|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#24991 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Tylko wiesz, od Ciebie to tym bardziej zależy
Cytat:
|
|
|
|
|
#24992 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#24993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#24994 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#24996 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bierzesz przyklad z miszcza ![]() Cytat:
![]() a zapodam...mam ich tyle, ze szok i dla was znowu mam :P nie dla wszystkich, ale staram sie szukac, zeby kazdemu cos milego :Ppodusie fajne mialam kiedys z pika-czuu taka mala poduszeczke ... a w ogole mi sie przypomnialo, ze moj pies jak byl szczeniakiem to mial ksywe: sika-czuu ![]() Cytat:
chociaz mniej realne niz poduszka bajernu xDCytat:
witaj haaa... w pore przyszlas do nas, bo rozdaje niespodzianki i dla cię tez mam... ale kazdemu w swoim czasie ![]() Cytat:
![]() witam panienki zaraz bede szastac fotami ;]
|
|
|
#24998 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bym się cieszyła z poduszki Też dam jeszcze parę fotek
|
|
|
|
|
#24999 |
|
Zakorzenienie
|
soł...mejbi na poczatek dwie moje miłosci
jak zobaczylam te foty to znowu myslalam, ze zawal na miejscu .... achhhh (basti) + moj psiak ... zrobil sobie dzis poslanie z mojej kurtki, ktora sie suszyla... bo snieg na mnie napadal oczywiscie jakos kiepska, bo robilam na 'muzeum', zeby mu po galach nie swiecic... tylko dla jednej foty go poswiecilam ![]()
|
|
#25001 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem że fajnie ![]() no wiesz co ... Miro ... to Arjen Robben ![]() no to Zieniu jest mój Zieniu, także wiesz, łapki z daleka Cytat:
Cytat:
te nogi, ręce, sylwetka i całyyyyy on ![]() oj Arjen to ma oczyska mi sie od zawsze blondyni podobali ![]() e tam, ważne że ładny ten chłopak ![]() Cytat:
Cytat:
1 - fotka witam dziewczynki aleś sie Słońce rozszalała z tymi fotkami
|
|
|
#25002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no a jak bo Cris to człowiek wszechstronny
|
|
|
#25003 | |
|
Zakorzenienie
|
ten chłopak jest dla mnie wieeeelką zagadką
niby przystojny, niby zarozumiały, ale mam nieodparte wrażenie, że jest wstydliwy ![]() Cytat:
![]() no to wpadłam, ale nie moge posiedzieć, bo mam kolokwium w czwartek i coś trzba by było poczytać ![]() za wieczór w Wami |
|
|
|
|
#25004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to za Ciebie i Twoje kolokwium a kto wie co jutro jest ? ![]() ![]()
|
|
|
#25005 |
|
Zakorzenienie
|
ok...to teraz male niespodzianki dla was
bo mi sie dzis znalazly i az zal bylo nie zapisac i wam dac ![]() canna - ogolnie dla fanek... no, ale dla talci, bo zdaje sie, ze go wziela pod swoje skrzydelka anielskie van nistelrooy- nie wiem lda kogo... nie pamietam...a moze dla nikogo? XD franko - dla goni
|
|
#25006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#25007 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oh, słodki piesek na Twojej kurtce Mój pies lubi na mojej poduszce leżeć, heh N 4 i 5 fotce ten gościu z prawej na każdym meczu obściskuje Crisa
|
|
|
|
|
#25008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tutaj mały artykuł http://sport.wp.pl/kat,1754,wid,8640...1165949348.040 |
|
|
|
|
#25009 |
|
Zakorzenienie
|
ooo Słońce jest zazdrosna
może to best kumpel z teamu
|
|
#25010 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no co... z miro mi sie skojarzyl xD hje hje golfista pierwsza klasa wszechstronny chłopak piesek przynazny...owszem dla znajomych...dla doroslych... i dla tych wybrancow, ktorzy mu podpasuja mimo, ze ich nie zna :PCytat:
i tak az mu przejdzie albo go przeprosisz ![]() za wieczor Cytat:
szewa - dla lunci franko - dla gosi miro - dla talci kaka - dla mav bodygarda naszego ![]() czelsi - dla ogolu zainteresowanych ![]() bala - a tak... ooo...
|
|
|
#25011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
yesssss
|
|
|
#25012 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaa zapomniałam się odnieść do zarzutów w związku meczu z Portugalią
![]() relacja była, a zdjęcia no cóż.... chciałam Wam załączyć jakieś, ale nic konkretnego na nich nie widać, no chyba, że sa to zdjecia mojej osoby ![]() bo piłkarze są mało widoczni, za kiepski mam aparat ![]() no chyba że chcecie mimo wszystko, to Wam pokaże wszystko co mam ![]() Magda mój kot jest taki sam |
|
|
|
#25013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziękuje za takie skojarzenia tu są sami wszechstronni piłakrze ![]() tak czy siak fajny piesio ![]() yessss ja już dziś sikam z radości ![]() dziekować za Szewe ![]() reszta też fajna ale nie moja
|
|
|
#25014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witanko dziewczeta
Cytat:
Ja jestem po tyle z waszymi numerami czy moglab bym na Pw prosic bo nie od wszystkich was ma ![]()
|
|
#25015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#25016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyny plus środy
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25018 |
|
Zakorzenienie
|
Smolarek senior
![]() Włodzimierz Smolarek, były reprezentant Polski, który od 18 lat mieszka w Holandii, jutro zasiądzie na trybunie De Kuip z rozdartym sercem. Jego rodacy z Wisły Kraków staną przed szansą awansu do 1/16 finału Pucharu UEFA. Wystarczy, że zremisują na wyjeździe z Feyenoordem - klubem, w którym pracuje, i w którym wielką karierę rozpoczął jego syn, Euzebiusz. - Kibicuję obu zespołom. Dzięki temu po raz pierwszy od wielu lat będę mógł obejrzeć mecz bez jakichkolwiek nerwów. Gdy byłem proszony o szczegóły gry Wisły, grzecznie odmawiałem. Ani jedni, ani drudzy nie dostali ode mnie żadnych podpowiedzi. Wolę pozostać bezstronny. Jestem Polakiem, ale pracuję dla Feyenoordu, więc bez względu na wynik będę i zły, i zadowolony.
|
|
#25019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no ja też bym robiła ![]()
|
|
|
|
|
#25020 | |
|
Zakorzenienie
|
e no... wolalam nie popelnic gafy... to napisalam, ze nie wiem :P tak to jeszce bym sie pomylila i najazd roniego i maxiego na chate murowany
;PCytat:
chociaz dla mnie szczytem wygody nie jest lezenie na wlasnej kurtce ![]() obsciskuja go jak mojego bastka ostatnio po golu ... chociaz salihamidzic tak mu buźke wymacal na wszystkie strony, ze myslalam go rozszarpac tym razem: roni - dla słoneczka szewa - dla lunci miro - dla talci szewa&kaka - dla lunci i mav jednoczesnie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.