|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#25081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
![]() o żesz, Ty wiesz co tam się będzie działo? a tutaj coś dla fanatyków: gierki piłkarskie ![]() http://www.graj.com.pl/index.php?pli...i%B3ka+no%BFna |
|
|
|
|
#25082 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobry pomysł,a kiedy masz urodzinki ![]() chciałabmy żeby do mnie taki Mikołaj przyszedł Cytat:
moje stadko prawda że fajne to 3 ![]() Cris Cytat:
wiem co czujesz no ba ![]() Cytat:
i mega avek Cytat:
o matko załączam wyrazy współczucia Cytat:
Cytat:
|
|
|
#25083 |
|
Zakorzenienie
|
no i jestem
mam na jutro w ciula nauki i jeszcze dalej no jak sie miałam uczyć jak cały czas myślałam o meczu odpuściłam sobie dziś i tak przez 2 godziny siedziałam przy biurku i myślałam znaczy sie o Wisełce myślałam ale ze mnie leń hm, przede wszystkim co zauważyłam dziś to to że Magdy od rana nie było gdzie jesteś szajbo ![]() za Ciebieooo 2100 post za Wisłe narazie nie pije żeby nie zapeszyć, to za Sobola wypije ![]() edit: Magda właśnie napisała esa że nie ma do jutra neta i że pozdrawia wszystkie maniaczki
|
|
#25084 |
|
Zakorzenienie
|
Włoski sędzia dzisiejszego meczu, 38-letni Paolo Dondarini, nie zgodził się, by Feyenoord zagrał w swych tradycyjnych, czerwono - czarno - białych, strojach. Ku niezadowoleniu gospodarzy i ich fanów, podopieczni Erwina Koemana wybiegną na boisko ubrani... na niebiesko.
To nie koniec złych wiadomości dla "Portowców". Dziś UEFA nałożyła na nich kolejną karę, tym razem w wysokości 12.500 euro - za zachowanie jednego z pseudokibiców, który podczas meczu pucharowego wylał piwo na głowę zawodnika Blackburn. matko co tam sie działo ![]()
|
|
#25085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobry wieczór naszym Maniaczką Jak mineła Wam środa?![]() No więc mi jakoś szybko zleciała, mam remont pokoju mojej siostry i wszystko co było u niej jest w moim pokoju, jestem zagradzona, właśnie siedzę przy biurku, obok mnie są dwie szafki, jedna z lampą, po drugiej stronie stolik z telewizorem, lampa stojąca, video jakieś inne głupoty, a że pokoik jest malutki to mam w nim aż zamało miejsca ![]() Ale dam radę ![]() No więc środa jak już mówiłam minęła mi bardzo szybko.Najpierw miałam matmę i zostałam wyrwana do odpowiedzi, miała być kartkówka więc się nie uczyłam a tu nagle bam!! 2+ dostałam ![]() Potem dwa wf, to co lubię ![]() Graliśmy w siatkę (kocham siatkę) na przerwie pomiędzy jednym wf a drugim (15 minutówka ) poszłyśmy sobie do szatni do chłopaków, gadaliśmy o biustach, tamponach i podpaskach śmiechu było nie mało.Potem znowu na wf szaleliśmy.Potem była chemia ale wszystkie dziewczyny poszły na spotkanie z taką babeczką właśnie na spotkanie typowo damskie więc cała chemia nam tam zleciała ![]() A później angielski, robiliśmy ćwiczenia i jak to angielski w środę nas zawsze głupawka załapie Tak się chichrałyśmy z koleżanką i facet do nas mówi "obserwowowałem Was na przerwie. Tarzałyście się ze śmiechu jak wariatki.Blondi nie mogła wytrzymać (o koleżance ) a SZEFOWA (czyli ja ) chyba z 5 razy siku robiła."Poprostu on to tak śmiesznie powiedział że całą lekcję siedziałam i się śmiałam z tego ![]() Fajna środa, jeszcze jaki Wisełka wygra to już będzie całkowity wypas ![]() AAAA przypomniała mi się akcja po pierwszym wf, już mieliśmy iść na drugi wf i z pokoju wfistów wychodzi nauczyciel wf (nas nie uczy, ale super facio z niego) O nazwisku "Bąk" (jak Jacuś ) no i niósł trzy piłki, odszedł kawałek a ja do niego "ooo jacie, trzy cycki" on się odwraca a ja przerażona że zaraz na mnie nakrzyczy a on mówi "że fajne bo takie duże i kolorowe" no to ja się śmieje i mówie że ja też mam fajne.No i on poszedł za chwilę wraca i znowu ma dwie piłki i mówi do mnie "no teraz mam dwa więc mogę z Tobą konkurować" ja się śmieję i mówię że jasne, pod względem wielkości jest remis a koleżanka wypala z tekstem "proszę pana ale jej są fajniejsze bo naturalne a pana sztuczne" on zaczął się smiać i powiedział do mnie "a no faktycznie, wygrałaś"![]() Akcja roku Ale się rozpisałam, ciekawe czy to ktoś przeczyta
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25087 |
|
Zakorzenienie
|
zium zium za Sobola
na wyłącznym myśleniu o Białej Gwieździe aaaa jeszcze tylko 32 minuty i zacznie sie jazda
|
|
#25088 |
|
Wtajemniczenie
|
No i na dzis koniec ufff
![]() Za Sobola
|
#25089 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z Krakowa podobno ma być nawet 2 tyś kibiców eh Lunka miałyśmy tam być ![]() Cytat:
y ja na tym samym co Luna ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#25090 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#25091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dobrze, jak sie nie potrafią zachować to niech ich nie wpuszczają aż sie boje żeby znowu Baszczu nie dostał tak jak po meczu z ŁKS-em niby Polska ale pseudokibice są wszędzie ej ale na serio dosłownie nic dziś nie robiłam tylko myślałam o Wisełce o nauce nie wspomne
|
|
|
#25092 |
|
Wtajemniczenie
|
Święta rossonerich
W tym roku obchody świąt Bożego Narodzenia w środowisku Milanu będą nieco wyjątkowe, ponieważ po raz pierwszy od 1999 roku weźmie w nich udział prezydent Silvio Berlusconi. Przewiduje się, że około 600 osób z "rodziny" Milanu zasiądzie do wspólnej kolacji dzisiejszego wieczora. Świąteczną atmosferę da się już wyraźnie wyczuć w powietrzu. Na liście gości figurują trenerzy, gracze wraz z rodzinami, pracownicy klubu, sponsorzy oraz inni goście. Cesare Cadeo będzie gospodarzem uroczystości i ma podobno zaprezentować wielką niespodziankę, która była trzymana w tajemnicy. Już sam fakt zebrania się całej "rodziny" Milanu w jednym miejscu w celu uczczenia tego specjalnego czasu w roku, jakim są święta, wydaje się prezentem satysfakcjonującym każdego. Wesołych Świąt wszystkim kibicom AC Milan na całym świecie! Ja sie oczywiscie tez wybieram jak zrodzinami zaporoszenie to trzeba korzystac
|
#25093 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#25094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#25095 |
|
Zakorzenienie
|
ehh wyobrażam sobie
kurcze mam prośbe bo pierwszą połowe będe oglądać w kawałku bo rodzina zmieni na tvn ( na wspólną) i czy któraś mogłaby mi puścić dzwonka jak będzie bramka ewentualnie jak będzie faul ( jak będą znosić z boiska) któregoś z moich miśków yyy, tam są prawie wszyscy moi a tymczasem ja ide ulokwać sie przed tv bo już nie wytrzymam tu ![]() ![]() jazda jazda jazda ! Biała Gwiazda !!! ![]() edit: na tvp2 jest jakiś program dobra, spokojnie, koniec tego programu plisss, informujcie mnie co sie będzie działo
|
|
#25096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O to za kwadrans, luzik
|
|
|
|
|
#25097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O to za kwadrans, luzik ![]() Wiecie co zrobiłam? ![]() Puściałam sobie piosenkę Brendy Lee-- Rocking around the christmas tree ( z filmu Kevin sam w domu) wziełam psa mojego...i... zaczęłam tańczyć z nią na rękach wyobrażając sobie że to Boruc ![]() Jezu ja to mam loty
|
|
|
|
|
#25098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wolę nie myslec Cytat:
o mamausiu jakie przygody za Magdzie bo jej obiecałam że wypijemy za nia |
||
|
|
|
#25099 |
|
Zakorzenienie
|
ok, moge odejśc spokojnie, dzieks
|
|
#25100 |
|
Zakorzenienie
|
Nmzc musze się odwdzięczyć za ZEA
Za Madzię A ymczasem zmykam na mecz, będę po, buźka
|
|
|
|
#25101 |
|
Zakorzenienie
|
no i 1:0 dla Feyenoordu
|
|
|
|
#25102 |
|
Zakorzenienie
|
wyrównali
1:1
|
|
|
|
#25103 |
|
Zakorzenienie
|
nooooo nieeee :
2:1 dla FR
|
|
|
|
#25104 |
|
Zakorzenienie
|
ja mykusiam
|
|
|
|
#25105 |
|
Zakorzenienie
|
Boże Ty to widzisz i nie grzmisz
![]() to jest straaaaszne co ja tutaj przeżywam!!! serce mi nie wytrzyma do końcqa, ale nasza obrana tego nie bierze pod uwagę pa talciu za Wisłe |
|
|
|
#25106 |
|
Wtajemniczenie
|
Pa
Za nich niech odrabia starte barmkowa i wygraja Edit: I sie tez zmywam Ciao
|
#25107 |
|
Zakorzenienie
|
no i 3:1 , dostaliśmy w du*e
![]() mój Kubuś biduś usiadł na trawie po ostatnim gwizdku i widać było, że tak strasznie mu przykro było tak pięknie na początku, walczyliśmy i w powietrzu i w ogóle, nie rozumiem dlaczego przestaliśmy grać w II połowie ![]() ![]() ![]() ide spac, a miałam jeszcze tyle zrobić, nie dość, że zawale kolosa i ta porażka i mam humor do bani, to jeszcze jestem sama sobie winna, bo trzeba było się wcześniej uczyć |
|
|
|
#25108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra stało sie, ale nic z tym już nie zrobimy i tak ich kocham cokolwiek by sie działo na pocieszenie powiem że ktoś ma dziś urodziny a kto Kubuniu ! Jakub Błaszczykowski, pomocnik Wisły Kraków i Reprezentacji Polski, kończy dziś 21 lat. Jubilatowi życzymy zdrowia, rodzinnego szczęścia, kontynuowania pięknie zapowiadającej się kariery i samych radosnych dni w otoczeniu życzliwych i mądrych ludzi. Jakub Błaszczykowski urodził się w Częstochowie, jest wychowankiem tamtejszego Rakowa, skąd na krótko przeniósł się do Górnika Zabrze, by znów wrócić do rodzinnego miasta, gdzie spędził półtora roku grając w barwach KS Częstochowa. Do Wisły trafił zimą w sezonie 2004/2005 i od razu wywalczył sobie miejsce w podstawowym składzie drużyny Wernera Liczki. Talent, charakter i postawa Kuby na boisku sprawiły, że szybko otrzymał pierwsze powołanie do młodzieżowej, a potem "dorosłej" Reprezentacji Polski (debiut w marcu 2006). Dotychczas w barwach Polski wystąpił sześć razy. Kuba podąża więc śladami swego wuja i opiekuna, Jerzego Brzęczka, piłkarza Tirolu, byłego zawodnika i kapitana Reprezentacji. Kibice Wisły ze wzruszeniem i uznaniem wspominają rewelacyjny występ Kuby w zeszłorocznym meczu z Panathinaikosem w Krakowie, w ramach eliminacji Ligi Mistrzów. Kuba zastąpił wówczas na pozycji prawego obrońcy pauzującego za kartki Marcina Baszczyńskiego. Tuż po pierwszym gwizdku, na początku spotkania, doznał pęknięcia kości stopy, a mimo to rozegrał znakomity mecz, jeden z najlepszych w swej dotychczasowej karierze. nienawidziłam Kube za to ![]() za Kubusia i lece sie ubierac
|
|
|
#25109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to za Kubusia naszego kochanego, niech mu sie układa jak najlepiej |
|
|
|
|
#25110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

A miałam żyć wg grafika
Niestety.. nie umiem. Taki ze mnie leniuch
Mykusiam pa

wiem co czujesz
załączam wyrazy współczucia

dosłownie nic dziś nie robiłam tylko myślałam o Wisełce
no to za Kubusia naszego kochanego, niech mu sie układa jak najlepiej