|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: W pogoni za zgrabną figurą-dla nastolatek
U mnie dzisiaj całkiem fajnie poza fondue wieczorem
|
|
|
|
|
#572 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#573 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane
Wpadłam tylko na chwilę się przywitać, bo jakąś godzinkę temu dopiero wróciłam z Wiednia Jutro napisze coś więcej
|
|
#574 |
|
Raczkowanie
|
Moja dzisiejsza dieta to jakaś porażka ;o ale TF zaczęte, baardzo pozytywnie nastawiłam się do tego po dzisiejszym, pierwszym dniu ;d Oliwia1212 polecam marchewkę, sama ją zawsze wżeram jak wieczorkiem mnie głód łapie ;p powstrzymuje mnie to od objadania sie, jak np. dzisiaj.
|
|
#575 |
|
Rozeznanie
|
Macie Dziewczyny linki do TF? Długo to ściągałyście? Ja ćwiczę to o czym ostatnio wspomniałam i nawet fajne, takie skoczne bardzo, a chyba najbardziej zależy mi na tym by moje nogi były szczuplutkie
Secret125: Witamy z powrotem ![]() bardzo mało dziś zjadłam, ale zaraz idę spać i już chyba za późno na jedzonko Edytowane przez Melia123 Czas edycji: 2012-02-20 o 23:09 |
|
|
|
|
#576 |
|
Raczkowanie
|
Melia123 Ja ściagałam jakieś 25h ;o ale mam już wszystko. Poszukaj na chomikuj, ja tam ściągałam
|
|
#577 |
|
Rozeznanie
|
powraca!! przez te ferie niestety się trochę zapuściłam, na szczęście waga stoi w miejscu, ale zaczęłam jeść czekoladę jak nigdy, jak na złość musieli wprowadzić nową edycje milki, a w tym strzelająca(pycha)
Jeszcze tylko tydzień ferii, więc mam dużo czasu, żeby nadgonić, bo odkąd się zaczęły przestałam ćwiczyć TurboFire a szło mi coraz lepiej!! może jakieś inne ćwiczenia polecacie,jakieś krótsze?? jak tylko stopnieje śnieg to będę chciała biegać??biega, któraś z was??
|
|
|
|
|
#578 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Jest taki piękny dzień, aż chce się uśmiechnąć! ![]() Znacie może jakieś fajne ćwiczenia głównie spalające tłuszcz na nogach? Codziennie biegam 30 min na orbitreku, bo niestety na bieganie na dworze nie mam partnerów, a samej nudno, ale efekty nie są zadawalające?
Edytowane przez blue_jeans Czas edycji: 2012-02-21 o 09:24 |
|
|
|
|
#579 |
|
Raczkowanie
|
Już wstałam, ale nadaj jestem zmęczona
7 godzin podróży robi swoje, a mój rekord to 17 godzin jadąc pociągiem nad upragnione morze, które bardzo kocham, a niestety mieszkam w górach (mam nadzieję, że kiedyś w naszej Polsce komunikacja się chodź trochę poprawi) Z wyjazdu jestem bardzo zadowolona, bo Wiedeń to naprawdę piękne miasto, ale najbardziej jestem szczęśliwa z udanych zakupów Tak więc wzbogaciłam się o kilkanaście ciuszków Po powrocie byłam pewna, że przytyje 5 kilo, bo sobie odpuściłam z dietką, nie dość to, że siostra przyjaciółki pilnowała nas, aby zjeść jak najwięcej i dostałyśmy od niej nie paczkę, ale PAKĘ słodkości (były to głównie m&m, batoniki i czekoladowe kuleczki), a dodatkowo w weekend zostaliśmy zaproszeni na brunch(tyle jedzenia na stołach, że nie wiadomo od czego zacząć ) Mimo tylu pokus nadal waże tyle samo jak przed wyjazdem ![]() Opiekowałyśmy się tam synkiem siostry przyjaciółki, który ma niecały roczek. Kiedy wyjeżdżałyśmy to spał, ale podobno jak się obudził to zaczął nas szukać po całym domu i płakał. Mało ja się nie popłakałam jak się o tym dowiedziałam, a pomyśleć że chwilami miałam go dosyć, a teraz mi go bardzo brakuje.
Zapuszczam włosy ![]() Moje fotografie, moje spojrzenie na świat https://www.facebook.com/pages/Locze...26892024075108 Edytowane przez Secret125 Czas edycji: 2012-02-21 o 10:40 |
|
|
|
|
#580 |
|
Raczkowanie
|
Zazdroszczę wyjazdu, Wiedeń jest przepiękny! Ja chyba jestem "domatorką" i moim ulubionym miejscem jest polskie może, nie tylko latem, ale też wiosną. Niestety zawsze czekałam na nie z niesmakiem, bo wstyd wyjść z takimi nogami bez długiego płaszcza.
![]() A takie małe dzieci są najlepsze na świecie, nawet jak marudzą, to jeden uśmiech sprawia, że zapominamy o wszystkim!
|
|
|
#581 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie sądziłam, że tak to będzie przeżywał, w ogóle to myślałam, że nie zrobi to na nim wielkiego wrażania, bo przecież ma rodziców u boku.Ja kocham morze i żałuję że mam do niego tak daleko, a właściwie dalej się nie da. Mieszkam tuż przy granicy Polsko-Słowackiej. W tamtym roku byłam nad morzem dwa razy. Pierwszy raz ze szkoły pojechaliśmy w maju na 3 dni do Gdańska i zwiedziliśmy przy okazji Sopot, Oliwę, Gdynię i Malbork, a drugi raz na 10 dni do Sopotu z moją przyjaciółką w sierpniu. Te dwa wyjazdu wspominam bardzo dobrze, chodz, zdecydowanie wole morze cieplejszą porą roku
Zapuszczam włosy ![]() Moje fotografie, moje spojrzenie na świat https://www.facebook.com/pages/Locze...26892024075108 Edytowane przez Secret125 Czas edycji: 2012-02-21 o 11:06 |
|
|
|
|
|
#582 |
|
Rozeznanie
|
Hehe a ja mieszkam nad samiutkim morzem i na plaży bywam może 3-4 razy w roku
![]() Moim zdaniem może polskie jest koszmarne, w ogóle mnie do niego nie ciągnie |
|
|
|
|
#583 |
|
Rozeznanie
|
Mnie bliżej do gór, niż do morza, ale chyba wolę morze
Jak w wakacje jeżdżę do siostry, to czasem jedziemy jeszcze nad morze właśnie. Jak u Was? Ja mam dobry humor, wczoraj nie ćwiczyłam, ale dziś będę ćwiczyła, w ogóle to gdzieś wyczytałam, że powinno się ćwiczyć co dwa dni, jak się do tego ustosunkujecie? ![]() Ale piękny dzień! A ja muszę jeszcze posprzątać pokój (nienawidzę bałaganu w nim!) i malować Chociaż może się wyrwę na spacer. Jutro chyba idę na łyżwy, lubię łyżwy, dwa razy w życiu byłam, ale podoba mi się |
|
|
|
|
#584 |
|
Konto usunięte
|
Melia owszem, przerwy między dniami treningowymi są bardzo wskazane. Ale można np zrobić sobie 2 "plany" i trenować je naprzemiennie z 1-dniową przerwą w tygodniu - chodzi o to, aby obciążać inne partie mięśniowe i dać odpocząć tym, które się ćwiczyło wczoraj.
Blue Jeans niestety nie ma ćwiczeń spalających tłuszcz z konkretnej części ciała, chudnie się z całej powierzchni. Bieganie jest bardzo dobre, ale do tego powinna dojść konkretna dieta redukcyjna. Dziewczyny, znalazłam swój ideał kobiecej sylwetki i nie mogę się napatrzeć... http://www.youtube.com/watch?v=MuGyd...eature=related ma po prostu boskie ciało! )Secret witaj z powrotem! Super, że wyjazd się udał i to na prawdę świetnie, że udało Ci się utrzymać wagę! Jestem dumna, kochana w ogóle od wczoraj jestem w domu, powoli jakoś zaczynam tu funkcjonować, ale niestety nie mogę gotować (stanie sprawia mi problem, nawet o kulach) i mało tego, mam lodówkę na parterze a pokój na piętrze i sama boję się schodzić, żeby nie zrobić sobie krzywdy, więc żywieniowo jestem zależna od rodziny i np póki teraz ktoś nie przyjdzie będę głodna bo nie mam już nic na górze -.- ale zaczynam odżywiać się "normalnie", bo w szpitalu to tragedia była Cieszę się, że nie mam gipsu to nie muszę się martwić o ewentualne ubytki mięśniowe. No i o ile wszystko pójdzie zgodnie z planem to już za 4 tyg!! będę mogła myśleć o powrocie do biegania! Strasznie się cieszę i nie mogę doczekać |
|
|
|
|
#585 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez mam blisko do gór i chyba dlatego, wolę może. Podobno "Swój swego nie docenia", może to dlatego..
![]() Za moim oknem też jest przepięknie, chociaż słonko już zachodzi, ale rano miałam takiego kopa! Najgorzej jest własnie w tych godzinach - jestem głodna, mam ochotę na coś niezdrowego, gdzie moja silna wola.. ![]() Zresztą dzisiaj cały dzień nad książkami, pomimo ferii mam tyle zaległości, że az mi smutno, jak sobie pomyslę ile jeszcze.
|
|
|
#586 |
|
Rozeznanie
|
blue_jeans: jesteś z Krakowa, jak super
Nephasis: Jak ja bym chciała robić to co ona robi
Edytowane przez Melia123 Czas edycji: 2012-02-21 o 15:26 |
|
|
|
|
#587 |
|
Raczkowanie
|
Nie dokładnie z Krakowa, ale bardzo blisko.
Mnie też marzą się tam studia, szczególnie UJ, ale na razie kiepsko to widzę...
|
|
|
#588 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#589 |
|
Rozeznanie
|
Ćwiczenia już za mną, zmęczyłam się niemiłosiernie, ale to dobrze
|
|
|
|
|
#590 |
|
Rozeznanie
|
Mogę dołączyć?
![]()
|
|
#591 |
|
Raczkowanie
|
U mnie niestety były grzeszki
Te m&m mnie tak kusiły i pękłam, ale cóż trudno stało się i trzeba zacząć od nowa i się nie poddawać bo wiem, że mi się uda ! Dziewczyny mieszkające w Krk ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Pewnie, pewnie Napisz coś o sobie, aby poznać bliżej twoją osobę
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
Secret nie wiem czy czytałaś posty, które pisałyśmy gdy Ciebie nie było... pisałyśmy o tym, że dobrze by było ustalić w który dzień będziemy się ważyć no i na pierwszej stronie umieścić postępy
|
|
#593 |
|
Rozeznanie
|
Jestem Paulina, mam prawie 15 lat (w wakacje). Wzrost: ok. 169cm. Waga: 54-55 kg (jutro rano się zważę dokładniej)
Ćwiczenia zaczęłam wczoraj, dzisiaj doszła dieta (no.. prawie. poza płatkami rano i kawałkiem ciasta, ale w porównaniu do tego, co jadłam wcześniej, to mało ). Jutro już same zdrowe rzeczy Uparłam się strasznie, muszę schudnąć. Dzisiaj poćwiczyłam pół godzinki Hip Hop abs, porozciągałam się i poskakałam na skakance (400 podskoków - mało, ale się rozkręcam
|
|
#594 |
|
Raczkowanie
|
Co myślicie o sobocie, co dwa tygodnie ?
|
|
#595 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#596 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak już chcecie, mi to wszystko jedno
|
|
|
#597 |
|
Zadomowienie
|
ja bym prosila co tydzien ,wieksza motywacja;d
|
|
|
|
|
#598 |
|
Rozeznanie
|
i jak to organizujemy? że co tydzień w sobotę pojawiają się nasze wagi, wymiary itp? trzeba by to zbierać w coś i porównywać chyba
|
|
|
|
|
#599 |
|
Rozeznanie
|
No tak tak - mówiliśmy, że dodamy do pierwszego postu
|
|
|
|
|
#600 |
|
Rozeznanie
|
O to super
zaczyna się poważnie mam nadzieję, że każda osiągnie swój cel |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.

zawsze mi się nie chce..

a szło mi coraz lepiej!! może jakieś inne ćwiczenia polecacie,jakieś krótsze?? jak tylko stopnieje śnieg to będę chciała biegać??biega, któraś z was??

Jest taki piękny dzień, aż chce się uśmiechnąć! 
7 godzin podróży robi swoje, a mój rekord to 17 godzin jadąc pociągiem nad upragnione morze, które bardzo kocham, a niestety mieszkam w górach (mam nadzieję, że kiedyś w naszej Polsce komunikacja się chodź trochę poprawi)
Tak więc wzbogaciłam się o kilkanaście ciuszków