|
|
#391 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki cz.II
Cytat:
|
|
|
|
#392 |
|
Raczkowanie
|
To będzie ciężki dzień... mimo kuracji antybiotykowej muszę wstać i iść na ćwiczenia bo facet nie przyjmuje żadnych zwolnień i usprawiedliwień. W ogóle nie chce mi się jeść, wmuszam w siebie coś z rozsądku
![]() Gratuluję spadków. Trzymajcie się ciepło!
|
|
|
#393 |
|
Raczkowanie
|
Sculpture of Regret oj powodzenia Ci życzę! A niestety może być ciężko, u mnie leje
|
|
|
#394 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie rozumiem jak można każdy swój problem na internecie umieszczać, no ale róbta co chceta. Ja się pożegnam
|
|
|
|
|
|
#395 |
|
Raczkowanie
|
Weź Ty się dziewczyno puknij w głowę.
Nadmiar solarium Ci szkodzi - radzę odstawić.
|
|
|
#396 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na brzuchu mam roztepy po pierszym dziecku,o dziwo po drugim nie doszedl mi zaden nowy.Lepiej sie nie odchudzac do ski,jesli ma sie roztepy,bo skora nie wroci nigdy do normalnosci.No i kupilam tez palmers na piersi,ale nie powiedzialabym,zeby mi je ujedrnil. Mam tez najwiekszy problem z brzuchem,najwolniej mi chudnie,i wiem,ze bedzie obwisla tam skora,ale cwiczac na brzuch i smarujac go,bedzie sie delikatnie poprawial z czasem jego wyglad. |
|
|
|
|
|
#397 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oj Ty Plaguś. Gratulacje w każdym razie! Lecisz jak pędziwiatr, już mnie przeganiasz
http://dietkowanie.blogspot.com/ Edytowane przez LadyTo0fat Czas edycji: 2012-02-24 o 12:32 |
|
|
|
|
|
#398 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
Co sądzicie o śledziach w occie ?? Jeść or not ?? |
|
|
|
|
#399 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
w przerwie między ćwiczeniami zerkam co za herezje głosicie ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- nie rozumiem czemu zdyskryminowałyście mnie? dlatego, że chudne 6 razy szybciej niż Wy?? |
||
|
|
|
|
#400 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam te momenty Też na ten czekam ale jestem przed @ więc lipa ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
no wiesz Eldo tak kusić podczas gdy koleżanka nie ma składników w domu a na zakupy dopiero wieczorem albo jutro podjadę. Nic tylko ślinę chochelką zbierać Edytowane przez maminka83 Czas edycji: 2012-02-24 o 13:27 |
||
|
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Plago, gratki spadku, widzę że tak jak ja jesteś uzależniona od ważenia codziennego
![]() Maminka, a czemu niby nie jesć śledzi w occie? Są chude i wręcz powiedziałabym że dietetyczne. Gdyby były w oleju no to trzeba by uważać z ilością, więc smacznego Ja też Palmersa używam i zadowolona jestem. Dziewczyny po co komentować głupotę? Nie lepiej zignorować, jak to mówią nie ruszaj G bo G śmierdzi.
|
|
#402 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zjadłam pyszne drugie śniadanie.
Zrobiłam mleczne kanapki wg basi, do tego krem na bazie twarożku z kroplą aromatu waniliowego, łyżeczką syropu z agawy i na to pół kostki startej gorzkiej czekolady nie mam obiadu do tej pory mam jakies warzywka na patelnie, ale co do tego :mysli:
|
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Scio, ja też robiłam tę mleczną kanapkę, niebo w gębie, bardzo mi smakowała. Ja dziś mam jeszcze przestraszony żołądek po tej jelitówce, może jutro już będzie lepiej z jedzeniem, dziś jeszcze na nic nie mogę patrzeć.
|
|
#405 |
|
Raczkowanie
|
Do Roxana;
Ty pisalas,ze chcesz schudnac 30 kg w miesiace.Ja oglonie,nie wierze,ze da sie zrobic to w zdrowy sposob,ale ostatnio na you tubie ogladalam wypowiedz dziewczyny,ktora schudala 26kg wtym samym czasie,przy diecie 5 zdrowych posilkow +cwiczenia(mowila,ze 3 razy w tygodniu biegala,5 razy w tygodniu cwiczyla na steperze+cwiczenia silowe),ale przez te 3 miesiace ani razu nie miala wpadki zywieniowej.Moim zdaniem musiala miec super metabolizm.Ale kazdy jest inny.Po przyjezdzie do Polski zrobila sobie badania i lekarz sam byl w szoku,ze byly dobre. Poza tym dziewczyna miala silna wole,a u mnie tak nie jest,ja nawet bym nie chciala tak szybko chudnac,bo wiem ,ze nie mam tak elastycznej skory.najwazniejsze,ze chudne ok 1 kg na tydzien,mialam raz zastuj przez 2tyg waga stala. Propozycja;moze zglos sie do nas za 3 miechy i opwiedz o swoich wynikach razem z badniami lekarskimi.No i poczekaj jeszcze z pare miesiecyi poinformuj nas czy jojo cie dopadlo. Naprawde jestem ciekawa.No i powodzenia. |
|
|
|
|
#406 |
|
amor vincit omnia
|
bardzo proszę- nie komentujcie postów wiadomo-kogo, skoro wiecie że to nie ma sensu, bo ona ma swoje racje, a naszych nie chce przyjąć... po co to komentować? no po co?! bądźmy mądrzejsze!!! amen.
|
|
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się w 100%
|
|
#408 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
podoba mi się Twoja propozycja. Ja wierzę, że mi się uda, też jem zdrowe posiłki, 2 lub 3 razy w tyg. rybkę, wołowinę lub pierś z kurczaka z warzywami na obiad z warzywami i ciemnym ryżem, a tak to codziennie tego kapuśniaka. A śniadanie to chleb razowy z serkiem białym, pomidor itp. na kolację owoce, pije też 2 litry wody i herbaty zielonej. Oprócz tego właśnie ćwiczę codziennie kilka razy po 10 min na stepperze, rowerek i basen kilka razy w tyg. po godzinie i przy okazji bicze wodne i jacuzzi a jutro wybieram się na łaźnię parową ja przeszłam na tę dietę właśnie z powodu złych wyników, cholesterol dużo ponad normę, trójglicerydy itp. cuker na szczęście jeszcze w granicach normy, także w porę się opamiętałam... dziękuję i wzajemnie powodzenia
|
|
|
|
|
|
#409 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Plago gratuluję kolejnego spadku ![]()
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#410 |
|
BAN stały
|
myślałam, że wszystkie laski na tych forach sa takie dziwne, dlatego się pożegnałam. Na innym forum jednak da się normalnie porozmawiać
|
|
|
|
|
#411 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w sumie to się nie dziwie że nie masz z kim mieszkać bo któż by chciał ;D i to oszukiwanie jak to jednego dnia schudłaś 3 a drugiego już 6 kg a jeszcze tydzień nie minął Nie mogę już , jesteś przezabawna a jaką masz bujną wyobraźnie . Powodzenia. ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Błagam niech odezwie się ktoś normalny ![]() Ja dziś chcąc zaliczyć 30 min ćwiczeń z Jillian zrobiłam 15 min, Bartek się obudził i za nic na świecie nie chciał iść spać i dać mamie poćwiczyć ![]() Dziś na obiad mintaj pieczony w piekarniku z surówką + kawa z mlekiem . Jaka u Was dziewczyny pogoda? u mnie wietrznieeeeeee , myślałam że mi włosy z cebulkami powyrywa wyczochrało mnie
|
|
|
|
#412 |
|
amor vincit omnia
|
śmigam zaras spełnić codzienny rytuał- szklanka świezo wyciskanego soku pomarańcz-grejpfrut
|
|
|
|
|
#413 |
|
Raczkowanie
|
oto i jestem !
![]() u mnie tez wieje, strasznie ! nie chce sie z domu wychodzić, a co dopiero na imprezę sie wyczołgać... właśnie jestem w fazie mierzenia miliona ciuchów, problem jak zwykle, w czym iść... dzisiaj przymusowa przerwa w bbl, więc jutro trzeba będzie poćwiczyć ![]() a propos odchudzania..... kiedyś byłam w stanie bez problemu wytrzymać bez śniadania do 15. poprostu jadłam pierwszy posiłek po powrocie ze szkoły ( za to objętościowo...wiemy same) a dzisiaj mimo, że nie wychodze z domu bez wpałaszowania owsianki ok 7.30 na zajęciach o 12 taaak mi burczało w brzuchu, że nie wiedziałam jak zagłuszać
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#414 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
no organizm się przyzwyczaja do tych posiłków co 3-4 godziny ale do 15 to ja bym chyba nie wytrzymała...albo nie pamiętam że mogłam jeść tak późno
|
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bardzo długo nie jaałam śniadań. Bolał mnie brzuch. Nauczyłam się dopiero w ciąży.
Zmykam na aerobic. Plagomoje gratulejszyn
|
|
|
|
|
#416 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Laski ignorujcie trolla.Znudzi się w końcu
Czemu Pladze dali ostrzeżenia a temu czemuś nie?!Ja jestem ale normalna nie jestem. Jest siedemnasta.Poranek spędziłam witając się z muszlą klozetową ze stresu. Teraz jest git majonez, zjadłam przed egzaminem jaglankę, właśnie wróciłam i robię liste zakupów
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#418 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- już mi się nudzi |
|
|
|
|
|
#419 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chodzę jak bomba zegarowa
|
|
|
|
#420 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam jakiegoś doła
kolejny dzień mnie boli brzuch i tak jakoś zrobiło mi się strasznie smutno koło południa i dupa do tej pory. w sumie tak sobie myślę, że może to coś te hormony co biorę na tarczycę namieszały, bo w tym tygodniu biorę trochę inne dawki. ale aktualnie mi się wydaje, że jestem do niczego i nic mi się nie uda zeżarłam dwa śledzie matjasy na obiad. tłuste toto, ale przynajmniej białka dużo. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

nie rozumiem jak można każdy swój problem na internecie umieszczać, no ale róbta co chceta. Ja się pożegnam