|
|
#2371 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26
Cytat:
Już sprawdzam Dziękuję!EDIT: znalazłam nawet wcześniej widziałam i wiem czemu nie skumałam, że to Blackberry... bo mi jakaś taka ciemna sie wydała i sądziłam, że to czarna Czy ona w rzeczywistości ma odcień fioletowy, czy jest taka głęboko-ciemno-fioletowa? ![]() Cytat:
Wpisałam nawet w wyszukiwarkę tę nazwę i wyskoczyły mi opinie z 2009 roku. Czy to jest jakiś wielki powrót zatem? ![]() Cytat:
Dobra rada na zużycie balsamów - trzeba zabrzuchowac, to więcej skóry jest do smarowania hahaha Druga możliwość - nakłonić TŻ do używania. Mój zapierał sie nogami i rękoma, ale niestety... przyszły mrozy... bioderka zmarzły i spierzchły, i sam przyszedł po prośbie
Edytowane przez kejtiryba Czas edycji: 2012-02-23 o 22:50 |
|||
|
|
|
#2372 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A na brzuszek stosowałam oliwkę, ale jak brzuchol urósł do niebotycznych rozmiarów to i tak popękała skóra (szczególnie, że przenosiłam Małą tydzień, musieli mi zrobić cesarkę bo nie chciała wyjść tak łatwo i koniec końców miała 4kg )A co do PS oliwka i pomarańcza to posmarowałam się nim rano i do tej pory czuję nawilżenie, według mnie jest świetne to masełko
|
|
#2373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2374 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale chyba kiedyś musiało coś być, bo na początku bycia kk kupiłam w ISO maskę do włosów z tej serii i była bardzo fajna. ![]() Także chyba wielki powrót.
|
|
|
|
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2376 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak poważnie to jest taka, jak napisałaś, choć nazwałabym ją właśnie niewysuszoną, bałabym się powiedzieć "nawilżona". Z tym, że ja mam cerę mieszaną, wiec mogłabyś mieć inne odczucia.
|
|
#2377 |
|
Rozeznanie
|
A ja nigdy nie przeżyję, że wycofali z Planet Spa serię Himalajskie Jagody Goji.
![]() Ale jeszcze mam resztki żelu, balsamu i maski do włosów. ![]() Boooooski zapach... i właściwości też, zwłaszcza maski.
Edytowane przez wiuniaaa Czas edycji: 2012-02-23 o 23:09 |
|
|
|
#2378 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluję ![]() Przekonałaś mnie - kupuję
|
|
|
|
|
#2379 |
|
Raczkowanie
|
poleciało kolejne zamówienie ![]() razem już mam 1200 zł z tego katalogu ![]() klientka zamówiła torbę deana... nie będzie zwrotu ?? co o niej sądzicie ? Fajna jest ta torba czy może badziew ? Bo jeszcze mogę odwołać rano zamówienie... Edytowane przez zlotowlosa2005 Czas edycji: 2012-02-23 o 23:52 Powód: literówka |
|
|
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawilżenia po maseczce oczyszczającej nie ma co się spodziewać, tego jestem świadoma Dlatego szukam czegoś, co nie wysuszy bardzo (jeśli tylko troszkę, to nawet wytrzymam), wystarczy mi Pierwszy raz tylko na nos jej użyję, bo on jest najmniej suchy. I jak nie będzie kuku, to będzie na czoło, poliki sobie może odpuszczę
|
|
#2381 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Robiłyście już zamówienia z 4kat.?? u mnie pokazuje że jeśli spełni się warunki to można otrzymać zestaw Naturals mleko i miód (za zamówienie 150zł) i wode LWD (za zamówienie 600zł w 3i4 kat.) tak jak w ofercie walentynkowej no co mogę drugi raz to zamówić ?? Jak myślicie ??
|
|
|
|
|
#2382 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
.Wielka tajemnica handlowa avonu
|
|
#2383 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Produkt jest niedostępny. Prosimy nie zamawiać. " takie cos mi wyskoczyło może jakiś błąd na stronie ?? Bo ja tak chciałam BWD ale dostałam LBD, bo zabrakło... Edytowane przez zlotowlosa2005 Czas edycji: 2012-02-24 o 00:20 |
|
|
|
|
#2384 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() a szkoda bo w sumie przydałyby się na gratisy
|
|
|
|
|
#2385 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj jak składałam zamówienie nie było tej oferty ani nie można było zamawiać jeszcze z K4 , dzisiaj musieli włączyć tą możliwość i przy okazji pojawił się błąd...
A szkoda
|
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widzę, że ostatnio coraz więcej produktów powraca
|
|
|
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i faktycznie była taka oferta, ale jej nie sprawdzałam
|
|
|
|
|
#2389 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dokładnie po raz kolejny zostają wprowadzone: https://wizaz.pl/search/index.php?ca...&szukaj=Szukaj |
||||
|
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny podajcie mi link na katalogowy bo przypadkiem odsubskrybowałam sobie i nie umiem teraz go znależć
|
#2391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2394 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiolkaa93, a jaki na żywo ma odcień ta kredka?
|
|
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że była już tu dyskusja na temat żeby nie sugerować się wiekiem a potrzebami skóry ale ja bym nie ryzykowała i zastanowiła się co w takim razie będę używać za 10 lat, Za wcześnie przezwyczajać buźke do takich "luksusów", nie chcę się mądrować ale troszkę się na ten temat naczytałam na studiach,a decyzje pozostawiam Tobie,moja Mama jest nim zachwycona, nie stosowała żadnych specjalnych kosmetyków do tej pory(a ma 47 lat) teraz ma serum od 35+ no i spełnia swoje zadanie, w tą strone to jak najbardziej rozumiem. A ja nadal czekam na kuriera..........
|
|
|
|
|
#2396 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zawsze mogę mamie podkradać od czasu do czasu hyhyhy
|
|
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2398 |
|
Wtajemniczenie
|
Noooo właśnie? Bo jak już wspominałam, szukam ładnego fioletu, a wszystkie które kupowałam to takie jakieś szaro-fioletowe są...
|
|
|
|
#2399 |
|
Raczkowanie
|
Minikatalogow z wyprzedaza wiosenna nie bedzie w wersji papierowej, jest to oferta tylko internetowa. Dzwonilam dzisiaj na infolinie i takie zdanie uslyszalam od panienki w sluchawce... Pozostaje nam kombinowanie z klientkami, bo szkoda takiej oferty-magiczne slowo WYPRZEDAZ dziala na kazda z nas
|
|
|
|
#2400 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pomimo że mam 25 lat kremy w tym przedziale wiekowym niestety ale sobie nie radzą. Mam bardzo suchą skórę , ze skłonnością do alergii - w ekstremalnych przypadkach aż mi skóra złazi i robią się rany. Wtedy już nic nie można poradzić bo nałożenie czegokolwiek poza aptecznym megatłustym kremem poprostu boli. Więc u mnie krem który nie wystarczająco chroni i nawilża nie przejdzie. I co dziwne Avon przeważniemnie nie uczula (ale się zdarza np seria Rejuvenate) , ale Vichy czy AA już tak. A takie kremiki np 40+ czy 50+ używam jako jednorazowe kuracje, kiedy widzę że te 30+ sobie nie dają rady np na początku zimy kiedy skóra bardziej się przesusza. Musicie dziewczyny zaobserwować same co Wam pomaga a co nie. Druga sprawa że nie można uogólniać że "moja mama ma 40 lat i uzywa kremów 35+ i jej wystarcza, więc Twojej też wystarczy, a dla Ciebie to już na pewno za mocny ten krem". Wystarczy porównać dwie kobietki: - jedna miała tłustą cerę druga suchą - u której wyjdą szybciej zmarszczki? - jedna pali a druga nie - u której będzie bardziej zniszczona skóra? - jedna się opala a druga nie - u której skóra sie szybciej postarzeje? - jedna się mocno stresuje całe życie a druga nie - u której będzie więcej zmarszczek na czole? - jedna cały czas sie śmieje a druga nie - która ma większe szanse na zmarszczki mimiczne? - jedna się zdrowo odżywia a druga nie - która będzie miała ładniejszą cerę? To wszystko ma wpływ na stan naszej skóry, więc cera 40 latki nie równa innej 40latki jak i 25latki nie równa innej 25latki. Edytowane przez meggykotka Czas edycji: 2012-02-24 o 09:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

Już sprawdzam
Dziękuję!
Czy ona w rzeczywistości ma odcień fioletowy, czy jest taka głęboko-ciemno-fioletowa? 

.