Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-21, 13:01   #2191
blonde_hair
Zakorzenienie

Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Sorrki ze wtrace w tym klubie jest kilka osob, takie scisle grono i od dawna nie przyjmujemy nikogo nowego, nie wiem co na to inne dziewczyny, ale mi sie podoba wlasnie to ze mamy tam swoje miejsce gdzie mozemy napisac o wszystkim, znamy sie dlugo i wiemy o sobie sporo. Nie widze sensu zeby nowe osoby tam dolaczaly i nadrabialy np moje historie Gdybym chciala, zeby kazdy czytal to co jest w klubie to pisalabym to na glownym ...
Moge Was tylko zapewnic, ze nikogo tam nie obgadujemy

No i jak mam byc szczera to irytuje mnie jak co rusz nowe osoby tak bardzo chca do klubu dolaczyc

Mam nadzieje ze nikogo nie urazilam.
nie

a mnie irytowało/irytuje jak pisałyscie/piszecie wejdzcie do klubiku, zapraszam do klubiku, napisze w klubiku itp. itd.

Ja nie jestem tu swieza...od kilku dobrych czesci
Zreszta to chyba nawet nie ma znaczenia(ktos moze byc nowy a udzielac sie bardzo duzo, a moze byc juz dluzej i pisac niewiele...

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
klub powinien sluzyc tylko do pisania spraw takich bardziej prywatnych a nie do pogaduszek

takie jest poczatkowe załozenie, ale wychodzi roznie

Byłam u lekarza z nadgarstkiem...dostalam leki i mam nadzieje,z e przestanie bolec
Stary 2012-02-21, 13:17   #2192
emigra
Zakorzenienie

Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
nie

a mnie irytowało/irytuje jak pisałyscie/piszecie wejdzcie do klubiku, zapraszam do klubiku, napisze w klubiku itp. itd.

Ja nie jestem tu swieza...od kilku dobrych czesci
Zreszta to chyba nawet nie ma znaczenia(ktos moze byc nowy a udzielac sie bardzo duzo, a moze byc juz dluzej i pisac niewiele...

takie jest poczatkowe załozenie, ale wychodzi roznie

Byłam u lekarza z nadgarstkiem...dostalam leki i mam nadzieje,z e przestanie bolec
Ja nigdy tego nie pisalam i tez uprzedzalam dziewczyny zeby nie ''szczuly'' takimi tekstami innych osob, bo wlasnie ktos sobie mogl pomyslec ze co za tajemnice... ale oczywiscie dalej sie pisalo ze klub jest i sie w nim udziela mnie tez to irytowalo, bo wlasnie to sprawialo ze potem wiele osob chcialo dostep do klubu ... Ja nie jestem zalozycielka, ale w kilka osob zdecydowalysmy swego czasu tak a nie inaczej...
A swoja droga to ja myslalam, ze Ty w klubie jestes ....
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 13:30   #2193
agnusek22
Wtajemniczenie

Ja myślę, że nie ma się teraz co obrażać o klub. Rozumiem dziewczyny, że są nieufne, bo często się zdarza, że ktoś liczy na nie wiadomo co, że będzie mógł sobie poczytać o cudzych nieszczęściach. Oczywiście, nie zakładam, że takie są i teraz intencje - absolutnie. Chyba trzeba się poznać bardzo dobrze, żeby "dopuscić" kogoś do bardzo prywatnych czy intymnych szczegółów z życia. Ja też wszystkiego tu otwarcie nie piszę, bo licho nie śpi ale jak będę chciała się podzielić, to wyślę priva. Fajnie jak przy dłuższym poznaniu mogłabym zostać zaproszona do klubu, ale nie chcę robić nic na siłę. A ja jestem dopiero od 2 części Świeżak total

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 13:33   #2194
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Natalka tylko na czas wkładania globulek musisz się wstrzymac z seksem a to chyba ok 7-14 dni.

onyks, Kasiu tak, tak trzeba miec tu długi staż

strippi współczuję.

baobabku dokładnie, polecam taką listę, też taką mama. I od następnego tygodnia powoli zacznę zamawiać i wykreślać. Przynajmniej o niczym nie zapomnę

emigra bardzo ładne, już sobie zapisałam.

Agnusek

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 13:40   #2195
onyks
Zakorzenienie

Ale śnieg u nas sypie
A ja zaraz do domku uciekam i mąż mnie zabiera na zakupy
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 13:41   #2196
Amani
Zakorzenienie

hej!

Przepraszam, że nie odniosę się do poszczególnych wypowiedzi, ale nie cytowałam, bo myślałam, że nie będę miała czasu w pracy napisać dłuższego posta...

Agnusek - internet to bardzo zły doradca w medycznych sprawach, nie warto się denerwować, każdy przypadek jest inny życzę dużo zdrówka i jestem pewna, że tylko na strachu się obejdzie!

u nas też nie ma czegoś takiego jak koza w szoku jestem!

No to ja się dopiero wygłupiłam, że napisałam ostatnio o klubie jak chciałam opisać wypadek z kuzynem TŻa... mam nadzieję, że w końcu powstanie nowy klub, bo wiem, że nie tylko ja mam problemy np. w pracy i można się trochę pożalić, wymienić doświadczeniami itd. a na otwartym forum bym tego nie napisała... Dzisiejsza sytuacja w pracy mnie strasznie dobiła, chyba nigdy nie czułam się tak upokorzona jak dzisiaj po prostu odliczam minuty żeby polecieć do domu

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 13:42   #2197
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Co sobie kupujesz??

Ja wam chciałam zdjęcia wkleić a mąż aparat mi zabrał do pracy (nie wiem po co).

2 warstwy białej farby już są. Dziś mąż wchodzi z kolorem

Stary 2012-02-21, 13:46   #2198
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Sorrki ze wtrace w tym klubie jest kilka osob, takie scisle grono i od dawna nie przyjmujemy nikogo nowego, nie wiem co na to inne dziewczyny, ale mi sie podoba wlasnie to ze mamy tam swoje miejsce gdzie mozemy napisac o wszystkim, znamy sie dlugo i wiemy o sobie sporo. Nie widze sensu zeby nowe osoby tam dolaczaly i nadrabialy np moje historie Gdybym chciala, zeby kazdy czytal to co jest w klubie to pisalabym to na glownym ...
Moge Was tylko zapewnic, ze nikogo tam nie obgadujemy

No i jak mam byc szczera to irytuje mnie jak co rusz nowe osoby tak bardzo chca do klubu dolaczyc

Mam nadzieje ze nikogo nie urazilam.
zgadzam się z Tobą

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Natalka tylko na czas wkładania globulek musisz się wstrzymac z seksem a to chyba ok 7-14 dni.

onyks, Kasiu tak, tak trzeba miec tu długi staż

strippi współczuję.

baobabku dokładnie, polecam taką listę, też taką mama. I od następnego tygodnia powoli zacznę zamawiać i wykreślać. Przynajmniej o niczym nie zapomnę

emigra bardzo ładne, już sobie zapisałam.

Agnusek
listę zrobiłam
Właśnei wrócilam od przyjaciółki co ma córeczkę z września, obecnie ma 2,5 roku prawie, przejrzałam wszystkie ciuszki jakie ma, no i chyba od niej kupię wszystko jak się okaże, ze córcia

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 13:48   #2199
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Baobabku a może koleżanka by ci pożyczyła?? Ja dostałam od swojej cały karton ciuszków takich do pół roczku. Przecież dziecko tego nie zniszczy, niektórych to nawet nie zdąży założyć. A kasę przeznaczycie na coś innego??

Stary 2012-02-21, 13:54   #2200
Amani
Zakorzenienie

ps. mam już pomysł jakby mógł nazywać się nasz klub
Może coś w stylu: Mamuśki i ciężarne na bobasy czekające oraz dzieci i... diety planujące

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 13:55   #2201
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Baobabku a może koleżanka by ci pożyczyła?? Ja dostałam od swojej cały karton ciuszków takich do pół roczku. Przecież dziecko tego nie zniszczy, niektórych to nawet nie zdąży założyć. A kasę przeznaczycie na coś innego??
Ja strasznie nie lubie pozyczac dziecko moze i nie zniszczy, ale moze zaplamic - np marcheweczka i juz nie zejdzie. A jak sie odkupi to juz czlowiek spokojniejszy
3270g, 47 cm
Stary 2012-02-21, 13:58   #2202
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

emigra no wiesz my dostaliśmy i jakbym wyskoczyła im z kasą to by sie pogniewali. Choc mam zamiar to przejrzeć i tylko częśc sobie wybrać po co mi az tyle.

Nie wiem jak inni ale moim zdaniem bez sensu jest otwieranie drugiego klubu. Inaczej ten wątek umrze jak ktoś już to napisał.

Stary 2012-02-21, 14:00   #2203
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
ps. mam już pomysł jakby mógł nazywać się nasz klub
Może coś w stylu: Mamuśki i ciężarne na bobasy czekające oraz dzieci i... diety planujące
Podoba mi się

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
emigra no wiesz my dostaliśmy i jakbym wyskoczyła im z kasą to by sie pogniewali. Choc mam zamiar to przejrzeć i tylko częśc sobie wybrać po co mi az tyle.

Nie wiem jak inni ale moim zdaniem bez sensu jest otwieranie drugiego klubu. Inaczej ten wątek umrze jak ktoś już to napisał.
Kochane, wrócimy do tematu, chyba że się dyskusja rozwinie to ja się dostosuję do wszystkiego
A teraz uciekam do domu
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 14:03   #2204
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Ja strasznie nie lubie pozyczac dziecko moze i nie zniszczy, ale moze zaplamic - np marcheweczka i juz nie zejdzie. A jak sie odkupi to juz czlowiek spokojniejszy
Ja też wolałabym kupić od koleżanki

Przede wszystkim dlatego, że to już wtedy jest moje, koleżanka sprzedała te ciuszki więc troszkę kasy jej się zwróciło, a ja sama później też mogłabym sprzedać. Źle bym się czuła pożyczając ciuszki i po pół roku zwracając od tak.

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:

Dostać a pożyczyć to dwie różne sprawy!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 14:06   #2205
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Dostać a pożyczyć to dwie różne sprawy!
No w sumie tak. ja nigdy bym sama nie powiedziała, ze chcę od niej pożyczyć.

Kurde ale u nas dziś silny wiatr

Stary 2012-02-21, 14:06   #2206
emigra
Zakorzenienie

Cytat:

Wiesz, co innego jak ktos mowi ze daje te rzeczy, przejrzysz, wybierzesz co chcesz i tyle, a co innego jak to dziala na zasadzie ''pouzywaj i oddaj''... ja bym sie nie zdecydowala, bo roznie to moze byc jeszcze zalezy od tych znajomych, bo wiadomo jedni sa przygotowani na to ze cos wroci zaplamione itp a sa tacy co tego nie przezyja hehe

Mi kolezanka zanim zaszlam w ciaze ciagle proponowala wlasnie pozyczenie rzeczy po swoim synku.... a ona jest taka ze jakbym choc jeden ciuszek zaplamila to bylby foch wiec to roznica

Ja tylko czekam az psiolka zajdzie w ciaze i jej oddam ubranka po malej (w koncu po drugim dziecku juz beda) Ale nie na zasadzie pozyczenia, tylko podarunku oby corcie miala hihi
3270g, 47 cm
Stary 2012-02-21, 14:07   #2207
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
nie chcę pożyczać zresztą ona też woli sprzedać, bo za kasę coś małej swojej nowego kupi ona te wszystkie ubranka ma najdroższych firm, nie jest tego znowu nie wiadomo jak dużo (2 kartony), ale wszystko firmowe i w super stanie kupowała wszystko na bieżąco, za czasów, kiedy mieszkali z rodzicami i z kasą się tak nie liczyła, a teraz trochę ciężej mają, więc te 300 zł jak jej dam to jej się sprzyda na pewno. W tych ciuszkach jest też kombinezon wójcika (moja ukochana polska firma dziecięca). Teraz niech moja teściowa mi wymodli tą dziewczynkę

Stary 2012-02-21, 14:08   #2208
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

emigruś oo to od takiej koleżanki też bym nie chciała pożyczyć

baobabku pewnie, jak koleżanki się zgodzi sprzedać to tak. No u nas to nawet mowy o tym nie było.

Kurde dziś mam ang. wieczorem tak mi się chce jak zwykle

babobaku nie wiem czy pisałaś, mówiłaś już dyrekcji i ciąży??

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2012-02-21 o 14:10
Stary 2012-02-21, 14:10   #2209
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nigdy tego nie pisalam i tez uprzedzalam dziewczyny zeby nie ''szczuly'' takimi tekstami innych osob, bo wlasnie ktos sobie mogl pomyslec ze co za tajemnice... ale oczywiscie dalej sie pisalo ze klub jest i sie w nim udziela mnie tez to irytowalo, bo wlasnie to sprawialo ze potem wiele osob chcialo dostep do klubu ... Ja nie jestem zalozycielka, ale w kilka osob zdecydowalysmy swego czasu tak a nie inaczej...
A swoja droga to ja myslalam, ze Ty w klubie jestes ....
no ja nie napisałam ze Ty, ale rzucalo sie to w oczy i nie tyle irytowalo pisanie o tym, bo to nie bylo zadna tajemnica aczkolwiek mozna było poczuc wyróznienie...

I nie, nie jestem...

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Ja myślę, że nie ma się teraz co obrażać o klub. Rozumiem dziewczyny, że są nieufne, bo często się zdarza, że ktoś liczy na nie wiadomo co, że będzie mógł sobie poczytać o cudzych nieszczęściach. Oczywiście, nie zakładam, że takie są i teraz intencje - absolutnie. Chyba trzeba się poznać bardzo dobrze, żeby "dopuscić" kogoś do bardzo prywatnych czy intymnych szczegółów z życia. Ja też wszystkiego tu otwarcie nie piszę, bo licho nie śpi ale jak będę chciała się podzielić, to wyślę priva. Fajnie jak przy dłuższym poznaniu mogłabym zostać zaproszona do klubu, ale nie chcę robić nic na siłę. A ja jestem dopiero od 2 części Świeżak total
ale nikt sie chyba nie obraza

Gotuje obiadGulasz dzis
Stary 2012-02-21, 14:11   #2210
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blonde mrrr ja wczoraj miałam gulasz

Stary 2012-02-21, 14:16   #2211
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
emigruś oo to od takiej koleżanki też bym nie chciała pożyczyć

baobabku pewnie, jak koleżanki się zgodzi sprzedać to tak. No u nas to nawet mowy o tym nie było.

Kurde dziś mam ang. wieczorem tak mi się chce jak zwykle

babobaku nie wiem czy pisałaś, mówiłaś już dyrekcji i ciąży??
nie jeszcze nie teraz mam ostatni tydzień ferii, a po feriach powiem i od razu go poinformuję, że najprawdopodobniej od 19 marca pójdę na zwolnienie, bo tak zadecydowała moja lekarka musi mieć czas, zeby zastępstwo znaleźć, chociaż nie powinno być problemu z tym. Teraz jak koleżanka moja na operacji była to za nią przyszła dziewczyna i pewnie tą samą by ściągnął

Stary 2012-02-21, 14:17   #2212
emigra
Zakorzenienie

U nas dzisiaj szalata z tunczykiem

a pochlonelam dzis juz paczke mini paczusiow - 9 sztuk, to tak jakby ze 3 zwykle duze i wypilam 0,5 l coli korzystam poki moge haha bo jak urodze to o coli bede mogla przeciez zapomniec
3270g, 47 cm
Stary 2012-02-21, 14:20   #2213
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
no ja nie napisałam ze Ty, ale rzucalo sie to w oczy i nie tyle irytowalo pisanie o tym, bo to nie bylo zadna tajemnica aczkolwiek mozna było poczuc wyróznienie...

I nie, nie jestem...

Gotuje obiadGulasz dzis
u mnie tez dzis gulasz

odnosnie klubu czy innego ustrojstwa....mnie osobiscie chodzi tylko o to ze np. mam ochote Wam napisac po co trzymalyscie dzis kciuki (pewnie niewiele z Was to interesuje) ale na forum tego nie napisze (a dlaczego to coniektore wiedza) wiec mam wysylac kazdej z Was osobna privy

jak klubu nie bedzie to mnie umre najwyzej nie rozniesie chec podzielenia sie jakas moja intymna sprawa

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2012-02-21 o 14:22
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 14:22   #2214
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
u mnie tez dzis gulasz

odnosnie klubu czy innego ustrojstwa....mnie osobiscie chodzi tylko o to ze np. mam ochote Wam napisac po co trzymalyscie dzis kciuki (pewnie niewiele z Was to interesuje) ale na forum tego nie napisze (a dlaczego to coniektore wiedza) wiec mam wysylac kazdej z Was osobna privy

jak klubu nie bedzie to mnie umre najwyzej nie rozniesie chec podzielenia sie jakas moja intymna sprawa
Pochwal sieja Cie chetnie wyslucham
Stary 2012-02-21, 14:23   #2215
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

emigra wcinaj , wcinaj jeszcze troszkę możesz

Baobabku pewnie, ze trzeba powiedzieć wcześniej. ja też już powiedziałam do kiedy max pracuję bo muszą znaleźć zastępstwo.

Stary 2012-02-21, 14:30   #2216
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Witam po całodniowej przerwie...

Na temat klubu się nie będę wypowiadać, bo mnie to obojętnie, mnie tu z Wami dobrze , nic więcej mi nie trzeba

Blonde... gulasz... taki z papryczką? Skojarzył mi się taki jak robi moja mama mniam... a ja miałam dziś marchewkę z groszkiem

Emigruś, a jak się masz stresować to lepiej odkup a nie pożyczaj, napewno odkupić będzie taniej niż w sklepie a nie będziesz za dzieckiem śledzić wzrokiem czy nie daj Boże się nie pobrudzi.

Gucia0 , u nad się dostaję a nie pożycza ale pod warunkiem,że następnemu dziecku w rodzinie się też daje a nie pożycza i tak wędrują....

Madzialenka, wklej zdjęcia jak tylko maż wróci, jestem ciekawa jaki postęp, ale najbardziej czekam na końcowy wynik

Powiem wam,czemu mnie tak długo nie było, wczoraj pojechałam do koleżanki PITa wypisać bo już umiem ostrzegali mnie że ślisko i że mam ostożnie jechać bo śnieg który się stopił,zamrazł.Jechałabym ostrożnie ale nim doszłam do auta się przewróciłam, nie upadłam całym ciałem tylko na kolana i ból. Dziś rano do lekarza i strzaskana kostka Jeszcze z TŻ do mechanika bo auto się psuje a tam na dzień dobry 800 zł za tłumik i katalizator jakaś porażka, a chciałam coś pod koniec miesiąca dla maluszka kupić, ale nie będzie kasy niestety.

a i maluszka dziś znów czułam, fajny kopniaczek, delikatny
Stary 2012-02-21, 14:35   #2217
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

strong o kurcze współczuję wczorajszej akcji Jak tylko mąż wróci to postaram sie wrzucić albo po ang. Bo nie wiem czy po obiadku będziemy cos oglądać (aktualnie dextera) czy on idzie malować od razu. W ogóle to jestem taka ciekawa jaki to kolor będzie na ścianię, ze nawet nie wiecie

Super, że czujesz maluszka. Mnie moja już tak bombarduje, że wczoraj to aż mąż był w szoku jak mocno mi brzuch skacze i czy go nie rozerwie W nocy mi juz od tego wiercenia robi pobudki hehe. Ale to dobrze. Bo jakby sie mało ruszała to bym sie zaraz zestresowała.

A ostatnio ją mąż odkurzaczem wystraszył, bo włączył a mała sie tak wystraszyła, ze mi w bok zaczęła uciekać i sie kotłować, myslałam, ze nie przestanie. Musiałam ją głaskac i tłumaczyć, ze nic sie nie dzieje i sie uspokoiła.

Stary 2012-02-21, 14:36   #2218
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Witam po całodniowej przerwie...

Na temat klubu się nie będę wypowiadać, bo mnie to obojętnie, mnie tu z Wami dobrze , nic więcej mi nie trzeba

Blonde... gulasz... taki z papryczką? Skojarzył mi się taki jak robi moja mama mniam... a ja miałam dziś marchewkę z groszkiem

Emigruś, a jak się masz stresować to lepiej odkup a nie pożyczaj, napewno odkupić będzie taniej niż w sklepie a nie będziesz za dzieckiem śledzić wzrokiem czy nie daj Boże się nie pobrudzi.

Gucia0 , u nad się dostaję a nie pożycza ale pod warunkiem,że następnemu dziecku w rodzinie się też daje a nie pożycza i tak wędrują....

Madzialenka, wklej zdjęcia jak tylko maż wróci, jestem ciekawa jaki postęp, ale najbardziej czekam na końcowy wynik

Powiem wam,czemu mnie tak długo nie było, wczoraj pojechałam do koleżanki PITa wypisać bo już umiem ostrzegali mnie że ślisko i że mam ostożnie jechać bo śnieg który się stopił,zamrazł.Jechałabym ostrożnie ale nim doszłam do auta się przewróciłam, nie upadłam całym ciałem tylko na kolana i ból. Dziś rano do lekarza i strzaskana kostka Jeszcze z TŻ do mechanika bo auto się psuje a tam na dzień dobry 800 zł za tłumik i katalizator jakaś porażka, a chciałam coś pod koniec miesiąca dla maluszka kupić, ale nie będzie kasy niestety.

a i maluszka dziś znów czułam, fajny kopniaczek, delikatny
Ale ja juz mam wszystko dla malutkiej kupione to Baobabek bedzie teraz odkupowac
wspolczuje upadku i stluczonej kostki
3270g, 47 cm
Stary 2012-02-21, 14:40   #2219
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Emigra, haha przepraszam najmocniej tak to jest jak się czyta ale bez zrozumienia
Stary 2012-02-21, 14:43   #2220
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:

I nie, nie jestem...

Gotuje obiadGulasz dzis
Ale dyskusja się wywiązała moim zdaniem niepotrzebna

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości