|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Dziewczyny nie nadrobiłam was jeszcze, ale obiecuję, że to zrobię. Najpierw jednak muszę się wyżalić. Od września w mojej parafii jest nowy proboszcz i zaczął wprowadzać jakieś swoje dziwne zasady.... Najpierw nie mógł znaleźć dla nas czasu. Próbowaliśmy 4 razy i nie pomagały tłumaczenia, że mieszkamy 400 km i nie będzie nas za 3 dni jakby sobie tego życzył. W końcu poprosiłam mamę, że zarezerwowała termin, bo zaczynałam się obawiać, że za chwilę będzie za późno.
A teraz wiecie co wymyślił? Że nie można mieć firmy dekoratorskiej z zewnątrz ani samemu tego zrobić tylko on ma jakąś tam babkę i tylko ona może! Noż się wk...wiłam na maksa... Wrrrrrr
|
#2762 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
(kiedyś często mi się powtarzały opryszczki) jeden mądry lekarz wpadł na pomysł, żebym brała go przez min. pół roku bez przerwy Jak inny lekarz dowiedział się o tym, to natychmiast kazał mi go odstawić. Na dzień dzisiejszy zawsze mam zapasowe opakowania w apteczce i jak mnie coś bierze - biorę przez tydzień; mniej boli, szybciej schodzi.Cytat:
No trochę nie halo, też bym się wkurzyła. Niefajne traktowanie przyszłej synowej, w ogóle sobie tego nie wyobrażam, żeby tata Tż miał zapraszać go na jakieś wyprawy beze mnie... przykre.Gratulacje ![]() A ja dziś złapałam jakiś dziwny humor Niby w pracy mnie wkurzają - obowiązkami i dziadostwem z jakim pracuję... i w sumie nie ma z czego się cieszyć, ale cieszę się z przygotowań, z tego, że mam Tż, że niedługo będziemy małżeństwem, z wesela itp.
Edytowane przez Dancing_Lady Czas edycji: 2012-02-23 o 18:29 |
||
|
|
|
#2763 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem wąska w pasie ale d.... już nie i jest efekt klepsydry ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Kochana, a może nie jest tak źle jak mówisz?? Mogłaś zrobić zdjęcia, my byśmy obiektywnie powiedziały. Nie denerwuj się, to dopiero pierwsza przymiarka więc pewnie da się coś wykombinować [/QUOTE]zdjęć nawet mi się niechciało robić bo tak się zdołowałam Cytat:
Nie martw się na pewno będziesz w niej wyglądać oszałamiająco, podobno każda panna młoda przechodzi kryzys sukienkowy, tak więc na pewno Ty też wrócisz do przekonania że wszystko jest super. [/QUOTE]kryzys jak byk mam.... a tekst "welon zasłoni" mnie dobił
09.06.2012 g. 13:00 |
||
|
|
|
#2764 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj od samego rana trąbią o tym w radiu już wszystko wiem na temat depresji do takiego stopnia, że zaczęłam się zastanawiać czy przypadkiem jej nie mam...dziewczyny mówię Wam dom wariatów...
|
|
|
|
#2765 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakbym wiedziała to bym wybrała inny dzień na przymiarkę może byłoby lepiej chociaż wątpie....
09.06.2012 g. 13:00 |
|
|
|
|
#2766 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kartki jakiego masz rozmiaru? A5? Cytat:
bedzie dobrzeCytat:
|
|||
|
|
|
#2767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
delikatne, proste, idealne
|
|
#2768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) - po za tym rozne drukarki na rożnych papierach nie chcą drukować..więc moim zdaniem najszybciej, łatwiej i estetyczniej będzie jak kupisz ładny pasujący papier do drukarki i wydrukujesz tekst zaproszenia a potem powycinasz i powklejasz do środka. Proponuje wklejać taśmą dwustronną a nie klejem. |
|
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież to dobrze, że jest efekt klepsydry!
|
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
w malopolsce halny . teraz troche ucichł, ale tez taka struta dzisiaj jestem.
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=KRbtu...ayer_embedded#! podoba mi się jak ta mała śpiewa |
|
|
|
|
#2773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A potem spróbuj napisać do kogoś z parafii, kto niedawno brał ślub i zapytaj jakie dekoracje proponuje ta babka i czy da się z nią doadać. Albo od razu uderzaj do baby z tekstem, że zawsze marzyłaś o ....... i czy ona Ci tak udekoruje i czy możesz jej dać swoje kwiaty itd. Popytaj, może baba jest dobra w tym co robi i spełni Twoje oczekiwania (a może nawet weźmie mniej niż firma dekoratorska). Powodzenia! No właśnie! Ja to bym się dała pokroić za taki bioderkowy look, jestem prosta od piersi po kolana, a wolałabym taką sexi figurkę, ech...
|
|
|
#2774 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ma sprawy
![]() Cytat:
aga398 fajne zdjecia no a zwlaszcza te z bankami niuto studniowkowe za zestawienie
|
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2776 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A do koleżanki, która niedawno brała ślub już napisałam Czekam na odpowiedź
|
|
#2777 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=tjVy5oQ6IGQ Gratuluję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przy okazji poszłam dziś przymierzyć te dwie suknie, o których wczoraj wam pisałam i ogólnie zdecydowałabym sie na 2 ale babka mi powiedziała, że radzi mi tą 1 bo w drugiej niełądnie wyglądam z tyłu ale ok, w kazdym razie dzwonie do mamy i mówię, że możemy jechać w sobotę zamówić i że mi fajnie ozdobią tą suknię i będę miała fioletową szarfę a ona prawie na mnie zaczęła krzyczeć, że nie mogę mieć fioletowego na ślubie!!
|
|
#2778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety do Pl przyjedziemy jakos na przelomie kwietnia / maja wiec moze jakbyscie powtarzaly spotkanie w tym czasie to chetnie sie pisze
|
|
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się, pójdz do dekoratorki, pogadaj, zaproponuj coś. Z moją narzuconą jakoś udalo się dogadac |
|
|
|
|
#2780 | |
|
Wtajemniczenie
|
kabriela w drukarka pewnie ma domyślnie ustawione drukowanie na formacie A4. musisz popróbować i w ustawieniach drukarki poszukać fromatu zblizonego do tego który chcesz albo ustawić jako niestandardowe drukowanie (jeśli jest taka opcja w drukarce). Wczoraj musiałam wydrukować kilka stron w formacie A3 i nie zauważyłam, że drukarka ma domyslnei ustswione drukowanie w A4.
Może coś pomogłam ![]() Cytat:
A coś ode mnie Dawno obiecane zdjęcia biżuterii (wcześniejszego posta olałyście, to musiałam jakoś na siebie zwrócić uwagę )Zdjęcia marnej jakości bo nie mam jak zrobić w dzień, ale mam nadzieję, że coś widać
|
|
|
#2781 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a czy Wy piszecie na listę utworów utwory które mają być puszczane podczas jedzenia, bo ja bym chciała by mój DJ puścił mi kilka utworów takich wolniejszych sentymentalniejszych ...
np taki utwór podczas pierwszego czy drugiego posiłku http://www.youtube.com/watch?v=uN4rZTdg9m4 |
|
|
|
#2782 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale w razie czego będę miała inne na zmianęCytat:
Cytat:
piękne zestawienie i za dni do ślubu
|
||||
|
|
|
#2783 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem czy dobrze to nazwałam bo rzeczywiście klepsydara może być sexi ale nie w moim wydaniu bo z biustem to u mnie krucho. wsawie wam dwa zdjęcia z pierwszego wyjscia na poszukiwanie sukni to ta za duża na mnie, szkoda ze nie mam z tyłu zdjęcia bo z przodu to jest jeszcze ok ale jak zobaczyłam się z tyłu . na jednym zaznaczyłam o co mi mniej więcej chodzi bo ja mam krótki tułów a dlugie nogi wiec nie jestem proporcjonalna myślałam że suknia z przedłużonym stanem to wyrówna a tu się okazało ze wcięcia nie w tym miejscu w sukni powinny być... nie wiem co robić ![]() na zdjęciach w dodatku bez stanika byłam... mało nas mało nas ....
09.06.2012 g. 13:00 Edytowane przez patollek Czas edycji: 2012-02-23 o 19:50 |
|
|
|
|
#2784 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2786 |
|
Zadomowienie
|
no własnie nie wiem! Powiedziała, że fioletowego nie wolno zakładać i koniec no masakra
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uciekam dziewczynki Do jutra
|
|
|
|
|
#2788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a może dla porównania zmierz jeszcze w innym stylu (np bardziej gorsetową suknię)?
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2790 |
|
Wtajemniczenie
|
czyli standardowe "bo nie". To tak jak moja ciotka (stara panna) "dawała" mi rady, ze powinnam mieć welon bo to tradycja i tak wypada. Ciekawe skąd ona to wie? Bo na pewno nie autopsji...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.

(kiedyś często mi się powtarzały opryszczki) jeden mądry lekarz wpadł na pomysł, żebym brała go przez min. pół roku bez przerwy
Jak inny lekarz dowiedział się o tym, to natychmiast kazał mi go odstawić. Na dzień dzisiejszy zawsze mam zapasowe opakowania w apteczce i jak mnie coś bierze - biorę przez tydzień; mniej boli, szybciej schodzi.
No trochę nie halo, też bym się wkurzyła. Niefajne traktowanie przyszłej synowej, w ogóle sobie tego nie wyobrażam, żeby tata Tż miał zapraszać go na jakieś wyprawy beze mnie... przykre.

z przygotowań, z tego, że mam Tż, że niedługo będziemy małżeństwem, z wesela itp.
jestem wąska w pasie ale d.... już nie i jest efekt klepsydry
[/QUOTE]