|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki uwielbiamy, w szafie upychamy, trzynastą część zboczonego wątku zaczy
dobry
dzisiaj troche pospałam siedzę we wyrku z kawą i wstać mi się nie chce, żeby nie klaudia, która zaraz zacznie marudzić, to bym wcale nie wychodziła
|
|
|
#4832 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki uwielbiamy, w szafie upychamy, trzynastą część zboczonego wątku zaczy
Cytat:
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
No i koniec leżenia, Klaudia woła tosty
|
|
|
#4834 |
|
Wtajemniczenie
|
witam dziś z rana (mam do nadrobienia po wczorajszym bezprądziu)
czy u was też dziś powrót zimy? do śniegu już się przyzwyczaiłam - od połowy stycznia mamy go pod dostatkiem (ok. 50 cm) ale ostatnie dwa dni pod znakiem + i już nawet zaczął się rozpuszczać, narobiło nam chętki na wiosnę a tu dziś nie dość że zmroziło to jeszcze tak zawiewa ostro śniegiem że ptaki nie dają rady... a żeby było ciekawiej dziś u nas i szkoła i przedszkole bez prądu czyli bez ogrzewania. marnie to widzę. a co u was ciekawego?
|
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Ja na nogach od 8.45, ale nie miałam czasu, żeby wcześniej wpaść. I od rana mam chęć mordu. Wczoraj wypłynęła sprawa, że dziś mamy zajęcia jednorazowe, ale laska nie była pewna na 100% czy to dla nas. Miała dziś na 8, więc obiecała, że z samego rana puści sms koleżance. Po wstaniu pierwsze co robię, to rzucam się na nk, żeby spr czy coś wiadomo, bo muszę poinformować swoje dzieci czy mają lecieć z jęzorami na brodzie na wcześniejszego busa, czy zostać w domu. A tu cisza Piszę do tej laski - brak odzewu. Piszę do koleżanki - to samo Dopiero tamta do mnie dzwoni o 9.30 i pyta się czy ja nie mam neta, bo przecież wiadomość jest na nk od 8. To ją oświeciłam, że nie ma, a ta zonk, bo koleżanka miała napisać... Napisała, jak ją zaczęłam ścigać ![]() Na końcu okazało się, że te zajęcia są dla kogoś innego, a laska źle przeczytała
|
|
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Dzis mnie pewnie nie bedzie znowu bo wczoraj instalowalam drukarke, robilam 3 obiady na przod i mamy w domu wlasciwie szpital ![]() A dzis przychodzi Pan z kablowki i bedzie mi wymienial modem na wiekszą predkosc, bede smigac teraz z predkoscia 100mb Ale wiąże się to z przestawianiem u nich nr MAC itd wiec pewnie neta troche nie bedzie ![]() Wiec do pozniej dziewczyny! Milego dnia! |
|
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4838 |
|
w krainie snu i marzeń
|
witam
Saruś uważaj, żeby Cie Camelek nie zobaczył z okna plebanii
|
|
|
|
|
#4839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeżeli wpłacasz na coś ten 1% to to spowalnia trochę zwroty ale to i tak pewnie od miasta zależy
|
|
|
#4840 |
|
w krainie snu i marzeń
|
mam pytanie odnośnie rozliczenia: dostałam rozliczenie od zus bo od 3 stycznia byłam na macierzyńskim. do 3 stycznia miałam umowę o pracę (do dnia porodu) ale byłąm wtedy na chorobowym - czy mam czekać jeszcze na pita od pracodawcy za te 3 dni stycznia, czy jak???
|
|
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
ej dziewczyny - dziś ŚLEDZIK!!!
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mam śledzika
ale może skoczę do sklepu, bo jak tż wróci przed 15 to dygam do wiejskiej poczty(zapomniał butów do odesłania )
|
|
|
#4843 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Szkoda
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mojemu tż jeszcze nie ściągnęli ![]() Cytat:
A mandat dostał w grudniu 2009 roku i dopiero pod koniec 2011 jak poszedł do skarbówki to powiedzieli mu, że ma jakiś mandat nie zapłacony. Mogli mu przecież ściągnąć na początku 2010 przy rozliczeniu i w 2011 a czemu tego nie zrobili to nie wiem ![]() Cytat:
Śnieg u mnie niestety jest a w miejscowości 10 km dalej ode mnie wiosna Też tak chcę Cytat:
![]() Kolejna okazja do picia Tylko jak tż dostanie dzisiaj robotę to nie popijemy ![]() Mama zrobiła z 4 rodzaje śledzi. W śmietanie, jakieś na słodko z rodzynkami, kolejne z musztardą miodową i jeszcze jedne jabłkami Ciekawe kto to zje
|
|||||
|
|
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ty to niemożliwa jesteś w pozytywnym znaczeniu oczywiście coś mnie dziś łydki i stopy bolą, wszystko przez trapery, moje emu się rozpruły a ostatnio nie mam po drodze do szewca i wczoraj ta wycieczka na drugi koniec Ina i z powrotem i dziś mi wyszło ![]() a muszę wyjść i tak myślę czy by czasem w półbuty nie wskoczyć
|
|
|
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
Może teraz się upomną
Zobaczymy
|
|
|
|
|
#4847 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu akurat tam? Cytat:
Zjadłaby,, ale dwa własnie zjarałam na węgielek ![]() Cytat:
![]() Cześć R mandaty sciagaja co roku ze zwrotu podatku |
|||
|
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi się nic nie chce
|
|
|
|
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze jestem w łóżku w piżamie ![]() trzeba by wstać, wykąpać się, zdjąć pranie i zrobić nowe ... ale mi się nie chce
|
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie, że w sumie tylko sphinxa tolerujemy Mamy strasznie dłuuugą listę knajp, do których już nigdy nie pójdziemy, a do tych, które lubimy należy sphinx, kfc i subway![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Jutro czeka mnie cudowny dzień Na uczelni od 8 do 18
|
|
|
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, że nie tylko mnie się dziś nic nie chce
![]() muszę iść do Rossa tylko nie wiem czy na osiedle czy do centrum pewnie ta sama droga mniej więcej.... pralka już chodzi i suszarnia jest i znów będzie góra do schowania w szafie, chyba dziś trochę wywalę ciuchów albo jutro bo mama mi tu szykuje zadanie
|
|
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
ja też robie porządki z ciuchami, wyrzucam trochę, bo już mam sporo nowych na wiosnę
|
|
|
#4853 | |
|
szeryfcio
|
Hej
![]() Mój synek bawi się w fryzjera i mi robi fryzurę (jak dziewczynka )Cytat:
. No i wiatr słyszę, że mocny wieje. A co to z tym śledzikiem? To jakieś święto dzisiaj, że tyle śledzików mama zrobiła?
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-02-21 o 11:45 |
|
|
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
O matko kobiety! Ale jesteście produktywne ;p
Musso dotarłam na pocztę, zaraz Ci pw napiszę z numerem przesyłki ![]() Właśnie wpierniczam (kończę) 110g żółtych M&M's + 400ml lodów koktajlowych koral polanych extra polewą z oetkera tiramisu i malinowa = 100% tygodniowego zapotrzebowania na cukier Ale od niedzieli nie usiadłam na tyłku, a jak wczoraj chciałam to UPC wyłączyło wszystko i neta miałam tylko z plusa na służbowym lapku a tam to licho z wizażem. Za to, albo dzięki temu mieszkanie jest o 2 pomieszczenia bliżej do stanu bezkurzowego/ pyłowego ![]() Przepisałam gazomierz, byłam zakończyć zakup drzwi wejściowych (opinię trzeba wystawić) w sanepidzie po zestaw dla Kaszki byłam, albo jej wykryje robale albo nie wiem co dalej, ciągle skarży się na brzuszek, w przychodni olewają, twierdzą że to z nerwów! Moje dziewczę nie jest nerwowe a potrafi brzuch ją rozboleć w trakcie zajefajnej zabawy! Zamówienia z k4 w gazowni średnie :/ ale Alicja od avonu chyba się z chytrości pochorowała! Już 2 tygodnie L4! Zapomniałam, te lody jeszcze posypane płatkami migdałowymi a zapijam activią ![]() Ale za Wami tęskniłam! |
|
|
|
|
#4857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ostatki |
|
|
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
Aha i jeszcze:
GRATULUJĘ Jola! Magda trzymam kciuki żeby Mati szybko stanął na nogi i wszystko Ci z lodówki wyjadł ;p |
|
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, zaraz do pracy, nie mam chęci
która za mnie pójdzie? Juz wiesci się rozniosły, chyba bedzie walka o sklep---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Luksa, a moze ma wrzody na zołądku lub dwunastnicy? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

dzisiaj troche pospałam
siedzę we wyrku z kawą i wstać mi się nie chce, żeby nie klaudia, która zaraz zacznie marudzić, to bym wcale nie wychodziła
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

wczoraj do domku wróciłam po 18tej, za to dzisiaj z pracy wybywam przed 14tą.. super, bo do księgowej zalecę i urzedy odwiedzę ... w końcu trzeba rozliczyć się ze skarbówką za ubiegły rok, bo wszystkie PITy mam od wczoraj
Piszę do tej laski - brak odzewu. Piszę do koleżanki - to samo
Dopiero tamta do mnie dzwoni o 9.30 i pyta się czy ja nie mam neta, bo przecież wiadomość jest na nk od 8. To ją oświeciłam, że nie ma, a ta zonk, bo koleżanka miała napisać... Napisała, jak ją zaczęłam ścigać

Mamy strasznie dłuuugą listę knajp, do których już nigdy nie pójdziemy, a do tych, które lubimy należy sphinx, kfc i subway
Na uczelni od 8 do 18