|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oriflame, Guerlain, Ziaja oraz wiele innych. Zapraszam
Może teraz coś u mnie znajdziesz dla siebie za Avon - Naturals, odświeżający balsam do ciała brzoskwinia i żenszeń. 200 ml zostało 35%, Oriflame, - footcare krem antyperspiracyjny do stóp. 50 ml użyty 5 razy
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
powiedz mi ejszcze czy to jest taki krem http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16813 ?? czy inny?
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Oriflame - Papaya and mango, scrub do twarzy 75 ml, została połowaznajdziesz cos u mnie?ewentualnie wybiore cos jescze aby nam sie oplacalo wysylac...ale co u mnie.....czekam
![]()
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
nie... raczej nie daje koloru, tylko ładnie pachnie, smakuje i uwydatnia usta... niestety rexone chyba wycofuje- kolezanka jest chetna...to jak?ale scrubu zostalo tylko polowa?moglabym sobie dobrac ewentualnie Avon - Skin-So-Soft, nawilżający krem do rąk i paznokci.?? bo blyszczyk N.Y.C byl troszke drogi....
|
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
Interesują mnie perełki z Oriflame .Może znalazłabyś cos u mnie? Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=157505 Zapraszam |
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
rexona fakt dla kolezanki ale mleczko+tonik i blyszczyk aktualny!!! fakt...byl drogi ale chodzilo mi zebys mi cos dorzucila bo tego peelingu jest tylko 50% o to mi chodzilo. ....
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
jezeli nadal chcialabys mleczko+tonik i blyszczyk to ja bardzo chetnie. u ciebie wybralam Under Twenty - Pink Nectar krem energizujący 50 ml, zostało 25% Oriflame - Papaya and mango, scrub do twarzy 75 ml, została połowa Ziaja - Sopotsun, spf 40 na usta i znamiona. jestes nadal chetna?? wybralam u ciebie 3 rzeczy bo 2 z nich jest zuzyta polowa a ja mam NOWE! ale jestes chetna?
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Odpisuję w Twoim wątku na pytanie o Podkład IsaDory
: Niestety nie moge znaleźć tego zdjęcia.Mnie się on kojarzy z odcieniem C3 True Matcha L'oreala albo czymś troche jaśniejszym.Nie wiem jak go opisać.
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze nie wiem
Bardzo bym chciała kilka różowych,białych i brązowych I ile one kosztują?Ja za podkład zapłaciłam 56 zł.
|
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Ines-ka ja jestem bardzo chętna na te kuleczki, ale niestety musze już dziś zejść z komputera.Prosze Cie poczekaj jakby co z tymi kuleczkami na pewno jakoś się dogadamy.Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Ines-ka bardzo chętnie się wymienie po połowie
.Zgodziłabyś się? |
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam ,że dopiero teraz odpisuje
Chciałabym tak jak mówiłaś- po połowie z każdego rodzaju Pasuje Ci taka wymiana?
|
|
|
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
to wstępnie interesuje mnie Kiss Kiss
|
|
|
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
oj, chyba mi sie to nie opłaca... to tylko 5ml a na dodatek w 1/3 zużyte, więc raczej nie wymienię smacjersów, próbek, clinique i błyszczyka bo Kissa i tak przecież do 0 nie zużyje
To juz wolę moją Sephorę...
|
|
|
|
|
#82 |
|
Rozeznanie
|
jeżeli to dla ciebie za małot to rozumiem, ale oryginalne Kissy są na Allegro po 50-60 zł a miniaturka w tym akurat kolorze 3ml za 26zł...nie wiem, czy się na nia nie skusić, bo to naprawdę niedrogo a pojemnośc wieksza niz pół oryginału.
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Miniaturka wygląda mi na tandetną podróbę, zwykłe opakowanie. No trudno
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
hmm., to była na nie jakas promocja... i czemu ja o tym nie wiem
a to nie podróbka. bo takich nie używam. Stać mnie na oryginaly
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem że to nie podróbka, poprostu lubię firmowe i eleganckie błyszczyki, a ten (chociaż kolor ma identyczny) mi się nie podoba
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Oriflame - Optimals, matujący fluid na dzień SPF8. 75 ml zużycie 15%
Bardzo mi na nim zależy - pianka do włosów cienkich Nivea HairCare – zostało ok. 40% - próbki szminek Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (1), PaleRose(5), BerryMauve(6), Rose(7) StrawberryDelish(8), KnockoutPink(9), PlumFrost(10) - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 - różne brokaty - próbka Crystal Aura - cień do powiek podwójny Oriflame Visions, odcień Romeo&Julia (jasny róż + brąz, oba opalizują na złoto) użyty 2 razy - Maybelline WaterShineFusion, szminko-błyszczyk w kolorze 711 RoseBoost, zostało 2/3 - Avon CT cień w kulce zielony-nowy (nie wiem czemu nie ma napisów na buteleczce) - cien w sztyfcie HOT INDIA Manhattan (zużycie max 10%) w tym kolorku: http://www.allegro.pl/item154127800_..._kamieniu.html Odsypki: - sypkie cienie Vollare: 19, 22, 38, 39 (ostry róz, turkus, mocny lila-róż, złoto) - sypki RubyRose (ufo) jasna opalizująca perła
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

Bardzo bym chciała kilka różowych,białych i brązowych
Pasuje Ci taka wymiana?