|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26
Cytat:
), a ja w wieku 21 lat mam ich tyle, co 30-letnie kobiety Ale lepiej mi w jednolitym, intensywnym kolorze, najładniej to było mi w czarnych, ale już nie będę tego nigdy robić, oj nigdy...
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie ta emulsja sie nie sprawdzila - wysusza i skora po niej jest az tepa
za to krem jest bardzo fajny
|
#2253 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na KWC też czytałam zupełnie rozbieżne opinie. Ja ją uwielbiam, bo świetnie czyści twarz i nie jest po tym ściągnięta. Jednak jak widać nie każda sucha buźka jest taka sama...
|
|
|
|
|
#2254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za odpowiedź ![]() Kuracja intensywnie nawilżająca czyli...? Chodzi Ci o tą kurację ochronną? ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
|
|
#2255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajna, żelowa konsystencja i bardzo wydajna A z tą emulsją to może przeczytaj sobie też opinie na KWC, bo theMonique nie służy, a nie chciałabym polecić czegoś co Tobie też może nie zadziałać
|
|
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko w sprzedaży już nie ma Może nie działać, może działać - jak ze wszystkimi kosmetykami Dlatego jednak wypróbuję, opinii na KWC nie ma złych, a każdemu co innego pasuje, może będę w grupie zadowolonych
|
|
#2257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz czasem jak sie przesusze to uzywam go i teraz na dzien, ladnie przywraca nawilzenie a te kuracje co poleca kejtiryba ja polecam rowniez tylko jest problem, bo juz ja wycofali z regularnej sprzedazy (czasem pojawiala sie w netto i IOS) moja juz jest na wykonczeniu calkowitym (krem musze wyciagac tym precikiem, bo juz nie pompuje), ale jest swietna na noc
|
|
#2259 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() mam pytanie - czy nowa, jeszcze ani razu nie użyta gąbeczka w pudrze prasowanym Idealny Kolor ma od spodu kolor czysto biały czy cielisty?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też używałam w ciepłe dni, w lato, bo ma idealną na tą porę roku konsystencję Ale może by teraz też w niego zainwestować i nakładać pod krem ochronny na dzień i na noc normalnie, żeby nawilżenie przywrócić? Mam próbkę, to wypróbuję w ten sposób ![]() Jeszcze mnie ciekawił krem na dzień Anew Rejuvenate, na KWC ma opinie, że jest tłusty i treściwy, zapowiada się wspaniale...
|
|
#2261 |
|
Wtajemniczenie
|
A polecacie coś na przebarwienia? Coraz bardziej wychodzą mi czerwone plamki pokrostkowe i naczynka
Te hormony ciążowe...
|
|
|
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sie staro poczulam... Ja nie mam siwych A ma ktoras w Was cienie CT potrojne Cherry Cordial (jesli dobrze pamietam) - sa w Netto do 4. Kiedys widzialam je w coku i jakos mi w pamieci utkwily jako super ladne. Mozecie cos o nich powiedziec wiecej albo pomaziac paluchem po nich?
|
|
#2263 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
lub serum na przebarwienia z tej samej serii - niestety w 4 katalogu go nie widzę
|
||
|
|
|
#2264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo Chętnie przetestuję ![]() Przeczytałam opinie w internecie i wiele młodych mam go poleca, wiec myślę, że się sprawdzi. Jesteś wielka!
Edytowane przez kejtiryba Czas edycji: 2012-02-23 o 16:11 |
|
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Widzisz, Ty nie masz, a ja mam
![]() Nie chciałam Cię urazić Ale też nie mam tyle siwych, co kobieta po 50- moja babcia w tym wieku już prawie wszystkie siwe miała , a jak napiszę, że po 40, to się kto inny obrazi, co jest w tym wieku Generalnie chodziło mi o to, że mam o duuuużo więcej siwych włosów niż dziewczyny w moim wieku, o
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2012-02-23 o 16:10 |
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
ta mini wersja kremu jest w kat.3 na str.143 i serum też jest, mini krem w katalogu 4 na str.111
Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2012-02-23 o 16:16 |
|
|
|
#2267 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie umiem sobie odmówić kosmetyków kolorowych (uwielbiam kredki Avonowe ) i farbowania ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
Przewertowałam katalogi w nadziei, że w którymś cena będzie niższa Serum jest w 3 katalogu, ale te 60 zł trochę boli
|
||
|
|
|
#2268 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
ale chyba nie będe brać teraz żadnej...Wiesz co,zwykłe FA mi się nie podobają,ale następne wersje już tak,FAD to moja wielka miłość,ale chwilowo poszłam w romans z FAE ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2012-02-23 o 16:54 |
|||
|
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie obrazam sie, tylko to tak dziwnie zabrzmialo.U mnie w rodzinie siwe wlosy pozno sie pojawiaja a i babcia miala baaaardzo dlugo czarne + siwe a nie tylko siwe. Widac u Ciebie takie geny...
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko pod oczami mam już i to po drugiej babci jest
|
|
#2271 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kolorki ładne, ale strasznie ciężko się je nabiera na aplikator, prawie nic nie widać. I po kilku takich maźnięciach aplikatorem na cieniach pojawia się taka twarda warstwa (jakby mokra) i ona jeszcze bardziej utrudnia nabieranie kolorów :/ |
|
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj przy skladaniu zamowienia szara kropa przy kolczykach parisian a dzisiaj na fakturze sa...
|
#2273 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale tu miniprodukt za przyzwoite pieniądze warto wypróbować. Dziękuję Cytat:
|
||
|
|
|
#2274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A wiecie czy ten koloryzujący krem na dzień z Solutions można używać zamiast podkładu? Ma cos z nim wspólnego? Bo nie wiem czy sie nie skusić
|
|
|
|
|
#2275 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dla mnie ona śmierdzi ale rzeczywiście dość długo ją czuć jak na wodę toaletową sezonową Cytat:
i już drugi raz chciałam pytać co myślisz o tej torebce ![]() Cytat:
Cytat:
i ja chociaz mam tylko FA i FAD ale pewnie kiedyś się skuszę na FAE raczej nie z netto bo mam kilka innych zapachów a chcę je wykończyćCytat:
więc nic nie kupuję i u mnie też mało kto co zamówi. Teraz się zastanawiam nad torebką tylko dlatego, że jest w wielkiej promocji a wydaje się solidna, za to wzór do niczego mi nie pasuje ;/ bardzo chętnie bym kupiła torbę Sonali ale jestem skąpa i tyle nie zapłacę :p wolę iść na targ i kupić połowę taniej równie solidną torbę Cytat:
Cytat:
jak mówiłam o farbach w avonie to wszyscy dziwnie na mnie patrzyli i się uśmiechali, Avon i farby? Pewnie jakieś badziewne- takie skojarzenia. Sama tak myślałam, więc ucieszyłam się jak ta jedna Pani była zadowolona. No ale reszta się nie skusi a wiadomo, że jak nie spróbują to się nie przekonają. Za to ja namawiać nie będę. Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2276 | |
|
|
Cytat:
używałam go całe lato,bo nie chciałam podkładu-był za ciężki,ten krem to świetne rozwiązanie moim zdaniem,jak się nie chce mieć maski tylko delikatny kolorek
|
|
|
|
|
#2277 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolory tych Cherry mi sie podobaja i jak to CT spodziewam sie ze bardzo delikatne, ale to by mi psaowalo akurat na lekki dzienny makijaz. Tylko ta twarda warstwa mnie odpycha teraz ![]() Dzieki za info
|
|
#2279 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama go używałam i bardzo chwaliłam Ale jeśli cera jest z problemami i chciałoby się je troszkę zatuszować, to niestety tym kremem tego się nie osiągnie.
|
|
|
|
|
#2280 |
|
|
oj raczej wątpię...on jest naprawdę delikatny,nie kryje nic a nic,daje tylko leciutki kolor cerze jakby była opalona,ale nie zakryje raczej żadnych niespodzianek...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.

Jeszcze się zdążę w życiu nafarbować.
), a ja w wieku 21 lat mam ich tyle, co 30-letnie kobiety 
Na KWC też czytałam zupełnie rozbieżne opinie. Ja ją uwielbiam, bo świetnie czyści twarz i nie jest po tym ściągnięta. Jednak jak widać nie każda sucha buźka jest taka sama... 

ale sie staro poczulam...
, a jak napiszę, że po 40, to się kto inny obrazi, co jest w tym wieku
Przewertowałam katalogi w nadziei, że w którymś cena będzie niższa
Bo zimą to jest istna masakra z moją skórą, zwykle mam tylko suchą lub umiarkowanie suchą, a teraz...