Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-21, 20:14   #361
@g@t@90
Raczkowanie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
Kupił ktoś prześcieradło?
Ja kupiłam jak niedawno były w ofercie i nie polecam bardzo łatwo się na nie łapią wszelkie kłaczki przez to frotte, szybko się dziurka zrobiła nawet nie wiem z czego... Żałuję że tyle wydałam na nie, lepiej sobie kupić normalne.

Dzisiaj w końcu kupiłam te nowe pasty 3 smaki, niedługo będę testować na kolację poza tym cebulki prażonej nie widziałam w 2 biedronkach co byłam, ale makaron ten La corolle rurki 3 kolorowy wchodzi niby jako nowość na stałe
@g@t@90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 20:22   #362
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
Heheh no Dior kawy w Biedro nie sprzedaje:P Kawa nazywa się Cafe D'or:P
Z głowy pisałam i nie pamiętałam dokładnie. Najważniejsze, że wszyscy wiedzą o jaką chodzi.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 20:46   #363
kate3388
Raczkowanie

Także melduję się w następnej części i z wielkim zniecierpiliweniem czekam na gazetke urodową
kate3388 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 20:51   #364
lza_slonca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez @g@t@90 Pokaż wiadomość
Ja kupiłam jak niedawno były w ofercie i nie polecam bardzo łatwo się na nie łapią wszelkie kłaczki przez to frotte, szybko się dziurka zrobiła nawet nie wiem z czego... Żałuję że tyle wydałam na nie, lepiej sobie kupić normalne.
(...)
Eeee..wiesz zgłupiałam trochę bo sama używam takich prześcieradeł i ani nie łapią kłaczków ani nie robią się dziurki...A na kiepską jakość mi one nie wyglądają

Dukam po raz 2

start: 97kg
faza I od 16.11. do 24.11
koniec: 91,9kg

start II faza: 92,7 kg
faza II 25.11
lza_slonca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 21:19   #365
orangemisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
16 albo 17 zl. Podrożał ostatnio z 12 zł;/
Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6 Pokaż wiadomość
Jeśli dobrze pamiętam to kosztuje 15,99zł. Czekam na promocję
Dziękuję za odpowiedź
Myślałam, że będzie tańszy

orangemisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 21:29   #366
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez atatoja Pokaż wiadomość
kayra wybacz

Naprawdę tak gonicie, że ja się martwię co to będzie po mojej weekendowej nieobecności.

kayra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 21:36   #367
lza_slonca
Zakorzenienie

W poniedziałek zrobimy podsumowanie, nie martw się Ja wytestuje dżemy Łowicza do tego czasu...

Polecam serki dla dzieci Gismo

Dukam po raz 2

start: 97kg
faza I od 16.11. do 24.11
koniec: 91,9kg

start II faza: 92,7 kg
faza II 25.11
lza_slonca jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-21, 21:43   #368
Mithrillek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
faceci nie lubia anorektycznych tyłków
Dokładnie to samo mi przyszło na myśl!

Gazetki z akcji "Być kobietą" jeszcze nie widziałem, ale jak się pojawi, to zaraz jedną skubnę i zeskanuję.
Chyba, że ktoś mnie uprzedzi, bo mam po drodze kilka dni wolnych...
Mithrillek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 22:05   #369
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
DudiBoy o ile się nie mylę pisał ze bardzo dobry ten dżem pamiętam ze wstawiał fotkę
co do spamowania to istny szok będę się bała położyć spać bo rano będzie znowu tyyyyyyle do nadrobienia

kurczę.. nie mam pod ręką tego balsamu a nie pamiętam czy w nim była zielona herbata. w każdym razie w nazwie jest coś tam ze słowem "nature" opakowanie jest przezroczyste we wzorki (jakieś kwiatki chyba :P) więc chyba piszesz o tym o którym ja myślę i który posiadam (kilka sztuk ) Te balsamy były w gazetkach urodowych, nie wszędzie je teraz dostaniesz. Poluj na nie w biedronie wyprzedażowej

mój były zawsze powtarzał że nie pociągają go wieszaki ;P

serowe są smaczne, jakby co dostaniesz je np. w kauflandzie w sałej ofercie

kayra wybacz
wrzucam zdjęcie balsamu

a co do tyłka.. hm.. mój nigdy nie był anorektyczny, taki raczej w sam raz a mówiąc nieskromnie nie raz słyszalam ze jest zaaa☠☠☠**sty ;p haha także drogie panie, niech pojdzie w tylek i cycki

widzę, że kolega też mnie popiera
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 22:08   #370
zielona_biedronka
Przyczajenie

Mithrilek - skoro jesteś akurat to może mi powiesz co z tymi napojami dla dzieci - tymi po 2,49 zł z zygzakiem czy ksieżniczkami - będą jeszcze w ofercie? Czemu zostały wycofane?

Dzięki za info, że sa w Rossmanie, ale pewnie są po 2,99 zł, a przy ilościach, które zakupujemy, to się robi już niemała kwota
zielona_biedronka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 22:11   #371
zielona_biedronka
Przyczajenie

Mithrillek - skoro jesteś to może mi powiesz co z tymi napojami dla dzieci po 2,49 zł, tymi z Zygzakiem czy z ksieżniczkami - czemu zostały wycofane? Będą jeszcze w sprzedaży?

Dzięki za info, że są w Rossmanie, ale tam pewnie są po 2,99 zł, a przy ilościach, które kupujemy to już się robi niemała sumka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-21, 22:21   #372
Mithrillek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zielona_biedronka Pokaż wiadomość
Mithrillek - skoro jesteś to może mi powiesz co z tymi napojami dla dzieci po 2,49 zł, tymi z Zygzakiem czy z ksieżniczkami - czemu zostały wycofane? Będą jeszcze w sprzedaży?
Popytam kolegów i dam znać jak czegoś się dowiem.
Wiem tylko tyle, że całość zapasu ze sklepów została wycofana i zwrócona producentowi. Możliwe, że znów chodzi o sprawy kontraktu/umowy.
Towary na licencji to diabelnie śliska sprawa.
Mithrillek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 22:24   #373
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Nareszcie nadrobiłem!

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Osiwiejesz, to pewne
Nie było tak źle...

Cytat:
Napisane przez kamelleonka Pokaż wiadomość
Czy dostanę w B. kostki rosołowe?
No ba!

Cytat:
Napisane przez tikutik Pokaż wiadomość
Wiesz ja tam myślę, ze w tej części z postami to Ty najbardziej wymiatasz
Założyło się wątek, to zobowiązuje

Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6 Pokaż wiadomość
Uwielbiam żelki z Biedronki;zawsze muszę kupić chociaż 1 paczuszkę Szkoda,że nie mają w ofercie 1kg miśków
A u mnie zniknęły te wszystkie biedronkowe żelki!

Cytat:
Napisane przez Ri Ri Pokaż wiadomość
Dziewczyny polecacie tą lasagne z zielonym sosem?
Ja jadłem i szczerze powiedziawszy jest mdła i mało doprawiona.

Cytat:
PRIMO: nie było mnie 2-3 dni a miałam do nadrobienia kilkanaście stron z poprzedniego wątku i dyszkę z nowego ostro Was pogrzało ale to dobrze

SECUNDO:

Dudi dzięki za nowy wątek piszemy jak szaleni
świetny jest ten wątek z Twojego podpisu na razie jestem na trzeciej stronie, ale rżę jak koń w pracy
co do ziół w doniczce to ja w swojej widziałam wczoraj wieczorem jedną zdechłą bazylię

mi też ta herbata nie podeszła.. zapach jak dla mnie tragiczny..

w mojej poznańskiej biedrze past wczoraj wieczorem nie widziałam a bardzo mi zasmakowała ta z pomidorami. Od dzisiaj jestem do piątku w innym mieście, sprawdzę jak tu się sprawy maja

a czy przez ten worek by nie można było przepłukać? wiem wiem.. jestem straszna i leniwa, strasznie leniwa

nie wydaje mi się niestety... choć jestem jak najbardziej za! dzisj wypróbuję na kolację tą z oliwkami do tego kiełki i oby było mniam mniam

muszę wypróbować tego blokera Ziaji. Dostanę go w rossmanie czy w aptece?

ja lubię te gąbki, zresztą w niedziele dwie kupiłam

kurczę tyle rzeczy chciałam jeszczed napisać i połowa wyleciała mi z głowy.. :/
aaa cofam zdanie nt wafli serowych bo pisałam wcześniej ze mi nie smakują.. widocznie piewrwszy wafel był trefny bo drugi był już smaczny :P

również moją biedrę dopadła reorganizacja regałów itp rewelacyjnie to teraz wyglada ;P tylko jakoś gryzie mnie ta chemia na przeciwko słonych przegryzek...
nie kupiłam nic z gazetki wszystko w porzadku ale zdziwiło mnie to że w niedziele byłam w biedrze innej niż zwykle i tam było dosłownie kilka artykułów z tej gazetki, totalnie wszystko przebrane albo.. kiepska dostawę mieli czy coś. Wczoraj byłam w "mojej" biedrze i tam asortyment z tej gazetki znacznie bogatszy.

miałam w ręku lazanię szpinakową ale stwierdziłam ze sprawdzę najpierw jakie ma oceny na wizażu i cieszę sie ze nie wzięłam bo któraś z Was napisała że ma dużo beszamelu.. to mi właśnie przeszkadza w tej klasycznej.. jak dla mnie sam beszamel.

poszłam wczoraj do biedry po chipsy (ser i szynka) i przez Was kupiłam jeszcze drugą paczkę bo zobaczyłam ze są polecane przez was chipsy o smaku grillowanych warzyw. a tyłek roooośnie :/
no nic.. jak sobie cos jeszcze przypomnę to skrobnę ;P
Trzeba przyznać, że szalejemy ostatnio

Ja myślę że jednak na stałe...

Cytat:
Napisane przez daktylek1987 Pokaż wiadomość
Próbowałyście parówek z szynki? Widziałam dzisiaj w Biedronce, to jest jakaś nowość? Kosztowały bobajże 4.49 zł za 5 lub 6 szt, w składzie ponad 90% mięsa z szynki wieprzowej (chyba 92%). Dodatkowo napisane miały na opakowaniu, że są bez jakiś konserwantów i chyba glutaminianu sodu, ale nie jestem pewna dokładnie. Zabrakło mi gotówki i w końcu odłożyłam, bo skusiłam się na Vanish do dywanów, ale jestem ciekawa czy smaczne.
Te z Sokołowa? Wstrętne!

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
Dzięki W jakiej cenie jest ta oliwa Casa? Rozumiem, ze to stała oferta?

Czy znajde w Biedronce jakies czekoladowe polewy do ciast? W jakiej cenie?
U mnie ta oliwa jest po 9,99

Cytat:
Napisane przez orangemisia Pokaż wiadomość
Hey.
Uff nareszcie was nadrobiłam

Ostatnio będąc w biedronce zainteresował mnie olej z pestek winogron? Niestety nie było karteczki z ceną, a czytników w tej B. brak. I tutaj moje pytanie nie wiecie może ile kosztuje ten olej?
U mnie już 15,99! Ale zdrowy, wart swej ceny.
DudiBoy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 23:00   #374
zielona_biedronka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Mithrillek Pokaż wiadomość
Wiem tylko tyle, że całość zapasu ze sklepów została wycofana i zwrócona producentowi. Możliwe, że znów chodzi o sprawy kontraktu/umowy.
Dzięki Mithrillek Jak się czegoś dowiesz to napisz proszę. Synek mnie dzień w dzień zamęcza, żeby iść do Biedronki po napój z Zygzakiem
Uwielbia te małe samochodziki, które były w środku jajek i bawi się nimi godzinami i niestety planuje, które samochodziki mu się trafią w następnych napojach i jak mu tu wytłumaczyć, że napojów nie ma
Stary 2012-02-21, 23:00   #375
zielona_biedronka
Przyczajenie

Cytat:
Dzięki Mithrillek Jak się czegoś dowiesz to napisz proszę. Synek mnie dzień w dzień zamęcza, żeby iść do Biedronki po napój z Zygzakiem
Uwielbia te małe samochodziki, które były w środku jajek i bawi się nimi godzinami i niestety planuje, które samochodziki mu się trafią w następnych napojach i jak mu tu wytłumaczyć, że napojów nie ma

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-21, 23:01   #376
tikutik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Desella Gold teraz sa w ofercie tygodnia http://www.biedronka.pl/artykuly_spo...erta_tygodnia/
Oj koniecznie muszę się w nie zaopatrzyć jeżeli mają zniknąć

Cytat:
Napisane przez As_kaa Pokaż wiadomość
Siemka Dziewczyny i Chłopaki
Mam pytanie odnośnie tych balsamów, ktore produkuje TOŁPA - nie za bardzo wiem ktore to sa.
To te z Be Beauty z zielona herbata chyba w takim opakowaniu bezbrawnym, ze widac zawartosc?
troche nieudolny opis, ale naprawde nie wiem jak to ujac.
Bo u mnie w Biedronce sa tylko te białe balsamy (w zaleznosci od fukncji inne kolory)- wyszczuplajacy regenerujacy i jakis jeszcze.
Balsam jest rewelacyjny Wprawdzie od niedawna go używam ale już ma swoje miejsce zapewnione na mojej półce w łazience

Cytat:
Napisane przez lza_slonca Pokaż wiadomość
W poniedziałek zrobimy podsumowanie, nie martw się Ja wytestuje dżemy Łowicza do tego czasu...

Co to za serki? Pierwszy raz słyszę o takich, pewnie nie zauważałam ich. Moja dziecinka to tylko Bakusie i Bakusie, na szczęście dostępne w Biedronce
tikutik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 23:07   #377
zielona_biedronka
Przyczajenie

Cytat:
Stary 2012-02-22, 00:11   #378
Inkarnatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
2,79 zł? Nie jestem do końca pewna, ale na pewno mniej niż 3 zł.
Te się w ogóle nie mechacą i nie drapią. Wygrzebałam z kubełka opakowanie po Iseree - 60% bawełny, 20% włókien z poliestru i 20% poliestru. Te nowe Biedronkowe są 3-warstwowe - warstwy zewnętrzne prążkowane są w 100% z bawełny, a ta warstwa środkowa jest z włókien poliestrowych. Naprawdę odczuwam ogromną różnicę między Iseree, a Careą na korzyść Carei oczywiście. Póki co jestem nimi zachwycona.
Dziękuję
Na pewno je wypróbuję, ale trochę się boję, ze będą gorsze od poprzednich Carea Jednak mają te 30% poliestrów - niewiele mniej od lidlowych... A poprzednie biedronkowe były jednak w 100% bawełniane, i pasowały mi wprost idealnie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Mam właśnie w ręku niebieskie płatki zwykłe, Carea i własnie maja napisane 100% bawełny. Zielone aloesowe to nie wiem, nie podeszły mi to nie kupowałam, tylko raz miałam.
Ja to takie własnie najwzyklejsze, najprostsze lubię
Ja też

W takim razie te aloesowe też były w 100% z bawełny, bo ja z kolei kupowałam tylko i wyłącznie tą wersję A pamiętam, ze porównywałam kiedyś składy i były takie same z wyłączeniem dodatku aloesu w wersji zielonej. Raz tylko wzięłam na wypróbowanie niebieskie, zwykłe i dla mnie były identyczne jak aloesowe - tzn. skład obu był taki sam, jedynie zielone miały niby dodatek aloesu, którego ja jakoś nie potrafiłam stwierdzić, ale w trakcie zakupów to one jakoś do mnie bardziej przemawiały - siła autosugestii Lub jak kto woli słynny "chłyt"

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość
Ajtam priv, tu będzie szybciej, nie jest to nic szczególnego i nie mam nic do ukrycia hehe Jako, że nie należy oleju lnanego psuć i podgrzewać to wykombinowałam by dodawać go do moich zupek. Wsypuje parę łyżek otrębów, troszkę nasionek lnu, orzechów połamanych, rodzynek, czasem pociętych suchych owoców śliwki lub jabłka, czasem świeżego owoca posiekanego.. zalewam mlekiem i dodaję np. 2 łyżeczki oleju lnianego i mieszam by się olej nieco 'rozpłynął' Niekiedy dodaję trochę miodu albo koło 3 posiekaych kosteczek czekolady.. Tu już różne wariacje można stosować Daję też coś poza otrębami, ale ni choroby nie mogę sobie przypomnieć nazwy ani też jej znaleźć Ale to mało istotne to i jak sobie przypomnę to wspomnę o tym
Znaczy się - musli?

Czy przypadkiem nie chodzi o zarodki? Pszenne?

Edytowane przez Inkarnatka
Czas edycji: 2012-02-22 o 00:12
Inkarnatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 00:25   #379
zielona_biedronka
Przyczajenie

Cytat:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-22, 00:41   #380
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Dziewczyny, jest w biedro makaron do łazanek?? Bo mam ochotę jutro zrobić...
DudiBoy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 01:39   #381
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jest w biedro makaron do łazanek?? Bo mam ochotę jutro zrobić...
Oj chyba nie..

---------- Dopisano o 02:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ----------

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Zastanawiam się czemu w biedronce zmieniają miejsce na przemysłówkę, tzn. przestawiają z miejsca na inne miejsce.
Wszędzie tak robią, przestawiają wszystko co jakiś czas, taka dziwna polityka aby się człowiek nie przyzwyczajał i snuł po całym sklepie
Cytat:

Oj lepiej niech nie dają 1kg..moja waga krzyczy już "zejdz ze mnie bo sie dusze"
Moja łączy się z Twoją w bólu Ale chociaż anorektyczny tyłek nam nie grozi
Cytat:
atatoja tak na noc. 3 dni pod rząd, później przerwa. I co jakiś czas, np 2 razy w tygodniu.
A w tych przerwach stosujesz jakieś "normalne" deo czy nic a nic?

W tych setkach wpisów zgubiłam info na temat tych wafli serowych czy paprykowych..kompletnie nie wiem o jakich piszecie

atatoja któraś z wizażanek porównała "zapaszek" tej jaśminowej do obuwia z chińskiego sklepu coś w tym jest

Ups..jako jedyna przeglądam wątek chyba pierwszy raz tak się zdarzyło bo zazwyczaj jest Was tutaj coś ok 70 Cóż to sama ze sobą pogadam..

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2012-02-22 o 01:42
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 05:20   #382
Lilly22
Zadomowienie

hej wam w nowej części!
U mnie pojawiły się świeczki w szkle waniliowo-pomarańczowe i mam w planach takową zakupić. Z moich ostatnio skromnych bądź co bądź wizyt w Biedro moge polecić odżywkę Elise czy cos takiego do włosów suchych i zniszczonych, na moje włosy działa jak nie jedna odzywka z Loreala, wygładza i bardzo zmiękcza włosy, do tego mega tania ;-)
"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie"
Lilly22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 05:54   #383
Tequilka_84
Rozeznanie

Pojawil sie u was balsam garniera za 14 z czyms w zielonej butelce?
Nie jest w stalej sprzedazy i nie bedzie,w gazetce zadnej nie bylo go i nie wiem skad sie wzial

Tequilka_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 06:16   #384
Gingeros
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tikutik Pokaż wiadomość
Co to za serki? Pierwszy raz słyszę o takich, pewnie nie zauważałam ich. Moja dziecinka to tylko Bakusie i Bakusie, na szczęście dostępne w Biedronce
mój wcina te jogurciki miami z drażetkami czekoladowymi obowiązkowo z zygzakiem dla dziewczynek wersja z księżniczkami
Stary 2012-02-22, 06:59   #385
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez @g@t@90 Pokaż wiadomość

Dzisiaj w końcu kupiłam te nowe pasty 3 smaki, niedługo będę testować na kolację poza tym cebulki prażonej nie widziałam w 2 biedronkach co byłam, ale makaron ten La corolle rurki 3 kolorowy wchodzi niby jako nowość na stałe
Frotte? wiem że aktualnie dostępne prześcieradła nie sa z frotty tlyko 100% bawełna
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 07:24   #386
tikutik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gingeros Pokaż wiadomość
mój wcina te jogurciki miami z drażetkami czekoladowymi obowiązkowo z zygzakiem dla dziewczynek wersja z księżniczkami
Te może też wypróbujemy ale te Gismo również mnie zainteresowały. Czy to są te z załącznika? Tylko coś takiego na necie znalazłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 846_01_9965.jpg (40,5 KB, 40 załadowań)
tikutik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 07:33   #387
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Mnie serowe smakuja nawet bardziej sa troche jak cheetosy serowe
Mi chyba te serowe też bardziej podeszły, jednak paprykowe też są bardzo smaczne

Cytat:
Napisane przez anula3333 Pokaż wiadomość
2,89 zł , jak to ktoś napisał. Są zresztą w ofercie tygodniowej:
http://www.biedronka.pl/artykuly_spo...erta_tygodnia/
Przepraszam za wprowadzenie w błąd Myślałam, że 2,49 zł Niemniej 0,40 gr mi różnicy nie robi
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 07:42   #388
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
O dzięki, kupie sobie zaraz

Ojojoj zaraz jadę to zobaczę czy u mnie są. Brakuje mi takich, chciałabym kupić.
A ja Dessele Gold kupiłam w Delikatesach Centrum po 1 zł Kupiłam o smaku czekoladowym z sosem czekoladowo-rumowym

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:

W Biedronce są teraz dżemy Z Łowicza? Po ile ?

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
Napisane przez sowaaaaa Pokaż wiadomość
dobry ten dżem z kiwi? kupował ktoś? i jak długo taki dżem może postać w szafce/lodowce nieotwarty??

btw dalej spamujecie człowiek wychodzi na chwilę a tu tyle do nadrobienia :d hehe
JA kupowałąm na wakacjach w Stokrotce po 2.29 i własnie zakupiłam ten o smaku kiwi. Moim zdaniem pyszny potem poszłam i dokupiłam z 2 Własnie te znikały najszybciej

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 07:43   #389
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Mi chyba te serowe też bardziej podeszły, jednak paprykowe też są bardzo smaczne

Przepraszam za wprowadzenie w błąd Myślałam, że 2,49 zł Niemniej 0,40 gr mi różnicy nie robi
Alez ja nie twierdze,ze paprykowe sa niedobre jak dla mnie tez sa ok ale serowe bardziej nawet moj tz sie nimi zajada i zawsze pyta jak jestesmy w B czy sa te serowe
Dzis moj ma kupic po pracy pomarancze bo yak zachwalalas zobaczymy czy jeszcze beda
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 07:44   #390
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
O masz, to raz farta miałam
Ty, ja nie wiem, ja tak palnełam że 3 z groszami, ale mogło to być 3 z "wieloma" groszami Nie wiem czy to nie było 3.69 czy 3.89. No jakoś tak, aż 4 to na pewno nie.
U mnie dokładnie 3.99

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości