Wszystko o Avonie - cz.26 - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-23, 17:07   #2281
kejtiryba
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
oj raczej wątpię...on jest naprawdę delikatny,nie kryje nic a nic,daje tylko leciutki kolor cerze jakby była opalona,ale nie zakryje raczej żadnych niespodzianek...
Dokładnie tak, jak pisze Sarunieczka. Krem ten nadaje lekko opalony kolor, jakbyś była muśnięta słońcem, ale nie jest kryjący jak podkład. To taki krem lekko brązujący.

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 17:13   #2282
renia0809
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _suoneczko_ Pokaż wiadomość
cielisty
dzięki
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 17:15   #2283
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez Wiolkaa93 Pokaż wiadomość
A wiecie czy ten koloryzujący krem na dzień z Solutions można używać zamiast podkładu? Ma cos z nim wspólnego? Bo nie wiem czy sie nie skusić
Ja go nie używałam zamiast podkładu, bo nic nie kryję i się świecę mega
I dla mnie też zbyć ciemny był
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 17:18   #2284
jagoda352
Zadomowienie

Dziewczynki Kochane - Czy testowałyście nowe pomadki z żelem?
Mam zamiar kupić dwie sztuki
Na zdjęciu widać mało koloru, a sporo żelu Nie miałam jeszcze takiej pomadki

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
Dokładnie tak, jak pisze Sarunieczka. Krem ten nadaje lekko opalony kolor, jakbyś była muśnięta słońcem, ale nie jest kryjący jak podkład. To taki krem lekko brązujący.
Zgadzam się z tą opinią Do mojej mieszanej cery był odpowiedni
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 17:21   #2285
smerfetka25
Zakorzenienie

No i proszę, próbki poskutkowały właśnie dostałam zamówienie na wodę HL zamawiam 2 sztuki, jedna dla siebie
Stary 2012-02-23, 17:21   #2286
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
Cofnij się kilka stron. Musiak pisała o nich.
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 17:23   #2287
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Cofnij się kilka stron. Musiak pisała o nich.
Ok. Tak szybko piszecie, że nie "nadanrzam"
Stary 2012-02-23, 17:23   #2288
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
No i proszę, próbki poskutkowały właśnie dostałam zamówienie na wodę HL zamawiam 2 sztuki, jedna dla siebie
Gratuluję Moje Klientki niewzruszone... żadne próbki nie działają Batem bym ich nie zachęciła hahahaha Ale mam zamiar na dniach zrobić przebieżkę po dzielnicy Domawiam katalogi i sruuu po sklepach. Może zwerbuję nowe Klientki

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-23, 17:24   #2289
malcobb
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez HoneyIlove Pokaż wiadomość
ja go mam i jak dla mnie to te pedzelki itp. są małe i nie praktyczne w użyciu tzn dla cieni ok do ust tez ok ale do pudru to porażka jak chcesz to za chwile wrzuce ci na katalogowy fotke...
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź i fotki. Dopiero dziś przeczytałam, bo wczoraj już nie miałam jak.
malcobb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 17:29   #2290
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję Moje Klientki niewzruszone... żadne próbki nie działają Batem bym ich nie zachęciła hahahaha Ale mam zamiar na dniach zrobić przebieżkę po dzielnicy Domawiam katalogi i sruuu po sklepach. Może zwerbuję nowe Klientki
Bardzo dobry pomysł Ja też roznoszę katalogi po sklepach i w co drugim mam klientki, przeważnie ekspedientki zamawiają
Stary 2012-02-23, 17:33   #2291
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Pisałyśmy z musso o nich kilka dni temu Moja poszła do zwrotu
Stary 2012-02-23, 17:36   #2292
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Pisałyśmy z musso o nich kilka dni temu Moja poszła do zwrotu
Jak to do zwrotu? Są tak słabe?
Stary 2012-02-23, 17:36   #2293
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Bardzo dobry pomysł Ja też roznoszę katalogi po sklepach i w co drugim mam klientki, przeważnie ekspedientki zamawiają
No właśnie na ekspedientki liczę Już postanowiłam, że na 100% odwiedzę aptekę, bo są tam młode, mile kobietki, które mnie kojarzą (nie dziwne, bo kupuję ze dwa razy w miesiącu i ledwo się toczę hahaah) i piekarnię niedaleko domu. 3majcie kciuki

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-23, 17:37   #2294
jagoda352
Zadomowienie

A tak ładnie wyglądają
Stary 2012-02-23, 17:41   #2295
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Jak to do zwrotu? Są tak słabe?
U mnie kolor odbiegał, a co najważniejsze nie dało sie tym kolorem pokryć te usta przez to coś żelowe- masakra po prostu
Stary 2012-02-23, 17:44   #2296
theMonique
Zakorzenienie

dziewczyny, jak uzywacie tego brazujacego pudru w pedzlu? tego co jest w ofercie Walentynkowej z Treselle
na cala twarz czy tak jak roz? to moja pierwsza stycznosc z tym wynalazkiem i nie bardzo wiem jak do tego podejsc...
dzis probowalam tylko na kosciach policzkowych, ale nic nie widac bo malo go wylatuje

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 17:45   #2297
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
U mnie kolor odbiegał, a co najważniejsze nie dało sie tym kolorem pokryć te usta przez to coś żelowe- masakra po prostu
W takim razie rezygnuję
Stary 2012-02-23, 17:52   #2298
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość

dla mnie ona śmierdzi ale rzeczywiście dość długo ją czuć jak na wodę toaletową sezonową

też tak przeczytałam, tzn uznałam, że się pomyliłaś z tym jednym a i już drugi raz chciałam pytać co myślisz o tej torebce

nie przejmuj się tu co chwilę są kłótnie o byle co, chyba musisz się przyzwyczaić

ja też się przyłączam do prośby Nataszko

i ja chociaz mam tylko FA i FAD ale pewnie kiedyś się skuszę na FAE raczej nie z netto bo mam kilka innych zapachów a chcę je wykończyć

ja na pewno bym się nie skusiła bo rzeczy inne niż kosmetyki w Avonie kojarzą mi się z tandetą. Owszem zaczynają wprowadzać coraz lepszą biżuterię i torebki ale też ceny są odpowiednie więc nic nie kupuję i u mnie też mało kto co zamówi.
Teraz się zastanawiam nad torebką tylko dlatego, że jest w wielkiej promocji a wydaje się solidna, za to wzór do niczego mi nie pasuje ;/ bardzo chętnie bym kupiła torbę Sonali ale jestem skąpa i tyle nie zapłacę :p wolę iść na targ i kupić połowę taniej równie solidną torbę

kupiłam z MPM Product za 40 zł a jest świetna więc sądzę, że Avon zażyczyłby sobie sporo więcej, a sama nazwa firmy by odstraszała

jedna sprzedałam
jak mówiłam o farbach w avonie to wszyscy dziwnie na mnie patrzyli i się uśmiechali, Avon i farby? Pewnie jakieś badziewne- takie skojarzenia. Sama tak myślałam, więc ucieszyłam się jak ta jedna Pani była zadowolona. No ale reszta się nie skusi a wiadomo, że jak nie spróbują to się nie przekonają. Za to ja namawiać nie będę.

też tak uważam. Moim zdaniem też jest tak, że jeśli wprowadzają w formie minikatalogu jakieś koszulki czy rzeczy, których nie można zazwyczaj kupić w Avonie to przecież nie sprowadzą nagle nie wiadomo jakiej ilości gdyż może im to nie zejść. To też są koszty. Lepiej zamówić kilka na próbę i zaznaczyć, że do wyczerpania zapasów. Jak szybko zejdzie to wiedzą, że jest popyt i może później zaczną znów wprowadzać.
Będą jutro zdjęcia, przyłączenie do prośby przyjęte

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
Będę trzymać kciuki,
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 17:53   #2299
kejtiryba
Wtajemniczenie

Ja stosuję go do korygowania rysów twarzy i na kości policzkowe w połączeniu z różem. Moim zdaniem jest bardzo delikatny, muszę go machnąć solidnie kilka razy żeby był efekt.

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Będę trzymać kciuki,
Kochana moja! Dziękuję

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-23, 17:56   #2300
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
dziewczyny, jak uzywacie tego brazujacego pudru w pedzlu? tego co jest w ofercie Walentynkowej z Treselle
na cala twarz czy tak jak roz? to moja pierwsza stycznosc z tym wynalazkiem i nie bardzo wiem jak do tego podejsc...
dzis probowalam tylko na kosciach policzkowych, ale nic nie widac bo malo go wylatuje
Ja go nie mam, ale właśnie słyszałam że mało go wylatuje, jednak wole te stare wersje pudru, pędzelek, pudełeczko, lusterko i rach ciach.
Myślę że on jest na całość, jako na policzki jest za słaby, to też zależy jakie masz wymagania

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Ja stosuję go do korygowania rysów twarzy i na kości policzkowe w połączeniu z różem. Moim zdaniem jest bardzo delikatny, muszę go machnąć solidnie kilka razy żeby był efekt.

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Kochana moja! Dziękuję
Kochana Ty tak nie machaj bo się zmęczysz
Proponuje wziąść coś solidniejszego
Ja uuuuuwielbiam kulki rozświetlające, te różowe, gniote je sobie i są idealne po nałożeniu na policzki
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 17:58   #2301
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja go nie mam, ale właśnie słyszałam że mało go wylatuje, jednak wole te stare wersje pudru, pędzelek, pudełeczko, lusterko i rach ciach.
Myślę że on jest na całość, jako na policzki jest za słaby, to też zależy jakie masz wymagania
Na policzki daje radę, ale jak się namachasz Wypada go faktycznie mało... a szkoda, bo kiedyś miałam taki puder w pędzlu z H&M i był rewelacyjny, sądziłam, że ten też mnie zadowoli.

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:

Kochana Ty tak nie machaj bo się zmęczysz
Proponuje wziąść coś solidniejszego
Ja uuuuuwielbiam kulki rozświetlające, te różowe, gniote je sobie i są idealne po nałożeniu na policzki
Hahahaha, troche ruchu jest wskazane
Kuleczki mam, ale brązujące, bardzo je lubię i już wypatruję ich za te 15zł z hakiem W domu jeszcze mam, no ale za taką cenę...

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-23, 18:13   #2302
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Na lato jest idealny Sama go używałam i bardzo chwaliłam Ale jeśli cera jest z problemami i chciałoby się je troszkę zatuszować, to niestety tym kremem tego się nie osiągnie.
Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
oj raczej wątpię...on jest naprawdę delikatny,nie kryje nic a nic,daje tylko leciutki kolor cerze jakby była opalona,ale nie zakryje raczej żadnych niespodzianek...
Cytat:
dziękuję za odpowiedzi
to rezygnuję z niego
Cytat:
Będą jutro zdjęcia, przyłączenie do prośby przyjęte
dziękuję
Stary 2012-02-23, 18:16   #2303
kejtiryba
Wtajemniczenie

A wiecie może czy minikatalogi (te ważne od wczoraj) będą dostępne w formie papierowej i dołączane do zamówień, czy tylko online? Napisałam pytanie do Avon, ale jeszcze nie mam odpowiedzi...

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-23, 18:23   #2304
carolynnez
Raczkowanie

Cytat:
Obecna linia dla dzieci pachnie bosko! Kusi mnie niesamowicie, juz nie mogę się doczekać, aż moja młodzież podrośnie i bedę mogla jej zakupić te szampony
ja kupiłam dla siebie braciak powąchał i pewnie też weźmie: )) zapach jest przeuroczy!
carolynnez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 18:37   #2305
hurts_stay
BAN stały

czy szminki z oferty wiązanej z kat 3 (te po 11.90) przychodzą juz?
hurts_stay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 18:52   #2306
zlotowlosa2005
Raczkowanie

Mogę wypowiedzieć się co do dawnego kremu do biustu...
Miałam zachwycona nim klientkę.
Pani schudła kilkanaście kg więc (jak wszystkie doskonale wiemy) najpierw z biustu poleciało.
Skóra po regularnym używaniu kremu odzyskała sprężystość.
Cały sekret IMHO lezy w regularności-jeśli klientka się postara to będą widoczne efekty.

Ja nie wytrzymałam... jak zobaczyłam wczoraj torebkę Hialee to od razu zamówiłam... Widziałam ją w COKu i od razu wpadła mi w oko... A jako, że zima jeszcze potrwa ze 2 mies to zdążę się nią nacieszyć

Ja znalazłam wyjście z patowej sytuacji związanej z brakiem katalogów z wiosenną wyprzedażą...
Ściągnęłam plik na mój telefon-mam stmarfona- i w takiej wersji pokazuję klientkom. Wiadomo, że to nie to samo, ale zanim dostałabym te katalogi to znając Avon wszystko byłoby wykupione i znowu zaczęłaby się bieganina po COKach a tak zamówię już a zapłacą przy odbiorze produktów z K4.

Dziewczyny... postanowiłam, że postaram się o KR... muszę mieć zamówienia ok 900 zł na katalog... Strategia obmyślona, ale okaże się czy mi się uda...
Z tymi klientkami, które mam raczej mi sie to nie uda wiec postaram się zdobyć kilka dodatkowych. Plan jest, zobaczymy w K10 czy dam radę
zlotowlosa2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 19:05   #2307
Y a s m i n e
Rozeznanie

Cytat:
Na policzki daje radę, ale jak się namachasz Wypada go faktycznie mało... a szkoda, bo kiedyś miałam taki puder w pędzlu z H&M i był rewelacyjny, sądziłam, że ten też mnie zadowoli.
Ja mam jeszcze ten puder i tak pomyślałam sobie, że jak z avonowego mało leci, to może z czasem się "wyrobi". Mi też na początku prawie nic nie leciało z tego HM, ale po około miesiącu wpadłam na to, by na wysuniętym pędzlu porządnie stuknąć pionowo w dłoń- pyłek osypał się do pędzla i potem to już naprawdę fajnie, sprawnie i szybko upiększał . Chodzi o to, że pudru nie masz jeszcze "w pędzlu" tylko w pojemniczku. Ja używałam go lekko pod kości policzkowe i skronie, ale moja twarz zdecydowanie woli róże, nawet w lato i brązerek leży . Za to wspaniale podkreśla dekolt i ramiona latem .

theMonique- spróbuj, może tak będzie "działał" i pokombinuj- taki gadżet jest naprawdę wydajny.
Stary 2012-02-23, 19:08   #2308
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość
Ja mam jeszcze ten puder i tak pomyślałam sobie, że jak z avonowego mało leci, to może z czasem się "wyrobi". Mi też na początku prawie nic nie leciało z tego HM, ale po około miesiącu wpadłam na to, by na wysuniętym pędzlu porządnie stuknąć pionowo w dłoń- pyłek osypał się do pędzla i potem to już naprawdę fajnie, sprawnie i szybko upiększał . Chodzi o to, że pudru nie masz jeszcze "w pędzlu" tylko w pojemniczku. Ja używałam go lekko pod kości policzkowe i skronie, ale moja twarz zdecydowanie woli róże, nawet w lato i brązerek leży . Za to wspaniale podkreśla dekolt i ramiona latem .

theMonique- spróbuj, może tak będzie "działał" i pokombinuj- taki gadżet jest naprawdę wydajny.
Na avonowy puder w pędzlu pukanie nie działa Walę, stukam, opukuję... kiszka. Tak jakby solidnie zapychał się w dziurce wylotowej

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-23, 19:17   #2309
Anna1987
Zakorzenienie

GG do Anna1987

Dziewczyny mam pytanie, znowu czy na wodę Herve Leger Intrigue jest jakiś opust? Chodzi mi czy to zapach premium i czy ma 40% zniżki, bo kiedyś były takowe ale nie wiem jak teraz bo nigdy takich nie zamawiałam
Stary 2012-02-23, 19:21   #2310
Y a s m i n e
Rozeznanie

Cytat:
Na avonowy puder w pędzlu pukanie nie działa Walę, stukam, opukuję... kiszka. Tak jakby solidnie zapychał się w dziurce wylotowej
Oj szkoda . Ale o ile pamiętam, też chciałam swój wywalić, bo pomimo różnych zabiegów, m.in strzepywania jak termometr, przez długi czas nie było nic... Ale niezmordowana siłowałam się dalej i efekt był. A może faktycznie jest tam tylko jakiś 1 mały otworek dla bezpieczeństwa, żeby efektu tandety nie było i żeby dziewczyny sobie tym krzywdy nie robiły .
Mimo wszystko ja bym pukała dalej

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości