|
|
#2191 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Najgorszy komplement w moim życiu to...
ja mam obsesję na punkcie swojego ciała, a mój nietaktowny tż przed swoim wyjazdem powiedział:
- ale będę za Tobą tęsknił! nawet za Twoimi boczkami! ![]() albo któregoś dnia przeglądaliśmy jakieś głupie strony i było zdjęcie dziewczyny w bikini z super figurą, a że byłam aktualnie na diecie to mówię: -no, jeszcze trochę i będę tak wyglądać na co tż: -sam nie wiem, nogi rzeczywiście masz jak ona, biust też niczego sobie, tylko ten brzuszek... ![]()
|
|
|
|
|
#2192 |
|
Wtajemniczenie
|
kolega: "wiesz co, tak na ciebie patrzę i patrzę i doszedłem do takiego wniosku.. że jesteś najseksowniejsza gdy patrzysz się na coś z taką totalnie obojętną miną"
wiem, że to nie jest jakichś najgorszy komplement, ale trochę mnie to rozbawiło
|
|
|
|
|
#2193 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z tymi pierwszymi się "kumpluję", ale czy ja wiem, czy jakoś blisko? Różnie, np raz w miesiącu się spotkać, czy nawet rzadziej. Oni nie są źli, tylko ten jeden ma takie teksty nieraz, że nie wiadomo jak zareagować (nie odnośnie mnie, tylko ogólnie). Przy czym sam nie wie, że powiedział coś głupiego/źle się zachował po tym . Także jest okEdytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2012-02-22 o 14:06 |
|
|
|
|
|
#2194 |
|
Raczkowanie
|
Oprócz kwiatków typu "hej lala ale masz nogi" wypowiadanych przez łysawych bezzębnych typów ubranych w wyjściowe dresiki sprasowane na kant pewnego razu zaczepił mnie koleś w pubie z hasłem "czy bolało jak spadłam z nieba" ale się speszył jak zaczęłam płakać ze śmiechu
aż mi się potem głupio zrobiło, że tak go speszyłam :P
|
|
#2195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a do mnie dzisiaj podszedł chłopak na uczelni (młodszy, wydaje mi się że z 1-2 roku) i zagaił tekstem, że ładna dziś pogoda (stałam oparta o parapet, a on patrzył w okno). Zrobiłam zdziwioną minę, bo było pochmurno i ciemno uśmiechnęłam się tylko niemrawo, a on, że wydawało mu się, że słońce świeci, ale... to tylko ja i blask, który ode mnie bije (dodam, że nie spałam dziś za dobrze i wyglądam naprawdę jak milion nieszczęść, co tylko dodawało historii smaczku )nie wiem czy padłam ofiarą jakiegoś zakładu, ale od razu skojarzył mi się podryw na anioła spadającego z nieba właśnie
|
|
|
|
#2197 |
|
Zadomowienie
|
Jak byłam młodsza moim ogromnym kompleksem były piersi- a właściwie ich totalny brak. Byłam ogromnie 'zakochana' w jednym chłopcu, który grał w piłkę nożną i kochały się w nim wszystkie dziewczyny, kiedy jego kolega powiedział mu, że mi się podoba [tak, to były jeszcze czasy takowych podchodów], on odpowiedział:
'bardzo ładna, mama miała właśnie kupić nową deskę do prasowania więc się nada' -.- nie wyobrażacie sobie jak przykro mi było, oczywiście chłopca sobie odpuściłam kiedy już przybrałam na wadze, pojawiły się upragnione piersi [warto było czekać, profit zadowalający :d] okazało się że mam za dużą d**ę 'fajna, ale pulchniutka- jak racuszek'- dziękuję panu, teraz w życie wprowadziło mi się: więcej kompleksów i dieta |
|
|
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2199 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Ja nie wiem jak faceci mogą być tak okrutni czasami. Sama miałam żenującą sytuację z biustem, do tego z rodzonym kuzynem, z którym się wychowywałam od dziecka...
Kiedyś w liceum stałam i gadałam z tym kuzynem, obok mnie był mój TŻ, zajęty komórką czy mp3. Kuzyn akurat jadł pączka zawiniętego w woreczek foliowy, a ja miałam dość duży dekolt. Wyobraźcie sobie, że po zjedzeniu zwinął ten woreczek w kulkę, bezceremonialnie wepchnął mi za bluzkę w miejscu dekoltu i powiedział: - No, K., dziękuj mi, bo wreszcie Twoja dziewczyna ma cycki - do mojego TŻ, który na szczęście tego nie słyszał, bo nie wiem co by zrobił. Najlepsze jest to, że owy kochany kuzynek zakochał się rok później w pannie, która jest jak połowa Anji Rubik i biust ma nie tyle co mały, ale absolutnie wklęsły (a zawsze był fanem ogromnych, silikonowych cyców). A mi nagle w klasie maturalnej coś skoczyło i zamiast 70B noszę 70D Ironia losu
Edytowane przez Nuova Czas edycji: 2012-02-22 o 22:07 |
|
|
|
|
#2200 |
|
Zadomowienie
|
'Jesteś słodka jak taka malutka dziewczynka! Ja kocham takie malutkie dziewczynki..'
|
|
|
#2201 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2202 |
|
na przekór do celu
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;32486755]
![]() Trochę niesmacznie się kojarzy [/QUOTE]e tam, przesadzasz ![]() -> ja bym się wystraszyła po takim "komplemencie"
|
|
|
#2203 |
|
Rozeznanie
|
Ja w sumie nie słyszałam w życiu za dużo tych "najgorszych" komplementów, nawet jak na ulicy ktoś zaczepiał albo pan z budowy
, to nie były to o dziwo chamskie teksty.Ale jednak parę razy się zdarzyło. Było lato, jechałam w autobusie, ubrana w lekką bluzkę (jak to zawsze latem - wiadomo ), wracałam z basenu, także byłam też trochę wymęczona. Niedaleko siedziała grupa jakichś chłopaczków w dresikach. Gapili się na mnie, po chwili rozmowa:Pierwszy(dość cicho): patrz na tą laskę, o tam... Drugi: Tą tutaj? Pierwszy(bardzo głośno): Ta. Fajne cycki ma. Drugi(na cały autobus): No no... Fajna, tylko twarz ma przymuloną. I w śmiech oboje, nie wiem czemu Miałam wrażenie, że dalej coś gadali i próbowali zaczepiać, a ja uparcie gapiłam się w okno, a za chwilę na szczęście wysiadłam.Sytuacja nie jakaś hardkorowa ale i tak czułam się dziwnie. Tekst o "k*rwikach" w oczach też słyszałam. Od kolegi, który nigdy nie był zbyt taktowny, najpierw mówił, a później nie myślał ![]() Gdy jednak spytałam co to jest, to tłumaczył, że chodzi o takie iskierki w oczach, które sprawiają, że on się napala ![]() A i przypomniałam sobie... może nie komplement, ale chamskie zachowanie na ulicy. Znów lato. Banda gówniarzy za mną coś mówiła na mój temat, a za chwile podbiega jeden z nich i łapie mnie za tyłek Już miałam chęć mu przywalić, ale oczywiście zwiał a ja na dość wysokich obcasach sobie mogłam go gonić....
Alles met mate...maar bier met vaten! Edytowane przez patrzacwniebo Czas edycji: 2012-02-23 o 02:54 |
|
|
|
|
#2204 |
|
BAN stały
|
więc zacznę od tego, że mam figurę przeciętnej latynoski pt. wąska talia, wielki tyłek, co się szalenie podoba mojemu chłopakowi i zawsze mi to powtarza :p kiedyś lekko się podpiliśmy i zaczęliśmy się wygłupiać na łóżku, w pewnym momencie J. ugryzł mnie w pośladek i stwierdził "fajną masz pupę, taką TŁUSTĄ", myślałam, że umrę
|
|
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Ładnie dzisiaj wyglądasz - od kolegi, może i miły ale zrozumiałam, że tylko dzisiaj ładnie wyglądałam.
Edytowane przez Slodkaa Czas edycji: 2012-02-23 o 16:41 |
|
|
|
|
#2206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To tylko facet. Myśli "wyjątkowo ładnie dzisiaj wyglądasz", mówi skrótem. Uśmiechnąć się ładnie i podziękować, a nie kaprysić, że nie pieje z zachwytu codziennie. ![]() Dialog z przyjacielem nt. mojego stosunku do walentynek. Ja: Nie obchodzę- znasz mnie, wiesz, jaka ja romantyczna... On: Jak drut kolczasty wokół Auschwitz.
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata Edytowane przez dance makabre Czas edycji: 2012-02-24 o 13:26 |
|
|
|
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się nazywa przewrażliwienie......
|
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
mi raz tż tak powiedział, zapytałam go "tylko dziś?" a on na to "no tak, kobieta zawsze wyłapie nie to co potrzeba"
|
|
#2209 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzeniona
|
|
|
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, ale lepsze niż np. Wywróżyłem z twoich oczu, ze chcesz zebym cię przeleciał
|
|
#2214 |
|
Rozeznanie
|
Może nie najgorszy, ale... dość dziwny
![]() "Jesteś tak cudowna, że urwałbym ci główkę i nosił wszędzie, żeby zawsze mieć cię przy sobie" Mój TŻ
|
|
|
|
|
#2215 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2216 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2217 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2219 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
|
|
|
#2220 |
|
BAN stały
|
"Masz tak piękne piersi, że najchętniej to bym je sobie powiesił na ścianie i jakbyś przychodziła to tylko bym Ci je zakładał"
![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

Nie daj z siebie robić laski, którą każdy może obrazić, bo ja bym tak odebrała te teksty: "taka jesteś głupia, udowodnię Ci to i wszyscy się zaraz z tego pośmiejemy"
(nie odnośnie mnie, tylko ogólnie). Przy czym sam nie wie, że powiedział coś głupiego/źle się zachował po tym
. Także jest ok
aż mi się potem głupio zrobiło, że tak go speszyłam :P

Już miałam chęć mu przywalić, ale oczywiście zwiał a ja na dość wysokich obcasach sobie mogłam go gonić....