Wszystko o Avonie - cz.26 - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-21, 14:07   #1861
bordowa
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Nie wiem jak wam ale mi HL Intrigue pachnie jak LRD
A mi pachnie jak 60's mod

Cytat:
Napisane przez melisska Pokaż wiadomość
Zamówiłam dezodorant na próbę i gorszego zapachu w życiu nie wąchałam Od razu oddałam ojcu , on wszystko zużyje ,a nie mieszka ze mną to zapach mi nie będzie przeszkadzał

Black Suede nawet nie ma porównania z True Force , ponieważ ten drugi (TF) jest świetnym zapachem , ma w sobie to coś
Dezodorant pachnie inaczej niż woda, więc nie ma co porównywać.
Stary 2012-02-21, 14:14   #1862
Anna1987
Zakorzenienie

GG do Anna1987

Dziewczyny mam pytanie Czy wie któraś z Was jak wygląda torba materiałowa za 5 zł, która jest w formularzu (cenniku)? Byłabym wdzięczna za odpowiedź i zdjęcie
Stary 2012-02-21, 14:19   #1863
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HoneyIlove Pokaż wiadomość
ja też tak to zrozumiałam, bo przecież jak by chciała na siłę dobijać to w pierwszym terminie by coś zamówiła za te 200 zł... a nie zbierała zamówienia na drugi termin...
Kochane jesteście i bardzo kumate, macie racje, gdyby mi zależało to w 1 terminie bym dobijała a nie czekała na drugi, dzięki za poparcie

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
To cieszę się , że tak przypadkowo wprawiłam Cię w dobry humor
Kiedyś tu na forum można było się często pośmiać , dziewczyny takie fajne historie opisywały związane z Avonem

Teraz non stop jakieś zatargi mamy , czasem zupełnie niepotrzebne
Mimo tego lubię tu zaglądać , bo przyzwyczailam się ,a niektóre dziewczyny są naprawdę świetne i bardzo pomocne
Myślę bardzo podobnie, co prawda nie jestem tu może od dawna ale też polubiłam kilka osób, może polubiłam to duże słowo, ale sympatycznie się czyta niektóre wypowiedzi (już to dziś raz mówiłam)

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Dziewczyny a czy ktoś wystawiał na paznokciach lakier illusion? ciekawe wygląda, może przeoczyłam.
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 14:21   #1864
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Podoba mi się Here Leger Intrigue. Jest to mocny, wieczorowy zapach. Kojarzy mi się z elegancką restauracją w wytwornym lokalu, a potem o spacerze po rynku Na co dzień raczej się nie nadaje.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 14:26   #1865
malami881222
BAN stały

Nataszkadalsze wrażenia jeśli chodzi o czarną farbę to niestety ale nie polecam kolor wypłukał się do brązu, choć teściowa ma ten odcień złocisty ciemny blond czy coś takiego i kolor ma identyczny cały czas
malami881222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 14:32   #1866
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Myślę bardzo podobnie, co prawda nie jestem tu może od dawna ale też polubiłam kilka osób, może polubiłam to duże słowo, ale sympatycznie się czyta niektóre wypowiedzi (już to dziś raz mówiłam)
Dokładnie

Ehh rozdałam u Tż w pracy 12 katalogów i nic...
Stary 2012-02-21, 14:44   #1867
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malami881222 Pokaż wiadomość
Nataszkadalsze wrażenia jeśli chodzi o czarną farbę to niestety ale nie polecam kolor wypłukał się do brązu, choć teściowa ma ten odcień złocisty ciemny blond czy coś takiego i kolor ma identyczny cały czas
To zależy od naturalnego koloru też tzn "wyjściowego" bede mieć na uwadze Twoją opinie chociaż osobiście polubiłam farby w musie, łatwe w użyciu

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
Dokładnie

Ehh rozdałam u Tż w pracy 12 katalogów i nic...
Ja dałam jeden mężowi do pracy i przyniósł zamówienie za 200 zł z 3. Swoją drogą to ciekawe jako on to zrobił

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Podoba mi się Here Leger Intrigue. Jest to mocny, wieczorowy zapach. Kojarzy mi się z elegancką restauracją w wytwornym lokalu, a potem o spacerze po rynku Na co dzień raczej się nie nadaje.
Mam podobne odczucia że na dzień jest za ciężki ale na takie wieczorne wyjścia jest super, no i radzę nie sugerować się "pachnącą stroną" już o tym tu dyskutowałyśmy że jest różnica pomiędzy stroną a póbką.
Stary 2012-02-21, 14:46   #1868
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja dałam jeden mężowi do pracy i przyniósł zamówienie za 200 zł z 3. Swoją drogą to ciekawe jako on to zrobił

Ja kazałam mojemu zrobić coś ala reklama Old Spice - powąchaj swojego meżczyznę, a potem mnie, chcesz by pachniał jak ja? Zamów perfum z Avonu.
Nie zgodził się
Stary 2012-02-21, 14:51   #1869
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość

Ja kazałam mojemu zrobić coś ala reklama Old Spice - powąchaj swojego meżczyznę, a potem mnie, chcesz by pachniał jak ja? Zamów perfum z Avonu.
Nie zgodził się
to mnie rozbawiłaś, swoją drogą ta reklama old zrobiła dużo szumu w mediach. Ale przekaz miała dobry.
To ci Tż,nie chciał uskutecznić Twojego pomysłu Może jeszcze poczekaj, daj szansę im się oswoić z katalogiem, może któregoś dnia Cię zaskoczy, jak nikt nic nie zamówi to następnym razem daj mu chociaż ze 3 i tak za każdym razem, może ktoś się o niego upomni a potem już samo pójdzie...
Stary 2012-02-21, 15:11   #1870
milka2205
Raczkowanie

Cytat:
Zamówiłam dezodorant na próbę i gorszego zapachu w życiu nie wąchałam Od razu oddałam ojcu , on wszystko zużyje ,a nie mieszka ze mną to zapach mi nie będzie przeszkadzał

Black Suede nawet nie ma porównania z True Force , ponieważ ten drugi (TF) jest świetnym zapachem , ma w sobie to coś
Dzięki jednak już zdecydowałam się na inny a do tego jak ktoś z klientów by chciał wezmę próbki
milka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 15:13   #1871
renia0809
Wtajemniczenie

hej
ostatnio pisałam o trefnych słuchawkach z mini katalogu pożółkłych z wypadniętą cyrkonią, radziłyście reklamować, tak też zrobiłam - uznali mi reklamację, jednak nie wiem, czy mam po raz kolejny sugerować klientce by ta chciała zamówić te słuchawki a jeśli one nazwyczajniej wszystkie bardzo odbiegają od katalogowych fotek? na nich są takie super błyszczące, a w realu mat i ten srebrny kolor jest dużo ciemniejszy...
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 15:36   #1872
porzeczka2602
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;32447067]Powiedzcie mi co jest takiego kuszącego w klubie róży?próbki?broszka?[/QUOTE]
Dostałaś broszkę już? Ona chyba srebrna nie jest prawda

Dzwoniłam dziś na infolinię i pani powiedziała, że z oferty walentynkowej można korzystać do końca katalogu 3.

W brakach jest już zestaw perceive dew + lakier.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 15:50   #1873
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Mam podobne odczucia że na dzień jest za ciężki ale na takie wieczorne wyjścia jest super, no i radzę nie sugerować się "pachnącą stroną" już o tym tu dyskutowałyśmy że jest różnica pomiędzy stroną a póbką.
Niuchałam próbkę
Cytat:
to mnie rozbawiłaś, swoją drogą ta reklama old zrobiła dużo szumu w mediach. Ale przekaz miała dobry.
To ci Tż,nie chciał uskutecznić Twojego pomysłu Może jeszcze poczekaj, daj szansę im się oswoić z katalogiem, może któregoś dnia Cię zaskoczy, jak nikt nic nie zamówi to następnym razem daj mu chociaż ze 3 i tak za każdym razem, może ktoś się o niego upomni a potem już samo pójdzie...
Na początku u mnie też nikt nie chciał zamawiać, dopiero potem ię rozkręciło

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
W brakach jest już zestaw perceive dew + lakier.
Dobrze, że zamówiłam wcześniej.

Stary 2012-02-21, 16:29   #1874
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy na pewno "żabkowanie" Wam się opłaci? Opuszczając 1 katalog, przy zamówieniu za 150 zł macie tylko 20%. Chyba, że od razu składacie na 250 zł lub więcej, to oczywiście jest 25%

OMS tak nam tłumaczyła nowe zasady opustu lojalnościowego, że niektóre konsultantki przeskakują katalogi jak żabki, spodobało mi się to określenie
każda OMS o żabkach gada ostatnio

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Oj, tam europejskie głowy... Pomimo wszystko, głowy są różne, ja mam raczej dużą (choć niby nie wygląda) i powiem Ci, że często spotykam się z tym, że jakaś czapka albo opaska jest za mała. Tak wiec "problem" nie wyssany z palca, u niektórych istnieje . A powiedz mi; czy ta opaska dobrze trzyma włosy? Bo wiem już, że nie ma ząbków.
oj tam oj tam.. ja też mam własnie taką głowę że nie wszystkie czapki czy opaski wejdą ta opaska dobrze mi futro trzyma.. na nos nie spada.. o ból głowy nie przyprawia i nie sprężynuje
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 16:42   #1875
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez Mayasmum Pokaż wiadomość
ps. Farby do kąpieli Towarzyska Pomarańcza - fajnie, że je wprowadzają.
a co to co to?
lakier Sea breeze brzmi zachęcająco-szukam w necie ale nie widzę takowego

Cytat:
A ja nie przepadam za lakierami z Avonu. Wg mnie ceny są za wysokie w stosunku do jakości. No i denerwuje mnie nakładanie 3 (!) warstw w przypadku Blue Shocka. Piękne kolory, ale ja nie mam czasu na malowanie tylu warstw i ciągłe poprawki.
Ja ogólnie lubię...ale fakt,jedna firma a tak różne lakiery...niektórym 3 warstwy nie pomogą,ale np,był Peppermint Leaf któremu jedna warstwa wystarczyła

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Mnie absolutnie Klub Róży nie kusi
Jeśli komuś przy okazji wychodzi, to ok. Ale starać, wysilać, żeby zrobić sprzedaż na te x- tysięcy, żeby mieć torebeczki, długopisy, pakiet katalogów, 50% zniżki na próbki i tego typu rzeczy to się w ogóle nie kalkuluje. Policzyłam kiedyś .
mnie też nie,czułabym presję na wielkie zamawianie co katalog,dla połowę tańszych próbek czy papierowych torebek? nie,to nie dla mnie
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 16:50   #1876
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Mi ciężko porównać bo nie mam LRD i nie pamiętam zapachu Jedynie mogę powiedzieć, ze mi one sie nie podobały w katalogu (po kartce zapachowej), ale jak powąchałam próbkę to : love::l ove:. I co z tego jak cena masakra Czekam na promocję, bądź program motywacyjny na zapachy luksusowe
No ja może będę miała zamówienie na HL klientka wzięła dzisiaj ode mnie 2 próbki i ma sprawdzić czy warto tyle kasy dać. Ona już u mnie zamawiała Ungaro Fever więc jest szansa że zamówi Kurcze przydałby się ten program motywacyjny to i ja bym dla siebie wzięła

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2012-02-21 o 16:53 Powód: lit
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 17:01   #1877
bunia23
Raczkowanie

Cytat:
No ja może będę miała zamówienie na HL klientka wzięła dzisiaj ode mnie 2 próbki i ma sprawdzić czy warto tyle kasy dać. Ona już u mnie zamawiała Ungaro Fever więc jest szansa że zamówi Kurcze przydałby się ten program motywacyjny to i ja bym dla siebie wzięła
U mnie niestety nie ma chętnych na tego typu zapachy bo poraża ich cena, chociaż dla moich klientek 59zł to już bardzo dużo za zapach
bunia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 17:04   #1878
wiuniaaa
Rozeznanie

Cytat:
Dobrze, że zamówiłam wcześniej.
Ja też. I dziś już u mnie będzie ten zestawik.

http://www.suwaczek.pl/cache/a95eb46ae0.png
wiuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 17:05   #1879
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Jaki motywacyjny? Kurczę, znowu coś przeoczyłam, a być może też będę miała na HLI zamówienie

Co do Klubu Róży, to miło jest się tam dostać, ale podejmowanie nadmiernych wysiłków jest bez sensu Ale i tak gratuluję dziewczynom, które się do niego dostały.

Stary 2012-02-21, 17:09   #1880
wiuniaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anna1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie Czy wie któraś z Was jak wygląda torba materiałowa za 5 zł, która jest w formularzu (cenniku)? Byłabym wdzięczna za odpowiedź i zdjęcie
Ja widziałam ją u mojej przyjaciółki. Wygląda na solidną i mocną. Ale nie mam możliwości zrobienia zdjęcia.
Też ją chciałam zamówić dla siebie w kat.3, ale jak wpisywałam kod to wyskakiwało mi, że produkt jest niedostępny.

http://www.suwaczek.pl/cache/a95eb46ae0.png
wiuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 17:12   #1881
mardy bum
Rozeznanie

Dziewczyny, pamiętacie te zegarki fioletowe Eternal Love z kryształkami Swarovskiego? Ostatnio zauważyłam, że mój nie działa. Nie wiem jak to wyglądało z gwarancją, bo znalazłam tylko jakieś papierki- jeden jest po rosyjsku, a drugi informuje o punktach zbioru zepsutych sprzętów... Nie wiem czy mi warto dalej szukać po szafkach jakiejś gwarancji, bo może wcale nie było...?

Dostałam też odpowiedź w sprawie szminek waniliowy pocałunek, o których wcześniej pisała. jeśli kogoś to interesuje, to powiedzieli, ze mi odliczą koszty tych szminek z konta.
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 17:17   #1882
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Przychodzi komuś szal ten rożowy-szary z kat 3 za 39.90?Bo mam szarą kropę przy nim, a nie ma ,że do wyczerpania.jest w dziale nowości.
Tak samo skakanki, już brak?
ja chciałam dziś w COKu kupić ten szal i niestety już nie mieli.
Stary 2012-02-21, 17:17   #1883
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pamiętacie te zegarki fioletowe Eternal Love z kryształkami Swarovskiego? Ostatnio zauważyłam, że mój nie działa. Nie wiem jak to wyglądało z gwarancją, bo znalazłam tylko jakieś papierki- jeden jest po rosyjsku, a drugi informuje o punktach zbioru zepsutych sprzętów... Nie wiem czy mi warto dalej szukać po szafkach jakiejś gwarancji, bo może wcale nie było...?

Dostałam też odpowiedź w sprawie szminek waniliowy pocałunek, o których wcześniej pisała. jeśli kogoś to interesuje, to powiedzieli, ze mi odliczą koszty tych szminek z konta.
może w zegarku trzeba wymienić baterię
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 17:23   #1884
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:

Zawsze możesz zamówić nowy, a stary zwrócić jako ten nowy

Stary 2012-02-21, 17:25   #1885
mardy bum
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anna1987 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy to ta, ale ja kiedyś zamawiałam tą torbę. Jest czarna z bialym napisem AVON. Materiał chyba taki jak w torbie z biedronki, takiej zielonej... Chyba tylko sztywniejszy. Dno też jest usztywnione. Ogólnie ejst dość masywna, mam swoją koło roku i dźwigam w niej te wszystkie kosmetyki, czasem zabieram ją też jak gdzies jadę.... Wymiary dna to ok. 18 cm x35 cm, a wysokość ok. 25 cm. Moim zdaniem warto. Na kataloowym chyba zdjęcia były kiedyś, postaram się później coś pstryknąc też..
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 17:30   #1886
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
A baterie wymieniałaś?
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 17:38   #1887
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Przychodzi komuś szal ten rożowy-szary z kat 3 za 39.90?Bo mam szarą kropę przy nim, a nie ma ,że do wyczerpania.jest w dziale nowości.
Tak samo skakanki, już brak?
Tak, mam dzisiaj w paczce, a zamawiałam w niedzielę w nocy.

Cytat:
Nie wiem czy to ta, ale ja kiedyś zamawiałam tą torbę. Jest czarna z bialym napisem AVON. Materiał chyba taki jak w torbie z biedronki, takiej zielonej... Chyba tylko sztywniejszy. Dno też jest usztywnione. Ogólnie ejst dość masywna, mam swoją koło roku i dźwigam w niej te wszystkie kosmetyki, czasem zabieram ją też jak gdzies jadę.... Wymiary dna to ok. 18 cm x35 cm, a wysokość ok. 25 cm. Moim zdaniem warto. Na kataloowym chyba zdjęcia były kiedyś, postaram się później coś pstryknąc też..
Moim zdaniem też, dźwigam w niej kosmetyki i nic się z nią nie dzieje.
Fotki są na katalogowym.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 18:09   #1888
Mayasmum
Raczkowanie

Cytat:
A co to jest?

A ja nie przepadam za lakierami z Avonu. Wg mnie ceny są za wysokie w stosunku do jakości. No i denerwuje mnie nakładanie 3 (!) warstw w przypadku Blue Shocka. Piękne kolory, ale ja nie mam czasu na malowanie tylu warstw i ciągłe poprawki.

Z motywayjnych
Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
a co to co to?
lakier Sea breeze brzmi zachęcająco-szukam w necie ale nie widzę takowego

Ja ogólnie lubię...ale fakt,jedna firma a tak różne lakiery...niektórym 3 warstwy nie pomogą,ale np,był Peppermint Leaf któremu jedna warstwa wystarczyła

mnie też nie,czułabym presję na wielkie zamawianie co katalog,dla połowę tańszych próbek czy papierowych torebek? nie,to nie dla mnie
Jeśli dobrze myślę to takie coś w kulce dla dzieci do kąpieli, widziałam to chyba w amerykańskim katalogu. Jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi

A co do lakierów avonowych to ja mam mieszane uczucia. Z jednej strony mam kilka egzemplarzy, które są bardzo fajne w tym mój ulubiony Ruby Slippers, a było kilka takich na które przeklinałam, aż TŻ uszy zatykał (Gleaming Gold, Mercurys Metal). Ale oczywiście zawsze kupuje nowy lakier jak tylko się pojawia w ofercie Najwyżej pójdzie na zwrot bo i tak się już kilka rzeczy uzbierało

A co do KR to uważam, że nie ma co na siłę dobijać zamówienia, ale jak już się tam ktoś dostanie to przecież nic złego i gratulacje wszystkim, którzy tam już są. Ja kupuje kosmetyki dla siebie, kolezanek i rodziny, u mnie wszyscy maja opust, różny w zależności od katalogu, bo ja chce mieć tylko pokryte moje kosmetyki a na zarobku mi nie zależy więc to olewam Czasem mam zamówienia naprawdę duże a czasami male i jakoś mnie to specjalnie nie martwi

Mayasmum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 18:47   #1889
emsik123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
ja chciałam dziś w COKu kupić ten szal i niestety już nie mieli.
Moja klientka w ubiegłym tyg. wzięła ten szal. Ja też planowałam go dla siebie, ale po opinii którejś z Was ( że cienki itp.) nie wzięłam go. Na żywo rzeczywiście cieniutki, ale w dotyku przyjemny. Klientka dziś zwróciła uwagę, że szal farbuje podczas prania, ale nie chciała ( na szczęście) reklamować. Czyli: nie jest wart swojej ceny.
emsik123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 19:04   #1890
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez Mayasmum Pokaż wiadomość
A co do lakierów avonowych to ja mam mieszane uczucia. Z jednej strony mam kilka egzemplarzy, które są bardzo fajne w tym mój ulubiony Ruby Slippers, a było kilka takich na które przeklinałam, aż TŻ uszy zatykał (Gleaming Gold, Mercurys Metal). Ale oczywiście zawsze kupuje nowy lakier jak tylko się pojawia w ofercie Najwyżej pójdzie na zwrot bo i tak się już kilka rzeczy uzbierało
Zatykał uszy? czy raczej nos?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości