|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
z tym makijażem to może dlatego, ze to były pewnie dokręcane na prędko sceny, skoro zapadła decyzja o 4 serii? no ale faktycznie mogli by o to zadbać.
a zauważyłyście, że w scenie w samolocie grali : producent - Dorota Chamczyk, scenarzysta - Radosław Figura i producent, czyli Michał Kwieciński ? tak mnie to rozśmieszyło, że wogóle nie wiem o czym mówili
|
|
|
|
|
#2912 |
|
Rozeznanie
|
hmmm dziwne to jakoś wszystko. W programie TV pisze że w sobote o 11.10 na TVN będzie " Pożegnanie z Magdą M."... Może wtedy dowiemy się czegoś więcej... Już sama nie wiem co o tym myśleć...
|
|
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2914 |
|
Rozeznanie
|
W programie pisze że w sobote jest owe "Pożegnanie z Magdą M." o godz. 11.10. W poniedziałek pisze że o godz. 12.50 jest również "Pożegnanie z Magdą M." - wydaję mi sie że będzie to po prostu powtórka sobotniego wydania
|
|
|
|
|
#2915 |
|
Raczkowanie
|
No to trzbea obejrzeć to "Pożegnanie Magdy M.", może naprawdę wtedy się wszystko wyjaśni, bo jak narazie to udało im sie zrobić wielkie zamieszanie, ale także zainteresowanie wokół tego serialu. W sobote napewno obejrze, ale w poniedziałek nie ma szans - szkoła, więc mam nadzieje że to będzie powtórka, a jak nie to jakas milutka Wizażanka to tutaj streści
|
|
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
a zauwazyłyście że na jednej z wklejonych tu fotek (Dzieki wielkie za te zdjęcia) Magda wykonuje gest jakby ściagała pierscionek zaręczynowy (w domyśle aby oddać go Filipowi
) a na zdjęciach jak całuje sie z Piotrem to juz go na palcu nie ma....![]() ...hehehe mam nadzieję że kilka postów wyżej nie pisałyście juz o tym...... a co tam, przyznaję cię że zaczęłam ogladanie tego watku od fotek
|
|
|
|
|
#2917 |
|
Gość
|
W ogóle dziewczyny niezłe z Was detektywistki (hihih
). Brawo!! Inaczej nie mogłabym ich obejrzeć
|
|
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
aaa i jeszcze jedno, na 7 stronie zdjęc, Filip jedzie na plac 3 krzyzy swoim autem....sam
|
|
|
|
|
#2919 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, tak popieram - też jestem fanką i tez oglądam co roku
|
|
|
#2920 |
|
Raczkowanie
|
http://magdam.onet.pl/1378807,wiadomosci.html
przeczytajcie to dziewczynki!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#2921 |
|
Raczkowanie
|
A więc mamy już potwierdzenie że 4 seria Magdy M. będzie, ale dopiero na wiosnę. Ja się cieszę i już nie moge doczekać!!
|
|
|
|
|
#2922 |
|
Zadomowienie
|
No to mamy 100%-owo wiarygodną informację. Nie wiem czy to dobrze, czy źle, że kręcą kolejną serię, czy nie zrobi się z tego drugi "Klan" czy polska "Moda na sukces", ale na pewno będę oglądać
Ciekawe jak rozwiną sytuacje cudownego trójkąta.
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę 4-tej serii...po co, znów będą gmatwać, bo przecież o czymś być musi... bleee... no i zobaczycie, że serial miał się zapisać w historii jako fenomen, a zostanie jako zwykły przesadzony tasiemiec. Ja już mam dosyć.
|
|
|
|
|
#2924 |
|
Raczkowanie
|
ciekawe czy ktos teraz bedzie cos pisał na tym watku..bo przeciez do marca jeszcze 3 miesiace
|
|
|
|
|
#2925 |
|
Rozeznanie
|
ŹRÓDŁO-OFICJALNA STRONA SERIALU MAGDA M
Pożegnanie z Magdą M. - odwołane! środa 13 grudnia Telewizja TVN podjęła decyzję o kontynuacji serialu „Magda M.”. Zdjęcia do czwartej serii rozpoczną się w styczniu 2007 roku. Prace nad scenariuszem do nowych odcinków już rozpoczęto. To nie koniec perypetii najpopularniejszej polskiej pani adwokat, Magdy Miłowicz. Telewizja TVN podjęła decyzję o kontynuowaniu produkcji serialu „Magdy M.”. Zdjęcia do czwartego sezonu wystartują już na początku przyszłego roku. Emisję premierowych odcinków stacja przewiduje na wiosnę 2007 roku. Obecnie trwają już prace nad scenariuszem oraz przygotowania do realizacji kolejnych dziesięciu odcinków „Magdy M.”. Dorota Chamczyk – producent serialu, tak mówi o decyzji: „Magda M.” jest określana mianem fenomenu na polskim rynku telewizyjnym. Ten całkowicie polski koncept serialowy z każdą serią ogląda coraz większa, zdumiewająca swą wiernością grupa widzów. Zaczynając prace nad jego produkcją, nie przypuszczaliśmy, że „Magda M.” aż tak oczaruje polską widownię. Wierzyliśmy bardzo w scenariusz. Jako producenci byliśmy dumni z obsady aktorskiej, którą udało nam się pozyskać. Dbaliśmy, aby każdy element był maksymalnie dopracowany - reżyseria, zdjęcia, muzyka. Rzeczywistość przerosła najśmielsze oczekiwania. Z odcinka na odcinek obserwowaliśmy jak „Magda M.” jest odbierana, gdzie są jej najmocniejsze strony, dlaczego tak silnie widownia przeżywa i akceptuje wykreowany świat Magdy M. Ten serial na pewno nie istniałby bez jego wiernych odbiorców. To oni zażarcie dyskutują na forach i blogach, cytują zdania ze scenariusza w prywatnych dialogach, kupują symboliczne dla serialu wielbłądy i słoneczniki, spotykają się na oglądaniu kolejnych odcinków w świetlicowym gronie. I wreszcie, wysyłają do producentów maile z błaganiem, by kontynuować opowieść o ich ulubionych bohaterach. To widzowie współtworzą świat Magdy M. i niejako oni, poprzez swoją aktywność, utwierdzili nas co do słuszności podjęcia decyzji o kontynuacji serialu, mimo iż planowaliśmy zakończenie produkcji. Serial „Magda M.” wystartował na antenie TVN wraz z jesienną ramówką, we wrześniu 2005 roku i od razu zyskał sobie olbrzymią sympatię wśród widzów. „Magda M.” okazała się najchętniej oglądaną nowością w grupie docelowej stacji. W każdy wtorek losy tytułowej bohaterki i jej przyjaciół śledziło blisko 3 mln osób. Decyzja o powstaniu kolejnej serii zapadła już po emisji pierwszych odcinków serialu. Drugą serię oglądała podobna liczba osób – średnio 2 972 543. Sezon trzeci przyciągnął przed ekrany jeszcze więcej widzów, średnio ponad 3,5 mln. A ostatni odcinek trzeciej serii, wyemitowany 12 grudnia ponad 4,5 mln osób. Więcej o serialu w reportażu „Pożegnanie z Magdą M. - odwołane”, w TVN w sobotę, 16 grudnia o godz. 11.10. PS.NIE ZAUWAŻYŁAM,ŻE KTOŚ JUŻ WCZEŚNIEJ UMIEŚCIŁ LINK DO TEJ INFORMACJI
|
|
#2926 |
|
Zadomowienie
|
Zdjecia umieszczone przez uzytkownika forum na stronie magdam.onet.pl. Chyba ich tu nigdzie nie bylo:
http://magdam.onet.pl/_i/odcinki/odc45/25.jpg http://magdam.onet.pl/_i/odcinki/odc45/28.jpg EDIT: Jesli któraś z Was nie chce wiedziec kogo "wybrala" Magda- nie otwierajcie linków.
|
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie się wczoraj wkurzyłam jak zobaczyłam że to jeszcze nie koniec... przesadzają )
|
|
|
|
|
|
#2928 |
|
Raczkowanie
|
Ja tam płakać nie będę,że nakręcą kolejną serię.Wręcz przeciwnie-cieszę się,bo to jedyny serial jaki oglądam
![]() A z tą "Modą na sukces"to przesadzacie -tamten serial idzie chyba parę razy w tygodniu i kilkanaście lat,a Magda M. tylko raz Jeżeli Wam się ten pomysł z kolejną serią nie podoba,to nie oglądajcie nowych odcinków,żeby się nie denerwować
|
|
|
|
|
#2929 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
były juz te zdjecia
|
|
|
|
|
|
#2930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
było wiecej fotek strone dalej ![]() edit: soniula wyprzedziałaś mnie
|
|
|
|
|
|
#2931 |
|
Zadomowienie
|
A ja się ciesszę. Szkoda, że mam czekać do wiosny na nowe odcinki, będzie mi brakować wtorkowych wieczorów przy Magdzie.M I mam nadzieję, że Magda w nowej serii weżmie śłub z Piotrem
Pewnie coś pogmatwają, powymyślają, żeby nie było tak pięknie.
|
|
|
|
|
#2932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Popieram jak komuś się nie podoba, to przecież nikt nie zmusza
|
|
|
|
|
|
#2933 |
|
Konto usunięte
|
Szkoda, że teraz taka dłuuuga przerwa
![]() Ale szkoda, że tak ucieli i nie było takiego romantycznego zakończenia ![]() Ale to będzie w 1. odc kolejnej serii
|
|
|
|
|
#2934 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
polecam się na przyszłość ![]() na blogu "magdy m." nowa notka, która właściwie nic nie wyjaśnia :"WYSZŁAM Z DOMU… … bo nie mogłam usiedzieć na miejscu, po tym, co zobaczyłam na płycie od Piotra. Wyszłam… Ale dokąd dojdę? Nie wiem. Nie mam pojęcia, co teraz? Co dalej? Świat wywrócił się do góry nogami. A kto ma doprowadzić go do porządku? Wolałabym, żeby ktoś to zrobił za mnie. Ale wiem, że to niemożliwe. Dlatego muszę to zrobić sama. Ja, Magda M." mam nadzieję, że 4 seria będzie ostatnią serią. |
|
|
|
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież oglądanie nie jest obowiązkowe,jak komuś się nie podoba,może wybrać inny kanał w tym czasie,albo książkę .
|
|
|
#2936 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba jestem nie w temacie...
nie oglądałam tego ostatnio, a chętnie dowiedziałabym się co się stało w ostatnim odcinku . . . pobrali się, ona wróciła do Piotra? nie jest już z Filipem? powiecie mi? bo Wy wszystkie jak rozmawiacie to wiecie o czym i trudno wywnioskować co się stało ![]() pomożecie?
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba nie do końca... oglądałam 3 sezony i czekałam wreszcie na zakończenie. Chciałabym po prostu w tym wczorajszym odcinku zobaczyć koniec, a nie tak urwane bez zakończenia...
|
|
|
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
Obowiązkowe nie jest, ale wciąga. Obejrzy się jeden odcinek, aby poznać pominięte zakończenie trzeciej serii. Później obejrzy się kolejny, z ciekawości...i następny, jeszcze jeden. Będą się rozstawać, schodzić, a my będziemy się denerwować
|
|
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie nie moge doczekac dzisiaj Magdy M.
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

?
) a na zdjęciach jak całuje sie z Piotrem to juz go na palcu nie ma....
). Brawo!! 

: