XXL-ki chudną do M-ki cz.II - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-22, 16:16   #301
Olimpia_23
Zadomowienie

Dot.: XXL-ki chudną do M-ki cz.II

Cytat:
Napisane przez LadyTo0fat Pokaż wiadomość
Daj spokój, trochę dystansu. Po prostu głowa do góry, nie wmawiaj sobie otyłości i pracuj nad samoakceptacją siebie.
Wiecie co mam kiepski dzień chyba. Musze pocwiczyć- to i endofrfiny uderzą mi do głowy i poczuje się lepiej

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=767469
Olimpia_23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 16:19   #302
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja nie rozumiem kobiet, które trzymają się facetów, którzy ich nie akceptują.
Ja bym już takiemu powiedziała do słuchu. Ciekawe czy oni są tacy idealni. W pale mi się nie mieści. Jakby mój mi powiedział, ze jestem za gruba/za chuda/ za wysoka/ za niska/ mam nie taki nos/ne taki tyłek a w ogóle to powinnam wyglądać jak Scarlett Johanson czy inna Paris Hilton to by dostał pałą po łbie, a dwa ok. pod warunkiem, ze on wyglądać będzie jak Aleksander Skarsgard
Tom się uzewnętrzniła.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 16:28   #303
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
aaaa nie zauważyłam , ok teraz już mam 8)
ps. i poproszę o przepis na kotlety kalafiorowe
A klopsiki kalafiorowe to Ci powiem, że bez szału (ale to pewnie kwestia dobrego przyprawienia, ja się nie znam ) i straaasznie się rozwalają. Rozgniotłam ugotowany kalafior, dodałam jajo (potem drugie, licząc na to, że będą trochę się lepiej trzymać, ale za wiele różnicy nie ma ), otręby żeby to zagęścić, przyprawy, podsmażona cebulka. I potem na patelnię wysmarowaną oliwą czy cuś, ale najlepiej malutkie formować, bo dużych za chiny nie przełożysz na drugą stronę - rozerwą się w mig.

Cytat:
Napisane przez Olimpia_23 Pokaż wiadomość
Wiecie co mam kiepski dzień chyba. Musze pocwiczyć- to i endofrfiny uderzą mi do głowy i poczuje się lepiej
No i prawidłowe podejście nareszcie - nie użalamy się nad sobą, tylko bierzemy się w garść i pracujeeemy nad sobą!

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ja bym już takiemu powiedziała do słuchu. Ciekawe czy oni są tacy idealni. W pale mi się nie mieści. Jakby mój mi powiedział, ze jestem za gruba/za chuda/ za wysoka/ za niska/ mam nie taki nos/ne taki tyłek a w ogóle to powinnam wyglądać jak Scarlett Johanson czy inna Paris Hilton to by dostał pałą po łbie, a dwa ok. pod warunkiem, ze on wyglądać będzie jak Aleksander Skarsgard
Tom się uzewnętrzniła.
I prawidłowo Jeszcze rozumiem dla żartów się przekomarzać, ale też bez przesady, bo można się poczuć w końcu urażonym. A my jesteśmy piękne laski i tyle. Nas się akceptuje, a nie zmienia, ot co! Jak się zmieniać, to tylko dla siebie, a nie dla jakichś patałachów.
LadyTo0fat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 16:34   #304
MsKurtyzana
Raczkowanie

Cytat:
A klopsiki kalafiorowe to Ci powiem, że bez szału (ale to pewnie kwestia dobrego przyprawienia, ja się nie znam ) i straaasznie się rozwalają. Rozgniotłam ugotowany kalafior, dodałam jajo (potem drugie, licząc na to, że będą trochę się lepiej trzymać, ale za wiele różnicy nie ma ), otręby żeby to zagęścić, przyprawy, podsmażona cebulka. I potem na patelnię wysmarowaną oliwą czy cuś, ale najlepiej malutkie formować, bo dużych za chiny nie przełożysz na drugą stronę - rozerwą się w mig.
Kurde czyta się smakowicie Jutro wypróbuje ! Wczoraj w nocy przeglądałam kilka stron wątku, oczytałam się na temat jedzena i zrobiłam sie głodna, chyba po 18 nie bede tu zaglądała, albo wręcz przeciwnie poćwiczę silną wolę ale pod warunkiem, że obok bedzie stało wiaderko wody, aby się ocucić :P

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
Jak się zmieniać, to tylko dla siebie, a nie dla jakichś patałachów.
ot To.... dobrze gadasz kobieto

w/b/t/b
164/104/86/104

cel I 68
cel II 65
cel III 63
... potem czas pokaże
MsKurtyzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 16:36   #305
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MsKurtyzana Pokaż wiadomość
Kurde czyta się smakowicie Jutro wypróbuje ! Wczoraj w nocy przeglądałam kilka stron wątku, oczytałam się na temat jedzena i zrobiłam sie głodna, chyba po 18 nie bede tu zaglądała, albo wręcz przeciwnie poćwiczę silną wolę ale pod warunkiem, że obok bedzie stało wiaderko wody, aby się ocucić :P
Jak jutro (czyli nie ma postu ) to możesz spróbować mięsno-kalafiorowe (wtedy można bez otrębów i powinny ładnie wyjść + nie będą się tak rozwalać) albo te z białym serem.
Stary 2012-02-22, 16:38   #306
Olimpia_23
Zadomowienie

Lightbulb Dot.: XXL-ki chudną do M-ki cz.II

Cytat:
Tom się uzewnętrzniła.
Nie chodzi o to ze mnie nie akceptuje, ale docina ze np jem wieczorem coś, albo ze mam miękki brzuch....jak się wkurzam to mówi ze żartuje i ze sie mu bardzo podobam....ale skądś te zarciki sie biorą i mnie ranią.
Ale pracuje nad nim dziewczyny i jemu tez zaczełam docinać ze tony słodyczy zjada a kaloryfer na brzuchu to ma ale w zabudowie......to poczuł jak to jest

Stary 2012-02-22, 16:39   #307
MsKurtyzana
Raczkowanie

Aż tak mięsożerna nie jestem Studia nauczyły mnie życia, a mięso tylko w niedzielę

w/b/t/b
164/104/86/104

cel I 68
cel II 65
cel III 63
... potem czas pokaże
Stary 2012-02-22, 16:40   #308
Olimpia_23
Zadomowienie

A schudnac chce dla siebie zeby samej czuć się fajnie w swoim ciele i latem wyjśc bez krępacji na plażę

Stary 2012-02-22, 16:46   #309
czwarta_plaga_egipska
Raczkowanie

Ostatnio jem same wykwintności. Dzisiaj filet z kurczaka, jakieś 250g mieszanki warzywnej i kostka rosołowa zalane wodą. Nie mam siły gotować... Nie mam siły zastanawiać się nad posiłkami...

Mam spore kłopoty na uczelni związane z moją ścieżką. Jak wiadomo, studiuję politologię, a zapisałam się na fakultatywne wykłady z technik analizy DNA. Prowadzący zapowiedział, że mam podejść do egzaminu razem z jego studentami. Teraz okazuje się, że egzamin jest opisowy, pytania z zakresu problemów badawczych, a literatura wyłącznie anglojęzyczna. Dr powiedział mi wprost, że mam tylko teoretyczny cień szansy na zdanie... Toteż słownik polisz-inglisz pod pachę i idę czytać how to amplify a single piece of DNA to millions of copies of a particular DNA sequence by scientific technique called PCR.
*@^#%@&#

Edytowane przez czwarta_plaga_egipska
Czas edycji: 2012-02-22 o 16:49
czwarta_plaga_egipska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 16:51   #310
Olimpia_23
Zadomowienie

no to plaga współczuje- u mnie nie lepiej męcze prace licencjacką;(

Stary 2012-02-22, 17:18   #311
MsKurtyzana
Raczkowanie

No to Plago gud lok! Ja skończyłam studia w tamtym roku i jakoś mi sie tęskni za tym porąbanym systemem, skończyłam maristra, a studiowanie tak mi sie spodobało, że zmęczyłam jeszcze licencjata z całkiem innego kierunku... i chcę wiecej ale juz za stara chyba jestem

w/b/t/b
164/104/86/104

cel I 68
cel II 65
cel III 63
... potem czas pokaże
Stary 2012-02-22, 17:30   #312
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Jakby mój mi powiedział, ze jestem za gruba/za chuda/ za wysoka/ za niska/ mam nie taki nos/ne taki tyłek a w ogóle to powinnam wyglądać jak Scarlett Johanson czy inna Paris Hilton to by dostał pałą po łbie

a zaraz potem zapytałabym co w takim razie ze mną robi, skoro jestem taka brzydka/nieidelana/mam grube nogi faceci mają nas szanować, bo jestesmy tego warte!
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 19:04   #313
f_ola
Zakorzenienie

Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...

Cytat:
Napisane przez czwarta_plaga_egipska Pokaż wiadomość

Mam spore kłopoty na uczelni związane z moją ścieżką. Jak wiadomo, studiuję politologię, a zapisałam się na fakultatywne wykłady z technik analizy DNA. Prowadzący zapowiedział, że mam podejść do egzaminu razem z jego studentami. Teraz okazuje się, że egzamin jest opisowy, pytania z zakresu problemów badawczych, a literatura wyłącznie anglojęzyczna. Dr powiedział mi wprost, że mam tylko teoretyczny cień szansy na zdanie... Toteż słownik polisz-inglisz pod pachę i idę czytać how to amplify a single piece of DNA to millions of copies of a particular DNA sequence by scientific technique called PCR.
*@^#%@&#
Miłej naukejszyn! Dasz czadu Plago! Chociaż powalcz!
f_ola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 19:39   #314
Sculpture of Regret
Raczkowanie

GG do Sculpture of Regret

Zrobiłam sobie na obiad razowy makaron z tuńczykiem i warzywami, smaczne smaczne ale jak dla mnie nie rewelacyjne
Stary 2012-02-22, 19:41   #315
f_ola
Zakorzenienie

Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...

Cytat:
Napisane przez Sculpture of Regret Pokaż wiadomość
Zrobiłam sobie na obiad razowy makaron z tuńczykiem i warzywami, smaczne smaczne ale jak dla mnie nie rewelacyjne
A ja makaron z kurczakiem,porem,fasolką w sosie pomidorowym
Kocham <3
I mdli mnie od rana od moich tostów na słodko. Chyba zrobie odcukrzanie od piątku again.
Stary 2012-02-22, 19:52   #316
MsKurtyzana
Raczkowanie

Piszecie tak o tym makaronie może ja się skuszę i na obiad zaserwuje jakieś świdrasy z tuńczykiem w sosie jogurtowo - czosnkowym .... Czy polecacie coś lepsiejszego??

w/b/t/b
164/104/86/104

cel I 68
cel II 65
cel III 63
... potem czas pokaże
Stary 2012-02-22, 19:59   #317
myszka_zabrze
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez f_ola Pokaż wiadomość
KOMUNIKAT
  1. Wszystkie morświny wyjść. To watek dla niewiast, waćpanien, kobiet,ogólnie pojętych egzemplarzy płci żeńskiej chcących schudnąć
  2. Normalne XXL, XL,L i Mki zostać i dalej się udzielać.
  3. W takim razie pogratulować wyboru męża, który jest świnia i nie akceptuje własnej żony. Albo Tobie poczucia wartości.Takie zakompleksienie prowadzi do poważnych problemów psychicznych i zamykania się w sobie, a w efekcie do częstszych kłótni małżeńskich,zazdrości,zaw iści, a w efekcie rozwodów. Nie wspominając o hard corowych przypadkach gdy po rozwodzie dochodzi do depresji, wyżywania się na dzieciach a nawet karania dzieci za to,że było się nieznośną zakompleksioną osobą, z którą facet się nie dał dogadać
    Tutaj się walczy i tępi marne poczucie wartości.
    Z takimi tekstami zapraszam na wątek: Jestem niedojrzała emocjonalnie choć nie mam już 13 lat i chce się podołować. Najpierw akceptacja siebie! Potem walka z kilogramami. Albo obie rzeczy na raz. Ruszaj się laska a nie użalańsko!
  4. Bez takich tekstów tutaj bo dziewczyny mogą się poczuć urażone
  5. Muszę jakiś hejterski blogasek założyć,bo niektóre osoby mnie dobijają
za te słowa

Cytat:
Tom się uzewnętrzniła.
tutaj również

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
a zaraz potem zapytałabym co w takim razie ze mną robi, skoro jestem taka brzydka/nieidelana/mam grube nogi faceci mają nas szanować, bo jestesmy tego warte!
tutaj także

Dziewczyny mam nadzieję, że będę mogła mimo wszystko zostać w Waszym klubie. Polubiłam to forum, pisanie z Wami (staram się pisać tak często jak mogę)

U mnie dzisiaj dietowanie bardzo dobrze idzie.
Zrobiłam sobie na obiad kluchy serowo-jajeczne i do tego trochę brokuła, ale o dziwo zjadłam 1/3 z tego co miałam na talerzu

Oprócz tego zaliczyłam 110 brzuszków - chyba nie jest tak tragicznie po 2 tygodniach przerwy

O i mam pytanie : czy możliwe aby od słonecznika(pieczywo z nim) mieć wzdęcia ? Czy bardziej od mleka jest to prawdopodobne ?
Zauważyłam, że gdy jem którąś z tych rzeczy (jutro rozpracuję mam nadzieję, czy mleko czy słonecznik) strasznie mnie męczą ...

Co do wieśniaków - widziałam taki temacik tutaj - osobiście wolę te z Biedronki, ale nie "lekkie", bo to prawie sama woda Ja wieśniaki dodaję do czegoś, nie przepadam za wieśniakiem na słono więc kombinuję jak koń pod górę

75~74~73,1~72~71~70

Cel 2 - 70 kg
Cel 3 - 65 kg
Cel 4 - 60 kg
Cel 5 - 55 kg
Cel 6 - 50 kg

Ćwiczę 8 min :
CORE ABS, BUNS
myszka_zabrze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 20:11   #318
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez myszka_zabrze Pokaż wiadomość
O i mam pytanie : czy możliwe aby od słonecznika(pieczywo z nim) mieć wzdęcia ? Czy bardziej od mleka jest to prawdopodobne ?
Zauważyłam, że gdy jem którąś z tych rzeczy (jutro rozpracuję mam nadzieję, czy mleko czy słonecznik) strasznie mnie męczą ...

Co do wieśniaków - widziałam taki temacik tutaj - osobiście wolę te z Biedronki, ale nie "lekkie", bo to prawie sama woda Ja wieśniaki dodaję do czegoś, nie przepadam za wieśniakiem na słono więc kombinuję jak koń pod górę
Ja wiejskie uwielbiam wszystkie jak leci. Same samiutkie. Tylko czasem niektóre mają dziwny posmak, np. jakiś słodkawy, ale to może akurat w dany dzień moje kubeczki smakowe inaczej pracują albo co.

Nie wydaje mi się, żeby od słonecznika wzdęcia Chyba raczej mleko. Ja podczas tego zdrowego odżywiania mam stosunkowo często wzdęcia, ale za cholibkę nie wiem, od czego konkretnie. Może po prostu za dużo błonnika czy coś.

Cytat:
Napisane przez f_ola Pokaż wiadomość
A ja makaron z kurczakiem,porem,fasolką w sosie pomidorowym
Kocham <3
I mdli mnie od rana od moich tostów na słodko. Chyba zrobie odcukrzanie od piątku again.
Kurcze, nie wpadłam na to, żeby razowca walnąć do sandwicha na tosty i jazda. Np. twaróg w środek, by się pewnie ładnie rozpuściło, muszę kiedyś spróbować. Tylko że ja mam stary ten sandwich, pozdzierany teflon i ogólnie ciężko wyczyścić, a tak to jest cały tłusty i ma w zakamarkach resztki sera żółtego czy kto tam wie czego.

Cytat:
*@^#%@&#
Trzymam kciuki, powodzenia!
Stary 2012-02-22, 20:16   #319
myszka_zabrze
Raczkowanie

No ja metodą prób - zostały mi te dwa składniki
Kupiłam sobie ostatnio w Kauflandzie garnek do gotowania na parze - trzy poziomy, 8L za jedyne 34,95 zł - przecena z 70 zł

Jeszcze mojemu truję, że zamiast jakichś tam kwiatków czy coś na Dzień Kobiet, jeśli koniecznie chce mi coś kupić to niech to będzie ... waga kuchenna ! Miałyście widzieć jego minę

75~74~73,1~72~71~70

Cel 2 - 70 kg
Cel 3 - 65 kg
Cel 4 - 60 kg
Cel 5 - 55 kg
Cel 6 - 50 kg

Ćwiczę 8 min :
CORE ABS, BUNS
myszka_zabrze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 20:36   #320
MaryAnne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez myszka_zabrze Pokaż wiadomość
No ja metodą prób - zostały mi te dwa składniki
Kupiłam sobie ostatnio w Kauflandzie garnek do gotowania na parze - trzy poziomy, 8L za jedyne 34,95 zł - przecena z 70 zł

Jeszcze mojemu truję, że zamiast jakichś tam kwiatków czy coś na Dzień Kobiet, jeśli koniecznie chce mi coś kupić to niech to będzie ... waga kuchenna ! Miałyście widzieć jego minę
ja mam taki garnek z dwoma poziomami, super sprawa nawet pierogi można odgrzewać w ten sposób

mnie dzisiaj dobrze szło, ale teraz napiłam się trochę coli, bo brzuch mnie wykańcza trochę pomogło, ale dalej kiepsko

z tą akceptacją to oczywiście się zgadzam z przedmówczyniami.
ludzie!! jak nie akceptujecie siebie (albo ktoś Was nie akceptuje) to się nie zmieni nagle od tego, że kilogramy spadną!
MaryAnne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 21:01   #321
f_ola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaryAnne Pokaż wiadomość

mnie dzisiaj dobrze szło, ale teraz napiłam się trochę coli, bo brzuch mnie wykańcza trochę pomogło, ale dalej kiepsko

z tą akceptacją to oczywiście się zgadzam z przedmówczyniami.
ludzie!! jak nie akceptujecie siebie (albo ktoś Was nie akceptuje) to się nie zmieni nagle od tego, że kilogramy spadną!
Cola -kofeinaaaaaa daj łykaa!
oo Twoja odezwa teraz lepiej wygląda
Stary 2012-02-22, 21:07   #322
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja cały dzień latam. wkur%^& się na polską służbę zdrowia. Agata wstała o 8 z gorączką. Więc dzwonie do przychodni, ze mam dziecko chore, no ale nie ma numerków, bo zeby dostać to trzeba stać o 5.30 pod przychodnią (o 7 otwierają), czyli wychodzi na to, ze powinnam wyciągnąć numerek zanim zachoruje
To sie wyzaliłam.

W kwestii diety:

Omlet z papryką
Pół kostki chudego twarogu zmiksowanegoz kiwi (ale gorzkie było to dodałam 3/4 łyżeczki syropu z agawy)
kilka orzechów
ryba pieczona w folii + brązowy ryż + troche warzyw na patelnie
sałatka: troche makreli, troche sałaty, jajko, troche pesto i sosu pomidorowo-czosnkowego.

+ 2 plasterki serka topionego hochland fit.

Agatka jest już z nami
Stary 2012-02-22, 21:23   #323
Bottega
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaryAnne Pokaż wiadomość
melduję, że rzeżucha siedzi w kiełkownicy a ja robię rybę na obiad. ja dziś nie poszczę, bo by mi chyba jelita całkiem zastrajkowały jakbym tylko trzy razy coś zjadła. ale ryba może być
u mnie rzeżucha non stop rośnie Od niedawna mam też kiełki pszenicy i rzodkiewki, ale gorzej smakują. W zesżłym roku miałam również bazylię Rosła wolniej, ale była dobra i utrzymanie jej w dobrym stanie było prościutkie.

Wyborowa,
no coś Ty! Pada u Was? U nas ciepło się zrobiło, przez to ciapa wszędzie, ale chociaż nie zamarzam

Was też tak znajomi pytają co chwilę: "jamk to zrobiłaś?Jakim cudem tak schudłaś?!"? Właśnie udzieliłąm kolejnego obszernego wywiadu na fejsie...

Bottega jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 21:33   #324
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Bottega właśnie widziałam fote na blogu i szczena mi opadła. Moje gratulacje

Agatka jest już z nami
Stary 2012-02-22, 21:48   #325
czwarta_plaga_egipska
Raczkowanie

50 długości basenu sportowego! A i owszem! Wymiatam! Kocham to uczucie kurczenia się po wyjściu z wody...

czwarta_plaga_egipska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 22:05   #326
happenstance
Raczkowanie

Cytat:
50 długości basenu sportowego! A i owszem! Wymiatam! Kocham to uczucie kurczenia się po wyjściu z wody...
jesteś mistrzem... za dystans tez, ale przede wszystkim za cudne określenie ,,kurczenia się ciała''

ja wróciłam 2 godziny temu do domu. byłam tak padnięta, że nie miałam siły ani ręką ani nogą ruszyć. nie zrobie mojego brazil butt lift. trudno, będę miała polskie obwisłe pośladki. do jutra, bo mam zamiar nadrobić.

coż za tempo
happenstance jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 22:29   #327
Olimpia_23
Zadomowienie

Może złe wrażenie zrobiłam ale się poprawię
żadnego użalania się nad sobą tylko dieta i ruch
męża też przetrzepie ze mu się odechce docinać

Jutro mam wypad z kolezankami do kina- już się cieszę

Stary 2012-02-22, 22:39   #328
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
racja.
Dla mnie prawdziwy związek to związek dwóch dusz nie ciał. Bo ciała przeminą. Kiedyś obwisną mi cycki, osiweją włosy, porobią się zmarszczki itd.

Ide chyba spać

Agatka jest już z nami
Stary 2012-02-22, 22:43   #329
megaxxl
Raczkowanie

Hej Dziewczyny!Moge sie do was dolaczyc?Mam na imie Aga.29 lipca zeszlego roku urodzilam syna,po wyjsciu ze szpitala wazylam 95kg,dzis waze 76,5,mam163cm wzrostu.Od trzeciego stycznia ponownie sie odchudzam,a wtedy wazylam 84kg.ogolnie zasydy zdrowego zywienia znam(odchudzania),i wiem,ze popelniam male bledy,ale staram sie je poprawic,np.nie jem 5 posilkow dziennie,a to ze wzgledu na prace,jem od 3 do 4terech,niestety nie jestem wstanie tego przeskoczyc.
Regularnie was czytam,daje mi to duze wsparcie,staram sie cwiczyc,nawet zaczelam biegac,mam steperek w domu,duza dmuchana pilke,ciezarki i mate.Chcialabym wazyc 60-58kg.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny,razem zrzucimy ten tlusty balast!!!
megaxxl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 22:44   #330
Bottega
Zakorzenienie

Cytat:
Bottega właśnie widziałam fote na blogu i szczena mi opadła. Moje gratulacje
Dziękuję!

Cytat:
wow! Szacunek
ja za to nie lubię jak przez chlor piecze mnie skóra na czole

Scio, jak mi obwisną cycki, to sobie operację zrobię xD i żeby nie było - nie dla niego, a dla siebie!

Bottega jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości