|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#25021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
no co chciałam mieć pamiątke, że byłam poza tym górę wzięła "pustaczkowa" część mojej osoby ![]() |
|
|
|
|
#25022 | |
|
Zakorzenienie
|
eeee każdy wiec jest jutro
a myślałam że nie wiecie to dobrze że wiecie ![]() Cytat:
![]() pozatym oni nie biją za byle co Saha... co ? Szewa ... stare czasy ... teraz wyładniał ![]() te, ale teraz zobaczyłam że w tych szarych portkach to też Andrzej a myślałam ze to Miro
|
|
|
#25023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też bym robiła fotki a co, lubię sobie cykać zdjęcia a otem śmiać się z nich jakie miny potrafię zrobić ![]() Dawaj te foty ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25024 |
|
Zakorzenienie
|
to ja Wam wrzuce jedną fotencje Marcina
i stwierdzam że to najładniejsze jego zdjęcie, ślicznie wyszedł
|
|
#25025 |
|
Wtajemniczenie
|
Sliczne fotki filippka- fajny ma sweterek
![]() I kartka swiateczna z Milanem
|
#25026 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myslę też o tym, żeby sobie coś kupić z tych gadżetów ManU Hehe, bo tak dawno nie zaglądałam na str z Jego fotami, teraz muszę je pokazać Cytat:
Tak, wszyscy co Go obściskują są the best heh A tu wstydliwy Cris 2,3 - pięknie z jego strony 4 - najlepszy w miesiącu No to ja muszę już mykać pa |
||
|
|
|
#25027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a sweterek pierwsza klasa
|
|
|
#25028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kup gadżety bo jakby inaczej jeju jaki słodki mikołaj z niego nom buźka Ci
|
|
|
#25029 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() biedny Cris, brytyjki są tak... mało atrakcyjne
|
|||
|
|
|
#25030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#25031 |
|
Zakorzenienie
|
Michael Thwaite przyznaje, że na początku występów w Wiśle miał kłopoty z poprawnym komunikowaniem się z partnerami.
– Gdy wołałem po angielsku „my ball”, nie zawsze odnosiło to skutek. Teraz krzyczę „moja” i jest lepiej. Emilian Dolha też stara się wołać do nas po polsku. To normalne, że skoro gramy w Polsce, staramy się dostosować. Australijczyk przyznaje, że w Wiśle nadal nie czuje się pewnie. – Po wielu miesiącach przerwy od razu zacząłem występować w meczach, w których najmniejszy błąd dużo kosztował. To mnie spinało, tym bardziej że cały czas walczę o miejsce w składzie. Mam nadzieję, że w nowy rok wejdę bardziej zrelaksowany. Michael ma też inny problem - dręczy go tęsknota za ukochaną. - Już nie mogę się doczekać urlopu w Australii, gdzie znów zobaczę się z moją narzeczoną. Od czasu, gdy przed dwoma miesiącami opuściła Kraków, bardzo za nią tęsknię, bo mogę oglądać jej twarz jedynie w internecie, korzystając z niewielkiej kamery. a ja sie zawsze zastanawiam po co im te getry pod spodenkami
|
|
#25032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sie wie ![]() ![]() yeeee Niemki nie lepsze
|
|
|
#25033 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie wszystkie pouciekałyście
![]() to ja też ide dobranoc
|
|
#25034 | |||||
|
Zakorzenienie
|
njo tak... moj pies prawie jest kotem...pewnie poprostu cuje sie kotem
![]() jak byl maly to nawet kocie zarcie jadl...bo psiego nie chcial Cytat:
moj jest bardzo wszechstronny Cytat:
![]() Cytat:
hasan... ;]i komu tu sie miro kojarzy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
chlopaki maja gust troche zaniemowilam...bo bratu musialam pomoc w matmie hje...fotki: szewa - luncia...standardowo ![]() bufcio - olcia kaka av - mavuś franko - gosia
|
|
|
#25035 |
|
Zakorzenienie
|
witam wieczorem
udało mi się wreszcie tatę zgonić
|
|
|
|
#25036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wypas Bufcio ![]() ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25037 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ja też już mykam bo już mnie tyłek boli.Do jutra
Dobranoc
|
|
|
|
#25038 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i za Ciebie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#25039 |
|
Zakorzenienie
|
witam
i pewnie bede powoli zegnac za razem... ale jeszcze troche powysylam fotek ![]() FOTKI: dla was... ![]() timo - ... normalnie beka na maksa
|
|
#25040 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra zdjecia będą ale później, bo dzisiaj już mi się nie chce zmniejszać
![]() mykam spać, bo jutro wstaje o 7 dobranoc |
|
|
|
#25041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja własnie sobie buciki na allegro upolowałam i zastanawiam się nad zakupem http://www.allegro.pl/item147654957_...skie_r_37.html |
|
|
|
|
#25042 |
|
Zakorzenienie
|
no baa... ma sie te wtyki
![]() ja juz lece ...mam jeszcze mase fotek... i chyba bede dziec po dniu po trochu dawac...bo sie nie wyrabiam FOTKI: - lahmito polamaniec... ale ćwiczy do upadlego pieknie dal czadu na WM - basti i jego reklama zycia - papier toaletowy ... i ta fryzurka ...mmrrrauuu- sesja z piwkiem...bayernu chlopaki sprawdzaja piwko roznymi metodami ...- lahmik & podo & basti.... slodkie paszcze...przeslodkie foteczki ![]() slucham sobie...danke... i az mi ciary chodza po pleckach łzy same sie cisna na oczy...z dumy
|
|
#25043 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#25044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hie hie za Lahmita |
|
|
|
|
#25045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz taka mala stopke? ;> a no... i mowie wam..zmienilam sobie tą tapetke ale nie placze...bo mam teraz audi tt na monicie...a w komorce podo nadal :P fotki: moje szenzsien ![]() autentycznie...slucham sobie danke...spiewam razem z xavim ... i jakby mam przeblyski... uczuc... tych jakie czulam wtedy... kiedy bylo WM...kiedy sie skonczylo...przeblyski konkretnych sytuacji...takie to dziwne... i mi sie smutno robi... ze tego juz nie ma ![]() ide spac juz rili rili jutro nie mam pierwszej lekcji...wiec mam na 8.55...sie wyspie troche bardziej wyśpie buźka młodzieży wy moja oby do świat ![]() Bramkarz Arsenalu Jens Lehmann twierdzi, że pomocnik Chelsea Frank Lampard najbardziej obraża rywali. Co prawda w niedzielnych derby doszło do przepychanki Niemca z napastnikiem The Blues Didierem Drogbą, ale do tej sprawy Lehmann nie przywiązuje wagi. Były zawodnik Borussii Dortmund podkreślił, że Drogba nikogo nie obraża i to Lampard się w tym specjalizuje. - Lubię Drogbę. Myślę, że nasz uścisk dłoni mówi wszystko. W grze zawsze jest pasja i dopóki dobrze traktuje się ludzi, wszystko jest w porządku. Niektórzy jego koledzy strasznie mnie obrażali. Jednak Drogba nigdy tego nie robi, więc nie mam z nim problemów. Lampard jest specjalistą o obrażania ludzi, ale Drogba to miły gość - nie obraża nikogo - powiedział Lehmann. hoho...franko gangsta ![]() nie wiedzialam, ze lehmi gral w dortmundzie aaa w ogole to patrzylam... ze spora czesc mojej rodziny mieszka dosc blisko dortmundu... bo w hamm, kassel i w fuldatalu
|
|
|
#25046 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja sie zmywamDobrej nocki zycze
|
#25047 |
|
Zakorzenienie
|
ajm sori laski... nie moglam odejsc nie dajac tych boskich nowych fot
... basti jaki batman ... podo jak zwykle...drechmen gangsta... i lahmik... udaje mężczyzne ... podo ...jaki vip ![]() iza nie rob mi tego
|
|
#25048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja właśnie kiedyś widziałam jakies foto w stroju BVB no mam małą nóżkę |
|
|
|
|
#25049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też się zmywam fotki superowe
|
|
|
|
|
#25050 |
|
Zakorzenienie
|
turututu tutu: zgodnie z tradycją zmiana "wdzianka" w ramach solidarnosci i wsparcia moich kochanych Wiślaków
(Lunka teraz kolej na Ciebie )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

a myślałam ze to Miro