|
|
#2281 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26
Dokładnie tak, jak pisze Sarunieczka. Krem ten nadaje lekko opalony kolor, jakbyś była muśnięta słońcem, ale nie jest kryjący jak podkład. To taki krem lekko brązujący.
|
|
|
|
#2282 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2284 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki Kochane - Czy testowałyście nowe pomadki z żelem?
Mam zamiar kupić dwie sztuki Na zdjęciu widać mało koloru, a sporo żelu Nie miałam jeszcze takiej pomadki ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
No i proszę, próbki poskutkowały
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Cofnij się kilka stron. Musiak pisała o nich.
|
|
|
|
#2287 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moje Klientki niewzruszone... żadne próbki nie działają Batem bym ich nie zachęciła hahahaha Ale mam zamiar na dniach zrobić przebieżkę po dzielnicy Domawiam katalogi i sruuu po sklepach. Może zwerbuję nowe Klientki
|
|
|
|
|
#2289 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2292 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już postanowiłam, że na 100% odwiedzę aptekę, bo są tam młode, mile kobietki, które mnie kojarzą (nie dziwne, bo kupuję ze dwa razy w miesiącu i ledwo się toczę hahaah) i piekarnię niedaleko domu. 3majcie kciuki
|
|
|
|
|
#2294 |
|
Zadomowienie
|
A tak ładnie wyglądają
|
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jak uzywacie tego brazujacego pudru w pedzlu? tego co jest w ofercie Walentynkowej z Treselle
na cala twarz czy tak jak roz? to moja pierwsza stycznosc z tym wynalazkiem i nie bardzo wiem jak do tego podejsc... ![]() dzis probowalam tylko na kosciach policzkowych, ale nic nie widac bo malo go wylatuje
|
#2297 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2299 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja stosuję go do korygowania rysów twarzy i na kości policzkowe w połączeniu z różem. Moim zdaniem jest bardzo delikatny, muszę go machnąć solidnie kilka razy żeby był efekt.
---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Kochana moja! Dziękuję
|
|
|
|
#2300 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę że on jest na całość, jako na policzki jest za słaby, to też zależy jakie masz wymagania ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
Proponuje wziąść coś solidniejszego ![]() Ja uuuuuwielbiam kulki rozświetlające, te różowe, gniote je sobie i są idealne po nałożeniu na policzki
|
||
|
|
|
#2301 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wypada go faktycznie mało... a szkoda, bo kiedyś miałam taki puder w pędzlu z H&M i był rewelacyjny, sądziłam, że ten też mnie zadowoli.---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
![]() Kuleczki mam, ale brązujące, bardzo je lubię i już wypatruję ich za te 15zł z hakiem W domu jeszcze mam, no ale za taką cenę...
|
||
|
|
|
#2302 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
to rezygnuję z niego dziękuję |
|||
|
|
|
#2303 |
|
Wtajemniczenie
|
A wiecie może czy minikatalogi (te ważne od wczoraj) będą dostępne w formie papierowej i dołączane do zamówień, czy tylko online? Napisałam pytanie do Avon, ale jeszcze nie mam odpowiedzi...
|
|
|
|
#2304 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2305 |
|
BAN stały
|
czy szminki z oferty wiązanej z kat 3 (te po 11.90) przychodzą juz?
|
|
|
|
#2306 |
|
Raczkowanie
|
Mogę wypowiedzieć się co do dawnego kremu do biustu...
Miałam zachwycona nim klientkę. Pani schudła kilkanaście kg więc (jak wszystkie doskonale wiemy) najpierw z biustu poleciało. Skóra po regularnym używaniu kremu odzyskała sprężystość. Cały sekret IMHO lezy w regularności-jeśli klientka się postara to będą widoczne efekty. Ja nie wytrzymałam... jak zobaczyłam wczoraj torebkę Hialee to od razu zamówiłam... Widziałam ją w COKu i od razu wpadła mi w oko... A jako, że zima jeszcze potrwa ze 2 mies to zdążę się nią nacieszyć Ja znalazłam wyjście z patowej sytuacji związanej z brakiem katalogów z wiosenną wyprzedażą... Ściągnęłam plik na mój telefon-mam stmarfona- i w takiej wersji pokazuję klientkom. Wiadomo, że to nie to samo, ale zanim dostałabym te katalogi to znając Avon wszystko byłoby wykupione i znowu zaczęłaby się bieganina po COKach a tak zamówię już a zapłacą przy odbiorze produktów z K4. Dziewczyny... postanowiłam, że postaram się o KR... muszę mieć zamówienia ok 900 zł na katalog... Strategia obmyślona, ale okaże się czy mi się uda... Z tymi klientkami, które mam raczej mi sie to nie uda wiec postaram się zdobyć kilka dodatkowych. Plan jest, zobaczymy w K10 czy dam radę
|
|
|
|
#2307 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i tak pomyślałam sobie, że jak z avonowego mało leci, to może z czasem się "wyrobi". Mi też na początku prawie nic nie leciało z tego HM, ale po około miesiącu wpadłam na to, by na wysuniętym pędzlu porządnie stuknąć pionowo w dłoń- pyłek osypał się do pędzla i potem to już naprawdę fajnie, sprawnie i szybko upiększał . Chodzi o to, że pudru nie masz jeszcze "w pędzlu" tylko w pojemniczku. Ja używałam go lekko pod kości policzkowe i skronie, ale moja twarz zdecydowanie woli róże, nawet w lato i brązerek leży theMonique- spróbuj, może tak będzie "działał"
|
|
#2308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Walę, stukam, opukuję... kiszka. Tak jakby solidnie zapychał się w dziurce wylotowej
|
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie, znowu
czy na wodę Herve Leger Intrigue jest jakiś opust? Chodzi mi czy to zapach premium i czy ma 40% zniżki, bo kiedyś były takowe ale nie wiem jak teraz bo nigdy takich nie zamawiałam
|
#2310 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mimo wszystko ja bym pukała dalej
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

Nie miałam jeszcze takiej pomadki 

Moje Klientki niewzruszone... żadne próbki nie działają