XXL-ki chudną do M-ki cz.II - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-24, 10:05   #391
MsKurtyzana
Raczkowanie

Dot.: XXL-ki chudną do M-ki cz.II

Cytat:
Napisane przez czwarta_plaga_egipska Pokaż wiadomość
Dostałam za to warna.

Złamałam się, weszłam na wagę. A tam 0,8kg mniej... Ruszyło!
Moje gratulejszyn

w/b/t/b
164/104/86/104

cel I 68
cel II 65
cel III 63
... potem czas pokaże
MsKurtyzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-24, 10:08   #392
Sculpture of Regret
Raczkowanie

GG do Sculpture of Regret

To będzie ciężki dzień... mimo kuracji antybiotykowej muszę wstać i iść na ćwiczenia bo facet nie przyjmuje żadnych zwolnień i usprawiedliwień. W ogóle nie chce mi się jeść, wmuszam w siebie coś z rozsądku
Gratuluję spadków.
Trzymajcie się ciepło!
Stary 2012-02-24, 10:33   #393
MsKurtyzana
Raczkowanie

Sculpture of Regret oj powodzenia Ci życzę! A niestety może być ciężko, u mnie leje a jak sobie pomyśle że muszę do miasta iść i po urzędach łazić, to odechciewa mi sie wszystkiego :/ Przynajmniej o jedzeniu nie bede myślała, ale w razie głodu wkładam do torebki ugotowany makaron z tuńczykiem

w/b/t/b
164/104/86/104

cel I 68
cel II 65
cel III 63
... potem czas pokaże
MsKurtyzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-24, 11:05   #394
Roxana188
BAN stały

Cytat:
Napisane przez f_ola Pokaż wiadomość
zgłosiłam już ją gdzie trzeba
nie będzie krzewić herezji i odejścia od religii jaką jest zdrowe odżywianie
o lol ale katoliczki z Was takie że ho ho, widać po tym co piszecie, nie ośmieszajcie się nawet a co do Twojego zgłoszenia, to straaasznie się tym przejęłam, śmiać mi się chciało jak to zobaczyłam najpierw same atakujecie, a potem zgłaszacie ale możesz zgłaszać, jak nie potrafisz sama napisać o co Ci chodzi tak naprawdę. Ja już na takich forach nie zamierzam pisać, mam realnych rozmówców, nie tak jak Wy nie rozumiem jak można każdy swój problem na internecie umieszczać, no ale róbta co chceta. Ja się pożegnam
Roxana188 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-24, 11:31   #395
myszka_zabrze
Raczkowanie

Weź Ty się dziewczyno puknij w głowę.

Nadmiar solarium Ci szkodzi - radzę odstawić.

75~74~73,1~72~71~70

Cel 2 - 70 kg
Cel 3 - 65 kg
Cel 4 - 60 kg
Cel 5 - 55 kg
Cel 6 - 50 kg

Ćwiczę 8 min :
CORE ABS, BUNS
myszka_zabrze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-24, 11:40   #396
megaxxl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
To o której mam jutro być

Witaj Marlen

Przed chwilą miałam zjeść omleta, ale przykleił się i wyszła jajecznica z plastrem filetu z indyka i serka topionego fit.

Dziewczyny a jak dbacie o brzuchy? zeby skóry nie zostało?
Ja zaczelam uzywac palmersa od okolo 2tyg,musze powiedziec,ze skora jest bardzo dobrze nawilzona,ale czy ujedrniona?nie wiem.
Na brzuchu mam roztepy po pierszym dziecku,o dziwo po drugim nie doszedl mi zaden nowy.Lepiej sie nie odchudzac do ski,jesli ma sie roztepy,bo skora nie wroci nigdy do normalnosci.No i kupilam tez palmers na piersi,ale nie powiedzialabym,zeby mi je ujedrnil.
Mam tez najwiekszy problem z brzuchem,najwolniej mi chudnie,i wiem,ze bedzie obwisla tam skora,ale cwiczac na brzuch i smarujac go,bedzie sie delikatnie poprawial z czasem jego wyglad.
megaxxl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-24, 12:30   #397
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
Dostałam za to warna.

A w ogóle troll nasz Kochany, który już setkę razy się "wynosił" z tego naszego jakże okropnego i bezsensownego wątku, nadal powraca.

Oj Ty Plaguś. Gratulacje w każdym razie! Lecisz jak pędziwiatr, już mnie przeganiasz

Edytowane przez LadyTo0fat
Czas edycji: 2012-02-24 o 12:32
LadyTo0fat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-24, 13:09   #398
maminka83
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
Co sądzicie o śledziach w occie ?? Jeść or not ??
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-24, 13:20   #399
Roxana188
BAN stały

Cytat:
Napisane przez myszka_zabrze Pokaż wiadomość
Weź Ty się dziewczyno puknij w głowę.

Nadmiar solarium Ci szkodzi - radzę odstawić.
to było do mnie? Niestety nie chodzę na solarium

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyTo0fat Pokaż wiadomość
A w ogóle troll nasz Kochany, który już setkę razy się "wynosił" z tego naszego jakże okropnego i bezsensownego wątku, nadal powraca.

Oj Ty Plaguś. Gratulacje w każdym razie! Lecisz jak pędziwiatr, już mnie przeganiasz
hehe a co nie wolno powracać? wciągnęłam się w przerwie między ćwiczeniami zerkam co za herezje głosicie

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Roxana188 Pokaż wiadomość
to było do mnie? Niestety nie chodzę na solarium

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

hehe a co nie wolno powracać? wciągnęłam się w przerwie między ćwiczeniami zerkam co za herezje głosicie
nie rozumiem czemu zdyskryminowałyście mnie? dlatego, że chudne 6 razy szybciej niż Wy??
Stary 2012-02-24, 13:25   #400
maminka83
Raczkowanie

Cytat:
Dostałam za to warna.

.... ważne są tylko te dni, te na które czekaamy na na na na pięknie gratuluję Uwielbiam te momenty Też na ten czekam ale jestem przed @ więc lipa

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
jak zapowiedzialam, tak też zrobiłam- leczo pachnie i wygląda bosko!!

a teraz pora na chwilę dla ciała- prysznic+ oliwka

no wiesz Eldo tak kusić podczas gdy koleżanka nie ma składników w domu a na zakupy dopiero wieczorem albo jutro podjadę. Nic tylko ślinę chochelką zbierać

Edytowane przez maminka83
Czas edycji: 2012-02-24 o 13:27
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-24, 13:30   #401
martikaj
Zakorzenienie

Plago, gratki spadku, widzę że tak jak ja jesteś uzależniona od ważenia codziennego

Maminka, a czemu niby nie jesć śledzi w occie? Są chude i wręcz powiedziałabym że dietetyczne. Gdyby były w oleju no to trzeba by uważać z ilością, więc smacznego

Ja też Palmersa używam i zadowolona jestem.

Dziewczyny po co komentować głupotę? Nie lepiej zignorować, jak to mówią nie ruszaj G bo G śmierdzi.
martikaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-24, 13:37   #402
Roxana188
BAN stały

Cytat:
Napisane przez martikaj Pokaż wiadomość
Plago, gratki spadku, widzę że tak jak ja jesteś uzależniona od ważenia codziennego

Maminka, a czemu niby nie jesć śledzi w occie? Są chude i wręcz powiedziałabym że dietetyczne. Gdyby były w oleju no to trzeba by uważać z ilością, więc smacznego

Ja też Palmersa używam i zadowolona jestem.

Dziewczyny po co komentować głupotę? Nie lepiej zignorować, jak to mówią nie ruszaj G bo G śmierdzi.
widać mówisz o sobie
Stary 2012-02-24, 13:42   #403
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ale zjadłam pyszne drugie śniadanie.
Zrobiłam mleczne kanapki wg basi, do tego krem na bazie twarożku z kroplą aromatu waniliowego, łyżeczką syropu z agawy i na to pół kostki startej gorzkiej czekolady
nie mam obiadu do tej pory mam jakies warzywka na patelnie, ale co do tego :mysli:

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-24, 13:49   #404
martikaj
Zakorzenienie

Scio, ja też robiłam tę mleczną kanapkę, niebo w gębie, bardzo mi smakowała. Ja dziś mam jeszcze przestraszony żołądek po tej jelitówce, może jutro już będzie lepiej z jedzeniem, dziś jeszcze na nic nie mogę patrzeć.
Stary 2012-02-24, 13:57   #405
megaxxl
Raczkowanie

Do Roxana;
Ty pisalas,ze chcesz schudnac 30 kg w miesiace.Ja oglonie,nie wierze,ze da sie zrobic to w zdrowy sposob,ale ostatnio na you tubie ogladalam wypowiedz dziewczyny,ktora schudala 26kg wtym samym czasie,przy diecie 5 zdrowych posilkow +cwiczenia(mowila,ze 3 razy w tygodniu biegala,5 razy w tygodniu cwiczyla na steperze+cwiczenia silowe),ale przez te 3 miesiace ani razu nie miala wpadki zywieniowej.Moim zdaniem musiala miec super metabolizm.Ale kazdy jest inny.Po przyjezdzie do Polski zrobila sobie badania i lekarz sam byl w szoku,ze byly dobre.
Poza tym dziewczyna miala silna wole,a u mnie tak nie jest,ja nawet bym nie chciala tak szybko chudnac,bo wiem ,ze nie mam tak elastycznej skory.najwazniejsze,ze chudne ok 1 kg na tydzien,mialam raz zastuj przez 2tyg waga stala.
Propozycja;moze zglos sie do nas za 3 miechy i opwiedz o swoich wynikach razem z badniami lekarskimi.No i poczekaj jeszcze z pare miesiecyi poinformuj nas czy jojo cie dopadlo.
Naprawde jestem ciekawa.No i powodzenia.
megaxxl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-24, 14:00   #406
Eldo_rado
amor vincit omnia

bardzo proszę- nie komentujcie postów wiadomo-kogo, skoro wiecie że to nie ma sensu, bo ona ma swoje racje, a naszych nie chce przyjąć... po co to komentować? no po co?! bądźmy mądrzejsze!!! amen.
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-24, 14:08   #407
martikaj
Zakorzenienie

Zgadzam się w 100%
Stary 2012-02-24, 14:08   #408
Roxana188
BAN stały

Cytat:
Napisane przez megaxxl Pokaż wiadomość
Do Roxana;
Ty pisalas,ze chcesz schudnac 30 kg w miesiace.Ja oglonie,nie wierze,ze da sie zrobic to w zdrowy sposob,ale ostatnio na you tubie ogladalam wypowiedz dziewczyny,ktora schudala 26kg wtym samym czasie,przy diecie 5 zdrowych posilkow +cwiczenia(mowila,ze 3 razy w tygodniu biegala,5 razy w tygodniu cwiczyla na steperze+cwiczenia silowe),ale przez te 3 miesiace ani razu nie miala wpadki zywieniowej.Moim zdaniem musiala miec super metabolizm.Ale kazdy jest inny.Po przyjezdzie do Polski zrobila sobie badania i lekarz sam byl w szoku,ze byly dobre.
Poza tym dziewczyna miala silna wole,a u mnie tak nie jest,ja nawet bym nie chciala tak szybko chudnac,bo wiem ,ze nie mam tak elastycznej skory.najwazniejsze,ze chudne ok 1 kg na tydzien,mialam raz zastuj przez 2tyg waga stala.
Propozycja;moze zglos sie do nas za 3 miechy i opwiedz o swoich wynikach razem z badniami lekarskimi.No i poczekaj jeszcze z pare miesiecyi poinformuj nas czy jojo cie dopadlo.
Naprawde jestem ciekawa.No i powodzenia.
oki podoba mi się Twoja propozycja. Ja wierzę, że mi się uda, też jem zdrowe posiłki, 2 lub 3 razy w tyg. rybkę, wołowinę lub pierś z kurczaka z warzywami na obiad z warzywami i ciemnym ryżem, a tak to codziennie tego kapuśniaka. A śniadanie to chleb razowy z serkiem białym, pomidor itp. na kolację owoce, pije też 2 litry wody i herbaty zielonej. Oprócz tego właśnie ćwiczę codziennie kilka razy po 10 min na stepperze, rowerek i basen kilka razy w tyg. po godzinie i przy okazji bicze wodne i jacuzzi a jutro wybieram się na łaźnię parową ja przeszłam na tę dietę właśnie z powodu złych wyników, cholesterol dużo ponad normę, trójglicerydy itp. cuker na szczęście jeszcze w granicach normy, także w porę się opamiętałam... dziękuję i wzajemnie powodzenia
Stary 2012-02-24, 14:39   #409
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
o lol ale katoliczki z Was takie że ho ho, widać po tym co piszecie, nie ośmieszajcie się nawet a co do Twojego zgłoszenia, to straaasznie się tym przejęłam, śmiać mi się chciało jak to zobaczyłam najpierw same atakujecie, a potem zgłaszacie ale możesz zgłaszać, jak nie potrafisz sama napisać o co Ci chodzi tak naprawdę. Ja już na takich forach nie zamierzam pisać, mam realnych rozmówców, nie tak jak Wy nie rozumiem jak można każdy swój problem na internecie umieszczać, no ale róbta co chceta. Ja się pożegnam
miałaś się już nie udzielać do takich nie realnych rozmówców , idź do znajomych swoich może oni Cię będą wspierać i idź się podziel z nimi swoimi problemami że Cię atakujemy .NARTYYYYYYYYYYY
Cytat:
Napisane przez megaxxl Pokaż wiadomość
Ja zaczelam uzywac palmersa od okolo 2tyg,musze powiedziec,ze skora jest bardzo dobrze nawilzona,ale czy ujedrniona?nie wiem.
Na brzuchu mam roztepy po pierszym dziecku,o dziwo po drugim nie doszedl mi zaden nowy.Lepiej sie nie odchudzac do ski,jesli ma sie roztepy,bo skora nie wroci nigdy do normalnosci.No i kupilam tez palmers na piersi,ale nie powiedzialabym,zeby mi je ujedrnil.
Mam tez najwiekszy problem z brzuchem,najwolniej mi chudnie,i wiem,ze bedzie obwisla tam skora,ale cwiczac na brzuch i smarujac go,bedzie sie delikatnie poprawial z czasem jego wyglad.
ja też właśnie po ciąży mam najgorzej z tym brzuchem ...powoli się kurczy ale czy całkowicie się wchłonie? Oby.
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ale zjadłam pyszne drugie śniadanie.
Zrobiłam mleczne kanapki wg basi, do tego krem na bazie twarożku z kroplą aromatu waniliowego, łyżeczką syropu z agawy i na to pół kostki startej gorzkiej czekolady
nie mam obiadu do tej pory mam jakies warzywka na patelnie, ale co do tego :mysli:
mleczna kanapka pychooootka

Plago gratuluję kolejnego spadku
Stary 2012-02-24, 16:30   #410
Roxana188
BAN stały

myślałam, że wszystkie laski na tych forach sa takie dziwne, dlatego się pożegnałam. Na innym forum jednak da się normalnie porozmawiać
Stary 2012-02-24, 16:56   #411
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
myślałam, że wszystkie laski na tych forach sa takie dziwne, dlatego się pożegnałam. Na innym forum jednak da się normalnie porozmawiać
z tego co zauważyłam to na kilku wątkach jesteś jak to nazwałaś "atakowana" ,
w sumie to się nie dziwie że nie masz z kim mieszkać bo któż by chciał ;D
i to oszukiwanie jak to jednego dnia schudłaś 3 a drugiego już 6 kg a jeszcze tydzień nie minął
Nie mogę już , jesteś przezabawna a jaką masz bujną wyobraźnie .
Powodzenia.

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Błagam niech odezwie się ktoś normalny
Ja dziś chcąc zaliczyć 30 min ćwiczeń z Jillian zrobiłam 15 min, Bartek się obudził i za nic na świecie nie chciał iść spać i dać mamie poćwiczyć
Dziś na obiad mintaj pieczony w piekarniku z surówką + kawa z mlekiem .
Jaka u Was dziewczyny pogoda?
u mnie wietrznieeeeeee , myślałam że mi włosy z cebulkami powyrywa
wyczochrało mnie
Stary 2012-02-24, 17:09   #412
Eldo_rado
amor vincit omnia

śmigam zaras spełnić codzienny rytuał- szklanka świezo wyciskanego soku pomarańcz-grejpfrut
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-24, 17:10   #413
happenstance
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość

oto i jestem !

u mnie tez wieje, strasznie ! nie chce sie z domu wychodzić, a co dopiero na imprezę sie wyczołgać... właśnie jestem w fazie mierzenia miliona ciuchów, problem jak zwykle, w czym iść...

dzisiaj przymusowa przerwa w bbl, więc jutro trzeba będzie poćwiczyć

a propos odchudzania..... kiedyś byłam w stanie bez problemu wytrzymać bez śniadania do 15. poprostu jadłam pierwszy posiłek po powrocie ze szkoły ( za to objętościowo...wiemy same)
a dzisiaj mimo, że nie wychodze z domu bez wpałaszowania owsianki ok 7.30 na zajęciach o 12 taaak mi burczało w brzuchu, że nie wiedziałam jak zagłuszać
happenstance jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-24, 17:17   #414
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
śmigam zaras spełnić codzienny rytuał- szklanka świezo wyciskanego soku pomarańcz-grejpfrut
ja też poproszę

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Napisane przez happenstance Pokaż wiadomość
oto i jestem !

u mnie tez wieje, strasznie ! nie chce sie z domu wychodzić, a co dopiero na imprezę sie wyczołgać... właśnie jestem w fazie mierzenia miliona ciuchów, problem jak zwykle, w czym iść...

dzisiaj przymusowa przerwa w bbl, więc jutro trzeba będzie poćwiczyć

a propos odchudzania..... kiedyś byłam w stanie bez problemu wytrzymać bez śniadania do 15. poprostu jadłam pierwszy posiłek po powrocie ze szkoły ( za to objętościowo...wiemy same)
a dzisiaj mimo, że nie wychodze z domu bez wpałaszowania owsianki ok 7.30 na zajęciach o 12 taaak mi burczało w brzuchu, że nie wiedziałam jak zagłuszać
choćbyśmy miały wszystkie ciuchy świata to jak potrzebujemy to i tak nie ma w co się ubrać ...a jedyny dzień podobno w którym się wie w co się kobieta ubierze to dzień ślubu
no organizm się przyzwyczaja do tych posiłków co 3-4 godziny
ale do 15 to ja bym chyba nie wytrzymała...albo nie pamiętam że mogłam jeść tak późno
Stary 2012-02-24, 17:20   #415
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja bardzo długo nie jaałam śniadań. Bolał mnie brzuch. Nauczyłam się dopiero w ciąży.
Zmykam na aerobic.
Plagomoje gratulejszyn

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-24, 17:29   #416
Roxana188
BAN stały

Cytat:
z tego co zauważyłam to na kilku wątkach jesteś jak to nazwałaś "atakowana" ,
w sumie to się nie dziwie że nie masz z kim mieszkać bo któż by chciał ;D
i to oszukiwanie jak to jednego dnia schudłaś 3 a drugiego już 6 kg a jeszcze tydzień nie minął
Nie mogę już , jesteś przezabawna a jaką masz bujną wyobraźnie .
Powodzenia.

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Ja dziś chcąc zaliczyć 30 min ćwiczeń z Jillian zrobiłam 15 min, Bartek się obudził i za nic na świecie nie chciał iść spać i dać mamie poćwiczyć
wyczochrało mnie
to się uśmiałam. To coś źle śledzisz, bo oprócz tego, jestem tylko na jednym, nie na kilku i właśnie bardzo dobrze i normalnie się rozmawia, nie to co tutaj. No czyli jednak jak mówiłam wcześniej - zazdrość. Bo ja prawdę piszę. Właśnie minął tydzień i jest równo 6 kg mniej. Ale pozostawię satysfakcję dla siebie A jak komuś nie chce się ruszyć tyłka z przed monitora, tylko krytykować innych to pozostawię to bez komentarza. A jeśli chodzi o mieszkanie to nie wiem co masz na myśli? Mieszkam sama, bo cenię prywatność i mnie na to stać

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
to się uśmiałam. To coś źle śledzisz, bo oprócz tego, jestem tylko na jednym, nie na kilku i właśnie bardzo dobrze i normalnie się rozmawia, nie to co tutaj. No czyli jednak jak mówiłam wcześniej - zazdrość. Bo ja prawdę piszę. Właśnie minął tydzień i jest równo 6 kg mniej. Ale pozostawię satysfakcję dla siebie A jak komuś nie chce się ruszyć tyłka z przed monitora, tylko krytykować innych to pozostawię to bez komentarza. A jeśli chodzi o mieszkanie to nie wiem co masz na myśli? Mieszkam sama, bo cenię prywatność i mnie na to stać
a odnoście atakowania, to użyłam takiego słowa bo przyszło mi powiadomienie, że kogoś atakuje, dlatego tak napisałam
Stary 2012-02-24, 17:47   #417
f_ola
Zakorzenienie

Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...

Laski ignorujcie trolla.Znudzi się w końcu Czemu Pladze dali ostrzeżenia a temu czemuś nie?!

Ja jestem ale normalna nie jestem. Jest siedemnasta.Poranek spędziłam witając się z muszlą klozetową ze stresu. Teraz jest git majonez, zjadłam przed egzaminem jaglankę, właśnie wróciłam i robię liste zakupów
f_ola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-24, 17:57   #418
Roxana188
BAN stały

Cytat:
Laski ignorujcie trolla.Znudzi się w końcu Czemu Pladze dali ostrzeżenia a temu czemuś nie?!

Ja jestem ale normalna nie jestem. Jest siedemnasta.Poranek spędziłam witając się z muszlą klozetową ze stresu. Teraz jest git majonez, zjadłam przed egzaminem jaglankę, właśnie wróciłam i robię liste zakupów
troll i to coś to Ty dziecko

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
troll i to coś to Ty dziecko
już mi się nudzi
Stary 2012-02-24, 18:05   #419
myszka_zabrze
Raczkowanie

Cytat:
[/COLOR]Błagam niech odezwie się ktoś normalny
wyczochrało mnie
Mnie tak wyczochrało jakieś 3 dni temu, dzisiaj leje, leje i jeszcze raz leje

Cytat:

Kurczę też bym musiała listę zrobić, ale dzisiaj jestem ogólnie nastawiona na NIE i nie wiem już co mam jeść
Chodzę jak bomba zegarowa

75~74~73,1~72~71~70

Cel 2 - 70 kg
Cel 3 - 65 kg
Cel 4 - 60 kg
Cel 5 - 55 kg
Cel 6 - 50 kg

Ćwiczę 8 min :
CORE ABS, BUNS
myszka_zabrze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-24, 18:05   #420
MaryAnne
Rozeznanie

a ja mam jakiegoś doła kolejny dzień mnie boli brzuch i tak jakoś zrobiło mi się strasznie smutno koło południa i dupa do tej pory. w sumie tak sobie myślę, że może to coś te hormony co biorę na tarczycę namieszały, bo w tym tygodniu biorę trochę inne dawki. ale aktualnie mi się wydaje, że jestem do niczego i nic mi się nie uda
zeżarłam dwa śledzie matjasy na obiad. tłuste toto, ale przynajmniej białka dużo.
MaryAnne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości