|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Luty już mamy więc na pierwsze dziecko czekamy! Mamcie III-IV 2012
Ale dużo nowych zdjęć na mailu!
![]() wszystkie wyglądacie prześlicznie!!! ![]() Karolca - to drugie zdjęcie...sam sex ![]() Poczytałam jeszcze trochę u Pana dr googla o za i przeciw chodzeniu na basen no i stwierdziliśmy z mężem że sobie przez to rozwarcie darujemy basen...szkoda, ale chyba bym sobie nie darowała gdyby coś się wdało i dzidziuś by był zagrożony... ![]() na wizycie jeszcze zostałam zważona i doznałam szoku...w ciągu ostatnich czterech tygodni przytyłam 3kg...takiego skoku jeszcze nie miałam ![]() ![]() wyniki krwi nie byly bardzo dobre, mam małą niedokrwistość, ale leków ginka nie wypisała...powiedziała, ze to dieta bogata w żelazo wystarczy...nie pamiętam dokładnych wyników bo zostały w kartotece, ale z tego co pamiętam było minimalnie poza normą. Co powinnam jeść żeby polepszyć te wyniki? Cytat:
![]()
![]() |
#4952 |
Zadomowienie
|
Witajcie, Konia gratulacje
![]() ![]() Ja cały dzień z mężem spędziłam, nadrobię Was jutro. Miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | ||
Gang Iren
|
Cytat:
Lepiej,ze poobserwuja,zbadaja cie.Bedzie dobrze. Trzymaj sie! Cytat:
Dzieki za kciuki ![]() Ja juz po kapieli.Uciekam do lozeczka. Dobranoc!
![]() |
#4954 |
Raczkowanie
|
Wlasnie odeszly mi wody. Poczulam takie pykniecie jakby mni ktos iszczypal i za chwile chlust . Jakies dwa litry zwyklej wody i teraz jeszcze troche rozowej. Jade. Trzymac kciuki. Nie mam skurczy wcale.
#4956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak myślałam, że coś się musiało wydarzyć jak pojawiają się nowe posty o tej porze. Kochana, trzymam kciuki! ![]() ![]() ![]() Trzymaj się kochana! ![]() ![]()
![]() |
#4957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz dzidzia zrobila Ci niespodzianke, zebys nie musiala dluzej sie meczyc ![]() Kochana trzymam mocno kciuki, aby poszlo sprawnie i jak najmniej bolesnie ![]() Jak tylko bedziesz mogla daj znac co u Ciebie ![]() Chyba teraz nie zasne, bede o Tobie myslala. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dostalam smsa od aaaggaa o 6.30 dzis: "przepraszam ze budze, jesten na porodowce, wody mi sie ciagle sacza od 00,30 juz chyba ze 3l. poniewaz mam slabe skurcze podpieli mi kroplowke z oksytocyna. nie moge uwierzyc ze to dzis, rozwarcia mam na 3cm. pisze o tej porze bo boje sie ze jak sie rozkreci to juz nie bede w stanie." jestem tak podekscytowana ze nie zasne juz z wrazenia ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | ||
Zakorzenienie
|
Hej,
właśnie widziałam na tvn24 kobietę która rodziła trojaczki 75 dni ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4960 |
Wtajemniczenie
|
O jaaa aaaggga trzymamy kciuki mocno mocno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Raczkowanie
|
Aaaaga trzymam kciuki ! Żeby było bezbolesnie
![]() Dzieki dziewczyny za slowa otuchy, tez mi sie wydawalo ze taka szyjka to nie tragedia. No ale jadę, niech mnie przebada to tak jak piszecie bede spokojniejsza postaram się odezwać ze szpitala. p.s. tak mnie wczoraj gin zmobilizował tym szpitalem ze od razu zrobiłam wieksze zakupy na all, takze lista juz prawie zakmnieta. Nooo nie ma jeszcze lozeczka ale w razie co podjedzie soe do Ikei ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4962 |
Zadomowienie
|
aaagga -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4964 |
Zakorzenienie
|
lena ja tez w ciąży często płaczę wiec nie jesteś sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Zadomowienie
|
![]() jeden dzien nie mialam komputera a tu tyle stron, no ale nic nie marudze nadrabiam ![]() mój brzuś szaleje zwlaszcza popołudniami i wieczorami,mam sporo twardnien, az chwilami nie moge sie ruszac. ostatnio mam smaka na same niezdrowe rzeczy, na koniec mam zachcianki ![]() mój TZ narazie twierdzi ze chce byc ze mna podczas porodu żeby mi pomagac, tzn masowac, podawac wode i ogolnie wspierac, ale mysle ze jak zobaczy synka to nie bedzie żałował, co obrzydliwosci to widział mnie w roznych sytuacjach i mocno pijana i wymiotujaca i spuchnięta jak balon, gdzie ja sama ryczałam jak patrzyłam w lustro, sprawy okresowe go nie brzydza, wiec mam nadzieje ze porod bedzie wspominał jako piękne i wazne wydarzenie w naszym zyciu-o ile bedzie dane nam byc razem. Tak jak gosia napisała niewiadomo co nas w zyciu czeka, a jak ja sie rozchoruje na starosc i bedzie mnie musial przewijac , myc itd... Emigra podziwiam ![]() Ja mam cały czas uparcie 16 kg na plusie, a pochwalic sie musze tym ze od prawie miesiaca tylko 1 kg przytyłam ![]() nadrabiam dalej ![]()
#4966 | ||
Gang Iren
|
Dzien dobry!
Ja wyspana srednio.Glupoty mi sie snily powiazane z dzisiejszym Usg.Pewnie podswiadomie przez sen sie martwie.No,ale musze wierzyc,ze bedzie dobrze.Prosze o kciuki o 15,tzn w Polsce bedzie 16 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Znowu dzien pelen napiecia i czekania na nowego obywatela ![]() Teraz juz wiele kg na pewno nie przybedzie.Zreszta juz niedlugo koniec.Podobno pod koniec tak sie juz nie tyje.Nie pamietam tego z pierwszej ciazy.Ale w pierwszej ciazy mialam +11,5 kg,a teraz juz tez tyle mam,a do rozwiazania jeszcze 6 tyg.No wtedy bylam duzo mlodsza,moze to ma znaczenie,ze teraz tyje szybciej?
![]() |
#4967 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- gosia trzymamy kciuki za USG! daj znac koniecznie jak będziesz po! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Zakorzenienie
|
gosia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
hej kobitki
![]() Normalnie o tej porze bym jeszcze spala, ale obudzil mnie bol brzucha od pelnego pecherza. Poza tym pierwsza mysl czy Aga juz po, wiec ja na wizaz a tu klops ![]() Aga dalej trzymam kciuki ![]() I myslalam, ze tyle juz tu gratulacji, ze nowy watek bedzie, a tu ciiiisza ![]() Dzis mam goscia kolezanke, wiec mala odskocznia jak dla mnie ![]() A wczoraj za duzo pochodzilam i dzis wstac z lozka mie moglam, ale juz dochodze do siebie... MoniqW kciuki ![]() Gosia za USG kciuki ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4970 |
Wtajemniczenie
|
Dzien Doberek!!
aaagaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! KCIUKI ZA WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Gang Iren
|
Ale sie usmialam.Czytalam wlasnie chwilke watek mamus styczen-luty.No i kobitka napisala,ze dziecko ciagle jej plakalo od kilku dni.
Kolezanka jej powiedziala,ze pewnie jest zauroczony.Kazala polizac czolo na calej dlugosci i splunac przez lewe ramie i powtorzyc to trzy razy.Jesli bedzie slone,to znaczy ze zauroczony ![]() Ja nie moge normalnie,w ktorym wieku my zyjemy ![]()
#4972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem podobno pomagaja takie rytualy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Mąż wyprawiony do pracy, a ja zasiadłam przed komputerkiem, ale muszę się chyba położyć, bo mam wrażenie, że mi krew nie dochodzi do górnej części brzucha - i takie mrowienie czuję...ciekawe co to... A ja dziś miałam dziwną noc i kolejne sny.... bo dziś mi się znów śniło, że już urodziłam i Mąż mi przyniósł Maleństwo i mówi, że jest Tomek, że zdrowy i że wcale niepodobny do małego nietoperza.... a ja się zaczęłam z Nim kłócić, że to nie moje dziecko, że ja przecież urodziłam Hanię.... ![]() aaagga - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4974 |
Rozeznanie
|
aagga
![]() gosia nie martw sie wszystko bedzie dobrze ![]()
#4975 | ||
Zakorzenienie
|
aaagga
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() wczoraj pisałam Wam o tej sesji brzuszkowej na prezent do TŻ, a teraz się zastanawiam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4978 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do zdjęć, to wywołuje się teraz szybciutko i wybierassz co chcesz, i następnego dnia masz gotowe więc tochyba nie problem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Wtajemniczenie
|
wow jakie wieści z samego ranka aaagaa trzymaj się tam kochana, jesteśmy z tobą
![]() ![]() ![]() ![]() MoniqW ty też się trzymaj w tym szpitalu i staraj się niczym nie zamartwiać, będzie dobrze!!! ![]() gosia ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.