Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-23, 11:47   #2581
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość
Masz sliczna sukienke
Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
Witaj śliczna ta suknia
Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
suknia cudna - bardzo mi się podoba.
Dziękuję cieszę się, że się podoba

Cytat:
a mam pytanie - co do makijażu - czy ma pasować do mojego bukietu? wiem głupie pytanie
Hmm jak dla mnie to może pasować, ale bez przesady, powinien przede wszystkim pasować do Ciebie. Jak masz fioletowy bukiet, a np. żadą siła nie pasuje Ci fiolet w makijażu, to przecież nie siłę się nie pomalujesz na fioletowo.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 11:48   #2582
madzia2306
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Tutaj tylko czas pomoże..cierpliwość, rozmowa i chyba modlitwa
dzisiaj do kancelarii idziemy to może i o kościół zahaczę

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 11:49   #2583
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
kochana, mam nadzieję, że bedzie dobrze

ma pasować ogolnie do Ciebie a czy do bukietu... hmmm mi sie wydaje, ze ogolnie powinien pasowac do Twojego slubnego looku. A jaki masz bukiet?

czarno_kawo - makijażystka najwidoczniej nie wie, co to pin up. Twoja stylizacja sni mi się po nocach, więc nie pozwol, by kto schrzanil taki oryginalny pomysł!!!
no nie wiem własnie jaki ma być jeszcze a własnei ślubny look to tez i bukiecik ja lubie pudrowy róz np na ustach lub sam delikatny błyszczyk albo cienie delikatne i nie wiem zeby wszystko do siebie pasowało.... moze jakiś delikatny kolor kwiatów ale też nie chcę wygladać zbyt delikatnie... bo mnie nikt nie zauwazy heh
Stary 2012-02-23, 11:50   #2584
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
I można pocztą?
Tam gdzie TŻ ma można ale np w Lublinie to nie wiem bo na wniosku jest miejsce na potwierdzenie odbioru a jak potwierdzić odbiór jak pocztą? Więc najlepiej zadzwonić do danego usc
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 11:50   #2585
E87
Wtajemniczenie

Cytat:

śliczna ta biżuteria
Dziekuje
Cytat:
Witajcie w dniu czwartkowym

wczoraj byłam poprzymierzać sukienki i wiecie co najlepsza jaka mierzyłam to tak którą kupiłam - żadna jej nie dorówna jestem szczęśliwa że JĄ wybrałam

obecnie stresuję się jak wydzie fryz i make-up ślubny - próbny

a mam pytanie - co do makijażu - czy ma pasować do mojego bukietu? wiem głupie pytanie
Bylas mierzyc suknie, chociaz swoja juz masz? Hehe (tez mi to kiedys przeszlo przez mysl, ale zrezygnowalam) dobrze, ze sie tylko w swoim wyborze utwierdzilas
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 11:52   #2586
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Dziękuję cieszę się, że się podoba

Hmm jak dla mnie to może pasować, ale bez przesady, powinien przede wszystkim pasować do Ciebie. Jak masz fioletowy bukiet, a np. żadą siła nie pasuje Ci fiolet w makijażu, to przecież nie siłę się nie pomalujesz na fioletowo.
własnie - i takie sa problemy jak nie ma sie koloru przewodniego ostatnio już sama ni wiem co do czego bedzie pasować i w czym będzie mi ok - dobrze że idę na te próbne make-up i fryz....
moze coś mi sie rozjaśni w tej mojej łepetynie

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Dziekuje

Bylas mierzyc suknie, chociaz swoja juz masz? Hehe (tez mi to kiedys przeszlo przez mysl, ale zrezygnowalam) dobrze, ze sie tylko w swoim wyborze utwierdzilas
tak byłam ale to długa historia dlaczego.... fakty są takie że nie zamieniłabym mojej sukienki na żadną inną

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-02-23 o 11:54
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 11:55   #2587
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
własnie - i takie sa problemy jak nie ma sie koloru przewodniego
My generalnie też nie mieliśmy, ale czerwona sala poniekąd wymusza czerwony co mnie akurat cieszy, chętnie kupię sobie czerwone buty. Ale w makijażu czerwień zagości u mnie tylko na paznokciach, raczej nie będę mieć nawet czerwonych ust, bo mi nie pasują, więc makijaż będzie w zupełnie innej tonacji niż np. bukiet, który też planuję czerwony.

Chociaż koleżanka zza wschodniej granicy mi powiedziała niedawno, że u nich czerwone dodatki np. do sukni ślubnej są przeznaczone dla wdów. Nie podoba mi się takie skojarzenie, oj nie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-02-23, 11:55   #2588
asienka213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Ja robię tak samo. On wie że ja mam plan na ogarnięcie tego wszystkiego i ja go tylko informuje że czas zrobić to i to jak on mówi że jest czas to ja mówię ale dziewczyny z wizażu też już to czy tamto mają. Zawsze działa.
Ja tez tak robie. Zreszta moj Tz nie ma w ogole talentu do organizowania czegokolwiek a ja to lubie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Kochana to chyba normalne, ja też czasem robię się straszna. Np teraz tak się pożarłam z TŻtem przez tel, że nie mam ochoty dzisiaj już z nim gadać. Ale musimy się spotkać. Ale czy ja przesadzam, cały czas przekładał wizytę z zaproszeniem u mojej kuzynki, a dzisiaj już musimy jechać, bo ona jutr wyjeżdża na 2 tyg, do tego mamy tańce, a on ma zebranie zarządu w straży i twierdzi, że nie ma czasu Tylko, że o tańcach i mojej kuzynce wie od dawna, a o zebraniu od wczoraj, tylko zapomniał powiedzieć, że mu godzina nie pasuje... A najśmieszniejsze jest to, że na to głupie zebranie spóźniłby się 15-20min. to nie, bo on musi być punktualnie, tak jakby inni się nigdy nie spóźnili, tak jakby raz nie można było przesunąć tego głupiego zebrania o pół godz... Ale ja przesadzam przecież...
Nie przesadzasz w ogole Skad ja to znam Raz na rok mamy jakis termin ustalony od dawna a dzien przed sie jakos zawsze okazuje, ze albo musi w pracy dluzej zostac albo ma jakies zebranie czy jeszcze co innego
Ale na szczescie zaczal sie buntowac jak jest juz taka sytuacja

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 11:55   #2589
E87
Wtajemniczenie

Cytat:

tak byłam ale to długa historia dlaczego.... fakty są takie że nie zamieniłabym mojej sukienki na żadną inną
I to jest najwazniejsze Widocznie przeoczylam, gdy o tym pisalas
Stary 2012-02-23, 11:58   #2590
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry!
Która ostatnio wspominała coś o opryszczkach Przyznać się! Bo i mnie dopadło
Przyznaję się bez bicia że ja jakiś czas temu pisałam ze mnie dopadła

Nie schodziła mi przez prawie 2 tygodnie.. uff to Cie pocieszyłam
Stary 2012-02-23, 11:59   #2591
ladystar
Zakorzenienie

ktora z Was to Madzia L. ?

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 12:03   #2592
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
ktora z Was to Madzia L. ?
może Lubcia?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 12:04   #2593
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
zrobiłam foto kamerką w lapku
fajne
Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość

Żeby zobrazować:
Na amerykańskich filmach jak odsłaniają kotarę za którą stoi przebrana PM to zazwyczaj wszyscy mają miny typu
Ale nie... u mnie tak być nie mogło, przymierzałam setki sukni za każdym razem widząc bezcenne miny mojej mamy i siostry typu :
W związku z czym ja w końcu wyglądałam tak:

Jedynie ostatnia suknia wywołała dostrzegalne oznaki zachwytu, suknię pokażę w załączniku. Jest fajna ale za pusta, jutro idę przymierzyć ją jeszcze raz i zapytać czy da się ją jakoś ozdobić chcę też przymierzyć suknię nr 2.
Tak w ogóle to moją wymarzoną suknia jest suknia nr 3 ale niestety nie mam jej skąd wziąć
relacja super
a sukienki mi się podobają wszystkie, piękne są
Cytat:
Witam Mloda Pania tez czekam na fotki!
MAdziuniusia ladne sinki za taka cene to musze byc konkretne
Dziekuje
Najpiew pokaze bizuteryjke
Dla przypomnienia wklejam fotke mojej sukni, na dekolcie mam aplikacje z krysztalkow-koronki, dlatego nie moge miec zbyt zdobnej bizuterii
śliczna biżuteria
Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
CZy na pierwszy taniec można mieć piosenkę po angielsku mówiącą o nieszczęśliwej miłości???
Konkretnie chodzi mi piosenke Jamesa Blunta You're Beautiful
ja bym na pewno nie wzięła takiej smutnej piosenki ale jeśli Ci nie przeszkadza ze pierwszy taniec ze swoim mężem zatańczysz do piosenki która opowiada o parze która nigdy nie będzie razem to Wasza decyzja
Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

O, to my miesiąc wcześniej lecimy, 16 maja Mam nadzieję, że już pięknie mnie słoneczko opali na ślub Poprzednim razem byliśmy tydzień później i pogoda była rewelacyjna.
szkoda że nie jedziecie trochę później bo może byśmy sie spotkali na Majorce też mam andzieję zę pogoda bezie piękna, my lecimy zaraz po tym jak Wy wracacie, czyli 26 maja
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
hej kochane, jest mi strasznie smutno... mamy problem nie chcę o tym mówic chcę tylko żebyście trzymały kciuki żeby się wszystko wyjaśniło chodzi o wesele...
przytul: trzym się maleńka
Cytat:
Witam wszystkie PMki można się przyłączyć?
witam znajomą PMkę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 12:06   #2594
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Przyznaję się bez bicia że ja jakiś czas temu pisałam ze mnie dopadła

Nie schodziła mi przez prawie 2 tygodnie.. uff to Cie pocieszyłam
Pocieszyłaś...

Dzisiaj rano obudziłam się z taką je*itną banią na ustach zovirax nie pomada, może tego czosnku spróbuję...

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 12:10   #2595
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
I to jest najwazniejsze Widocznie przeoczylam, gdy o tym pisalas
nie pisałam o tym bo zwyczajnie to obciach
ale już nie będę tego praktykować

a moze Wy macie jakieś poysły co do makijażu dla brunetki która będzie chciała loki jako fryz? jeśli coś Wam sie kiedyś rzuciło w oczy to będę wdzięczna

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-02-23 o 12:11
Stary 2012-02-23, 12:12   #2596
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
fajne

relacja super
a sukienki mi się podobają wszystkie, piękne są

śliczna biżuteria

ja bym na pewno nie wzięła takiej smutnej piosenki ale jeśli Ci nie przeszkadza ze pierwszy taniec ze swoim mężem zatańczysz do piosenki która opowiada o parze która nigdy nie będzie razem to Wasza decyzja

szkoda że nie jedziecie trochę później bo może byśmy sie spotkali na Majorce też mam andzieję zę pogoda bezie piękna, my lecimy zaraz po tym jak Wy wracacie, czyli 26 maja

przytul: trzym się maleńka

witam znajomą PMkę
Dziekuje
Cytat:
Pocieszyłaś...

Dzisiaj rano obudziłam się z taką je*itną banią na ustach zovirax nie pomada, może tego czosnku spróbuję...
Musze sie strzec, bo widze ze rozprzestrzenia sie na calego...

A wlasnie dziewczyny, nie wiem jak Wy ale ja od miesiaca przed slubem zamierzam isc do lekarza zeby przepisal mi tabletki przeciw wirusowi opryszczki, na H sie nazywaja hmmm chyba heviran, bo ja mam stracha ze mi sie wywali na slub... a mialam juz kiedys opryszczke wiec wirus sie auaktywnil...
Stary 2012-02-23, 12:13   #2597
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Pocieszyłaś...

Dobra jest tez pasta do zębów, mi dosłownie tak opryszczkę wierci po niej ze czuje jak ją wyżera. Najlepsze sa tabletki heviran ale to jest na receptę.

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2012-02-23 o 12:16
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 12:19   #2598
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:

Dobra jest tez pasta do zębów, mi dosłownie tak opryszczkę wierci po niej ze czuje jak ją wyżera. Najlepsze sa tabletki heviran ale to jest na receptę.

warto przed zajściem w ciążę zrobić sobie badania i szczepionkę przeciw opryszczce - słyszałam że może ale nie musi mieć swój udział w komplikacjach (?) jakoś tak było napisane w tym artykule co czytałam wybaczcie
Stary 2012-02-23, 12:20   #2599
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje

Musze sie strzec, bo widze ze rozprzestrzenia sie na calego...

A wlasnie dziewczyny, nie wiem jak Wy ale ja od miesiaca przed slubem zamierzam isc do lekarza zeby przepisal mi tabletki przeciw wirusowi opryszczki, na H sie nazywaja hmmm chyba heviran, bo ja mam stracha ze mi sie wywali na slub... a mialam juz kiedys opryszczke wiec wirus sie auaktywnil...
polecam te tabletki. Moja siostra miala kiedy epidemie opryszczki i miala CALE WARGI! Wygladala jak po botoksie! Biedna usmiechac sie nie mogla takie miala strupy..

Taka kuracje radze zrobic sobie przed weselem na jakis miesiac, i jeszcze bym wziela sobie profilaktycznie kilka na tydzien przed

gosza- w sumie jakbys sie przyczepiła lekarza o te tabletki to opryszczka na prawde szybciej schodzi. Ale to najlepiej pierwszego dnia sobie zażyć.. Tyle ze nie masz recepty ech.

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-02-23 o 12:22
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 12:22   #2600
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Hmm ja też mam tego wirusa już, ale tak rzadko mi się to uaktywnia, że nie pomyślałabym o lekach. Za to mojej świadkowej chyba muszę polecić, bo ona ma co miesiąc.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-02-23, 12:22   #2601
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Witamy Iceflower

Moj Tż jest chyba jakis inny, bo nieraz to on mnie pogania ze sprawami slubnymi A jak Wasi Tż sie nie interesuja sprawami slubnymi, to moze zastosujcie to co Kindzia?
Cytat:
Kilianna z tego co pamietam to... w skrocie bylo tak:
(Kindzia miala dosc) pozniej (drzwi do wyjscia) slubu niet, on na to ona minal (popr awa zachowania)i w koncu
było właściwie dokładnie tak jak to przedstawiła E87 i padłam na

Witam majóweczkę

madzia trzymaj się słoneczko
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 12:24   #2602
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
warto przed zajściem w ciążę zrobić sobie badania i szczepionkę przeciw opryszczce - słyszałam że może ale nie musi mieć swój udział w komplikacjach (?) jakoś tak było napisane w tym artykule co czytałam wybaczcie
Ale ja przez najbliższych kilka lat nie planuję dzidzi
Stary 2012-02-23, 12:26   #2603
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Ale ja przez najbliższych kilka lat nie planuję dzidzi
napisałam to dla tych zainteresowanych tak a propo opryczczki

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-02-23 o 15:43
Stary 2012-02-23, 12:35   #2604
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmm ja też mam tego wirusa już, ale tak rzadko mi się to uaktywnia, że nie pomyślałabym o lekach. Za to mojej świadkowej chyba muszę polecić, bo ona ma co miesiąc.
Ja mialam chyba 2 czy 3 razy w zyciu... ale wole dmuchac na zimne, bo jakby to wygladalo Pani Mloda z opryszczka?! Wyobrazacie to sobie przy skladaniu zyczen?

Ciesze sie Kindzia ze nic nie przekrecilam

Edytowane przez E87
Czas edycji: 2012-02-23 o 12:41
Stary 2012-02-23, 12:42   #2605
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
napisałam to dla tych zainteresowanych tak a propo opryczczki
To trzeba było tak od razu bo ja myślałam ze skoro mnie zacytowałaś to że to do mnie

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2012-02-23 o 12:43
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 12:46   #2606
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
To trzeba było tak od razu bo ja myślałam ze skoro mnie zacytowałaś to że to do mnie

sorki zacytowalam żeby było widomo do jakiego tematu następnym razem będę bardziej ostrożna

w ramach przeprosin:
Stary 2012-02-23, 12:54   #2607
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Moja siostra co chwile ma opryszczkę. I w czasie ciąży też miała, na szczęście nie powodowało to żadnych komplikacji, ale już standardowych maści i tabletek na to łykać nie mogła.

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
polecam te tabletki. Moja siostra miala kiedy epidemie opryszczki i miala CALE WARGI! Wygladala jak po botoksie! Biedna usmiechac sie nie mogla takie miala strupy..

Taka kuracje radze zrobic sobie przed weselem na jakis miesiac, i jeszcze bym wziela sobie profilaktycznie kilka na tydzien przed

gosza- w sumie jakbys sie przyczepiła lekarza o te tabletki to opryszczka na prawde szybciej schodzi. Ale to najlepiej pierwszego dnia sobie zażyć.. Tyle ze nie masz recepty ech.
Standardowo wyskakuje mi coś podczas gorączki/ choroby, w sumie zazwyczaj wtedy...ale będę musiała zajść do lekarza, niech mi przepisze, albo chociaż do znajomej aptekarki... by mi dała lek, a receptę doniosę
Bo stomatolog raczej mi czegoś takiego nie przepisze, albo???

Cytat:
Ja mialam chyba 2 czy 3 razy w zyciu... ale wole dmuchac na zimne, bo jakby to wygladalo Pani Mloda z opryszczka?! Wyobrazacie to sobie przy skladaniu zyczen?
Ta... pierwszy dzień życzenia, buzi buzi z PMką, a na poprawiny połowa gości weselnych obsypana opryszczką

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-02-23, 13:03   #2608
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Jeju jeju, tyle się tu u was dzieje, ale mam nadzieję, że mój skromny pościk zostanie zauważony

Dziewczęta co myślicie o tych bukietach?
Tak bardzo mi się podobają, że chyba się na takie coś zdecyduję. Tylko, że chciałabym czerwone róże w połączeniu z samymi białymi frezjami i ewentualnie troszkę gipsówki

Dobrze będzie?

i jeszcze bardzo bym prosiła o opinię na temat załączonej fryzurki Tylko w mojej wizji byłaby ona ciut wyżej, a z boku chciałabym takiego jakby małego plecionego francuzika / warkoczyka i bez tego kwiatka z boku Oczywiście nad fryzurkę chcę wpiąć welon, powinno pasować... co nie?
Bukiet podoba mi się 4, a fryzury bym nie zmieniała tylko ten warkoczyk bym dodała

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Laski!

ja Was nie dam rady nadrobic..chocby nie wiem co...

Dziękuje za wszystkie zyczenia. Kochane jesteście !

dla wszystkich kobitek, które musza kupić napoje na wesele. W Tesco od piatku jest cola 6x 1 l po 16 zł i promocja 1l Fanty lub Sprite + 1 litr gratis....
Kocurku ta promocja jest od dzisiaj ja mam że od 23 obowiązuje sama się wybieram po nie tylko ciekawe do kiedy data ważności jest

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
hej kochane, jest mi strasznie smutno... mamy problem nie chcę o tym mówic chcę tylko żebyście trzymały kciuki żeby się wszystko wyjaśniło chodzi o wesele...
wszystko będzie dobrze

Cytat:
Witam wszystkie PMki można się przyłączyć?

Mój i mojego ukochanego TŻa ślub odbędzie się 19 maja, cywilna uroczystość z weselem, bez poprawin

Zrobiłam właśnie dzisiaj małe podsumowanie jak nam idą przygotowania do ślubu i jak myślałam, że robimy postępy, tak teraz trochę mi się statystyki popsuły.

Załatwione:
suknia - Sincerity Bridal model 3517
garnitur
USC (musimy jeszcze zobaczyć salę, w której się pobieramy bo to poza USC)
sala (dekoracja, wybrane menu i zamówione ciasta)
fotograf
DJ - spotkanie w przyszłym tyg.
zaproszenia (jesteśmy w trakcie zapraszania)
kurs tańca - w trakcie
obrączki - wybrane, zamawiamy w sobotę

Przed nami:
buty dla mnie
buty dla TŻ
koszula
krawat
spinki do mankietów
bielizna
fryzjer
kosmetki (makijaż zrobie sama)
kwiaty
winietki (kupiony papier)
samochód + dekoracja
coś cieplejszego - szal/etola
pierwszy taniec - piosenka
smak tortu
alkohol

Mam nadzieję, że niedługo będę mogła kolejne rzeczy przepisać po stronie "Załatwione".
Witaj
Stary 2012-02-23, 13:03   #2609
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Standardowo wyskakuje mi coś podczas gorączki/ choroby, w sumie zazwyczaj wtedy...ale będę musiała zajść do lekarza, niech mi przepisze, albo chociaż do znajomej aptekarki... by mi dała lek, a receptę doniosę
Bo stomatolog raczej mi czegoś takiego nie przepisze, albo???

Ta... pierwszy dzień życzenia, buzi buzi z PMką, a na poprawiny połowa gości weselnych obsypana opryszczką
W sumie moglby Ci przepisac... bo jak ma Ci robic cos w zabkach jak buzi przez opryszczke nie bedziesz mogla otworzyc?
Stary 2012-02-23, 13:07   #2610
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
W sumie moglby Ci przepisac... bo jak ma Ci robic cos w zabkach jak buzi przez opryszczke nie bedziesz mogla otworzyc?
To nie jest głupie... zaraz dzwonie do mamy, może mi coś załatwi

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości