Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-23, 20:43   #2821
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Lady ja mojej nie oglądam, bo zdjęcia nie oddają jej uroku, poza tym ta obniżona talia spędza mi sen z powiek

Patollek dostanie po dupie! pejczyyyyykieeeeemmm! wygladasz w niej ślicznie, talia jest zaznaczona, ale jeśli dla Ciebie za mało to popros o poprawę, w końcu płacisz za to nie małe pieniądze.

Niuto za piękne 100dniówowe zestawienie, notuję sobie i będę się opierać

Nie wiem czy jakieś przesilenie wiosenne zaczyna się czy co, ale od poniedziałku ok 16 takie spanie mnie łapie że chodze ja nie żywa... O 19 położyłam się z TŻtem i przed chwilą wstałam i znowu będę do północy kwitnąć... ehhh

Słoneczko rozumiem że to będzie jakieś przedstawicielstwo handlowe? BRAAAWOOO

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-02-23 o 20:44
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:43   #2822
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

hejka

kurde nie zacytowalo mi sie duzo postow ale przezylam dzisiejszy dzien nie bylo tak strasznie jak na pierwszy dzien @

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
hej

a problemy z TŻ - sama się wam wypłaczę
w sprawach ślubnych niby się zgadzamy i tu problemu nie ma.. ale jestem bardzo smutna ponieważ mój TŻ co chwila gdzieś wyjeżdza. A teraz w marcu jego ojciec zaprosiła go do Vegas samego na MIESIĄC ! i TŻ jedzie ja jestem wściekła na obu - bo jak to tak mnie zostawic samą?!
z jednej strony fajnie ze pozwiedza ale musi akurat teraz??

jeśli chodzi o wspólne mieszkanie to my mieszkamy razem już prawie 5 lat. jest fajnie - ale poczatki były trudne - kłóciliśmy się o wszystko - dosłanie jak maja sztućce w szufladzie leżeć

i jeszcze pytanie - powiedzcie jakie zabiegi zamierzacie robić?
jakieś maseczki - mikro dermabrazje, może wybielanie zębów?
i kiedy to robicie?
ja nie wiem czy powinnam się zapisywać na takie zabiegi? jaka jest wasza opinia??
wiesz co Dorka, ja bym tego ojca wystrzelila, jak On tak moze zaklepac bilety tylko dla TZ? a Ty to co? zapomnial o Tobie?? Moj TZ nigdy w zyciu by nie pojechal na wycieczke beze mnie, tak jak ja bez Niego. Ja bym ojcu powiedziala, ze skoro nie pomyslal tez O Tobie to sam nie pojedzie i tyle. Bo jak pojedzie to taka sytuacja moze sie kiedys powtorzyc..

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
PODOBNO nie powinno sie wyrywac siwych wlosow, bo wtedy cebulki wokol tej wyrwanej cebulki zaczynaja pobudzac inne do dzialania jakoby one nie byly gorsze i tez byly siwe

Co do ostatniego - jestem za
ja tez u siebie zauwazylam ostatnio 3 siwe wlosy i je wyrwalam

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

A moja koleżanka jest ruda, i fabuje włosy na czarno i jak ma już przebijający odrost to wiąże włosy w kucyka, a przód tuszuje tuszem do rzęs

Cytat:
Napisane przez aga 398 Pokaż wiadomość
Ależ was dziewczyny nadrobić to masakra jest;] od wczoraj tyle stron napisać
No i chyba udało mi się wstawić w końcu zdjecia;]
ladnie te bańki na zdjeciach wyglądają

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Mam dzisiaj studniówkę
super zestawienie
Cytat:
Napisane przez patollek Pokaż wiadomość
no to ja mam już dosyć przygotowań do ślubu już nie mam na niego ochoty
byłam na pierwszej przymiarce mojej sukni i jestem załamana wyglądam w niej strasznie nic nie widać tylko wielkie odstajace biodra. jak zamawialam mierzyłam większą i nie przeszkadzało mi to bo nie było tego widać a teraz jak jest dopasowana to jestem załamana zapłakana , smutna, zła, wpadne zaraz w depresję ......
wiesz co Ci powiem jak wstawilas zdjecia to zaczelam Ci zazdrościc figury! jak dla mnie wyglądasz rewelacyjnie! i mowie to baardzo szczerze! glowa do gory i nie martw sie, to tylko stres przedslubny Cie dopadl

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=KRbtu...ayer_embedded#!
podoba mi się jak ta mała śpiewa
ta mała jest swietna!

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość

A coś ode mnie Dawno obiecane zdjęcia biżuterii (wcześniejszego posta olałyście, to musiałam jakoś na siebie zwrócić uwagę )
Zdjęcia marnej jakości bo nie mam jak zrobić w dzień, ale mam nadzieję, że coś widać
SWIETNA BIŻU

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a dziewczęta bo teraz pewnie was więcej będzie niż samym wieczorem to już teraz proszę o kciuki jutro mam poprawkę tego jedynego nie zdanego egzaminu

i dla wszystkich potrzebujących
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:44   #2823
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
dziewczynki dziękuje za to że trzymałyście za mnie kciuki one są chyba jakieś magiczne bo naprawde podziałały bo Mam Pracę !!!!!!!!
dostane służbowy samochód nawet i tel.. tak bardzo się ciesze dziękuje dziewczynki a teraz ide spać bo od jutra do pracy
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:45   #2824
megan713
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie nadrobiłam was jeszcze, ale obiecuję, że to zrobię. Najpierw jednak muszę się wyżalić. Od września w mojej parafii jest nowy proboszcz i zaczął wprowadzać jakieś swoje dziwne zasady.... Najpierw nie mógł znaleźć dla nas czasu. Próbowaliśmy 4 razy i nie pomagały tłumaczenia, że mieszkamy 400 km i nie będzie nas za 3 dni jakby sobie tego życzył. W końcu poprosiłam mamę, że zarezerwowała termin, bo zaczynałam się obawiać, że za chwilę będzie za późno.
A teraz wiecie co wymyślił? Że nie można mieć firmy dekoratorskiej z zewnątrz ani samemu tego zrobić tylko on ma jakąś tam babkę i tylko ona może! Noż się wk...wiłam na maksa... Wrrrrrr
Głowa do góry... czasem kręcą nosem na dekoratorki ale tak jak dziewczyny pisały - muszą mieć jakieś złe doświadczenia. Nasz ksiądz ostatnio ponoć grzmiał z ambony żeby opanować wodze fantazji i nie sypać nic pod kościołem bo się "odkurzacz kościelnemu aż zapchał". I oczywiście moi rodzice jak zobaczyli tuby z płatkami róż to od razu "OMG! Kościelny się nie zgodzi aaaaaaa". Kurna mać - wiejski kościół, ślub jeden na sobotę w porywach do 2 w sezonie, Kościelny bierze 250-300 PLN to niech w cenie też chwyci za miotłę!

Cytat:
jakbym wiedziała to bym wybrała inny dzień na przymiarkę może byłoby lepiej chociaż wątpie....
w suknie wyglądasz ślicznie - uwierz że wszystkie krótkonożne zazdroszczą. A co do biustu to ja jakbym założyła tą kiecke to by nie miała prawa się na moich piegach nawet utrzymać, więc nie narzekaj bo będą wizażowe baty!!!

Cytat:

A coś ode mnie Dawno obiecane zdjęcia biżuterii (wcześniejszego posta olałyście, to musiałam jakoś na siebie zwrócić uwagę )
Zdjęcia marnej jakości bo nie mam jak zrobić w dzień, ale mam nadzieję, że coś widać
Przepiękna biżuteria!!! Gratuluję Szukam czegoś bardzo podobnego tylko połączenia czerwonych kryształów z bielą...

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:47   #2825
niut0
Zakorzenienie

Dziękuję za wszystkie gratulacje i rady (nie cytuję, żeby przypadkiem kogoś nie pominąć)
Przekonałyście mnie, żeby na pewno zrezygnować z tego kolorowego. Waham się teraz między tulipanami a piwoniami, chyba jestem bliżej tych pierwszych

Cytat:
dziewczynki dziękuje za to że trzymałyście za mnie kciuki one są chyba jakieś magiczne bo naprawde podziałały bo Mam Pracę !!!!!!!!
dostane służbowy samochód nawet i tel.. tak bardzo się ciesze dziękuje dziewczynki a teraz ide spać bo od jutra do pracy

jaka to praca? opowiadaj!

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
no i jesteśmy po spisaniu protokołu
i jak? żyjecie?

Cytat:
Niuto za piękne 100dniówowe zestawienie, notuję sobie i będę się opierać
ja bazowałam na zestawieniu Tenebrosy

Kiciu-
Stary 2012-02-23, 20:47   #2826
aroli
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
ale to nie jest masc?? wiem ze na opryszczke własnie uzywałam
Z tego co ja czytałam heviran antybiotyk jest w tabletkach, o maśći nie słyszałam, ale jest wiele na opryszczkę, póki co na mnie żadna nie działa... zostaje mi tylko ten zwykły balsam do ust : CARMEX. Ale ciocia mojego męża ma mi podać nazwę maści, która jej pomaga na opryszczkę, więc dam znać

I 27.11.2010 --> II 07.07.2012
29.03.2015
17.11.2016
aroli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:47   #2827
evoonia86
Zakorzenienie

heloł

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Witam wszystkie PMki można się przyłączyć?
witaj

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Kilianna z tego co pamietam to... w skrocie bylo tak:
(Kindzia miala dosc) pozniej (drzwi do wyjscia) slubu niet, on na to ona minal (popr awa zachowania)i w koncu
o nie, padłam

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Hejka!

Widziałyście co PM 2013 wymyśliły? Ja wiedziałam od razu, że to beznadziejny rok:P

KLUB - tajne miejsce PMek 2013. Prosimy o nie wpraszanie się, gdyż grozi to dożywotnim niedostaniem się do klubu. Zapraszamy do niego tylko osoby które obdarzymy zaufaniem i które regularnie udzielają się na wątku!
dla mnie taki tekst to nieporozumienie od razu odechciałoby mi się nawet patrzec na "PM2013" nie mówiąc już o wejściu na ich wątek

Cytat:
Napisane przez aga 398 Pokaż wiadomość
Ależ was dziewczyny nadrobić to masakra jest;] od wczoraj tyle stron napisać
No i chyba udało mi się wstawić w końcu zdjecia;]
ależ mialaś piękną suknię zakochałam się w zdjęciu z bańkami

Cytat:
Mam dzisiaj studniówkę

u nas dziś 4 miesiące

a dla Madzi przesyłam wielkiego buziaka i uściski

my właśnie przegladamy allegro w poszukiwaniu kanapy do naszego salonu
Stary 2012-02-23, 20:48   #2828
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Ale super! gratuluję

A za kicię się trzymają
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:49   #2829
a u d r e y
Wtajemniczenie

Niuto - zestawienie Tenebrosy u mnie wisi na tablicy korkowej w pokoju bo ślubujemy w ten sam dzień więc się tak kulturalnie poganiam ;P
Stary 2012-02-23, 20:51   #2830
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za wszystkie gratulacje i rady (nie cytuję, żeby przypadkiem kogoś nie pominąć)
Przekonałyście mnie, żeby na pewno zrezygnować z tego kolorowego. Waham się teraz między tulipanami a piwoniami, chyba jestem bliżej tych pierwszych

jaka to praca? opowiadaj!

i jak? żyjecie?

żyjemy żyjemy nic trudnego tam nie było teraz czeka nas gorsze :/ spowiedzi a zapowiedzi pierwsze są już w tą niedzielę a następne za tydzień w niedzielę

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:51   #2831
evoonia86
Zakorzenienie

słoneczko gratuluję pracy
Stary 2012-02-23, 20:51   #2832
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Niuto - zestawienie Tenebrosy u mnie wisi na tablicy korkowej w pokoju bo ślubujemy w ten sam dzień więc się tak kulturalnie poganiam ;P
Ja raczej planuje wydrukować sobie takie zdjęcie (-> załącznik)
Zapomniałam do zestawienia dodać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg keep-calm-its-only-a-wedding.jpg (24,6 KB, 10 załadowań)
Stary 2012-02-23, 20:52   #2833
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ę

ależ oczywista oczywistość :P mam go na liście zakupów :P :P

Aha do sukni miałam dodane takie coś: podobno dziewczyna miała to przywiązane na bicepsie ale jak dla mnie to tandetnie wygląda.... ale ogólnie ta ozdoba z koronki jest cudna i chciała bym ją wykorzystać tylko nie wiem jak może macie jakieś pomysły?? (zdjęcie nr.1 i zdj. nr.2)
ah jak juz bedziesz miała te wszystkie śliczności to będziemy musiały się umówić a w ogóle gdzie Ty to kochana trzymasz wszystko
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:53   #2834
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość

dla mnie taki tekst to nieporozumienie od razu odechciałoby mi się nawet patrzec na "PM2013" nie mówiąc już o wejściu na ich wątek
No coż - beznadziejny rok i beznadziejne wszystko

A mi by właśnie do ślubu zostało 555 dni

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:53   #2835
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Super wiadomość Cieszę się z Tobą
Cytat:
Widzę lightowa mina, więc chyba było ok
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:53   #2836
Kabriela
Zadomowienie

Gratuluję dostania pracy brawo brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:53   #2837
magdalennne
Wtajemniczenie

Patollek wyglądasz cudnie w tej sukni! Bardzo chciałam taka mieć, ale jestem za niska i za gruba na obniżony stan

Sloneczko gratuluję z całego serca Czekamy na relację z pierwszego dnia

Kicia kciuki będą się trzymać

A teraz już was zostawiam, bo padam już Kolorowych snów

P.S. U mnie z TŻ ostatnio lepiej się układa Był okres wielkich nieporozumień i kłótni, że nawet zastanawiałam się czy ślub ma sens... Ale staramy się teraz więcej czasu spędzać razem i jest cudownie No małe sprzeczki się zdarzają, ale to już nie to co było... Wam też minie. Trzymam kciuki, żeby tak było

Dobranoc.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:54   #2838
kasia_kuku
Zakorzenienie

Kicia - Trzymam mocno, rozwalisz egzamin w mig

Gratuluję Słoneczko!)

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-02-23, 20:54   #2839
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Super wiadomość Cieszę się z Tobą

Widzę lightowa mina, więc chyba było ok
księciunio był fajny to fajnie sie gadało ale jak pójdę do spowiedzi to uuuuu ju księciunio wtedy może nie byc fajny

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:55   #2840
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Gratulacje!!!!

Cytat:
Aha do sukni miałam dodane takie coś: podobno dziewczyna miała to przywiązane na bicepsie ale jak dla mnie to tandetnie wygląda.... ale ogólnie ta ozdoba z koronki jest cudna i chciała bym ją wykorzystać tylko nie wiem jak może macie jakieś pomysły?? (zdjęcie nr.1 i zdj. nr.2)
Na podwiązke sobie załóż A tak serio, to nie mam pojęcia gdzie ją zapodać, bo na ramieni, czy gdziekolwiek na ręce lub szyi mi sie nie widzi ta ozdoba.

Cytat:
Gratki

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:56   #2841
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
klask i:
Stary 2012-02-23, 20:58   #2842
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Na podwiązke sobie załóż A tak serio, to nie mam pojęcia gdzie ją zapodać, bo na ramieni, czy gdziekolwiek na ręce lub szyi mi sie nie widzi ta ozdoba.
Jagodzia: Weź grubszą wstążkę i zrób opaskę na plener lub na szafę do bukietu , na łodyżki, jak będzie zawiązana

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-02-23, 21:01   #2843
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
a dziewczęta bo teraz pewnie was więcej będzie niż samym wieczorem to już teraz proszę o kciuki jutro mam poprawkę tego jedynego nie zdanego egzaminu

bede trzymała

a ja mam jutro wolne

chce upiec dla tz niespodzianke jakies czekoladowe ciasto

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 21:01   #2844
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

__Paulinka__
Boje sie ze jak niepozwole TŻ jechać to potem mi to wypomnie.. Pozatym nie chce się kłucic z jego rodzina przed slubem. Ale napewno im powiem co myslę zeby im sie głupio zrobiła. Mam tez nadzieję że jak mu wygarne to sie to juz nigdy więcej nie powtórzy.

Słoneczko
Grattuluje !! : jupi:

Kicia
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 21:04   #2845
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Studniówkowa lista:

Ślub 02.06 g.13:00
wesele dwudniowe

Załatwiliśmy:
-datę i godzinę w kościele http://www.strzybnica.pl/
-nauki w parafii
- salę http://www.bronder.com.pl/pl/index.html
-zespół http://www.goldenmix.pl/
- fotograf http://www.karpiel.com.pl/
-kamerzysta http://wedding-studio.pl/
- auto: BMW 520 http://1.bp.blogspot.com/-R6XrD6UnVM...0/BMW+520D.jpg
-suknia: salon Anna, http://slubnasuknia.pl/monCheri/10si...-%203604_1.jpg
-fryzjer: miejscowy salon
-buty: akces 2: http://www.akces2.com/venus-y-obuwie...ie-slubne.html
-biustonosz: effuniak http://www.ewa-michalak.pl/data/gfx/...e/7/8/87_2.jpg + dół cięty laserowo-cielisty
-zaproszenia : beżowo fioletowe- allegro
-utwór na pierwszy taniec : http://www.youtube.com/watch?v=ohC7o_PPPtY
-transport dla gości
-wybrany wzór obrączek (musimy zamówić)

Do załatwienia:
-makijażystka
-manicure
-zamówić obrączki
-biżuteria (w trakcie robienia )
- obgadać z teściową przyjaciółki dekoracje kościoła i bukiet
co do bukietu- waham sie miedzy tym kolorowym, biało/różowymi tulipanami i białymi piwoniami - który z tych trzech pasuje wg was najlepiej?
-zamówić weselny kołocz
-kupić dekoracje na samochód
-poradnia- w trakcie
-alkohol
-garniaki dla TŻta (już wam wspominałam, że on ciągle ma czas? )
-sukienka i dodatki na drugi dzień (chcę fioletowe buty, które wykorzystam na sesje plenerową)

i inne drobiazgi, o których trzeba pamietać

Ja też jestem za tulipanami

Cytat:
kabriela w drukarka pewnie ma domyślnie ustawione drukowanie na formacie A4. musisz popróbować i w ustawieniach drukarki poszukać fromatu zblizonego do tego który chcesz albo ustawić jako niestandardowe drukowanie (jeśli jest taka opcja w drukarce). Wczoraj musiałam wydrukować kilka stron w formacie A3 i nie zauważyłam, że drukarka ma domyslnei ustswione drukowanie w A4. Może coś pomogłam

Wiesz, w niektórych kościołach tak jest, że tylko i wyłącznie jedna osoba zajmuje się ozdabianiem kościoła. Podpytaj się czy ta babka robi sensowne dekoracje - może wykona to co byś chciała?

Ale śliczna gdzie taką można kupić

Cytat:
nie wiem czy dobrze to nazwałam bo rzeczywiście klepsydara może być sexi ale nie w moim wydaniu bo z biustem to u mnie krucho. wsawie wam dwa zdjęcia z pierwszego wyjscia na poszukiwanie sukni to ta za duża na mnie, szkoda ze nie mam z tyłu zdjęcia bo z przodu to jest jeszcze ok ale jak zobaczyłam się z tyłu . na jednym zaznaczyłam o co mi mniej więcej chodzi bo ja mam krótki tułów a dlugie nogi wiec nie jestem proporcjonalna myślałam że suknia z przedłużonym stanem to wyrówna a tu się okazało ze wcięcia nie w tym miejscu w sukni powinny być... jestem zła i smutna.... nie wiem co robić

na zdjęciach w dodatku bez stanika byłam... mało nas mało nas ....
A dla mnie wyglądasz w niej super

Cytat:

Cytat:
Gratulacje

Cytat:
To już jedna rzecz z głowy
Stary 2012-02-23, 21:05   #2846
patollek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Oooooooo JAK SLOOOODKOOOO!!!

ja zwariuje
"mam krotki tulow a dlugie nogi" dziewczyno!! dalabym sie zabic za takie proporcje!!
chyba rzeczywiscie postanowilas swietowac dzisiaj dzien depresji i na sile szukasz sobie powodu
masz sliczna figure!! ZANOTOWAC!!
Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
eee mi się podobasz w tej sukni, a wcięcia, które "domalowałaś" to jak najbardziej tam powinny być, zwykle kobiety mają takie wcięcie (ja niestety nie bardzo) i to jest na plusa a nie do płaczu, więc chyba powinnaś dostać za wydziwianie:P

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Moim zdaniem wyglądasz superancko w tej sukni!!!!!!!!!!Głowa do góry i nie marudz bo jest cudnie.
Cytat:
śliczna biżuteria

dziewczyno Ty się idz prześpij ze sobą samą potem wstać i przeczytaj co Ty napisałaś wg mnie jest bardzo fajnie mi się podoba

|Jagodziu (już mi sie nie chce pisać na PW) posiadasz łuk ozdobny do kościoła ??
Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Według mnie jesteś zbyt krytyczna i mi zarówno suknia jak i Ty w niej bardzo się podoba

Cytat:
Jak dla mnie wyglądasz bardzo dobrze. Mam zgrabna sylwetke, ładnie Ci w tej sukni! No i najważniejsze- fajną masz igurę, nie wmawiaj sobie, że jest inaczej!

Cytat:

przerzucę przez kolano a potem jeszcze poćwiartuję jak dla mnie wyglądasz bosko nie wiem o co ci chodzi?? naprawdę i nie mówię tego żeby cię pocieszać bo ja jestem bardzo szczera i bezpośrednia i dla mnie naprawdę super.
Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
wyglądasz ślicznie - uwierz że wszystkie krótkonożne zazdroszczą. A co do biustu to ja jakbym założyła tą kiecke to by nie miała prawa się na moich piegach nawet utrzymać, więc nie narzekaj bo będą wizażowe baty!!!

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Patollek wyglądasz cudnie w tej sukni! Bardzo chciałam taka mieć, ale jestem za niska i za gruba na obniżony stan

Kochane dziekuję za wszystkie opinie i rady może rzeczywiscie dopadł mnie stres ślubny może musze się z tym przespać jak radzi Kicia..... może jutro spojrze na to inaczej.... jeszcze raz dziekuję!!!

Edytowane przez patollek
Czas edycji: 2012-02-23 o 21:07
patollek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 21:06   #2847
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

QUOTE=jagodzia133;3250565 6]ę

Aha do sukni miałam dodane takie coś: podobno dziewczyna miała to przywiązane na bicepsie ale jak dla mnie to tandetnie wygląda.... ale ogólnie ta ozdoba z koronki jest cudna i chciała bym ją wykorzystać tylko nie wiem jak może macie jakieś pomysły?? (zdjęcie nr.1 i zdj. nr.2)[/QUOTE]

może da się z tego zrobić jakąś ładna ozdobę do włosów? albo torebkę udekorować?
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 21:06   #2848
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
__Paulinka__
Boje sie ze jak niepozwole TŻ jechać to potem mi to wypomnie.. Pozatym nie chce się kłucic z jego rodzina przed slubem. Ale napewno im powiem co myslę zeby im sie głupio zrobiła. Mam tez nadzieję że jak mu wygarne to sie to juz nigdy więcej nie powtórzy.
Ja bym się nie zgodziła i kazała mu wybierać - wyjazd czy ja.
Z autopsji.
I nie zapomnisz mu tego i przy każdej kłótni będziesz wypominać - wiem coś o tym. Nie popełniaj moich błędów i mów wprost co Ci na sercu leży, bo jedno przyzwolenie to dla nich furtka na zawsze. Jeśli Ci się to nie podoba to nie patrz czy jest przed czy po ślubie - ja głupia milczałam i skończyło się to końcem.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-02-23, 21:07   #2849
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
__Paulinka__

Słoneczko
Grattuluje !! : jupi:

Kicia

wiesz myślę, ze jakby TZ pogadal z ojcem, ze nie wyobraża sobie jechać bez Ciebie to ojciec dokupilby bilet i dla Ciebie.
Ale wspolczuje Ci całego miesiaca bez TZ ja po 2 tygodniach umieralam z tęsknoty, ale TZ nie byl na wycieczce tylko w wirze załatwiania naszego mieszkanka
Stary 2012-02-23, 21:08   #2850
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Śliczna szukam czegoś podobnego, tylko z ciut dłuższymi kolczykami i zamiast naszyjnika bransoletka
Cytat:

bardzo spodobało mi się to Twoje podsumowanie
A co do Twoich spraw bieżąco-ślubnych, to ciesze się bardzo, że aparat na ślubie będzie przeszłością. A usmiech Twój powali- zobaczysz, e co tam- wszyscy zobaczą
Z tą dekoracja tez fajnie masz, bo przynajmniej koszty podzielicie po połowie. I najwazniejsze, że brez problemu umiałyście się dogadać
Z tortem nie pomogę, bo ja chciałam w stylu angielskim, ale mama wybiła mi taki z głowy- bo jak go pokroicie... Teraz czekam co mi cukiernia wymyśli- ja podyktuje tylko smaki.
Sporo Wam wyszło na te znaczki, ale z drugiej strony, ja za 4 listy do DE płaciłam koło 15 zł, więc przy większej ilości się uzbierało.
musiałam wysłać zaproszenia do FRA, USA i ENG i dużo dużo do Polski (mój TŻ nie pomyslał i każde zaproszenie włożył do odbnej koperty i tak jedna rodzina dostanie np 3 listy zamiast jednego, ale że nie chciąlam robić afery to tak je wyslalam)

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
To mogłaś jej powiedzieć, że będziesz miała czarną szarfę, aj ile było by krzyku a później "no dobra mamuś, specjalnie dla Ciebie zmienię szarfę na fioletową", a mama na to "uf" Któraś tu tak robi ze swoją mamą o ile dobrze pamiętam
Cytat:
śliczna biżuteria
Cytat:
Cytat:

ślicznaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
SWIETNA BIŻU
Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość

Przepiękna biżuteria!!! Gratuluję Szukam czegoś bardzo podobnego tylko połączenia czerwonych kryształów z bielą...
dzieki dziewczyny. Jak je zobaczyłam, to wiedziałam, że to to i nic więcej nie szuka
słoneczko gratuluje pracy!
jagodzia ja bym tę ozdobę wykorzystała do bukietu (gdzieś przy rączce) bo mi nigdzie więcej nie pasuje.

Edytowane przez jagata
Czas edycji: 2012-02-23 o 21:11
jagata jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości