|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVIII
Paulinka ładne oczko w avku
![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- wiecie co jest najgorsze, że muszę niestety dzisiaj wyjść
|
|
|
|
#2072 |
|
Zadomowienie
|
I co jestes zadowolona z rezultatu farbowania i gdzie i za ile kupiowalas dopinke?
Ja sobie kupilam 2 pasma za 1.29 remy indyjskie w kolorze 613 i 60 ale róznicy w kolorze nie było obydwie zrobilam wellatonem z woda 12% bo to wtedy co sobie robilam kawałek włosów. wyszły popielate ale gdybym je teraz umyla wyszly by ladne blond.
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na 10-15 minutek z wodą z opakowania umyłam przeciwłupieżowym, żeby szarość wymyła się i good ![]() kolor idealny z moimi
|
|
|
|
|
#2074 |
|
Wtajemniczenie
|
a myślałam że "Paulinka" to do mnie i już nawet odpisywałam
|
|
|
|
#2075 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przesli mi na priv namiary tam gdzie kupilas
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Paulinka wysłałam Ci zaproszenie
i jak zaakceptujesz to zobacz w albumie dodałam zdjęcie z założonymi tylko to zdjęcie nie grzeszy jakością a kolor też na nim nie oddaje rzeczywistego bo oświetlenie kiepskie włosy nie wyprostowane tylko wysuszone po umyciu i założone ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
![]() to może wysłać Ci link do samych tych 20 cm taśm? ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- poszło PW ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- pewnie chciałaś zapytać gdzie widzę Twoje oczka
|
|
|
|
|
#2077 |
|
Zadomowienie
|
No mega wloski ! To mi napisz co powinnam kupic i w jakiej ilosci i zeby miec podobny efekt
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że do lata urosną mi takie ![]() ojej ciężko mi doradzić ![]() a wklejałaś gdzieś foto obecnych włosków? masz na równo ścięte czy cieniowane? bo to ważne żeby zlały się ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- laseczki w ogóle buciki walentynkowe rozbiły się i już nie cisną wiecie skoczę dziś do CCC może będą jeszcze te niebieskie to wezmę ![]() i po a10 jutro próba
|
|
|
|
|
#2079 |
|
Zadomowienie
|
Ścinam wlosy na prosto bo maja wtedy wieksza objetość.
Zauwazylam że we wlosach mam mnostwo małych kikutów 5-10cm to sa chyba moje połamance...
|
#2080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też zetnę na prosto tylko czekam aż wyrównają się wszystkie moje warstwy i wtedy doczepki pójdą w kąt ![]() chociaż już tak przyzwyczaiłam się, że ciężko będzie rozstać się ![]() pewnie jak będę loki robić to i tak doczepię, żeby było dużo ja myślę, żebyś zamówiła ze 3 te szerokie ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Kiteczka kiedy nas opuszczasz? ![]() wypiłam fervex wzięłam tabsy ssam cholinex i już mi troszkę lepiej ![]() nos odetkał się ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- jeszcze podziękować chciałam za radę z amolem chociaż nie znoszę tego smrodu to wczoraj przemogłam się
|
|
|
|
|
#2081 |
|
Zadomowienie
|
One sa 45cm długie i 30cm szerokie dobrze przeczytałam aukcje??
Mam je zszywac tasma do tasmy czy jak??
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Paulinka zajrzyj może jeszcze na wątek o przedłużaniu
tam zobaczysz jakie jeszcze włoski dziewczyny polecają i jak te włoski wyglądają ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]() nie musisz ja zszywałam bo chciałam połączyć dwa zestawy w jeden ![]() ale Ty możesz te 3 taśmy jak zamówisz dopinać osobno nawet będzie lepszy efekt u Ciebie ![]() tylko tak myślę czy 30 na szerokość to nie za dużo ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- znowu chodzę po domu w szpilkach |
|
|
|
|
#2083 |
|
Zadomowienie
|
Wyslalam Ci wiadomość priv.
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2087 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Ja na chwile Mam pytanie do was(Lady ty chyba w temacie) ![]() Kolezanka chce kupic clip in i jedna tasma ma 15 cm,40 g Ile powinna tasm kupic? Jak bede w domu to nadrobie ![]() Rychu z klanu dzis umiera ![]()
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
I ja juz jestem
![]() Juz pobolala bo odzywka sie wchlonela i zabieram sie za kawke ![]() Chyba ida do mnie złe dni bo humorki dostaje ![]() U mnie swieci slonce i ciepło a u Was?
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
notka juz jest
adzio u mnie cieplo wiosne czuc
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
Lady w niedzielę lecę
raniutko ![]() byłam w nowym Rossie, OMG, nie mogłam się w ogóle tam rozeznać co gdzie jest ![]() oglądałam podkłady iii... L'oreal Lumi nie jest dla mnie to już wiem na pewno... jest za rzadki wg mnie i podejrzewam, że z mojej twarzy by po prostu spływał ![]() Rimmel Wake me up też nie do mojej cery może jak mi się poprawi to wtedy tak a ten Astor o którym napisała na blogu Caskada no może by był dobry, ale buteleczka jest taka mała i nie mogłam dopasować odcienia ![]() za to mineralny Adziowy L'oreal cudo ale jak go wysypałam i pomiziałam się po dłoni, cudo nie mogłam znaleźć za to w tym nowym Rossie tych kremów Alterry ![]() więc wzięłam tylko zapas maski Alterra, odżywkę Nivea, ten nowy szampon L'oreal z drobinkami i odżywkę o której też Caskada na blogu napisała - Gluss Kur, mam nadzieję, że mnie nie obciąży ![]() no to się rozpisałam ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- a ciepło u mnie też jest, ale słonka nie ma
|
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
loreal napewno moze byc lepszy niz astor
ten astor napewno nie dla mnie- nie dla mojej skory lubie loreal i wiem ze kolejny tusz bedzie znow od loreala ,juz nie chce testowac i wydawac kasy na cos mi mi nigdy nie pasuje czy mowicie o tym pudrze loreala z pedzlem.?? jesli tak to mialam go latem i jest boski <3
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2012-02-22 o 12:56 |
|
|
|
#2092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- o tym piszemy ![]() http://allegro.pl/loreal-true-match-...110085537.html |
|
|
|
|
#2093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakupy na wyjazd zrobione?![]() ja też patrzyłam na ten podkład i też rzadki wydawał się taki lejący ![]() ![]() a do tego rimmela nie mogę się przekonać przez te drobinki ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
![]() tylko jaka długość tej taśmy? ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- ja wiosny nie czuję bo mam katar zaraz przeczytam ![]() kupiłam w rossku a10, olejek i lakier bo będę robiła pazury ![]() i w CCC szpilki a pisałam kiedyś Kiteczce, że będę jedną parę w miesiącu kupowała
|
||
|
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj rodzice zrobili jakieś porządne, ale na pewno jeszcze będzie trzeba podjechać po coś. No i przydałoby mi się nowe bikini, tylko nie wiem czy znajdę gdzieś, a jak nie no to trudno - jak zwykle kupię na miejscu coś ![]() Drobinki Rimmela na ręku mi nie przeszkadzały, były delikatne, ale wiem, że na mojej twarzy nie byłoby takiego ładnego efektu jak u Snow
|
|
|
|
|
#2095 |
|
Wtajemniczenie
|
też go mam i bardzo lubię
![]() Lady właśnie dokładnie to pomyślałam Caskada, odpowiesz na moje pytanko do Ciebie wyżej ![]() u mnie też ciepło ale pada :/ |
|
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nudziaki w CCC są ładniejsze od tych z Re? ![]() może zdążę dzisiaj jeszcze podjechać to też popatrzę
|
|
|
|
|
#2097 |
|
Wtajemniczenie
|
Lady jakie szpileczki ?
poka
|
|
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam info, że moje pędzelki już do mnie idą, więc mam nadzieję, że jutro już będą
|
|
|
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na dowod tego ze nie zmyslam wklejam pozostalosc po nim ![]() a tak na serio byl to swietny puder
|
|
|
#2100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie myślałaś, że mam gorączkę i majaczę ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.

jutro próba 

i nie mogłam dopasować odcienia