|
|
#811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Cytat:
ale jak przeczytałam nazwę miejscowoście to od razu mnie ciarki przeszły ... chyba mam to po babci ![]() czekasz na tel? mam nadzieję, ze wszystko poszło jak powinno niezła wyprawa ![]() Cytat:
dodała bym, że ... Joli mufinki ![]() Jak tam dziewczynki? |
||
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety z przykrością muszę sprostować, że to przepis z gazety
|
|
#813 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brałam tylko takie obiady żeby nie były za cięzkie dla niej, typu mięsko + ziemnaiki +surówki, rosołek, naleśniki, i frytki się zdarzyło (ale to tylko raz lub dwa) śniadania tez rzadko robiłam, tak to schodziliśmy do restauracji na jajecznicę (prawie codziennie bo chciała najbardziej), kanapki z serem Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
a jednak.Musiałam przeanalizowac czy wszystko mam a następnie czy znajdę ochotnika do "pomocy"
No i jeszcze obiad mam do zrobienia i na spacer chce wyjść.Nie wspomnę o siłowni, na którą się czaję nim mąż wróci z pracy Już zdrowe, uf.Zaczynamy hartowanie.Spacerki etc,bo przedszkole czeka ![]() [QUOTE=Miramej;32446241 ale pospaliśmy dziś...do 9 Jednak moje dzieci to śpiochy ![]() Aktualnie L buduje dom kładzie koc na stół i znosi sobie różne zabawki,kredki,farby.O teraz widzę że most powstaje z małych krzesełek A B w leżaczku zaprowadza obserwację i uczy się głupoty od siostry ![]() oj tam ,oj tam Nie mam żurawiny ani rodzynek,to zrobię bez.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
Unholy, u mnie 8-10 stopni na plusie
![]() Fajnie mi sie czyta wasze wakacyjne plany , my pojedziemy do Polski
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, Kuba każe nakrywać kapą swoje łóżeczko i mówi, że to autobus , a w szafie ma tramwaj ![]() , Ania dodawała kawałki jabłek i płatki migdałowe
|
|
|
#817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nooo, ja bym nie chciała tam jechać, rozmiar nędzy w tym rejonie świata mnie przeraża ![]() No czekam i doczekać się nie mogę ![]() W przyszłym tygodniu wyjeżdżają na trzy tygodnie ![]() Cytat:
Ale je się robi ekspresowoNo to git. Ale to już nie będzie to *** Skopiowałam sobie dzisiaj sprawdzony przepis na ciasto marchewkowe-podobno pycha. Jak mi wyjdzie to się z Wami podzielę ![]() Aaa i jeszcze wczoraj dodałam do Czekowych polędwiczek z miodem i musztardą żurawinę Zobaczymy dzisiaj co mi z tego wynikło
Edytowane przez angy Czas edycji: 2012-02-21 o 12:38 |
||
|
|
|
#818 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() zrozum kobietę prze urlopem
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
no coś Ty
jakoś mi sie wydawało, ze Ty bliżej Sylki mieszkasz Cytat:
to super Bob Budowniczy ![]() ja zamiast żurawiny dawałam jabłko pokrojone w kostkę i płatki migdałów tez było dobre |
|
|
|
|
#820 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ee tam ![]() Mit Miramej- marnej kucharki obalony ![]() Cytat:
U nas piękna pogoda dziś a my już od tygodnia w domu się gnieździmy ![]() Niezłe te twoje pociechy Muszę przyznać że moja wizja mnie z dwójka dzieci wygląda nieco inaczej bardziej przerażająco
|
|
#821 | |
|
Zakorzenienie
|
No ale jak to - wystawił coś, opisał, zrobił zdjęcie (zdjęcie pełni raczej funkcję poglądową). Nie może udowodnić, że to co napisał jest prawdą, bo kurtka nie ma metki. To jakie to słowo przeciwko słowu?
---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Noooo dobraaaaa.... ![]() Cytat:
Kwadratura koła.A kurtka nie ma metki bo (cytuję) "jest używana, a pan/pani nie jest kolekcjonerem metek" ![]() Mówię Ci, ręce opadają. Już chyba mam etap pogodzenia się z tą porażką. A do allegro mam aktualnie niemały wstręt (może i dobrze ).To mogę wstawić do klubu, ale uprzedzam-na razie nie testowane
|
|
#823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to dzień dobry ![]() Czekam aż Martek zaśnie, żeby deskę z prasowaniem rozłożyć ale nie wiem czy coś z tego będzie ![]() Idziemy wieczorem na kontrolę, trzymajcie kciuki
|
|
#824 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bartek ma w łóżeczku budkę ![]() ![]() Cytat:
![]() może takie jak Ola robiła dla męża na walentynki ![]() Cytat:
może byś się zdziwiła
|
|||
|
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, masz wątpliwości, czy to skóra i tyle Po stylu wypowiedzi widać, co to za typ ![]() Ja jeszcze jestem dobrej myśli ![]() Nie, ja będę potrzebowała wskazówek
|
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ale która Ola? ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
Ale z obrotu sprawy wynika, że niestety powinnam to udowodnić, bo moje wątpliwości są psu na budę. Ja wiem, że mam rację, Ty wiesz (chyba ) i tyle naszego co sobie pogadamyOk, będę informować na bieżąco
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ola - p4w
|
|
|
|
|
#828 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślisz, żeby spróbować?
![]() ![]() Na razie się wstrzymam ![]() Ale żebyście wiedziały, jakie ja katastroficzne wizje miałam przed urodzeniem się Martynki
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
Robiła coś podobnego??
A to może mi się coś tam zakodowało w podświadomości i wczoraj myślałam, że sama wpadłam na ten super pomysł? ![]() *** Mama dzwoniła.... W przypadku skrajnego braku zaufania procedura jest taka: przygotowanie papierów u notariusza (bez podpisywania czegokolwiek), wycieczka do banku, dokonanie przy zainteresowanych przelewu, powrót do notariusza, złożenie przez sprzedających oświadczenia, że środki zostały przelane, podpisanie aktu, koniec.![]() A ponieważ połowa środków była na naszym koncie to teraz musimy przelać na mamy i potem znowu wycieczka do notariusza ![]() Mam dość
|
#830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jasne
|
|
#831 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny szukam przedszkola i zwariuję zaraz
![]() p4w czy ja dobrze kojarzę, że w tym przedszkolu, gdzie Tomuś chodzi nie ma podziału na grupy? Jak sprawdza się Twoim zdaniem takie rozwiązanie?
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Ci, że dużo łatwiej jest jak ma się tylko jedno do wyboru
|
#833 |
|
Wtajemniczenie
|
mówisz
![]() Ja niby wybór mam, ale też jakiś taki okrojony... Najlepsze jest to, że dosłownie pod domem mamy oddział przedszkolny... opieka od 8 do 15, przy czym o 13 panie przebierają nogami, jeżeli któreś dziecko jeszcze jest, wyżywienia nie ma ...
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
mój tata wtedy przyjeżdża na kawkę a mi ćwiczenia zajmują dużą godzinę
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#835 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
widze, ze sie przewinal temat gotowania na wakacjach - ja tez jestem z tych co na wakacjach wola sie byczyc niz gotowac, co prawa gotowanie bardzo lubie ale robie to przez caly rok w domu a fajnie jest wyskoczyc zjesc gdzies, nie musiec myc garow i wyjsc ![]() z dziecmi nie mam problemow bo jak jestesmy nad morzem to na haslo "ryba" siedza z wywalonymi jezorami no ale wiadomo, ze codziennie na rybke nie mozna sobie pozwolic, ale jak bylismy w tamtym roku na wczasach to chodzilismy do takiej jadlodajni i zawsze dzieciaki zjadaly, Eryk mogl sobie wybrac co chce, byl przeszczesliwy i uwielbial tam jesc, a Marciemu tez pasowalo, zawsze zjadl jakies pulpeciki czy miesko pieczone, nie bylo problemu jade niedlugo po farbe do sypialni, jutro malowanko tylko jeszcze najgorsze przed nami - czyli szlifowanie scian
|
|
#836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?wiesz, ja też się spodziewałam mnóstwa zmian i sytuacji a póki co (tfu tfu) jest super dobrze Cytat:
||
|
|
|
#837 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() będę sobie to powtarzała ![]() no właśnie
|
|
#838 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i wszystko jasne ![]() Cytat:
Cytat:
ale moze nie będzie tak źle
|
||||
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() glupia baba ze mnie zachcialo mi sie hula a teraz to na obdukcje moglabym jechac co takie siniaki mam odpuszczam az sie wygoją i zaczne na nowo stopniowo Svi a efekty zauwazylas po kreceniu? u nas tak wieje ze glowy malo nam nie urwalo jak szlysmy z Werka do apteki, aa zaraz wkleje przepis na omlet ktory sobie dzisiaj zrobilam-pychota
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Katarzynko, ciesze sie, ze dziewczyny juz zdrowe
Angy, co do jednej sprawy i drugiej to Wspolczuje ci bardzo.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

Z mężem i kolegą-wszyscy z naszej firmy
ale jak przeczytałam nazwę miejscowoście to od razu mnie ciarki przeszły ... chyba mam to po babci

moja siostra tam mieszka ... od razu do niej dzwoniłam, bo mają Peugeota ... ja to zawsze mam takie myśli
kładzie koc na stół i znosi sobie różne zabawki,kredki,farby.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)