|
|
#3271 |
|
Władca Wizażu
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Treść usunięta
|
|
|
|
#3272 |
|
Konto usunięte
|
do dziś żyłam w błogiej nieświadomości co to lordsy, do tej pory rozwalało mnie samo słowo i nie chciałam wiedzieć co to jest, no ale od dziś już wiem bo sprawdziłam, zatem dodakowo rozwala mnie też to jak TO wygląda może jestem niemodna, może nazwiecie mnie nudną ale ja jestem wierna szpilkom, jedynie zmieniam ciut ich fason w zależności od tego co jest obecnie dostępne w sklepach, ale lordsów nie założyłabym za cholerę, choćby nie wiem jak modne były
|
|
|
|
#3273 |
|
BAN stały
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3250722 3]do dziś żyłam w błogiej nieświadomości co to lordsy, do tej pory rozwalało mnie samo słowo i nie chciałam wiedzieć co to jest, no ale od dziś już wiem bo sprawdziłam, zatem dodakowo rozwala mnie też to jak TO wygląda
może jestem niemodna, może nazwiecie mnie nudną ale ja jestem wierna szpilkom, jedynie zmieniam ciut ich fason w zależności od tego co jest obecnie dostępne w sklepach, ale lordsów nie założyłabym za cholerę, choćby nie wiem jak modne były [/QUOTE]Moim zdaniem jeszcze gorsze są Creepers'y: http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...ck_patent.html
|
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
http://plastykniefantastyk.blogspot....r-w-gdyni.html
ale żółty płaszczyk ma fajny
|
|
|
|
#3275 |
|
Pełzanie
|
Rysio z klanu nie żyje
|
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hahaha
![]() Cytat:
Cytat:
Ja mam duży biust i mam go chować? Nigdy nie byłam (nawet ważąc 45 kg/170 cm) i nie będę płaska jak deska i nie zamierzam chować się w swetrach. Mnie ogólnie rozwalają polskie seriale, nawet te TVNowskie - uważam że wszystkie robione są na jedno kopyto, aktorstwo żadne, fabuła tak banalna że można przewidzieć wszystko na 10 odcinków wprzód. |
||
|
|
|
#3279 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3250722 3]do dziś żyłam w błogiej nieświadomości co to lordsy, do tej pory rozwalało mnie samo słowo i nie chciałam wiedzieć co to jest, no ale od dziś już wiem bo sprawdziłam, zatem dodakowo rozwala mnie też to jak TO wygląda może jestem niemodna, może nazwiecie mnie nudną ale ja jestem wierna szpilkom, jedynie zmieniam ciut ich fason w zależności od tego co jest obecnie dostępne w sklepach, ale lordsów nie założyłabym za cholerę, choćby nie wiem jak modne były [/QUOTE]a lordsy to nie sa takie podrasowane mokasyny? Cytat:
.burzysz moj swiat .
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie najbardziej rozwalają te z cyklu "Dlaczego ja" czy "Trudne sprawy" , a najbardziej ludzie, którzy się tam zgłaszają i uprawiają denne, drewniane aktorstwo.
|
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3250722 3]do dziś żyłam w błogiej nieświadomości co to lordsy, do tej pory rozwalało mnie samo słowo i nie chciałam wiedzieć co to jest, no ale od dziś już wiem bo sprawdziłam, zatem dodakowo rozwala mnie też to jak TO wygląda
może jestem niemodna, może nazwiecie mnie nudną ale ja jestem wierna szpilkom, jedynie zmieniam ciut ich fason w zależności od tego co jest obecnie dostępne w sklepach, ale lordsów nie założyłabym za cholerę, choćby nie wiem jak modne były [/QUOTE]aż sama sprawdziłam z ciekawości cóż to za buty, bo też nie wiedziałam wiecie o co mi chodzi nie? najgorsze jest to, że pewnie będzie tego wysyp na wiosnę ..
|
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, okropne są
|
|
|
|
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle może mi ktoś wytłumaczyć genezę określenia "lordsy", bo ja się spotykałam raczej z "loafers"
|
|
#3284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.pudelek.pl/artykul/38460/...ia_z_bankietu/ Zielińska mnie rozłożyła na łopatki tuż przed pójsciem spać cała by się zmieściła w tej torebce! czy może ja nie nadążam i to jakaś nowa moda?i musze mały offtop: przez Twój wspaniały blog cała się zaśliniłam dalsze przeglądanie może spowodować porzucenie mojej diety i zjedzenie wszystkich słodkości jakie się napatoczą przewspaniałe pomysły i wszystko cudownie wygląda! gratuluje talentu i bloga! Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2012-02-23 o 23:32 |
|
|
|
|
#3285 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- DeeZee promuje własne nazwy, stąd "lordsy", a co do creepersów - uważam, że są okropne w każdej postaci, czy te prawdziwe, czy te nazwane creepersami przez DeeZee ;] |
|
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
może jestem niemodna, może nazwiecie mnie nudną ale ja jestem wierna szpilkom, jedynie zmieniam ciut ich fason w zależności od tego co jest obecnie dostępne w sklepach, ale lordsów nie założyłabym za cholerę, choćby nie wiem jak modne były [/QUOTE]ja z kolei jestem wierną fanką płaskiego obuwia, ale lordsów również nie ogarniam... creepersy to jeszcze większa tragedia! z dwojga złego wolałabym lordsy
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
ta pani byłaby ok, gdyby:
- nie nosiła ubrań w za małym rozmiarze ( body http://plastykniefantastyk.blogspot....l#comment-form) - pomalowała te ogromne odrosty (patrz 3 zdjęcie) - zrobiła coś ze swoją fryzurą, która jest okropna - nosiła kroje ubrań dopasowane do sylwetki (nogi w tej króciutkiej spódniczce http://plastykniefantastyk.blogspot....l#comment-form średnio apetycznie to wygląda lub spódnica z wysokim stanem na takiej talii http://plastykniefantastyk.blogspot....l#comment-form ) |
|
|
|
#3288 |
|
Zadomowienie
|
Normalnie, HIGH FIVE!
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.violinstyle.blogspot.com/...llic.html#more
Nie no, po prostu nie mogę
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oprócz wieku cała reszta pasuje idealnie
|
|
|
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy ja dobrze rozumiem, że te blogaski na różnych portalach i komentarze pod nimi polegają na tym, ze ja mogę ubrać szlafrok babci, wstawić denny tekst, że to JEST modne i zaraz zapylam w nim do klubu, a setka komentarzy na dole mi zaraz potwierdzi, że jestem trendi oraz doda: "ale teraz 'kuleżanko' odwiedź (wzamian za to) mój blog <i tu adres>"
|
|
#3293 |
|
Szef ds. Wymianek
|
jest szansa, ze sama Ci ja wytlumaczy
.
|
|
#3294 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
), czyli z 15 zdjęć w jednym poście w ogóle ze sobą niezwiązanych i to wszystko, ewentualnie jest jakieś mikro zdjęcie "outfitu" bez głowy Jednak takie blogi nie mają zbyt wielu komentarzy (co najwyżej takie "fajne, zapraszam do mnie", więc chyba to nie na tym polega ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie rozwaliła mnie moja własna osoba
Otóż bardzo spodobała mi sie skórzana czarna bransoletka z pandory ![]() Kilka koralików też mi się spodobało
|
|
|
|
#3296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co gorsze, ta myśl całkiem mi z głowy jeszcze nie wyleciała
|
|
#3297 |
|
BAN stały
|
Co do niewyglądania na swój wiek
![]() Jak to możliwe, że ten pan ma 85 lat? ![]() http://l.yimg.com/bt/api/res/1.2/iCk...jpg_205055.jpg |
|
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to nie jest odosobniona opinia, bo po tym jak ktoś pare dni temu wrzucił linka z kolekcją, to pojawiło się pare postów, że te najbardziej samorzemykowate są całkiem całkiem
My whole life is about doing better tomorrow, that's a solid philosophy. ~ Hank Moody Edytowane przez Suvia Czas edycji: 2012-02-24 o 10:55 |
|
|
|
|
#3299 | ||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Tylko, że na mnie ona wygląda kompletnie inaczej, ta pani ma ją ze 2 rozmiary za małą bo nosi się ją niżej i ja mam ją trochę przed kolana, a nie jestem niska Chcę o tym szybko zapomnieć bo jeszcze mi obrzydzi Dodaje zdjęcie spódniczki na kimś innym ![]() Cytat:
eeeeee serio? ![]()
|
||
|
|
|
#3300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też bym mu tyle nie dała. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

może jestem niemodna, może nazwiecie mnie nudną ale ja jestem wierna szpilkom, jedynie zmieniam ciut ich fason w zależności od tego co jest obecnie dostępne w sklepach, ale lordsów nie założyłabym za cholerę, choćby nie wiem jak modne były

... a ja dodam, że.... KLAN ŚCIĄGAJĄ Z WIZJI NA ZAWSZE 

wolalabym tego nie widziec ale coz stalo sie...