|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
O książkach kiedyś myślałam, ale jakoś do tej pory się za nie nie zabrałam.Cytat:
Będziemy mocno trzymać, na pewno sobie świetnie dasz radę! Ile Wam jeszcze brakuje, że był full? ![]() Miałam pytać, jakie, ale już dalej doczytałam Pewnie wyjdzie pyszne ![]() Cytat:
To podobnie, jak ja ![]() Cytat:
A no to niezły biznes Daj znać, jak ten podkład i korektor Bell, jak już poużywasz Wow, super
|
||||
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia:
planowaliśmy nie kupować na razie mebli do salonu, ale wczoraj zobaczyliśmy bardzo ładne (aż dziw, że mi się spodobały bo to TŻ je wypatrzył a jemu podobają się bardziej wycudaczone meble ) i w dodatku w promocji -VAT, więc za 4 elementy (kredens, szafka RTV, szafa i półka) zapłaciliśmy 1550 zł.Nie kupujemy: - stołu do kuchni - teściowa nam da ![]() - szafy do przedpokoju i sypialni - rodzice mają 2 w piwnicy i wstawimy je póki co, a w okolicach świąt porozmawiamy z moim chrzestnym, bo już się zdeklarował, że nam zrobi - sofy do salonu - jeśli kupimy materac do sypialni, to moją starą wersalkę wstawimy do salonu - ramy łóżka - wystarczy nam na razie sam materac Do kupienia pozostaje więc materac do sypialni, szafki do łazienki i w zasadzie tyle, nie licząc "drobnicy". Drzwi już są
|
#2913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z tym że nic wspólnego nie bedziemy mieć bo łazienke i kuchnie robimy na górze. w sumie łazienka gotowa, podlogi położone , teraz będe szukała kogoś kto nam kuchnie zrobi i można malować i meble kupować.luskap trzymam mocno kciuki koniku to ile masz w sumie całej pielęgnacji w sztukach? ![]() aha w piątek oglądajcie rozmowy w toku , te dziewczyny które będą przydałby się im odwyk kosmetyczny a w avatarze mój synek
Edytowane przez edyta29 Czas edycji: 2012-02-22 o 13:47 Powód: dopis |
|
|
|
|
#2914 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
ja też uważam, że moje 87 to za dużo. Spróbuję zejść do 80 i zobaczymy, jak się będę czuła z takim stanem posiadania
![]() a wogóle to nie wiem jakim cudem, ale nie dopisałam sobie w styczniu do wydatków 25zł za kissboxa i nie wpisałam w przybytkach żelu aloesowego mineral care, który tam był więc dopisałam to wszytsko do lutego.Kupiłam sobie glossyboxa . Kwietniowego
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wczoraj bylam na konercie Dream Theater bylo
|
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Przeliczyłam swoją pielęgnację i mam wszystkiego 38. Perfum 23 flakony. Chyba jedynie kolorówki za dużo i w sumie w drodze kilka rzeczy zamówionych. Ja chyba muszę wychodowac węża w kieszeni
|
|
|
|
#2917 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
A można gdzieś zobaczyć Twoją kolekcję zapachów?
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
Jeden z najbardziej lubianych zespołów mojego TŻ
, ma nawet bluzę z ich logo
|
|
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wygrzebałam 1 zdjęcie, ale chyba nie uchwyciłam wszystkiego. Widze, że uciełam jeszcze jednego Aliena Sunessence i Allure się schowało. Jutro dostanę od TŻ jeszcze Vanille Noire 30 ml i klknęłam CK in2u, bo mi się niedawno skończyło, a uwielbiam te perfumy, wiec podsumowując będzie 25 Pamiętam z forum perfumowego Twoje kolekcje
Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2012-02-22 o 20:17 |
|
|
|
|
#2920 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
Hypnose i Miss Dior Cherie
Zapraszam do klubu na posta
|
|
|
|
#2922 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
) i mi zbrzydł Hot Couture co do CK IN2U to w zeszłym tygodniu oddałam mamie pół flaszki, bo mi jakoś się opatrzył (owąchał )ładna kolekcja w temacie: zużyłam dziś Eveline, Slim Extreme 3D, Termoaktywne serum wyszczuplające
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2012-02-22 o 21:42 |
|
|
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 4 albo 5.
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
A liczycie tylko nowe czy otwarte kosmetyki też? Chyba muszę się podliczyć. Już 3 dzień nic nie kupiła,
Byłam dziś w super sklepie osiedlowym z kosmetykami.Jakie tam mają cuda!!!!!!!!!!!!!! Ale nic nie kupiłam (obiecałam prawda ). Jednak po Wielkanocy chyba tam pójdę w nagrodę.Hosenko - piękne meble ![]() Dojrzałam u Ciebie na blogu, że masz cytrusowy żel do paznokci i skórek Avon - co o nim sądzisz?
|
#2925 |
|
|
Mam 35 zapachów.
I dodatkowo chyba 10 flaszek na wylocie. 1. Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle 2. CK Euphoria Forbidden 3. Lancome Tresor Midnight Rose 4. Lancome Hypnose Elixir 5. Dior Addict 6. D&G L'Imperatrice 7. Chanel Chance Eau Fraiche 8. Kenzo Amour 9. Kenzo Amour Indian Holi 10. Escada Moon Sparkle 11. Escada Taj Sunset 12. Escada Marine Groove 13. D&G Light Blue 14. Marc Jacobs Daisy EDP 15. T. Mugler Alien Or d'Ambre 16. Versace Bright Crystal 17. La Perla Dark Extacy 18. V&R Flowerbomb Extreme 19. V&R Flowerbomb EDT 20. V&R Flowerbomb La vie en rose 21. Chloe EDT 22. Lanvin Rumeur 2 Rose 23. Armani Diamonds 24. Gucci Envy me 25. YSL Elle EDT 26. Moschino I love love 27. CK One 28. Nina Ricci, Nina 29. CK One Shock 30. Cacharel Amor Amor Absolu 31. L'Eau d'Issey Miyake Summer 2011 32. V&A Feerie Rose des Neiges 33. L'eau Par Kenzo 34. YSL Parisienne L'Extreme 35. Guerlain Insolence EDT ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- plus kilka odlewek
|
|
#2926 | ||
|
Zadomowienie
|
Meble bardzo ładne, jak już wstawicie to pokaż jak to wszystko razem się prezentuje.
![]() Uroczy. Przez Ciebie też prawie kupiłam. ![]() Cytat:
Zapachy super. Cytat:
|
|
#2927 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A wiesz, że ja miałam podobnie z L'instant. Jak się popsikałam, to sama nie mogłam ze sobą wytrzymać Indian Holi też lubię. Teraz mam pustą butlke, której szkoda mi wyrzucić.Sporo Ja mam tylko końcówkę Vaniille Chocolat. Szkoda, że nie da się ich dostać, bo ten zapach jest obłędny. Kojarzy mi się ze świeczką![]() Cytat:
Cytat:
zazdroszczę bardzo euphorii i flowerbomb :slina;dziękuję
|
||||
|
|
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2929 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To malutko, cieszę się że macie większość za sobą ![]() Słodki ![]() Właśnie kilka dni temu dowiedziałam się o jego istnieniu. Czym on się różni od kissboxa? To chyba coś podobnego? Jaka cena? Oo, jak fajnie Kiedyś często ich słuchałam, mój były jest ich wielkim fanem i mnie wkręcił Cytat:
Choć jakbym miała tyle perfum, to byłoby dla mnie za dużo. A ile masz kolorówki?Cytat:
Wszystkie Zużyłam avonowską maseczkę Tajski kwiat lotosu |
|||
|
|
|
#2930 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja miałam 45 ale wykończyłam 3 w tym miesiącu.mnie zgubiły wyprzedaze tutaj,kupiłam az 8 zapachów w tym roku dziękuję dziękuję gratuluje zużycia maseczki. ja w tym miesiacu zużyłam już 20 kosmetyków i kupiłam 8 ale jeszcze 2 dojda z avonu . |
|||
|
|
|
#2931 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
chyba zostanie tak że z teściem będą spać w pokoju u nas na piętrze bo na dole nie ma gdzie ) no i na koniec kuchnia i pewnie sień też trochę odnowimy bo tu teściowa zrobiła z niej graciarnię ![]() też widziałam reklamę tego odcinka, mówiłam do meża żeby nie marudził jak coś kupuję bo są jeszcze gorsze Cytat:
tu już nie ma się z czego odwykować
Edytowane przez nynka87 Czas edycji: 2012-02-23 o 11:39 Powód: dopisek |
||||||
|
|
|
#2932 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skad ja to znam...my dobudowywaliśmy ganek i na ganek wstawiła łóżko,na którym próbowała spać 3 lata temu w zimie jak sie z nami pokłóciła tzn. wtedy jeszcze tylko ze mną się kłuciła i szafe ogromna w której i na której pełno rupieci ![]() .współczuje ze beda spać u Was na górze ![]() to dużo pomieszczeń macie na górze ja pierwsze co to chciałam łazienke bo moja tesciowa niezbyt porzadnicka |
|
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
Nynka:
Wybraliśmy Mastercooka 3455 http://www.euro.com.pl/kuchnie/mastercook-kge-3455-x-dynamic.bhtml#afterSearch-mastercook+3455|| Co do stołu: nawet go nie widziałam ![]() Fajnie, że podobają się Wam meble, oczywiście pokażę zdjęcia ![]() Meble kuchenne są w trakcie skręcania
|
#2934 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Idea ta sama, ale licze na to, ze beda lepsze kosmetyki niz w kissboxie. Cena 49 za pudelko.
|
#2935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dom jest duży to i drzwi dużo ale jeżeli chodzi o wymianę to nie jest wesoło jest 5 pokoi, łazienka, drzwi do sieni, na strych i na schody na dół stąd taka ilość... na dole jest w ogóle takie pomieszczenie gdzie są same graty, oni nazywają na to pralnia bo przed powiększeniem łazienki tam stała pralka i tam można znaleźć dosłownie wszystko przetwory i słoiki to wiadomo ale ona nawet pudełka po herbatach tam zbiera mnóstwo chodników, ubrań, firanek, garnków może ze 30 może z 5 dużych misek, 2 piekarniki, fotel (bo przecież dobry i nie wyrzuci a że cały obdrapany i śmierdzący to tego nie widzi ) 2 stare telefony domowe sprzed może 15 lat no ja rozumiem że dobrze jest mieć w domu takie pomieszczenie, jest gdzie trzymać graty ale żeby takie starocie których nikt nie używa? a najlepsze jest to że chyba 4 miski stoją też w łazience pod prysznicem i kabina jest wciąż otwarta, nie wiem może żeby jak ktoś przyjdzie to żeby widział że ma miski? ![]() Cytat:
![]() co do stołu to jasne że teraz macie i tam wydatki i każdy się przyda, ale uwierz że Wy na pewno dostaniecie lepszy niż ja bym dostała u mojej teściowej wszystkie stoły są już powyginane i na tym złączeniu na środku nierówne i coś małego jak się postawi to się przewraca
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
Nynko:
ciekawa ta Twoja tesciowa ![]() Co do Mastercooków - one mają niezbyt dobry mechanizm otwierania piekarnika - dosyć głośno chodzi przy otwieraniu W tym 3455 chodzi ciszej No i podoba nam się wizualnie. Kratki na palniki są osobno - mam nadzieję, że będą stabilne.
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w domu nie trzymało się czegoś co może się przydać ze 2 razy w życiu albo i to nie nie wiem dziewczyny ale na grom komuś kto niedawno kupił nowy pod zabudowę piekarnik na prąd jeszcze 2 stare i to nie wiem czy w pełni sprawne? kiedyś jak TŻ jej zapytał po co jej jeszcze aż 2 to powiedziała że jak będzie na przykład chrzciny albo komunię szykować to gdzie napiecze ciast czy mięsa na tyle osób? a TŻ do niej - o to ty jeszcze chcesz mieć dzieci? fajnie, nie będę najmłodszy ja jeszcze nie oglądałam i nie macałam tych kuchenek to jeszcze się nie orientuję tutaj kratki na palnikach są oddzielnie i jest w miarę stabilnie, przy większym garnku trochę gorzej
Edytowane przez nynka87 Czas edycji: 2012-02-23 o 14:31 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Dziękuję za wszystkie kciuki, niestety nie zdałam. Tzn zdałam bezbłędnie testy, zrobiłam plac i obsługę, a po mieście jeździłam 37 minut Zrobiłam taki błąd, że przy zawracaniu na skrzyżowaniu (skupiałam się na tym, żeby zająć odpowiedni pas, a były 4) w 3 fazie zawracania nie włączyłam kierunkowskazu. Na dwóch poprzednich miałam kierunek, a potem jak czekałam na czerwonym to wyprostowałam kierownicę i już zapomniałam włączyć Tzn nawet nie byłam tego świadoma, po wszystkim mi babka powiedziała(bo egz. była pani) Jak powiedziała, ze błąd, to byłam pewna, ze chodzi jej o nieodpowiedni pas a nie tam o kierunek, choć byłam pewna, ze pas dobry... echh teraz muszę czekać miesiąc aż na następny smutno mi, bo tyle czasu jeździłam, świetnie mi szło, a o taką pierdołę zawaliłam...Hosenko, śliczne meble! Czekam na zdjęcia! Nynka, Ty to masz przeboje z tą teściową. Obstawiam, ze jest już w podeszłym wieku że tak chomikuje i dźwańda...
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
luskap nie martw sie, nastepnym razem na pewno sobie swietnie poradzisz skoro juz teraz tyle jezdzilas po miescie. To nieuwaga i nerwy
![]() Cytat:
super!nyneczko ty sie tesciowa nie denerwuj, wdech wydech, wdech wydech takie stworzenia istnieja, trzeba sie z tym pogodzic
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2012-02-23 o 21:28 |
|
|
|
|
#2940 |
|
|
luskap za 1 niewłączony kierunek chyba nie mogła Cię oblać małpa jedna!!!
masz 2 takie same błędy w formularzu zaznaczone?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.

O książkach kiedyś myślałam, ale jakoś do tej pory się za nie nie zabrałam.

Kończy mi się podkład, a już od dłuższego czasu chciałam przetestować

I dodatkowo chyba 10 flaszek na wylocie.
Jest tyle tego, że trudno cokolwiek wybrać. Na co trzeba zwracać uwagę?
przetwory i słoiki to wiadomo ale ona nawet pudełka po herbatach tam zbiera