym je nosić?
7 niebieska bluzka z pagonami 1zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0348.jpg (27,1 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0350.jpg (33,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00518.jpg (57,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00520.jpg (59,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00521.jpg (60,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00527.jpg (38,0 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00523.jpg (57,5 KB, 18 załadowań)
Stary 2012-02-21, 11:05   #4883
new_me
Zadomowienie

Karolcia - super zakupy. Ja jakos nie potrafie chyba robic zakupow w sh inni takie perelki wynajduja a ja tam nigdy nic nie widze albo widze dopoero wtedy jak mi ktos sprzed nosa cos fajnego zabierze
new_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 11:13   #4884
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
hej

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Piękne

Pamiętam Cię hej

3 szalik sh 3zł
4 różowa tunika 5zł
5 piaskowa bluzka 1zł
Ale fajnie, że jest ktoś, kto mnie pamięta jednak Zakupy przefajne Ja niestety przestałam chodzenia do SH odkąd zerwałam z facetem, który tam pracował
Stary 2012-02-21, 11:18   #4885
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
milo mi
noo ten program to mnie przerazil

ok, tak jak sie spodziewalam jakosc zdjec adekwatna do pogody deszczowej.

troche wycinkow mnie, wszystko wykonane pedzlami, kreska rozmyta przy pomocy h79, sprawdzil sie swietnie, moim zdaniem

i dwa flat topy, szybkie porownanie. roznica jest spora i jak dla mnie, jak ktos ma do ukrycia naczynka, przebarwienia ogolnie jakis 'defekt' to zdecydowanie h50s. z takich pierwszych obserwacji zauwazylam, ze on jest bardziej zbity i daje bardziej efekt kryjacy. H50 natomiast na cala twarz to strzal w dziesiatke, bo robi cos co 50s nie potrafi. mianowicie, rownomiernie cienka warstwa rozprowadza podklad za pierwszym pociagnieciem, nie ma potrzeby robienia milion kolek i miec pewnosc, ze podklad dobrze wtopil sie w cere. on juz od pierwszej chwili jest dobrze zaaplikowany

co do mycia, na ta chwile bajka. bez problemu usunelam z pedzla podklad YSL Teint Resist, korektor rozswietlajacy Rimmel, roz Bourjois. schniecie w godzinach ciezko mi okreslic, bo wyszlam wtedy z domu, ale wszystko bylo juz suche po 8h. domyslam sie, ze najdluzej schnal H55.

nie wiem co jeszcze moge o nich powiedziec
Teraz zaczynam żałować, że zamiast H50s nie wzięłam H50. Ja jeszcze czekam na swoje pędzle. Mam nadzieje, że dzisiaj przyjdą.
Świetny makijaż.

Cytat:
badanie krwi
unikam jak mogę
Ja tak samo.

Cytat:
Hej Dziewczyny

Pewnie.

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Piękne

Pamiętam Cię hej

3 szalik sh 3zł
4 różowa tunika 5zł
5 piaskowa bluzka 1zł
Świetne zakupy.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 11:21   #4886
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Pewnie.
Hej Ostatnio wzięłam się ostro za siebie i nawet używam codziennie balsamu do ciała Co kiedyś było dla mnie nie do pomyślenia, bo mi się nie chciało.

Szukam jakiejś fajnej maski do twarzy, polecicie coś?
Stary 2012-02-21, 11:22   #4887
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Ostatnio wzięłam się ostro za siebie i nawet używam codziennie balsamu do ciała Co kiedyś było dla mnie nie do pomyślenia, bo mi się nie chciało.

Szukam jakiejś fajnej maski do twarzy, polecicie coś?
Ja tak samo. Kiedyś nie nakładałam balsamu codziennie, ale odkąd mam tyle do wykończenia to mam motywacje.

Może z Daxa ze słodkich migdałów, albo z Ziaji są fajne.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 11:25   #4888
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ja tak samo. Kiedyś nie nakładałam balsamu codziennie, ale odkąd mam tyle do wykończenia to mam motywacje.

Może z Daxa ze słodkich migdałów, albo z Ziaji są fajne.
No właśnie myślałam nad DAX-owymi, bo do Ziaji jakoś nie mam przekonania, nie wiem dlaczego. No chyba, że Ziaja Pro, bo jeśli mówisz o tych maskach z glinką to miałam je i narobiły mi na twarzy więcej złego niż dobrego

a co do balsamów, to ja mam taką samą motywację 3 w zapasach + jeszcze ze 3 idą do mnie
Stary 2012-02-21, 11:33   #4889
lacrimachristi
Zakorzenienie

hej LejdiNaati ja Ciebie tez pamiętam

ja mam chyba 4 balsamy do ciała i staram sie je zuzywac narazie dobrze mi idzie
Stary 2012-02-21, 11:35   #4890
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
hej LejdiNaati ja Ciebie tez pamiętam

ja mam chyba 4 balsamy do ciała i staram sie je zuzywac narazie dobrze mi idzie
Ja jestem balsamową maniaczką Moim faworytem narazie jest Bielenda Jogurtowy mus do ciała. Jest po prostu cudowny

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości