Oleje i olejki do włosów - cz. V - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-20, 15:39   #1201
justynalenka
Zadomowienie

Dot.: Oleje i olejki do włosów - cz. V

Kurde, ale mnie zaczął męczyć zapach Sesy :/ Na początku było ok,kilka razy nakładałam na noc i spoko luz. Tydzień temu nałożyłąm i całą noc nie mogłam spać (ale zwalałam to też na nerwy związane z kłopotami). Wczoraj wieczorem znów nałożyłam na próbe, spałam ciut lepiej ale też nie tak jak zawsze. No drażni mnie ten zapach.
W dodatku rano wchodzę na wykład a tu bach - baba ma perfumy o tej samej nucie zapachowej

Zawsze należy starać się odpowiednio ubierać myśli w słowa,myśleć zanim słów się użyje i używać słów,które ukazują że się myśli.
justynalenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 16:16   #1202
MaritaEm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KONICZYNKA 47 Pokaż wiadomość
Działa, ale z balsamem nie próbuj bo jest za silny (mam taki balsam Eveline 3D cośtam, taki bordowy), piecze jak nie wiem co gdy posmaruję skórę, w życiu nie nałożyłabym go na skalp!

Mnie mój samorobny olej nie piecze, tylko lekko mrowi, no i nie trzymam go godzinami...
Hehe, dla niektórych ten czerwony jest za mocny, wtedy lepiej zamienić na pomarańczowy - zdecydowanie łagodniejszy
MaritaEm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 16:36   #1203
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
Narek, a czy to nie Tobie przeszkadzał zapach Vatiki?
Nie Nie byłam jego wielką fanką, ale nie przeszkadzał mi To moi domownicy marudzili, że znów jakiegoś śmierdziela nałożyłam na łeb

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 16:53   #1204
green elf
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Nie Nie byłam jego wielką fanką, ale nie przeszkadzał mi To moi domownicy marudzili, że znów jakiegoś śmierdziela nałożyłam na łeb
ja już się nie mogę doczekać zamawiania olei indyjskich, bardzo jestem ciekawa zapachów no działania na włosy też, ale te zapachy mnie intrygują
ale najpierw muszę wykorzystać trochę tych olei co mam
a później się zobaczy

jest: 60cm
green elf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 17:03   #1205
joracuppi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
To faktycznie nie najlepsze rozpoczecie kolejnego tygodnia pielegnacji...
Takie rozpoczęcie trwa już jakieś 3 tygodnie Nie wiem co jest grane.. Jak nie przestaną mi wypadać to przejdę się do lekarza i zrobię badania, bo zaczyna mnie już to martwić. Chociaż liczę, że ten suplement diety jakoś mi pomoże i znajdę winowajce
Zamiast kokosem (nawet przestałam nakładać go na skalp) chyba zacznę olejować heenerą albo amlą, wcześniej pomagały i wzmacniały mi cebulki..

Moja pielęgnacja włosów

Destiny is for losers. It’s just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
joracuppi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 17:12   #1206
WarOfWorlds
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kachulec Pokaż wiadomość
Właśnie Sie zabralam za olejowanie. Wg planu chciałam użyć znów jojoby i tu sie zdziwilam. Odkąd ja zakupilam trzymalam zamknięta w lodówce i była ciecza. Wczoraj otworzylam ja pierwszy raz i znów wstawilam do lodówki.
Teraz była ciałem stałym Wy tez tak mialyscie?
Hmmm dziwne... Ale ja mam na opakowaniu,że trzymać w temperaturze pokojowej. Może o to chodzi.

ZUZKA
WarOfWorlds jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 18:25   #1207
szafirowa
Rozeznanie

Cytat:
Właśnie Sie zabralam za olejowanie. Wg planu chciałam użyć znów jojoby i tu sie zdziwilam. Odkąd ja zakupilam trzymalam zamknięta w lodówce i była ciecza. Wczoraj otworzylam ja pierwszy raz i znów wstawilam do lodówki.
Teraz była ciałem stałym Wy tez tak mialyscie?
Cytat:
Napisane przez WarOfWorlds Pokaż wiadomość
Hmmm dziwne... Ale ja mam na opakowaniu,że trzymać w temperaturze pokojowej. Może o to chodzi.
to akurat normalne Przecież oleje, podobnie jak niektóre produkty spożywcze zmieniają konsystencję w zależności od temperatury

Edytowane przez szafirowa
Czas edycji: 2012-02-20 o 18:26
szafirowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-20, 18:55   #1208
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
W opisie chodzi o rozmarynowy olejek eteryczny, wybacz wprowadzenie w blad
Wymyslilam sobie plukanke rozjasniajaco - wzmacniajaca (rozmaryn podobno wzmacnia cebulki). Wlosy rzeczywiscie sa jasniejsze i dluzej swieze

.
a rozumiem, dzieki

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 19:13   #1209
kuleczkka
Rozeznanie

a olejek rozmarynowy rozjaśnia? dobrze zrozumiałam? bo właśnie się zastanawiałam, ale rozjaśnienia na pewno teraz nie chce.
kuleczkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 19:48   #1210
em!L!a
Raczkowanie

witam serdecznie olejomaniaczki

przychodzę z pytaniem, bo zastanawiam się który olej wybrać?

Hesh - Bhringraj Olejek do Włosów
czy Khadi

oba mają na poczatku w składzie m in. Maka(Bhringraj) Amla, Brahmi, na moje oko różnią się "końcówka" składu, moze czymś jeszcze?

czy ktoś je używał np oba i ma porównanie?

głownie zaciekawiły mnie z powodu działania przeciw łysieniu i siwieniu ...

będę wdzięczna za pomoc

2 cel -> 60kg (BMI: 21.50)
Od stycznia na diecie MM: 64,2 (-15,8kg)
18.05.2013
em!L!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 20:22   #1211
Shazney
Zakorzenienie

Właśnie wtarłam egzotyczną Sesę . Zapach klasycznej wersji bardziej mi się podoba...

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-20, 20:24   #1212
Cornette
Raczkowanie

Zaczynam swoją przygodę z olejowaniem. Zakupiłam tak wychwalany olej kokosowy Vatika, dziewczyny czy na was jego zapach też tak działa, że macie odruchy wymiotne? Chciałam zostawić go na całą noc ale po prostu nie dałam rady i ledwo wytrzymałam 3h. Co zrobić by ten drażniący zapach troche zniwelować, bo naprawde chciałabym już skorzystać z tego olejku skoro go kupiła:/

Cornette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 20:46   #1213
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annaab4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, potrzebuję jakiegoś dobrego i w miarę niedrogiego szamponu, który dobrze 'usunie' oleje rano po całonocnym olejowaniu i będzie bez SLS, SLeS i silikonów
Używałam Babydreamu, który spełniał swoją rolę. Teraz przerzuciłam się na Alterrę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...el-jojoba.html i ona nie domywa włosów, wyglądają jak przetłuszczone.. Próbowałam na wszystkie możliwe sposoby, żeby ją wykorzystać, ale nie służy mi i tyle.
Polecicie coś?
Ja stosuję ten od dwóch tygodni i bardzo go sobie chwalę. Jeszcze ani razu nie miałam po nim efektu niedomycia

http://helfy. pl/zdrowe-dlugie-wlosy-szampon-oczyszczajacy
Cytat:
Napisane przez justynalenka Pokaż wiadomość
Kurde, ale mnie zaczął męczyć zapach Sesy :/ Na początku było ok,kilka razy nakładałam na noc i spoko luz. Tydzień temu nałożyłąm i całą noc nie mogłam spać (ale zwalałam to też na nerwy związane z kłopotami). Wczoraj wieczorem znów nałożyłam na próbe, spałam ciut lepiej ale też nie tak jak zawsze. No drażni mnie ten zapach.
W dodatku rano wchodzę na wykład a tu bach - baba ma perfumy o tej samej nucie zapachowej

Cytat:
Napisane przez szafirowa Pokaż wiadomość
to akurat normalne Przecież oleje, podobnie jak niektóre produkty spożywcze zmieniają konsystencję w zależności od temperatury
Nie no, ok. Bardziej mnie zaintrygował fakt, iż w momencie gdy stał zamknięty szczelnie - był cieczą. Ale po pierwszym otwarciu, zakręciłam go dobrze, następnego dnia był już ciałem stałym. To taki brak zdecydowania z jego strony

Cytat:
Napisane przez WarOfWorlds Pokaż wiadomość
Na moim, że w lodówce. Ale jeszcze sprawdzę w domu

Cytat:
Napisane przez Cornette Pokaż wiadomość
Zaczynam swoją przygodę z olejowaniem. Zakupiłam tak wychwalany olej kokosowy Vatika, dziewczyny czy na was jego zapach też tak działa, że macie odruchy wymiotne? Chciałam zostawić go na całą noc ale po prostu nie dałam rady i ledwo wytrzymałam 3h. Co zrobić by ten drażniący zapach troche zniwelować, bo naprawde chciałabym już skorzystać z tego olejku skoro go kupiła:/
Albo spać w ogrodzie/na balkonie, albo zakładać czepek, albo próbować mieszać go z olejami o innej nucie zapachowej. Innego wyjścia nie ma.

Nieprzyzwoicie uparta i troszkę złośliwa

Kachulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 20:52   #1214
Cornette
Raczkowanie

Cytat:
Albo spać w ogrodzie/na balkonie, albo zakładać czepek, albo próbować mieszać go z olejami o innej nucie zapachowej. Innego wyjścia nie ma.
o a jakimi olejami go mieszać najlepiej?
można mieć włosy związane gumką ? bo zdecydowanie mniej śmierdzi gdy są związane

Cornette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 21:07   #1215
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cornette Pokaż wiadomość
o a jakimi olejami go mieszać najlepiej?
można mieć włosy związane gumką ? bo zdecydowanie mniej śmierdzi gdy są związane
Szczerze mówiąc, to nie wiem z którym byłoby dobrze... Mnie jej zapach odpowiada. Jeśli lubisz takie trochę pudrowe to Amla, ale czy to nie zrobi jeszcze większego smrodku to nie daje ręki uciąc.
Khadi, Heenara mają takie ziołowe aromaty.

Ja mam zawsze spięte włosy gumką. Dziewczyny plotą warkocze

Nieprzyzwoicie uparta i troszkę złośliwa

Kachulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 21:43   #1216
izus_86
Zakorzenienie

Ja dzisiaj po 3 dniowej przerwie, spędziłam dzień z sezamem, ale musiałam go zmieszać z minimalną ilością balsamu Joanny AB, bo mnie strasznie męczy ten zapach sezamu
Włoski od razu wyglądają lepiej Przerwę musiałam zrobić, bo za często ostatnio olejowałam i włoski potrzebowały trochę odetchnąć
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

11.01.12 - kwasy i naturalna pielęgnacja twarzy

Moje włosy
izus_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 22:17   #1217
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joracuppi Pokaż wiadomość
Takie rozpoczęcie trwa już jakieś 3 tygodnie Nie wiem co jest grane.. Jak nie przestaną mi wypadać to przejdę się do lekarza i zrobię badania, bo zaczyna mnie już to martwić. Chociaż liczę, że ten suplement diety jakoś mi pomoże i znajdę winowajce
Zamiast kokosem (nawet przestałam nakładać go na skalp) chyba zacznę olejować heenerą albo amlą, wcześniej pomagały i wzmacniały mi cebulki..
A probowalas oleju lopianowego? Biovax do wypadajacych? Wcierki? Oleje indyjskie wlasnie?

Cytat:
Napisane przez kuleczkka Pokaż wiadomość
a olejek rozmarynowy rozjaśnia? dobrze zrozumiałam? bo właśnie się zastanawiałam, ale rozjaśnienia na pewno teraz nie chce.
Powiedzialabym predzej, ze przyciemnia.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 22:36   #1218
paputeeek
Raczkowanie

laseczki nic sie nie stanie jak wczoraj 'mylam' wlosy (ale nie domylam bo sa cale obklejone od olejku kokosowego) i umyje je dopiero jutro wieczorem, <czyli 2 dni bede z takim poobklejanym lbem chodzic>

bo mi sie tak nie chce ich myc i tak nigdzie nie wychodze bo robie sobie dni leniuchowania i chora jestem.
wiec? spinac dupke i myc teraz leb czy nie musze
Stary 2012-02-20, 22:38   #1219
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paputeeek Pokaż wiadomość
laseczki nic sie nie stanie jak wczoraj 'mylam' wlosy (ale nie domylam bo sa cale obklejone od olejku kokosowego) i umyje je dopiero jutro wieczorem, <czyli 2 dni bede z takim poobklejanym lbem chodzic>

bo mi sie tak nie chce ich myc i tak nigdzie nie wychodze bo robie sobie dni leniuchowania i chora jestem.
wiec? spinac dupke i myc teraz leb czy nie musze
Nic się nie stanie Odpoczywaj sobie spokojnie
Wiele dziewczyn czasami narzeka na niedomycie oleju, ale stwierdzają, że nie będę znowu myć, spinają i chodzą z takimi
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

11.01.12 - kwasy i naturalna pielęgnacja twarzy

Moje włosy
izus_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 22:56   #1220
paputeeek
Raczkowanie

no to sie ciesze niezmiernie hah, z moge dalej bez wyrzutow wygladac jak bezdomna

ostatnio bylam w rossmanie i olejek alterry wylapalam granat i awokado wyprobuje niedlugo, bo narazie uzywam dabur vatika kokosowy z amla cytryna i henna i wlasnie sie zastanawiam, czy sobie je strzelac na zmiane czy porobic tak, ze miesiac np vatike a potem inne hmm bo zapuszczam teraz, a czytalam ze vatika na porost dobrze wplywa, a ona i tak ma tam mix w sobie. a tam zobacze.

w ogole fajna zajawka z tymi olejkami wkrecilam sie w wlosomaniactwo, a jak juz sie wkrece to hoho tak samo sie wkrecilam w dietetyke i cwiczenia dobrze, ze w pozyteczne rzeczy chociaz

wgl nie wiem czy mi sie zdaje czy nie, ale vatika jakos wyrownala moj kolor wlosow chyba. albo to przez odstawienie silikonow i ogolna poprawe kondycji wlosow i sie tak wydaje? bo nie wiem czy to mozliwe.
Stary 2012-02-20, 23:01   #1221
lucciola
Zakorzenienie

Cytat:

ostatnio bylam w rossmanie i olejek alterry wylapalam granat i awokado wyprobuje niedlugo
Sorry że się wtrącę, ale warto go wypróbować. Wcześniej nakłądałam tylko kokosa ale włosy się przyzwyczaiły i nie było widać efektu, wiec kupiłam ten. Nie używam go jednak tak często jak używałam kokosa (czyli prawie przed każdym myciem) tylko tak co drugie-trzecie mycie. Moje włosy są po nim super: lśniące, ładnie się układają, ciekawe kiedy się do niego przyzwyczają i będę go musiała znów na coś zamienić
lucciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 00:41   #1222
poisongirl87
Raczkowanie

nie wiem, czy to jest dobre miejsce na taki post, ale jestem zdesperowana dziewczyny, czy któraś z was chce się wymienić czymś za Sesę użytą 3 razy?

edit. wymienione, nieaktualne.

Edytowane przez poisongirl87
Czas edycji: 2012-02-21 o 19:06
poisongirl87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 07:37   #1223
MissJaneDoe
BAN stały

Cytat:
no to sie ciesze niezmiernie hah, z moge dalej bez wyrzutow wygladac jak bezdomna

ostatnio bylam w rossmanie i olejek alterry wylapalam granat i awokado wyprobuje niedlugo, bo narazie uzywam dabur vatika kokosowy z amla cytryna i henna i wlasnie sie zastanawiam, czy sobie je strzelac na zmiane czy porobic tak, ze miesiac np vatike a potem inne hmm bo zapuszczam teraz, a czytalam ze vatika na porost dobrze wplywa, a ona i tak ma tam mix w sobie. a tam zobacze.

w ogole fajna zajawka z tymi olejkami wkrecilam sie w wlosomaniactwo, a jak juz sie wkrece to hoho tak samo sie wkrecilam w dietetyke i cwiczenia dobrze, ze w pozyteczne rzeczy chociaz

wgl nie wiem czy mi sie zdaje czy nie, ale vatika jakos wyrownala moj kolor wlosow chyba. albo to przez odstawienie silikonow i ogolna poprawe kondycji wlosow i sie tak wydaje? bo nie wiem czy to mozliwe.
Cytat:
Napisane przez lucciola Pokaż wiadomość
Sorry że się wtrącę, ale warto go wypróbować. Wcześniej nakłądałam tylko kokosa ale włosy się przyzwyczaiły i nie było widać efektu, wiec kupiłam ten. Nie używam go jednak tak często jak używałam kokosa (czyli prawie przed każdym myciem) tylko tak co drugie-trzecie mycie. Moje włosy są po nim super: lśniące, ładnie się układają, ciekawe kiedy się do niego przyzwyczają i będę go musiała znów na coś zamienić
Właśnie o niego pytałam... Tylko mi robi fryzurę a'la kloszard, czy źle go wymywam?

Będę spinać, bo może to złudna nadzieja, ale już po jednym użyciu widzę, że końcówki nie są tak roztrzepane
MissJaneDoe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 10:28   #1224
alex1989
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez poisongirl87 Pokaż wiadomość
nie wiem, czy to jest dobre miejsce na taki post, ale jestem zdesperowana dziewczyny, czy któraś z was chce się wymienić czymś za Sesę użytą 3 razy?
wymienić nie bardzo ale może chcesz odsprzedać?

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Napisane przez lucciola Pokaż wiadomość
jak dla mnie granat i avokado jak narazie to nr 1 jesli chodzi o oleje
nie spodziewałam się po nim takich efektów i miło mnie zaskoczył

moje włosiaki

"Może niektórych kobiet nie da się poskromić. Może potrzebują biegać na wolności, dopóki nie znajdą kogoś, tak dzikiego, aby biegał z nimi."
alex1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 11:04   #1225
sylvi300
Zakorzenienie

pochwalę się, że w końcu przyszła do mnie Sesa o zapachu egzotycznym i dostałam jeszcze olej z nasion ba wełny gratis miała go któraś z was?

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 11:07   #1226
lucciola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MissJaneDoe Pokaż wiadomość
Właśnie o niego pytałam... Tylko mi robi fryzurę a'la kloszard, czy źle go wymywam?

Będę spinać, bo może to złudna nadzieja, ale już po jednym użyciu widzę, że końcówki nie są tak roztrzepane
Może rzeczywiście nie zmył się całkowicie. Czym go zmywałaś i ile razy myłaś?

Cytat:
Napisane przez alex1989 Pokaż wiadomość
jak dla mnie granat i avokado jak narazie to nr 1 jesli chodzi o oleje
nie spodziewałam się po nim takich efektów i miło mnie zaskoczył
Trochę się obawiałam tego oleju rycynowego, bo ponoć jest ciężki a tu jest go sporo, ale zauważyłam, że olejek Alterry ani nie obciąża włosów, ani nie powoduje, że szybciej się przetłuszczają. Na dodatek nie elektryzują się. Ja w nim póki co widzę same plusy.
lucciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 11:23   #1227
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvi300 Pokaż wiadomość
pochwalę się, że w końcu przyszła do mnie Sesa o zapachu egzotycznym i dostałam jeszcze olej z nasion ba wełny gratis miała go któraś z was?
Ja o nim marzę od dawna Podobno jest bardzo dobry do suchych włosów. Będę z niecierpliwością czekała na relacje Chociaż kto jak kto, ale ja naprawdę nie powinnam nic kupować przez dłuższy czas... no, najwyżej maskę/odżywkę, bo okazało się, że mam już tylko resztkę Isany i Kallosa Latte Ale, mimo wszystko, daj znać, czy tej olej jest fajny Aaa, i napisz jeszcze, jaki się u Ciebie dotąd najlepiej sprawował, a jaki najgorzej, żebym miała pełen obraz zgodności preferencji naszych włosów
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 11:55   #1228
sylvi300
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
Ja o nim marzę od dawna Podobno jest bardzo dobry do suchych włosów. Będę z niecierpliwością czekała na relacje Chociaż kto jak kto, ale ja naprawdę nie powinnam nic kupować przez dłuższy czas... no, najwyżej maskę/odżywkę, bo okazało się, że mam już tylko resztkę Isany i Kallosa Latte Ale, mimo wszystko, daj znać, czy tej olej jest fajny Aaa, i napisz jeszcze, jaki się u Ciebie dotąd najlepiej sprawował, a jaki najgorzej, żebym miała pełen obraz zgodności preferencji naszych włosów
hehe ok, zdam relacje jak tylko użyję, go chyba stosować jak wszystkie oleje, na włosy na kilka godzin i potem zmyć...? bo nie napisane

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 14:25   #1229
smutna_dziewczyna
Zadomowienie

Cytat:
hehe ok, zdam relacje jak tylko użyję, go chyba stosować jak wszystkie oleje, na włosy na kilka godzin i potem zmyć...? bo nie napisane
Kiedyś słyszałam pochlebne opinie na temat tego oleju z nasion bawełny, ale to było dawno i nie pamiętam co i jak. Jak to się stało, że dostałaś go gratis ?

smutna_dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 15:08   #1230
kuleczkka
Rozeznanie

Cytat:
hmmm warto było dłużej poczekać
a jak zapach egzotyczny?
kuleczkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości