|
|
#2221 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26
Cytat:
ale wyciągać na szczotkę nie umiem, już i tak przy ponad godzinnym prostowaniu mi ręce odpadają, a jakbym miała jeszcze wcześniej machać tą szczotką to już w ogóle masakra |
|
|
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Jestem za prostownicami, lokówkami, suszarkami w sprzedaży
|
|
|
|
|
#2223 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;32489929]Informacje o laureatach Konkursu i nagrodach przyznanych w Konkursie zostaną
opublikowane na stronie www.avon.pl w Strefie Konsultantki, do końca katalogu 4/2012 (okręgi prognozujące 6/2012) wraz ze zwycięskimi Fotografiami, na co Uczestnik niniejszym wyraża zgodę.[/QUOTE] Dzięki, nie mogłam znaleźć |
|
|
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
proste idziesz do sklepu i za sprzęt renomowanej firmy można zapłacić chyba mniej |
|
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale naszczeście mam z natury prostę wiec prostownica tylko musi je delikatnie okiełznać
|
|
|
|
|
#2226 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie perfumy w zasadzie w ogóle, ale sprzęt sportowy to normalnie był szał
|
|
|
|
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć ja nie używam żadnych prostownic, lokówek, suszarek(choć posiadam), bo jednak(nawet te ceramiczne) za bardzo niszczą włosy. Już wystarczająco łysieję by jeszcze szkodzić włosom wysoką temperaturą. |
|
|
|
|
#2229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie by było kupić sobie dobrą prostownice i to jeszcze z opustem.... Ja myślę, że oni tymi mini katalogami chcą przygotować nas na takie katalogi jak mają w innych krajach np UK
|
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie, gdybym miala wydac 200zl na prostownice i do wyboru z avonu lub remingtona to nawet bym o avonie nie pomyslala. To dla mnie marka kosmetykow, a nie ciuchow, sprzetu sportowego i elektrycznego. Bez przesady. Wchodza ciuchy mowicie w mini katalogach... No sorry ale 100 zl za koszulke nocna to ja wole kupic w triumphie a nie w avonie. |
|
|
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zamówiłam tą niebieską w pierwszy dzień obowiązywania katalogu, ale już jej nie było, a na drugiej fakturze mam produkcja zakończona Popyt jak widać jest więc po co mają taniej wprowadzać Poza tym cena koszulki to była 45zł, a piżamy 60zł(minus 20% obie rzeczy) więc do 100zł to jeszcze kawałek. Jeśli tylko by były to jakościowo dobre rzeczy, to akurat nie są to ceny bardzo z księżyca.
|
|
|
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wola nawet zaplacic wiecej, ale za farbe innej firmy
|
|
#2233 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Obecna linia dla dzieci pachnie bosko! Kusi mnie niesamowicie, juz nie mogę się doczekać, aż moja młodzież podrośnie i bedę mogla jej zakupić te szampony ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z truskawkowym powiedziały, że jest lepiej(ale że pachnie nie usłyszałam ). Tylko mgiełkę do włosów sprzedaję regularnie.
|
|
|
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie tak samo u mnie. Wszystkie klientki sie farbuja ale zadna farba avonu. Nie kupilam wiec jeszcze ani jednej farby, bo sama tez nie uzywam.
|
|
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jesli chodzi o ubrania, to też już było poruszane (tu na forum, stąd wiem), że kiedyś były w Avonie jakieś ubrania, ale niestety z naszymi kk i klientami to był niewypał |
|
|
|
|
#2237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi w katalogu pachną cudnie, ale na żywo to może jednak inaczej wychodzi. Jedna z Klientek regularnie zamawia u mnie szampony, więc może jej młode nie mają prawa głosu
|
|
|
|
|
#2238 | ||
|
szeryfcio
|
A ja jak patrzę jak to szybko schodzi (produkty niekosmetyczne) to myślę, że niestety, ale popyt na te cuda by był
aby były tanie. Wiele tandetnych torebek i biżu schodzi jak widzę, więc problemu nie ma, zaporą jest tylko cena. A jak wrzucą coś ładnego, porządnego, ale za to droższego - to niestety nie idzie już tak szybko.Cytat:
![]() Cytat:
I w Triumphie można dać teraz mniej niż 100 zł.No ale za dobre jakościowo rzeczy to już nie byłyby takie ceny.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-02-23 o 14:38 |
||
|
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i nie ukrywam mnie samej podoba się ta biżuteria np. Ungaro (pozłacana) strasznie droga - bransoletka 130 zł (i nie piszcie, ze jest opust, bo klientka płaci cenę pełną bez opustu, a nawet jak nie, bo dajecie zniżkę to i tak należałoby dokupić do tego coś jeszcze do kompletu, a nie samą bransoletkę) w podobnej cenie jest ta branoletka Spice Market (120zł) no sorry, ale można kupić srebrną |
|
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kiedyś był konkurs taki na sprzedaż farb i jedna dziewczyna z mojego okręgu w ciągu 3 miesięcy to było chyba sprzedała 186 farb. Więc mają popyt
|
|
|
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale czasem Klientkom coś wpadnie w oko i wydać dla nich na jeden raz stówkę na sztuczną biżuterię nie jest problemem. Rzecz gustu i zasobności portfela
|
|
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I o dziwo głowa mnie nie swędziała po niej, choć swędzi mnie cały czas zwykle i po wszystkim ![]() Jestem prawie 3 miesiące po farbowaniu, będę się farbować w marcu znów, a włosy wyglądają całkiem dobrze, tylko odrosty są i trochę farba wypłukana Jednak wiem, że nikt farby nie kupi, bo zwykle ludzie wolą coś sprawdzonego lub tańszego. Przynajmniej ja to zaobserwowałam. Dziewczyny, poradźcie mi jaki avonowy krem byłby najlepszy do bardzo suchej skóry, taki treściwy żeby był? I jaki środek myjący, żeby nie wysuszał? Bo zimą to jest istna masakra z moją skórą, zwykle mam tylko suchą lub umiarkowanie suchą, a teraz...
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2012-02-23 o 14:50 |
|
|
|
|
#2244 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2245 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oczywiście nie oczekuję nie wiadomo czego od takiego żelu/balsamu - ot po prostu pielęgnacja (nawilżenie, nie zapchanie) + delikatne efekty ujędrniające, żadne tam spektakularne zmiany. Używałam już prawie wszystkich najlepiej ocenianych na KWC i nic Edytowane przez Parvati Czas edycji: 2012-02-23 o 14:56 Powód: lit. |
||||
|
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale też kilka osób tu pisało, że je ma więc jednak ktoś zawsze zamawia. Mi się akurat szczególnie nie podobają więc nie dałabym za nie tyle.---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
Jeszcze się zdążę w życiu nafarbować.
|
||
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tej oferty wyprzedażowej
|
|
#2250 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kilka dni temu pisałyśmy tu o produktach nawilżających dobrze pyszczek. Polecę Tobie te, które sama stosuję z Avonu i bardzo sobie chwalę: z serii Care - ochronny krem na zimę z wit. A i C oraz intensywnie pielęgnujący krem z olejkiem z otrębów ryżowych i kompleksem nawilżającym oraz Solutions kurację intensywnie nawilżającą. Do mycia twarzy używam emulsji Anew Aqua Youth. Cytat:
Inne farby tak na nią nie działają, no ale i kolor krócej się trzyma.Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

Jednak puszą się od suszenia zawsze (u fryzjera też) i prostownica to warunek konieczny... Ale za to po takich zabiegach trzymają się kilka dni w należytym stanie

Są prostownice za 40 zł (miałam pseudo ceramiczną z Rossmanna, prostowała bite 3 lata i dawała radę, no aż padła ze starości
) i nie zamieniłabym jej na żadną inną, bo można prostować i na suche i na mokre a są po niej włosy prościutkie, że ho ho
) Jestem za prostownicami, lokówkami, suszarkami w sprzedaży

aby były tanie. Wiele tandetnych torebek i biżu schodzi jak widzę, więc problemu nie ma, zaporą jest tylko cena. A jak wrzucą coś ładnego, porządnego, ale za to droższego - to niestety nie idzie już tak szybko.
Bo zimą to jest istna masakra z moją skórą, zwykle mam tylko suchą lub umiarkowanie suchą, a teraz...