|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6
A ja tak sobie przypomniałam coś. Dzień przed swiętami byłam z mężem w sklepie kupic coś dla córci znajomych. I pamiętam jak wtedy byłam na 100% pewna, że to będzie chłopak i tak mówię do męża, że tyle jest ubranek cudnych dla dziewczynek, a u nas chłopak i nawet jednej sukieneczki nie kupię. A mała jakby to słyszała, zaczęła sie ruszać. I się śmiałam, ze może to będzie dziewczynka i sie dopomina. Następnego dnia pakowałam korale do mamy, sióstr męża, babci i teściowej. I mówię, ze wszystkie kobietki dostaną w tym roku korale na święta a mała znowu zaczęła się ruszać. A za tydzień się okazało, ze to dziewczynka
|
|
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6
chociaz kazdy sie wypowiedzial
![]() A forum jest do dyskusji ![]() Cytat:
![]() Strong współczuje przezyc
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Znowu tylko lekko nadrobiłam, bo piszecie jak szalone![]() Co do klubu, to ja też nigdy nie pisałam, że coś napiszę w klubie albo inne takie, bo mi głupio zawsze było, że ktoś może się poczuć urażony - i całkowicie takie urażenie rozumiem. Uważam, że świetnym pomysłem jest drugi klub, bo skoro pierwszy nie będzie powiększany, to dlaczego innym dziewczynom zabraniać założenia nowego klubu? Niektóre są z nami już kolejną część Ja sama mam czasami tylko czas na nadrobienie was tutaj, a co dopiero w klubie, ale nie widzę przeszkód![]() Miałam wam wrzucić zdjęcie brzucha, ale jeszcze nie miałam kiedy zrobić- samej nie mam jak, bo nie mam żadnego lustra w domu, w którym widzę brzuch (jeszcze przed remontem jesteśmy) a mąż też jakoś czasu nie miał, wtedy, kiedy ja miałam ![]() Czytałam z komórki was trochę, ale tak ciężko załapać co kto pisze, a tym bardziej cytaty i nie wiem komu gratulować córeczki?
|
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
Ilonka dla stałych dziewczyn będzie powiększony
|
|
|
|
#2225 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Trzymaj się |
||||
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie mój gin też to powtarza, ze najgorzej jak człowiek szuka u siebie różnych oznak i leczy sie przez "pana google"
|
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
Strong zdrowiej! Ale miałaś wczoraj pechowy dzień, ehs!
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałyście?? http://wiadomosci.onet.pl/raporty/ta...wiadomosc.html Wiadomo dlaczego nie chcę się zgodzić ech... i jeszcze akcja z kamieniem. Taka silna była?? Jak dla mnie to ojciec też w tym brał udział. Inaczej jakby się o wszystkim dowiedział, już by ją zostawił.
|
|
|
|
#2229 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za wsparcie dziewczyny
Mam nadzieję, że mój kręgosłup posłuży mi jeszcze długie lata i przetrzyma przyszłą ciążę ![]() Aha, i żeby nie było - nie leczę się przez google Wpisałam tylko opis z rtg. Zrobiłam to niepotrzebnie, ale leczyć się tak nie mam zamiaru
Nasz dzień: 12.09.2009 Zawsze będę wierzyć... Edytowane przez agnusek22 Czas edycji: 2012-02-21 o 15:20 |
|
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
Agnusek będzie dobrze.
Ja np. się bałam, ze będzie mnie strasznie bolał kręgosłup w ciąży, bo mam krzywy a tu miła niespodzianka i nic. Ale myslę, ze to przez to, ze sporo biegam, chodzę a nie leżę całe dnie na kanapie. |
|
|
|
#2231 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się lubię zmęczyć
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
aa to nie , ja tak biegać nie biegam
Ale po schodach w pracy się nabiegam czasami
|
|
|
|
#2233 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) czy do rodziców (10p) Niektórzy się dziwią, ale jak mam czekać aż winda przyjedzie, to mnie nosi. Oczywiście jak jestem bardzo zmęczona, to korzystam
|
|
#2234 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
CZEŚĆ
![]() szaleństwo z tymi frytami!!!!!!!!! A z majonezem też nie jadałam ,ale spróbuję![]() Dzisiaj zupa grochowa!!!!nie macie pojęcia jaka mi wyszła pyszna czekam na TZ bo jeszcze w pracy i jemy Cytat:
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o nadżerkę to lekarz mi to powiedział jak już byłam w ciąży:/ bo jak byłam 3 miesiące wcześniej na cytologii to kuźwa nie widział i tak już zostało, na razie nie ma co ruszać dopiero po porodzie się to zobaczy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() o losie 3 godziny? ale mam nadzieję,że udało sie naprawić ![]() Dziękuję serdecznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Emilka skoro znasz już płeć, to kiedy zaczynasz zakupki dla małej??
|
|
|
|
#2236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agnusku, przecież się nie obrażamy ani nic w tym rodzaju, ja myślę że czasem trzeba podyskutować, żeby potem nie bylo niedomówień Cytat:
W każdym razie zawsze można podyskutować jak najbardziej rozumiem dziewczyny w klubie, że jesteśmy "za nowe", ponieważ one znają się o wieeele dłużej i mają swoje zaufane gronoMadziu powiedziałaś jasno, że trzeba być dłuższym stażem i super! Ale rozumiem też uczucia Blonde, bo przez chwilę mnie samej zrobiło się przykro jak Emigra napisała, że ją to irytuje, jak ktoś chce należeć do klubu. Nie miałam intencji nikogo irytować dziewczyny :roll eyes:
|
||
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
Każda osoba, która jest długo na wątku jest w klubie. Bo prawda jest taka, że my tu piszemy o wszystkim (chodzi mi o wątek głowny). Ale czasami jest jakaś sytuacja, której nie można tu napisać i nie chcemy aby ją przeczytała nie wiadomo jaka osoba, bo raz już był tu troll i nie chcemy aby sytuacja się powtórzyła.
My w klubie nie plotkujemy, ba.. nawet nie piszemy tam codziennie. Sa tam osoby, które już się dobrze zdążyły poznać. A prawda jest taka, że jakby był drugi klub i miałby do niego dostąp obojętnie kto, to chyba mało kto chciałby sie tam zwierzać Przynajmniej ja nie Bo nie wiedziałabym czy wszystkie osoby są fair, czy moze jest tam znowu jakiś troll itp. Poza tym wydaje mi się,że swietnia nam się ze sobą rozmawiam i możemy to robić na wątku ogólnym. A te nasze wątkowe gadułki prędzej czy później i tak wpadną do klubu. Tylko musicie zrozumieć , ze zależy nam aby sie lepiej poznac i nabrac zaufania
|
|
|
|
#2238 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz nic nie rozumiem ... w ogole jak ogladalam chyba uwage na jej temat (jak juz bylo wiadomo co sie stalo) to jej kolezanka opowiadala o tym ze ona tego dziecka nie kochana, chciala oddac itp i co to w ogole za argument, ze miala trudne dziecinstwo i jak ciaza w wieku 22 lat moze byc ''wczesna ciaza''?? Ja mam 22 lata, w zyciu tez nie zawsze mialam latwo, jestem z rozbitej rodziny, a zyje i umiem utrzymac swoje malzenstwo i stworzyc rodzine Cytat:
A faktem jest, ze to juz nie pierwsza sytuacja kiedy na watku jest dyskusja o klubie. I ktorys raz musimy tlumaczyc do czego nam ten klub sluzy i dlaczego jest takim zamknietym klubem ... No nic, ja koncze dyskusje ![]() Cytat:
Emilka, gratuluje cory
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|||
|
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
emigra podobno sie biła w ciąży po brzuchu aby poronić
|
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez urazy dla innych dziewczyn ![]() wróciłam z pracy...i zamówiłam dziś MEBELKI!!! ![]() Kupiłam sobie też trochę słodkości...czyli M&Ms Lidlowe, hehe, itp. W ostatki sobie doagdzam |
|
|
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po tłustym czwartku i moich 7 pączkach z lukrem nie mogę patrzeć na słodycze
|
|
|
|
#2242 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też dzisiaj chyba rozniesie jak z kimś tej sprawy z pracy nie przegadam TŻa nie ma, już się jego dziadkowi troche wygadałam ![]() Cytat:
okładaj kostkę i życze szybkiego powrotu do formy!Cytat:
![]() Cytat:
w dodatku Rutkowski niby ten super wiarygodny dowód podał - rękawiczki, że niby działa sama :| dziwna sprawa i masa nieścisłości.co do starego klubu doskonale rozumiem teraz, że nowych osób nie chcecie przyjmować, bo sama piszę już od lat w jednym klubie i nie chciałabym żeby tam teraz ktoś nowy się pojawił.... jeśli się coś pisze w takim klubie to do wiadomości osób, które w tej chwili w nim są, a nie do potencjalnych użytkowników, który tam mogą być...
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
I tak teraz doczytałam, że sprawa klubu się rozwiązała..więc super!
|
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak, masa jest w tym wszystkim nieścisłości.
|
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia będę upierdliwa...ale....gdzie zdjęcia?
|
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
Laska.. pisałam
Mąz zabrał aparat do pracy i nie mam ich na kompie. Jak wróci to zgram. TYlko nie wiem czy zdążę przed ang, czy już po, ale postaram się dziś jeszcze wrzucić Kurcze.. jutro jest post?? |
|
|
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
Przyznaj się.. przeleciałaś nas i tyle
|
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz jedziemy na zakupy i kupic nowa mikrofalówke(bo stara młody popsul )
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

Znowu tylko lekko nadrobiłam, bo piszecie jak szalone

klask i:
w tym klubie jest kilka osob, takie scisle grono i od dawna nie przyjmujemy nikogo nowego, nie wiem co na to inne dziewczyny, ale mi sie podoba wlasnie to ze mamy tam swoje miejsce gdzie mozemy napisac o wszystkim, znamy sie dlugo i wiemy o sobie sporo. Nie widze sensu zeby nowe osoby tam dolaczaly i nadrabialy np moje historie
Gdybym chciala, zeby kazdy czytal to co jest w klubie to pisalabym to na glownym ... 

ja juz nic nie rozumiem ... w ogole jak ogladalam chyba uwage na jej temat (jak juz bylo wiadomo co sie stalo) to jej kolezanka opowiadala o tym ze ona tego dziecka nie kochana, chciala oddac itp i co to w ogole za argument, ze miala trudne dziecinstwo i jak ciaza w wieku 22 lat moze byc ''wczesna ciaza''??