Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-21, 18:10   #4441
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16

Ja za to znalazlam kopalnie inspiracji do urzadzania mieszkania http://www.wnetrza.webzine.pl/catego...zienek/page/7/

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 18:19   #4442
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Ja za to znalazlam kopalnie inspiracji do urzadzania mieszkania http://www.wnetrza.webzine.pl/catego...zienek/page/7/
Załączyłam i na górze wyskoczył mi baner: ,,Deska sedesowa z funkcją bidetu- zobacz film jak działa" i zastanawiałam się co ja PACZE i jak to Cię mogło zainspirować dopiero potem zjechałam w dół strony

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

http://img146.imageshack.us/img146/8...enkiinspir.jpg
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 18:23   #4443
adela50
Wtajemniczenie

cóż to za wspaniałość na tym zdjeciu
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 18:29   #4444
aluniaaaaa
Zakorzenienie

No boska ta wanna znalazlam tam inspiracje jak fajne pralke ukryc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zabudowa pralki3.jpg (55,5 KB, 19 załadowań)

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2012-02-21, 19:09   #4445
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

hej hej!!

a ja dzis bylam z tesciem odebrac akt urodzenia T. wchodzimy do urzedu, pytamy sie babki, a ona: mam rozumiec, ze to dla panstwa sie smiac zaczelismy,a jej sie glupio zrobilo.

potem zrobilismy wycieczke po rodzince T., dalam reszte "rodzinnych" zaproszen(kolejne 5 osob potwierdzone), zostaly nam tylko zaproszenia dla znajomych. no i dla chrzestnych i rodzicow, ale to raczej tylko formalnosc.
a ja za to juz rzygam przygotowaniami, za duzo mi sie narobilo na glowie, zalatwianie, sranie, problemow zycia codziennego ciag dalszy, stres zwiazany z rozlaka i tesknota za T., stres zwiazany ze org slubu(nadal nie mam fryzjerki i najchetniej o☠☠☠alabym sie na lyso plus nie mam nikogo kto zagra nam w kosciele) samopoczucie od kilku dni na poziomie zera absolutnego i brak tulu tuli, misiaczka slodziaczka, kochu kochu i wszytkiego co jest slodkie jak tysiac lyzeczek cukru (to tak apropo ostatnich rozmow na temat okazywania sobie uczuc ) za to niedziela spedzona pod znakiem focha, ze nikt nie chce zostac moim wedding planerem i chu... pojde lysa na slub

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 19:10   #4446
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
No dobra, wiem, ze chcecie podrozna, taka spora dosc choc na zdjeciu nie widac na wyjazdy weekendowe w sam raz
Bez szału jak dla mnie ta torba

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Ala, bardzo fajna torba!

A ja się nudzę i z tych nudów zrobiłam sobie makijaż.
jak Wam się podoba?
Ładny, taki codzienny
Stary 2012-02-21, 21:42   #4447
Clood
Zadomowienie

Hej Dziewczyny

Dziś mieliśmy mini rocznicę, M. zapodał drugi przyklęk, powiedział że mocno kocha i nie chce nigdy więcej takich akcji jakie były, że musimy się oboje starać, żeby wszystko grało, no i mam z powrotem mojego piździoneczka na palcu aaaaaaa ( stęskniłam się za nim już )

Jak większość mówi, ja też od jutra przestaję się obżerać, koniec basta, do ślubu kuzynki 28 kwietnia muszę jakoś wyglądać...
Clood jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-21, 21:46   #4448
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
(...) A co do mieszkania to moze nie duzo wieksze ale inaczej zorganizowane. Lazienka bedzie mniejsza, ale za to wiekszy duzy pokoj i sypialnia
(...)
Wlasnie mnie tez to zdziwilo ale powiedzial, ze jesli bylaby opcja nieduzego doplacenia, a zeby mieszkanko bylo wieksze to jest w stanie w to wejsc.

Moniq
- chodzi tylko o zamiane mieszkania, miejsce zostaje to samo.
to fajosko!

Cytat:
(...) Jak zaczna budowac to was bede zasypywac fotami chyba
taaak, taaak, ja uwielbiam mieszkanka!
Cytat:
yyy no strona całkiem, całkiem, ale dla mnie kompletnie nierealna do urządzenia mieszkania w bloku owszem, dobre do czerpania inspiracji, dobierania kolorów i innych rozwiązań, ale to wszystko ;]
Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
(...) a ja za to juz rzygam przygotowaniami, za duzo mi sie narobilo na glowie, zalatwianie, sranie, problemow zycia codziennego ciag dalszy, stres zwiazany z rozlaka i tesknota za T., stres zwiazany ze org slubu(nadal nie mam fryzjerki i najchetniej o☠☠☠alabym sie na lyso plus nie mam nikogo kto zagra nam w kosciele) samopoczucie od kilku dni na poziomie zera absolutnego i brak tulu tuli, misiaczka slodziaczka, kochu kochu i wszytkiego co jest slodkie jak tysiac lyzeczek cukru (to tak apropo ostatnich rozmow na temat okazywania sobie uczuc ) za to niedziela spedzona pod znakiem focha, ze nikt nie chce zostac moim wedding planerem i chu... pojde lysa na slub
wybacz, ale strasznie rozbawił mnie ten tekst szczególnie o słodzeniu
a tak serio, to spokojnie, masz sporo rzeczy na głowie, ale po kolei dasz rade ogarnąć i będzie super a jaka będzie satysfakcja i piękny ślub, ooj tak

wooow 100dni do ślubu toż to lada moment!

blu niestety takie układowe tańce są dla mnie mega sztywniackie, a ta para co tańczy to w ogóle ;P

kamea w tym linku co wstawiłaś panna młoda fajnie lekko zatańczyła, ale z kolei pan młody sztywniak ;]
niestety niewielu parom pasuje układ taneczny, dlatego nie jestem za takim pajacowaniem

Ala fajna torba!

u mnie nudy, najpierw praca, potem byłam na chinolu z TŻtem teraz prysznic i spaćku... tak mija dzień za dniem, życie ucieka przez palce, cholera, czasem przykro czytać, że szykujecie się do wielkich uroczystości a ja nawet nie mam pierścienia ehh, idę wziąć zimny prysznic by pozbawić się złudzeń dziś mam dość czarny humor ;/
choć jest też dobra wiadomość, TŻ w końcu dziś podpisał umowę o pracę... i martwił się ile urlopu będzie miał na wakacje żeby gdzieś wyjechać i że chciałby pojechać za granicę... super, On myśli tylko o takich rzeczach, a ja aktualnie mam w dupie wakacje
dobranoc

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 22:07   #4449
Clood
Zadomowienie

Cytat:
u mnie nudy, najpierw praca, potem byłam na chinolu z TŻtem teraz prysznic i spaćku... tak mija dzień za dniem, życie ucieka przez palce, cholera, czasem przykro czytać, że szykujecie się do wielkich uroczystości a ja nawet nie mam pierścienia ehh, idę wziąć zimny prysznic by pozbawić się złudzeń dziś mam dość czarny humor ;/
choć jest też dobra wiadomość, TŻ w końcu dziś podpisał umowę o pracę... i martwił się ile urlopu będzie miał na wakacje żeby gdzieś wyjechać i że chciałby pojechać za granicę... super, On myśli tylko o takich rzeczach, a ja aktualnie mam w dupie wakacje
dobranoc
Monia u nas jest tak samo, myślę że większość par tak naprawdę nie sra żarem i żyje takim nudnym życiem, rutyną, po pracy jesteśmy styrani, że nie chce się palcem kiwnąć później... Już nie pamiętam kiedy miałam wolny tydzień pod rząd czy choćby 4 dni, żeby gdziekolwiek wyskoczyć... Wkurza mnie to strasznie. Co prawda kroi się nam z TŻem wyjazd do Wawki na mecz pod koniec marca, więc połączymy sobie wycieczkę po mieście z meczem i jakimś noclegiem po drodze, to będzie dla nas wiosenna odskocznia, później czekamy na dwa tygodnie latem - jeden na bank spędzimy nad morzem, drugi na warmii i mazurach, ale pewnie życie i praca jeszcze wszystko zweryfikują no i Monia uśmiech na twarz i nie poddawaj się złemu nastrojowi

uciekam spać, dobranoc Wszystkim
Stary 2012-02-21, 22:10   #4450
Fari
Rozeznanie

Blue za "zaliczenie" tajniaka

Co do tych "pierwszych tańców" które wklejałyście to pewnie będę w mniejszości, ale dla mnie to jest poprostu "przedstawienie" i to w dodatku sztywniackie taka pokazówa - umiem zatańczyć walca ang./wied. bez sensu według mnie do mnie bardziej przemawiają zwykłe najzwyklejsze tańce zatańczone spontanicznie a nie odtańczone układy choreograficzne - moim zdaniem to takie wydziwianie pod publiczkę. O ile Para Młoda jeszcze potrafi się w tym tańcu poruszać z gracją (np. filmik wklejony przez Kameę) to jeszcze jest to dla mnie do przyjęcia, ale ten koleś z pierwszego filmu nawet ramy nie trzymał tylko się tak śmiesznie garbił i wyszła z tego "tragikomedia" a chyba nie o to chodziło.

Podkreślam że jest to tylko i wyłącznie moje skromne zdanie - żeby później nie było jakichś kwasów

Edytowane przez Fari
Czas edycji: 2012-02-21 o 22:12
Fari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 06:37   #4451
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
hej hej!!

a ja dzis bylam z tesciem odebrac akt urodzenia T. wchodzimy do urzedu, pytamy sie babki, a ona: mam rozumiec, ze to dla panstwa sie smiac zaczelismy,a jej sie glupio zrobilo.

potem zrobilismy wycieczke po rodzince T., dalam reszte "rodzinnych" zaproszen(kolejne 5 osob potwierdzone), zostaly nam tylko zaproszenia dla znajomych. no i dla chrzestnych i rodzicow, ale to raczej tylko formalnosc.
a ja za to juz rzygam przygotowaniami, za duzo mi sie narobilo na glowie, zalatwianie, sranie, problemow zycia codziennego ciag dalszy, stres zwiazany z rozlaka i tesknota za T., stres zwiazany ze org slubu(nadal nie mam fryzjerki i najchetniej o☠☠☠alabym sie na lyso plus nie mam nikogo kto zagra nam w kosciele) samopoczucie od kilku dni na poziomie zera absolutnego i brak tulu tuli, misiaczka slodziaczka, kochu kochu i wszytkiego co jest slodkie jak tysiac lyzeczek cukru (to tak apropo ostatnich rozmow na temat okazywania sobie uczuc ) za to niedziela spedzona pod znakiem focha, ze nikt nie chce zostac moim wedding planerem i chu... pojde lysa na slub
Ja chetnie

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
yyy no strona całkiem, całkiem, ale dla mnie kompletnie nierealna do urządzenia mieszkania w bloku owszem, dobre do czerpania inspiracji, dobierania kolorów i innych rozwiązań, ale to wszystko ;]
Inspiracja to inspiracja nie mowie o calkowitym zżynaniu wygladu np. sypialni tylko np,. pomysl jak ukryc pralke, jak postawic cos tam itd.

Cytat:
Napisane przez Fari Pokaż wiadomość

Co do tych "pierwszych tańców" które wklejałyście to pewnie będę w mniejszości, ale dla mnie to jest poprostu "przedstawienie" i to w dodatku sztywniackie taka pokazówa - umiem zatańczyć walca ang./wied. bez sensu według mnie do mnie bardziej przemawiają zwykłe najzwyklejsze tańce zatańczone spontanicznie a nie odtańczone układy choreograficzne - moim zdaniem to takie wydziwianie pod publiczkę. O ile Para Młoda jeszcze potrafi się w tym tańcu poruszać z gracją (np. filmik wklejony przez Kameę) to jeszcze jest to dla mnie do przyjęcia, ale ten koleś z pierwszego filmu nawet ramy nie trzymał tylko się tak śmiesznie garbił i wyszła z tego "tragikomedia" a chyba nie o to chodziło.

Podkreślam że jest to tylko i wyłącznie moje skromne zdanie - żeby później nie było jakichś kwasów
Moje tez

Małżeństwo 06.09.2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-22, 07:04   #4452
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:

mam takie samo zdanie

Dzień dobry
no i przerwa od uczelni się skończyła od dziś przede mną ostatni semestr licencjata
Miłego dnia

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 07:25   #4453
_kamea_
Zakorzenienie

W sumie też podzielam wasze zdanie na temat pierwszego tańca, dodając, że jest to tylko dodatkowy stres ale pewnie sama się na niego zdecyduję
Stary 2012-02-22, 08:44   #4454
Clood
Zadomowienie

Hej

Ja też nie widzę nic fajnego w sztucznym, wyuczonym pierwszym tańcu, no chyba że wychodzimy za hrabiego albo innego barona

Cytat:
o i przerwa od uczelni się skończyła od dziś przede mną ostatni semestr licencjata
Promyk a ja ciągle nie znam wyników z ostatniego egzaminu no i cholera wie czy zdałam czy nie już drugi tydzień w niewiedzy żyję.
Stary 2012-02-22, 09:13   #4455
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Ja najchetniej w ogole bym z tego tanca zrezygnowala. Kompletnie nie kumam po co to i kto to wymyslil

W Lidlu dywanik Shaggy za 70 zl jakby ktora byla zainteresowana kolory fioletowy, jasny brąz i chyba ciemny

Promyk, masz juz zagadnienia na obrone?

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2012-02-22, 09:50   #4456
Clood
Zadomowienie

Cytat:
W Lidlu dywanik Shaggy za 70 zl jakby ktora byla zainteresowana kolory fioletowy, jasny brąz i chyba ciemny
kurcze do mojego pokoju by się przydał, ale niestety jeszcze mam wszędzie kurz w domu, bo tata jeszcze płytki musi położyć w kuchni i korytarzu więc będzie znów biało

Stary 2012-02-22, 10:43   #4457
asiaczek87
Zakorzenienie

Dzień dobry
Dużo nabazgrałyście to napiszę co pamiętam

Gaja co za paskudna rura w tej pracy Dobrze że stamtąd uciekasz, ja jestem taka wredna jak mnie ktoś wpieni że jeszcze bym jej parę słów odchodząc powiedziała od serca

Santom boskie wdzianko babcia Ali ma talenta. Szkoda że już więcej nie może takich wydziergać Ja bym była chętna

Kawa: Jesteś z Wrocka czy Poznania? W Poznaniu też już mamy Most Zakochanych, stąd pytam . Ostatnio jak brat tam z dziewczyną spacerował i zaczepił kłódkę, byli świadkami zaręczyn aż muszę kupić kłódkę i też tam pojechać, może głupie ale nie zaszkodzi
Ala: boska torba

Dziewczyny co do pierwszego tańca my chcieliśmy ambitnie tango ale zobaczymy co z tego wyjdzie
Wyjeżdzamy z TŻ dokądś w sobotę i brzmi to co najmniej tajemniczo aż mi się żarówka nad łepkiem zapaliła

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2012-02-22 o 10:45
asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 11:18   #4458
Fari
Rozeznanie

Cytat:

Moje tez
Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
mam takie samo zdanie

Dzień dobry
no i przerwa od uczelni się skończyła od dziś przede mną ostatni semestr licencjata
Miłego dnia
No to jestem pozytywnie zaskoczona powiem szczerze
Ja dziś miałam rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko fakturzystki - może coś z tego wyjść. Planowane otwarcie na 21 kwietnia, tylko że szkolenie jest w marcu a ja mam sanatorium w tym czasie ale gość był miły i powiedział że jak wrócę to mam się skontaktować i coś wymyśli.
No nic zobaczymy, póki co się nie nakręcam
Dziś przyszedł mi drugi kostium kąpielowy, jeszcze dres i będzie komplet ciuchów do sanatorium
Stary 2012-02-22, 12:02   #4459
rudy_kot
Wtajemniczenie

Fari to trzymam kciuki żeby Cię przyjęli

A ja chora leżę przez co nie zobaczę tżta

Tak spojrzałam na pierwszą stronę i w sumie oczekujących na zaręczyny jest już bardzo mało, szczególnie jak spojrzy się na listę już zapierścionkowanych. Ja też chcę tam dołączyć.

Leżenie w łóżku przed kompem mi nie służy, bo jak widać zaczynam marudzić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-22, 12:09   #4460
Clood
Zadomowienie

to zdrówka Rudy

ja jeszcze mam taki odrywający się kaszel, trochę to męczące, ale do pracy chodzić trzeba, dostałam L4 ale nawet szefowi nie pokazałam, bo po dwóch dniach musiałam wrócić do pracy... kur... po co mi to całe ubezpieczenie...

Stary 2012-02-22, 12:18   #4461
rudy_kot
Wtajemniczenie

Clood mnie też taki paskudny kaszel męczy

A dlaczego musiałaś wrócić? Na etacie jesteś czy na zlecenie?
Stary 2012-02-22, 12:29   #4462
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:

Też nie rozumiem takiej pokazówy ani chodzenia specjalnie w tym celu na jakieś kursy tańca i inne cuda wianki - szkoda i kasy i czasu.

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość

Kawa: Jesteś z Wrocka czy Poznania? W Poznaniu też już mamy Most Zakochanych, stąd pytam . Ostatnio jak brat tam z dziewczyną spacerował i zaczepił kłódkę, byli świadkami zaręczyn aż muszę kupić kłódkę i też tam pojechać, może głupie ale nie zaszkodzi
Jestem ze Śląska
Ale jakbym kupiła tą kłódkę i zebralibyśmy się z TŻ na wycieczkę, żeby ją zawiesić to celowalibyśmy raczej Kraków bo tam w sumie "najbliżej" mamy - ok 90km
Cytat:
Ja dziś miałam rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko fakturzystki - może coś z tego wyjść. Planowane otwarcie na 21 kwietnia, tylko że szkolenie jest w marcu a ja mam sanatorium w tym czasie ale gość był miły i powiedział że jak wrócę to mam się skontaktować i coś wymyśli.
No nic zobaczymy, póki co się nie nakręcam
Dziś przyszedł mi drugi kostium kąpielowy, jeszcze dres i będzie komplet ciuchów do sanatorium
Dobrze, że facet wyrozumiały i nie skreślił Cię na starcie przez to sanatorium trzymam kciuki i za pracę i za sanatorium

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Clood widzę w podpisie, że pościsz od słodyczy jak ja, także jak coś możemy razem się wspierać ja już tak poszczę chyba 7 rok
Stary 2012-02-22, 12:41   #4463
asiaczek87
Zakorzenienie

Kawa: a to w Krakowie też taki most? nie wiedziałam

1.08.2015

Stary 2012-02-22, 12:59   #4464
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Kawa: a to w Krakowie też taki most? nie wiedziałam
Z tego co wujek google twierdzi to takie mosty są we Wrocławiu, Łodzi, Szczecinie, Bydgoszczy, Krakowie i Warszawie

Most Zakochanych w Krakowie http://www.joemonster.org/art/18656/...nych_z_Krakowa
Stary 2012-02-22, 13:06   #4465
rudy_kot
Wtajemniczenie

To ja jestem jakaś niedoinformowana, bo nawet nie wiedziałam, że takie mosty istnieją
Stary 2012-02-22, 13:10   #4466
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem Pokaż wiadomość
Z tego co wujek google twierdzi to takie mosty są we Wrocławiu, Łodzi, Szczecinie, Bydgoszczy, Krakowie i Warszawie

Most Zakochanych w Krakowie http://www.joemonster.org/art/18656/...nych_z_Krakowa
O mamo
I pełno jeszcze w innych krajach muszę kupić kłódkę
Ja słyszałam o takim moście z początku tylko we Wrocku

1.08.2015

Stary 2012-02-22, 17:37   #4467
Clood
Zadomowienie

Cytat:
Clood mnie też taki paskudny kaszel męczy
A dlaczego musiałaś wrócić? Na etacie jesteś czy na zlecenie?
Rudy - , a jeśli chodzi o pracę to mam etat, ale pracujemy we dwie na punkcie, więc jeśli jednej nie ma w pracy to druga musi być, a nasze dniówki trwają 11h (dni robocze), więc jakby nie było mnie 6dni w pracy, to druga pracuje 66h - masakra, dlatego ja dziewczyny zostawić na tyle nie mogę, a tak to odrobię weekend i tyle. Lipa jednym słowem, za to mój TŻ się rozchorował i do środy włącznie dostał L4 - a już myślałam, że w mój wolny piątek sobie gdzieś wspólnie wyskoczymy... no nic, pojadę do Niego i wezmę sobie książkę, odchamię się trochę.

Cytat:
Clood widzę w podpisie, że pościsz od słodyczy jak ja, także jak coś możemy razem się wspierać ja już tak poszczę chyba 7 rok
Kawa damy radę, zobaczysz ale znam ten ból

Jezu laski, ale sobie ciuchów w "Butiku" nakupiłam - obniżka cen o 50% na całym asortymencie, także za 230zł kupiłam - 3 bluzki, 2 swetry, 4 pary legginsów, dresy i 2 czapki futrzanki - czarną i brązową - ale czad. A wczoraj kupiłam sobie bluzę w Cropp - tą Wam pokażę bo jest czaderska
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0165.jpg (90,1 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez Clood
Czas edycji: 2012-02-22 o 17:38
Stary 2012-02-22, 17:50   #4468
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Clood Pokaż wiadomość
Kawa damy radę, zobaczysz ale znam ten ból
Jaki tam ból pierwsze dni są najgorsze, a potem leci z górki poza tym mnie cieszy, bo zawsze wtedy z 2-3kg zleci
Stary 2012-02-22, 18:46   #4469
Fari
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rudy_kot Pokaż wiadomość
Fari to trzymam kciuki żeby Cię przyjęli
Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem Pokaż wiadomość
Dobrze, że facet wyrozumiały i nie skreślił Cię na starcie przez to sanatorium trzymam kciuki i za pracę i za sanatorium
Dokładnie, bardzo w porządku był. No i szkolenie jest kawał drogi stąd bo 50km i mówię że moje autko nie wytrzyma takich wojaży, a on że w takim razie albo on mnie będzie woził, albo ktoś z ekipy
Dzięki za kciuki
Cytat:
Napisane przez Clood Pokaż wiadomość
Jezu laski, ale sobie ciuchów w "Butiku" nakupiłam - obniżka cen o 50% na całym asortymencie, także za 230zł kupiłam - 3 bluzki, 2 swetry, 4 pary legginsów, dresy i 2 czapki futrzanki - czarną i brązową - ale czad. A wczoraj kupiłam sobie bluzę w Cropp - tą Wam pokażę bo jest czaderska
Łaaa cudo!! Uwielbiam takie motywy No i faktycznie wyprzedaż nie z tej Ziemi
Stary 2012-02-22, 19:10   #4470
Promyk03
Zakorzenienie

hej
ja dziś cały dzień na uczelni nie nadrabiam
ale widzę że nie tylko ja mam odwyk od słodyczy wspieramy się

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
widzisz czasem możemy się zgadzać
trzymam kciuki za pracę

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości