Czy sa tutaj tez mamy dzieci starszych? - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-12-12, 13:55   #151
aniuafen
Rozeznanie

Lokalizacja: Łączkowice (25 km od słynnej Włoszczowy vel Gosiewa)
GG do aniuafen Send a message via Skype™ to aniuafen
Dot.: Czy sa tutaj tez mamy dzieci starszych?

Świetny pomysł Momo - nas pewno dobrze zrobiłaś
aniuafen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-12, 17:46   #152
Momo
Zakorzenienie

Dzięki Aniuafen
Bo miałam trochę wątpliwości ,czy dobrze robię.
Bałam się żeby nie wyszło to na przekupstwo

Kobieta zmienną jest...moje hobby
http://www.zapiskiroztrzepane.pl/

Awatar - made by Momo
Momo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-12, 22:10   #153
moee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Momo Pokaż wiadomość
Dzięki Aniuafen
Bo miałam trochę wątpliwości ,czy dobrze robię.
Bałam się żeby nie wyszło to na przekupstwo

e tam zaraz przekupstwo motywacji Małemu bylo trzeba to dostal wazne ze dalej chodzi

a moja cora sie mi rozlozyla i lezy z grypskiem a co sie nabiegam to moje, ostatnio stwierdzilam ze ona jak jest chora to sie uwstecznia znaczy sie piesci sie strasznie i ciagle jest przytul, daj buzi, robi sie niej mala przylepka co mnie cieszy bo na codzien zgrywa "dorosla" i o calusa ciezko
Słodko jest nie myśleć o niczym
Się zgubić we własnej spódnicy.."
moee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-12, 22:28   #154
Momo
Zakorzenienie

Moee niech Ci córa szybko zdrowieje
Mój mały przy kumplach też odgrywa ważniaka,ale w domu często przyłazi się potulić.
Tak sobie myślę,że ten czas kiedy dzieci są małe tak szybko mija,więc trzeba się nim cieszyć ile wlezie

Awatar - made by Momo
Stary 2006-12-12, 22:30   #155
bergamia
Rozeznanie

GG do bergamia

Witam Was dziewczyny! Jakże się ucieszyłam z tego wątku, od kilku miesięcy zastanawiałam się czy taki istnieje no i proszę, dzisiaj trafiłam
Jestem mamą 13-latki, wiec wszystkie uroki okresu dojrzewania właśnie się zaczęły. Cały czas staram się "trzymać rękę na pulsie", ale wiadomo ze w tym wieku nigdy nic nie wiadomo
Jutro poczytam sobie cały wątek, bo dzisiaj już nie dam rady, oczka mi się zamykają Buziaki

Moee kochana, Tu Cie mam!

bergamia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-12, 22:42   #156
moee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bergamia Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny! Jakże się ucieszyłam z tego wątku, od kilku miesięcy zastanawiałam się czy taki istnieje no i proszę, dzisiaj trafiłam
Jestem mamą 13-latki, wiec wszystkie uroki okresu dojrzewania właśnie się zaczęły. Cały czas staram się "trzymać rękę na pulsie", ale wiadomo ze w tym wieku nigdy nic nie wiadomo
Jutro poczytam sobie cały wątek, bo dzisiaj już nie dam rady, oczka mi się zamykają Buziaki

Moee kochana, Tu Cie mam!

Bergusiu mamy prawie rowiesnice

Cytat:
Moee niech Ci córa szybko zdrowieje
Mój mały przy kumplach też odgrywa ważniaka,ale w domu często przyłazi się potulić.
Tak sobie myślę,że ten czas kiedy dzieci są małe tak szybko mija,więc trzeba się nim cieszyć ile wlezie
dzieki Momus wykorzystuj poki mozesz i jak najczesciej , bo tak jak mowie moja cora zamiast dawac mi buziaka to przychodzi sie tylko zmierzyc i porownac ile jej jeszcze do mojego wzrostu brakuje ( ma juz 164 :O) wysoka jest jak na swoj wiek chce jej dac buziak to "mamo przestan", pogladze po glowie to" nie jestem malym dzieckiem", to sobie teraz w chorobie odbije a co
Stary 2006-12-12, 22:47   #157
linijka
Rozeznanie

Witajcie Mamuśki!
Mam nerwy jak diabli na mojego Kubę, aż mi sie nawet gadać nie chce. Byłam na wywiadówce, no i tragedia z moim dzieckiem. Nie powiedział mi o zebraniu, które było w październiku, miał "starcie" z dyrektorem, nie ma oddanych prac z plastyki i nie wiem co jeszcze.
O kurcze, jeszcze mały sie domaga cycka, muszę lecieć. Jutro napiszę szczegóły.

Moee dużo zdrówka dla Pauli
linijka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-12-13, 07:21   #158
Boz
Zadomowienie

Cytat:
Kitek ,Nika witajcie dziewczyny
Mój mały pływak miał chwile zwątpienia - na jednej lekcji pływali non stop w płetwach (zrobił ok.30 basenów) i stwierdził,że się wypisuje
Pogadałam z nim i zawarliśmy umowę - obiecałam mu złoty medal za jego ciężką pracę.Nie wiem czy dobrze zrobiłam,ale kupiłam ten medal w sportowym i mu dałam.Ale się ucieszył!
Myślę,że potrzebował jakiegoś dopingu
Na basen chodzi nadal
Wow 30 basenów w płetwach. To naprawdę daje wycisk. Medal jest jak najbardziej zasłużony .

linijka No wierzę to wkurza jak człowiek lata by wszystko grało, atu się wali. Pogadaj z synem lepiej dzisiaj (chyba że już rozmowa była) żeby mieć czas się uspokoić i przynajmniej wysłuchać jego racji. Wydaje nam się że te starsze już takie dorosłe, że jesteśmy potrzebne przede wszystkim maluchom a tu okazuje się że czasami ten starszy potrzebuje więcej uwagi. Ojej taki los mamuś. Etat na 24 godziny na dobę. Czekam na relacje. Mam nadzieje że to przejściowe problemy.
Boz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 08:16   #159
linijka
Rozeznanie

Boz dzięki za podniesienie na duchu
Wywiadówka była w piątek i rozmowa też oczywiście, obietnica poprawy itd. ale wczoraj zaglądam do zeszytu, a z historii zadanie nie zrobione i znowu się wściekłam, że moje gadanie na nic się zdało.
No może zacznę od początku. Wygłupiali się na przerwie rzucając w siebie papierowymi kulkami i Kuba jako jedyny trafił do dyrektora. Ten nawrzeszczał na niego, nie dopuścił go do głosu, a wychowawczyni powiedział, że Kuba jest arogancki i że pyskował. Pani też na niego, że się brzydko zachowuje, no i ten się przestraszył, że o październikowej wywiadówce nie powiedział w domu. Nie rozumiem czemu pani do mnie nie zadzwoniła wtedy, gdy to się stało. Kuba powiedział, że chciał sie u dyrektora tylko wytłumaczyć, ale ani on ani wychowawczyni nie dopuscili go do słowa. Powiedziałam mu, ze nastepnym razem ma spuścić uszy po sobie, wysłuchać i jezeli będzie się czuł pokrzywdzony, to ma przyjść do mnie i już ja będę go bronić.
No plastyka to najgorszy przedmiot mojego syna, nie cierpi rysować, malować itp. ale to go nie upoważnia do nieoddania prac. W weekend te zaległości nadrobił.
Na pytanie czemu z historii nie odrobił zadania, powiedział mi, że nie wiedział jak to zrobić, a mi nie chciał głowy zawracał, bo mały ryczał. No i już nie wiem, co ja mam czasami mu odpowiedzieć.
Rozmawiam z nim dużo, staram się wciągnąc go we wspólne zabawy z małym, podkreślam na każdym kroku, że jest fajny, mądry i że zawsze będzie moim ukochanym synkiem, ale on się trochę ode mnie oddala i nie wiem, czy to dojrzewanie, czy coś robię nie tak.
Chodzi taki smutny, ech aż mi się ryczeć chce.
Stary 2006-12-13, 08:20   #160
nika672
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga_xy Pokaż wiadomość
Fajnie! Sportowo nastawioną to ja mam chrześnicę, ale tak porządnie ! trenuje gimnastykę i juz w wieku 7 lat jest szykowana na wielkie zawody . Macias przechodził różne etapy, karate, strzelanie,ale nie zagrzał tam miejsca na długo, wszędzie ok. roku. Cóż......... Pływanie za to uwielbia! Podobnie jak większość dzieciaków tutaj. Zaglądaj tu Nika!
Przeszłam to z moim synem,co rok to inny sport,zawsze później coś mu nie pasowało i zmienial dyscyplinę.Ale teraz chodzi na boks, już ponad rok. Dla mnie jest to najgorsza dyscyplina sportowa,ale jak narazie to jego pasja.

MOMO moja córka też uwielbia pływać i chodzi na basen,jeżdzą na jakieś małe zawody miedzy szkolne.Czasami jest tak wykończona że muszę ją też dopingować.Pomysł z medalem w razie potrzeby kupuję.Bardzo mi sie spodobal.

Moee ile Twoja córeczka ma lat? /byc może pisałaś,przepraszam,ale nie dostrzegłam/Moja ma 11lat i 166cm, jest szczpła i jeszcze wyższa się wydaje.Ale jeszcze jest niższa odemnie o 3cm.
Uwielbia się tulić ale tak wieczorkiem.Ale od małego była takim tulinkiem.
Zdrowia dla córeczki
nika672 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 08:22   #161
Luba
Zakorzenienie

Witam wszystkie mamy!
Jakos tak tylko zaglądałam na ten watek, musze w koncu cos napisac
Dawno tu nie widziałam założycielki watku? Moje serducho kochane gdzie jesteś?

Muszę Wam ponarzekać. Mój syn (lat 12) zapuscił włosy... Co za moda głupia z tymi długimi włosami. On ma włosy strasznie geste i jak ma dłuzsze to mu się bardzo krecą. Taka szope ma na głowie. Moim zdaniem wygląda okropnie, jego tatuś blednie jak go widzi ale oczywiście synek sie sobie podoba. Nie odzywamy się i czekamy az mu minie... Ale to strasznie dołujące jest, tak patrzec na jaskiniowca w domu

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 09:01   #162
aga_xy
Wtajemniczenie

GG do aga_xy Send a message via Skype™ to aga_xy

Cytat:
Napisane przez linijka Pokaż wiadomość
Boz dzięki za podniesienie na duchu
Wywiadówka była w piątek i rozmowa też oczywiście, obietnica poprawy itd. ale wczoraj zaglądam do zeszytu, a z historii zadanie nie zrobione i znowu się wściekłam, że moje gadanie na nic się zdało.
No może zacznę od początku. Wygłupiali się na przerwie rzucając w siebie papierowymi kulkami i Kuba jako jedyny trafił do dyrektora. Ten nawrzeszczał na niego, nie dopuścił go do głosu, a wychowawczyni powiedział, że Kuba jest arogancki i że pyskował. Pani też na niego, że się brzydko zachowuje, no i ten się przestraszył, że o październikowej wywiadówce nie powiedział w domu. Nie rozumiem czemu pani do mnie nie zadzwoniła wtedy, gdy to się stało. Kuba powiedział, że chciał sie u dyrektora tylko wytłumaczyć, ale ani on ani wychowawczyni nie dopuscili go do słowa. Powiedziałam mu, ze nastepnym razem ma spuścić uszy po sobie, wysłuchać i jezeli będzie się czuł pokrzywdzony, to ma przyjść do mnie i już ja będę go bronić.
No plastyka to najgorszy przedmiot mojego syna, nie cierpi rysować, malować itp. ale to go nie upoważnia do nieoddania prac. W weekend te zaległości nadrobił.
Na pytanie czemu z historii nie odrobił zadania, powiedział mi, że nie wiedział jak to zrobić, a mi nie chciał głowy zawracał, bo mały ryczał. No i już nie wiem, co ja mam czasami mu odpowiedzieć.
Rozmawiam z nim dużo, staram się wciągnąc go we wspólne zabawy z małym, podkreślam na każdym kroku, że jest fajny, mądry i że zawsze będzie moim ukochanym synkiem, ale on się trochę ode mnie oddala i nie wiem, czy to dojrzewanie, czy coś robię nie tak.
linijka ja na poczatku tego roku w gimnazjum,miałam podobnie.Nowa szkoła, mój syn wielki (w sensie wyrośnięty), został zakwalifikowany do
"potencjalnych" łobuzów, a nigdy taki nie był i raczej stroni od jak ich określa bezmózgów. Było nawet tak,że zadzwoniła do mnie wych. z informacją,że coś sie z nim dzieje niedobrego bo ucieka z lekcji i się spóźnia. Wyobraźcie sobie,że Maciej zarzekał się ,że to nieprawda ze łzami w oczach. Rano lecę do szkoły i co sie okazuje...od początku roku ani jednej opuszczonej godziny i jedno spóźnienie, a wych. ze zdziwiona miną oświadcza mi ,musiałam się pomylić. No...sorry... ,zero przepraszam,wściekłam się na szkołę jak cholera. Tym bardziej,że całą noc miałam z głowy ze zmartwienia. Powiem szczerze, że zauważyłam iz nauczyciele często przypisuja dzieciakom cechy, których one nie mają za sam wygląd. Mój syn mógłby gnębić mniejszych, bo mu się wyrosło.Paradoksalnie jego najlepsi kumple w podstawówce, to takie kuczaczki były małe Linijko kochana słuchaj również swojego dziecka. Nawrzeszczeć to nie sztuka, jak "wychował" Twojego syna Pan dyr, a szkoda. Oczywiście nie generalizuję, jak wszędzie są w tym zawodzie również cudowni ludzie.
Ja od tej sytuacji w szkole po rozmowie z Maćkiem, który ma swoje ambicje i nie chce być postrzegany jak mały łobuziak, ustaliłam,że sprawdzamy razem lekcje, że on poświęca czas na naukę codziennie, aby sobie udowodnic,że można a nauczycielom udowodnić ,że się pomylili. I widzę,że z każdym małym sukcesem i dobra oceną przynosi mu to satysfakcję. Nawet ostatnio Pani mu powiedziała,jak to się "zmienił" na lepsze. Linijko on się nie zmienił, zapewniam Cię, ale musi zapracować na to aby go inaczej postrzegano. Swoją drogą to gimnazjum to taki twór sztuczny, akurat w wieku dojrzewania wtłacza sie dzieci w nowe środowisko, nauczyciele ich nie znaja i stąd taki różne........
Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Witam wszystkie mamy!
Jakos tak tylko zaglądałam na ten watek, musze w koncu cos napisac
Dawno tu nie widziałam założycielki watku? Moje serducho kochane gdzie jesteś?

Muszę Wam ponarzekać. Mój syn (lat 12) zapuscił włosy... Co za moda głupia z tymi długimi włosami. On ma włosy strasznie geste i jak ma dłuzsze to mu się bardzo krecą. Taka szope ma na głowie. Moim zdaniem wygląda okropnie, jego tatuś blednie jak go widzi ale oczywiście synek sie sobie podoba. Nie odzywamy się i czekamy az mu minie... Ale to strasznie dołujące jest, tak patrzec na jaskiniowca w domu
Właśnie gdzieżeś Kobieto??
Luba fajnie taka szopa jest w modzie zawsze!! Nie przejmuj się za bardzo Mądra z Ciebie kobieta,że nie reagujesz na to. Najważniejsze żeby włosy były czyste, a takie długie,moze wiesz.... bardziej na dziewczyny działają , na mnie działały

ja w innym miejscu
aga_xy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 09:07   #163
aga_xy
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam taki pomysł- wrzuć na ava zdjęcie Twojego starszaka i daj mu "przez przypadek" podejrzeć, dla maluszka to jeszcze nie ma takiego znaczenia

ja w innym miejscu
Stary 2006-12-13, 10:11   #164
serducho
Raczkowanie

Jestem,jestem i nawet jeszcze zyje;-) ;-) ;-)!Nie bylo mnie tu dawno!!!!!!!!
Ale obiecuje sie poprawic;-)!Slowo harcerza!A teraz pytanie-co dajecie swoim mniejszym i wiekszym skarbom pod choinke?Lilijka,bedzie dobrze-zobaczysz!!!!!!A moja kochana Luba;-) ;-) ;-)!-jak wlosy zapuscil syn,to moze chce cos przez to powiedziec;-)?
serducho jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 11:46   #165
moee
Zakorzenienie

Cytat:
Moee dużo zdrówka dla Pauli
dziekuje Linijko co do syna to mam nadzieje ze sie wszystko naprostuje, ot duzo sie u niego zmienilo i mysle ze trzeba troszke czasu aby sobie wszystko przegryzl( jak to ze ma bobasa w domu i ze nie jest sam, a Ty musisz tez poswiecac czas dziecku) mysle ze moze probuje w ten sposob zwrocic wieksza uwage na siebie..
na pocieszenie Ci powiem ze moja Pula nigdy mi nie mowi o wywiadowkach, ona po prostu nic nie wie , nigdy! chodzi do skzoly a o co sie jje nie spytam to nigdy nic nie wie jak wyczaje na stronie szkoly to pojde, tyle ze wrzucaja zawsze informacje w dzien wywiadowki, wiec roznie to bywa..

Cytat:
Napisane przez nika672 Pokaż wiadomość
Moee ile Twoja córeczka ma lat? /byc może pisałaś,przepraszam,ale nie dostrzegłam/Moja ma 11lat i 166cm, jest szczpła i jeszcze wyższa się wydaje.Ale jeszcze jest niższa odemnie o 3cm.
Uwielbia się tulić ale tak wieczorkiem.Ale od małego była takim tulinkiem.
Zdrowia dla córeczki
ma prawie 13 lat Faktycznie wysoka jest Twoja cora ponoc dzieci przerastaja czesto swoich rodzicow , no ja mam 173 to mojej jeszcze brakuje do mnie troche

Cytat:
Mam taki pomysł- wrzuć na ava zdjęcie Twojego starszaka i daj mu "przez przypadek" podejrzeć, dla maluszka to jeszcze nie ma takiego znaczenia
fajny pomysl..

a ja tak nie na temat

Wszystkiego najlepszego Agus

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-12-13, 12:33   #166
aga_xy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moee Pokaż wiadomość
a ja tak nie na temat

Wszystkiego najlepszego Agus
a skąd wiesz? gdzieś się wygadałam? Dzięęęęękuję

ja w innym miejscu
Stary 2006-12-13, 12:40   #167
moee
Zakorzenienie

Cytat:
a skąd wiesz? gdzieś się wygadałam? Dzięęęęękuję

sie wie(watek:strzelce łaczmy sie) i jeszcze raz Wszystkiego naj
Stary 2006-12-13, 12:59   #168
nika672
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moee Pokaż wiadomość
sie wie(watek:strzelce łaczmy sie) i jeszcze raz Wszystkiego naj
Rozumiem że urodzinki Aguś masz dzisiaj Serdeczności i odemnie
Naj,naj,naj.............. ......wszystkiego:

Wiem,wiem to nie ten wątek!

Edytowane przez nika672
Czas edycji: 2006-12-13 o 13:05 Powód: Edytowano przez Nika672
Stary 2006-12-13, 13:13   #169
aga_xy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nika672 Pokaż wiadomość
Rozumiem że urodzinki Aguś masz dzisiaj Serdeczności i odemnie
Naj,naj,naj.............. ......wszystkiego:

Wiem,wiem to nie ten wątek!
dziękuję kochane jesteście

ja w innym miejscu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-13, 14:22   #170
aniuafen
Rozeznanie

Lokalizacja: Łączkowice (25 km od słynnej Włoszczowy vel Gosiewa)
GG do aniuafen Send a message via Skype™ to aniuafen

Dołączam sie )) Najlepszego
aniuafen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 14:48   #171
aga_xy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniuafen Pokaż wiadomość
Dołączam sie )) Najlepszego

ja w innym miejscu
Stary 2006-12-13, 15:16   #172
Momo
Zakorzenienie

Aga to i ja z winkiem i życzeniami się dołączam - 100 LAT !!!

Aleście dzisiaj się tu rozpisały
Bergamia
Moee Twoja córka większa ode mnie hhiihihi - ja mam 158.Pewnie mój mały szybko mnie przerośnie,bo już jest wysoki(po tacie)
Linijka ciężko masz teraz,ale dasz radę.Jak to mówią - "Małe dziecko mały kłopot..."
Nika mój mały ma 8 lat i bardzo bał się wody.Pływa,ale wkłada w to naprawdę dużo pracy - dlatego zafundowałam mu medal.
Luba staraj się nie przejmować.To tylko włosy - najważniejsze to co pod nimiAle jak będzie chciał tatuaż ,to zaproponuj ziołowy(trzyma się 2miesiące)
Serducho obawiam się,że muszę kupić synowi coś z serii Power Rangers,a nie cierpię ich.Do tego jeszcze coś dołożę,bo nigdy na jednym prezencie się nie kończy

Awatar - made by Momo
Stary 2006-12-13, 16:50   #173
moee
Zakorzenienie

Cytat:
Moee Twoja córka większa ode mnie hhiihihi - ja mam 158.Pewnie mój mały szybko mnie przerośnie,bo już jest wysoki(po tacie)
Momus , jakas Ty malutka oj syn bedzie wysoki zapewnie,moja mama ma cos kolo Twojego wzrostu, tato ponad 180 , a ja i moja siostra ponad 170 oby dwie

moja Paula to w ogole wyglada jak prawdziwa nastolatka, biust za chwile bedzie miala taki jak moj wysoka etc.

zobacz zdjecia ( nie za najlepszej jakosci bo pstrykane kamerka internetowa) to ostatnie to nowa fryzura (czesc prezentu na mikolaja )

Edytowane przez moee
Czas edycji: 2009-03-21 o 00:52
Stary 2006-12-13, 17:05   #174
linijka
Rozeznanie

Bardzo Wam dziekuje dziewczyny za pomoc. Fakt jest taki, ze musze bardziej wierzyc w swoje dziecko, a mniej sie przejmowac, co ktos o nim mysli. Ma tez prawo miec gorsze dni, a ja musze mu poswiecac jak najwiecej czasu, zeby mi cos nie umknelo. Siedzi teraz w swoim pokoju i czyta "Krzyzaków", az mu wspolczuje Juz mi calkiem przeszla zlosc na niego, chyba jeszcze hormony jakies we mnie buzuja No ale pilnowac musze i sprawdzac lekce i pytac, pytac, pytac....

Aga najlepsze zyczonka
Moeejaka śliczna córcia
Stary 2006-12-13, 17:17   #175
Luba
Zakorzenienie

moee, corka to chyba oczy ma Tobie? A fryzurka super. Krotkie wlosy

Moj syn jest mojego wzrostu (168cm), was mu sie sypie i od wakacji przechodzi mutacje... A moja siostrzenica (tez 12 lat) ma biust wiekszy niz mama (czyli moja siostra) i ciutke jest juz wyzsza ode mnie. Wiecie co, jak tak patrze na te dzieciaczki to mi sie wydaje, ze my sie troche wolniej rozwijalismy.

linijka, tylko bez paniki, kazdy ma lepsze i gorsze dni.

Oczywiscie, że mi się pomyliło wszystko. To miało być do Agi: A ta pani Twojego syna, to jakas dziwna jest. Jak to mozna zadzwonic do rodzicow przez pomylke?! No wiecie ludzie...

Aga sto lat!!!

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!

Edytowane przez Luba
Czas edycji: 2006-12-14 o 08:29 Powód: pomyłka :)
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 21:55   #176
Momo
Zakorzenienie

Moee ale masz śliczną córkęA to spojrzenie,to oczywiście po TobieAle laska z niej rośnie
Ja to taka malizna jestem - filigranowa A mój mąż 182
Luba,to od Ciebie też jestem niższa
Linijka fajny nowy awatarek

Awatar - made by Momo

Edytowane przez Momo
Czas edycji: 2007-01-18 o 15:33 Powód: usunęłam fotki
Stary 2006-12-14, 07:15   #177
nika672
Zadomowienie

Dziewczyny macie prześliczne i córki i przystojnych bardzo synów.
Ale jak Mamy takie ładne to logiczne że dzieci też
Stary 2006-12-14, 07:36   #178
linijka
Rozeznanie

Aga dzięki za pomysł z avatarkiem - to działa , Kuba zaskoczony, jak zobaczył, ale i zadowolony. Kiedy mu powiedziałam jeszcze, ze radzę sie Was w jego sprawie, to już wogóle był zszokowany "a ja myslałem, ze tylko o małym piszesz". No i wyłazi, że czuł sie jednak odunięty na drugi plan

Momo jaki ładny synek po mamusi oczywiście
Stary 2006-12-14, 11:37   #179
Momo
Zakorzenienie

Linijka widzisz,Aga miała dobry pomysł

A mój Maciek ,to skóra zdarta z taty

Awatar - made by Momo
Stary 2006-12-14, 11:50   #180
izamisia1
Przyczajenie

Talking Dot.: Czy sa tutaj tez mamy dzieci starszych?

witam mamusie macie fajne dzieciaczki ja tez mam dwóch synów i jestem z nich dumna starszy ma prawie 7 lat i na imie Oskar a młodszy własnie skonczył roczek a imie to wybral mu Oskar i nazwal go Patryk jak jeszcze bylam w ciazy i tak zostalo bo staram sie by Oskar czuł sie potrzebny duzo mu tumacze ze jest moim małym mezczyzna i musi mi pomagac i narazie tak jest mam w nim duze oparcie mimo ze czasem jest nie znosny.szkoda ze nie moge sie nimi pochwalic bo nie bardzo wiem jak dodac zdjecie ale moze jak sie naucze to pokaze moje smyki
izamisia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości