Nasze blogi kosmetyczne - cz. IV - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-24, 17:34   #3991
NioseWamPicie
Zadomowienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Bayje Pokaż wiadomość
Nie wiem czy dziewczyny oglądałyście dzisiejsze Rozmowy W Toku było o dziewczynach które kolekcjonują kosmetyki...

i niestety wszystkie dziewczyny były ustawione.

Nigdy nie zrozumiem jak ktos pierdzi przed kamerą, że siedzi dzien w dzien po minimum 8 godzin w łazience a wygląda jakby go przejechał czółg bo idealny i jakiś 'filmowy' makijaż to nie był.
Też oglądałam. Ani nie były to jakieś tapeciary ani nic, a kosmetyków to ja sama mam więcej. Zresztą denerwowało mnie podejście Drzyzgi, że za dużo wydają. Mają to wydają na co chcą, nikt jej nie rozlicza z tego, ile jej szpilki kosztowały. ;/
NioseWamPicie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 17:43   #3992
Bayje
Zakorzenienie

tak ale jak na taką zasobność kosmetyków to one jak gwiazdy powinny wyglądać..

przekolorowane na milion sposobów ..
jedna jak zaczęła gadać ile to czasu w drogerii nie spędza a tam w tych koszykach miała kosmetyki Avon...(pewnie je w drogeriach kupuje) i tez jedna przesadziła, że co 3 miesiące kupuje kosmetyki za 3 tysiące - jak na taka kase to by o wiele lepiej wyglądała.

w mojej ocenie - wszystkie te dziewczyny dostały scenariusz przed nagrywaniem + te śmieszne kuferki.

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi

Edytowane przez Bayje
Czas edycji: 2012-02-24 o 17:45
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 17:46   #3993
Karen15
Zakorzenienie

Hej

Mam dobrą wiadomość dla dziewczyn, które tak jak ja nie mogą poradzić sobie z błyszczeniem strefy T i nie tylko.

Poczytacie sobie o mące lub skrobi ziemniaczanej (to to samo) - był kiedyś taki wątek na wizażu.

rewelacja!! Skóra cały dzień matowa. Coś pięknego.

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:

jedna jak zaczęła gadać ile to czasu w drogerii nie spędza a tam w tych koszykach miała kosmetyki Avon...(pewnie je w drogeriach kupuje) i tez jedna przesadziła, że co 3 miesiące kupuje kosmetyki za 3 tysiące - jak na taka kase to by o wiele lepiej wyglądała.

w mojej ocenie - większość tych dziewczyn dostała scenariusz przed nagrywaniem + te śmieszne kuferki.

No wiesz, u mnie w pewnej drogerii są kosmetyki Avon, ale wątpię żeby ta były.

Poza tym ci ludzie tam są ustawieni. Wiem, bo grał tam kolega mojej koleżanki.
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 17:47   #3994
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Po co się babrać ze skrobią, jak taki sam efekt daje puder fiksująco-matujący z Essence?

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 17:47   #3995
NioseWamPicie
Zadomowienie

Cytat:

w mojej ocenie - wszystkie te dziewczyny dostały scenariusz przed nagrywaniem + te śmieszne kuferki.
Miałam dokładnie to samo wrażenie. 8 godzin przed lustrem?10 warstw tapety i poprawianie makijażu co 20 minut? jakoś nie było tego widać.
Stary 2012-02-24, 17:48   #3996
Bayje
Zakorzenienie

Wiem, że programy są poustawiane ... ludzie mają peruki ponakładane by w innych odcinkach jeszcze byli do użytku ale myślałam, że to nie będzie problem znaleźć dziewczyne która kolekcjonuje kosmetyki ... a nie jakieś ściemniaczki które 'nakładają 10 warstw'

Kid Cudi
Stary 2012-02-24, 17:52   #3997
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Wystarczyłoby jakby producent Rozmów w Toku zajrzałby tutaj

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-02-24, 17:52   #3998
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Po co się babrać ze skrobią, jak taki sam efekt daje puder fiksująco-matujący z Essence?
Zaraz babrać.
A pudra z Essence nie mam niestety, a dzisiaj miałam bardzo ważny dzień i rano myślałam jak zmatowić twarz na cały dzień.
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 17:52   #3999
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez Mart_91 Pokaż wiadomość
Przez Was wciągnęłam się w Glee...:P Siedzę i namiętnie oglądam
Ja wczoraj oglądałam walentynkowy odcinek 3 sezonu (w środę oglądałam następny, bo zapomniałam, że jeden pominęłam) i nie wiem czemu przeryczałam 1/3 odcinka

Narobiłam wczoraj zdjęć, ale już siły mi nie starczyło na obrabianie ich - dziś będę siedzieć do wieczora chyba, bo odpuściłam sobie jutrzejsze zaliczenie (od czegoś są kolejne terminy)... A jutro trochę pracy i targi kosmetyczne przede mną
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 17:55   #4000
nicRu
maszyna, nie człowiek

XYZ
"ma 128 lakerów do paznokci i nie może znaleźc bezshimmerowego granatowego żelka"

Taaaa
Stary 2012-02-24, 18:01   #4001
NioseWamPicie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
XYZ
"ma 128 lakerów do paznokci i nie może znaleźc bezshimmerowego granatowego żelka"

Taaaa
no 500 kosmetyków?! ja samych lakierów mam 3 setki :x
Stary 2012-02-24, 18:03   #4002
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ciekawe

hahah

ciekawa jestem o jaką firmę chodzi gratuluję

ooo ja też uzywam szamponu loreal- matrix do farbowanych zdardzam go co jakiś czas z innymi, no i w ten sposób mam jeszcze trochę od prawie roku

piekne są
dziękuję napiszę wkrótce mam nadzieję

Cytat:
Jeżeli chodzi o ten komentarz o photoshopowaniu dłoni to faktycznie osoba już nie miała się czego doczepić.

a ja chciałam sobie kupić Glamour z tuszem do rzęs bo jednak z 32 zł za 9,99 + gazetka to jest dobry utarg XD a nie ma już w okręgu 500 metrów domu a bardziej mi się tyłka ruszać nie chce.
u mnie z tuszem też już brak

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32519735]Na pewno włosy są wredne

Ja na razie przestałam patrzeć na Futuramę a American dad nie znam

Nie w moim guście, ale ja ją raczej widzę z rajstopami

Też lubię takie maile

To świetnie gratuluję

Powodzenia w nauce ja się zbieram rok do nauki francuskiego, niemieckiego i angielskiego, i jakoś zebrać się nie mogę

Ojeje, szkoda

Poćwicz trochę to może uda się coś fajnego uzyskać ja też w ogóle nie znałam się na Gimpie, ale uczę się go od listopada i powoli go poznaję

Nawiązałam współpracę z Uroda i Zdrowie, i dostanę farbę Joanny do przetestowania, jest to moja pierwsza współpraca

A na blogu makijaż: Z fioletowym akcentem [/QUOTE]

dziękuję i również gratuluję

Cytat:
Napisane przez Karen15 Pokaż wiadomość
Hej

Mam dobrą wiadomość dla dziewczyn, które tak jak ja nie mogą poradzić sobie z błyszczeniem strefy T i nie tylko.

Poczytacie sobie o mące lub skrobi ziemniaczanej (to to samo) - był kiedyś taki wątek na wizażu.

rewelacja!! Skóra cały dzień matowa. Coś pięknego.

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Poza tym ci ludzie tam są ustawieni. Wiem, bo grał tam kolega mojej koleżanki.
u mnie jest cały sklep avon a nie mam nic tej firmy

Cytat:
racja

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 18:27   #4003
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yasinisi Pokaż wiadomość
Oj tam.. Ja tez skórki często (niezbyt umiejętnie) poprawiam, bo nie wyglądają jak powinny.. Nie rozumiem w czym problem
Ja kiedyś nawet solidnie pociętego palucha musiałam retuszować :P Może szczyt umiejętności maskowania to to nie był, ale dość długo się goił, a ja nie chciałam nikogo odstraszczać rozcięciem, a później śladem Was straszyć :P

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32519735]
Ja na razie przestałam patrzeć na Futuramę a American dad nie znam [/QUOTE]Lubimy z Tż American dad, ale fakt, jest tam dość specyficzne poczucie humoru :P

Cytat:
Napisane przez Yasinisi Pokaż wiadomość
A mnie dziś bardzo miło zaskoczyła jedna z Wizażanek.. Wymieniałyśmy się niedawno i tak sie niestety stało, że zamiast lakieru w wykończeniu Suede, dostałam zwykły, który mi po prostu nie odpowiada. Głupia pomyłka, każdemu mogło się zdarzyć, więc powiedziałam jej, że nic takiego sie nie stało, że zostawimy sprawę tak jak jest a lakier pewnie znajdzie nowy domek na wymiankowym..
Bo Wizażanki to fajne Babki!

Cytat:
A ja wróciłam z depilacji laserowej, bolało
a co robisz, jeżeli można się zapytać oczywiście? Napiszesz coś więcej na ten temat?

Cytat:
Oj często, nie o jakość chodzi a o umiejętności. Dziś rano widziam w DD TVN jakąś naszą gwiazdkę na imprezie. Niestety mocno ona sobie wzięła ddo serca słowa, że brązerem odchudzamy twarz, a jasnym rozswietlamy. Ah, ta czarująca plama brązera. Albo jeszcze jakiś czas temu Edzia Górniak i jej biały korektor pod oczami..
Cytat:
Hihi, ciii

A ja jestem zadowolona. Jakiś czas temu zobaczyłam na wystawie piękną zawieszkę kupiłam ją. Kolczyków nie było, ale były w sklepie internetowym. Ich kupno odłożyłam na później. Po czasie się dowiedziałam, że zostały ostatnie 3 pary. Poprosiłam w salonie, aby mi je sprowadzili. Miały być tydzień temu, ale nie doszły. Wczoraj ponownie była dostawa, ale nie dostałam żadnej wiadomości. Już myślałam, że w ogóle ich nie zdobędę. A tu dziś rano się okazuje, że mój telefon się zawiesił i już wczoraj dostałam smsa, że na mnie czekają. Okazało się, że w pierwszym tygodniu ich nie było, bo w innym salonie jednak je sprzedano. Udało mi się kupić przedostatnią parę Jestem bardzo zadowolona
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 18:31   #4004
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karen15 Pokaż wiadomość
ja głośno nawet nie będę pisała co się dzieje w 'niesieciowych' drogeriach bo to jest po prostu masakra.

Moja siostra raz przyniosła odżywke do włosów na której jak byk było napisane 'produkt gratisowy- nie jest przeznaczony do oddzielnej sprzedaży'.
pomijajac, że nie nabijają produktów na kase.

ostatnio jak kupiłam w tej drogerii tą odżywko-maske Lorys to w promocji mieli małe kosmetyczki z Adidasa za 2,90 i się zastanawiam z czego oddzielili i sprzedawają osobno.

Kid Cudi
Stary 2012-02-24, 18:40   #4005
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Byłam w Naturze, kupiłam sobie pędzelek do eyelinera Catrice oraz kameleona, no i teraz jest ta promocja, że przy zakupie dwóch kosmetyków Catrice, trzecie gratis przy kasie, no to podchodzę, płacę i nic. No to ja czekam, w końcu pytam, czy nie ma tej promocji. Pani szuka, druga przychodzi i mówi, że nie widziała tych gratisów i sprawdzi na zapleczu, no to poszła. Jedna ze mną została i mówi, że wczoraj mieli dostawę, a nie dostali tych gratisów. No i ta z zaplecza przyszła,gratisów nie ma. Same mi zaproponowały próbki, no to mi kilka dały, pominę, że kremów przeciwzmarszczkowych ale liczy się chociaż chęć, bo w Rossmannie, to by mi nawet takiej próbki nie dały. No ale głupio tak, bo gazetka jest od wczoraj, ja wiem, że to nie ich wina, ale nie dość, że się upominać trzeba, to jeszcze nie ma.
W tej Naturze to już mnie chyba rozpoznawać będą ostatnio kupowałam podkład Rimmela i dwa pigmenty Kobo na promocji, oczywiście promocji mi pani na kasie nie wbiła i wyszło do zapłaty 60zł, musiałam się upomnieć i to ta sama babka mnie obsługiwała co teraz

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 18:42   #4006
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
dziękuję i również gratuluję
Również dziękuję

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Lubimy z Tż American dad, ale fakt, jest tam dość specyficzne poczucie humoru :P
Jak go obejrzę to Ci powiem czy mi się podoba

Od ponad roku kusi mnie kupienie dużej paletki z cieniami, z początku chciałam Sephorę, bo promocja była, nim się zdecydowałam promocja się skończyła potem chciałam w Inglocie kupić za 200zł cieni, ale byłoby mi mało cieni, więc zrezygnowałam, teraz myślę o Beauties Factory albo Lancrone
Miał ktoś z Was którąś z tych paletek?? możecie mi napisać jak z pigmentacją cieni i czy długo się trzmają??
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 18:44   #4007
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
a co robisz, jeżeli można się zapytać oczywiście? Napiszesz coś więcej na ten temat?

Miałam kupon z Groupona na 3 partie ciała. No i dzisiaj robiłam łydki, bikini i pachy. Kupiłam sobie małą tubkę Emli i posmarowałam bikini - było znośnie, tam, gdzie krem był grubszą warstwą nic nie czułam, tam gdzie mniejszą lub wcale to bolało bardzo. A szczyt bólu był na pachach (nie znieczulałam wcale), myślałam, że jej ucieknę z fotela... Ale to tylko 2x2min, więc jakoś mi się udało. Łydki natomiast wcale nie bolały, bo przyzwyczaiłam się do bólu depilatora mechanicznego Ogółem pachy zajęły jej 2x2min, bikini to jakieś 5 min (wjechała mi dość głęboko), a łydki 15min. Depilowane miałam laserem LightSheer Duet (ulepszona wersja LightSheer z większą głowicą). Bikini mam nieco poparzone, czerwone, z obrzękiem, ale już schodzi. Pachy są lekko wrażliwe, ale w normalnym kolorze. A łydki są normalne, jakby wcale nie zaznały lasera
Po 2 tyg mają zacząć wypadać włosy, więc dam znać

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Ja mam paletkę Beauties Factory i tak średnio polecam. Źle się blendują, pigmentacja na bazie zadowalająca, ale łączenie się kolorów tragiczne.

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-02-24, 18:53   #4008
NioseWamPicie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
Byłam w Naturze, kupiłam sobie pędzelek do eyelinera Catrice oraz kameleona, no i teraz jest ta promocja, że przy zakupie dwóch kosmetyków Catrice, trzecie gratis przy kasie, no to podchodzę, płacę i nic. No to ja czekam, w końcu pytam, czy nie ma tej promocji. Pani szuka, druga przychodzi i mówi, że nie widziała tych gratisów i sprawdzi na zapleczu, no to poszła. Jedna ze mną została i mówi, że wczoraj mieli dostawę, a nie dostali tych gratisów. No i ta z zaplecza przyszła,gratisów nie ma. Same mi zaproponowały próbki, no to mi kilka dały, pominę, że kremów przeciwzmarszczkowych ale liczy się chociaż chęć, bo w Rossmannie, to by mi nawet takiej próbki nie dały. No ale głupio tak, bo gazetka jest od wczoraj, ja wiem, że to nie ich wina, ale nie dość, że się upominać trzeba, to jeszcze nie ma.
W tej Naturze to już mnie chyba rozpoznawać będą ostatnio kupowałam podkład Rimmela i dwa pigmenty Kobo na promocji, oczywiście promocji mi pani na kasie nie wbiła i wyszło do zapłaty 60zł, musiałam się upomnieć i to ta sama babka mnie obsługiwała co teraz
Najgorsze, że 90% osób się nie upomni wcale, bo nie będą wiedziały, że powinny.
Stary 2012-02-24, 18:56   #4009
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez NioseWamPicie Pokaż wiadomość
Najgorsze, że 90% osób się nie upomni wcale, bo nie będą wiedziały, że powinny.
Gdyby nie wizaż i blogi, to ja też bym się nie upomniała trzeba walczyć o swoje.

Éric-Emmanuel Schmitt
Stary 2012-02-24, 18:58   #4010
maffash
Zakorzenienie

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32525748]Również dziękuję

Jak go obejrzę to Ci powiem czy mi się podoba

Od ponad roku kusi mnie kupienie dużej paletki z cieniami, z początku chciałam Sephorę, bo promocja była, nim się zdecydowałam promocja się skończyła potem chciałam w Inglocie kupić za 200zł cieni, ale byłoby mi mało cieni, więc zrezygnowałam, teraz myślę o Beauties Factory albo Lancrone
Miał ktoś z Was którąś z tych paletek?? możecie mi napisać jak z pigmentacją cieni i czy długo się trzmają??[/QUOTE]

Ja mam paletke Manly, to ponoc to samo co Beauties Factory, pisalam o niej recenzje na blogu, niby jestem zadowolona, ale wole uzywac Inglota
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 19:03   #4011
dzolls
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
u mnie gratisy do catrice były dziś w miejscu rozświetlacza w kredce w szafie więc może były do zabrania ;] przy poprzedniej akcji było tak samo - trzeba sobie było samemu wziąć ze specjalnego stolika

curl it, baby!
dzolls jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 19:07   #4012
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez dzolls Pokaż wiadomość
u mnie gratisy do catrice były dziś w miejscu rozświetlacza w kredce w szafie więc może były do zabrania ;] przy poprzedniej akcji było tak samo - trzeba sobie było samemu wziąć ze specjalnego stolika
przy poprzedniej akcji były przy kasie, też się musiałam upomnieć, ale to inna Natura była i była wywieszona taka karta na szafie z informacją o promocji, więc teraz chyba faktycznie nie miały.

Éric-Emmanuel Schmitt
Stary 2012-02-24, 19:10   #4013
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez dzolls Pokaż wiadomość
A mnie pani wczoraj powiedziała, że gratisów nie dostali

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 19:47   #4014
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
A mnie pani wczoraj powiedziała, że gratisów nie dostali
u mnie też nie dostali

Éric-Emmanuel Schmitt
Stary 2012-02-24, 19:55   #4015
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
XYZ

Taaaa
no jasne, jakby to był jakis wielki problem...
Cytat:
no 500 kosmetyków?! ja samych lakierów mam 3 setki :x

ja samych szminek z MACa 50 Jezu nie wiem po co mi tyle ale uwielbiam ten poranny dylemat.. co tu dać na usta
Cytat:

Miałam kupon z Groupona na 3 partie ciała. No i dzisiaj robiłam łydki, bikini i pachy. Kupiłam sobie małą tubkę Emli i posmarowałam bikini - było znośnie, tam, gdzie krem był grubszą warstwą nic nie czułam, tam gdzie mniejszą lub wcale to bolało bardzo. A szczyt bólu był na pachach (nie znieczulałam wcale), myślałam, że jej ucieknę z fotela... Ale to tylko 2x2min, więc jakoś mi się udało. Łydki natomiast wcale nie bolały, bo przyzwyczaiłam się do bólu depilatora mechanicznego Ogółem pachy zajęły jej 2x2min, bikini to jakieś 5 min (wjechała mi dość głęboko), a łydki 15min. Depilowane miałam laserem LightSheer Duet (ulepszona wersja LightSheer z większą głowicą). Bikini mam nieco poparzone, czerwone, z obrzękiem, ale już schodzi. Pachy są lekko wrażliwe, ale w normalnym kolorze. A łydki są normalne, jakby wcale nie zaznały lasera
Po 2 tyg mają zacząć wypadać włosy, więc dam znać

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Ja mam paletkę Beauties Factory i tak średnio polecam. Źle się blendują, pigmentacja na bazie zadowalająca, ale łączenie się kolorów tragiczne.
ajć, brzmi groźnie. Choć ja w sumie do niedawna bałam sie depilacji woskiem a teraz juz jestem po drugim i nie jest tak źle ) oczywiście chodzi mi o łydki bo pach bym sie chyba bała (bólu właśnie)

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 19:57   #4016
NioseWamPicie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
no jasne, jakby to był jakis wielki problem...

ja samych szminek z MACa 50 Jezu nie wiem po co mi tyle ale uwielbiam ten poranny dylemat.. co tu dać na usta

ajć, brzmi groźnie. Choć ja w sumie do niedawna bałam sie depilacji woskiem a teraz juz jestem po drugim i nie jest tak źle ) oczywiście chodzi mi o łydki bo pach bym sie chyba bała (bólu właśnie)
gdyby to był fb, to bym to polubiła!
Stary 2012-02-24, 20:11   #4017
kasiaj85
Moderator

Cytat:
gdyby to był fb, to bym to polubiła!

A tak w ogóle to fakt, czasem jak coś na wizażu mi się spodoba łapię się na tym, że brakuje mi "lajka" )

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 20:22   #4018
greatdee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
współczuję
dzięki :P
FanPage na Facebooku
greatdee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 20:29   #4019
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Zagląda może nie producent ale Ci z naboru do programów na pewno

Ja dostałam zaproszenie do tego odcinka o tych kosmetykach
i o maniaczkach panterki (chyba już o tym tutaj pisałam)

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 20:45   #4020
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że wosk przy tym to pikuś, bo tu masz parę zrywów tylko. A pachy to jeden Ja na pachach miałam chyba 6-8 strzałów, bolało ;x

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości