|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
party
zawsze mi się marzył taki cieniusieńki, prześwitujący wręcz koronkowy biustonosz Gratulacje! DziękI dziewczyny ![]() Cieszę się że szorty Wam się podobają, bo jak Tż pokazałam na zdj to zrobił taka minę i powiedział że nie fajne a jak nie to trudno i tak będę je dumnie nosić ![]() I za komplementy również ![]() zielone oko no coś ty, za takie słowa urażać? raczejnew_me mamuśka do dziś szprycha mam nadzieję że po 40stce będę równie dobrze wyglądać jak ona caate pomogłabym ale totalnie nie mam pojęcia, bo filtrów na co dzień nie używałam nigdy. Dołączam się więc do Twojego pytania
|
|
#4953 |
|
zawsze mam racje
|
loluska: ja też filtrów nie używam
![]() Obejrzałam gotowe na wszystko i prywatką praktykę, naolejowałam włosy, teraz siedzę z kremem veet na łydkach, potem jeszcze depilacja bikini też veetem, kąpiel z pianką i maseczką na twarzy- chyba dermika-alabaster dziś będzie. Włosy rano umyję, bo aktualnie myję co dwa dni, a jest to możliwe tylko przy myciu porannym, bo inaczej tego drugiego dnia są już takie mniej fajne.
|
#4954 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Musze zerknac. Ogolnie ciezko dostac filtry w okresie zimowym. Chcialabym znalezc taki ktory bedzie mi pasowal w 100% ale to raczej sie nie stanie, bo raczej taka wysoka ochrona zawsze mocno tlusci Mam probke avene dla dzieci 50+i to jest jakas masakra. To ze bieli to malo powiedziane, skora jest az lekko fioletowa. Mam chyba jeszcze jedna i raczej nie bede tego uzywac. Co do nakladania filrow to ja zawsze jednak na kremGratuluje To i tak jak dla mnie za duzo za takie rajty ![]() Cytat:
![]() Mialam jeszcze cos napisac ale oczywiscie zapomnialam |
||
|
|
|
#4955 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
gratki
![]() jakie kolory? ja mam 53m ![]() dziękuję, może jutro pojadę po nie sama nie wiem, jak je oceniasz? podejrzewam, że sa takie jak te z manhattanu, ale jeśli używałaś już to proszę o krótką opinię |
|
|
|
#4956 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że tak cięzko idzie mi znalezienie idealnych![]() ![]() Cytat:
dźwignia reklamowa wizażu jest ogroman![]() Cytat:
Cytat:
mój brat ma wtedy ale pytałam co chce czy jakąś bluzę/ bluzkę czy jakiś kosmetyk to stwierdził ze nie wie![]() Cytat:
I dobrze, ześ wróciła do nas Nie mam czasu ostatnio na wizaż ![]() Miałam wczoraj poprawkę którą zdałam
|
|
#4957 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4958 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
dawno tu nie zaglądałam... Kupiłam ostatnio żel micelarny do suchej skóry z biedronki i podkład catrice photo finisch i po 2 dniach dostałam tzw. kaszki na twarzy za to suche plamy na buzi sie zmniejszyły, już sama nie wiem o co chodzi... Pije wapno bo podobno pomaga na uczulenie a ta kaszka to ewidentnie uczulenie niestety... Przestałam używać tego żelu z biedry i jest troszkę mniej tych wypukłości na buzi ale ciągle są i już bardziej nie znikają... :/ myślicie że to podkład?? Bo kupiłam go po raz pierwszy...mam bardzo kiepski humor przez to ![]() dodam że łykałam CP i też przestałam bo myślałam że to przez nią i od ponad tyg jej nie biorę. Doradźcie co teraz?? Dodam że nie mam kasy na dermatologa niestety ((ze spa: depilacja balsomowanie i zaraz olej na włosy |
|
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
tak jest prześliczny
zrobiłam sobie spa, uprałam ciapki i jeszcze Pierwszą Miłość zobaczę i spać. w ogóle jakiś tydzień temu kupiłam antyperspirant dove w sprayu i normalnie idealna ochrona cały dzień, zapach śliczny ![]()
|
#4960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[chociaz ja bym mocniej postrzepiła , ale i tak są git]dzisiaj pierwszy raz się wyspałam toż to cud :P
|
||
|
|
|
#4961 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miałam coś podobnego po płynie micelarnym, u mnie znikło po ponad tygodniu, ale współczuje bo wiem że to nie jest fajne. Ja przemywałam twarz borosolem czy coś, piłam wapno, brałam zyrtec, ograniczyłam chemię do twarzy i kremowałam kremem hipoalergicznym bo się wysuszyła trochę. Nie wiem czy to mi pomogło ciężko powiedzieć, ale znikło to najważniejsze.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4963 |
|
CABIN CREW
|
Lejdii gratulacje
![]() loluska spodenki super a twoja figura to już w ogóle.... ![]() strasznie sie dziś czuje, wczoraj troche piwka wypiłam ( noooo...trochę więcej niż trochę... ) i mam skutki... też poluję na te rajstopy ala pończochy, dziśpopytam o nie w sklepach a jak nie bedzie to na all zamówię bo znalazłam sporo i w nawet spoko cenie
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam dziewczyny za te wszystkie gratulacje
Jesteście kochane !
|
#4965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz tego jest pełno ![]() mnie się śnią po nocach rajstopy w serducha lecę na uczelnię - podwiezie mnie TŻ, więc supcio ![]() dzisiaj mam jeszcze o 16.30 wf, a przed musze skoczyć kupić chłopakowi prezent i na chwilę do Rossmana ![]() miłego dnia życzę |
|
|
|
|
#4966 |
|
CABIN CREW
|
mi się jeszcze marzą rajstopy koronkowe w pudrowym kolorze... ale mam nogi za grube do takich
|
|
#4967 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ostatnio uzywalam fenjala ale to nie to samo miłego dnia |
|
|
|
|
#4968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Piękne
Ja dopiero wstałam od soboty męczy mnie katar i kaszel ![]() Cytat:
Cytat:
Ja też się taraz skusiłam mama nadzieję że przyjdą bo koleżanka będzie zamiawiać ostatnią turą ![]() Gratuluję zdania ![]() Coś moi ostatnio robią mi na złość teraz mamuśka zbiła mi mój ulubiony kubek a w weekend wywaliła buty w których miałam zamiar chodzić |
||
|
|
|
#4969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak przyjda to tez zrobie swatche ![]() ja tez nie uzywam filtrow, w sumie to teraz prawie nie wychodze z domu wiec mi nie potrzebne, ale jak sie zacznie wiosna a ja bede na kwasach to chyba wroce do babydreamu spf50 ![]() w niedziele idziemy na 1 nauki przedslubne, ciekawa jestem jak bedzie
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ostatnio cierpię na czasobrak, ale muszę się ogarnąć i powrócić. Od dziś zaczynam ostre postowanie i ćwiczenia. Mam nadzieje, że tym razem wytrwam dużo dłużej niż ostatnio ![]() Luluśka ależ Ty masz figurę! Ciało boskie ! LadyNati witaj z powrotem, ja również Cię pamiętam Również kojarzę Cię z zakupów BB cream![]() Caate makijaż jak zwykle pierwsza klasa Ślicznie!Party mam nadzieję, że doczekamy się fotem Waszego gniazdka. Również jestem zdania, że lepiej kupić samemu niż potem mieć wypominane. Buahhot kolor lakieru cudowny ! Muszę go mieć ![]() Poniżej wstawiam zdjęcia kosmetyków z Niemiec o które prosiła Kobieta wieku temu ![]() Edit. Niestety zdjęcia wstawię później, bo są jakieś problemy,a ja uciekam na uczelnię. Miłego dnia |
|
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
ParoleParole gratuluję
Dzień dobry! Ja mam dzisiaj wolne. Zaraz nałożę olej na włosy i wezmę się za licencjata, bo za tydzień muszę oddać drugi rozdział.. Zaczyna mnie to wszystko przerażać ..
|
#4972 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
hej
czy ktoras z Was ma ta maske jaki jest skład??? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,49297,loreal-paris-elseve-total-repair-5-instant-miracle-natychmiastowa-kuracja-regenerujaca.html&next=1
|
#4974 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
dokonczylam mani, bazarkowy lakier w kolorze ciemnej fuksji jest boski gratuluje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
hah, no faceci tak maja czasami, a pozniej jak zobaczy na Tobie to moze szybko zmienic zdanie ![]() spoko, z tymi filtrami jest utrudnienie bo do lata jeszcze troche ![]() Cytat:
![]() dzieki za opis Cytat:
![]() ja tez! szok normalnie ![]() Cytat:
![]() a takie to ladne... ![]() Cytat:
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ostatni dzień w domu i jutro już na praktyki, jeszcze nie jest zbyt dobrze ale nie moge sobie pozwolić na dłuższą nieobecność. Muszę dziś porządnie ogarnąć włosy, zacznę od tego że zaraz nałożę oliwę ![]() ParoleParole gratulacje ghana, Kitka , dodajaale mi miło Kitka bardzo współczuję kaca i życzę udanych łowów i zadowolenia z fryzjera. Można liczyć na jakieś fotki Twoich włosów? ![]() Karolcia wiem co znaczy kaszel więc duuuuuuużo zdrówka edit: Caate myślę że zmieni ![]() Party gdybym miała taki biust jak ty, to na pewno nie męczyłabym go push upami Zresztą ja, mając tylko miseczkę B nie przepadam za gąbkowymi, lekko usztywniane tak ale nie założyłabym takich typowych grubo-gąbczastych brrrMiłego dnia
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2012-02-22 o 11:45 |
|
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
loluska fajne te szorciki
zlamalam wczoraj paznokiec podczas krecenia hula hopem
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
Loluska, pytałas ostatnio o moje wlosy
![]() gdybym miala dluzsze rece to bym wiecej pokazala... widac, ze zima dala im lekko w kosc, zmienilo sie krecenie i to bardzo... szczegolnie gorna czesc
|
#4978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lacrimachristi dzięki
|
|
|
#4980 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
olejowanie, ale to bylo naprawde liche szczegolnie w listopadzie-grudniu ![]() maska biovax do ciemnych, wosk henna+miod, maseczka jajeczna, seboradin balsam, a z tych b/s to naturia z lnem i ziaja z ceramidami. na konce jedwab z biovaxa i tyle, ciagle to samo od kilku miesiecy. mysie eva natura z czarna rzepa jakies 3opakowania zuzylam, aktualnie wrocilam do barwy pokrzywowej i brzozowej. Cytat:
ehh uwierz, w zime pod czapka to najgorsze wlosy na swiecie. dobrze, ze mam ladna czapke to nawet w sklepie jej nie sciagalam ![]() ale tak jak mowisz, moglo byc gorzej. zmierzylam je, maja 53,5cm. mysle na skroceniu ich do 50, moze wtedy szybciej wrocia do siebie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.

i powiedział że nie fajne 
raczej
Musze zerknac. Ogolnie ciezko dostac filtry w okresie zimowym. Chcialabym znalezc taki ktory bedzie mi pasowal w 100% ale to raczej sie nie stanie, bo raczej taka wysoka ochrona zawsze mocno tlusci
Mam probke avene dla dzieci 50+i to jest jakas masakra. To ze bieli to malo powiedziane, skora jest az lekko fioletowa. Mam chyba jeszcze jedna i raczej nie bede tego uzywac. Co do nakladania filrow to ja zawsze jednak na krem
sama nie wiem, jak je oceniasz? podejrzewam, że sa takie jak te z manhattanu, ale jeśli używałaś już to proszę o krótką opinię