|
|
#301 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki cz.II
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie rozumiem kobiet, które trzymają się facetów, którzy ich nie akceptują.
![]() Ja bym już takiemu powiedziała do słuchu. Ciekawe czy oni są tacy idealni. W pale mi się nie mieści. Jakby mój mi powiedział, ze jestem za gruba/za chuda/ za wysoka/ za niska/ mam nie taki nos/ne taki tyłek a w ogóle to powinnam wyglądać jak Scarlett Johanson czy inna Paris Hilton to by dostał pałą po łbie, a dwa ok. pod warunkiem, ze on wyglądać będzie jak Aleksander Skarsgard ![]() Tom się uzewnętrzniła. |
|
|
|
|
#303 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) i straaasznie się rozwalają. Rozgniotłam ugotowany kalafior, dodałam jajo (potem drugie, licząc na to, że będą trochę się lepiej trzymać, ale za wiele różnicy nie ma ), otręby żeby to zagęścić, przyprawy, podsmażona cebulka. I potem na patelnię wysmarowaną oliwą czy cuś, ale najlepiej malutkie formować, bo dużych za chiny nie przełożysz na drugą stronę - rozerwą się w mig. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
Jeszcze rozumiem dla żartów się przekomarzać, ale też bez przesady, bo można się poczuć w końcu urażonym. A my jesteśmy piękne laski i tyle. Nas się akceptuje, a nie zmienia, ot co! Jak się zmieniać, to tylko dla siebie, a nie dla jakichś patałachów.
|
|
|
#304 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jutro wypróbuje ! Wczoraj w nocy przeglądałam kilka stron wątku, oczytałam się na temat jedzena i zrobiłam sie głodna, chyba po 18 nie bede tu zaglądała, albo wręcz przeciwnie poćwiczę silną wolę ale pod warunkiem, że obok bedzie stało wiaderko wody, aby się ocucić :P---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#305 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) to możesz spróbować mięsno-kalafiorowe (wtedy można bez otrębów i powinny ładnie wyjść + nie będą się tak rozwalać) albo te z białym serem.
|
|
|
#306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale pracuje nad nim dziewczyny i jemu tez zaczełam docinać ze tony słodyczy zjada a kaloryfer na brzuchu to ma ale w zabudowie......to poczuł jak to jest
|
|
|
|
|
|
#307 |
|
Raczkowanie
|
Aż tak mięsożerna nie jestem
Studia nauczyły mnie życia, a mięso tylko w niedzielę
|
|
|
#308 |
|
Zadomowienie
|
A schudnac chce dla siebie zeby samej czuć się fajnie w swoim ciele i latem wyjśc bez krępacji na plażę
|
|
|
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio jem same wykwintności.
Dzisiaj filet z kurczaka, jakieś 250g mieszanki warzywnej i kostka rosołowa zalane wodą. Nie mam siły gotować... Nie mam siły zastanawiać się nad posiłkami...Mam spore kłopoty na uczelni związane z moją ścieżką. Jak wiadomo, studiuję politologię, a zapisałam się na fakultatywne wykłady z technik analizy DNA. Prowadzący zapowiedział, że mam podejść do egzaminu razem z jego studentami. Teraz okazuje się, że egzamin jest opisowy, pytania z zakresu problemów badawczych, a literatura wyłącznie anglojęzyczna. Dr powiedział mi wprost, że mam tylko teoretyczny cień szansy na zdanie... Toteż słownik polisz-inglisz pod pachę i idę czytać how to amplify a single piece of DNA to millions of copies of a particular DNA sequence by scientific technique called PCR. ![]() *@^#%@&#
Edytowane przez czwarta_plaga_egipska Czas edycji: 2012-02-22 o 16:49 |
|
|
|
|
#310 |
|
Zadomowienie
|
no to plaga współczuje- u mnie nie lepiej męcze prace licencjacką;(
|
|
|
|
|
#311 |
|
Raczkowanie
|
No to Plago gud lok! Ja skończyłam studia w tamtym roku i jakoś mi sie tęskni za tym porąbanym systemem, skończyłam maristra, a studiowanie tak mi sie spodobało, że zmęczyłam jeszcze licencjata z całkiem innego kierunku... i chcę wiecej ale juz za stara chyba jestem
|
|
|
#312 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
a zaraz potem zapytałabym co w takim razie ze mną robi, skoro jestem taka brzydka/nieidelana/mam grube nogi faceci mają nas szanować, bo jestesmy tego warte!
|
|
|
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Cytat:
|
|
|
#314 |
|
Raczkowanie
|
Zrobiłam sobie na obiad razowy makaron z tuńczykiem i warzywami, smaczne smaczne ale jak dla mnie nie rewelacyjne
|
|
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Cytat:
Kocham <3 I mdli mnie od rana od moich tostów na słodko. Chyba zrobie odcukrzanie od piątku again.
|
|
|
#316 |
|
Raczkowanie
|
Piszecie tak o tym makaronie może ja się skuszę i na obiad zaserwuje jakieś świdrasy z tuńczykiem w sosie jogurtowo - czosnkowym .... Czy polecacie coś lepsiejszego??
|
|
|
#317 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za te słowaCytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny mam nadzieję, że będę mogła mimo wszystko zostać w Waszym klubie. Polubiłam to forum, pisanie z Wami (staram się pisać tak często jak mogę) ![]() U mnie dzisiaj dietowanie bardzo dobrze idzie. Zrobiłam sobie na obiad kluchy serowo-jajeczne i do tego trochę brokuła, ale o dziwo zjadłam 1/3 z tego co miałam na talerzu Oprócz tego zaliczyłam 110 brzuszków - chyba nie jest tak tragicznie po 2 tygodniach przerwy ![]() O i mam pytanie : czy możliwe aby od słonecznika(pieczywo z nim) mieć wzdęcia ? Czy bardziej od mleka jest to prawdopodobne ? ![]() Zauważyłam, że gdy jem którąś z tych rzeczy (jutro rozpracuję mam nadzieję, czy mleko czy słonecznik) strasznie mnie męczą ... Co do wieśniaków - widziałam taki temacik tutaj - osobiście wolę te z Biedronki, ale nie "lekkie", bo to prawie sama woda Ja wieśniaki dodaję do czegoś, nie przepadam za wieśniakiem na słono więc kombinuję jak koń pod górę
|
|
|
|
#318 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Same samiutkie. Tylko czasem niektóre mają dziwny posmak, np. jakiś słodkawy, ale to może akurat w dany dzień moje kubeczki smakowe inaczej pracują albo co. ![]() Nie wydaje mi się, żeby od słonecznika wzdęcia Chyba raczej mleko. Ja podczas tego zdrowego odżywiania mam stosunkowo często wzdęcia, ale za cholibkę nie wiem, od czego konkretnie. Może po prostu za dużo błonnika czy coś. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#319 |
|
Raczkowanie
|
No ja metodą prób - zostały mi te dwa składniki
![]() Kupiłam sobie ostatnio w Kauflandzie garnek do gotowania na parze - trzy poziomy, 8L za jedyne 34,95 zł - przecena z 70 zł ![]() Jeszcze mojemu truję, że zamiast jakichś tam kwiatków czy coś na Dzień Kobiet, jeśli koniecznie chce mi coś kupić to niech to będzie ... waga kuchenna ! Miałyście widzieć jego minę
|
|
|
#320 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mnie dzisiaj dobrze szło, ale teraz napiłam się trochę coli, bo brzuch mnie wykańcza trochę pomogło, ale dalej kiepsko ![]() z tą akceptacją to oczywiście się zgadzam z przedmówczyniami. ludzie!! jak nie akceptujecie siebie (albo ktoś Was nie akceptuje) to się nie zmieni nagle od tego, że kilogramy spadną! |
|
|
|
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo Twoja odezwa teraz lepiej wygląda
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Ja cały dzień latam. wkur%^& się na polską służbę zdrowia. Agata wstała o 8 z gorączką. Więc dzwonie do przychodni, ze mam dziecko chore, no ale nie ma numerków, bo zeby dostać to trzeba stać o 5.30 pod przychodnią (o 7 otwierają), czyli wychodzi na to, ze powinnam wyciągnąć numerek zanim zachoruje
![]() To sie wyzaliłam. W kwestii diety: Omlet z papryką Pół kostki chudego twarogu zmiksowanegoz kiwi (ale gorzkie było to dodałam 3/4 łyżeczki syropu z agawy) kilka orzechów ryba pieczona w folii + brązowy ryż + troche warzyw na patelnie sałatka: troche makreli, troche sałaty, jajko, troche pesto i sosu pomidorowo-czosnkowego. + 2 plasterki serka topionego hochland fit. |
|
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od niedawna mam też kiełki pszenicy i rzodkiewki, ale gorzej smakują. W zesżłym roku miałam również bazylię Rosła wolniej, ale była dobra i utrzymanie jej w dobrym stanie było prościutkie.Wyborowa, no coś Ty! Pada u Was? Was też tak znajomi pytają co chwilę: "jamk to zrobiłaś?Jakim cudem tak schudłaś?!"? Właśnie udzieliłąm kolejnego obszernego wywiadu na fejsie...
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Bottega właśnie widziałam fote na blogu i szczena mi opadła. Moje gratulacje
|
|
|
|
|
#325 |
|
Raczkowanie
|
50 długości basenu sportowego! A i owszem! Wymiatam! Kocham to uczucie kurczenia się po wyjściu z wody...
|
|
#326 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja wróciłam 2 godziny temu do domu. byłam tak padnięta, że nie miałam siły ani ręką ani nogą ruszyć. nie zrobie mojego brazil butt lift. trudno, będę miała polskie obwisłe pośladki. do jutra, bo mam zamiar nadrobić. coż za tempo |
|
|
|
|
|
#327 |
|
Zadomowienie
|
Może złe wrażenie zrobiłam ale się poprawię
![]() żadnego użalania się nad sobą tylko dieta i ruch ![]() męża też przetrzepie ze mu się odechce docinać ![]() Jutro mam wypad z kolezankami do kina- już się cieszę
|
|
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie prawdziwy związek to związek dwóch dusz nie ciał. Bo ciała przeminą. Kiedyś obwisną mi cycki, osiweją włosy, porobią się zmarszczki itd. Ide chyba spać
|
|
|
|
|
|
#329 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!Moge sie do was dolaczyc?Mam na imie Aga.29 lipca zeszlego roku urodzilam syna,po wyjsciu ze szpitala wazylam 95kg,dzis waze 76,5,mam163cm wzrostu.Od trzeciego stycznia ponownie sie odchudzam,a wtedy wazylam 84kg.ogolnie zasydy zdrowego zywienia znam(odchudzania),i wiem,ze popelniam male bledy,ale staram sie je poprawic,np.nie jem 5 posilkow dziennie,a to ze wzgledu na prace,jem od 3 do 4terech,niestety nie jestem wstanie tego przeskoczyc.
Regularnie was czytam,daje mi to duze wsparcie,staram sie cwiczyc,nawet zaczelam biegac,mam steperek w domu,duza dmuchana pilke,ciezarki i mate.Chcialabym wazyc 60-58kg. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny,razem zrzucimy ten tlusty balast!!!
|
|
|
|
|
#330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Szacunek ![]() ja za to nie lubię jak przez chlor piecze mnie skóra na czole ![]() Scio, jak mi obwisną cycki, to sobie operację zrobię xD i żeby nie było - nie dla niego, a dla siebie!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.

Po prostu głowa do góry, nie wmawiaj sobie otyłości i pracuj nad samoakceptacją siebie.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
) i straaasznie się rozwalają. 
Jeszcze rozumiem dla żartów się przekomarzać, ale też bez przesady, bo można się poczuć w końcu urażonym. A my jesteśmy piękne laski i tyle.
Jutro wypróbuje ! Wczoraj w nocy przeglądałam kilka stron wątku, oczytałam się na temat jedzena i zrobiłam sie głodna, chyba po 18 nie bede tu zaglądała, albo wręcz przeciwnie poćwiczę silną wolę ale pod warunkiem, że obok bedzie stało wiaderko wody, aby się ocucić :P

Chyba raczej mleko. Ja podczas tego zdrowego odżywiania mam stosunkowo często wzdęcia, ale za cholibkę nie wiem, od czego konkretnie.
Może po prostu za dużo błonnika czy coś.