Wyjazd mojego misia na baardzo dlugo. - Strona 428 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-11, 11:32   #12811
eweska
Moderatoreska

Dot.: Wyjazd mojego misia na baardzo dlugo.

Ja tez juz jestem wrocilam z przedszkola
Ijaa to czekamy na relacje z wycieczki
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 18:14   #12812
eweska
Moderatoreska

Jestem, a tu cisza Dziewczyny wystarczy wam juz tej nauki i pracy na dzisiaj
Stary 2006-12-11, 20:29   #12813
eweska
Moderatoreska

Ijaa i Lucyy, gdzie ucieklyscie, bylyscie i sie nie odezwalyscie, zaraz dostaniecie po tylkuDOBRANOC

Edytowane przez eweska
Czas edycji: 2006-12-11 o 20:54
Stary 2006-12-11, 21:05   #12814
Lucyy
Zadomowienie

Cześć dziewczynki

Cytat:
Napisane przez lilka18 Pokaż wiadomość
Lucyy o rany ale twój TŻ jest dowcipniś Ja chyba bym na zawał padła!! o rany hehe dobry jest
Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Lucyy ale zartownis z twojego TZ
Milego dnia
Taaaa żartowniś W szoku byłam.Nie wiedziałam sama czy sie cieszyc, że wrócił czy płakać, że własnie w gruzach legła część moich misternych przygotowań.

Cytat:
Ijaa i Lucyy, gdzie ucieklyscie, bylyscie i sie nie odezwalyscie, zaraz dostaniecie po tylku
eweska - nie bij Byłam tylko na chwilkę, zeby zobaczyc co się u Was dzieje i zaraz musiałm wracać kończyć dziennik praktyk. Opisałm 14 dni i reki nie czuję .
eweska podobały Ci się zajęcia w przedszkolu?Zdradzisz chociaz troszkę jakie przygotowania z okazji powrotu tż-ta juz rozpoczęłas?

Edytowane przez Lucyy
Czas edycji: 2006-12-11 o 22:23
Lucyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 21:57   #12815
Atram
xxyy

wrocilam. ale jestem zmeczona. ale mam fajne paznokcie - jutro zrobie duzo fotek i wkleje bo jeszcze prezentow fotki mialam wkleic.

ijaa, i jak Ci sie Kraków podoba?
Stary 2006-12-11, 22:15   #12816
ijaa
Zakorzenienie

Jestem
Wybaczcie że tak późnio, ale wpadłam dzisiaj w szał sprzątania pokoju i oderwac sie nie mogłam.
Zeszło mi ponad 5 godzin, ale za to pokoik mi lśni teraz.

Weekend spędziłam super. Pogoda była cudowna, wiec całe dwa dni spędziłam poza domem.
Najpierw trochę zwiedzania, obiadek, spacer i kilka piwek w pubie.
W sobotę targi - na których dostałam pracę, wiec w przyszłe wakacje jadę z TŻ-em do USA - obiadek, pub numer jeden, pub numer dwa i pub numer trzy, w towarzystwie mojej przyszłej szefowej i w związku z tym powrót do domu o 5 nad ranem
W niedzielę niestety pogoda się popsuła, ale przynajmniej nie było żal wyjeżdzać .
Odespaliśmy bibkę, zjedliśmy śniadanie (o 14:30) i dwie godziny później ruszylyśli z TZ-em do domu, zaliczajć po drodze ostatni spacer po rynku.

Naprawdę wybawiłam się świetnie i poraz kolejny zakochałam w Krakowie.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 22:22   #12817
Lucyy
Zadomowienie

ijaa - gratuluję pracy i udanego weekendu
atram - czekamy na fotki

Dobranoc
Stary 2006-12-11, 23:21   #12818
justyna_dt
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
Melduję się tylko, że żyję. Jakoś ten wątek to chyba już nie miejsce dla mnie.
TŻ mnie naprowadza: planuje chyba mnie "naznaczyć" w Wigilię nie wiem, ale miło się zapowiada zrobiłam mu fajny prezencik pod choinkę, niestety na ogólnie dostępnym wątku tego nie zaprezentuję

Zmykam spać, jutro jadę autobusem (dziś przyjechałam do domu, bo musiałam paczkę wysłać) wcześnie rano na uczelnię. A mi się nie chce No i na razie na jakieś 15 kolosów do tyłu jestem niecały jeden (niecały, bo zaliczyłam najgorsze zadanie i nie muszę go poprawiać ) reszta to piąteczki, cztery i pół i dwie trójki i strach mnie przed sesją bierze

Buziaki

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 23:56   #12819
Atram
xxyy

justynko, odzywaj sie do nas chocby raz na jakis czas. ja tez nie pasuje do tematu watku. przeciez moj TZ jest ze mna. ale przywiazalam sie. dobrze sie tu czuje..
nie zostawiaj nas
ale Ci fajnie z tym naznaczeniem. zdradz na pw co to za prezent fajnie, ze dobrze Ci sie uklada z TŻ i ze jestes szczesliwa
a sesji to sie nawet ja boje. nie wiem jak ja przezyje styczen

ijaa, to ciesze sie ze spdoobal Ci sie Krakow. a w jakich knajpkach byliscie?

Lucy, , eweska lilka

ciekawe co u Olencji, czy zdala egzamin na prawko, miala chyba miec jakos w polowie grudnia..

uciekam spac, dobranoc
Stary 2006-12-12, 00:04   #12820
ijaa
Zakorzenienie

Justyś Kupe lat.
Ja też już przecież do tytułu wątku nie pasuje. A piszę - moze nie za wiele - ale staram się jak mogę.
Właśnie!! Zdradź cóż to za prezent.

Atram, podobał się to mało powiedziane. Uwielbiam Kraków. To bez wątpienia moje ulubione miasto, nawet przed niemniej cudownym Poznaniem.

Gdzie bylyśmy?? W piątek 'Pod Jaszczurami'. A w sobote w 'Browarze' później w 'Gorączce' a później jeszcze w jednym pubie, którego nazwy nie pamietam Wiem tylko, że można tam tańczyć na barze i ma on w swoim logo, duży biały krzyż.
Aaaaa i mnówsto amerykanów tam było - ale to chyba ze względu na targi na których byliśmy i cały ekipę Camp America.

Ja tez do łóżeczka spadam. Jutro (dzisiaj) pobudka o 6.

Stary 2006-12-12, 00:10   #12821
Atram
xxyy

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Gdzie bylyśmy?? W piątek 'Pod Jaszczurami'. A w sobote w 'Browarze' później w 'Gorączce' a później jeszcze w jednym pubie, którego nazwy nie pamietam Wiem tylko, że można tam tańczyć na barze i ma on w swoim logo, duży biały krzyż.
Aaaaa i mnówsto amerykanów tam było - ale to chyba ze względu na targi na których byliśmy i cały ekipę Camp America.

Ja tez do łóżeczka spadam. Jutro (dzisiaj) pobudka o 6.
uwielbiam Goraczke a ten pub ktorego nazwy nie pamietasz to chyba Przychodnia
a byliscie w Galerii Krakowskiej?

tez lubie Krakow, ogolnie malo podrozoje wiec mam male porownanie.. ale pewnie kazde miasto ma w sobie cos pieknego. chcialabym odwiedzic Sosnowiec w ktorym mieszka eweska, bo slyszalam ze jest tam fajne centrum handlowe
Stary 2006-12-12, 09:38   #12822
Atram
xxyy

dzien dobry
lece na zajecia
Stary 2006-12-12, 09:49   #12823
eweska
Moderatoreska

Dzien dobry Czemu ja tak wczesnie poszlam do lozeczka wczoraj, szkoda ze mnie nie bylo, troche sobie popisalyscie
Cytat:
Napisane przez Lucyy Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Taaaa żartowniś W szoku byłam.Nie wiedziałam sama czy sie cieszyc, że wrócił czy płakać, że własnie w gruzach legła część moich misternych przygotowań.

eweska - nie bij Byłam tylko na chwilkę, zeby zobaczyc co się u Was dzieje i zaraz musiałm wracać kończyć dziennik praktyk. Opisałm 14 dni i reki nie czuję .
eweska podobały Ci się zajęcia w przedszkolu?Zdradzisz chociaz troszkę jakie przygotowania z okazji powrotu tż-ta juz rozpoczęłas?
Dobra nie bede bic Ja tylko sobie tak zartuje, wiem ze nie macie czasu, zeby ciagle tu zagladac i siedziec
A co do przygotowan to narazie sprzatam mieszkanko, zebysmy mogli z synkiem w niedziele ubrac choinke, synus mnie namowil, ze chce zeby choinka byla juz jak tatus przyjedzie A nad reszta to sie jeszcze zastanawiam
A zajecia byly fajne, nawet nie wiedzialam, ze moj synus lubi bardzo w nich uczestniczyc i jest bardzo aktywny

Cytat:
Napisane przez Atram Pokaż wiadomość
wrocilam. ale jestem zmeczona. ale mam fajne paznokcie - jutro zrobie duzo fotek i wkleje bo jeszcze prezentow fotki mialam wkleic.

ijaa, i jak Ci sie Kraków podoba?
Atram robilas sobie zele czy tipsy??? To ja czekam na ta powalajaca ilosc fotek

Cytat:
Jestem
Wybaczcie że tak późnio, ale wpadłam dzisiaj w szał sprzątania pokoju i oderwac sie nie mogłam.
Zeszło mi ponad 5 godzin, ale za to pokoik mi lśni teraz.

Weekend spędziłam super. Pogoda była cudowna, wiec całe dwa dni spędziłam poza domem.
Najpierw trochę zwiedzania, obiadek, spacer i kilka piwek w pubie.
W sobotę targi - na których dostałam pracę, wiec w przyszłe wakacje jadę z TŻ-em do USA - obiadek, pub numer jeden, pub numer dwa i pub numer trzy, w towarzystwie mojej przyszłej szefowej i w związku z tym powrót do domu o 5 nad ranem
W niedzielę niestety pogoda się popsuła, ale przynajmniej nie było żal wyjeżdzać .
Odespaliśmy bibkę, zjedliśmy śniadanie (o 14:30) i dwie godziny później ruszylyśli z TZ-em do domu, zaliczajć po drodze ostatni spacer po rynku.

Naprawdę wybawiłam się świetnie i poraz kolejny zakochałam w Krakowie.
Gratuluje pracy i udanej wycieczki

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Melduję się tylko, że żyję. Jakoś ten wątek to chyba już nie miejsce dla mnie.
TŻ mnie naprowadza: planuje chyba mnie "naznaczyć" w Wigilię nie wiem, ale miło się zapowiada zrobiłam mu fajny prezencik pod choinkę, niestety na ogólnie dostępnym wątku tego nie zaprezentuję

Zmykam spać, jutro jadę autobusem (dziś przyjechałam do domu, bo musiałam paczkę wysłać) wcześnie rano na uczelnię. A mi się nie chce No i na razie na jakieś 15 kolosów do tyłu jestem niecały jeden (niecały, bo zaliczyłam najgorsze zadanie i nie muszę go poprawiać ) reszta to piąteczki, cztery i pół i dwie trójki i strach mnie przed sesją bierze

Buziaki
Prosze mi tu nie mowic, ze nie pasujecie do watku, tworzymy go wszystkie od poczatku i nie wazne czy masz TZ przy sobie czy nie
Bede czekala na relacje ze swiat i nowinie o naznaczennie cie przez TZ
Cytat:
uwielbiam Goraczke a ten pub ktorego nazwy nie pamietasz to chyba Przychodnia
a byliscie w Galerii Krakowskiej?

tez lubie Krakow, ogolnie malo podrozoje wiec mam male porownanie.. ale pewnie kazde miasto ma w sobie cos pieknego. chcialabym odwiedzic Sosnowiec w ktorym mieszka eweska, bo slyszalam ze jest tam fajne centrum handlowe
A o jakim centrum handlowym myslisz??? Bo ja nic nie wiem zeby u nas bylo jakis fajne centrum handlowe.
Stary 2006-12-12, 10:00   #12824
Atram
xxyy

Cytat:
A o jakim centrum handlowym myslisz??? Bo ja nic nie wiem zeby u nas bylo jakis fajne centrum handlowe.
kolezanka mi mowila ze w Sosnowcu jest taka fajna galeria i zesa tam sklepy znanych firm i sa tam ubrania np z kolekcji z tamtego roku czy nawet z tej 5 lat temu i jest duzo taniej.
to prawda?

Cytat:
Atram robilas sobie zele czy tipsy??? To ja czekam na ta powalajaca ilosc fotek
niee, tylko kolezanka pomalowala mi na super kolorek taki odwazny, pierwszy raz w zyciu
Stary 2006-12-12, 10:06   #12825
eweska
Moderatoreska

Cytat:
kolezanka mi mowila ze w Sosnowcu jest taka fajna galeria i zesa tam sklepy znanych firm i sa tam ubrania np z kolekcji z tamtego roku czy nawet z tej 5 lat temu i jest duzo taniej.
to prawda?

niee, tylko kolezanka pomalowala mi na super kolorek taki odwazny, pierwszy raz w zyciu
no to ja nic o tym nie wiem, pierwszy raz slysze, az mi wstyd, a moze dlatego nic nie wiem bo nie ubieram sie w firmowych sklepach A moze znasz nazwe tego centrum handlowego bo u mnie w miescie jest ich pelno,a niedludo maja otworzyc nastepne.
Stary 2006-12-12, 14:01   #12826
Lucyy
Zadomowienie

Cześć dziewczynki

Zakończyłam już praktyki i mam trochę luzu

Edytowane przez Lucyy
Czas edycji: 2006-12-12 o 15:27
Lucyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-12, 14:27   #12827
lilka18
Raczkowanie

Czesc Dziewczyny!

Cieszę się że chociaż Wam jakos leci Dobrze jest poczytać że komuś chociąz się wiedzie. Buziaczki dziewczyny

U mnie.....szkoda gadac

Odliczam dni!
Jest bliżej niż dalej!
lilka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-12, 14:42   #12828
ijaa
Zakorzenienie

A mnie dzisiaj zajęcia odwołali.
Wybieram się jednak do koleżanki, która jest jednoczeście kerowniczką w pojej expracy, by napisała mi rekomendacje - potrzebuję by wysłać do pracy w USA.

Lilka
, co się dzieje??

Będę później.

Stary 2006-12-12, 14:54   #12829
Lucyy
Zadomowienie

Cytat:

Lilka, co się dzieje??
Właśnie lilka, co się dzieje??
Stary 2006-12-12, 15:12   #12830
lilka18
Raczkowanie

Cytat:
A mnie dzisiaj zajęcia odwołali.
Wybieram się jednak do koleżanki, która jest jednoczeście kerowniczką w pojej expracy, by napisała mi rekomendacje - potrzebuję by wysłać do pracy w USA.

Lilka, co się dzieje??

Będę później.
Wybierasz sie do USA?

Cytat:
Właśnie lilka, co się dzieje??
A co do tego co się dzieje to miałam wczoraj starszny dzien Dzwonił TŻ. Pogadaliśmy i nagle zeszła roznowa na temat jego powrotu...Termin oficjalny jest 15 stycznia.Ma juz bilet napwet,ale zapytałam czy jak nie zrobi tego co chciał(bo ma jakies problmy z pracą) to czy wruci pozniej?(i dodałam nie potrzebnie,że wiedziałąm że tak bedzie i jak tylko wruci dzień pożniej to juz nie do mnie, a on nawet jeszcze nie zdażył odpowiedziec na moje pytanie )Powiedział że nie wie jak to bedzie jeszcze Oczywiście zuciłam słuchawka! Nie odbierałam telefonow, ale nie wytrzymałam i za setnym razem odebrałam i nakrzyczałam na niego! A on powiedział " Jak nie zarobie to wruce na pare dni i wyjade na stałe" To ja mu powiedziałam że nie mamy o czym gadac i juz miałam konczyć rozmowę a on powiedział "no chyba to była głupia odpowiedz na twoje głupie pytanie" i wyjasnił że nie ma opcji wrucenia nawet o dzien później, bo sam nie chce tam juz siedziec!Nigdy nawet przez mysl mi nie przeszło że moze wrucić poźniej! Ja tak odliczam, czekam Ale po wczorajszej kłutni starsznie hujowo sie czuję! Cały czas o tym myśle! Po co ja w ogóle gadałam takie głupoty?!?! Pogodziliśmy się ale i tak to nie daje mi spokoju! Boję sie! I rycze jak tylko o tym pomyśle...Ja i moj ***any nie wypazony jęzor!! Może wam to się wydawać błachy powód, ale odebrało mi to ostatnie siły jakie miałam! Jestem niedo***ana! Po co ja w ogóle się odzywałam

P.S przepraszam za słownictwo, ale napewno rozumiecie

Odliczam dni!
Jest bliżej niż dalej!
lilka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-12, 15:18   #12831
eweska
Moderatoreska

Lilka Moim zdaniem za bardzo sie tym wszystkim przejelas, nie ma sensu, przeciez powiedzial ze wroci tak jak planowal.Doczekasz sie tej chwili i wtedy bedzie wspaniale zobaczysz

EDIT: 3000post
Stary 2006-12-12, 15:24   #12832
Lucyy
Zadomowienie

Cytat:
Wybierasz sie do USA?

A co do tego co się dzieje to miałam wczoraj starszny dzien Dzwonił TŻ. Pogadaliśmy i nagle zeszła roznowa na temat jego powrotu...Termin oficjalny jest 15 stycznia.Ma juz bilet napwet,ale zapytałam czy jak nie zrobi tego co chciał(bo ma jakies problmy z pracą) to czy wruci pozniej?(i dodałam nie potrzebnie,że wiedziałąm że tak bedzie i jak tylko wruci dzień pożniej to juz nie do mnie, a on nawet jeszcze nie zdażył odpowiedziec na moje pytanie )Powiedział że nie wie jak to bedzie jeszcze Oczywiście zuciłam słuchawka! Nie odbierałam telefonow, ale nie wytrzymałam i za setnym razem odebrałam i nakrzyczałam na niego! A on powiedział " Jak nie zarobie to wruce na pare dni i wyjade na stałe" To ja mu powiedziałam że nie mamy o czym gadac i juz miałam konczyć rozmowę a on powiedział "no chyba to była głupia odpowiedz na twoje głupie pytanie" i wyjasnił że nie ma opcji wrucenia nawet o dzien później, bo sam nie chce tam juz siedziec!Nigdy nawet przez mysl mi nie przeszło że moze wrucić poźniej! Ja tak odliczam, czekam Ale po wczorajszej kłutni starsznie hujowo sie czuję! Cały czas o tym myśle! Po co ja w ogóle gadałam takie głupoty?!?! Pogodziliśmy się ale i tak to nie daje mi spokoju! Boję sie! I rycze jak tylko o tym pomyśle...Ja i moj ***any nie wypazony jęzor!! Może wam to się wydawać błachy powód, ale odebrało mi to ostatnie siły jakie miałam! Jestem niedo***ana! Po co ja w ogóle się odzywałam

Lilka - nie przejmuj się Jak to mój tz - napisał - "to wszystko z tesknoty" . Ja rozmumiem Cię doskonale, bo mnie też wiele razy zdarzyło się chlapnąć coś chłopakowi, albo nawet wypomniec, ze wyjechał i mnie zostawił.
Tęsknisz za nim i chcesz, zeby jak najszybciej wrócił. Jestem pewna, ze on o tym wie i dlatego nie potraktował Twoich słów serio. Najważniejsze, ze juz pogodziliscie się.Tez masz mądergo Tż-cika Wszystko bedzie dobrze, wkrótce zaczniesz swoje przygotowania i nim się obejrzysz będziecie juz razem

P.S. Mój Tż wróci pózniej . Miał być 22 grudnia w domu, a bedzie chyba dopiero 25 czyli w samą wigilię. Niby to tylko kilka dni różnicy, ale dla mnie to oznacza kilka dni dodatkowego czekania. Pewnie spotkamy się dopiero 26.
Stary 2006-12-12, 15:32   #12833
eweska
Moderatoreska

Lucyy rozumiem doskonale ze Ci przykro ze TZ wroci pare dni pozniej wiem cos o tym jak te pare dni moze zdolowac. Moj TZ jak wyjechal pierwszy raz to mial wrocic w polowie lipca, potem zmienil sie termin ze ma wrocic 6 sierpnia i jeszcze pozniej znowu termin sie zmienil i w koncu wrocil 11 sierpnia. Ale teraz juz wiem na 100% ze data nie powinna sie juz zmienic i wroci w poniedzialek do domku
Stary 2006-12-12, 15:45   #12834
Atram
xxyy

Cytat:
no to ja nic o tym nie wiem, pierwszy raz slysze, az mi wstyd, a moze dlatego nic nie wiem bo nie ubieram sie w firmowych sklepach A moze znasz nazwe tego centrum handlowego bo u mnie w miescie jest ich pelno,a niedludo maja otworzyc nastepne.
no wlasnie nie wiem, bo mowila mi o nim kolezanka ktora jest z Olkusza i mowila ze czasem tam jezdzi i ze sa naparwde tanie rzeczy.

wrocilam i jestem padnieta i zamarznieta ale zaraz przyjdzie TŻ na pol h zeby mnie ogrzac pod kolderka, a potem wpadnie do mnie przyjaciolka
Stary 2006-12-12, 15:48   #12835
Lucyy
Zadomowienie

Cytat:
Lucyy rozumiem doskonale ze Ci przykro ze TZ wroci pare dni pozniej wiem cos o tym jak te pare dni moze zdolowac. Moj TZ jak wyjechal pierwszy raz to mial wrocic w polowie lipca, potem zmienil sie termin ze ma wrocic 6 sierpnia i jeszcze pozniej znowu termin sie zmienil i w koncu wrocil 11 sierpnia. Ale teraz juz wiem na 100% ze data nie powinna sie juz zmienic i wroci w poniedzialek do domku
Ale zbieg okoliczności: 6 sierpien - moje urodziny, 11 sierpirń - urodziny mojego brata
eweska z Ciebie jest naprawde dzielna dziewczyna, tyle przetrzymałaś Juz w poniedziałek bedziesz miec tż-ta przy sobie - ciesze się razem z Tobą Troszkę mi przykro, ze powrót mojego tż-ta troche się przesunął, ale jakos wytrzymam. Będzie więcej czasu na przygotowania Uczepiłam się tych "przygotowań", jak tonacy brzytwy Trochę sama siebie smieszę, ale dzięki temu jakos lepiej mi to wszystko znieść .

Zapomniałam Wam się pochwalić:dostałam 5- teczkę z praktyk
Stary 2006-12-12, 15:54   #12836
eweska
Moderatoreska

Cytat:
no wlasnie nie wiem, bo mowila mi o nim kolezanka ktora jest z Olkusza i mowila ze czasem tam jezdzi i ze sa naparwde tanie rzeczy.

wrocilam i jestem padnieta i zamarznieta ale zaraz przyjdzie TŻ na pol h zeby mnie ogrzac pod kolderka, a potem wpadnie do mnie przyjaciolka
To kiedy nas zasypiesz zdjeciami

Cytat:
Ale zbieg okoliczności: 6 sierpien - moje urodziny, 11 sierpirń - urodziny mojego brata
eweska z Ciebie jest naprawde dzielna dziewczyna, tyle przetrzymałaś Juz w poniedziałek bedziesz miec tż-ta przy sobie - ciesze się razem z Tobą Troszkę mi przykro, ze powrót mojego tż-ta troche się przesunął, ale jakos wytrzymam. Będzie więcej czasu na przygotowania Uczepiłam się tych "przygotowań", jak tonacy brzytwy Trochę sama siebie smieszę, ale dzięki temu jakos lepiej mi to wszystko znieść .

Zapomniałam Wam się pochwalić:dostałam 5- teczkę z praktyk
Sama sie dziwie, ze jako tako daje sobie rade, chociaz nie zawsze Gratuluje 5-tki
Stary 2006-12-12, 16:28   #12837
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wybierasz sie do USA?
Tak, na 3 miesięce - dwa miesiące wakacyjnej pracy i miesiąc zwiedzania. Wyjeżdzam 20 czerwca.

W tamte wakacje mój TŻ był sam, a w tym już go samego puscić nie mam zamiaru bo 3 miesiące rozłąki mimo iż zleciały nawet szybko i nie tak strasznie jakby sie mogło wydawać, do przyjemnych nie należą.
Tak więc zgłosiłam się do programu razem z nim i te wkacje (całe 3 miesiące ) spędzimy razem za ocenem.

Stary 2006-12-12, 16:31   #12838
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wybierasz sie do USA?

NIe przejmuj się. I mnie takie rzeczy dopadały podczas rozłąki z TŻ. NIe raz wkurzałam się na niego o głupoty.
A raz dopała mnie taki dół że zrobiłam mu dziką awanture i strzeliłam focha jak stąd do Nowego Jorku, za to że mnie zostawił i pojechał sobie na tak długo.

Ważne, że sobie wszystko wyjaśniliscie. Staraj się o tym nie mysleć i dalej odliczaj dni.

Stary 2006-12-12, 17:44   #12839
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Tak, na 3 miesięce - dwa miesiące wakacyjnej pracy i miesiąc zwiedzania. Wyjeżdzam 20 czerwca.

W tamte wakacje mój TŻ był sam, a w tym już go samego puscić nie mam zamiaru bo 3 miesiące rozłąki mimo iż zleciały nawet szybko i nie tak strasznie jakby sie mogło wydawać, do przyjemnych nie należą.
Tak więc zgłosiłam się do programu razem z nim i te wkacje (całe 3 miesiące ) spędzimy razem za ocenem.
Ale fajnie, pewnie zwiedzisz miejsca w ktorych byl twoj TZ I kasy troszke wplynie do twojego portfela
Stary 2006-12-12, 17:48   #12840
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale fajnie, pewnie zwiedzisz miejsca w ktorych byl twoj TZ I kasy troszke wplynie do twojego portfela
Do pracy jedziemy w to samo miejsce i z tą samą ekipą.
A co do zwiedzania, to planujemy troszkę inną trasę po Stanach, ale bedziemy w kilku większych miastach w których był w zeszłym roku.

Ja uciekam, do TŻ na miły wieczorek, a może i na miłą nockę.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości