![]() |
#4141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - JUBILEUSZOWA 50 część :D
Cytat:
![]() ![]() Mówi że się nie boi ![]() No ale tekst akuratny ahaha ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Mam nadzieję dzisiaj zdążę maznąć ![]()
![]() |
#4142 |
Zakorzenienie
|
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
Zakorzenienie
|
Nie mam czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4144 |
Zakorzenienie
|
nie nie to ucz sie ucz zlocik niedlugo
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4145 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() stygm, ale z ciebie lachon!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! a ja dzisiaj zaliczyłam drugie wyjscie z domu bez małego ![]() naj, dajesz brokat!
#4146 |
Zakorzenienie
|
ale paskudna pogoda. Ja chcę WIOSNĘ!!!!
Crozee i jak? ![]()
#4147 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4148 |
Zakorzenienie
|
Kasia, mój Tż też ani jednego... a ma z trzech miejsc dostać. Jeden koleś go w bambuko zrobił- powiedział mu że w zeszłym tygodniu wysłał, a dziś meilowo przepraszał go, ale znalazł pit u siebie w papierach. Ale podobno wysłał poleconym. Zobaczymy. Mamy w każdym razie nadzieję że coś zwrotu dostanie...
Co do wypłaty to niech Tż bierze pokwitowanie ile wziął i ile zostało do wypłaty jeszcze. fajnie by było jakby jeszcze jakiś świadek się podpisał, poza szefem i Tż. zawsze to jakiś dowód zapłaty w razie ewentualnych sporów w sądzie. Motyl, dużo? ![]() Carmi, dużo masz do ogarnięcia w tym sektorze? Powiedz mi, jak Ty szukasz tych klientów? Zawsze mnie zastanawiało jak właśnie pracują osoby które muszą szukać klientów ![]() Hawana, odnośnie Twojego linka, to my lubimy spać albo na łyżeczkę, albo gdy ja jestem wtulona w niego. Chociaż za chwilę po tym wtuleniu i tak muszę przewrócić się na bok, więc koniec końców kończymy na łyżeczkę ![]() Justyna, ludzie ostatnio często są głupi. Ja widzę to po o jeden rok młodszym roczniku tego kierunku co ja. Gdy przychodzi do komunikacji z nimi ręce opadają. Np. z racji tego że powtarzam przedmiot musiałam się ich zapytać kiedy jest egzamin, napisałam do wszystkich grup i dostałam dwie różne informacje. W związku z czym napisałam do prowadzącej wykłady. Zamieściła informację że dla zaocznych w niedzielę, dla dziennych w piątek. Wysłałam więc wszystkim to info- zaczęli się kłócić i praktycznie nożami rzucać, że źle mówię bo oni dostali innego meila od prowadzącej. Później wyszło, że kobieta się pomyliła i niektórym zaocznym wysłała meila, który miał iść do dziennych. Ci dalej nie usatysfakcjonowani tym że mają przyjść w niedzielę, spamują po wszystkich grupach z pytaniem czy idą w piątek czy w niedzielę. Aż się boję co będzie gdy przyjdzie takim rządzić... Aleks, ja też nie rozumiem tego szału, bo mnie osobiście niezbyt się ta biżuteria podoba. Wolę coś ze srebra ![]() Maalini, to super ![]() ![]() Karola, ciekawe z tym Pitem Tża ![]() Asiadz, witaj! Czekamy na wkupne ![]() Simply, tak czytam o twoim uczuleniu, nie myślałaś może o odczulaniu? Stygmatek, jakich lakierów używasz do płytek? gęstych, rzadkich, ciemnych, jasnych? A po Twoim stroju na kolację jestem pewna że nie będziecie się na siebie długo gniewać ![]() Patuska, cieszę się że jest trochę lepiej ![]() ![]() Frezi, szkoda kompletu. Ale może jakiś wybielacz, albo coś? Doczytałam że obiecał kupić nowe- naciągnij go od razu na cały komplet ![]() Justyna, ale Ci fajnie powiedział. Widzę że coraz bardziej was bierze. Super !!! Jeszcze się okaże że będziesz ślubować ze mną i Caprioszkiem ![]() Carpi, niewiarygodne.... Ilsa, a może powiedz M. że chcesz żeby Cię czymś zaskoczył i żeby sam przygotował rocznicę ![]() Rain, a co robisz na egzamin dyplomowy ? ![]() Kawa, fajnie się czytało post o Narzuconym ![]() Asiaczek, udanej niespodzianki ![]() Mi M. zafarbował wczoraj włosy. Teraz na łepetynie mam Gorącą Czekoladę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
MBZ♥
|
rosomakiem
![]() też tęsknię ![]() prędkość mojego internetu plus zapalenia pęcherza unierochomiły mnie wczoraj. zauważam dziwną analogię między kąpielą w wannie a bolącym potem pęcherzem. jak biorę prysznic to się nic takiego nie zdarza. jako, że okres mi się zbliża bo mam okazałego pryszcza na czole postanowiłam kupić nowe firanki, nie wiem czy jutro czy dopiero w poniedziałek, w kązdym razie postanowione bo już nie mogę patrzeć na to co mam. przepraszam ale nie nadrobię bo trwałoby to do rana albo i dalej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4150 |
Zakorzenienie
|
Choji kurcze myślą,że są szefami i mogą ludźmi pomiatać. Wszystko okażę się w środę. Niby zawsze wypłatę miał na czas,ale teraz ma dostać sporo kasy i trochę się boi,że będzie kombinował mimo,że dzienny utarg to jego kasa jest heh. Więc oby dostał i więcej nie musiał tam chodzić.
#4151 |
Zakorzenienie
|
http://happyday.pl/happyday/kielce dziewczyny jest oferta kursu tanca na habby day jak myslicie ?? moze namowie narzuta
![]() ![]() |
![]() |
#4152 |
Wtajemniczenie
|
Cześć,
nie nadrabiam (na razie ![]() wróciłam z temperaturą i zapaleniem zatok z delegacji. jestem padająca, a dziś muszę iść pierwszy raz na studia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zauważyłam, że przed okresem (jak go jeszcze miałam) tak ze 3 dni wcześniej zdarzały mi się lekkie zapalenia pęcherza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja już po zajęciach na ten tydzień. Mam ochotę zakopać się pod kołdrą i niegdzie sie nie ruszać ![]()
#4156 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za komplementy
![]() Choji ubranie było na lunch ![]() ![]() Lakierów.... hmmm.... dostałam od siostry 2 oryginalne Konad i kilka innych takich, co się używa do jakiejś maszynki do paznokci ale one są złe, bo się wzorki nie odbijają w całości (więc będę je używała jako podstawowy kolor). Wybadałam, że idealne do płytek są lakiery Wibo. A czy ciemne, czy jasne.... to zależy. Na razie mam do robienia wzorków: czarny, żółty, czerwony i niebieski. Ale właśnie polecam Wibo, zarówno na "bazę" jak i wzorek- ładne kolory, szybko schną i wzory ładnie się odbijają. My po lunchu... wsiadłam do samochodu a M na dzień dobry mówi "masz piękny makijaż".... no dooobra- komplemenciarz. Po drodze popatrzył mi na nogi i stwierdził, że chyba coś od niego chcę, skoro tak zadbałam o wygląd. Pod galerią (tam ponoć jest najlepsze sushi w lublinie) wysiadamy, obejrzał mnie z góry na dół i tylko się uśmiechnął. W windzie podejrzanie dziwnie się na mnie patrzył. W susharni usiadł koło mnie- nie naprzeciwko, gdyż stwierdził, że inaczej będzie mi patrzył w biust.... Obleciały mnie komplementy. Później uczył mnie jeść sushi bo jam wsiur i nigdy nie jadłam. Smakowało, nawet bardzo ![]() Po lunchu wracamy do samochodu a on "powinnaś częściej się tak ubierać... wyglądasz kobieco nawet w dresie, ale w tej sukience, w tych butach i w tym makijażu....i jeszcze z upiętymi włosami, skropiona moim ulubionym zapachem...mrrrrrrr". No i nic, jedziemy do domu a on mówi na jednym wdechu "sushi z toba smakuje o niebo lepiej mam ochotę na seks jak tak na ciebie patrzę". Ja z uśmiechem "cel osiągnięty, czekam wieczorem" ![]() ![]() ![]() ![]() A właśnie, co do zapachu....dostałam od siostry 3 buteleczki perfum: - Davidoff- Echo - Jeniffer Lopez- Deseo - Sean John- Unforgivable Te ostatnie tak się M. spodobały że przykleja się do mnie nosem i twierdzi, że to najlepsze perfumy jakich używam, mimo, że w każdym zapachu mu się "podobam" ![]()
Edytowane przez stygmatek Czas edycji: 2012-02-24 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4157 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4158 |
Zakorzenienie
|
sąsiad z góry od 30 minut wierci. Zaraz oszaleję!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4160 |
Zakorzenienie
|
może złego lakieru używasz?
#4161 |
Zakorzenienie
|
ola kupiłam sobie je4den specjalny do stempelków i wszytskier jakie mam testuje czyli wibo, pękaczjedem bo jest gęsty , coral i essence normalne .
Widzę , że te grubsze wzorki trochę wychodzą ale ciękie nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może za długo zwlekasz z przeniesieniem wzorku na paznokieć? to naprawdę trzeba robić szybko.
![]() |
#4164 |
Wtajemniczenie
|
heloł
![]() Teżecior dzisiaj pojechał później do pracy, a ja miałam na popołudnie i tak się przewalał z boczku na boczek i mnie przygarniał, przytulał i całował... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziołszki kupiłam TŻtowi perfumki - Bruno Banani zielony ![]() ![]() ![]() ![]() Najka jakże ja sie ciesze tym brokatem, tylko wziąłby już klęknął no.... ![]() ![]() ![]() Kawa co do mieszkań jeszcze to ja już jestem na siódmym mieszkaniu, a to na stówe nie jest moje ostatnie... Jak pomysle o kolejnym wożeniu gratów to mi witki opadają. Nie smutaj no ![]() Asiaczek ![]() ![]() Stefka tulę i całuję i wskocz pod kocyk ![]() Stygmatek powiedz mi czy davidoff echo jest wart uwagi?? mam dzisiaj pazury z lakierem fioletowym od Zwies + pękający róż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4166 |
MBZ♥
|
Mayusia no to możliwe, że od tego
![]() ![]() ![]() Stef zdrówka ![]() Stygma też lubię Seana Johna ![]() Smerfik co się dzieje? Aleks wspólczuje, u mnie sąsiedzi z góry kupili synkowi chyba jakiś jeździk, wcześniej szurał taboretem teraz namiętnie jeździ od 7 rano ![]() Aniołku do konada to chyba specjalne lakiery są?masz takie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4167 |
Zakorzenienie
|
Wszyscy tak chwalą tż to i swojego pochwalę - w tym tygodniu często u mnie zostaje na noc, bo ma ferie
![]() ![]() ![]()
#4168 |
Zakorzenienie
|
Przyszłam się pochwalić, że skończyłam rozdział!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
![]() też się muszę zmotywować ![]() i rozumiem potrzebę kołderki :P
![]() |
#4170 |
Zakorzenienie
|
Zuzik czy jest wart uwagi.... pachnie ładnie, ale słabo. Ja ogólnie używam raczej mało perfum- w sensie że nie wylewam na siebie całej butelki. Ale tego muszę użyć dużo więcej, żeby czuć, że pachnę. Zapach bardzo miły, przyjemny, słodki (mi się kojarzy z malinami albo jakimiś słodko pachnącymi kwiatami), ale trzeba naprawdę sporo użyć, żeby czuć
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.