Wszystko o Avonie - cz.26 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-22, 22:34   #2161
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
chciałam podac też linka do tego wątku tutaj u nas na wizażu na ten temat, ale właśnie wyżej podałaś ja dodam tylko, że PETA ma Avon na liście firm testujących na zwierzętach. A co do wizerunków króliczków to czytałam w broszurze typu "bądź świadomym konsumentem", że króliczka każdy może sobie nadrukować
Warto podłubać w internecie i poczytać jeśli ktoś jest zainteresowany albo podyskutować z dziewczynami z wątku wizażowego

A co do Avonowych kosmetyków....czy ten żel do biustu Solutions to jest ten sam żel co kiedyś tylko w nowszym opakowaniu? No i czy oprócz tego Solutions to coś jest do ujędrnienia i ogólnie dbania o biust?
Będę wdzięczna za odpowiedzi
dzięki

a zel do biustu wg mnie nie działa .. śliski i klejący jest i tyle
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 22:40   #2162
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
no a myślałaś inaczej, przecież te wszystkie prezentacje na staffach są takie same w każdym okręgu.. chyba nie myślisz , że one same z siebie są takie twórcze- ale ja na swoją nie narzekam, bardzo rzeczowa babka

taśma w COKu?? no to jutro zalecę do mojego
Ech, naiwnie sobie myślałam, że chociaż prezentacje takie same, to chociaż opowiadają własnymi słowami. Najwidoczniej (zupełnie niesłusznie) mierzę ludzi własną miarą, bo ja na mianowaniach opowiadam za każdym razem coś innego, oczywiście na temat, ale urozmaicam opowieści
Moja OMS jest w porządku, ale miałam ją za bardziej kreatywną

Cytat:
Napisane przez magocha Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jak zbieracie zamówienia z tej wyprzedaży? Wysyłacie klientkom plik czy jak??
Ja chyba sobie daruję zbieranie zamówień z tej oferty, bo moje klientki wolą "papierówki". Jeśli ktoś sam się zgłosi, to fajnie, ale wysyłać pliku nie będę, bo dziewczyny pogubią się
Stary 2012-02-22, 22:56   #2163
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
hej,

dziewczyny czy wiecie co zawiera w składzie Wygładzające serum poprawiające strukturę skóry Anew? Nowość w katalogu 4.
Chodzi mi o takie główne składniki jak np. kwasy, wit C...?
Kochana, nie chcę Ci odradzać Avonu, ale jeśli chcesz czegoś, co naprawdę będzie zawierało obiecywane składniki (szczególnie jeśli chodzi o wit. C), to polecam BU, za 30zł masz serum mniam mniam, wiesz chociaż co tam dolałaś.

Ale jak ktoś wie, to niech odpowiada, sama z chęcią się dowiem
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 23:04   #2164
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez agusiab21 Pokaż wiadomość
PS. Sarunieczka, ciekawa jestem twojej recenzji FAExotic
Jak dla mnie jest bardzo korzenny, ale nie śmierdzący, co dla mnie jest na plus. Jakoś nie poczułam kokosa jak inne dziewczyny
Narazie powiem że z każdym dniem podoba mi się coraz bardziej noszę go na sobie od tygodnia i jest naprawdę ładny a opiszę go dokładniej jutro lub pojutrze,na moim blogu,dobrze? bo chcę to porządnie zrobić,ze szczegółami

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
to tak jak ja
to nic, że ostatnio zamówiłam oba nowe lakiery i dodatkowo w Rossie kupiłam 6(!) nowych, ale te muszę mieć
lakiery to coś czego mam najwięcej-myślę że zbliżam się do 70 avonowych mam chyba 6 ale dojdą dwa niedługo

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
jak pisze, że najpierw wybrać kolor potem przejechać żelem
no własnie nie rozumiem używania tej szminki-najpierw kolor ze środka,potem żel?jak?była kiedyś szminka-błyszczyk,ale jak się nacisnęło to ze środka błyszczyk wyskakiwał,nie wiem jak jest tutaj

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
No i zaintrygowałyście mnie tym FAE
polecam czuję i kokos,i egzotyczne kwiaty,i na pewno owoc jakiś...Dokia mówiła o ananasie ale ja bym obstawiała...mango muszę się wwąchać i pomyśleć

Cytat:
Napisane przez Wiolkaa93 Pokaż wiadomość
Wygrałam wode perfumowana U by Ungaro Fever na facebooku Avon konkurs na kartke walentynkową

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
Coraz częściej myślę o tym, żeby zbierać zamówienia co drugi katalog Sarunieczka chyba tak robi
ja na 17 katalogów w roku zamawiam z 12 -raz w miesiącu czyli zamawiam dwa katalogi-trzeci opuszczam,potem znowu dwa,trzeci opuszczam czasem wybieram czy brać z 2 czy 3 zamówienie-zależy jak wypada w miesiacu,robię to jak najbliżej wypłat koleżanek

Cytat:
Napisane przez HoneyIlove Pokaż wiadomość
ja też zawsze powtarzam... BITÓW, TOREBEK I KOSMETYKÓW NIGDY ZA WIELE... HEHEH...
...
popieram ja najwięcej mam kalierów do paznokci,żeli pod prysznic,szminek i cieni-ale nie są to wielkie sumy,wszystko poza lakierami jest jednocyfrowe

Cytat:
Napisane przez kasiaa0409 Pokaż wiadomość
IM też ładny perfumik, chociaż podoba mi się mniej od FAE.
zgadzam się wszystkie w pracy pachną IM i podoba mi się na kimś-na sobie jak mnie psiknęły to taki zwyczajny,podobny juz do czegoś,ładny,nie nachalny,ale jednocześnie nie ma nic pociągającego w sobie

wiem że miałam o coś pytać,i zapomniałam

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2012-02-22 o 23:16
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 23:22   #2165
kasiaa0409
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
zgadzam się wszystkie w pracy pachną IM i podoba mi się na kimś-na sobie jak mnie psiknęły to taki zwyczajny,podobny juz do czegoś,ładny,nie nachalny,ale jednocześnie nie ma nic pociągającego w sobie

wiem że miałam o coś pytać,i zapomniałam
Mnie pachnie podobnie do Slip into...
Stary 2012-02-22, 23:49   #2166
Mayasmum
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
Ale, że z wyprzedaży? Już wcześniej napalałam się na zestaw Peggy i najchętniej to bym wzięła właśnie jego i kotwicę, ale jak mój TŻ zobaczy kolejną biżuterię, to mnie chyba z domu wyrzuci Kiedyś policzył mi moje kolczyki... Wyszło 189 par, a teraz i tak trochę doszło...
Ja mam ok 50 i wydawało mi się, że to dużo, ale u Ciebie to już mega kolekcja

Cytat:
jak tak teraz popatrzyłam to bym wzięła tą biżu YES, które rok temu było do czarnej outspoken- fajna jest
Ja mam nieużywaną, chętnie się jej pozbędę

Cytat:
Aaaaaa!!! TŻ wyraził zgodę pod jednym warunkiem Nie zamawiam teraz, do trzeciego katalogu, ale w czwartym. Jeśli nadal będzie, to znaczy, że jest mi Peggy pisana
klask i: To trzymamy kciuki, żeby jednak do ko4 nikt Ci jej nie wykupił

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
z wyprzedaży podoba mi się torba Anise, ale ona bardziej na lato...
Własnie o niej myślę, też bym ją chciała

Cytat:
Ja torebki przemycam I tak się w nich gubi i nie pamięta jakie mam

Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość
Ech, naiwnie sobie myślałam, że chociaż prezentacje takie same, to chociaż opowiadają własnymi słowami. Najwidoczniej (zupełnie niesłusznie) mierzę ludzi własną miarą, bo ja na mianowaniach opowiadam za każdym razem coś innego, oczywiście na temat, ale urozmaicam opowieści
Moja OMS jest w porządku, ale miałam ją za bardziej kreatywną

Ja chyba sobie daruję zbieranie zamówień z tej oferty, bo moje klientki wolą "papierówki". Jeśli ktoś sam się zgłosi, to fajnie, ale wysyłać pliku nie będę, bo dziewczyny pogubią się
Ja swoim w ogóle nie pokażę bo po pierwsze i tak nie patrzą na oferty w internecie a po drugie nawet gdyby któraś coś chciała to pewnie za chwilkę będą braki Lepiej niech mi dobre zamówienie zrobią z k04

Mayasmum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 23:56   #2167
Oja 84
Zadomowienie

Hej dziewczyny nie wiem czy był tu o tym mowa bo nie jestem na bieżąco, szukałam na katalogowym AM 5 ale nic nie znalazłam dlatego spytam: czy nie wiecie czy będzie jakiś program motywacyjny na te nowe Far Away? bo zastanawiam się czy je zamówić w demo czy jednak z kat w razie gdyby był jakiś ciekawy program na nie.

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 00:13   #2168
malami881222
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny nie wiem czy był tu o tym mowa bo nie jestem na bieżąco, szukałam na katalogowym AM 5 ale nic nie znalazłam dlatego spytam: czy nie wiecie czy będzie jakiś program motywacyjny na te nowe Far Away? bo zastanawiam się czy je zamówić w demo czy jednak z kat w razie gdyby był jakiś ciekawy program na nie.
Teraz w trójce jest program zarobkowy na IM i jeśli masz zamówienie za 6 szt to dostajesz FAE
malami881222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 00:53   #2169
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magocha Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jak zbieracie zamówienia z tej wyprzedaży? Wysyłacie klientkom plik czy jak??
Ja nie zbieram, nie rozsylam i niec mnie osobiscie nie zainteresowalo, wiec mam z glowy
Znajac moje klientki tez by nic nie zamowily, wiec sobie daruje.

Cytat:
Napisane przez Mayasmum Pokaż wiadomość
Ja swoim w ogóle nie pokażę bo po pierwsze i tak nie patrzą na oferty w internecie a po drugie nawet gdyby któraś coś chciała to pewnie za chwilkę będą braki Lepiej niech mi dobre zamówienie zrobią z k04
Dokladnie!
Stary 2012-02-23, 08:10   #2170
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mayasmum Pokaż wiadomość
No i po c oni dali tą ofertę ?;( teraz to już kompletnie zbankrutuje ;(
ale o co chodzi w tym Avon Products? Ja mam stronkę jakąs po ang i w ogóle nie wiem co bym miała z tego wynieść a tu podawałyście link
Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Ja nie zbieram, nie rozsylam i niec mnie osobiscie nie zainteresowalo, wiec mam z glowy
Znajac moje klientki tez by nic nie zamowily, wiec sobie daruje.
ja chyba tez nie wyślę nikomu ale sama jestem zainteresowana torebką Alesha tylko ta panterka...
Stary 2012-02-23, 09:49   #2171
Wiolkaa93
Wtajemniczenie

GG do Wiolkaa93

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Opust 20%
To super. Na pewno cos wezmę, tylko, że dopiero składając zamówienie z k4.

A wiecie kiedy będą wyniki tego konkursu walentynkowe impresje ze strefy? Brałyscie w nim wogóle udział.

Edytowane przez Wiolkaa93
Czas edycji: 2012-02-23 o 09:53
Wiolkaa93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 10:03   #2172
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
A wiecie kiedy będą wyniki tego konkursu walentynkowe impresje ze strefy? Brałyscie w nim wogóle udział.
Informacje o laureatach Konkursu i nagrodach przyznanych w Konkursie zostaną
opublikowane na stronie www.avon.pl w Strefie Konsultantki, do końca katalogu
4/2012 (okręgi prognozujące 6/2012) wraz ze zwycięskimi Fotografiami, na co
Uczestnik niniejszym wyraża zgodę.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 10:08   #2173
smerfetka25
Zakorzenienie

3 dni temu wylałam na kurtkę próbkę HL intrigue i do tej pory pachnie ahhh

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2012-02-23 o 10:10
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 11:07   #2174
nataszka25
Zakorzenienie

Właśnie zamówiłam torebkę z panterką i torebkę z kożuszkiem Jutro będą u mnie

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
3 dni temu wylałam na kurtkę próbkę HL intrigue i do tej pory pachnie ahhh
Jest trwały, zgadzam się i też jestem nim oczarowana...
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 11:11   #2175
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Jest trwały, zgadzam się i też jestem nim oczarowana...
O widzicie, to jednak są trwałe zapachy w Avonie

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 11:19   #2176
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
a zel do biustu wg mnie nie działa .. śliski i klejący jest i tyle
Używam raz na jakiś czas, więc mogę jedynie powiedzieć, że na pewno daje efekt taki tymczasowy, nie wiem jak przy regularnym stosowaniu.
Moim zdaniem w ogóle się nie klei ani nie jest śliski, wystarczy poczekać minutę aż się wchłonie...

Ponawiam pytanie o szampon Naturals do włosów farbowanych.

Ma któraś z Was prostokątną szczotkę do prostowania włosów? Faktycznie pomaga w prostowaniu?
Stary 2012-02-23, 11:21   #2177
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
O widzicie, to jednak są trwałe zapachy w Avonie
Są, tak samo Far Away (chociaż za nim nie przepadam), FAD KTÓEGO UWIELBIAM, NO I MOJA KOCHANA CZERWONA SUKIENKA, też bardzo trawała to pewnie nie koniec ale to moje ulubione
no i zapach z konkurencji ale o tym nie tu
Stary 2012-02-23, 11:28   #2178
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
Używam raz na jakiś czas, więc mogę jedynie powiedzieć, że na pewno daje efekt taki tymczasowy, nie wiem jak przy regularnym stosowaniu.
Moim zdaniem w ogóle się nie klei ani nie jest śliski, wystarczy poczekać minutę aż się wchłonie...

Ma któraś z Was prostokątną szczotkę do prostowania włosów? Faktycznie pomaga w prostowaniu?
Nooo, to może ten do biustu jest jednak całkiem całkiem
Ja mam taką wygładzającą szczotkę, prostokątną, choć nie z avonu, to wygląda tak samo. No dobra... kolorem się różni Wszystko zależy jakie masz włosy. Ja mam naturalnie kręcone i mam ich bardzo dużo. Szczotka pomaga mi faktycznie je wygładzić i wyprostować, tylko, że po użyciu suszarki wyglądam jak napuszony pudel, więc potem włosy przejeżdżam prostownicą jeszcze, by trochę opadły. Siostrze się tak nie kręcą i po samej szczotce i suszarce jest git. Generalnie fajna sprawa

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 11:32   #2179
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam taką wygładzającą szczotkę, prostokątną, choć nie z avonu, to wygląda tak samo. No dobra... kolorem się różni Wszystko zależy jakie masz włosy. Ja mam naturalnie kręcone i mam ich bardzo dużo. Szczotka pomaga mi faktycznie je wygładzić i wyprostować, tylko, że po użyciu suszarki wyglądam jak napuszony pudel, więc potem włosy przejeżdżam prostownicą jeszcze, by trochę opadły. Siostrze się tak nie kręcą i po samej szczotce i suszarce jest git. Generalnie fajna sprawa
Dzięki za opinię
Połamała mi się prostownica i szukam alternatywy
Stary 2012-02-23, 11:44   #2180
wiuniaaa
Rozeznanie

Cytat:
Super. Mi podoba sie naszyjnik Nautical Drop, Anchor i Samson. Ma któras z was jakis. Warto brać, nie czarnieje?
Ja mam naszyjnik Samson. I jestem z niego mega zadowolona, jest śliczny. Mam go już z 3-4 miesiące i nie czarnieje, jak na razie.

Z wiosennej wyprzedaży biorę 2 torebki dla siebie: Deanna i Renee. A mama chce torebkę Alesha.
Już kiedyś, jak były w katalogu, mi się podobały.
Czy któraś z Was miała te torebki? Jak z nimi "na żywo"?

http://www.suwaczek.pl/cache/a95eb46ae0.png

Edytowane przez wiuniaaa
Czas edycji: 2012-02-23 o 21:34
wiuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 11:50   #2181
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Dziewczyny mam mały problem i może mi doradzicie, klientka zamówiła u mnie wodę TToday, perełki brązujące i antyperspirant w kulce....co mogę jej dać jako gratis do takiego zamówienia za ponad 100zł?? Jakieś sugestie??
kosmiderdmwz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 12:07   #2182
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiuniaaa Pokaż wiadomość
Ja mam naszyjnik Samson. I jestem z niego mega zadowolona, jest śliczny. Mam go już z 3-4 miesiące i nie czarnieje, jak na razie.

Z wiosennej wyprzedaży biorę 2 torebki dla siebie: Deanna i Renee. A mama torebkę Alesha.
Już kiedyś, jak były w katalogu, mi się podobały.
Czy któraś z Was miała te torebki? Jak z nimi "na żywo"?
Tych torebek nie mam, a powiedz jak z torebką Alesha? bo własnie ją zamowilam dla mamy, jest taka solidniejsza?

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kosmiderdmwz Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam mały problem i może mi doradzicie, klientka zamówiła u mnie wodę TToday, perełki brązujące i antyperspirant w kulce....co mogę jej dać jako gratis do takiego zamówienia za ponad 100zł?? Jakieś sugestie??
Hmmm a nie masz nic z motywacyjnych?;P Jeśli nie to proponuje jakiś krem do rąk z kolekcji wiosennej jako miły akcent
Stary 2012-02-23, 12:09   #2183
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kosmiderdmwz Pokaż wiadomość
a nie prościej i szybciej poczytać ten wątek najpierw a potem pytać
ten temat był wałkowany nie dalej jak wczoraj
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 12:09   #2184
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wiuniaaa Pokaż wiadomość
też go mam i bardzo go lubię W sam raz do pracy, a i na jakieś imprezy też można założyć W dodatku ma fajną cenę na tych wyprzedażach.

HL Intrigue mi się osobiście nie podobają (na szczęście dla portfela ), pachną mi jakoś męsko
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 12:13   #2185
nataszka25
Zakorzenienie

Już mam fakturkę, parasolka Skylar jedzie do mnie
Stary 2012-02-23, 12:18   #2186
cleo80
Zadomowienie

Dziewczyny, czy któraś z Was posiada torebkę Nancy? Strasznie mi się podoba, ale kurcze ma krótki pasek i chciałabym ją zobaczyć, czy nie dałoby się go wymienić na dłuższy?
Poza tym powiem Wam, że kontakt mailowy z Avonem to jakaś totalna masakra. Pamiętacie tą moją uszkodzoną biżuterię? Nadal nic nie wiem czy mi ją wymienią czy co? Pisałam i na maila i przez formularz kontaktowy. Odpisali, żebym podała numer faktury i numery uszkodzonej biżu (jakby nie mogli tego sprawdzić po moim numerze konsulatantki, pisałam, że to ostatnia faktura). Odpisałam i nadal czekam na odpowiedź. Chyba prędzej byłoby iść na pocztę i im to wysłać.
cleo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 12:23   #2187
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cleo80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was posiada torebkę Nancy? Strasznie mi się podoba, ale kurcze ma krótki pasek i chciałabym ją zobaczyć, czy nie dałoby się go wymienić na dłuższy?
Poza tym powiem Wam, że kontakt mailowy z Avonem to jakaś totalna masakra. Pamiętacie tą moją uszkodzoną biżuterię? Nadal nic nie wiem czy mi ją wymienią czy co? Pisałam i na maila i przez formularz kontaktowy. Odpisali, żebym podała numer faktury i numery uszkodzonej biżu (jakby nie mogli tego sprawdzić po moim numerze konsulatantki, pisałam, że to ostatnia faktura). Odpisałam i nadal czekam na odpowiedź. Chyba prędzej byłoby iść na pocztę i im to wysłać.
Ja już mam odpowiedź przed wczoraj, wysyłają mi nową, już do mnie jedzie, ciekawe tylko czy bedzie w lepszym stanie....?
Starą kazali sobie zostawić.
Która to Nancy?

Już wiem
Stary 2012-02-23, 12:25   #2188
cleo80
Zadomowienie

Cytat:
Ja już mam odpowiedź przed wczoraj, wysyłają mi nową, już do mnie jedzie, ciekawe tylko czy bedzie w lepszym stanie....?
Starą kazali sobie zostawić.
Która to Nancy?
A dzwoniłaś czy pisałaś do nich? Bo ja się chyba nie doczekam
Nancy to taka szaroniebieska, nie za duża. W tym minikatalogu wyprzedażowym jest.
Stary 2012-02-23, 12:28   #2189
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Też bym się skusiła gdyby była na dłuższym pasku... pasek ma niecałe 20 cm, ciężko go przedłużyc ze względu na tą ozdobe (tasiemkę) pomiędzy łańcuszkiem, ale gdyby ją wyjąć to może mozna dołożyć pasek z łsncuszka o takich samych oczkach...

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
A dzwoniłaś czy pisałaś do nich? Bo ja się chyba nie doczekam
Nancy to taka szaroniebieska, nie za duża. W tym minikatalogu wyprzedażowym jest.
Pisałam, a odpisałaś ze strefy czy odpowiedzialas na emaila? bo to istotne.
Stary 2012-02-23, 12:30   #2190
cleo80
Zadomowienie

Cytat:
Też bym się skusiła gdyby była na dłuższym pasku... pasek ma niecałe 20 cm, ciężko go przedłużyc ze względu na tą ozdobe (tasiemkę) pomiędzy łańcuszkiem, ale gdyby ją wyjąć to może mozna dołożyć pasek z łsncuszka o takich samych oczkach...

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Pisałam, a odpisałaś ze strefy czy odpowiedzialas na emaila? bo to istotne.
No właśnie wymieniłabym go na łańcuszek
Najpierw odpowiedziałam na maila, ale potem się zorientowałam, że trzeba napisać znowu przez strefę (chore) , ale i tak nadal odpowiedzi brak.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości