Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M. - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-12-13, 13:05   #2911
jakasia_1
Raczkowanie

GG do jakasia_1
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.

z tym makijażem to może dlatego, ze to były pewnie dokręcane na prędko sceny, skoro zapadła decyzja o 4 serii? no ale faktycznie mogli by o to zadbać.
a zauważyłyście, że w scenie w samolocie grali : producent - Dorota Chamczyk, scenarzysta - Radosław Figura i producent, czyli Michał Kwieciński ? tak mnie to rozśmieszyło, że wogóle nie wiem o czym mówili
jakasia_1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 13:27   #2912
katrina1606
Rozeznanie

hmmm dziwne to jakoś wszystko. W programie TV pisze że w sobote o 11.10 na TVN będzie " Pożegnanie z Magdą M."... Może wtedy dowiemy się czegoś więcej... Już sama nie wiem co o tym myśleć...
katrina1606 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 13:39   #2913
AaniaA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kycia1 Pokaż wiadomość
Ponadto kolezanka mi mowila ze w sobote o 16 i w poniedzialek o 18 jest epilog Magdy M.
Cytat:
Napisane przez katrina1606 Pokaż wiadomość
W programie TV pisze że w sobote o 11.10 na TVN będzie " Pożegnanie z Magdą M."...
to w koncu kiedy beda te "ostatki" ?
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 13:47   #2914
katrina1606
Rozeznanie

W programie pisze że w sobote jest owe "Pożegnanie z Magdą M." o godz. 11.10. W poniedziałek pisze że o godz. 12.50 jest również "Pożegnanie z Magdą M." - wydaję mi sie że będzie to po prostu powtórka sobotniego wydania
katrina1606 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 14:03   #2915
kelly_1991
Raczkowanie

No to trzbea obejrzeć to "Pożegnanie Magdy M.", może naprawdę wtedy się wszystko wyjaśni, bo jak narazie to udało im sie zrobić wielkie zamieszanie, ale także zainteresowanie wokół tego serialu. W sobote napewno obejrze, ale w poniedziałek nie ma szans - szkoła, więc mam nadzieje że to będzie powtórka, a jak nie to jakas milutka Wizażanka to tutaj streści
kelly_1991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 14:54   #2916
mulier
Zakorzenienie

GG do mulier

a zauwazyłyście że na jednej z wklejonych tu fotek (Dzieki wielkie za te zdjęcia) Magda wykonuje gest jakby ściagała pierscionek zaręczynowy (w domyśle aby oddać go Filipowi ) a na zdjęciach jak całuje sie z Piotrem to juz go na palcu nie ma....

...hehehe mam nadzieję że kilka postów wyżej nie pisałyście juz o tym...... a co tam, przyznaję cię że zaczęłam ogladanie tego watku od fotek

mulier jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 15:13   #2917
gosik24
Gość

Talking Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.

W ogóle dziewczyny niezłe z Was detektywistki (hihih). Brawo!! za znalezienie zdjęć których już nie ma na stronce. Inaczej nie mogłabym ich obejrzeć
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 15:29   #2918
mulier
Zakorzenienie

GG do mulier

aaa i jeszcze jedno, na 7 stronie zdjęc, Filip jedzie na plac 3 krzyzy swoim autem....sam

mulier jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 15:31   #2919
Darin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rambo Pokaż wiadomość
Kevin ?
Oglądam co roku
Najbardziej mi się podoba moment, który można skrócić zdaniem "No kurcze znowu zgubiliśmy Kevina"

Ja już widzę nawrót choroby Piotra, zrozpaczonego Filipa, Magdę na rozstaju dróg.

Na deser specjalnie dla państwa pojedynek kangurów z wielbłądami...
Pierwszy raz w Polsce...
Będzie niezły cyrk

Tak, tak popieram - też jestem fanką i tez oglądam co roku
Stary 2006-12-13, 16:45   #2920
soniulaaa
Raczkowanie

GG do soniulaaa

http://magdam.onet.pl/1378807,wiadomosci.html
przeczytajcie to dziewczynki!!!!!!!!!
soniulaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 16:54   #2921
kelly_1991
Raczkowanie

A więc mamy już potwierdzenie że 4 seria Magdy M. będzie, ale dopiero na wiosnę. Ja się cieszę i już nie moge doczekać!!
kelly_1991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 17:02   #2922
aleksandra_119
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do aleksandra_119

No to mamy 100%-owo wiarygodną informację. Nie wiem czy to dobrze, czy źle, że kręcą kolejną serię, czy nie zrobi się z tego drugi "Klan" czy polska "Moda na sukces", ale na pewno będę oglądać Ciekawe jak rozwiną sytuacje cudownego trójkąta.

aleksandra_119 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 17:05   #2923
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Nie chcę 4-tej serii...po co, znów będą gmatwać, bo przecież o czymś być musi... bleee... no i zobaczycie, że serial miał się zapisać w historii jako fenomen, a zostanie jako zwykły przesadzony tasiemiec. Ja już mam dosyć.
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 17:15   #2924
soniulaaa
Raczkowanie

GG do soniulaaa

ciekawe czy ktos teraz bedzie cos pisał na tym watku..bo przeciez do marca jeszcze 3 miesiace
Stary 2006-12-13, 17:30   #2925
sandersiq
Rozeznanie

ŹRÓDŁO-OFICJALNA STRONA SERIALU MAGDA M
Pożegnanie z Magdą M. - odwołane! środa 13 grudnia

Telewizja TVN podjęła decyzję o kontynuacji serialu „Magda M.”. Zdjęcia do czwartej serii rozpoczną się w styczniu 2007 roku. Prace nad scenariuszem do nowych odcinków już rozpoczęto.
To nie koniec perypetii najpopularniejszej polskiej pani adwokat, Magdy Miłowicz. Telewizja TVN podjęła decyzję o kontynuowaniu produkcji serialu „Magdy M.”. Zdjęcia do czwartego sezonu wystartują już na początku przyszłego roku. Emisję premierowych odcinków stacja przewiduje na wiosnę 2007 roku. Obecnie trwają już prace nad scenariuszem oraz przygotowania do realizacji kolejnych dziesięciu odcinków „Magdy M.”.

Dorota Chamczyk – producent serialu, tak mówi o decyzji: „Magda M.” jest określana mianem fenomenu na polskim rynku telewizyjnym. Ten całkowicie polski koncept serialowy z każdą serią ogląda coraz większa, zdumiewająca swą wiernością grupa widzów. Zaczynając prace nad jego produkcją, nie przypuszczaliśmy, że „Magda M.” aż tak oczaruje polską widownię. Wierzyliśmy bardzo w scenariusz. Jako producenci byliśmy dumni z obsady aktorskiej, którą udało nam się pozyskać. Dbaliśmy, aby każdy element był maksymalnie dopracowany - reżyseria, zdjęcia, muzyka. Rzeczywistość przerosła najśmielsze oczekiwania.
Z odcinka na odcinek obserwowaliśmy jak „Magda M.” jest odbierana, gdzie są jej najmocniejsze strony, dlaczego tak silnie widownia przeżywa i akceptuje wykreowany świat Magdy M.
Ten serial na pewno nie istniałby bez jego wiernych odbiorców. To oni zażarcie dyskutują na forach i blogach, cytują zdania ze scenariusza w prywatnych dialogach, kupują symboliczne dla serialu wielbłądy i słoneczniki, spotykają się na oglądaniu kolejnych odcinków w świetlicowym gronie. I wreszcie, wysyłają do producentów maile z błaganiem, by kontynuować opowieść o ich ulubionych bohaterach. To widzowie współtworzą świat Magdy M. i niejako oni, poprzez swoją aktywność, utwierdzili nas co do słuszności podjęcia decyzji o kontynuacji serialu, mimo iż planowaliśmy zakończenie produkcji.

Serial „Magda M.” wystartował na antenie TVN wraz z jesienną ramówką, we wrześniu 2005 roku i od razu zyskał sobie olbrzymią sympatię wśród widzów. „Magda M.” okazała się najchętniej oglądaną nowością w grupie docelowej stacji. W każdy wtorek losy tytułowej bohaterki i jej przyjaciół śledziło blisko 3 mln osób. Decyzja o powstaniu kolejnej serii zapadła już po emisji pierwszych odcinków serialu. Drugą serię oglądała podobna liczba osób – średnio 2 972 543. Sezon trzeci przyciągnął przed ekrany jeszcze więcej widzów, średnio ponad 3,5 mln. A ostatni odcinek trzeciej serii, wyemitowany 12 grudnia ponad 4,5 mln osób.

Więcej o serialu w reportażu „Pożegnanie z Magdą M. - odwołane”, w TVN w sobotę, 16 grudnia o godz. 11.10.

PS.NIE ZAUWAŻYŁAM,ŻE KTOŚ JUŻ WCZEŚNIEJ UMIEŚCIŁ LINK DO TEJ INFORMACJI

{Nobody said it was easy. No one ever said it would be so hard}

{BABKI3 - BLOG O MODZIE, URODZIE, KUCHNI I KULTURZE}
sandersiq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 17:49   #2926
aleksandra_119
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do aleksandra_119

Zdjecia umieszczone przez uzytkownika forum na stronie magdam.onet.pl. Chyba ich tu nigdzie nie bylo:
http://magdam.onet.pl/_i/odcinki/odc45/25.jpg
http://magdam.onet.pl/_i/odcinki/odc45/28.jpg

EDIT: Jesli któraś z Was nie chce wiedziec kogo "wybrala" Magda- nie otwierajcie linków.

aleksandra_119 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 18:01   #2927
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Nie chcę 4-tej serii...po co, znów będą gmatwać, bo przecież o czymś być musi... bleee... no i zobaczycie, że serial miał się zapisać w historii jako fenomen, a zostanie jako zwykły przesadzony tasiemiec. Ja już mam dosyć.
To samo miałam napisać nic dodać nic ująć ....
strasznie się wczoraj wkurzyłam jak zobaczyłam że to jeszcze nie koniec... przesadzają miał być fajny serialik a wyjdzie z tego jakaś "moda na sukces" (nie obrażając fanów )

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 18:14   #2928
anitra
Raczkowanie

Ja tam płakać nie będę,że nakręcą kolejną serię.Wręcz przeciwnie-cieszę się,bo to jedyny serial jaki oglądam

A z tą "Modą na sukces"to przesadzacie -tamten serial idzie chyba parę razy w tygodniu i kilkanaście lat,a Magda M. tylko raz Jeżeli Wam się ten pomysł z kolejną serią nie podoba,to nie oglądajcie nowych odcinków,żeby się nie denerwować
anitra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 18:19   #2929
soniulaaa
Raczkowanie

GG do soniulaaa

Cytat:
Napisane przez aleksandra_119 Pokaż wiadomość
Zdjecia umieszczone przez uzytkownika forum na stronie magdam.onet.pl. Chyba ich tu nigdzie nie bylo:

EDIT: Jesli któraś z Was nie chce wiedziec kogo "wybrala" Magda- nie otwierajcie linków.

były juz te zdjecia
Stary 2006-12-13, 18:26   #2930
littleola1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aleksandra_119 Pokaż wiadomość

było wiecej fotek strone dalej

edit:
soniula wyprzedziałaś mnie
littleola1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 18:29   #2931
masiek
Zadomowienie

A ja się ciesszę. Szkoda, że mam czekać do wiosny na nowe odcinki, będzie mi brakować wtorkowych wieczorów przy Magdzie.M I mam nadzieję, że Magda w nowej serii weżmie śłub z Piotrem Pewnie coś pogmatwają, powymyślają, żeby nie było tak pięknie.
masiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 18:35   #2932
masiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anitra Pokaż wiadomość
Ja tam płakać nie będę,że nakręcą kolejną serię.Wręcz przeciwnie-cieszę się,bo to jedyny serial jaki oglądam

A z tą "Modą na sukces"to przesadzacie -tamten serial idzie chyba parę razy w tygodniu i kilkanaście lat,a Magda M. tylko raz Jeżeli Wam się ten pomysł z kolejną serią nie podoba,to nie oglądajcie nowych odcinków,żeby się nie denerwować

Popieram jak komuś się nie podoba, to przecież nikt nie zmusza
masiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 18:41   #2933
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Szkoda, że teraz taka dłuuuga przerwa
Ale szkoda, że tak ucieli i nie było takiego romantycznego zakończenia
Ale to będzie w 1. odc kolejnej serii
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 18:53   #2934
jakasia_1
Raczkowanie

GG do jakasia_1

Cytat:
Napisane przez gosik24 Pokaż wiadomość
W ogóle dziewczyny niezłe z Was detektywistki (hihih). Brawo!! za znalezienie zdjęć których już nie ma na stronce. Inaczej nie mogłabym ich obejrzeć
ależ proszę bardzo polecam się na przyszłość

na blogu "magdy m." nowa notka, która właściwie nic nie wyjaśnia :
"WYSZŁAM Z DOMU…

… bo nie mogłam usiedzieć na miejscu, po tym, co zobaczyłam na płycie od Piotra. Wyszłam… Ale dokąd dojdę? Nie wiem. Nie mam pojęcia, co teraz? Co dalej? Świat wywrócił się do góry nogami. A kto ma doprowadzić go do porządku? Wolałabym, żeby ktoś to zrobił za mnie. Ale wiem, że to niemożliwe. Dlatego muszę to zrobić sama. Ja, Magda M."

mam nadzieję, że 4 seria będzie ostatnią serią.
jakasia_1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 19:19   #2935
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość

Przecież oglądanie nie jest obowiązkowe,jak komuś się nie podoba,może wybrać inny kanał w tym czasie,albo książkę .

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 19:26   #2936
nutka85
Wtajemniczenie

chyba jestem nie w temacie...
nie oglądałam tego ostatnio, a chętnie dowiedziałabym się co się stało w ostatnim odcinku . . .

pobrali się, ona wróciła do Piotra? nie jest już z Filipem?

powiecie mi?
bo Wy wszystkie jak rozmawiacie to wiecie o czym i trudno wywnioskować co się stało
pomożecie?
Stary 2006-12-13, 19:30   #2937
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość

Przecież oglądanie nie jest obowiązkowe,jak komuś się nie podoba,może wybrać inny kanał w tym czasie,albo książkę .
No chyba nie do końca... oglądałam 3 sezony i czekałam wreszcie na zakończenie. Chciałabym po prostu w tym wczorajszym odcinku zobaczyć koniec, a nie tak urwane bez zakończenia...
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 19:31   #2938
_totally_
Zakorzenienie

Obowiązkowe nie jest, ale wciąga. Obejrzy się jeden odcinek, aby poznać pominięte zakończenie trzeciej serii. Później obejrzy się kolejny, z ciekawości...i następny, jeszcze jeden. Będą się rozstawać, schodzić, a my będziemy się denerwować
_totally_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 19:40   #2939
kiniaczeq
Zakorzenienie

a ja sie nie moge doczekac dzisiaj Magdy M.
Stary 2006-12-13, 19:42   #2940
_totally_
Zakorzenienie

Dzisiaj?
_totally_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości