Kawa nigdy nie może być za mocna, a piękna kobieta za słaba - Wielbicielki Piękna 13 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-22, 12:37   #3181
Ania09121983
Zadomowienie

Dot.: Kawa nigdy nie może być za mocna, a piękna kobieta za słaba - Wielbicielki Pięk

ja też kiedys bez pracy długo byłam, koszmar;/ szukałam zajęć starałam sie jak najmniej w domu siedziec. zawsze był jakiś pomysł żeby wyjść...to do biblioteki to po maszynke do golenia do miasta....jak najmniej siedziec w domu

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 12:56   #3182
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Kawa nigdy nie może być za mocna, a piękna kobieta za słaba - Wielbicielki Pięk

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Napisałam notkę na blogu, z wysiłkiem, bo oczy mi wyżera ostatnio, jest mała szansa, że zaraziłam się od koleżanki z zapaleniem spojówek, choć ciężko mi to sobie wyobrazić, bo raczej nie łatwo to chyba przenieść z jednej osoby na drugą...
z tym nie ma żartów, lepiej idź do okulisty po antyboiotyk

Też to miałam, tylko ostro się zaczęło, rano oczy normalne, wieczorem czerwone i pełno śluzu, to znaczy w sumie na jednym oku to miałam
Ale antybiotyk w kroplach i niedługo było ok.

Skąd mi się to wzięło sama nie wiem.

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Ania09121983 Pokaż wiadomość
ja też kiedys bez pracy długo byłam, koszmar;/ szukałam zajęć starałam sie jak najmniej w domu siedziec. zawsze był jakiś pomysł żeby wyjść...to do biblioteki to po maszynke do golenia do miasta....jak najmniej siedziec w domu
Mnie tylko praca motywuje, żeby wyjść, jeśli chodzi o wyjście samemu.
Zazdroszczę, bo jestem zbyt leniwa, żeby wyjść np specjalnie do rossmana po odżywkę muszę gdzieś być przy okazji bardzo blisko.

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
dziewczyny co robić
bo jakoś w grudniu zacięłam się przy goleniu na obu nogach i problem jest taki że teraz w tym miejscu mam takie białe plamy... jakby blizny bo nie wiem i już kilka miesięcy a one nie schodzą i ja nie wiem co teraz
spytam się potem tżta, bo mnie kiedyś dał coś dobrego na to, ale za chiny sobie teraz nie przypomnę tej nazwy

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość

ale jestem zadowolona, dzisiaj byłam na zakupach kupiłam szampon i oliwkę babydream, maskę alterry, odżywkę isany z olejkiem babassu i eliksir do włosów wypadających green pharmacy.
a dodatkowo przyszły mi dzisiaj moje kosmetyki z bingo spa: Mleczna maska do włosów z elastyną, 12 ekstraktów Kuracja do włosów słabych, wypadających i po farbowaniu, Jedwab do mycia i pielęgnacji włosów, Kuracja do włosów z 40 aktywnych składników, Latte Forte - kuracja do włosów z jogurtem i proteinami mlecznymi, Maska do włosów z ekstraktem z drożdży piwnych, Maska do włosów z proteinami kaszmiru i kolagenem
poszalałaś

jeśli chodzi o bingo, moim hitem jest maska kaszmir&kolagen

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 12:59   #3183
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
mnie zaczyna raczej dobijać to że nie mam pracy
już nie mam co ze sobą robić

ja tak samo bez pracy - od miesiaca ehhh narazie udalo mi sie zlapac zlecenie jako hostessa i stalam sobie w weekend.

Neheszta bardzo Cie bolalo?
Ja chyba pojde zrobic lipolize podbródka jak odbiore wyplate z poprzedniej pracy (nie chce mi sie jechac) tylko boje sie opuchlizny
Stary 2012-02-22, 13:14   #3184
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
poszalałaś

jeśli chodzi o bingo, moim hitem jest maska kaszmir&kolagen
no właśnie u mnie zaczęło się od chęci posiadania maski
Stary 2012-02-22, 13:19   #3185
Airish88
Zakorzenienie

Hej, hej

Wpadłam na kawke i przy okazji czekam aż mi wyschną pomalowane paznokcie. Zrobiłam dzisiaj porządek w kosmetykach i stwierdziła, że mało się ich robi. Zakupki by się przydały.

W ogóle chciałam Wam się pochwalić, że w sobote byłam na prawdziwym balu. W ostatniej chwili mój brat dostał zaproszenia i nas zaprosił. Miałam 5 godzin na przygotowanie kreacji, butów, zrobienie włosów i makijażu. Mimo wszystko było świetnie. Zupełnie inaczej niż na zwykłej imprezie no i przede wszystkim w Zamku

A co u Was? Obchodziłyście wczoraj śledzika?
Stary 2012-02-22, 13:20   #3186
Ania09121983
Zadomowienie

a ja tej bingo nie mogę znaleźć;/
ostatnio naczytałam sie troche o tej seri bell mineral......podkłady, korektory- jednak niestety u mnie w mieśćie nie ma ich nigdzie. słyszałam że w naturze maja taką gablotke w niektórych miastach ale u mnie ni ma;/
znalazłam za to na allegro i cos będę chyba zamawiała...a nóż widelce belll sie sprawdzi

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Stary 2012-02-22, 13:45   #3187
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
ja tak samo bez pracy - od miesiaca ehhh narazie udalo mi sie zlapac zlecenie jako hostessa i stalam sobie w weekend.

Neheszta bardzo Cie bolalo?
Ja chyba pojde zrobic lipolize podbródka jak odbiore wyplate z poprzedniej pracy (nie chce mi sie jechac) tylko boje sie opuchlizny
same śmieciowe oferty są... nic konkretnego naprawdę... byłam już na 2 rozmowach o pracę i takich głupich pytań to ja nigdy bym nie pomyślała że ktoś może mi takie zadać jeszcze dostałam zaproszenie na rekrutacje jako stewardessa... zobaczymy bo bym musiała jechać do warszawy a to ode mnie ponad 300km, więc nie chciałabym tam jechać na 10 minut i papa
ale narazie nie załamuje się bo szukam pracy od tygodnia... chociaż fajnie byłoby mieć gdzie jej szukać

a co do bólu... był znośny po prostu czułaś że boli ale wszystko do wytrzymania tylko potem się piekło zrobiło jak w tym samym momencie dostałam gorączki wymioty biegunka bóle wszystkich mięśni i stawów ogólne osłabienie i jeszcze @ normalnie suma wszystkich strachów... Tz'towi to aż zal sie robiło jak mnie widział...
nic nie mogłam wziąć bo cały dzień nie jadłam bo od razu było źle na szczęście się uspokoiło
a uszy teraz to mnie tylko bolą ale od tego, że opaska mi tak je uciska a one jeszcze są spuchnięte

Edytowane przez neheszta
Czas edycji: 2012-02-22 o 13:46
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 17:05   #3188
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
same śmieciowe oferty są... nic konkretnego naprawdę... byłam już na 2 rozmowach o pracę i takich głupich pytań to ja nigdy bym nie pomyślała że ktoś może mi takie zadać jeszcze dostałam zaproszenie na rekrutacje jako stewardessa... zobaczymy bo bym musiała jechać do warszawy a to ode mnie ponad 300km, więc nie chciałabym tam jechać na 10 minut i papa
ale narazie nie załamuje się bo szukam pracy od tygodnia... chociaż fajnie byłoby mieć gdzie jej szukać

a co do bólu... był znośny po prostu czułaś że boli ale wszystko do wytrzymania tylko potem się piekło zrobiło jak w tym samym momencie dostałam gorączki wymioty biegunka bóle wszystkich mięśni i stawów ogólne osłabienie i jeszcze @ normalnie suma wszystkich strachów... Tz'towi to aż zal sie robiło jak mnie widział...
nic nie mogłam wziąć bo cały dzień nie jadłam bo od razu było źle na szczęście się uspokoiło
a uszy teraz to mnie tylko bolą ale od tego, że opaska mi tak je uciska a one jeszcze są spuchnięte

ooooo stewardessa dobrze zarabia ale ciagle jest na walizkach, jak twoj inglisz jest dobry to bym smiało próbowała
pytania mnie czasami rozbrajaja a szczegolnie wymagania szefów na stanowisko Sprzedawcy za 1000 zł pensji a rekrutacja jak na conajmniej stanowisko prawnicze
Stary 2012-02-22, 18:43   #3189
tylkokasia
Moderator

Cytat:
ooooo stewardessa dobrze zarabia ale ciagle jest na walizkach, jak twoj inglisz jest dobry to bym smiało próbowała
pytania mnie czasami rozbrajaja a szczegolnie wymagania szefów na stanowisko Sprzedawcy za 1000 zł pensji a rekrutacja jak na conajmniej stanowisko prawnicze
A o jakiej linii lotniczej mówisz?
Bo to akurat ma ogromne znaczenie a różnice w wypłatach są kolosalne.
Moja przyjaciółka jest stewardesą a jej facet prawie pilotem więc trochę o tym wiem

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 19:12   #3190
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
hehe ostatnio miałam rozmowę do sklepu z torebkami to wymagania takie jak na stewardesse

akurat ja sie kokosów nie spodziewam bo to polskie linie czarterowe
ale zawsze spróbować warto... może potem dubaj
a życie na walizkach to fakt ale ja jestem osobą, która ciągle musi być w ruchu bo inaczej ja to choroby dostaje po prostu lubię nie mieć czasu
Stary 2012-02-22, 19:27   #3191
Kimi_
Zadomowienie

Cytat:
hehe ostatnio miałam rozmowę do sklepu z torebkami to wymagania takie jak na stewardesse

akurat ja sie kokosów nie spodziewam bo to polskie linie czarterowe
ale zawsze spróbować warto... może potem dubaj
a życie na walizkach to fakt ale ja jestem osobą, która ciągle musi być w ruchu bo inaczej ja to choroby dostaje po prostu lubię nie mieć czasu

Hej dziewczyny ;*

Ile mnie tu nie było chyba nie uda mi się Was nadrobić (ale powoli powoli dam radę )

Neheszta jeśli mówisz o Emirates to wymagania mają takie, że szok no i konieczne jest zamieszkanie w Dubaju Nie można mieć chłopaka, męża. A w bazie, w której mieszkasz nie możesz spotykać się z kolegami z pracy ani żadnymi facetami żeby w razie czego nic z tego nie wynikło I oczekują potulnych pracownic, które zgodzą się na wszystko. Ale pensja jest ładna Wiem dużo o tym bo sama chcę próbować być stewardessą tylko, że w UK Moim marzeniem było Emirates ale jak poczytałam fora na ten temat to zrezygnowałam.

Edytowane przez Kimi_
Czas edycji: 2012-02-22 o 19:28
Kimi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 19:36   #3192
neheszta
Zakorzenienie

Qatar albo Emirates chciałabym spróbować ale to jeszcze dużo czasu mam na to
narazie Polska ale to też pytanie czy mnie tutaj będą chcieli hehe

szkoda, że nie ma kasyna w wlkp to bym od razu robote miała...;/

Edytowane przez neheszta
Czas edycji: 2012-02-22 o 19:37
Stary 2012-02-22, 19:42   #3193
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
A o jakiej linii lotniczej mówisz?
Bo to akurat ma ogromne znaczenie a różnice w wypłatach są kolosalne.
Moja przyjaciółka jest stewardesą a jej facet prawie pilotem więc trochę o tym wiem
Znajoma pracuje w ktorejs z tanich lini i nie narzeka, nie mam z nia kontaktu teraz ale z tego co kiedys opowiadala zarobki niezłe, a z tego co wiem nadal jej sie powodzi
Hehe a jak mozna byc prawie pilotem??
Stary 2012-02-22, 19:46   #3194
Kimi_
Zadomowienie

Cytat:
Qatar albo Emirates chciałabym spróbować ale to jeszcze dużo czasu mam na to
narazie Polska ale to też pytanie czy mnie tutaj będą chcieli hehe

szkoda, że nie ma kasyna w wlkp to bym od razu robote miała...;/
Qatar ma jeszcze gorze opinie, jak będziesz chciała to mogę dać link do najlepszego forum jakie jest dla osób, które chcą zostać stewardem/stewardessą. Tam też jest wiele porad jak się przygotować na rozmowę kwalifikacyjną i jak ona przebiega- bo jak wiadomo nie tak jak np do sklepu albo od razu dam

https://cabincrew.fora.pl/

Stary 2012-02-22, 19:47   #3195
neheszta
Zakorzenienie

To znaczy to naprawdę zależy od linii. W Polskich liniach raczej dużo się nie zarabia... Ale za to ma się możliwość zwiedzenia wielu miejsc

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Kimi_ Pokaż wiadomość
Qatar ma jeszcze gorze opinie, jak będziesz chciała to mogę dać link do najlepszego forum jakie jest dla osób, które chcą zostać stewardem/stewardessą. Tam też jest wiele porad jak się przygotować na rozmowę kwalifikacyjną i jak ona przebiega- bo jak wiadomo nie tak jak np do sklepu albo od razu dam

https://cabincrew.fora.pl/
wiem przecież jestem tam zalogowana i ciągle piszę
Stary 2012-02-22, 19:49   #3196
Kimi_
Zadomowienie

Cytat:
To znaczy to naprawdę zależy od linii. W Polskich liniach raczej dużo się nie zarabia... Ale za to ma się możliwość zwiedzenia wielu miejsc

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

wiem przecież jestem tam zalogowana i ciągle piszę
hah a widzisz w tych arabskich liniach to dopiero ma się możliwość zwiedzania ahh..

Stary 2012-02-22, 19:51   #3197
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
hah a widzisz w tych arabskich liniach to dopiero ma się możliwość zwiedzania ahh..
masakra...
Stary 2012-02-22, 19:53   #3198
Kimi_
Zadomowienie

Cytat:
masakra...
taki chłopak z tego forum wstawił filmik na you tube ale pewnie już widziałaś ( mix zdjęć z miejsc, które zwiedził podczas pracy w Qatar) ale mu zazdroszczę

Tygrysko ja też lubię ścinać włosy na prosto i podoba mi się to sama ścięłam jakiś tydzień temu- wstawiłam zdjęcie do albumu

Stary 2012-02-22, 19:57   #3199
neheszta
Zakorzenienie

wiem wiem oglądałam wiele razy
a najbardziej do tego pasuje piosenka THE WORLD IS MINE idealnie ja dopasował
Stary 2012-02-22, 21:47   #3200
Kimi_
Zadomowienie

Cytat:
wiem wiem oglądałam wiele razy
a najbardziej do tego pasuje piosenka THE WORLD IS MINE idealnie ja dopasował
też na to zwróciłam uwagę

teraz przez niego słucham tej piosenki

Stary 2012-02-22, 22:30   #3201
Kimi_
Zadomowienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0f1ba2d90011a5cb4f4545e6.jpg (8,8 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (28,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (27,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5bbff1db0014f8974f25575f.jpg (26,2 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 35e2fb6a002d3cfb4f43a8bd.jpg (22,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 398768_276894019046127_114982095237321_686152_1080491433_n_large.jpg (21,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f7c983ac000cea134f44a820.jpg (24,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_lvit50TzqM1qbfia9o1_500_large.jpg (33,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_lxkr3a8cFv1qd4m9uo1_500.jpg (18,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_lywaogj3jh1qgimuio1_400_large.jpg (23,5 KB, 10 załadowań)

Stary 2012-02-22, 23:16   #3202
1985SiWA
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1329946214

woooowww
Stary 2012-02-22, 23:39   #3203
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
też na to zwróciłam uwagę

teraz przez niego słucham tej piosenki
haha ja też
Stary 2012-02-23, 09:27   #3204
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
taki chłopak z tego forum wstawił filmik na you tube ale pewnie już widziałaś ( mix zdjęć z miejsc, które zwiedził podczas pracy w Qatar) ale mu zazdroszczę

Tygrysko ja też lubię ścinać włosy na prosto i podoba mi się to sama ścięłam jakiś tydzień temu- wstawiłam zdjęcie do albumu
co to za filmik
Stary 2012-02-23, 10:38   #3205
neheszta
Zakorzenienie

pokazujący ile można zwiedzić jak jesteś stew, twoje layover'y
w sensie jakie możliwości
generalnie mix zdjęć przez 20 minut ale chłopak przystojny i ciekawe miejsca to da się obejrzeć haha

Edytowane przez neheszta
Czas edycji: 2012-02-23 o 10:41
Stary 2012-02-23, 10:52   #3206
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Znajoma pracuje w ktorejs z tanich lini i nie narzeka, nie mam z nia kontaktu teraz ale z tego co kiedys opowiadala zarobki niezłe, a z tego co wiem nadal jej sie powodzi
Hehe a jak mozna byc prawie pilotem??
To znaczy że jesteś w trakcie kursu (który trwa serio dłuuugo) i nie masz samodzielnych lotów z pasażerami(nawet jako drugi pilot). Ale latasz i pilotujesz samolot - coś jak praktyki .
Nie wiem jak to nazwać po polsku

I jak zarobi w euro są przeliczane za zł to może i jest fajnie (a nie wiem czy są - bo zazwyczaj nie są np.inaczej płacą w H&M w PL a inaczej w IE)
W krajach gdzie jest euro wypłata nie jest jakaś super. A narobić się trzeba (w taniej linii bo o takiej piszę). No i wiele zależy od tego gdzie ma się bazę i jaką ma się ekipę.

Stary 2012-02-23, 10:57   #3207
neheszta
Zakorzenienie

ja wiem mniej więcej jakie są płace w polsce i to naprawdę nie jest dużo ale do tego dochodzą różne dodatki za lot, za sprzedaż, za to że się gdzieś musisz zatrzymać też dostaniesz pieniądze na bycie tam plus jeszcze masz hotel zagwarantowany, niektóre linie dają jeszcze za umundurowanie generalnie dla człowieka bez rodziny, samego co zarabia dla siebie i mieszka z rodzicami to jest spoko

... z resztą jako krupier kokosów nie zarabiałam... ludzie myśleli, że to ja miliony mam w kieszeni bo tyle pieniędzy tam się przez moje ręce przewijało ale to nie prawda. Mała wypłata i tak naprawdę napiwki mi ją podwyższały.. ale napiwki były dobre

Edytowane przez neheszta
Czas edycji: 2012-02-23 o 10:58
Stary 2012-02-23, 11:15   #3208
tylkokasia
Moderator

Cytat:
ja wiem mniej więcej jakie są płace w polsce i to naprawdę nie jest dużo ale do tego dochodzą różne dodatki za lot, za sprzedaż, za to że się gdzieś musisz zatrzymać też dostaniesz pieniądze na bycie tam plus jeszcze masz hotel zagwarantowany, niektóre linie dają jeszcze za umundurowanie generalnie dla człowieka bez rodziny, samego co zarabia dla siebie i mieszka z rodzicami to jest spoko

... z resztą jako krupier kokosów nie zarabiałam... ludzie myśleli, że to ja miliony mam w kieszeni bo tyle pieniędzy tam się przez moje ręce przewijało ale to nie prawda. Mała wypłata i tak naprawdę napiwki mi ją podwyższały.. ale napiwki były dobre
A dlaczego zamknęli kasyno ?

Stary 2012-02-23, 11:32   #3209
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
A dlaczego zamknęli kasyno ?
koncesja się skończyła... a minister w ogóle zlał temat, dzięki czemu mnóstwo ludzi straciło prace i nie chodzi mi tu o takiego studenciaka jak ja ale o rodziny co małżeństwa tam pracowały, dzieci mieli i w ogóle i co? oboje bezrobotni a siedzieli już tam ponad 10 lat
a tu taki psikus i w wlkp w ogóle nie ma kasyna teraz

generalnie teraz był przetarg, który się ciągnął a ciągnął no i jeszcze rozdanie koncesji, gdzie minister ma określony czas ale co z tego jak i tak tego się nie trzyma... a kto pozwie ministra do sądu koncesje powinny być już dawno rozdane, a tu wciąż jest wielka niewiadoma
Stary 2012-02-23, 18:56   #3210
Ania09121983
Zadomowienie

witam
po weekendzie musze zamalowac wkoncu moje blond włosy
myslę o ciemnym blondzie - ciekawe jak szybko sie zmyje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzura-warkocze-44.jpg_542.jpg (23,7 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg images (1).jpg (11,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img119963.fryzury-dlugie.1183939.jpg (39,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (10,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ins2.jpg (28,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img124218.fryzury-dlugie.1104997.jpg (49,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg inspiracja (1).jpg (32,8 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg inspiracje.jpg (34,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg k,NjIwMzU4NTAsNDY3MjEyMDE=,f,tumblr_l4mq5kXa0x1qahc10o1_500_1_.jpg (36,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg k,NjIwMzU4NTAsNDY3MjEyMDE=,f,tumblr_l612g0lK7V1qbnxrdo1_500_1_.jpg (37,8 KB, 11 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości