|
|
#871 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Cytat:
Ja nigdy nie kupowalam pomidorow z octem w skladzie, nawet nie wiedzialam, ze sa takie ![]() trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() mam nadzieje, ze to nie beda oskrzela Cytat:
Cytat:
, doszlam do wniosku, ze minimalizm kosmetyczny bardziej mi sluzy.Milego dnia
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#873 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() to teraz przepis poprosimy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i też mi nie służy ... ale gdyby nie Ty, to nie wpadłam na to, ze to kawa ![]() Zawsze piję Nesce, a tą mama dostała od cioci na imieniny faktycznie musi w niej coś być
Edytowane przez Ania0104 Czas edycji: 2012-02-22 o 11:59 |
||||||
|
|
|
#874 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiedziałam że mi pomożesz ja ostatnio kupiłam żel do mycia Babydream i bardzo fajny a dla siebie kilka kosmetyków z Alterry męzowi jednak nie pasuje np żel do mycia bo mu się za mało pieni ![]() musze przestudiowac te linki od Ciebie ![]() Cytat:
![]() ma razie nie dałam nic, bo tak to wszytsko w normie, zero kataru, nie kicha, normalnie rozrabia ![]() zaciskam kciuki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
super że u Martynki lepiej wiadomo, prywatnie to prywatnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
przekazałam siorze wszystko co napisałas, mam Cię wycałowac ![]() *** a teraz uciekam bo porzadki robię ![]() tylko chciałam z Wami kawkę wypic ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- a wogóle to Dzień Dobry
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
Maju Werka tez tylko temp. miala i w nocy doszedl kaszel, moze lepiej przejdz sie do lekarza
no i Werka ma zapalenie oskrzeli dostala antybiotyk Summamed forte i syrop na kaszel Prospan ,no i acidolaca w razie jakby mocno kaszlala w nocy moge podac sinecod za tydzien do kontroli
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
.... pada śnieg Miałam wczoraj iść na aerobik, ale znów nie było a sadełko rośnie ciężko mi się zmobilizować, żeby ćwiczyć w domu ![]() Zapisałam wszystkie przepisy na makaron i będę robiła jak mąż znów pojedzie w delegację My z Ba uwielbiamy makarony a małż tylko spagetti po bolońsku
|
|
|
|
#877 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ale to żaden przepis
-do polędwiczek z przepisu Czeko dorzuciłam suszoną żurawinę![]() Cytat:
![]() Ale mi się spać chce... ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z kolei mój S mógłby jeść makaron codziennie
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#878 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej dziewczyny
dopiero mnie troche odpuszcza, cala noc nie spalam ledwo zyje, a od rana musialam wstac do szkoly i do castoramy jechac, teraz robie obiad dobrze, ze chociaz maly jest u tesciowej bo bym chyba nie ogarnela
|
|
#879 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a miałaś odpoczywać Cytat:
Cytat:
![]() ja to chyba pojadę na zwiady do tego fitnes klubu co 1 zajęcia za 13 zł jak będzie fajnie to moze się skuszę na karnet - wtedy wyjdzie taniej ... wolała bym z koleżanką jeździć ale .... ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#880 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz ma 38, jeżeli do jutra będzie tak samo to się przejdę zdrówka dla Werki ![]() Cytat:
mam nadzieję jej już się zdarzała taka dwudniowa temp, nic więcej nie było jak byłam wtedy u lekarza to powiedział żeby zbijac tylko Cytat:
odpoczywam :P wszystko sobie robię tak na spokojnie ![]() mąz niedługo przyjedzie to sobie może nawet jakiś filmik obejrzymy jak Zuza uśnie
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
wybaczcie, że mnie ostatnio niema, ale tak teraz się nam nazbierało trochę problemów + problemy zdrowotne mojej mamy (co się dzisiaj dowiedziałam) + ja ostatnio gorzej się czuje... Podczytuje Was ale nie mogę zebrać myśli na tyle, żeby odpisywać ![]() zdrówka dla chorowitków Przemka też ostatnio nawiedziła jednodniowa gorączka po czym temp przeszła w stan 37,2-37,4 i pojawił się rzadki katar... chyba jakieś małe wirusiątko się przyplątało ![]() ale jest OK póki co... Pozdrawiam Was serdecznie |
|
|
|
#882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajny plan ![]() Cytat:
dziewczyny potrzebuje rady ![]() Szukam piekarnika i mam na oku 3 Może ma któraś z Was jeden z tych albo po prostu wiecie więcej o piekarnikach niż ja ![]() Samsung BQ1S4T133 ten mogę mieć z "Bankujesz kupujesz" za niższą cenę, opinie ma nawet ok ... kusi mnie ze względu na dwa poziomy ![]() Samsung BT62TDBCT ten podobno jest super ![]() Bosch HBN239E1L a ten znalazłam tak przypadkiem, opinie są ok i cena fajna |
||
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
hej
wyszłyśmy dziś na pierwszy spacer od początku lutego ![]() Każdy sobie wziął po jednym dziecku i wyruszyliśmy.Laura wróciła z bębenkiem ![]() czeko,pozdrawiam Werke szybko zeszło jej na oskrzela ale grunt że już leki macie.Idę poczytać książkę,póki mam chwilę czasu i czekam na dziadka+siłowniapa
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
moja biedaczka zasnela mi jak wzielam ja na rece przytulic tylko.....znowu jest ciepla , zapomnialam zapytac lekarke czy moge podac cos na goraczke przy tym antybiotyku-jak myslicie?
Ada jeszcze troche dasz rade Kasiu no szybko z dnia na dzien zachorowala, 1 raz mamy zapalenie oskrzeli, najbardziej obawiam sie nocy no i zeby nie wymiotowala ![]() a u was jak dlugo to trwalo?
|
#885 |
|
Wtajemniczenie
|
Czeko, ja teraz przy antybiotyku normalnie dawałam przeciwgorączkowe, nigdy nie słyszałam, żeby jakieś przeciwwskazania były ??
Ada przesyłam dobre fluidki dla was Aniu, nie znam się niestety i nie pomogę...ale jestem z tobą ![]() Wymyśliłam sobie białą, koszulową tunikę...przegrzebałam pół allegro i znalazłam dwie, które mi się podobały - jedna kosmicznie droga a druga nie w moim rozmiarze
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2012-02-22 o 16:11 |
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
no mi sie tez tak wydaje,zobacze jak bedzie wieczorem miec to podam na noc
|
#887 |
|
Ola-Unhola
|
Się nam Dziewczyny rozłozyły no
![]() Ania, nie znam się na piekarnikach ![]() ada, fluidki przesyłam, zdrowka A ja nie moge się doczekac od dwóch dni, kiedy Szwagierka będzie miała czas, zebym wytłumaczyła jej co i jak ma się w naszym imieniu zapytać w tym biurze ![]() ![]() A może któras z Was jest biegła w niemieckim?
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie szprecham
|
|
#889 |
|
Ola-Unhola
|
A wybraliście wstepnie jakiś region czeko?
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- O juz pisze na skype
|
#890 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() nic takiego nie robiłam,na ręce też raczej nie spałam,może mało magnezu mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Lubię czytać te tekściki Martynki i Kubusia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
szybko się rozwinęły te oskrzela ![]() Zdrówka dla Werki Cytat:
Cytat:
ada trzymam żebyście szybko uporali się z problemami i zdrówka dla Przemka Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2012-02-22 o 17:19 |
|||||||
|
|
|
#891 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#892 |
|
Ola-Unhola
|
Dziewczyny,
jakie dzieci mają kubki do picia poza domem? Niekapki, bidony ze slomka, bidony sportowe? ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Popisałam ze Szwagierką , jutro tam zadzwoni, bo dzisiaj musiała już wyjść. Oby ceny i termin ze strony aktualne
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowia dla Chorowitkow
Unholy, w domu pije z normalnego kubka, na spacerze w bidonie ze slomka, a jak gdzies jestesmy i siedzimy i cos jemy, to tez z kubka czy szklanki.
|
#894 | ||||
|
Zadomowienie
|
Co do ilości? Z tego co wiem, to wystarczy nie więcej niż 1 kubek dziennie. Nie wnikałam za mocno, bo Tymkowi daję co kilka dni, więc nie przedawkuję. Edit: TU coś komuś dzwoni, ale nie zgłębiałam jak to faktycznie jest. Cytat:
![]() Cytat:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Zdrówka dla Zuzi i Werki Edit2: A gdzie Jola? .
Edytowane przez morska Czas edycji: 2012-02-22 o 19:31 |
||||
|
|
|
#895 |
|
Ola-Unhola
|
Dzieki Mariolu za odpowiedź
![]() Ja właśnie musze cos kupic, bo nasz bidon (który Antoś nie bardzo polubił) i Aventowy niekapek są już do wymiany. Chce coś z myslą o wyjeździe juz. http://allegro.pl/kubek-bidon-junior...080585762.html Takie bidony fajne, ale kapki, a jednak na długą podróz wolę, żeby nie kapał. Znam Antka... Bedzie z tyłu w samochodzie machał tym bidonem gdzies mu się wymsknie i wszystko porozlewa ![]() W domu nie ma problemu, bo pije z kubków/szklanek. Na spacerze/plaży też moze ze wszytskiego (kubeczka, czy bidonu), ale najbardziej chodzi mi o transport ![]() Myślicie, ze wózek się przyda na takim wyjeździe? Wiem, że moze szybko o tym myslę, ae wydatków bedzie sporo i wole rozłożyć w czasie ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Dzięki Edyta ![]() My też z takich pijemy
|
#896 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja mam dostac namiary na kwatery w zatoce Makarska dokladnie Baska Voda i jeszcze Brella(nie wiem czy dobrze napisalam) a przyjaciolka ma tez zalatwic od znajomych co byli w innym regionie
Cytat:
Cytat:
![]() Dziekuje za zyczenia zdrowka dla mojej chorowitki apetytu brak, ale w koncu powiedziala ze chce twaróg zjesc to zjadla troche z grahamką
|
|
#897 |
|
Ola-Unhola
|
Dzięki czeko za odpowiedzi
![]() Brela fajniejsza ![]() No własnie ja myślę o wózku, bo po piachu to moze akurat nie bardzo, ale jakbyśmy gdzieś chcieli skoczyć po miasteczku to łatwiej, bo w upał Antoś się zmęczy na pewno szybko. Tylko moje chicco odpada bo za duże do bagażnika przy takim dalekim 4osobowym wypadzie. Nie chce przyjechać obładowana jak ![]() Murę moją koło kwietnia na sprzedaz wystawię, chicco też i myślałam żeby Quinny Zappa kupić używanego. Bo to malutkie i miejsca w samochodzie mało zajmie w tej torbie. Nie rozkłada się, ale to bedzie tylko spacerkowo i damy rade bez spania, a jak raz zaśnie na siedząco to się nie nie stanie
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrówka dla Werki Czeko, Zuzia też ostatnio miała Sumammed forte, szybko Jej przeszło. Do tego lekarka mówiła, żeby podawać mucosolvan bo rozrzedza zalegającą wydzielinę Ja też chcę gdzieś już powylegiwać się na plaży ale nie wiem gdzie Wpadłam z pytaniem do Was. Możecie polecić jakąś hulajnogę fajną?
|
|
|
|
#899 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No właśnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Aż wygooglowałam co to, fajny, taki malutki
|
|
#900 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() czeko, biedna Wercia , dużo zdrówka dla niej Maju, dla Twojej Zuzi też zdrówka Anula, cieszę się, że Martynka ma się już dobrze Ada sylko Cytat:
, zresztą z tego ostatniego popija też między posiłkami w domu ![]() Cytat:
, ja wczoraj znalazłam takie coś na gazecie: "Mięta, a zwłaszcza olejek miętowy (zawierają go m.in. krople żołądkowe), może u wrażliwego malucha wywołać odruchowy skurcz krtani i zatrzymanie oddechu" ![]() Obecna ![]() Mariolu, , muszę spokojnie przestudiować Twój post. Ja w sumie kiedyś siedziałam w tych składach, a potem mnie to jakoś znużyło, bo w sumie wielkich problemów nie mam, powinnam była do tego wrócić po urodzeniu Kuby . Miałam na początku produkty Hippa, właśnie ze względu na skład, ale one nie dawały rady, więc w ruch poszło Emolium. Teraz pod prysznic szukam olejków, fajny jest Oillan, ta oliwka LRP wydaje się OK, ale ma SLS.Ja też tak mam, że ulubione rzeczy znikają na zawsze , wlaśnie tego olejku już nie mogę namierzyć ![]() angy, za odpowiedzi i rady, zapisałam, przestudiuję i do dzieła
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

:

)

)

ale grunt że już leki macie.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, ja wczoraj znalazłam takie coś na gazecie: "Mięta, a zwłaszcza olejek miętowy (zawierają go m.in. krople żołądkowe), może u wrażliwego malucha wywołać odruchowy skurcz krtani i zatrzymanie oddechu"