Wszystko o Avonie - cz.26 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-23, 15:12   #2251
Kretka666
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ja czekam na siwe, na razie mam tylko jednego Jeszcze się zdążę w życiu nafarbować.
Mi tam siwuski nie przeszkadzają, podobały mi się (u mojej 40-letniej mamy wyglądają już w ogóle super - ma pół czarnych, pół białych włosów ), a ja w wieku 21 lat mam ich tyle, co 30-letnie kobiety Ale lepiej mi w jednolitym, intensywnym kolorze, najładniej to było mi w czarnych, ale już nie będę tego nigdy robić, oj nigdy...
Stary 2012-02-23, 15:17   #2252
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
Do mycia twarzy używam emulsji Anew Aqua Youth.
u mnie ta emulsja sie nie sprawdzila - wysusza i skora po niej jest az tepa
za to krem jest bardzo fajny

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 15:18   #2253
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
Oj, to przykro mi Na KWC też czytałam zupełnie rozbieżne opinie. Ja ją uwielbiam, bo świetnie czyści twarz i nie jest po tym ściągnięta. Jednak jak widać nie każda sucha buźka jest taka sama...

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 15:24   #2254
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
No siostra też z kolorem idealnie trafiła i dłuuuugo się trzymał, więc była chodzącą reklamą farb Avonu
Kilka dni temu pisałyśmy tu o produktach nawilżających dobrze pyszczek. Polecę Tobie te, które sama stosuję z Avonu i bardzo sobie chwalę: z serii Care - ochronny krem na zimę z wit. A i C oraz intensywnie pielęgnujący krem z olejkiem z otrębów ryżowych i kompleksem nawilżającym oraz Solutions kurację intensywnie nawilżającą. Do mycia twarzy używam emulsji Anew Aqua Youth.
Przejrzę wcześniejsze posty i poczytam, musiałam przeoczyć. Tyle nabijacie stron, że czasem po prostu omijam kilka
Dziękuję za odpowiedź Ten intensywnie pielęgnujący z Care miałam, nie podpasował mi Ale tą emulsję Aqua Youth to bym wypróbowała, krem-żel z tej serii był bardzo dobry na lato
Kuracja intensywnie nawilżająca czyli...? Chodzi Ci o tą kurację ochronną?

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Krem fajny, zgadzam się A używasz go teraz, zimą czy w cieplejsze miesiące?
Stary 2012-02-23, 15:25   #2255
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Przejrzę wcześniejsze posty i poczytam, musiałam przeoczyć. Tyle nabijacie stron, że czasem po prostu omijam kilka
Dziękuję za odpowiedź Ten intensywnie pielęgnujący z Care miałam, nie podpasował mi Ale tą emulsję Aqua Youth to bym wypróbowała, krem-żel z tej serii był bardzo dobry na lato
Kuracja intensywnie nawilżająca czyli...? Chodzi Ci o tą kurację ochronną?
Chodzi dokładnie o tę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...awilzenia.html Fajna, żelowa konsystencja i bardzo wydajna A z tą emulsją to może przeczytaj sobie też opinie na KWC, bo theMonique nie służy, a nie chciałabym polecić czegoś co Tobie też może nie zadziałać

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-23, 15:31   #2256
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzi dokładnie o tę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...awilzenia.html Fajna, żelowa konsystencja i bardzo wydajna A z tą emulsją to może przeczytaj sobie też opinie na KWC, bo theMonique nie służy, a nie chciałabym polecić czegoś co Tobie też może nie zadziałać
Aaa, o to chodziło Tylko w sprzedaży już nie ma
Może nie działać, może działać - jak ze wszystkimi kosmetykami Dlatego jednak wypróbuję, opinii na KWC nie ma złych, a każdemu co innego pasuje, może będę w grupie zadowolonych
Stary 2012-02-23, 15:32   #2257
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaa, o to chodziło Tylko w sprzedaży już nie ma
Może nie działać, może działać - jak ze wszystkimi kosmetykami Dlatego jednak wypróbuję, opinii na KWC nie ma złych, a każdemu co innego pasuje, może będę w grupie zadowolonych
Ja utrafiłam w netto, więc może się jeszcze tam pojawi

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-23, 15:32   #2258
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Krem fajny, zgadzam się A używasz go teraz, zimą czy w cieplejsze miesiące?
w cieplejsze, odstawilam go w pazdzierniku jeszcze
chociaz czasem jak sie przesusze to uzywam go i teraz na dzien, ladnie przywraca nawilzenie

a te kuracje co poleca kejtiryba ja polecam rowniez tylko jest problem, bo juz ja wycofali z regularnej sprzedazy (czasem pojawiala sie w netto i IOS)
moja juz jest na wykonczeniu calkowitym (krem musze wyciagac tym precikiem, bo juz nie pompuje), ale jest swietna na noc

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 15:36   #2259
renia0809
Wtajemniczenie

hej dziewczyny
mam pytanie - czy nowa, jeszcze ani razu nie użyta gąbeczka w pudrze prasowanym Idealny Kolor ma od spodu kolor czysto biały czy cielisty?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 15:42   #2260
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja utrafiłam w netto, więc może się jeszcze tam pojawi
Cytat:
w cieplejsze, odstawilam go w pazdzierniku jeszcze
chociaz czasem jak sie przesusze to uzywam go i teraz na dzien, ladnie przywraca nawilzenie

a te kuracje co poleca kejtiryba ja polecam rowniez tylko jest problem, bo juz ja wycofali z regularnej sprzedazy (czasem pojawiala sie w netto i IOS)
moja juz jest na wykonczeniu calkowitym (krem musze wyciagac tym precikiem, bo juz nie pompuje), ale jest swietna na noc
Na kurację będę czekać, jak się pojawi w netto czy IOSie, to biorę

Ja też używałam w ciepłe dni, w lato, bo ma idealną na tą porę roku konsystencję Ale może by teraz też w niego zainwestować i nakładać pod krem ochronny na dzień i na noc normalnie, żeby nawilżenie przywrócić? Mam próbkę, to wypróbuję w ten sposób
Jeszcze mnie ciekawił krem na dzień Anew Rejuvenate, na KWC ma opinie, że jest tłusty i treściwy, zapowiada się wspaniale...
Stary 2012-02-23, 15:47   #2261
kejtiryba
Wtajemniczenie

A polecacie coś na przebarwienia? Coraz bardziej wychodzą mi czerwone plamki pokrostkowe i naczynka Te hormony ciążowe...

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-23, 15:57   #2262
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Mi tam siwuski nie przeszkadzają, podobały mi się (u mojej 40-letniej mamy wyglądają już w ogóle super - ma pół czarnych, pół białych włosów ), a ja w wieku 21 lat mam ich tyle, co 30-letnie kobiety Ale lepiej mi w jednolitym, intensywnym kolorze, najładniej to było mi w czarnych, ale już nie będę tego nigdy robić, oj nigdy...
No wiesz co... ale sie staro poczulam...

Ja nie mam siwych

A ma ktoras w Was cienie CT potrojne Cherry Cordial (jesli dobrze pamietam) - sa w Netto do 4. Kiedys widzialam je w coku i jakos mi w pamieci utkwily jako super ladne. Mozecie cos o nich powiedziec wiecej albo pomaziac paluchem po nich?
Stary 2012-02-23, 16:03   #2263
_suoneczko_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
mam pytanie - czy nowa, jeszcze ani razu nie użyta gąbeczka w pudrze prasowanym Idealny Kolor ma od spodu kolor czysto biały czy cielisty?
cielisty
Cytat:
A polecacie coś na przebarwienia? Coraz bardziej wychodzą mi czerwone plamki pokrostkowe i naczynka Te hormony ciążowe...
ja polecam krem Anew Clinical Luminosity Pro - w katalogu 4 jest jego wersja mini, bo pełne opakowanie zostało wycofane lub serum na przebarwienia z tej samej serii - niestety w 4 katalogu go nie widzę

DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE, WIERNI PO PORAŻCE!!!

Cytat:
Napisane przez magica Pokaż wiadomość
Powiedz ludzią, ze muszą wziąść tą lampę i wyłanczać ją, bynajmniej na 5 minut

63...62...61...60...59...58...57...56

_suoneczko_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 16:08   #2264
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _suoneczko_ Pokaż wiadomość
cielisty

ja polecam krem Anew Clinical Luminosity Pro - w katalogu 4 jest jego wersja mini, bo pełne opakowanie zostało wycofane lub serum na przebarwienia z tej samej serii - niestety w 4 katalogu go nie widzę
Oooo, super Dziękuję bardzo Chętnie przetestuję
Przeczytałam opinie w internecie i wiele młodych mam go poleca, wiec myślę, że się sprawdzi. Jesteś wielka!

dyniowiec z jabłkami

Edytowane przez kejtiryba
Czas edycji: 2012-02-23 o 16:11
Stary 2012-02-23, 16:09   #2265
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość

Ja nie mam siwych
Widzisz, Ty nie masz, a ja mam
Nie chciałam Cię urazić Może zły wiek podałam, bo u mnie w rodzinie kobiety w wieku 30 lat już miały dużo siwych i stąd wzięłam przykład Ale też nie mam tyle siwych, co kobieta po 50- moja babcia w tym wieku już prawie wszystkie siwe miała , a jak napiszę, że po 40, to się kto inny obrazi, co jest w tym wieku Generalnie chodziło mi o to, że mam o duuuużo więcej siwych włosów niż dziewczyny w moim wieku, o

Edytowane przez Kretka666
Czas edycji: 2012-02-23 o 16:10
Kretka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 16:13   #2266
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _suoneczko_ Pokaż wiadomość
ta mini wersja kremu jest w kat.3 na str.143 i serum też jest, mini krem w katalogu 4 na str.111

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2012-02-23 o 16:16
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 16:17   #2267
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie chciałam Cię urazić Może zły wiek podałam, bo u mnie w rodzinie kobiety w wieku 30 lat już miały dużo siwych i stąd wzięłam przykład Ale też nie mam tyle siwych, co kobieta po 50- moja babcia w tym wieku już prawie wszystkie siwe miała , a jak napiszę, że po 40, to się kto inny obrazi, co jest w tym wieku Generalnie chodziło mi o to, że mam o duuuużo więcej siwych włosów niż dziewczyny w moim wieku, o
Ja mam nadzieję, geny będę mieć po babuni, bo zmarszczki jej wyszły dopiero koło 70., siwe włosy zaczęły się pojawiać po 60. Ale może to zasługa tego, że babcia nigdy się nie farbowała i nie malowała i używała całe życie jednego rodzaju kremu (NIVEA).
Ja nie umiem sobie odmówić kosmetyków kolorowych (uwielbiam kredki Avonowe ) i farbowania

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
ta mini wersja kremu jest w kat.3 na str.143 i serum też jest, w katalogu 4 na str.111
Dziękuję Przewertowałam katalogi w nadziei, że w którymś cena będzie niższa Serum jest w 3 katalogu, ale te 60 zł trochę boli

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-23, 16:47   #2268
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez wiuniaaa Pokaż wiadomość
Z wiosennej wyprzedaży biorę 2 torebki dla siebie: Deanna i Renee. A mama torebkę Alesha.
Renee mi się podoba,i Nancy,Alesha też ale chyba nie będe brać teraz żadnej...

Cytat:
Napisane przez agusiab21 Pokaż wiadomość
Ok, dzięki Wierna fanka FA i ich kontynuacji, jak ja
Wiesz co,zwykłe FA mi się nie podobają,ale następne wersje już tak,FAD to moja wielka miłość,ale chwilowo poszłam w romans z FAE

Cytat:
Dziewczyny, poradźcie mi jaki avonowy krem byłby najlepszy do bardzo suchej skóry, taki treściwy żeby był? I jaki środek myjący, żeby nie wysuszał? Bo zimą to jest istna masakra z moją skórą, zwykle mam tylko suchą lub umiarkowanie suchą, a teraz...
Jeśli chodzi o krem to zdecydowanie polecam Solutions kuracja z liposomami treściwy bosko pachnący krem,fajnie odżywia buzię,to mój the best z kremów Avonowych środek myjący...tez mogę polecić,jeśli nie będziesz się bała nim myć-chodzi mi o mydło w płynie Care,to nowe rumianek-owies,z pompką-ja nim myję obecnie twarz (choc to nie jest typowe do twarzy,to jest delikatne mydło nawilżające) ale świetnie się sprawdza,dobrze zmywa makijaż i nie muszę pędzić do pokoju szybko nakładać krem,bo nie ściąga mi twarzy

Cytat:
Oooo, super Dziękuję bardzo Chętnie przetestuję
Przeczytałam opinie w internecie i wiele młodych mam go poleca, wiec myślę, że się sprawdzi. Jesteś wielka!
Ja też polecam ten krem rozjasniająco-redukujący przebarwienia Luminosity Pro-ja go nie używałam,ale pamiętam że dziewczyny bardzo go tu chwaliły,że ładnie rozjaśnia przebarwienia i ujednolica kolor cery

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2012-02-23 o 16:54
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 16:48   #2269
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Luz luz Nie obrazam sie, tylko to tak dziwnie zabrzmialo.
U mnie w rodzinie siwe wlosy pozno sie pojawiaja a i babcia miala baaaardzo dlugo czarne + siwe a nie tylko siwe.
Widac u Ciebie takie geny...
Stary 2012-02-23, 16:48   #2270
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam nadzieję, geny będę mieć po babuni, bo zmarszczki jej wyszły dopiero koło 70., siwe włosy zaczęły się pojawiać po 60. Ale może to zasługa tego, że babcia nigdy się nie farbowała i nie malowała i używała całe życie jednego rodzaju kremu (NIVEA).
Ja nie umiem sobie odmówić kosmetyków kolorowych (uwielbiam kredki Avonowe ) i farbowania
Też mam nadzieję, że geny "zmarszczkowe" będę mieć po jednej babci, która zmarszczek dostała w późnym wieku, a jestem do niej podobna i cerę mam podobną Tylko pod oczami mam już i to po drugiej babci jest
Stary 2012-02-23, 16:48   #2271
magocha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość

Ja nie mam siwych

A ma ktoras w Was cienie CT potrojne Cherry Cordial (jesli dobrze pamietam) - sa w Netto do 4. Kiedys widzialam je w coku i jakos mi w pamieci utkwily jako super ladne. Mozecie cos o nich powiedziec wiecej albo pomaziac paluchem po nich?
Ja mam, ale te z odcieniami brązu. Klientka brała te Cherry Cordial.
Kolorki ładne, ale strasznie ciężko się je nabiera na aplikator, prawie nic nie widać. I po kilku takich maźnięciach aplikatorem na cieniach pojawia się taka twarda warstwa (jakby mokra) i ona jeszcze bardziej utrudnia nabieranie kolorów :/
magocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 16:51   #2272
Nana93klb
Zakorzenienie

GG do Nana93klb

wczoraj przy skladaniu zamowienia szara kropa przy kolczykach parisian a dzisiaj na fakturze sa...
Nana93klb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 16:53   #2273
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

Ja też polecam ten krem rozjasniająco-redukujący przebarwienia Luminosity Pro-ja go nie używałam,ale pamiętam że dziewczyny bardzo go tu chwaliły,że ładnie rozjaśnia przebarwienia i ujednolica kolor cery
No to skorzystam na pewno, skoro tak zachwalacie. Z Anew to tylko emulsję mam, bo i ceny nie dla mnie, i przedział wiekowy jeszcze nie ten Ale tu miniprodukt za przyzwoite pieniądze warto wypróbować. Dziękuję

Cytat:
Napisane przez magocha Pokaż wiadomość
Kolorki ładne, ale strasznie ciężko się je nabiera na aplikator, prawie nic nie widać. I po kilku takich maźnięciach aplikatorem na cieniach pojawia się taka twarda warstwa (jakby mokra) i ona jeszcze bardziej utrudnia nabieranie kolorów :/
Słyszałam od kilku Klientek, że ta seria Colortrend to taka trochę nie za bardzo. Raczej, ze względu na ceny skierowana do nastolatek.

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-23, 16:53   #2274
Wiolkaa93
Wtajemniczenie

GG do Wiolkaa93

Cytat:
Napisane przez HoneyIlove Pokaż wiadomość
może niedługo doczekamy się tego w avonie... przecież już w motywacyjne wprowadzają suszarki, lokówki, prostownice(w tamtym roku albo dwa lata temu były prostownice i suszarki) , blendery.... i powoli zaczynają wprowadzać minikatalogi z produktami nie kosmetycznymi to kto wie może za rok się doczekamy... albo i prędzej... fajnie by było kupić sobie dobrą prostownice i to jeszcze z opustem.... Ja myślę, że oni tymi mini katalogami chcą przygotować nas na takie katalogi jak mają w innych krajach np UK
Fajnie by było

A wiecie czy ten koloryzujący krem na dzień z Solutions można używać zamiast podkładu? Ma cos z nim wspólnego? Bo nie wiem czy sie nie skusić
Wiolkaa93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 16:56   #2275
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Bo na ubraniach, szalikach więcej wód jest trwałych. Ja jak się psiknę wodą toaletową Brasil Beat(która dosyć, że toaletowa to przecież zwykła sezonówka) to czuję wieczorem na nadgarstkach nadal jak się kąpię, a na swetrze i po dwóch dniach.

dla mnie ona śmierdzi ale rzeczywiście dość długo ją czuć jak na wodę toaletową sezonową

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
a rozumiem teraz, bo ja przeczytałam "a mam" zamiast "a mama" wybacz
Ja bede miała jutro bo juz mam na fakturze więc w razie co opinie napiszę Ci zaraz rano,
Ja też zamawiam dla Mamy, już sie dawno na nią czaiła więc grzech nie sporzystać w takiej cenie, byle była warta tej ceny, a jak nie to pojdzie na zwrot. (chociaż jeszcze nigdy nic nie zwracałam)
też tak przeczytałam, tzn uznałam, że się pomyliłaś z tym jednym a i już drugi raz chciałam pytać co myślisz o tej torebce
Cytat:
Napisane przez kosmiderdmwz Pokaż wiadomość
Masz zły dzień że tak na mnie naskoczyłaś?? Zapytałam o jedną rzecz a ty robisz z tego nie wiem jaką aferę....Przecież Ci pisałam że czytałam to co było wczoraj ale mnie to nie usatysfakcjonowało i dlatego zapytałam drugi raz....Czemu robisz z tego taki problem??
Jakoś Nataszka25 potrafiła mi odpowiedzieć i nie robić z tego rabanu a ty się do mnie doczepiłaś jak bym stale o to samo pytała....Regulamin czytałam i nie musisz mi go tu przytaczać bo go nie naruszam....Mam takie samo prawo korzystania z tego forum jak ty....jak Ci to przeszkadza to przepraszam...I koniec tematu bo wtedy to będzie zaśmiecanie wątku.

Dzięki kochana Tak zrobię, dam jej krem do rąk i próbki kremów a "nóż-widelec" coś znowu zamówi bo na brak kasy podobno nie narzeka
nie przejmuj się tu co chwilę są kłótnie o byle co, chyba musisz się przyzwyczaić
Cytat:
Napisane przez wiuniaaa Pokaż wiadomość
Nic się nie stało.
Byłoby super, gdybyś napisała jaka ona jest w rzeczywistości. A jeszcze jakbyś wstawiła fotki na katalogowym to ja i mama byłybyśmy bardzo wdzięczne.
ja też się przyłączam do prośby Nataszko
Cytat:
Napisane przez agusiab21 Pokaż wiadomość
Ok, dzięki Wierna fanka FA i ich kontynuacji, jak ja
i ja chociaz mam tylko FA i FAD ale pewnie kiedyś się skuszę na FAE raczej nie z netto bo mam kilka innych zapachów a chcę je wykończyć
Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość

Mysle ze wlasnie nie za za bardzo bo jak znam Avon to dowalilby kosmiczne ceny
Jak patrze na ceny tych skakanek i pilek to
ja na pewno bym się nie skusiła bo rzeczy inne niż kosmetyki w Avonie kojarzą mi się z tandetą. Owszem zaczynają wprowadzać coraz lepszą biżuterię i torebki ale też ceny są odpowiednie więc nic nie kupuję i u mnie też mało kto co zamówi.
Teraz się zastanawiam nad torebką tylko dlatego, że jest w wielkiej promocji a wydaje się solidna, za to wzór do niczego mi nie pasuje ;/ bardzo chętnie bym kupiła torbę Sonali ale jestem skąpa i tyle nie zapłacę :p wolę iść na targ i kupić połowę taniej równie solidną torbę
Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
to ja od razu moge powiedzieć, że nikt u mnie by nie kupił za taką cenę ani prostownicy, ani suszarki
proste idziesz do sklepu i za sprzęt renomowanej firmy można zapłacić chyba mniej
kupiłam z MPM Product za 40 zł a jest świetna więc sądzę, że Avon zażyczyłby sobie sporo więcej, a sama nazwa firmy by odstraszała
Cytat:
a farby? niby to produkt kosmetyczny, ale moje klientki patrza na to dosc sceptycznie i jeszcze zadna sie nie odwazyla kupic ich u mnie
wola nawet zaplacic wiecej, ale za farbe innej firmy
jedna sprzedałam
jak mówiłam o farbach w avonie to wszyscy dziwnie na mnie patrzyli i się uśmiechali, Avon i farby? Pewnie jakieś badziewne- takie skojarzenia. Sama tak myślałam, więc ucieszyłam się jak ta jedna Pani była zadowolona. No ale reszta się nie skusi a wiadomo, że jak nie spróbują to się nie przekonają. Za to ja namawiać nie będę.
Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem to nie jest jakiś tam wielki popyt, tylko Avon mało zamówił tych koszulek z Chin (czy skąd oni tam to sprowadzają), bo nasz oms od razu nam powiedziała, żebyśmy zamawiały wcześniej, bo mają baaaaardzo mało tych produktów
też tak uważam. Moim zdaniem też jest tak, że jeśli wprowadzają w formie minikatalogu jakieś koszulki czy rzeczy, których nie można zazwyczaj kupić w Avonie to przecież nie sprowadzą nagle nie wiadomo jakiej ilości gdyż może im to nie zejść. To też są koszty. Lepiej zamówić kilka na próbę i zaznaczyć, że do wyczerpania zapasów. Jak szybko zejdzie to wiedzą, że jest popyt i może później zaczną znów wprowadzać.
Stary 2012-02-23, 16:58   #2276
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez Wiolkaa93 Pokaż wiadomość
Fajnie by było

A wiecie czy ten koloryzujący krem na dzień z Solutions można używać zamiast podkładu? Ma cos z nim wspólnego? Bo nie wiem czy sie nie skusić
zamiast to jest zwykły biały krem z granulkami koloryzującymi-jak rozprowadzisz dokładnie na twarzy,one pękają i uwalniają kolor-jak się krem wchłonie to widac że cera jest leciutko przyciemniona używałam go całe lato,bo nie chciałam podkładu-był za ciężki,ten krem to świetne rozwiązanie moim zdaniem,jak się nie chce mieć maski tylko delikatny kolorek
Stary 2012-02-23, 17:02   #2277
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
zamiast to jest zwykły biały krem z granulkami koloryzującymi-jak rozprowadzisz dokładnie na twarzy,one pękają i uwalniają kolor-jak się krem wchłonie to widac że cera jest leciutko przyciemniona używałam go całe lato,bo nie chciałam podkładu-był za ciężki,ten krem to świetne rozwiązanie moim zdaniem,jak się nie chce mieć maski tylko delikatny kolorek
a jakieś czerwone ślady da radę zakryć choć troszkę?
Stary 2012-02-23, 17:03   #2278
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magocha Pokaż wiadomość
Wiem o co chodzi... mi sie to pojawilo na cieniach innej firmy tez. Paskudne to i upier****.
Kolory tych Cherry mi sie podobaja i jak to CT spodziewam sie ze bardzo delikatne, ale to by mi psaowalo akurat na lekki dzienny makijaz. Tylko ta twarda warstwa mnie odpycha teraz
Dzieki za info
Stary 2012-02-23, 17:03   #2279
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Na lato jest idealny Sama go używałam i bardzo chwaliłam Ale jeśli cera jest z problemami i chciałoby się je troszkę zatuszować, to niestety tym kremem tego się nie osiągnie.

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-23, 17:04   #2280
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
a jakieś czerwone ślady da radę zakryć choć troszkę?
oj raczej wątpię...on jest naprawdę delikatny,nie kryje nic a nic,daje tylko leciutki kolor cerze jakby była opalona,ale nie zakryje raczej żadnych niespodzianek...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości