|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVIII
Cytat:
A tez mało kto wie,ze witaminki w pastylkach co rozpuszcza sie w wodzie bardzo ale to bardzo niszcza zeby ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
I zdecydowanie mam zdrowe,geste wlosy ![]() Gdy by nie 12% woda chyba nie mogla bym byc blondynka ![]() Bo na rozjasniacz juz nigdy nie postawie Utwierdziłam Cie?
|
|
#2402 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2404 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=xXxKYLIExXx;3249394 2]
Cytat:
![]() one pol mokre? jak dla mnie jest normalnie, dobrze Cytat:
![]() Cytat:
ale zimno jej moze byc to fakt i stad niechec do wychodzenia... w sumie to nic na sile co do obcych pieskow tez czekam na relacje od gina ![]() nie bierz sobie mamuski do serca, nie ma sie co denerwowac. Cytat:
|
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
coraz bardziej suche
![]() [QUOTE=blond bunny;32496215] Cytat:
![]() Bunny mi chyba nie do twarzy w zimnym tu bardziej chodzi o samopoczucie moją psychikę dlatego się w☠☠☠☠iłam po zmyciu ale doszorowałam...jeszcze w słoneczku to ![]()
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2012-02-23 o 15:50 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#2406 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=xLADYx;32496269]
Cytat:
![]() moze ci nie do twarzy ale w popielach, to juz predzej.
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny ale na szczecie zaraz 15 to będzie spokój
|
|
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=xLADYx;32496269]
Cytat:
![]() Bo ja sie nie moge widziec w ciepłym odcieniu ![]() Jeszcze raz umyjesz i mysle,ze bedzie juz dobrze
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny
dokładnie ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Adzi tzn. źle wyraziłam się ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- chociaż mamie się podoba i mówi, że zrobi chyba następnym razem a10
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2012-02-23 o 14:48 |
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
ok tz pojechal , tesciowa byla i tez poszla juz sobie
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
co jest z cytowaniem
|
|
|
|
#2412 |
|
Zadomowienie
|
Bunny kochana, mam do Ciebie pytanko
Mam teraz włosy pofarbowane tym Richesse 6.34 miodowy kasztan, a chcę zrobić 5.35 kasztanowy brąz. Z tego co się orientuję ta pierwsza to odcień złoty, a drugi ciepły i zastanawiam się, czy nie wyjdzie mi jakiś niezidentyfikowany kolor czy bez problemu mogę tą farbkę nałożyć ![]() W załączniku kolorki
Bo tak. Edytowane przez efcia90 Czas edycji: 2012-02-23 o 14:52 |
|
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
a wiesz co mi sie jeszcze przypomnialo...
byl czas jak lolke przyzwyczajalismy do zostawania samej i nie powiem dawala czadu jednak najwczesniej o 7-8 rano ![]() no i ludzie sie skarzyli... raz mnie zaczepila sasiadka z gory- czego ten pies tak szczeka i wyje ![]() az przyszedl dzien, siedze sobie na kompie- lolka spi na kanapie... nagle jak bachory nie zaczna biec schodami na gore i walic czyms o barierki- huk na caly blok a lolka sie zerwala, biegiem pod drzwi- no i czad na calego ![]() i se mysle... tu was mam! ns dnia szacowna sasiadka z owymi bachorami zlazi z gory, pech chcial ze akurat wychodzilam z lola... i ona oczywiscie tylko mnie zobaczyla i od razu- znow ten pies! a lolka zero reakcji, zainteresowania, wacha se moje buty...a ja do niej- wie pani co? mnie bardziej przeszkadzaja pani niewychowane bachory niz ten pies- i zrobila sie czerwona ale zamurowalo kakao... i mowie- ze jak sprobuje mi skarge zlozyc to ja zloze ze lataja po 22 po mieszkaniu, dra japy, do tego wala czyms w grzejnik i sie niesie. i od tamtej sytuacji- juz nikomu w bloku moj pies nie przeszkadza bo to jest tak- ze jednemu pies przeszkadza a innemu np dzieci, do tego mam sasiada dj, ktory napier*muzyka na cale osiedle... widac tak musi byc.ale moja lolka bez powodu nie szczeka, caly dzien spi w lozku lub na kanapie, na sasiadow nie reaguje jak laza schodami, ale jak ktos huk robi to juz sie sapie do nich- od tego jest psem ![]() za to sasiedzi z mojego pietra moga byc spokojni- nikt ich nie okradnie bo ona tak szczeka na obcych i wszelkich gosci- ze by umarlego obudzila ![]() Cytat:
|
|
#2414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jestem panikara |
|
|
|
|
#2415 |
|
Zadomowienie
|
No to jestem po odroście ...
Wellaton 21.1 + woda 12% Apropo farby - dałam za nia prawie 15zł!! Ostatnio w styczniu 12zł..... Farba nie pokryła / rozjasnila poprzednio farbowanych odrostów które robiłam na wodzie 12% wszystko jest żółte ...
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2012-02-23 o 15:08 |
|
|
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2417 |
|
Zadomowienie
|
Zniechęcona kolorem dorwałam w drogerii Palette szampon koloryzujący na 24 mycia nr 310 gołębi i oto rezultat...
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to może Tobie przypasuje a10 ona ma wodę 12% i na pewno nie wychodzi żółto ![]() z tego co czytałam to pamiętam, że lubisz popiele
|
|
|
|
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
moze sie nie przerazimy jak w albumie zobaczymy bez makijazu?
nie pitol tylko dawaj foto- nawet lepiej jak bez make up bo lepiej bedzie widac czy odcien pasuje czy nie i jaki ty w koncu typ jestes Cytat:
bylo kupic ta live schwarzkopfa z aktywatorem i byloby dobrze... a jak nie- to alfaparf profesjonalny 11.11 z woda 12%. ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- tu zle nie jest ale na odrost potrzebujesz czegos naprawde mocnego.
|
|
#2420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie z sińcami pod oczami z niewyspania i czerwonym kinolem od smarków rano obudziłam się w łóżku pełnym smarkatek a do tego teraz jeszcze mam suchy kaszel ![]() jak jutro tak będę czuła się to niestety do lekarza i egzaminy w plecy doprawiła mnie wczorajsza wyprawa po farbę i buty
|
|
|
|
|
#2422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ktoregos razu wracam skads patrze a u mnie pod blokiem (maly5 pietrowy ale szeroki na dole biura jakies sklep parking pod ziemia) stoi straz pozarna a oni wlazili do tego kota przez balkon nigdy juz nie miauczal a sasiedzi zaraz sie wyprowadzili pamietam jakos(to byl chlopak z dziewczyna)![]() takze w pl wszystko mozna i strach zglosic ,ja to rozumiem zazwyczaj jest tak ze jest to ogolne zgloszenie od lokatorow blokuna szczescie moj D nie szczeka i nie piszczy ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
|
|
|
#2423 |
|
Zadomowienie
|
A mi sie dziwiłyście jak ja mogłam wodą 12% robic z rozjasniaczem i oto dowód moich kuresko ciężkich do rozjaśniania włosów.
Akurat dorwałam przedstawiciela bo był u fryzjerki i mi polecil farby superrozjasniajace Selective Evo .Można je rozrabiac z wodą 12% - one maja w składzie troche rozjasniacza. Sa innym typem farb niz inne starsze bo maja w składzie ceramidy - tak mi mądry pan tłumaczył. On jest przedst.jeździ na szkolenia do Włoch ,jego żona ma salon fryzjerski. Polecał wziac 1000 i 1001 lub 1000 i 1011 i je pomieszać... Chyba zaczne oszczedzac i będe kupowac sobie preparaty do włosów tejże firmy Selective bo jest naprawde dobra! Podobno
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
Caskada a mi tata truje że mi zrobi syrop z cebuli
![]() męczy mnie ten kaszel strasznie... ![]() Bunny chyba kolor mi nie pasuje bo jestem chora i wyglądam dziwnie że na to wcześniej nie wpadłam
|
|
|
|
#2425 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie ma za co, polecam sie, no i pochwal sie efektami
Cytat:
gory smarkatek wokol mnie- w lozku, przy kompie na szafce... a tz tylko chodzi i je wyrzuca kaszel zaczynam miec, ale to dobrze- znaczy ze przechodzi chorobsko, schodzi nizej- jeszcze tylko gardlo i kaszel i po chorobie- zawsze tak jest ![]() tak czulam ze sie tym wyjsciem doprawisz dlatego ja nie wychodze nigdzie tylko lolke wysikam i i spowrotem do mieszkanka... ![]() Cytat:
a to straz ma prawo tak se wlezc do czyjegos domu bo kot miauczy ![]() rozumiem skargi zbiorowe ale w pl najczesciej i tak to nic nie daje- bo nie ma ciszy dziennej i moze sie dziac do ilus-tam decybeli wszystko- a zaden kot, czy pies tak glosno nie daje by ta skale przekroczyc
|
|
#2426 |
|
Zadomowienie
|
Kitkulka te pasemka może dlatego tak wyglądają bo ja schodze z rudych na blond. Mam nadzieję że przy następnym farbowaniu będzie już lepiej
dlatego pytam co mi radzicie ale niestety tylko Ty mi odpisujesz
|
#2427 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te ceramidy tez zadne odkrycie...jak juz to 1011 z 12%, zadna inna nie podola. Cytat:
znam to ![]() ale znow w cieplych wlosach przy chorobie wygladalam jak pijana wiec nie wiem co lepsze moze wstrzymaj sie z werdyktem do ozdrowienia ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
ale to juz ty wiesz jaki chcesz
|
|
#2428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przynajmniej woda z nosa już nie kapie ![]() doprawiłam się ale musiałam wyjść to nie było tak, że sobie poszłam specjalnie po buty i farbę ![]() to było pryz okazji a szłam wcześniej na umówione spotkanie z Panią Dyrektor ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
właśnie i nie chodzi o włosy ale o twarz jak tak teraz patrzę to troszkę przypominają mi C12 i C10 ![]()
|
||
|
|
|
#2429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy niewiadomo co w takim mieszkaniu moze sie dziac skoro pies czy kot ujada miauczy ? dlatego straz ma prawo to sprawdzic ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
|
|
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Lady Ale ten syropek naprawde pomaga
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

czy któraś z Was używa oxy 12%??? I czy taki % bardzo niszczy wasze włosy? Czy są w lepszej kondycji niż po rozjaśnianiu u fryzjera??

ale doszorowałam...

a do tego teraz jeszcze mam suchy kaszel