|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Którą postać lubisz najbardziej??? (jeśli coś pominełam to piszcie)
|
|||
| sailor moon - Usagi Tsukino |
|
100 | 28,25% |
| sailor mars - Rei Hino |
|
74 | 20,90% |
| sailor jupiter - Makoto Kino |
|
37 | 10,45% |
| sailor venus - Minako Aino |
|
30 | 8,47% |
| sailor mercury - Amy Mizuno |
|
22 | 6,21% |
| sailor neptune - Michiru Kaino |
|
15 | 4,24% |
| sailor uranus - Haruka Teno |
|
17 | 4,80% |
| sailor pluton - Setsuna Meio |
|
20 | 5,65% |
| Mamoru |
|
23 | 6,50% |
| sailor chibi-moon |
|
4 | 1,13% |
| chibi-chibi |
|
12 | 3,39% |
| Głosujący: 354. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Salior moon
ogladalam dzis czarodziejke
moja ukochana bajka jest fantastyczna i nic tego nie zmieni a Usagi mnie poprostu rozsmiesza do lez
|
|
|
|
|
#242 |
|
Zadomowienie
|
Niom dokładnie moje dziecińctwo mam wsyztskie mangi - 18 tomów Sailor moon + 3 tomy sailor V
uwielbiam do tego wracać ... hihi to były czasy
|
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
niom fakt moje dzieciństwo również- to było super anime i nadal jest zbierałam mangi- mam wszystkie tomy - 18 Sailor moon + 3 tomy sailor V - czasem do tego wracam i uwielbiam te rysunki i mange w ogóle
|
|
|
#244 |
|
Zadomowienie
|
upss 2 razy sie drukło -efekt nie zamierzony
|
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
Witojcie Maniaczki
mam tu dwie części ostatniego odcinka Jakby komuś się nie chciało szperać w youtube...1.http://youtube.com/watch?v=9tv17lfo1...0episode%20200 2.http://youtube.com/watch?v=nbnBNyafs...moon%20episode .... hehe może kiedyś nam się zechce i uporządkujemy je wszystkie od początku do końca |
|
|
|
|
#246 |
|
Rozeznanie
|
Ja jestem na etapie Classic, jeszcze przed ujawnieniem Sailor Jupiter^^
![]() Uwielbiam te bajkę, zawsze tak poprawia mi humor
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Łaaaa
KIedys nalogowo ogladalam ta bajke I dzsiaj pzryapdkowo znalazlam ten watek ) i chetnie bym ja jeszcze raz obejrzala ...ma ktos moze jakies linki skad mozna ja sciagnac ? kiedys probowalam cos znalezc ale niestety bez skutku
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 |
|
Rozeznanie
|
Ależ proszę Karola
![]() Wszystkie odcinki + filmy możesz ściagnac np na tych stronkach: http://sailormoonworld.prv.pl/ http://www.himura-kaoru.com/sailormoon.php Ja sciagałam z pierwsze stronki, ale gdzieniegdzie jak sie nie chciało ściagnac to wędrowałam na druga ![]() miłego sicagania i oglądania! ![]() (już Ci mowie ze sie wciagniesz,tak jak ja )) Aktualnie szaleję przy 49 odcinku^^ i juz jestem uzależniona Sailorki darze ogromnym sentymentem, bo to bajka mojego dzieciństwa :,> Przypomniałam o nich sobie takze dzięki temu wątkowi )
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki wielkie A jesli chodzi o Sailor Moon to tez sobie o niej przypomnialam dzieki temu watkowi : |
|
|
|
|
|
#250 |
|
Rozeznanie
|
ejjj Dziewczyny ale w TV juz nigdzie tego nie puszczaja ???
buuuuu...a chcialoby sie zamienic znowu w ta 10-latke super bajeczka
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Agaaa
a to jest wersja z napisami czy taka jak kiedys leciala w TV ?
|
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
qrdeeeee !! nie chca mi sie te filmiki odtworzyc
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zadomowienie
|
ja tze bardzo lubiałam to otoz japonskie anime
wtedy u nas lecial reksio i bolek i lolek a tu nagle takie czarodziejki to byl szok i mimo iz mam juz prawie 20 latek to lubie sobie powspominac to bajeczke mam komiksy, gazety. filmi8ki, plakaty normalnie wtedy mialam bzika to bylaa taka bajeczka dla dziewczynek i wogole hih a najbardziej lubiałam Usagi Tssukino tytułową bohaterkę
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
a ma ktos moze wersje z lektorem ??
|
|
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#256 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale polskie możesz sobie ściagnać chyba ze strony, o ile pamiętam. Nie polecam z polskim lektorem - jest MASA PRZEOKROPNYCH błedów :/ Co do programu który odtwarza format rm. to jest to Real Player - musisz go sobie ściagnac ![]() Na stronce tez jest chyba link do sciagniecia ![]() pozdrawiam ; *
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki dzieki juz doszlam a da rade usunac jakos te ang napisy , bopotem one sie tak dziwnie na siebie nakladaja :/
|
|
|
|
|
|
#258 |
|
Rozeznanie
|
oj nie wiem, bo ja polskich nie ściagałam
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu tu tak pusto
Qrde wiecie moze gdzie znajde odcinki SM Super S ?? bo na tych stronach ktore byly ostatnio podawane wiekszosci nie ma albo sa w kiepskiej jakosci :// help
|
|
|
|
|
#260 |
|
Zadomowienie
|
Odświeżam wątek
|
|
#261 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny piszcieo naszej uochanej Sailor moon! Macie możejakieś nowe strony gdzie moznaby sciagnac odcinki? bo tamte sa juz podstarzale i juz nei dzialaj ;( chcialabym w formacie avi albo rmvb bo ram to kiepskawy
|
|
#262 |
|
Zadomowienie
|
O dawno nie widziałam tego wątku
![]() Odkryłam piękne interpretacje muzyki do sailorek. Właściwie to nie ja ale mniejsza z tym. Polecam Wam płytkę Orgel Fantasia. Są takie pozytywkowe wersje najfajniejszych pioseneczek Sugoooooi
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zadomowienie
|
Ja gdzieś kiedyś miałąm trzy specialne odcinki z polskim lektorem
musze ich poszukać i dam Wam linka
|
|
|
#264 |
|
Zadomowienie
|
Zawsze najbardziej lubiłam Amy - z Mekurego
Chciałam być taka jak ona i postanowiłam sobie, że będę się zawsze duuużo uczyć (miałam wtedy chyba 8 albo 9 lat.. )
|
|
|
|
|
#265 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie oglądałam 3 odcinki jak ja kocham czarodziejki ;p nawet mój facet je lubi
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Ogladalam nalogowo jako 12 latka chyba - jakos tak ... moze nawet nieco starsza bylam. to byl nasz swiety czas z siostra kiedy chlonelysmy przygody czarodziejki z ksiezyca
![]() Do tej pory jakos mam sentyment - kolega w szkole w podstawowce wiedzial ze lubie i kupil mi taka figurke czarodziejki z marsa A teraz marzy mi sie t-shirt z Usagi ta byla najlepsza
|
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
szukam linka -CZARODZIEJKA Z KSIEZYCA
czesc Dziewczynki
szukalam tematu o Czarodziejce z ksiezyca ale chyba w zwiazku z niedawnym wlamaniem na forum juz go nie ma ![]() Pilnie poszukuje linka do strony na ktorej byly wszystkie odcinki Czarodziejki blagam pomozcie |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: szukam linka -CZARODZIEJKA Z KSIEZYCA
Na youtube są wszytskie odcinki. Tyle, że albo z angielskimi napisami, albo angielskim dubbingiem
|
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
Jak to nie ma?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=sailor+moon
|
|
#270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.sailormoonworld.prv.pl/lay4.html A tutaj wszystkie (chyba) mangi miłego ściagania http://www.download-anime.prv.pl/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

(jeśli coś pominełam to piszcie)
moja ukochana bajka